Fresh start: new job!

Mí mílí čtenáři, hádám, že jste překvapení tím, že momentálně píšu každým dnem nový článek. Je docela paradox, že je tomu tak zrovna v době, když mám nejvíce učení. Ale tak řekla jsem si, že když už si dám relax mezi studiem, tak prospěšný, takže vždy napíšu článek a nebo něco dobrého upeču nebo uvařím. Doufám, že vám články dělají radost.

Dnes bych vám ráda ve zkratce pověděla o novinkách v mém životě, které jste již mohli postřehnout, pokud sledujete můj facebook nebo instagram. Díky Kissbooku jsem byla oslovena naším obchodním centrem a teď mám novou práci. Pracuji tedy v PR našeho OC Central. Má práce spočívá v několika činnostech a je tak velmi kreativní. Jsem z ní naprosto nadšená a těším se, až budu mít zas klid ve škole (což je tedy zatím v nedohlednu) a budu se novým pracovním aktivitám moct věnovat intenzivněji. 

Asi by mě před nedávnem absolutně nenapadlo, že by mě někdo mohl oslovit s tím, že mám vkus a umím psát, a současně mi tak nabídl práci stylisty a fashion blogera pro obchodním centrum. A teď je tomu tak. V nové práci obhlížím nové kolekce v našich obchodech, fotím oblečení a věci, které mě zaujmou, funguji i jako "módní policie" (fotím vkusně/zajímavě oblečené lidi v centru a okolí), píšu články na novém fashion blogu a radím, co si pořídit a jak to kombinovat. Samozřejmě sto lidí, sto chutí. Ne každému se může líbit můj vkus, ale snažím se hledat univerzální věci, aby se mohla inspirovat velká většina lidí, nebo se věnuji vybraným aktuálním trendům, kde si každý najde to své. Nejsem žádná módní ikona, ale móda mě baví, což je myslím pro tuto práci důležité. Líbí se mi, že nemám stanovenou pevnou pracovní dobu, a tak si svou práci mohu udělat, až když mám zrovna čas. Je i fajn pohybovat se zas na chvíli v módě. Musím se přiznat, že kosmetika mě sice baví, ale móda mi poslední dobou dělá radost snad ještě větší. 

Navíc, díky mé nové práci/brigádě a hlavně úžasném novém koníčku, jsem fotila titulní stránku pro magazín našeho centra. Současně s focením v profi Studiu 071 (v Ústí n.L.), kde se o mě dokonale postarali, jsem absolvovala i krátký rozhovor. V novém magazínu mi byla věnována dokonce dvojstránka. A teď, po zveřejnění, jsou mé fotografie všude v našem obchodním centru, což je trochu zvláštní, ale zároveň skvělý pocit. Netuším, jak dlouho chci a budu mít příležitost tuto práci dělat, ale opravdu mě momentálně naplňuje a myslím si, že jde o skvělou zkušenost do budoucna.

Vedle práci na fashion blogu se také podílím i na dalších projektech, které naše OC pořádá nebo bude pořádat. V této době je to například soutěž "Hledá se tvář Centrálu". Teď probíhá soutěž na facebooku OC. Užší výběr finalistů bude vybírat porota. Pokud jste z Mostu a okolí, neváhejte se přihlásit. Můžete vyhrát 10 000 Kč na nákupy. Nebo alespoň přijďte 17.5. na finále. Budu v porotě, tak se před nebo po můžeme potkat a popovídat si. 

Pokud by vás zajímaly další detaily...
Blog, o který se starám, najdete na adrese: http://www.centralfashionblog.com/
Magazín si v pdf můžete prohlédnout zde: http://www.centralmost.cz/novy-central-magazin/

Fashion blog můžete sledovat klidně i vy, kteří do Mostu nejezdíte. Možná i přesto, vás články budou bavit. Na blogu se budou objevovat zhruba 4 nové články za měsíc. Na můj osobní blog Kissbook samozřejmě přispívat nepřestávám. 

Ukázka fotek z fashion blogu (fotím se buď přímo já s fotografem nebo s sebou nově beru modelku a o styling a fotky se starám já sama).
Instagramová dokumentace z focení titulky (makeup: ysl, dior, mac).
Magazín je na světe!
Má fanynka :D (podotýkám, že jde o vtip)..
Bez vaší podpory by to nebylo ono. Tohle je koláž z fotek od vás. <3 Děkuju děkuju děkuju!
A nejčerstvější novinka - nechala jsem si zkrátit vlasy. Ne o moc (asi 7/8 cm a střih více do V), ale mým vlasům to moc prospělo. Hned se cítím více svěže. :)

Doufám, že se máte překrásně! Děkuji, že se sem stále vracíte. Já se zas brzy ozvu.

84 komentářů:

  1. Páni, gratuluju k nové práci :) Doufám, že jednou budu taky dělat něco, co mě bude bavit hodně dlouho a bude to alespoň trochu kreativní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné. To je sen každé ženy! Moc ti to přeju, Miuš, protože jsi skvělá, zajímavá a velice inspirativní osoba!
    Na fotkách ti to neskutečně sluší, září z tebe charisma!
    Jen tak dále!!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju ke skvělé práci, tak ať tě baví a přeju hodně úspěchů :) A na obálce ti to moc sekne!

    OdpovědětVymazat
  4. Mio si skvělá, jen tak dál! ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Moc gratuluju k nové práci a přeju, abys byla spokojená a práce Tě bavila, což je důležitý. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  6. Jeee to je perfektní Mio!! Moc ti to přeju!!:) Myslím, že taková práce musí být snem skoro každé dívky:)) A mám velkou radost, že teď přispíváš víc! Moc ráda tvoje články čtu:))♥

    OdpovědětVymazat
  7. Mio moc ti tento úspěch přeji. Jen bych měla na tebe takovou menší výtku. Jde o to, že jsem si všimla, že posledních několik měsíců cca tak půl rok, skoro neodpovídáš na komentáře. Já komentuji pravidelně každý tvůj článek a většinou i položím otázku a jestli se odpovědi dočkám tak 2x za rok? To mě na tobě celkem dost mrzí. Všimla jsem si to i u jiných lidí, stačí rozkliknout nějaký článek, kde je třeba i jen 15 komentářů, kde se i lidé na cokoliv ptají a odpovědi nejsou téměř u žádných. Většinou jen odpovídáš takovým těm známějším lidem(blogerkám) a na nás ostatní trošku "prdíš" tak by bylo fajn na tom zapracovat. Přeci jen když to vezmu za sebe, tak už mě ani moc nebaví články číst a psát k nim komentáře, když téměř nikdy nedostanu na mojí otázku odpověď :/ Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, to mě mrzí, ale mám toho opravdu hodně. Většinou moc odpovídat bohužel nestíhám. Dostávám denně spoustu emailů, vzkazů na fb, komentářů zde a ještě dotazů na ask, plus se snažím odpovídat na instagramu. Nedá se to všechno zvládat úplně na 100%. Vedle školy, práce a blogování. Dříve jsem to stíhala bez problémů, ale teď už mám těch aktivit dost. Potřebovala jsi vědět/ptala ses na něco konkrétního, na co jsem dosud neodpověděla?

      Vymazat
  8. minule sem si v centralu rikala ze jsi to ty :) sekne ti to kocko!

    OdpovědětVymazat
  9. Krásná titulka, krásný fotky ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Panejo, tak hodně štěstí i dál a gratuluju!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je super úspěch :) gratuluji! Jen tak dál! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Obálka je skvělá ! Když jsem byla naposledy v Centrálu tak magazín hned skončil v kabelce :) !

    OdpovědětVymazat
  13. Obrovská gratulace! Pamatuji si den, když jsem poprvé objevila tvůj blog, hned jsem ti ještě ten samý den psala nadšený e-mail, jak máš úžasný blog! Od té doby se každým dnem těším na nové články a jsi pro mě obrovskou inspirací! :-)) Také od té doby jsem se víc začala zajímat o tyto blogy a objevila tak spousty dalších skvělých blogerek, ale ty pro mě vždycky budeš TOP a ze všech nejlepší! :-))))) Na instagramu se kochám tvými příspěvky a musím uznat, že tak krásná a milá slečně se jen tak nevidí. Takže ještě moc a moc gratuluji, zasloužíš si to opravdu moc. Věřím, že to dotáhneš ještě dál a dál a jednou tě uvidíme třeba na titulce ELLE. :-))) Takže přeji kupu dalších skvělých úspěchů, taky pevné nervy se školou a ať se jenom daří! :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji za tvůj úžasný komentář a tolik neskutečné podpory a pozitivní energie! <3

      Vymazat
  14. Tak to zní jako zajímavá práce, gratuluju :-) I když by tohleto nebylo nic pro mě, v dobrým ti to závidím :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Obrovska gratulace Miusko, to je nadhera, sem na tebe pysna kocko:) <3 xxxx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě taak těší Terezko! <3 Děkuji. xx

      Vymazat
  16. Pracuju v jednom orsay v Praze a musim rict ze tu sukni s holkama obdivujeme denne:-D V.

    OdpovědětVymazat
  17. Krásná titulka, krásné fotky ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Gratuluji Mio :) opravdu skvělá práce a vůbec se nedivím, že Tě někdo oslovil protože jsi úžasná a myslím že tohle je práce snů nejedné slečny :) ! Ať se daří.

    OdpovědětVymazat
  19. Skvely uspech Miusko :*. At ti to dlouho vydrzi :))

    OdpovědětVymazat
  20. si tam strasne nadherna ! strasne ti ta cervena svedci, vyzeras ako celebrita , gratulujem ti! zasluzis si to :) prajem vela dalsich prilezitosti a uspechov <3 navln si este vlasy :P

    OdpovědětVymazat
  21. Já vám moc děkuji za úžasnou podporu a hezké komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  22. tak taková práce by se mi také líbila, ale to snad každé slečně, která se zajímá o módu :) gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  23. Gratuluju Mio, ať se ti daří na všech frontách:) jen tak dál:) Anuska (ronny.pise.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti za tvé časté komentáře u mě na blogu! :)

      Vymazat
  24. Dokonalý článek! Dokonalé jsou ale všechny a já se nemůžu dočkat dalších.. četla bych si tu nonstop a šmejdím ti tu desetkrát denně, já sem policie tvého blogu :D :D haha! No každopádně, miluju tyhle fotky, hodně na nich vynikne to "ombré" co už jsem ti chválila a vypadáš naprosto super! Gratuluju Ti k nové práci, přeju ten klid ve škole a hlavně, abychom už se sešli! :D♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi neskutečný zlatíčko Eli! <3 Děkujuu

      Vymazat
  25. Mia, tvoje vlasy nie sú huste vsak? Ako si robis taky objem, ak by si mi to mohla prezradit? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsou nijak extra husté. Ale tyto vlasy jsem si nedělala sama. Psala jsem, že se o mě postaral tým odborníků. ;) Objem si sama moc nevytvářím, ale lakem a taeser hřebenem lze vytvořit objem na jemnějších vlasech mnohem lépe než na hustých, protože nejsou tak těžké. :)

      Vymazat
  26. Ooooo, gratulujem, si šikulka, len tak ďalej:-) Day By Day

    OdpovědětVymazat
  27. Mio, pridavam se ke gratulacim, rozhodne si tak uzasnou praci zaslouzis! Nesmirne se na to hodis, mas svuj styl a nadherne pises. Jsi proste bajecna a ja jsem strasne rada, ze jsem uz kdysi davno tvuj blog objevila a hltam kazdy tvuj clanek!
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti za krásný komentář a za častou komunikaci na ig. Takových čtenářů si nesmírně vážím! <3

      Vymazat
  28. Nejsi jediná kdo radši bloguje místo toho aby se učil :D já maturuji za 6 dní a trávím až moč času na bloggeru :D novou práci ti moc závidím je skvělé že můžeš dělat to co tě baví a naplňuje, hlavně v této době. Hozně obdivuji tvoje vlasy máš je krásné a hlavně když je máš trochu zvlněné :) na fotkách je vidět jak moc jsi šťastná :) čiší z nich spousta energie ... jen tak dál

    http://zelenkovatereza.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Gratuluju k nové práci :) nikdy jem o ničem takovém neslyšela, ale zní to vážně zajímavě :) přeju hodně úspěchů :))

    http://berrytheblue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. To je úžasné, gratuluji :-) Teď mě (poprvé) mrzí, že už nebydlím v Jirkově, ale na koleji v Liberci, jinak bych se určitě do Centralu zase někdy stavila. Bohužel na to není čas, když přijedu za rodiči :(

    OdpovědětVymazat
  31. Práce snů :o Moc Ti to sluší! ;)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Mio, čím si vlníš vlasy? Natáčky, kulma, žehlička? Máš je nádherný. Předem díky za odpověd. Sheyla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní24.04.14 7:19

      Oh máj vždyť píše že jí je vlnili v tom studiu. ;-)

      Vymazat
    2. Myslim obecně ne jen na těhle fotkách maj gád :)

      Vymazat
  33. Tak to je masakr kočko! Aji ti lehce závidím =D Fakt mazecová práce, moc ti to přeju aby ti to šlapalo jedna dvě! =) Si skvělá!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  34. Super, gratuluju :) Skoro bych tě na té titulce nepoznala, vypadáš tam starší, ale sluší ti to. Líbí se mi ten náhrdelník :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Ten náhrdelník nosím strašně ráda.

      Vymazat
  35. Blahopřeju, ta práce vypadá moc lákavě a na fotkách ti to hrozně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  36. Paráda! Takovou práci by brala asi každá z nás :)) Taky bych měla malinkou výtku-"neKenzovať" tolik...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To snad nemyslíš vážně? Kenzu už ani moc nesleduji. Přijde mi to všechno trochu na jedno brdo. Můžu se zeptat, co si vlastně představuješ pod pojmen kenzovat?

      Vymazat
  37. fúha no to je úplná práce snů blahopřeji velmi !!!!

    OdpovědětVymazat
  38. Anonymní24.04.14 0:55

    Taky jsem si nechala zkrátit vlasy, o patnáct centimetrů :o)) A příjde mi jako bych je najednou měla úplně krátké :o)) Když mi je kadeřnice stříhala, tak jsem musela celou dobu stát, aby u toho kadeřnice nemusela dřepět. Win https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t31.0-8/p180x540/1618258_10201657100771278_1082978016_o.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty bláho, no to snad ne?! :D

      Vymazat
    2. Anonymní26.04.14 2:27

      No fakt :o)))
      Jinak máš moc pěkné to ombré ;o) Fakt super! Win.

      Vymazat
  39. Anonymní24.04.14 1:15

    Můžu se zeptat kolik za to platí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu dělat, že jsem si to nepřečetla, protože to jsi snad vážně nemyslela.

      Vymazat
  40. strašně moc gratuluju, to zní skvěle!.) jsi krasavice a vlasy mňam

    OdpovědětVymazat
  41. Tohle vypadá na velmi zajímavou práci. Moc si to tam užij :)

    OdpovědětVymazat
  42. Juuuu tak to mco gratuluju ! Seš šikula to určitě zvládneš a my ostatní ti zatím budeme držet pěsti ! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Mia, veľmi si to zaslúžiš, vyžaruje z teba veľká charizma a spokojnosť a to sa viditeľne prejavuje na blogu :) Taktiež ťa obdivujem, ako to všetko zvládaš a stíhaš....prajem veľa ďalších úspechov :)

    OdpovědětVymazat
  44. Děkuji Vám všem za skvělé komentáře! Moc jste mě potěšili. <3

    OdpovědětVymazat
  45. Gratuluji moc :) blog budu sledovat a nechám se inspirovat :)

    OdpovědětVymazat
  46. Wau, gratuluji, tohle je dream job :-))

    OdpovědětVymazat
  47. gratulujem k tejto praci, je to super :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  48. Moc gratuluji, je vidět, že na sobě a svých snech pracuješ! Moc ti to přeju, je skvělé vidět, že je někdo ambiciozní a opravdu maká a né jen povídá a stěžuje si. Mám až takové deja vu jako s Lauren Curtis, když dosáhla milionu a já ji do té chvíle sledovala už něco přes dva roky od jejích skoro neznámých začátků. Doufám, že za pár měsíců/roků si řeknu to samé o tobě, až budeš cestovat po světě a blogovat/fotit/líčit pro světoznámé značky a já si vzpomenu, jak jsem psala tenhle komentář! Držím palce! :-)

    OdpovědětVymazat
  49. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  50. Mio, jsem moc ráda, že si tu práci vzala, když vidím, že tě to baví a naplňuje. A především budeme mít přehled o novinkách v našich obchodech :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Jsi nádherná, mám z toho velikou radost!

    OdpovědětVymazat
  52. Mio, obrovská gratulace! Jsi jednou z mých nejoblíbenějších blogerek, vážně ti to přeju. :)

    OdpovědětVymazat
  53. Moc gratuluji k nové práci,zasloužíš si to,protože tvoje tipy i tento blog jsou naprosto skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  54. Miuš to je úžasné! Moc gratuluji a přeji Ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  55. jéé, to je úžasné! moc gratuluju Miunko :* myslím, že si nemohli vybrat líp! vážně práce snů.. doufám, že v ní budeš spokojená co nejdéle a i když je Most úplně mimo mě, blog centra i pdfko magazínu budu sledovat moc ráda ♥
    a víš co? s vláskama si můžeš udělat úplně cokoliv.. protože Tobě prostě sluší všechno :)) a na fotkách vypadáš naprosto úchvatně ♥

    OdpovědětVymazat
  56. Mio, veliká gratulace!!! Ať se ti v nové práci moc a moc daří :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/famous-beauties-monika-leova.html

    OdpovědětVymazat
  57. Super :) Myslím si, že se dostaneš mnohem dál :) Tvůj styl psaní je okouzlující :) Držím ti palce a gratuluji Ti :)

    OdpovědětVymazat
  58. Mě to úplně dostalo, jela jsem se ségrou na zkoušku svatebních šatů do Mostu, nikdy jsem tam nebyla, tak jsme vyrazily na procházku a stavily se i v nákupním centru a najednou přede mnou stojí regál s Tebou na titulní straně! Je to paráda, ať jsi spokojená, Miuško!!! :))

    OdpovědětVymazat
  59. Připojím se ke gratulacím :) Je úžasné vidět, když se někdo přes obyčejný koníček vypracuje tak daleko, že mu to přinese zajímavou práci, která ho především baví! Jen tak dál a na případné závistivce se vykašli :)

    OdpovědětVymazat
  60. gratuluju Mio :) přeju Ti, aby Tě práce bavila a naplňovala - to je nejdůležitější, aby člověk dělal něco, co ho baví ;) v Centrálu jsem nebyla už celou věčnost.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡