Last friday night

V pátek jsem byla na plese, a tak jsem se pokusila zdokumentovat alespoň mé přípravy, a také se pokusím shrnout své celkové dojmy z plesu. Šlo o klasický maturitní ples střední školy u nás v Mostě. Pro tuto příležitost jsem si vypůjčila šaty v salonu Maya. Vybrala jsem si šaty Jovani, pravděpodobně ty nejkrásnější šaty, jaké jsem kdy viděla. Přesně takové jsem si přála mít na svém maturitním plese, ale v té době jsem je bohužel neobjevila, a tak jsem musela trochu improvizovat a slevit ze svých nároků. Nicméně teď jsem měla to štěstí být majitelkou této božské róby po dobu celé jedné noci a náležitě jsem si to užila. Musím se přiznat, že jsem se v šatech cítila opravdu sebejistě a skvěle, jelikož mi velikostně přesně seděly a i stylem se mi hodily k doplňkům, které jsem si chtěla vzít. Dostávala jsem na jejich účet obrovské komplimenty, zvláště od slečen a dam, což mě potěšilo úplně nejvíce. Šaty jsem doplnila lodičkami s otevřenou špičkou. Mám je doma už asi 5 let. Jsou z Milána a nosím je opravdu jen na slavnostnější příležitosti. Jsou pohodlné (mají asi jen 7-8cm podpatek) a perfektně se kombinují. Celý outfit jsem doladila relativně novým psaníčkem od Michaela Korse, které mělo svou plesovou premiéru a samozřejmě jsem nezapomněla, už jen pro svůj potěšující pocit, použít parfém a lak na nehty stejné značky.

Ples bych z módní stránky hodnotila, jako velice povedený. Co se týká slečen a jejich outfitů/makeupů, byly pro mě pastvou pro oči. Já jsem v ten den dokonce i líčila tři slečny, což bylo trochu vyčerpávající, ale mě to baví, takže jsem i tak byla nadšená a naštěstí jsem vše stihla, tak jak jsem si naplánovala. Na plese jsem celkově mile potěšena z výraznějších rtů, kterých se konečně už přestáváme v Čechách bát (i když tedy já pro tentokrát zvolila rty méně výraznější). Konečně jsem i viděla u slečen méně hodinek na rukou (které, i přestože jsou třeba krásné, tak se na ples nehodí a nenosí - muži ano, ženy ne), více zajímavých šperků, méně vykukujícího spodního prádla, méně šatů a la dort a více delších a přitom velmi rafinovaných šatů. Já sama jsem už dospěla k delším šatům. Ples je opravdu událostí, kde by slečny měly vypadat trochu na úrovni. Mini šatů si můžeme dosyta užít po celý rok na různých parties. I sám Marc Jacobs v minulosti prohlásil jednu moudrou větu, která mě opravdu zaujala, a tou jest: ,,Young girls need to learn that sexiness isn't about being naked". Amen. A muži, ti nezklamali. Oblékání na ples mají sice o něco jednodušší, ale musím uznat, že velké procento mužů se dnes opravdu obléknout umí.
DSC_0475 1624285_10201643795756955_1380834656_n DSC_0515 1461501_10201643824917684_1011602755_n DSC_0478 DSC_0479 DSC_0482 DSC_0484
Lak na nehty značky Michael Kors v odstínu Gossip bude brzy k sehnání i u nás v Sephoře. Hodnotím ho naprosto kladně. Miluji design všech dekorativních produktů Kors. Zavírání laku je stejné jako např. u laků Chanel (dvě zavírátka). Lak kryje ve dvou vrstvách. Je nádherně sněhově bílý. Zatím drží neporušený (s průhledným topcoatem) již třetí den.
  DSC_0520 
Se šperky jsem to nepřeháněla. Přece jen šaty jsou samy o sobě jeden velký šperk. Doplnila jsem je tedy jen většími stříbrnými náušnicemi (které jsem v minulosti dostala od Francebaby<3).
  gympl ples-001 gympl ples 
Lepší fotografii z plesu bohužel nemám. Moc jsem se nefotila, protože celý sál i salonky byly opravdu přeplněné. Myslím si, že hlavní je, že jsem si ples opravdu jak se patří užila. Byla jsem tam s jednou z nejdůležitějších osob v mém životě, potkala jsem spoustu přátel. Opravdu jsem se bavila. Navíc bych i prostřednictvím tohoto článku chtěla pozdravit všechny své čtenářky, které za mnou v pátek přišly. Moc ráda jsem vás poznala a určitě mě potěší, pokud mi ty z vás, se kterými jsem se i fotila, pošlou fotku. Bylo to od vás opravdu milé. V Mostě a okolí mám spoustu úžasných čtenářek. Moc mě to těší a každý milý pozdrav a pochvala mě opravdu motivují a dělají vše příjemnějším. :-*
  DSC_0491
Zpět k vizáži. Vlasy jsem chtěla mít rozpuštěné, ale trochu zajímavější, než klasicky rovné, proto jsem si vzala na pomoc kamarádčinu kulmu od Remingtonu, kterou už si plánuji pořídit asi dva roky, ale letos už si jí vážně objednám, protože jsem z tohoto modelu nadšená. Natáčení je s ní rychlé a krásné vlnky vydrží i bez laku na vlasy dva dny. Vlasy jsem si natočila následovně (úplně nejsnadněji co to jde): rozdělila je na tři prameny a natočila je jen do poloviny délky, rozčesala prsty a jemně přestříkala lakem. Proces na 5 minut a podle mě moc pěkný výsledek.
  DSC_0541 DSC_0525 DSC_0534
Makeup jsem opět moc nepřeháněla. Vím, že jde o ples, což si žádá něco výraznějšího, ale i přesto jsem zvolila přirozenější večerní líčení. Mám zkušenosti, že ve většině salonkách je teplo a já nemám ráda, když si makeup musím kdekoliv upravovat. Jediné, co doplňuji je rtěnka, jinak vše nechávám doma a snažím se proto nalíčit tak, aby nebyla potřeba dalších úprav. Dominantou mého líčení byla tedy sjednocená pleť, více přepudrovaná než jsem normálně zvyklá, rozjasněné oči, linka, větší vrstva řasenky, svěží tváře a nude rty s mou momentálně nejoblíbenější rtěnkou od Bourjois z řady Shine v odstínu 26 Beige démocrachic.

Určitě mi v komentářích dejte vědět, jak se vám můj celkový outfit líbil, nebo co byste si popřípadě vzaly/udělaly jinak. Snad vás takové nahlédnutí do příprav na událost bavilo. Těším se na vaše komentáře. Pokud by vás zajímalo něco dalšího, zeptejte se. Ráda vám odpovím.

112 komentářů:

  1. Ty šaty jsou neuvěřitelně dokonalé!:O Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. byla jsi nejhezčí holka na plese. řekl to i muj přítel, ale protože šlo o tebe tak mi to ani nevadilo a souhlasila jsem. :-D vypadala si jako kenza :-) přítel musí být pyšný. m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Myslím, že Mia kdysi psala, že Kenza je jejím vzorem, takže nějaká inspirace určitě proběhla :) Jinak nechápu, proč jsi v šoku, možná ji spousta holek sleduje déle než ty :D

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  3. potkala jsem tě hvězdičko a miluju tě!!! :-*

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi tak nádherná :) A šaty božské

    OdpovědětVymazat
  5. Nee tyhle šaty už nee. Jsou krásné, ale letos jsem je viděla už na 3 slečnách :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o co jde jako? jsou krásný a myslim si, že každý v nich můžet vypadat unikátně, rptoože všechno nakombinuje jinak, jako boty, psaníčko, účes, makeup, a tak... brala bych to spíš jako super chalenge k porovnání než někomu takhle kazit radost...

      Vymazat
  6. Ty šaty jsou nádherné a nehorázně ti to v nich sluší ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mio, .isela jsi byt nejkrasnejsi na celem plese. Šaty jsou nádherné a k tomu skvely make-up i uces. Neni co fodaz, vypadala jsi nadherne. :) Ja bych nic nemenila. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý článek. Jsi prostě neskutečně půvabná :))

    OdpovědětVymazat
  9. Možná bych k šatům volila jiný lak na nehty, spíš nějaký nude odstín a jiný styl psaníčka:) Každopádně musela jsi vypadat úžasně! Šaty jsou překrásné!

    OdpovědětVymazat
  10. krásný fotky! velké plus za to jak jsi usměvavá a milá, změnila jsem na tebe názor, kterej jsem si vlastně vytvořila podle sympatií z fotek. jsi supr holka, pěkná a příjemná. palec nahoru

    OdpovědětVymazat
  11. tie šaty ti seknú brutálne :)

    OdpovědětVymazat
  12. Šaty krásný, sice na můj vkus moc odvážný, ale i tak pokud to nebyl tvůj maturiťák, asi bych zvolila něco méně nápadného. Tak jsi zastínila (sice právem) všechny maturantky a upoutávala pozornost na sebe, takže to vypadalo,že ses přišla na ples jen předvést jak jsi nádherná a hezčí než všechny ostatní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sorry, ale to je fakt staromodni nazor. ples neni svatba. maturantky si muzou vybrat co si vezmou na sebe a stejna tak i ostatni holky. to je blbost fakt. zni to jak zarlivost. prijde mi hnusny tohle mie psat. muj nazor.

      Vymazat
    2. Mio, to ugnoruj. Byla a jsi nádherná a jsi nádherná! Ples gymplu?

      Vymazat
    3. Aj aj, že by jedna z maturantek? :D

      Vymazat
  13. Šaty jsou moooc hezké, ale přijde mi, že perfektně padnou snad jen topmodelkám s malými prsy a dokonale souměrnou silietou (ke které si dopomůžou každodenní posilovnou + plastickámi operacemi). Přestože máš supr postavu, prostě se mi v nich na fotkách kdovíjak nelíbíš, ale třeba, kdybych Tě viděla live, bych názor změnila. Tento koment neber jako nějaký hejt nebo něco podobného, patřím k Tvým věrným čtenářům, ale takhle jsem to prostě z přiložených fotek cítila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám úplnš stejný názor!! větší prsa v těch šatech vypadají prostě divně, nemůžu si pomoc.

      Vymazat
    2. Mam presne opacny nazor - Mio, nejsem uchyl, ale tady ti fakt musim zirat na prsa :DD krasne ti ty saty sednou a doplnky v bile jsou k tomu nej!

      Vymazat
  14. úplně jsi vedle přítele zářila a slušelo vám to :* jsem tvá velká fanynka a obdivovatelka

    OdpovědětVymazat
  15. Ty si sexysexysexy <3
    neviete niekto aka bude približná cena toho laku asi ? :)

    OdpovědětVymazat
  16. Nádhera, nádhera, nádhera!!! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc ti to slušelo! Měla jsi na sobě perfektní šaty!!:)

    OdpovědětVymazat
  18. Vypadáš úžasně!
    Nechce se mi věřit, že je ta kulma na vlasy tak skvělá! Vlasy natočené rychle a s dvoudenní výdrží? Můžu se zeptat jak dlouho ti vlasy vydrží natočené jinou kulmou? :)

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné šaty, moc ti to na fotkách sluší! náušnice jsou taky krásný!

    OdpovědětVymazat
  20. Šaty sú krásne a vlasy tiež :) Tento typ kulmy mám doma už asi rok a neviem si ju vynachváliť, dokáže vytvoriť krásny účes skutočne za 5 minút :)

    OdpovědětVymazat
  21. mas krasny prsa :-( :-D

    OdpovědětVymazat
  22. Ty saty jsou neuveritelne nadherne, jen si nejsem jista jestli by takove nemely byt vyhrazeny pro maturantky a navstevnici meli mit neco mene trpitiveho. Ale stejne naprosta nadhera ^^

    OdpovědětVymazat
  23. Šaty jsou krásné, též jsem na plese takové podobné viděla :) I když na mě jsou asi dost výrazné. Nádherné psaníčko a máš skvělou postavu :) Já bych volila vyčesané vlasy, aby vynikla záda a zároveň mi na plese nebylo takové horko. Obzvlášť v pražské Lucerně se s dlouhými vlasy téměř nedá být, zejména pokud na plese i tancuješ. Škoda, že bybí detailní fotka lodiček. Ale moc krásný outfit Mio :)

    OdpovědětVymazat
  24. úžasné šaty! A tobě to hrozně moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
  25. krásné šaty jsou boží

    OdpovědětVymazat
  26. Jako princezna, chválím i svatební salón, kde mají originální šaty :)

    OdpovědětVymazat
  27. wow, rozhodně jedny z nejkrásnějších šatů, co jsem kdy viděla :) <3
    a tobě moc sluší, úplně jako hollywoodská star :)

    OdpovědětVymazat
  28. líbí se mi jak jsi všechno hezky popsala, jsi vážně šikovná fajn holčina

    OdpovědětVymazat
  29. Teda Mio, musím se tu přidat do zástupu chválících komentářů. Ty šaty nemají chybu! Vážně jedny z nejkrásnějších, které jsem kdy viděla :)

    OdpovědětVymazat
  30. Bola si nadherna, ako prava dama, do vizaze, cez saty az po doplnky. :)

    OdpovědětVymazat
  31. To byly vyloženě šaty pro tebe, krásně ti seděly a úžasně ti podtrhly tvou skvělou postavu, vážně krása krása :)

    OdpovědětVymazat
  32. ani nemám slov, vypdaa jsi jedním slovem nádherně!

    OdpovědětVymazat
  33. Ty šaty jsou jak kdyby je někdo šil na Tebe :) ! Strašně Ti sluší a pasují skvěle :)
    Celkově je i vizáž krásná, musela jsi být nejkrásnější slečna mezi všemi :)

    OdpovědětVymazat
  34. Jako šaty fajn, slušelo ti to, ale přijde mi, že tvoje prsa v nich vypadají trochu divně. Nevím jestli šaty nesedly tvé postavě nebo cosi, ale ta prsa to tam nějak ruší. Souhlasím, že tenhle střih sluší slečnám, které jsou útlejší, já bych být tebou volila klidně něco s výstřihem, kam se větší prsa hodí :-)

    OdpovědětVymazat
  35. To jsou nádherný šaty, slušej Ti, i když já sama bych si na ně netroufla. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  36. Jsi moc krasna, sluselo ti to :-). Ale asi to nebyla zrovna levna zalezitost ze ?,,ale me by zajimalo, jestli jsi byla bez podprdy, nebo jsi mela jen takovou tu nalepovaci? Dekuji :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Jsi nádherná, tyhle šaty ti mega moc sluší :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  38. Opravdu nádherný šaty! Takový se jen tak nevidí...moc vám to s přítelem slušelo, právě už na insta mě zaujaly jen podle vršku....
    Jo a přesně tuhle kulmu mám taky a můžu jen doporučit...vlny s ní i bez jakýchkoli přípravků vydrží mega dlouho i na mých jemných a nenatočitelných vlasech :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Vypadalas moc pěkně. Vůbec si nedělej hlavu z názorů, že jsi měla být míň výrazná jak maturantky a podobně. Já byla jednou z maturantek a tohle je podlě mě jen závist. Vypadalas skvěle a s holkama jsme se shodly, že jsi měla jeden z nejpovedenějších outfitů z plesu. Makupy který jsi líčila (například Kláru) byly dokonalý a ještě jsi sama vypadala takhle krásně. Máš boží postavu i vlasy a rty. Naopak se mi líbí, že jsi zakryla prsa a nevychloubala se s tim že je máš prostě pevný a větší a naopak odhalila záda. Hodně holek by dalo všechno za to aby vypadaly z poloviny tak dobře. Přijde mi že ti snad tady chce někdo říct pomalu že by ses měla bát vypadat hezky jenom proto že nejsi maturantka že jsi blogerka že o tom píšeš a tak. To je fakt vtipný spíš. Sama jsem nemohla na tobě oči nechat a obdivovala tvůj smysl se upravit a vše sladit. Takže máš mou podporu a obdiv v tom co všechno děláš. *thumbs up*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlas!

      Vymazat
    2. no asi tak a hlavně bylo i ctí že vůbec na náš ples přišla

      Vymazat
  40. super a miuš, už prozradíš na čem pracuješ u nás v mostě? :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Mio, ty šaty jsou ale vážně krásné! Co bych dala za to, kdyby se u nás něco podobného dalo sehnat... Jsem ráda, že ne v celé republice jsou plesy ve stylu čochu! I já šla nedávno na ples, ale jak znechucená jsme šla domů, těžko popisovat... Prostě vidlákov...
    http://lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Paaani,tak ten večer ti to muselo neskutečně seknout! :) šaty k tobě hrozně moc sedí a make up s vlasama krásně ladí! :))

    OdpovědětVymazat
  43. tie šaty sú úplná dokonalosť! bola si prekrásna :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  44. Teda tobě to slušelo!!!! Vypadáš v těch šatech uplně kouzelně♥ Nedivím se, že ti je tolik žen/holek na plese chválilo:))) (a chlapi se určitě nemohli přestat na tebe dívat:D) A líbí si mi i jak jsi vše ostatní zvolila spíše decentní:)) myslím že to ještě víc podtrhlo krásu těch šatů:))) Bomba!!

    OdpovědětVymazat
  45. mě tu teda dost namíchly ty názory, že mají zářit jen maturantky. já když měla svuj maturiťák, tak jsem neměla peníze na šaty a vypadala jsem dost obyčejně. teď už si vydělávam a tak si konečně můžu pujčit nějaký krásný šaty nebo koupit. ale podle názorů koukam že už nemam šanci zazářit. to mam jít teda na mysliveckej ples aby tam nebyly maturantky a já mohla být krásná? :-D a co pak myslivci :-D aby nebyly naštvaný jejich ženský. myslim si, že na to jak měla miuš nádherný šaty že ostatní věci volila dost střídmé. žádný přehnaný drdol nebo výrazný makeup. vůbec nesouhlasim s názory, že nebyla maturantka tak nesměla být krásnější. můj názor a myslim si že dost rozumný

    OdpovědětVymazat
  46. Byla jsi nádherná! Šaty Ti ohromně slušely, i když můj styl to úplně není:) Co s týče slečen v krátkých šatech na plesech - měla jsi štěstí, že jsi jich tolik nepotkala:) Já byla minulý měsíc na maturitním plese a to, co jsem tam viděla.. no, přeházel mi zrak. Krátké šaty ze kterých slečnám div nevykukovalo pozadí, obrovské až neslušivé výstřihy, ale největším vrcholem byla ovšem slečna, která měla krátké šaty a ještě podvazky. Někdy si říkám, jestli opravdu vědí, co to znamená, když mají být společensky a vkusně oblečené:)

    OdpovědětVymazat
  47. naozaj velmi krasne saty

    http://beautybybellatrix.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  48. Šaty vypadají prostě uchvatně, jen by to do nich chtělo trochu menší prsa :-D Ale libi se mi tvoje vlasy, jedna lokna jako druhá :-)

    OdpovědětVymazat
  49. mala si to veľmi pekne zladené a tie šaty sú nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  50. Musím se přiznat, že šaty mi opravdu vyrazily dech! Jsem na plesové šaty dost náročná a málokteré se mi líbí, ale tyto...to je učiněná dokonalost <3!
    Byla jsi na plese nádherná!

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj, prosím tě, byl někde článek, kde byla ta rtěnka víc vidět? :)

    Jinak.. nemám slov, seklo ti to!:)

    OdpovědětVymazat
  52. Nemám slov, Mio ;)Ty šaty jsou naprosto dokonalé <3 Stejně tak i celé líčení a doplňky :) Jsem opravdu moc ráda i za tebe, že jsi si ples takto užila :))
    Luci

    OdpovědětVymazat
  53. Neplánuješ článek o tom jak si udržuješ postavu?

    OdpovědětVymazat
  54. určitě ti to tu napíše každý, ale vážně jsi nádherná :-)

    OdpovědětVymazat
  55. Ty šaty jsou NÁDHERNÉ :) sluší ti to

    OdpovědětVymazat
  56. ještě že už nežiju v čechách. češi jsou fakt hnusní. obdivuju tě mio že to schválíš a vůbec že ještě stále bloguješ když vlastně žádný profit z blogu nemáš. koukám že tu nemáš reklamy, bannery, žádný profit. je vidět, že to děláš ze zábavy a že tě to těší, ale já bych to nevydržela, co to čtu. totálně nechápu českou náturu
    celsea z anglie, xoxo hodně štěstí a úspěchů přeju a radim ti do prahy nebo za hranice, je tě škoda

    OdpovědětVymazat
  57. Byla jsi jak princezna! krásné šaty :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  58. Ty šaty jsou nádhernééé!!! Zbožňuji ten střih a ty elegantní detaily..nic kýčovitého. V nich vypadáš obzvlášť nádherně <3

    OdpovědětVymazat
  59. Ty šaty jsou vážně "wau", moc hezké! Jen bych zvolila jiný účes. Moc by se mi líbil nízko položený drdol, v předu nějaký pozvolný pramínek :).

    OdpovědětVymazat
  60. Ty šaty jsou super, sekne ti to moc!:)

    OdpovědětVymazat
  61. Krásne, tými šatami si mi úplne vyrazila dych ;) Veľmi ti to pristalo.
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  62. Jako bohyně, nebo mořská panna, fakt nádhera! Uděláš někdy článek o štětcích na makeup? :)

    OdpovědětVymazat
  63. Ty jsi tak krásná :)

    OdpovědětVymazat
  64. Jedním slovem = DOKONALOST <3 Božské šaty!

    OdpovědětVymazat
  65. wow tie saty su nadherne a samozrejme aj ty :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  66. Moc Ti to slušelo :) Krásné fotky

    OdpovědětVymazat
  67. Šaty jsou božské :) V Maye jsem si šla vybírat šaty na maturák,ale nakonec se tam nic pro mě nenašlo :D

    OdpovědětVymazat
  68. Jako princezna♥ ty šaty jsou dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  69. Anonymní17.03.14 9:26

    Mio, moc ti to slušelo, máš opravdu vkus. Jiřina

    OdpovědětVymazat
  70. Nádherné O.) Nedivím se, že slečny skláněly poklony. Ty by se mi v mém šatníku tedy líbily O:) :D

    OdpovědětVymazat
  71. Šaty jsou opravdu dokonalé a vůbec se nedivím, že jsi sklízela tolik komplimentů a chvály :).

    OdpovědětVymazat
  72. krásná slečna ...v krásných šatech :) !!!

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Mio, na plese jsem tě zahlídla a vypadala jsi božsky ! :) Jen podle mého názoru se tyhle šaty hodí na jiný ples než obyčejný maturák, ale to je jen můj názor, rozhodně nejsem zastáncem ultra mini.
    Měj se Míša :)

    OdpovědětVymazat
  74. Tvoje šaty boli proste božské a veľmi ti to pristalo :)

    OdpovědětVymazat
  75. Vau si nádherná :O Tie šaty sú úžasné!! :) :)

    OdpovědětVymazat
  76. Kulmu remington mám už půl roku a používám ji skoro denně. Vlasy neničí a je super. Určitě koupi doporučuji. Můj blog je www.teenbeauty.cz
    Budu ráda za každou návštěvu

    OdpovědětVymazat
  77. ach, ty stay jsou krasne:X slusi ti to:)

    OdpovědětVymazat
  78. tak to jsou PŘENÁDHERNÉ šaty!! :))

    OdpovědětVymazat
  79. Už na insta som ťa obdivovala. Krásne šaty aj slečna v nich :)
    Inak pokukala som si ich stránku a krásne šaty tam majú nevedela by som si vybrať. Teda vedela, ale bolo by ich veľa :D
    Pekne spravený článok :)

    OdpovědětVymazat
  80. Ty šaty tedy byly dokonalé a celkově jsi byla hrozně hezky sladěná :)!

    OdpovědětVymazat
  81. Dokonalé šaty, vypadáš jako princezna! :)

    OdpovědětVymazat
  82. Moc ti to slusi.

    OdpovědětVymazat
  83. Krása, hrozně Ti to slušelo :) Já také na svém maturitním plese neměla své vysněné šaty :( Ale myslím, že už si to niky nevykomenzuji, protože na plesy nosím spíše šaty ke kolenům. Ale také mě neustálě překvapují slečny v šatech těsně pod zadek na místech jako je Lucerna.

    OdpovědětVymazat
  84. Musím říct, že jsem hezčí šaty ještě neviděla :-) Ale taky asi záleží, jak komu padnou, Tobě padnou perfektně. Musela jsi být královnou plesu. Fakt, fakt paráda! :-)

    OdpovědětVymazat
  85. Šaty jsou úžasné a doplňky taky, ale přikláním se k názoru, že by více slušely slečně s menším poprsím. Nemluví ze mě žádná závist ani nic takovýho - sama zrovna áčka taky nemám :-) Pro větší prsa bych volila asi jiný střih, působí to v tomhle případě na mě docela rušivě.

    OdpovědětVymazat
  86. Absolutně nesouhlasím s názory o lepším menším...
    Vůbec, připomínáš mi Marilyn v Někdo to rád horké, jak svádí v podobných šatech toho ,,milionáře"... a to je sakra smyslná scéna...

    OdpovědětVymazat
  87. http://weheartit.com/entry/107962369/explore?context_user=onetrend&page=2
    Tvé šaty :)

    OdpovědětVymazat
  88. Moc ti to slušelo. Hlavně ty vlasy se mi moc líbí. Jediný, co by se mi líbilo jinak, jsou nehty, nějak nemám ráda čistě bílé nehty. Ale jako celek je to krásný :)

    OdpovědětVymazat
  89. Tak jsem si u obeda otevrela tvuj clanek a malem mi zaskocilo, teda vazne, absolutni luxus! Jsi nadherna, strasne ti to slusi a ani nejak nenachazim slova pro to abych popsala jaka jsi v tech satech kocka, naprosto dokonale, vsechno! Byla jsi urcite nejkrasnejsi na celem plese a vidim, ze i nekteri tady to nemuzou skousnout :D....

    OdpovědětVymazat
  90. dáma, z které sex-appeal přímo září :) šaty Ti sedí naprosto perfektně jako by to byla Tvá druhá kůže. jsi prostě nádherná!

    OdpovědětVymazat
  91. To jsou opravdu nádherný šaty!!! Moc ti to sluší :o)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡