Avon blog stars event

Dnešní článek věnuji kosmetické události, kterou jsem naposledy navštívila. Event pořádala značka Avon, se kterou občas spolupracuji (párkrát do roka mi zašlou nějakou tu novinku, např. parfém, řasenku nebo paletku očních stínů). Šlo o vip akci pro vybrané blogery (nakonec se nás tedy sešlo vážně hodně, takže o tom asi ještě hodně uvidíte, uslyšíte, přečtete). Při této příležitosti jsem strávila den s Leonkou. Byly jsme na obědě, na nákupech a od 5 na Avon blogstars akci, která se konala v hotelu Fusion v Panské ulici v Praze. Celý salonek, tedy spíše sál, byl nádherně vyzdoben. U vchodu jsme se nahlásily a odškrtly ze seznamu pozvaných hostů a dostaly jsme na přivítání šampaňské. Všude byly kosmetické výrobky, nádherné kytice tulipánů, a také dokonalé občerstvení. Na akci jsme se dozvěděly nějaké novinky, které značka Avon chystá pro rok 2014 a i do budoucna. Dále náš pobavila herečka Iva Pazderková. Její vystoupení opravdu nemělo chybu. Obdivuji ženy se smyslem pro humor a ještě více ženy bavičky. Poté byla akce trochu volnější. Někdo si mohl jít do menšího salonku nechat udělat novou manikúru, někdo se zas najíst/popít, přičemž vizážista ukazoval své tipy a triky pro trendy jarní/letní líčení. S Leonkou máme stejný humor a jsme si povahově dost podobné (možná to bude tím, že jsme obě narozeny ve stejném znamení), takže jsme se skvěle bavily, vše si v sále prozkoumaly a nafotily, a také jsme se seznámily a potkaly s pár dalšími blogerkami. Měla jsem tu možnost seznámit se a popovídat si například s Ájou z Beautypedie a měla jsem z toho velkou radost, protože tuto krásnou ženu obdivuji, stejně jako Péťu z LovelyHair. Zkrátka bylo to moc fajn. Avon zabodoval a potěšil. Přidávám spoustu fotek a Leonky povedené video, abyste mohli alespoň trochu nasát atmosféru z tohoto večera. Omlouvám se tentokrát za kvalitu - není úplně nejlepší. V ten den mě trochu zlobil foťák, ale už je snad vše v pořádku. 


Při odchodu jsem dostala taštičku s pěti novými výrobky. Moc se mi líbí bronzer a gel lak na nehty. Určitě o výrobcích ještě uslyšíte. Možná se s někým z vás o dáreček i podělím.
Z Prahy jsem si přivezla džíny a rtěnku z Topshopu (jupí, další věc, kterou mohu vyškrtnout z wishlistu!), novou knihu Doba jedová III. kosmetika a top z French Connection. Všechny věci určitě ještě uvidíte! :)

18 komentářů:

  1. Jeee to jste si museli ohromně užít!!! Nemáte nějaké random fotky z nakupování s Leonkou?:D Takové věci mě zajímají vždy nejvíc:D:D Ale jinak vám všem moc závidím (v dobrém slova smyslu:)) ), že jste tam mohli být!:) Prostředí vypadá krásně a to jídlo:O nom nom nom:P A moc se těším, až nám všechny věcičky ukážeš víc a víc se o nich rozepíšeš:))

    OdpovědětVymazat
  2. Mio v tom videu jsi prekrasna. Hezci jeste nez na fotkach. Ale mam tu zkusenost ze nazivo jsi stejne nejhezci. :) Zari s tebe charizma. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vždycky se tolik těším až zase přispěješ♥♥ Moc Ti to sluší, hlavně se mi líbí outfit a úplně super vypadají tvoje vlasy, vypadá to jako bys měla částečné lehké ombré a působí to fantasticky, jsi neuvěřitelná :):*
    www.eliska-dvorakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. To musela být prostě skvělá akce! Moc ti to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek :). Moc ti to sluší Miuško a fotky jsou super :).
    Jsem moc zvědavá na ten gel lak, protože laky na nehty od Avonu miluji a přijdou dost kvalitní :).

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký post Mio. Musím říct, že na živo jsi ještě hezčí a hlavně hrozně sympatická! Ráda jsem tě poznala:)

    OdpovědětVymazat
  7. Bože, ty ovocné talíře vypadají výborně :) !
    Takovéhle akce jsou určitě moc fajn, tím spíš že tam byla Pazderková, její druh humoru se mi hrozně líbí.
    Tobě to Mio moc sluší, líbí se mi tenhle ležérní a pohodlný styl :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkný post :) na tvé články se vždycky opravdu moc těším a každý den kontroluji, jestli nějaký nepřibyl. Sice nepíšeš až tak často, ale vždycky to pak stojí za to :) fotky jsou podle mě nádherné a článek by mohli klidně otisknou v jakémkoli časopise. Moc se těším na další post ♥ a doufám, že ti všechny produkty budou vyhovovat :)

    OdpovědětVymazat
  9. Akce vypadá skvěle! Určitě jste si to moc užili! :)

    OdpovědětVymazat
  10. To muselo byť super ! Ty aj Leonka ste krásne :)

    OdpovědětVymazat
  11. Závidím, ale i přeji :)
    vesspurplediary.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Muselo být parádně :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Už se na tebe tešim ♥

    OdpovědětVymazat
  14. Doba jedová je výborná série knih :) Bylo by skvělé, kdyby ses tu o ní trochu rozepsala, až ji prostuduješ :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ta první fotka vypadá opravdu super (ty květiny)
    Určitě to byla super akce
    http://simonevxls.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡