Spring 2014: (beauty) shopping guide

Jsem tak ráda, že jsem se konečně dostala k napsání textu k tomuto článku. Chtěla bych vám povědět o (převážně) kosmetických novinkách, které se zrovna objevily nebo brzy objeví u nás v ČR. Myslím si, že spousta z nich vám udělá stejnou radost, jako udělaly mně. Nesmím zapomenout zmínit, že rozhodně nejde o všechny jarní novinky. Zařadila jsem sem jen ty, které mě skutečně zaujaly a už teď je vlastním nebo se na ně těším. Tak přeji příjemné počtení a určitě mi nezapomeňte dát vědět v komentářích, které z novinek zaujaly nejvíce právě vás!
DSC_0406
Clinique Cheek pop tvářenky
(Má oblíbená) kosmetika Clinique letos přinesla spoustu barev, a to ještě před začátkem astronomického jara, a tak se díky její nové řadě New in blom: Brights můžeme naladit už teď do pohodové jarní nálady. Mé zalíbení si získaly hlavně tvářenky z limitky Cheek pop s reliéfem květiny gerbery. Na výběr je ze čtyř nádherných odstínů: 01 Ginger pop, 02 Peach pop, 03 berry pop a 04 plum pop (první tři na fotce). Určitě o nich nepíšu naposledy. Co s radostí prozradím je fakt, že tvářenky absolutně nepráší, krásně se vrství a vydrží celý den. Jarní must-have, řekla bych!
DSC_0417 DSC_0409
Tričko je též od Clinique. Pochází z kolekce Happy Heart, kam patří i vůně Happy heart a limitované odstíny laků na nehty. Celá limitka je k dostání v prodejnách Clinique od prosince 2013. Z každého prodaného kusu 30 ml flakónku parfému v limitované sérii Happy Heart jde nadaci (modelky Petry Němcové) Happy Hearts Fund částka 10USD. Z prodeje každého kusu laku jdou 3 USD přímo do nadace Happy Hearts Fund. (Více na invogue.cz.)
DSC_0460
Pokud bych měla vybrat překvapení měsíce, je jím pro mě novým parfém Femme (Avon), už druhý parfém (v minulosti mě zaujal City rush), který se značce Avon dle mého názoru opravdu vydařil. Ukrývá v sobě směs hrušky, magnólie a ambry. Je dost květinový, ale rozhodně není vtíravý, jako některé jiné květinové parfémy. Navíc se mi moc líbí elegantní flakonek, který mi připomíná flakon parfému Jimmy Choo.  Mám pocit, že stojí stále necelých 400 Kč, což je výborná cena. Určitě parfém doporučuji.
DSC_0281
Bourjois nám přináší novinku v podobě CC pomocníků. Konkrétně jde o 123 Perfect cc krém a cc korektor. CC krém, díky třem obsaženým barevným pigmentům, pleť krásně barevně sjednotí. Krytí je střední. No a cc korektor, ze stejně řady, už pouze zakryje zbylé nedostatky.  U korektoru se mi moc líbí konzistence látky, která po nanesení zůstane na svém místě a hlavně dávám velké plus hygienickému plastovému aplikátoru (produkt se dostane ven otáčením zadní částí výrobku). Opravdu moc povedená dvojka.
DSC_0401
Další novinkou francouzské značky Bourjois jsou tekuté linky, které jsou dle mého názoru dost inovativní a neobyčejné. První, co zaujme je druhá strana produktu, kde je tzv. guma, která vyzmizíkuje nepovedenou linku (jen linku musíte nechat zaschnout). Překvapilo mě, že se nijak neušpinila a opravdu fungovala, jak měla. Druhou potěšující novinkou je aplikátor tekutých linek, který není z gumové tyčky, ale z malých jemných štětinek. Mně takový způsob nanášení opravdu vyhovuje. Pokud jste milovnice očních linek, určitě vyzkoušejte i tuto novinku. Možná objevíte svůj svatý grál, nebo se vrátíte ke staré klasice. To už je pak individuální záležitost, kde záleží na preferencích samotného uživatele.
DSC_0428 DSC_0430
Teď určitě potěším všechny romantičky a ty, co mají rádi sladké roztomilé obaly. Právě se k nám totiž dostala kolekce Bloom me up! od Essence, která se skládá ze dvou částí - dekorativky (ta bude na prodej klasicky v drogeriích) a sady pomocníků v podobě štětců, aplikátorů a kleštiček na řasy (tu má na prodej Globus, stížnosti posílejte drogeriím, jelikož o tuto řadu neprojevily žádný zájem /nejspíš kvůli krádežím?/). Každopádně k limitce štětců a pomůcek - přestože kombinace těchto pastelových barev není můj styl, tak fuknčně jsou štětce i kleštičky naprosto skvělé. Mini aplikátorky mě sice úplně nezaujaly, ale celkově tuto limitku hodnotím pozitivně a pro Essence je to rozhodně další krok vpřed.
DSC_0396
Značka Bioderma chce potěšit všechny, a proto se pustila do projektu "Bioderma for everyone". Celá akce spočívá v tom, že každý měsíc Bioderma nabízí ve všem partnerských lékárnách (všude, kde mají na prodej Biodermu) každý měsíc jeden vybraný výrobek za částku 99 Kč. V lednu to byl například výživný krém pro suchou pokožku a momentálně je to bb krém. Dále má pak Bioderma naprostou novinku, kterou je čistící a zmatňující maska z řady Sébium. Sama ji vyzkoušenou nemám, jelikož má pleť nepotřebuje žádné velké zmatnění, ale někomu by určitě mohla pomoci.
Desktop
Americká značka Benefit očividně sleduje trendy, jelikož přišla na trh s novým tintem jménem Lollitint v odstínu "radiant orchid", barvy roku 2014. S tinty zatím nemám žádnou zkušenost, ale slyšela jsem hodně kladných ohlasů na jejich výdrž a multifunkčnost. Určitě si jej zajdu v nejbližší době vyzkoušet. Zajímalo by mě, zda by mi takový odstín (hlavně na líčkách) slušel..
Desktop-001
No a poslední kosmetickou (MEGA!) novinkou tohoto článku je skutečnost, že někdo velice šikovný k nám dostal dekorativní kosmetiku značky Michael Kors (jejíž prodej u nás v plánu nebyl vůbec). Juchů! Kdo si tuto zlatou krásu zamiloval stejně jako já, může se už teď těšit (a šetřit), protože už do dvou týdnů budou exkluzivně v Sephoře k dostání všechny tři nové parfémy a během dubna přibude i dekorativka. Parfém jsem dostala k Vánocům a je úžasný. Lak jsem dostala nedávno jako dárek a těším se, až ho vyzkouším.
DSC_0422
A teď (to nejlepší?) módní sdělení na konec - mám pro vás naprosto exkluzivní zprávu. Jelikož občas trávím čas i za hranicemi v Drážďanech, kde je obsluha v obchodech ve velkém měřítku jiná než u nás (ale není se samozřejmě čemu divit, když bereme v potaz diametrálně odlišnou životní úroveň a pracovní podmínky), a tak se občas i něco dozvím (pokud tedy slečny asistentky umí anglicky a já jim rozumím, haha). A shodou okolností jsem se takhle nedávno dozvěděla od jedné milé slečny prodavačky v mé nejoblíbenější drogerii Muller, že obchodní centrum Centrum Galerie (na Prager strasse) získala příslib značky PRIMARK! Takže tedy údajně (tady už je to potvrzené) někdy na přelomu podzimu/zimy/nového roku najdeme hned vedle třípatrové drogerie Muller třípatrový Primark. Možná si vzpomínáte, že jsem z mých prvních nákupních zkušeností v tomto obchodě nebyla příliš nadšená, ale stejně nebudu skrývat, že se i tak těším. Jsem v Drážďanech celkem často, a tak když nepůjde o jednorázový nákup, budu si moct vše trochu více promyslet, strávit tam více času v hodinách, kdy tam bude méně lidí a tím pádem i objevit věci, na které jsem ve Vídni neměla čas. Myslím si, že budou mít radost hlavně ti Češi, co mají Vídeň (jako já) přes celou republiku. Takže pokud vás kosmetika nebaví, snad jsem vás potěšila alespoň touto informací, o které píšu první (na což jsem pyšná:D), protože jsem nikde na internetu žádnou informaci o této blížící se události zatím nejobjevila. Tak vám přeji hezký večer/den, napíšeme si v komentářích! ;-)   
1960113_10201606920155088_933614873_n

66 komentářů:

  1. Wow, vše vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty tvářenky Clinique, vypadají krásně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Clinique tvářenky jsou úžasné, opravdu zbažuji koupi. Hodně mě zaujaly linky Bourjois, to je přesně něco pro mě! :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za článek s dekorativkou!
    Clinique tvářenku jsem si již v Palladiu pořídíila a jsem za to moc ráda, protože je úžasná!
    A CC krém jsem si dnes pořídila ve Fann, tak se těším na první nanesení ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Primark v Drážďanech!!! Ach <3 Přítel bydlí u hranic s Německem takže to máme kousíček... už teď ho chudáka lituju, jak ho tam budu pořád tahat :DDD

    OdpovědětVymazat
  6. nevíte prosím někdo, jestli už v Globusu ta limitka je?
    a myslíš Mio, že by byl vhodný ten oranžový štětec Essence na spodní linku za pomocí stínů?:)
    Děkujiii

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už by měla být. Jinak ten štětec je určen na obočí, ale myslím, že s ním půjdou i linky. :)

      Vymazat
  7. Globus? Tam jsem teda nikdy žádný stojan s Essence neviděla, asi jsem slepá. :D
    Štětce se mi líbí moc. Mají moc hezký design. Hlavně se mi líbí ten červený a fialový. Ale momentálně mám objednané štětce z ebay, takže si tyto asi kupovat nebudu. Ale nápad je to moc hezký.
    Ten parfém od Avonu neznám ani jsem nezkoušela jeho vůni, ale jeho obal vypadá jednoduše a vkusně.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když jsem Essence viděla v Globusu, docela jsem se divila, ale fakt tam stojan je :))

      Vymazat
    2. A je to už i v Praze ?? v Globusu ta limitka nebo prostě sada těch štětců? :)

      Vymazat
  8. Ty štětce od Essence hrozně chci, štve mě, že nebudou normálně v drogerii. Globus mám docela mimo, tak budu muset někoho přemluvit, aby tam se mnou zajel, už ted vidim, jak všichni skáčou nadšením. :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tomu se říká článek plný informací. :) Clinique tvářenky mám moc ráda a tahle limitka mě zaujala. Každopádně nyní nedám dopustit na oblíbenou NARS, takže Clinique až někdy jindy. Dále se mi moc líbí u Biodermy celý koncept a hlavně i produkt na tento měsíc, určitě si pro něj půjdu. A na Michaela Korse nedám vůbec dopustit, kabelky i nějaké šperky vlastním a nemohu si stěžovat. Kosmetika bude jistě také skvělá - lákají mě hlavně ty parfémy. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  10. Tak s temi stetci od Essence jsi mi ale vubec nepotesila :/ v Nemecku uz ji davno meli a byla totalne vyprodana :/ takze tedy budu muset udelat utok na Globus a predpokladam nejakou kosmetickou sekci.

    OdpovědětVymazat
  11. Jee a ja uz myslela ze bude Primark v CR :D Hold musim poradne cist, jinak tu Ess. limitku musim omrknout, vypada vazne sladce, ale budu se tedy muset vydat do Globusu pres cele mesto..

    OdpovědětVymazat
  12. CC dvojku si planujem kupit a Essence stetcom by som sa velmi potesila v drogeriach..skoda, ze su len v Globuse.

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  13. tyjo ty stetce od essence bych i vyzkousela, ale do globusu se kvuli tomu urcite nepotahnu :D skoda

    OdpovědětVymazat
  14. Super novinky, ta akce Biodermy vypadá dobře, parfém od Korse ještě líp :)

    OdpovědětVymazat
  15. Lollitint vypada pekne a kosmetiku MK se tesim. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Linky od Bourjois vypadají pěkně! Primark v Drážďanech? Jupí! Také tam jezdíme na nákupy celkem často, takže to bude zpestření :) A zároveň děkuju za informaci ohledně těch Essence štětců - myslela jsem, že je u nás vůbec nebudou mít, ale tak aspoň v tom Globusu...

    OdpovědětVymazat
  17. Mio, Primark je i v Berlíně, to máš blíž než Vídeň.

    OdpovědětVymazat
  18. Clinique vyhrává! :-) Já miluji gerbery. Musím mít všechny čtyři. Brzy mám narozeniny a jelikož mám vše, tak už konečně díky tobě vím, co si od manžela přát. :-)

    OdpovědětVymazat
  19. už se na primark hrozně těším !! :))

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Úžasný článek :-), tolik novinek wow, hlavně z toho Primarku jsem maximálně nadšená :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné věcičky! Už sleduju tvůj blog, tak se budu těšit na další inspirativní články ;)
    http://something-times.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Dnes som si od Essence kúpila ten "kartáčik" na obočie..Ten mi chýbal a som rada, že som ho zohnala za pár drobných.. Milujem vôňu jazmínu, čiže parfém o MK raz možno tiež príde na rad..:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  23. Tolik super novinek ani nevíš jak si mě potěšila ^^

    OdpovědětVymazat
  24. Ach, ty štětečky od Essence musím mít! :( :O

    OdpovědětVymazat
  25. A nemáš tip, jak zvolit dobrou barvu tvářenky? Moc se mi tyhle Clinique líbí...ale netuším, kterou vzít. Mám modré oči, tmavě hnědé vlasy, pihatou pleť se studeným podtónem....babo raď::))

    OdpovědětVymazat
  26. úžasný článek, super napsaný, propracovaný, je vidět, že sis dala záležet!
    jinak s tím primarkem - sakra sakra..budu muset pak hned do drážďan

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  27. CC už mám :) a štětce děsně potřebuju. Akorát ten Globus je z ruky no :/. Jinak super článek!!

    OdpovědětVymazat
  28. Tyjo skvělé tipy!!!:)) To zase moje peněženka bude plakat:D tvářenky, nová kolekce od Essence, Michale Kors dekorativka a perfémy a bioderma..všechno chci a potřebuju!!:D:D A s tím Primarkem to je taky super zpráva:) o letních prázdninách se někam takhle chystáme s přítelem, takže budu koukat i po obchodech:))

    Miluju tvůj blog♥

    OdpovědětVymazat
  29. Na štětce Essence se už moc těším, protože s těmi aktuálně nabízenými jsem naprosto spokojená. A docela jsi mě nalákala na Bourjois jak s produkty CC, tak s linkami. Peněženka bude zase brečet. =D

    OdpovědětVymazat
  30. Anonymní12.03.14 7:53

    Ahoj, vůni od Avonu jsem dostala na MDŽ a doslova sem se do ní zabouchla :-D je to moje první voňavka, kterou cítím i já po nastříknutí na sobě. :-) Ta sada štětců je krásná, ale Globus mám hrozně z ruky...:-( a kolik prosím stojí? Ivča díky

    OdpovědětVymazat
  31. Ja mam na tvarenky naozaj slabost, tieto vyzeraju krasne uz len na pohlad, najviac sa mi paci odtien berry pop. :) Co sa tyka Biodermy, tak tato sprava ma naozaj potesila, patri totiz medzi moje najoblubenejsie znacky, co sa tyka starostlivosti o plet, takze ak ma produkt zaujme, urcite si ho kazdy mesiac kupim. :) A make-upov a BB mam momentalne doma celkom dost, ked sa mi ale ked sa mi aspon trocha minu, novy CC rada vyskusam. :) Inak co sa tyka MK kozmetiky, predpokladam, ze ku nam (na SVK) sa asi nedostane, takze pre mna bohuzial ziadna zmena, stale si po nu budem musiet chodit do zahranicia..
    A na zaver by som este chcela pochvalit tvoje clanky, je vidiet, ze je za nimi kopa prace a nie su odflaknute, takze si vzdy naozaj rada pockam na novy. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Zaujali mne tvářenky od Clinique, ale mám jich doma několik, tak je chci protřídit, spotřebovat, rozdat.. :-D
    http://normal-life-of-a.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. Primark a hned vedle mé oblíbené drogerie?? Néééé! To jsem neměla vědět, už teď vím, že budu asi pořádně chudá :DDD
    Né, je to super zpráva, do Drážďan jezdím docela často, tak jsem za tuto informaci fakt ráda :))

    OdpovědětVymazat
  34. Tvářenky jsou hezké, ale obal je poněkud laciný a ne moc bytelný. Navíc za tvářenku od Clinique bych tolik rozhodně nedala. Raději si koupím tvářenku od Mac či Nars. Jinak cena to trošku přehnali ve státech stojí o rovnou polovinu méně.

    OdpovědětVymazat
  35. Jéé to od té essence to je tak hezký :) Určitě zabrouzdám do drogerky :)

    OdpovědětVymazat
  36. Ani nemůžu říct co mě zaujalo dřív :D Ale nejvíc se mi líbí ty tvářenky od Clinique, ty jsou opravdu krásný! A Primark v Drážďanech? To je taky bomba!

    OdpovědětVymazat
  37. No tak ti vědí jak naštvat...nejbližší Globus mám hodně daleko :D A zrovna když si chci pořídit novou výbavičku štětců...to mi dělají naschvál :D

    OdpovědětVymazat
  38. Ty tvářenky od Clinique jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
  39. Ty Clinique tvářenky se mi líbí čím dál více a na MK kosmetiku se taky těším :) No ale nejvíce mě samozřejmě potěšila zpráva o Primarku. To je paráááda, že to budeme mít takhle kousek. Ale jako kombinace Mullera hned vedle je teda dost nebezpečná ... to abych začala už ted šetřit :D

    OdpovědětVymazat
  40. Vau úžasný článok! Tie tvárenky sú úžasné :3
    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  41. cc kremy som este neskusala, cim su vlastne zaujimave?

    http://beautybybellatrix.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  42. Jak dobře se s těmi tekutými linkami dělá "kočičí linka" ? Mně leží doma v šuplíku a ještě jsem nenašla odvahu to zkusit, protože mi ten štěteček přijde dost tlustý.

    OdpovědětVymazat
  43. Prosím vás, nevíte někdo kolik ty štětce od Essence v obalu stojí? :) Díky

    OdpovědětVymazat
  44. Naprosto super článok!! Mám už tak dlhý zoznam kozmetický zoznam a ty si k nemu ešte čosi pridala. Ach jaj... Sklamem ťa, ale o Primarku som už počula, ale teším sa s tebou! Bývam v Prahe, takže mám tiež do Viedne celkom cestu. O to viac sa snažím, ísť tam zo Slovenska :))

    OdpovědětVymazat
  45. Ty tvářenky jsou dokonalé - hlavně vzhledem.. A hodně mě teda mrzí, že v drogerce nenajdeme tu řadu od essence, ale co se dá dělat ?? :)

    OdpovědětVymazat
  46. Ty tvářenky jsou nádherné :)) a Bioderma mě hodně potěšila :)

    OdpovědětVymazat
  47. tak s tou Biodermou mě hodně potěšili! Ten bb krém určitě zkusím;)

    OdpovědětVymazat
  48. Samé prima zprávy. A pro Biodermu jsem si hned běžela. Mám ji moc ráda.Děkuji Miuško!!!
    Jiřina

    OdpovědětVymazat
  49. Díky za překrásný článek plný dobrých zpráv! :-) V Drážďanech jsem také docela často, takže na PRIMARK se těším moc! Stejně tak na dekorativku a parfémy Michael Kors, tento brand je mojí srdcovkou už hodně let! Tvářenky od Clinique netrpělivě vyhlížím, vypadají božsky! :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Budu opakovat,ale tvářenky jsou luxusní.

    www.missalexy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  51. skvelé tipy a super spracovanie článku ! ♥

    OdpovědětVymazat
  52. kdy bude v prodeji v Globuse ta kolekce od Essence. dneska jsme tam byli a neměli ji.

    OdpovědětVymazat
  53. kdy bude v Globuse v prodeji ta kolekce od Essence? dneska jsme tam byli (v Brně) a neměli ji.

    OdpovědětVymazat
  54. Tvářenky od Clinique vypadají užasně:) Akce u biodermy se mi moc líbí, mám ji moc ráda. Ale mrzí mě, že essence nebude v drogeriích :(

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  55. Tvářenky vypadají nádherně, ale nejvíc mě zaujala ta limitka od Essence, kde jsem i zklamaná z informace, že běžně v drogériích nebude... přemýšlím, jestli vyrazím do Globusu, abych to omrkla (jsem blázen do roztomilých věcí, achjo :D).
    A MK očmuchám, aspoň mám zase záminku vyrazit do Sephory :)))

    OdpovědětVymazat
  56. Asi sa nechám inšpirovať a vyskúšam aj CC aj linky od Bourjois. Tú značku mám čoraz radšej.

    OdpovědětVymazat
  57. no supeer v drázdanech primark! :-) ještě by mohli udelat v praze a bylo by to nej :)

    OdpovědětVymazat
  58. Primark v Drážďanech?! no to si děláš srandu!!! těším se jako malý děcko, už aby to bylo :D peněženka zapláče ;D

    ty tvářenky od Clinique jsou úžasný, ale vrtám si koleno :/ :D

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡