Benefit cosmetics

Zpátky ke kosmetice. Ráda bych se podělila o své zkušenosti s výrobky značky Benefit. Značka se zařadila mezi mé oblíbené hlavně díky úžasným retro obalům a skvělým vychytávkám.
Značka se zrodila v roce 1976 v San Franciscu. Založila ji dvojčata Jane a Jean Ford. Prvním byl jeden z menších butiků, který se od konkurence odlišoval tím, že více než parfumerii připomínal cukrárnu. Značka velice rychle vstoupila do podvědomí žen, které se chtěly líbit. Vynikala svým vtipem, super nápady, retro obaly a tzv. krásou na míru. Dnes má kosmetika Benefit přes tisícovku zastoupení ve více než třiceti zemích. U nás se prodává v parfumeriích Sephora, kde najdete nejen stánek s produkty, ale i několik "brow barů", kde vám Benevizážistky poradí a pomohou s úpravou obočí. Ceny výrobků se pohybují okolo 700 Kč za kus, ale Sephora má spoustu akcí, takže se dají pořídit i s pěknou slevou (např. 20% na vše nebo 40% při koupi 4 výrobků). 
Já jsem si Benefit oblíbila hlavně kvůli barevným retro obalům. Mými prvními výrobky byla řasenka Bad gal lash a set s očními stíny Smokin' eyes... Řasenka mi bohužel vůbec nesedla, přišla mi příšerná, a tak následovalo velké zklamání, ale po vyzkoušení paletky jsem značce dala druhou šanci. Dnes mám pěknou "sbírku" produktů, která se určitě ještě rozroste. Dokonce jsem i našla tu svou pravou řasenku, a to They're real!. Není chytré odsuzovat značku pro jeden produkt, protože každému sedí něco jiného a značka se nemůže se vším zavděčit úplně všem. Nicméně Benefit poskytuje spoustu druhů produktů a odlišných odstínů, takže si myslím každý přijde na své. Má například i pleťovou řadu. Vlastním dva výrobky, na které jsem při focení úplně zapomněla, ale považuji je za kvalitní a moc se mi líbí jejich čisté světle modré obaly, které mají uzávěry z tvrdšího plastu, který vypadá jako korek. Další řadou je například nová retro armáda nebo jejich několik sad makeup boxů a paletek. 
Co mám ze všeho nejraději?
Jak už jsem zmínila - řasenku They're real! Nádherně řasy prodlouží, což je pro mě nejvíce žádoucí. Na vyhlazení pleti a připravení na makeup je skvělý primer the POREfessional. Díky němuž makeup zůstane krásný a svěží po celý den. Oblíbila jsem si také lesk v odstínu Dandelion. Je hutnější, krásně voní a hydratuje rty, což zas tolik lesků nesvede. Za co značce vděčím vedle řasenky nejvíce je určitě bronzer Hoola! Je v dokonalém odstínu, akorát pigmentovaný, dobře se vrství, je totálně matný a vypadá velice přirozeně. Můj naprostý must-have. No a co jsem si s příchodem jara oblíbila naposled je Posietint, což je multifunkční výrobek, který se dá používat jak na tváře, tak i na rty. Dodá pleti život, šťávu a zdravou barvu. A je vážně zajímavý. Vypadá jak lak ne nehty přitom je gelový a po nanesení se vstřebá. Rozkošná vychytávka.
Benefit poslední dobou přichází se samými novinkami, z čehož mám vážně radost. Značka obecně v nabídce nemá tolik produktů a hlavně odstínů, jako jiné parfumérkové značky. Drží se svých osvědčených stálic a zanechává si svou exkluzivitu a odlišnost. Avšak poslední dobou se toho objevilo hodně nového, a tak mají hlavně Benemaniačky, které už vlastní celý arzenál, z čeho vybírat. :) Ne, že bych mezi ně (zatím:D) patřila, ale jako blogerka samozřejmě zkouším ráda úplné novinky.
Co by mě akutálně potěšilo?
Samozřejmě, že všechno, ale kdybych si měla vybrat pár výrobků, rozhodně bych si přála... Hello flawless oxygen wow makeup, který si plánuji koupit už od Vánoc, ale snažím se ještě vypotřebovat makeupy, které mám teď doma. Z tvářenek se mi hodně líbí odstíny Coralista a novinka Rockateur. Coralista je boží korálová barva, která na mých tvářích vypadá asi nejpřirozeněji. Rockateur má zas zajímavý povrch, tak trochu metalické odstíny a vážně jsem zvědavá, jak by na mě odstín vypadal, když bych smíchala všechny odstíny dohromady. Výše jsem chválila tinty. Tyto výrobky mě baví, proto bych ráda vyzkoušela i ikonický Benetint nebo nový Lollitint. A v neposlední řadě bych ráda navštívila Brow bar, protože jsem tam ještě nikdy nebyla. Ráda bych si nechala poradit a s nadšením bych vyzkoušela všechny výrobky, které Benefit k úpravě obočí poskytuje.
Oficiální web Benefitu najdete zde: www.benefitcosmetics.com.
České zastoupení najdete na FB pod linkem: www.facebook.com/benefitcosmeticsczechrepublic
A Benefit CZ má i instagram: @benefitcosmeticscz

A co vy? Máte rádi Benefit? Používáte nějaké jejich výrobky nebo si nějaký z nich přejete?

38 komentářů:

  1. Make up Hello Flawless okukuju už nějaký ten pátek a nemůžu se rozhoupat:). Pokud si ho pořídíš,prosím o recenzi.

    OdpovědětVymazat
  2. Mio, Benefit, je ta nová značka pro kterou pracuješ, že?

    OdpovědětVymazat
  3. Kdepak, já nepracuji pro žádnou kosmetickou značku. Mám práci v PR v obchodním centru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak gratuluji a díky za odpověď.

      Já vím, že jsi psala nedávno o nové práci, tak jsem si myslela, že pracuješ pro novou značku jako jsi pracovala ( nebo možná stále pracuje) pro Essenci

      Vymazat
    2. Bože můj anonymko nauč se skloňovat. Není to Essenci, ale Essence!

      Vymazat
    3. Takže " milá anonymko" správně je věta " jako jsi pracovala pro Essence"?

      No když myslíš..

      A když se při tom anonymním poučování a psaní " bože můj" a vykříčníkem za větou cítíš lépe a důležitější .. užij si to :-)

      Vymazat
  4. Mě strašně láká Hello Flawless make up, ale já se do Sephory dostanu fakt jednou za čas a většinou pak zapomenu. Každopádně k těm obalům, ty jsou prostě skvělé, podobně jako u theBalm, by mě na produkt nalákaly už jen ty:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si jednou určitě něco pořídim, už jen kvůli těm obalům :-D Láká mě báze pod make-up a nějaká tvářenka :-) A přesně jako v komentáři nade mnou, theBalm taky budu časem potřebovat :-D

    OdpovědětVymazat
  6. U stojanů s benefitem se vždycky v Sephoře kochám :) Mají úžasná balení!! Bázi pod make-up chci už dlouho vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
  7. they´re real řasenka mě láká čím dál víc :) já mám od této značky lesk (Sugarbomb), a je opravdu moc příjemný :)

    OdpovědětVymazat
  8. Značku znám, takže bych klidně ráda něco zkusila :))) Především mě láká to jejich krásné balení výrobků :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Rockateur je práve jedna z tých vecí, ktoré ma lákajú najviac, spolu s Dallasom..:) U nás, žiaľ, nie je Benefit dostupný, čiže budem odkázaná jedine na net a to konkrétne boots, len tam ma zasa odrádza to vysoké poštovné..:/ No, ale snáď sa k nejakému ich výrobku dopracujem..:)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásny a prehľadne napísaný článok:) Veľa produktov sa mi páči a už dlho si ich plánujem kúpiť tak to snáď urobím keď sa dostanem do Prahy :-)

    OdpovědětVymazat
  11. já miluju High Beam, to je zázrak :) a ráda bych zkusila nějakou tvářenku :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, tak já to mám naopak - mě výrobky hodně vyhovují, ale co mě odrazuje od koupě jsou ty - pro mě úděsné - obaly...Hrozně bych chtěla další tvářenku (mám Hervana), ale kvůli obalu do žádné nejdu, to samé pudr i make-up...hrozně mi to barevné retro vadí (pudr mám, je moc fajn, jemný, al eten obal je děsnej)..

    OdpovědětVymazat
  13. Mám od Benefitu podkladovou bází the POREfessional a zas až taková pecka to pro mě není. Stála 1100 Kč a jsem lehce zklamaná, takovou službu udělají daleko levnější báze,,,ale chtíč je chtíč .)) Koukala jsem i na řasenku They´re real! ale ten kartáček mě nějak nepřesvědčil .)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty retro obaly se mi moc líbí :) jinak s touto značkou zatím zkušenosti nemám

    OdpovědětVymazat
  15. Benefit mě teda dost láká jak to vidím :D :)
    http://theannettevogue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Moc ti to závidím! Já od Benefitu bohužel nic nevlastním, ale chtěla bych si pořídit řasenku They're real! :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Ja bohužiaľ od Benefitu nemám nič, ale na svojom wishlite pár vecí od nich mám, tak dúfam, že si ich niekedy kúpim:)

    OdpovědětVymazat
  18. těžká závist, kolik toho máš
    já bych toho chtěla, ale ty ceny jsou pro mě dost vysoké, takže si to musím pořádně rozmyslet. Ae chtěla bych nějakou tvářenku

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Tato značka je mi hodně sympatická :) zatím jsem nic nevyzkoušela,a le mám to v plánu. jen se rozhodnout co koupit jako první.. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, mam taky paletku Finding Mr. Bright, Porefessional, kit na upravu oboci a samozrjeme They're real rasenku. :-) Je to takova tutununu kosmetika, ale kvalita X cena podle mne neodpovida. Produkty by mohly byt tak o cca 200 Kc levenejsi a to bez akce.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  21. Jo a jinak bych rada zkusila ty jejich parfemy. Nemas zkusenost, Mio?
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  22. Já od Benefitu zatím nic nemám, ale strašně ráda bych vyzkoušela jejich známý Hoola bronzer :3 :) Skvělý článek :)
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Musím se přiznat, že od Benefitu jsem ještě nevyzkoušela nic, přestože už se chystám dlouho. Je fakt že obaly jsou dokonalé a asi právě ty mě fascinují nejvíc! Opět super post Mio♥

    OdpovědětVymazat
  24. Já mám od Benefitu řasenku :) jsem s ní spokojená jen občas špiní vrchní víčka

    http://zelenkovatereza.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. řasenku they´re real chci už hrozně dlouho ozkoušet :) super sbírka
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  26. Já jsem od Benefitu plánovala ten flawless makeup, ale odstínově mi vůbec nesedí, ale hrozně moc se mi líbí parfémy :))

    OdpovědětVymazat
  27. téměř 2 roky očumuji a ještě nic nemám, po nekonečném zkoušení jsem došla k tomu, že to za ty peníze nestojí..... :-(

    OdpovědětVymazat
  28. Měla jsem to štěstí, že jsem si v záchvatu nákupů loni pořídila My place or yours Gina v dárkové sadě s Porefessional a řasenkou They're real! a vešla jsem se do 800,- :-) tehdy moje závislost vznikla. K Vánocům jsem si vybrala PRIMPING WITH THE STAR, ze speciální edice s minibaleními a jsem zase nadšená - nejen, že při denním používání vydrží minimálně půl roku, ale prostě se trefují i odstíny :)

    A určitě se také chystám do brow baru a koupit si FakeUp :)

    Díky za článek!


    OdpovědětVymazat
  29. Ja chodim do brow baru pravidelne a nic lepsiho neni!!!!! Stejne jako jejich tuzky na oci bomba!

    OdpovědětVymazat
  30. Tak k Benefitu jsem se ještě neodhodlala, ačkoli několik produktů mě zaujalo. Třeba právě jejich primer jsem si chtěla pořídit. Nicméně když jsem teď viděla ale jejich nové tvářenky, konečně se rozhoupám a vím, co bude první úlovek! :D

    OdpovědětVymazat
  31. Benefit miluju, mám toho hodně. Top je FakeUp, Rockateur, gel na obočí...jediný propadák jsou rtěnky, teda ony jsou průměr, spíš vzhledem k ceně nic moc.

    OdpovědětVymazat
  32. I’m a sucker for makeup with cute packaging! My wallet’s getting’ rotten for this! Lol!
    xo,
    ~Pauline @ Benefit makeup Philippines

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡