OOTD: 19.3.2014

Jak jsem slíbila - je tu další týden a s ním i další outfit. Tentokrát trochu extravagantnější díky výrazné rtěnce, tak trochu grunge kabátu/přehozu a ocvočkovaným holinkám. Mimochodem, nejspíš jsem se v článku o plese, kde jsem zmiňovala, že si slečny konečně oblíbily i výraznější rtěnky, spletla. Takové pozdvižení, co tahle krásná rtěnka způsobila, a co jsem si musela v ten den od kolemjdoucích vyslechnout, jsem doopravdy nečekala. No jo, ale neva. S tím je třeba počítat. To už je úděl blogerů a lidí, co občas vyjdou ''ze stáda''. Nicméně já se ve svém outfitu cítila velmi dobře a odpoledne jsem si společně s Mily vážně užila. Před odpolední školou jsme se vydaly k řece krmit kachny (nakonec i holuby :-D) a cestou zpět do města na oběd mi Mily nafotila outfit. Vzniklo spoustu pěkných a i dost vtipných fotek, proto jsem se dnes rozhodla přidat i ty normálně nepublikovatelné. Věřím, že se zasmějete.
DSC_0527 DSC_0508
DSC_0518 DSC_0511 DSC_0575 DSC_0551 DSC_0577 DSC_0619 DSC_0595 DSC_0625 DSC_0631 
Coat - Sheinside
Burgundy cardigan - H&M
Céline tshirt - 6ks.com/ebay.com
Watch - Fossil (hanymany.cz)
Handbag - Oasap
Pants - ? (New Yorker?)
Wellies - Enter the address
Lipstick - Cutting edge (Rimmel London) + Bourjois Rouge edition
DSC_0688 DSC_0683 DSC_0677 
Komentáře si domyslete, jak je libo. My k fotkám máme s Mily i vymyšlené příběhy, ale asi bych je tu raději nerozepisovala. Ráda bych nadále působila alespoň trochu seriózně. Pokud Vás ale nějaké komentáře napadají, ráda se pobavím pod článkem. :-D
DSC_0533 DSC_0556 DSC_0532 DSC_0573

90 komentářů:

  1. Rtěnka je skvělá a sluší ti !!
    Hlavně radost v životě dělá celkový dojem a z tebe to přímo vyzařuje ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ach Mio,
    Mio, Mio, Mio,
    nevím, jestli je to tím prostředím a faktem, že foukal vítr a ty jsi musela mhouřit oči a nasadit takovou tu grimasu "I dont care about vítr" a ktomu se usmívat, nebo je to můj subjektivní dojem z té rtěnky, ale vážně ti tmavá barva tolik nesedne. Rudá určitě jo, ale být tebou, dávám od fialové ruce pryč a nechávám si jí jen jako atribut na líčení druhých. Neber to jako hate, jako spíš konstruktivní kritiku. Chápu, že vybočit z davu v upjaté ČR je trochu těžké, ale vybočovat z davu tím, že spatlám dohromady všechno unusual co mám, není nejlepší nápad. Holiny se cvoky, vojenská khaki barva... už ti chybí jen frčky a můžeš "táhnout" na Slavkov, protože vypadáš trochu jako generál. Nerada uznávám, ale Mily to sluší mnohem více i když z pochopitelných důvodů není její outfit odprezentován.
    Amy.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kačer v zatáčce :D jsem se zas zasmála :D jinak moc pěkná rtěnka! Tmavé rtěnky mám moc ráda, ale dost lidí říká, že mi nesluší, což mi je vlastně i fuk, takže ji nosím dál :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi krásná a určitě jsi vyčnívala. Rozhodně bych se za tebou otočila ;) už jen abych si pořádně prohlídla tu boží rtěnku! Občas jdu ven v jedné tmavě růžové od Rimmelu a nestačím se divit, kolik lidí to šokuje. :D Řetízek You&Me je dokonalýýý, taky ho mám :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jak typické pro Ústí! Člověk musí být slepý a nevšímat si ksichtů, které lidé házej, když jsi vezme něco výrazného :) Rtěnka je pro tebe jak stvořená! Krásné!

    OdpovědětVymazat
  6. Zvolila bych misto toho kabatu kozenou bundu, takto to pusobi jako moc stylu najednou. Ale musim pochvalit za pokus za originalitu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já teda nevím, co ostatní tak pobuřuje, nebo naopak uchvacuje. Pro mě je tohle příjemný outfit na denní nošení, krásný kabátek. Vzhledem k neutrálním a zemitým barvám oděvů je ten burgundy odstín rtěnky krásný, elegantní, kontrastní, velice ti sluší. Já v tom žádný výkřik vulgarity nebo šokingu nevidím a dost by mě zajímalo, kdo ti co na ulici říkal?!? Já tyto odstíny rtěnek nosím běžně a nikdy jsem se s žádnou kritikou, nebo s tím že bych "šokovala", nesetkala... :D Tak buď sama sebou i nadále. Sama víš nejlíp, co ti sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Osobně nejdu s davem či ze "stádem", jak jsi to napsala ty, stejně jako nepatřím mezi ty slečny, které honem rychle letí do obchodu, když si jejich oblíbené blogerky pořídí jedny a ty samé nové boty, ale takto barevné rtěnky nikdy používat nebudu, protože se mi prostě nelíbí. Ovšem pokud se to někomu líbí a cítí se v nich suprově, proč ne.

    OdpovědětVymazat
  9. nevím, co chválit dřív - vlasy, rtěnka, outfit! <3 jste s Mily tak moc krásné :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak rtěnku Cutting Edge jsem dneska měla na sobě :-) Žádné komentáře jsem teda neslyšela, akorát v práci mi řekli, že jsem nějak namalovaná :-D Ale prej mi to slušelo.. :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní26.03.14 0:21

    To by mě zajímalo, co kdo říkal...:(
    Dost tvých outfitů se mi nelíbí (rozuměj není to můj šálek čaje - tobě to sedí, na sobě si to neumím představit), ale tenhle jo!! Přijde mi to vše dobře sladěné a ač nemám ráda podobné holínky, v tomto outfitu mi nevadí.
    Sluší ti to - oblečení i líčení a rtěnka je prostě parádní, nádherný odstín! Tímhle make-upem se od tebe inspiruji (díky), akorát mám obavu z toho co píšeš ohledně reakcí lidí...
    Jana

    P.S.: Mily to taky sluší, to je spíš ten můj šálek čaje...:)

    OdpovědětVymazat
  12. Jej, ake mile fotky su tie momentky..par kometarov ma napada... Prva kde si ty a krmis len tak mimochodom kacky.. Ja nic, ja muzikant.. Druha foto kde Mily nedá kackam nic a papa sama rozok a kacky chudatka len bezcinne pozeraju :-) Na tretej foto vyzeras ako by si vychutnavas kavu do ruky a kacke sa to nepaci a krici aj chcem :-D No a na poslednej sa Mily pomstia zivocichy, ze sa s nimi nepodelila o cely rozok :-D

    Nic si z toho nerob, kazdy si zije svoj zivot a ja mam take heslo: Zi a nechaj zit.. :-)
    Inak aj ja som mala velmi podobnu farbu ruzu na blogu: TU

    OdpovědětVymazat
  13. Cutting edge mám taky. Je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní26.03.14 2:40

    Mne prijde, ze vypadas fantasticky! Kez by mi taky tak tmave rtenky slusely! Ale mam moc malou pusu, vypadam pak prisne... Na nekterych fotkach mi pripominas blondatou kopii Jitky Valkove. Kdyz nekdo pronasi nahlas urazlivy komentare, je to zavistivy buran. Nic si z toho nedelej a bud dal originalni a z davu vycnivajic!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  15. Jé to jsou roztomiloučké fotky.. Ale tenhle odstín rtěnky, se mi zdá, že tě trochu postaršuje :/ :)

    OdpovědětVymazat
  16. Super fotky :), ta rtěnka Ti moc sluší. To já jsem si zase minule když už začalo vylézat sluníčko konečně vzala sukni a divným pohledům jsem taky neunikla :D, není si říkám, že si lidi nevšímají sami sebe

    OdpovědětVymazat
  17. Mně se na tobě ta fialová líbí :) Líbí se mi v kombinaci s výrazněji namalovanýma očima a musím říct, že na fotce hned pod popisem oblečení ti to sluší nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojky hlavní je že se to libí tobě.. a mimochodem mě se to taky libí a strašně moc :-)
    ta fotky s tričkem a jak se usmíváš mě dostala pro mě je jak do časopisu! Rtěnka ti sedne kdo říká že ne tak závidí nebo opravdu nevím jsi dokonalá ♥

    OdpovědětVymazat
  19. Skvělý outfit!!! Moc se mi líbí, jak jsi sladila ten pásek s rtěnkou, to je super detail!!:) A jinak fotky skvělé:D jak první, tak i druhá část:D

    OdpovědětVymazat
  20. S výraznou rtěnkou mám stejný problém- lidi budou stejně koukat a nevěřícně kroutit hlavou :) Už jsem se nad to povznesla. Jinak ti to moc slušelo, máš úžasný kabát :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ty holinky jsou úžasné <3
    Výrazná rtěnka ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní26.03.14 8:29

    Máš nádherné vlasy. Mohu se zeptat, jak se o ně staráš? :) Nikol

    OdpovědětVymazat
  23. fotky jsou vtipný :D a ta rtěnka je super a moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  24. Toto mi neda nic nenapisat. Cely outfit je uplne uzasny. Kazdy jeden kusok oblecenia by som chcela tiez.Podla mna jeden z najkrajsich outfitov aky som videla. :))

    OdpovědětVymazat
  25. ta výrazná rtěnka ti hrozně moc sluší, tady jsi vážně krásná :)

    OdpovědětVymazat
  26. Mně se na tobě tahle rtěnka šíleně líbí:) A celkově máš skvělý outfit! Kabátek je skvělej. <3

    http://nikiandsuzi.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Výrazné rtěnky mám ráda, je to taková rychlá varianta, když nemáte čas líčit si oči. A ta tvoje má nádhernou barvu! A navíc ti to sluší, tak nechápu ty kolemjdoucí... Outfit taktéž slušivý :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Prď na lidi kolem, výrazný rtěnky ti sluší, zatim jsem na tobě neviděla nic co by se mi nelíbilo :-D
    http://normal-life-of-a.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Rtenka bozi, podle me Ti sedne. Jen kabatek trochu rozsiruje.

    OdpovědětVymazat
  30. Outfit se mi líbí, ale docela souhlasím s příspěvkem od jiného anonyma - Amy. :) Výrazné rtěnky ti sluší, ale přijde mi, že se k tobě opravdu hodí víc rudá či nějaká růžová. Takhle tmavě fialová sedne spíš tmavším typům, tmavým vlasům apd. Ale tak každý má jiný vkus, že jo. Pokud se v tom cítíš dobře, proč ne. :) P.

    OdpovědětVymazat
  31. Povedeny outfit:-) vypadas skvele!! a prozrad nam, odkud ma Mily kabatek?:-)

    OdpovědětVymazat
  32. Mily by si měla založit blog <3!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Povieš mi, kvôli čomu? Celý svet by si mal založiť blog, nie? Bože môj :(

      Vymazat
    2. Povím, co se tady občas vyskytne nějaká její fotka, tak je to evidentně holka co má vynikající vkus a je opravdu krásná. Zdá se,že má hodně originální styl oblíkání a mě osobně by určitě bavilo na ní koukat. Narozdíl od většiny blogerek.. A psala jsem něco o celým světu? Bohužel dnes a denně potkávám holky co jsou hodně nevkusně oblečený..

      Vymazat
  33. Fotky jsou super, nasmála jsem se :) Taky jsme před pár lety byli s kamarády krmit labutě a nakonec jsme před nimi museli utíkat, byly to agresivní potvůrky :D Na blbé poznámky se vykašli, nos si to, co se ti líbí, jsi krásná a odvážná. Mily má úžasné tenisky :)

    OdpovědětVymazat
  34. mně se to celé líbí :)

    OdpovědětVymazat
  35. Rtěnka se mi líbí a nechápu, co se kolemjdoucím nelíbilo. Ale lidé jsou různí a kritizovat druhé je velice snadné nebo je to i tzv. národní sport.

    www.missalexy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Rúž je krásny a mne sa veľmi páči. Tiež nosievam výraznejšie farby a je mi dosť jedno, čo na to hovorí okolie, alebo ako sa pozerá. Najdôležitejšie je to, ako sa v tej danej farbe na perách cíti samotná nositeľka.

    OdpovědětVymazat
  37. tak ono možná nejde ani o to, že je rtěnka výrazná, ale protože je nanesena dost flekatě mi přijde... Navíc podle mého názoru k tobě moc nejde, neuraž se.

    OdpovědětVymazat
  38. Náhodou je ta rtěnka dobrý odvaz :-), i když pro každodenní líčení bych si ji asi netroufla vzít, ale tobě sluší :-)).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  39. mě se líbí jak ta tmavá rtěnka, tak ten "přehoz". Akorát těm holinkám jsem nikdy nepřišla na chuť. A máš pravdu, vypadáš trochu jinak, než 90% obyvatel, proto hned všichni koukají jak blázni :) Ale opravdu ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  40. Výrazná rtěnka ti opravdu moc sluší, určitě ji nos i nadále. :) Ombré na vlasech (nevím, zda záměrně nebo se to tak jen náhodou povedlo) je naprosto dokonalé a outfit celkově působí dobře. Já osobně bych si neoblékla kalhoty v barvě khaki, ale ty to umíš hezky sladit a vypadáš v tom přinejmenším zajímavě, a o to přeci jde. Obléknout si obyčejné džíny a tričko Céline umí každá - tys to naopak pěkně ozvláštnila. Palec nahoru. :) SINSAY GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  41. kašli na lidi, jsi fakt kočka, ta rtěnka je super! =))

    OdpovědětVymazat
  42. Tohle je i můj oblíbený odstín, ano, je to výrazné, ale je to boží! Já myslím, že lidé na to prostě nejsou zvyklí a tak koukají divně, já když si vezmu tmavou rtěnku, tak to je to samé :). A já si naopak myslím, že tmavé odstíny blondýnkám sluší, nedávnou jsem koukala na Shaaanxo a ta měla rtěnku černou a dokonce zelenou a já nevím, asi jsem divná, ale strašně jí to slušelo, takže za mě určitě jo a jsem všemi deseti pro více výrazných rtů v českých ulicích ! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Velice povedený outfit a ta rtěnka je hodně drsná :D Ale tobě sluší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  44. ta rtěnka je perfektní! Moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  45. já teda nevím, kde je problém se rtěnkou!! :))) osobně mi nedělá problém vyjít do ulic i se šílenější barvou, hrozně ráda nosím doslova razící hodně hodně růžovou (asi neumím popisovat ostníny, no co už :D) nebo takový studenější růžovo/fialový taky dost výrazný odstín :) a v létě jedu i na oranžových a ostatní mi můžou víš co :P :)))

    OdpovědětVymazat
  46. chacha, některé ty fotky jsou opravdu vtipné :D

    OdpovědětVymazat
  47. Ta rtěnka je božská! A tobě to celkově moc sluší. Ten kabátek je super :)

    OdpovědětVymazat
  48. ta rtěnka ti hrozně moc sluší !!!!

    OdpovědětVymazat
  49. Wow Mia ten outfil je super! :) :)

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  50. ty tvoje vlasy jsou neskutecne nadherny! =)

    OdpovědětVymazat
  51. ten kabát je naozaj zaujímavý :)
    pekné fotky!! :D

    chocolate kiss

    OdpovědětVymazat
  52. Líbí se mi jedntolive kousky outfitu ale dohromady mi to moc nejde, nevím na co se koukat dřív super kabát, boty, top....rtenka se mi na tobe také moc líbí ale asi bych ji nevolila k tomutu stylu oblečení, možná k jednoduchému outfitu, aby ho rtenka zvyraznila?...:-) je to takové ani ples ani prochazka... Klara

    OdpovědětVymazat
  53. Mě ta rtěnka taky nepřijde tak hrozná jako některým tady. :) A musím i pochválit vlasy, jsou nádherný, tahle barva Ti moc sedí <3

    OdpovědětVymazat
  54. Anonymní27.03.14 6:57

    Ta rtěnka je božská, moc ti sluší a na ostatní se vykašli! :D To by ještě bylo, aby mě někdo kritizoval kvůli rtěnce :D

    OdpovědětVymazat
  55. Rtěnka Ti ohromně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  56. Anonymní27.03.14 9:42

    Když jsem četla tvůj příspěvek, tak jsem čekala nějakou zářivě oranžovou rtěnku, proto když jsem viděla tuhle krásnou vínovou, nechápala jsem, co se kolemjdoucím nezdálo. Takovéhle rtěnky nosím běžně a nepřijde mi to nijak přehnané. Nic si z toho nedělej, moc ti sluší. Spíš ti kolemjdoucí záviděli, jak dobře vypadáš;-)
    Přeji hezký den! Tereza

    OdpovědětVymazat
  57. no jasně, že měli kolemjdoucí kecy :)) to je prostě běžný stav v naší republice. a to mio nebydlíš na maloměstě, tam aby se z toho jeden zbláznil, ale už jsem se to naučila ignorovat :)
    mě se ta rtěnka moc líbí ! :)) outfit sice není můj šálek čaje, ale je rozhodně zajímavý.

    OdpovědětVymazat
  58. Tobě sluší uplně všechno!

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  59. teda ty fotky jsou perfektní :D a co ti kačeři a holubi vyváděli :D a nechápu, co ostatní měli s tou rtěnkou, je moc krásná a tobě strašně sluší!!! moc si v ní prokoukla :)

    OdpovědětVymazat
  60. Ta rtěnka má nádherný odstín a tobě moc sluší. Nechápu, co se na ní lidem nelíbí... ale asi každého vkus.

    OdpovědětVymazat
  61. Ten kabátek je vážně moc pěkný, sluší Ti..

    OdpovědětVymazat
  62. Ten kabát je velmi pekný a hodí sa ti a farba ruzu tiez, nazory niektorych ludi si naozaj netreba vsimat :)
    Mas krasne vlasy:O

    OdpovědětVymazat
  63. Rtěnka je opravdu krásná a hrozně ti sluší! A nad fotkami jsem se dobře pobavila :-)

    OdpovědětVymazat
  64. Celý outfit se mi hrozně líbí a rtěnka tomu dává naprostou třešničku na dortu!:D Nadhera!

    OdpovědětVymazat
  65. Máš perfektní fotky :)) chci se zeptat.. Přijde mi,že jsi krásně opálená.. čím to je ? :) Solárko, samoopalovák, nebo to dělá make-up ? Nebo ti vydrží opálená kůže z léta ? :) Jsem taky blonďatá a hned jak začne zima, úplně zbělám :/ Fakt tvou pleť obdivuji :))

    OdpovědětVymazat
  66. Ta rtěnka je nádherná! Podobnou barvičku chci taky vyzkoušet, musím se po ní podívat :D To zas bude pozdvižení, až nějakou podobnou rtěnku použiji.. stačí kolikrát rudá rtěnka a lidi na mě koukají jak na blázna.. :D

    OdpovědětVymazat
  67. Děkuji vám za všechny komentáře. Udělaly mi obrovskou radost! I kritické. Jsem za ně ráda. Děkuju. <3

    OdpovědětVymazat
  68. Tak toto ti nehorázne svedčí !! <3 <3 Ten rúž je dokonalý...
    Taktiež veľmi super fotky :) aj tie vtipné ! :D naozaj sa vám podarili

    OdpovědětVymazat
  69. To nechápu, já čekala nějakou fosforeskující růžovou, když jsi na začátku článku varovala, ale nenapadlo by mě pošklebovat se někomu na ulici nad touhle barvou.:) Další věc, kterou nechápu, jsou kritické komentáře, i ty konstruktivní, protože tahle barva ti vážně sedí a k celému outfitu se skvěle hodí!;) Zuza

    OdpovědětVymazat
  70. Rtěnka jak dělaná pro tebe! :)

    OdpovědětVymazat
  71. Ta rtěnka ti hrooozně sekne :))

    OdpovědětVymazat
  72. Se rtěnkami to znám. Jednouc si člověk na sebe dá něco výraznějšího a už je hned za divného. :D Tobě to ale moc sluší a fotky jsou super! :D :)

    OdpovědětVymazat
  73. je to je u nás v ústí:) moc ti to slušelo a ta rtěnka je moc hezká:) sice silnější ale krásná:) sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  74. Mně ta rtěnka připadá super, dostala jsem podobný odstín od přítele a hrozně ráda jí nosím. Většinou jen ve volném čase, protože kdybych si jí vzala do práce, tak bych slyšela od všech místních konzerv samé 'ježiš, co to máš zase na puse' Ne že bych dala moc na názory ostatních, ale spíš mě to nebaví poslouchat :)

    OdpovědětVymazat
  75. Mio, rtenka je paradni, vykasli se na kritiky. Jen zavidi, ze nemaji dost sebevedomi na to si takovou rtenku taky vzit ;) ja kdyz pouziju svoji super barbie ruzovou, tak taky divne koukaj. No a co? :D Ja na to mam, tak si poskocim, tak si vyskocim ;)

    OdpovědětVymazat
  76. Mio, rtenka je paradni, vykasli se na kritiky. Jen zavidi, ze nemaji dost sebevedomi na to si takovou rtenku taky vzit ;) ja kdyz pouziju svoji super barbie ruzovou, tak taky divne koukaj. No a co? :D Ja na to mam, tak si poskocim, tak si vyskocim ;)

    OdpovědětVymazat
  77. Mne tá fialová vôbec nepripadá obscénna, práve naopak, zaujala ma :) Na ulici by som si ju asi všimla, ale určite nie štýlom, že: "Preboha, to čo má!" :)

    OdpovědětVymazat
  78. Hrozně se mi líbí tvá rtěnka... taky chci nějakou takovou zkusit, ale nevím, zda je to pro mě to pravé.
    SweetNothing

    OdpovědětVymazat
  79. Ten cardigan je kouzelný, na takové počasí je přímo stvořený...

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡