New in: January 2014

Dnes jsem tu s tématem, které je snad podle statistik nejčtenějším, a tím jest: co jsem si pořídila nového (za měsíc leden). Z poloviny jde ještě o dárky, které jsem si koupila za peníze k Vánocům, zbytek jsou drobnosti, které mi sloužily, jako odměny a motivace v úspěšném zkouškovém. Ke každé věci kromě krátkého komentáře připojím i informace o tom, kde jsem ji koupila, a pokud si vzpomenu, zmíním i cenu. Na vaše další případné otázky odpovím v komentářích.
Nových věcí není zas tak moc. Slevy mě v Čechách zanechaly absolutně chladnou, za to v Německu jsem něco pěkného přece jen objevila. Jinak jde převážně o nadčasové kvalitní kousky, které považuji za tu správnou investici.
DSC_0555 DSC_0629
Kabelka (Oasap, 50$) mě velmi pozitivně překvapila svou prvotřídní kvalitou. Tak nádhernou jsem ji ani nečekala. Zdá se mi ještě pěknější než na obrázku v eshopu. Navíc obsahuje i malé psaníčko, které lze přidělat k vnitřku. Rovněž i vnitřek kabelky je skvěle řešený - mnoho kapes, tmavý design, zlaté zipy. Mám z ní velkou radost a momentálně ji nosím každý den.
  DSC_0634
Psaníčko od Michaela Korse jsem si pořídila na cestě z Vídně, a to v Pandorfu. Byla jsem zde poprvé v životě a chtěla jsem si outletové městečko pouze prozkoumat a zjistit, zda by mělo smysl jet někdy do Rakouska přímo jen na nákupy (přece jen to mám přes celou republiku). Našla jsem zde naprosto všechny luxusní značky, které v Čechách máme jen v Pařížské ulici v Praze, ale i značky jako Mango, Guess, kde jsou tedy ceny tak nízké, že tam lidé nakupují ve větším měřítku než v obchodě s potravinami. Byla jsem zde v povánočním období, takže ceny byly asi nejnižšími za celou sezonu. V Guess se dala pořídit například psaníčka za 600 Kč. Vzhledem k tomu, že už dvě vlastním, tak jsem se naštěstí nenechala nalákat nízkou cenou za věc, kterou bych pak nevyužila. Avšak co můj pohled upoutalo jako první, byl samozřejmě butik Michael Kors. Vrátila jsem se do něj třikrát, než jsem si byla 100% jistá, že bez kabelky nemohu odjet. Světlé psaníčko jsem v šatníku žádné neměla, ale je jasné, že bych se bez něj obešla. Nakonec jsem se rozhodla do něj investovat. Říkala jsem si, že se do Pandorfu jen tak nedostanu, a psaníčko bylo za přijatelnou cenu. V 40% slevě vyšlo asi na necelých 70 eur. V obchodě jsem se nemohla rozhodnout mezi třemi variantami. Nakonec jsem dala zelenou tomu nejjednoduššímu, a tím pádem i nejvariabilnějšímu. Po vybrání jsem dostala ze skladu úplně nové, pečlivě zabalené, naprosto netknuté. Vyndala jsem ho z tašky až tento týden skoro po měsíci, protože jsem předtím neměla moc času. Konečně jsem si ho důkladně prohlédla a už jsem ho dokonce i jednou "vyvenčila". Miluji jeho vnitřek, je tak kvalitně zpracovaný, jako vlastně celé psaníčko. Je pravda, že je momentálně té MK mánie až až, ale musím potvrdit, že si návrhář takovou pověst, kterou má, opravdu zaslouží. Jeho věci jsou prvotřídními, nadčasovými a dle mého úsudku i věčnými kousky.
 DSC_0187 DSC_0638 DSC_0700 DSC_0701 DSC_0642 DSC_0546
Aviator bundu už jste mohli vidět v mém vánočním wishlistu. Objednala jsem si ji z Sheinside. Přišla mi asi po měsíci, což jsem v tom vánočním shonu celkem čekala. Bunda je moc pěkná na pohled, i když jsem tedy čekala trochu jiný odstín, ale ocenila bych velikost o číslo větší. Přijde mi, že velikost tabulkově moc nesedí. (Objednala jsem si S.) Po měsící nošení, bohužel, musím napsat, že bundičku vůbec nedoporučuji - popraskala mi celá podšívka a teď se celá luxusně trhá, i když jsem se ji snažila dát trochu dohromady. Kožíšek je teplý, příjemný, ale bohužel kvalitním kouskem ji nazvat opravdu nemohu.
DSC_0647
Další mojí investicí jsou tyto hodinky značky Fossil. Na Heurece je najdete za 4500 Kč, ale určitě už víte, že Heureka ačkoliv to tvrdí, tak nám neukazuje úplně všechno, proto jsem trochu zapátrala a objevila jsem hodinky o tisícovku levněji na hanymany.cz. Eshop opravdu zmíním ráda, protože tak bleskově jsem balíček už dlouho nedostala. Skvělá cena, rychlost a hodinky byly bezpečně zabalené, včetně baterky i návodu k použití. Jsem s nimi moc spokojená. Nosím je každý den a věřím, že mi vydrží hodně dlouho. A dokonce mi je už mnoho žen pochválilo, včetně asistentky v Lush nebo v Zaře v Německu. :-) A pochvala od ženy samozřejmě potěší nejvíc.

  DSC_0649
DSC_0690
Vtipné tílko s hashtagem #followme je značky Vero moda za 5 eur, tmavěmodré kvalitní basic triko s tříčtvrtečním rukávem za 4 eura a hedvábné šortky za 10 eur, obojí Zara. Ze šortek mám si největší radost. Obdivovala jsem je v outfitech blogerky Marianny, ale nemohla jsem je sehnat. V Německu jsem našla ve slevách úplně poslední kus. Mimochodem slevy v obchodě Zara jsou za hranicemi naprosto luxusní a opravdu se v nich dá výborně nakoupit. Druhé šortky jsou na domácí relaxování nebo na spaní. Zdají se mi dost roztomilé. Jsou z New Yorkeru za 179 Kč (dárek k Vánocům).
  DSC_0684 DSC_0695 DSC_0587
 Dále pak povinná i nepovinná četba..
  DSC_0668 DSC_0576
A samozřejmě i nějaká ta kosmetika. Lush slevám jsem letos celkem odolala. Jedinou věc, kterou jsem si musela doplnit zásoby, byl slaďoučký sprchový gel Snow fairy. Od Essence jsem ukořistila krém na ruce z limitky Ice ice baby, který je jak jinak než úžasný. Dokonce jsem i sehnala štěteček na rty z LE Kalinka beauty. Bourjois sprchové gely a micelární vodu jsem dostala jako dárek. Všechny tři výrobky moc krásně vypadají, až je spotřebuji, dám určitě vědět, jak mi vyhovovaly. V Německu jsem si v Rossmannu pořídila zapečený rozjasňovač od značky Rival de Loop. Je v krásném studenějším narůžovělém odstínu 01 moon dust a stál necelé 4 eura.
V Clinique mě zaujal nový krém Superdefense SPF 20 daily defense moisturizer. V Clinique i v Sephoře mají totiž momentálně akci, a to takovou, že si tento nový krém můžete pořídit na zkoušku v mini balení (15 ml za 190Kč nebo 30ml za 350Kč) s tím, že pokud se rozhodnete pro velké balení a přinesete účtenku, kde potvrdíte, že jste si zakoupili malé balení na zkoušku, odečte se vám příslušná částka z ceny plného balení. Takže vlastně testovací produkt máte zdarma. To je mi velmi sympatické. Krém je nabízený ve dvou verzích (dle typu pleti). Má se nanášet každé ráno na vyčistěnou pleť. Krém slibuje hydrataci, ochranu a obnovu. Krém je velmi příjemný a těším se, až ho začnu používat. Určitě si pamatujete, že noční krém od Clinique chválím velmi často, tak snad mu bude tato denní varianta dobrým parťákem. Navíc musím vyzdvihnout i jeho vtipné balení - vypadá jako krabice s musli a uvnitř jsem našla kromě krému vážně i musli! :-) To je pro start do Nového roku velmi trefné a opět se mi potvrzuje můj názor, že značka Clinique neztrácí svou kreativitu a smysl pro humor.
  DSC_0654 DSC_0661 

Budu moc ráda, když mi napíšete, co by vás osobně potěšilo nejvíce a zajímalo by mě, s čím jste si tento rok zatím udělali radost vy. 
 

76 komentářů:

  1. Konečně další článek, na který jsem se moc těšila :) Nějakou kabelku od Michaela Korse si mám v plánu taky koupit. Nejvíce se mi líbí ta tvoje bundička, škoda, že je nekvalitní :(. Tento rok mě moc těší velké slevy například v NY, kde jsem si nakoupila spoustu věcí, na které jsem pokukovala už předtím. :) Mrkněte taky ke mně -> www.lucieruzickova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Parndorf je super. Přesně tyhle psaníčka jsem měla taky v ruce. Mám to do Rakouska blízko, takže jsem nebyla tak ve stresu s výběrem jako ty. Je jasné, že to máš hodně daleko, což je škoda. Mají tam fakt super ceny úplně všude!

    Krásný a bohatý post! Hodinky jsou taky krásný! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě by potěšila ta bundička,ta je fakt k sežřání!Já jsem se tento rok udělala radost z nového nábytku a celkově z nového pokoje,teď se tu cítím skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já upřímně moc nechápu, jak můžeš objednávat z Sheinside, když tu stále píšeš o tom, jak kupuješ jen kvalitní věci. Já to zkusila jednou, půlka věcí mi přišla zničená a druhá půlka úplně příšerná - jak velikost, tak látka i potisk. Možná mám jen špatnou zkušenost, ale vzhledem k tomu, že z 5 věcí jsem nebyla spokojená ani s jednou, tak si myslím, že to vypovídá dost. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sheinside mě sponzoruje, takže tak. Mám například dvě věci na měsíc zdarma a k tomu si většinou objednám a připlatím ještě něco menšího. Takže pokud mám některé kusy zdarma jen za to, že k nim napíšu svůj názor, tak mě jejich špatná kvalita až tolik "nebolí". Většinou mi ale přišly hezké věci, nikdy jsem nebyla zklamaná, jako u téhle bundy.

      Vymazat
    2. Aha, takže tady se to ukázalo - je to zadarmo, tak to pochválím. Dobře ty.

      Vymazat
    3. Jenže mia napsala, že to nedoporučuje kvůli hrozný kvalitě. Než budeš příště dělat chytrou, čti, nebo se zas ztrapníš. Aspoň že anonymně víď;)

      Vymazat
    4. Aha, tak to potom chápu. :)) Když za to neplatíš, tak proč ne :) mně jen vždycky mrzí, jak to na těch stránkách vypadá super a pak přijde něco podstatně horšího.

      Vymazat
    5. Anonymní07.02.14 0:07

      Konečně nějaká blogerka, která se nebojí napsat, že daná věc je nekvalitní, přestože ji obdržela zdarma v rámci spolupráce!
      Už jsem docela otrávená ze vší té chvály na Sheinside a další čínské eshopy, kterou většina blogerek pěje (přestože už z fotek jde kolikrát vidět nižší kvalita), a přitom ty tolik opěvované a podle nich dokonalé kousky za 2 dny prodávají na votoči...

      Vymazat
  5. pekné vecičky si si kúpila, a tá kabelka je nádherná :) Parndorf je skvelý. Ja som tam bola cez letné prázdniny a síce sme si toho nejako veľa nekúpili, ale stálo za to tak ísť... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krasny clanek a ta kabelka je jak od LV!!!

    OdpovědětVymazat
  7. kabelka je opravdu krásná, jen škoda že je to totální kopie LV Neverfull Epi, včetně toho psaníčka uvnitř ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, tu LV kabelku teda já vůbec neznám, moje chyba. Teď jsem kabelku prohlédla, zda nejsem slepá, ale opravdu na ní žádné LV není. No ale i tak tedy velká "inspirace", což mě teda mrzí. Docela jste mi zkazily radost, ale za to vy nemůžete. :D Nicméně za komentář děkuji.
      Kabelka se mi vážně líbí, je kvalitně zpracovaná. :-/

      Vymazat
    2. Ted jsem trochu mimo z tve odpovedi. Pises, ze neznas Neverfullku, pritom jsem nekolikrat cetla, jak se ti libi. Tomu teda nerozumim :O

      Vymazat
    3. Anonymní07.02.14 0:13

      O asijských eshopech je známo, že imitují, imitují a imitují, vždyť Číňané proboha dnes dokáží zkopírovat i neviditelné letadlo! :D Každopádně taška je pěkná, žádnou falešnou značku na sobě nemá, píšeš že je i velice kvalitně zpracovaná, tak si tím, Mio, nenech zkazit náladu, a klidně ji vesele nos :)

      Vymazat
    4. též jsem si říkala na první pohled, že je jak neverfull epi (proto se mi hodně líb) a docela mě zarazilo, že zrovna jednu z nejvíc ikonických kabelek neznáš, ale nikdo není vševědoucí (neber to jako výtku-prostě postřeh)

      Vymazat
    5. jo a MK psaníčko je dokonalé z těch 3 nejlepší !

      Vymazat
    6. Líbí se mi Neverfullka Damier Canvas nebo Azur. To jsou jediné, které se mi od LV líbí. O zbytek jsem se nikdy nijak nezajímala. Vážně jsem při objednání neměla tušení, že by šlo o inspiraci či kopii. Co se dá dělat, alespoň, že nejde vysloveně o fake. Moc díky za názory:)

      Vymazat
    7. Prosím Mio, vůbec se tím netrap, pokud nemáš přímo kabelku Fendi, Hermes, LV, Dior, Prada, DG, MK atd..., tak budeš mít pravděpodobně kabelku, která se některé z kabelek těchto značek podobá (nejčastěji ikonickým kusům jako je Birkin, Alma, Baguette, Peekaboo, Lady Dior). Vždy si řetězce berou inspiraci u slavných značek, jak se tomu chceš vyhnout? To si raději budeš kupovat všechny věci značkové, abys náhodou neměla např. kabelku, která se podobá některé z nich? Děje se to tak ve všem, proboha. Moc by mě zajímalo, kde všechny tyhle "chytré" kočky, co tady píšou něco o fejku, nakupují např. oblečení. Protože jestli si minulý rok koupily např. černé šaty se zlatým barokním vzorem, nosí (dle jejich chápání slova fejk) napodobeninu šatů Dolce&Gabbana. A tak bych mohla pokračovat úplně ve všem. Řetězce to takhle dělají a jediné, jak se tomu vyhnout, je nakupovat vše u slavných značek, nejlépe pak pouze přímo věci z přehlídek. Já jsem proti fejkům velmi zaujatá, nesnáším to, z hlediska své profese to dokonce musím nesnášet, ale tohle bych prostě vůbec neřešila. Jess

      Vymazat
  8. Krasne vecicky, hlavne to Kors psanicko a hodinky ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Ach, bože, takové krásnéé věci.. Vše bych brala všemi deseti!!!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné věci. Ta kabelka je úžasná :) A ty šortky z NY mám taky :) Strašně se mi líbí

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherná kabelka i ta peněženka :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, tak to je dobrý nápad s tím müsli u krému! :D Jinak ty šortky vypadají krásně, také bych takové brala :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty kraječkové kraťásky mám také už od léta a jsou skvělé! Clinique jsem si také pořídila stejně jako ty, protože ho miluji a jsem mu věrná! <3

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Juuu všechno vypadá opravdu krásně!!!♥ A díky za tip na eshop s hodinkami:) nějaké bych chtěla k narozenínám, takže stránku už mám uloženou:))

    OdpovědětVymazat
  16. jsi rozmazlená zlatokobka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mio, zlatá kobka, tomu říkám poklona. :D

      Vymazat
    2. Zlato, doufám, že sis tvým komentářem alespoň trochu zvýšila sebevědomí.

      Vymazat
    3. mio ty jsi supr :-D já bych jí poslala....ale ty vždycky vše s grácií a nadhledem no fandím ti!

      Vymazat
    4. Zlatokobka :-D (aneb jak se totálně znemožnit ve třech slovech :) ). Mně vždycky udiví, že ty holky nechápu, že když napíšou útočný/sprostý/urážející komentář, tak si nikdo nepomyslí nic špatného o napadené bloggerce. Každý si pomyslí něco o intelektu pisatelky, protože i výtky se dají podat s grácií, a pokud to ta pisatelka neumí, vypovídá to něco o její osobnosti a vyzrálosti (obojí dosti bídné). Takže asi tak.

      Vymazat
  17. Hezky clanek:)..nechystas se nekdy napsat o svych vlasech? Mas je krasne dlouhy a zdravy, opravdu moc pekny:) tak bys nam mohla prozradit svoji peci:) a upravu, prosiiim :)

    OdpovědětVymazat
  18. Překrásné věci! hrozně moc se mi líbí ta bunda! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Nádherné věci sis pořídila, jako vždy ♥.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  20. Isto články sú uplne super najlepsie <3 ta kabelkách (veľká čierna) DOKONALA <3 presne takúto hľadám myslím ze sú hodí takmer ku všetkému nosiť ju mozes tiez takmer všade do školy von proste je TOP :) škoda tej Bunčiaka je krásna ale SHEINSIDE nieje koč kvalitný eShop :/ ale vyžarovanie je krásna Btw. cipkovane pyzamove nohavice som dostala aj ja na Vianoce len v ružovej a dokonalejšiu vec som nevidela :) <33333
    Pozývam na GIVEAWAY :)
    Fashionworldbyterez.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  21. Všechny věcičky jsou skvělé! Hrozně se mi líbí ta kabelka! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Veľmi pekné vecičky, kabelka je fakt super!! :) A tie hodinky - perfektné :)) Fakt skvele a škoda tej bundičky, je krásna :) Erika's Life

    OdpovědětVymazat
  23. Ahojky
    Opravdu super že přiznáváš že máš zdarma produkty :-) a nedoporučíš když jsou špatné vždy miluji ty blogerky co mají každou chvilku něco nového z čínských shopu a chlubí se kde si to obejdnali a maj vše zadara a tam takové sumy.. Vytahují se a už to není o recenzi ale jen o chlubení co kdo má :-(
    Jinak tebe mám ráda že si kupuješ kvalitní věci :-)
    Psaničko je krásné ♥

    OdpovědětVymazat
  24. Miuš, když se můžem ptát, tak já bych se ráda zeptala. Odkud máš prosím bílý přehoz, co máš na posteli? Už jsem se pod nějakým článkem dotazovala, ale bohužel si mi neodpověděla. Moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to promiň. Je z Tesco značky F&F home. :-) Stál necelé čtyři stovky.

      Vymazat
  25. Můžu se zeptat, zda nebylo u té kabelky z Oasap napsáno i z jakého je materiálu? :) Vypadá totiž opravdu moc hezky!

    OdpovědětVymazat
  26. Taky jsem byla v parndorfu a odnesla jsem si z MK kabelku a peněženku. Jsem nadšená, pořád je nosím :)

    OdpovědětVymazat
  27. S tím MK psaníčkem ses rozhodla dobře, je z těch třech nejkrásnější :) Já byla v Parndorfu v létě a nic jsem nevybrala, přišlo mi to šíleně probrané, výběr žádný a ceny mi tak moc nižší nepřišly :/ A hodinky máš krásný, na ten eshop kouknu, díky :)) Jen škoda té kabelky, je to fake LV Neverfull v černé epi kůži :( K té se dokonce i to vnitřní připínací psaníčko taky dává

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní07.02.14 0:21

      pokud na dané věci není uvedena značka, fake to není...proč to tak hrotíte?!

      Vymazat
    2. Anonymní07.02.14 1:14

      To by dneska kazda kabelka byla fejkem kdyz si to tak vezmem. Hlavni tvary a potisky proste vymyslely top znacky, to je jasne. Ale to bych si uz nemohla koupit zadnou kabelku. Treba LYCD kopiruje Korse, H&M jakbysmet. Já mam kabelku z Mohita která je totalne chanel jen bez cecek. Jako jo, mozna to oasap s tou inspiraci trochu prepiskl. Ale myslim ze mia nema proc byt zklamana. Ta kabelka lv neni, je kvalitni a hezka, tak proc ji schovavat doma, kdyz se ji libi, i presto, ze jde o no name znacku. Je nejaka hranice vubec co fake je a co uz ne? Mia pravdepodobne nema zapotrebi si fejky kupovat. Takze slo o omyl. Trochu nechapu proc je tu kvuli tomu tolik vydesenych komentu modnich znalcu. Vzdyt injednotlivy odstiny vymyslely znacky a my je nosime z levnych retezcu:D a jsou i tohle fejky? Celej svet je fake...

      Vymazat
  28. Mio, krása! Musím říct, že mám úplně jiný vkus než ty, ale tímhle jsi se úplně přesně trefila do toho mého. Všechno se mi líbí! :) Škoda té bundy...
    Já si taky koupila sprcháč od Lushe, přesně i velikostně jako ty, ale nevoní mi... :(
    Chtěla jsem se tě zeptat tu černou kabelku MK máš odkud?
    Děkuju.
    Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  29. Slintám:) Moc hezky jsi nakoupila:)

    OdpovědětVymazat
  30. To MK psaníčko je nádherné <3 a teď si mě docela nalákala na ten krém od Clinique...nevíš, do kdy akce platí?

    OdpovědětVymazat
  31. Souhlasím s komentáři nade mnou ohledně kabelky, inspirace u LV Neverfull v Epi je víc než zřejmá, ale plus budiž to, že tam nikde znak LV nemá.. co jsem koukala na Oasap, tak je tam vlastně všechno zboží v tomto stylu, kabelka Celine co není Celine atd., ale každého věc a mně se ta tvoje moc líbí.
    Stejně tak se mi moc líbí ty hodinky, když jsem je prvně viděla na Insta, tak mě až tak neoslovily, ale líbí se mi čím dál tím víc a přemýšlím nad nimi ve stříbrném provedení.
    A co se kraječkových kraťásků týká, tak jsou úplně nejkrásnější!!! :))

    OdpovědětVymazat
  32. ta černá kabelka je perfektní! ♥ a i na pohled vypadá velice kvalitně :)) ale aviator bundička mě mrzí, také jsem se na na ni dívala a hrozně se mi líbila, takže "kvalita" je pro mě vážně zklamáním :(

    OdpovědětVymazat
  33. Do Pandrofu sa podla mna naozaj oplati ist, ja tam chodim rada, daju sa tam zohnat skvele kusky za viac ako priaznive ceny. :) Podla mna si sa rozhodla naozaj dobre, ta biela je najkrajsia. ;) A tricka s kratasami a hodinkami su tiez krasne, mam tvoj vkus rada, dobre sa na teba diva. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Tá kabelka MK je skvelá a vybrala si si najkrajšiu.. :-) Asi tam budem musieť skočiť. Parndorf mám našťastie len "na skok" z Bratislavy, občas tam mávajú vážne skvelé zľavy, ale občas tam zase nič nenájdem...

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky :) strašně ráda sleduji tvůj blog, vážně je moc pěkný a ty taky :) . Dělší sobu uvažuji nad koupí hodinek, ale mám strašně hubenou ruku a bojím se investovat velkou částku do hodinek, které mi pak nebudou. Ale jak tak koukám, máš také celkem hubenou ruku. Seděly ti hodinky hned od výrobce, nebo sis je nechávala zkrátit? Díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  36. No, tak asi je to kopírování, přestože tam není značka. Některý věci jsou zkrátka svým designem naprosto typický a poznáte to i tak, u kterého originálu se tvůrci inspirovali. Nicméně je fakt, že hranice mezi inspirací a kopií je dost nezřetelná a dělá se to v takovým měřítku, že už je prakticky těžko něco koupit, aby to náhodou nepřipomínalo něco jinýho. Navíc, pokud na značkách nelpíte a jdete po kvalitě, tak to ani neznáte, nesledujete a koupíte si v dobrý víře pěknou věc a ukáže se, že kopii. Já bych to nehrotila, pokud je to slušně zpracované a fakt to nikde neřve na viditelným místě křiklavým padělaným logem, tak bych kabelku nosila.

    OdpovědětVymazat
  37. Ano, je pravda, že pochvala od ženy nejvíc potěší. Také ti musím pochválit hodinky Fossil, a ať dlouho slouží. S e-shopem hanymany.cz mám dobré zkušenosti. Kdysi jsem si tam objednávala spodní prádlo. To už tam, ale neprodávají. Kraťásky z New Yorkeru vypadají rozkošně, až si mě navnadila, že budu muset vyrazit na nákup.

    www.missalexy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  39. Krásné kousky jsi nakoupila.Velice se mi líbí ta barva té bundy.Z anonymů je mi už celkem dost špatně,jak se navážejí do každých blogerek,nic si z nich nedělej,jenom ti závidí a taky proto vystupujou jako anonymové.:-)Tvůj blog mám moc ráda.:-)

    OdpovědětVymazat
  40. tá kabelka vyzerá vážne super :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj a tu černou MK kabelku, co máš na fotce s bundičkou jsi koupila kde? Už jsem se ptala pod dvěma články a psala do mailu, ale zatím mi nebylo odpovězeno :( Děkuji Klára

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Miunko, opět krásný článek a chválím výběr věcí, hlavně ty kraťásky se mi moc líbí! :o)

    Ale chtěla bych se zeptat, to máslo Balea, co jsi dnes dala na Instagram, jak jsi s ním spokojená, doporučila bys ho?

    Moc děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  43. Tu kabelku z oasap bych vůbec neřešila, když tam není LV vyloženě napsáno ... to by si v dnešní době člověk nemohl koupit nic. Vždyť všechno "inspirace". Jinak moc se mi líbí to MK psaníčko. Mám v plánu si časem takové taky pořidit. No ale co si mě vůbec nepotěšila je ta bundička ze sheinside :( Z tvé fotky jsem jí nepoznala vůbec (na webu u nich vypadá opravdu jinak) ale když jsem klikla na link zjistila jsem, že mám přesně tuhle objednanou :( Představovala jsem si jí teda trošku jinak. No uvidím co mi přijde za kousek ...
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Tu bundu musím mít! Je nádherná :)
    http://anys111.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  45. ty hodinky jsi vybrala nádherné, také se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  46. Tak to psaníčko od MK a hodinky bych taky brala, Krásné kousky :)

    Nicole blog

    OdpovědětVymazat
  47. Moc se mi líbí ty hodinky!:)

    OdpovědětVymazat
  48. Nádhera!!! Zaujala mě většina věcí a brala bych je všechny, po něčem z toho se určitě podívám :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/loreal-kod-mladi-rozjasnujici-pece.html

    OdpovědětVymazat
  49. Krásne vecičky, hlavne tie kabelky sú nádherné :)
    BeautyMissfits

    OdpovědětVymazat
  50. Anonymní11.02.14 9:51

    Aáách Mio! Dlouho jsem tu nebyla, chyba! U každé fotky zaplesalo mé srdce :-). Přiznám se že teď upřednostňuji značku Pampers. O to víc se mé oko potěšilo :-). Moc krásné věcičky a ta bunda, kabelka, prostě super. Mej se krásně Eva

    OdpovědětVymazat
  51. Anonymní12.02.14 8:18

    Ahoj Mio,

    mám tvůj blog moc ráda, jen mě opravdu mrzí, že kdykoliv jsem ti psala otázku do komentářů, nikdy to nebylo nic hanlivého, tak jsem odpověď nedostala a nedostala jsem ji bohužel ani na e-mail ani na ASk, kde jsem se tě na něco ptala. Chápu, že toho máš určitě hodně, škola, blog, brigáda a dostáváš spoustu dotazů, ale tohle mě trochu mrzí.

    Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  52. Mio, ty sis nechala vyplnit horni ret ? Mas ho znacne plnejsi nez predtim, pokud jo, nenapsala bys sve zkusenosti ,? Chystam se na to taky jit :) dekuju

    Nikola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní14.02.14 0:04

      Mia pise na Instagramu, ze se jedna pouze o konturku, ale i tak vyborny efekt :-).

      Vymazat
  53. ta kabelka vypadá opravdu kvalitně provedená na to, že se jedná o zboží z asijského eshopu, které bohužel často kvalitou trochu zaostávají. ta bunda Ti sakra sekne, Mio, škoda, že je to takový šunt :/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡