My makeup collection

Jak už jsem v minulém článku prozradila, pro tento článek jsem si připravila fotky mé kosmetiky. Bohužel jsem zapomněla nafotit mé tužky, řasenky a podobné produkty na oči, ale ty si můžete prohlédnout v minulém článku (mám je na stole v proutěném květináči). Další věcí, kterou jsem vynechala jsou velké paletky, kterých mám spoustu, ale vlastně je pro své osobní líčení moc nepoužívám. Avšak celý můj, spíše osobní, základ tu je. Pokud líčím druhé, mám na produkty kufr i průhledné kosmetické tašky na zip. Vždy si sbalím to, co potřebuji, podle zadaného tématu (nude líčení, smokey eyes,..). Většinou s sebou netahám vše, pokud tedy nelíčím u mě doma, což také často dělám. Kde vše uskladňuji jste už viděli, a teď vám ukážu obsah jednotlivých boxíků a šuplíků.
Na stole u zrcadla mám tento box od mini Chubby sticků, kde mám vždy pár vatových tyčinek a odličovacích tamponků. Tuto krabičku jsem zahodit ani skladovat někde ve skřínce opravdu nemohla. Je vážně moc pěkná, proto jsem ji takto ''zrecyklovala'' a zařadila do svého interiéru. Jak můžete lehce poznat z fotky, znovu využitý je i můj kelímek na /čubinky/ (mám na mysli tyto jumbo balzámo-rtěnky) - jde o starou dohořelou svíčku od značky Yankee candle, která i přesto stále jemně voní. No a konečně se dostáváme k samotné kosmetice. Jde o mé nejoblíbenější produkty na rty. Tři mám od Bourjois, zbytek je značky Clinique. 
DSC_0475 DSC_0477
Nad první zásuvkou ve stole mám velkou růžovou krabici (původně v ní byl narozeninový dárek od Mily), která mi společně s menšími krabičkami slouží k uskladnění štětců. Dříve jsem štětce měla zapíchnuté v kamínkách ve skleněné nádobě na stole, ale raději jsem je přestěhovala na místo, kam se méně práší a kde je mám i tak rychle po ruce. Štětce myji brushcleanserem od MACu, který se mi teď nešťastnou náhodou z poloviny vylil (nešikovné zavírání!), takže často používám k mytí i klasický dětský šampon, který je jemný a štětce zvládne rovněž dobře vyčistit. Co se týká značek štětců, jde opravdu o mix. Mám jak MAC, Bobbi Brown, Urban Decay, tak ale i levnější a mé oblíbené Real Techniques, MaxFactor, ale i laciné, jako jsou ty od Essence, ELF nebo z DM.
DSC_0521 DSC_0527
Vedle stolu mám IKEA pojízdný dřevěný box, který už slouží výhradně na skladování dekorativní kosmetiky. Na něm mám krabičku s produkty běžné potřeby (balzám na rty, hojící mast na tetování, oděrky a puchýře, vtorky vůní, krém na ruce, mini manikúru, pinzetu, apod.). Vedle ní mám kosmetickou taštičku, kterou si často beru i do kabelky, když zoufale nestíhám/zaspím, nebo když jdu třeba ráno cvičit a pak do školy. Mám tu většinou mé základní a oblíbené produkty, které mě dokáží zachránit v jakékoliv situaci.
  DSC_0427
V prvním šuplíku v boxu mám produkty na rty. Ne, že bych při líčení začínala se rty, ale prostě jen proto, že mám své rty na sobě ráda, a tak mám i ráda všechny patlátka a zlepšováky na ně určené.
DSC_0428
Lesků na rty mám nadměrný počet - to přiznám, protože je ráda kupuji, ale vlastně ne tak často používám (rtěnku a balzámy každý den, lesk přidám zhruba dvakrát do týdne). Balzámy mám moc ráda, ale od té doby, co jsem objevila Bi mat cay už si nové vůbec nekupuji. To by mě musel opravdu hodně zaujmout. Možná jste si na fotce ještě všimli Inglot tužek/rtěnek. Použila jsem je jako oddělovače mezi balzámy a lesky, ale i je samotné ráda používám. Jsou krásně pigmentované, mají pěkné odstíny a jsou úplně matné, nejmatnější ze všech rtěnek, co mám, když nepočítám Ruby Woo od MAC, protože nic matnějšího snad už ani neexistuje (no dobře, existuje, ale ne v našich končinách).
DSC_0430
Rtěnek mám spoustu, ale v tomto připadě ani u jedné těch investovaných peněz nelituji, protože to už je jednoduše sběratelství a vášeň. Musím se ale pochválit, poměrně nedávno, jsem se asi tak poloviny úspěšně zbavila (rozdala v okolí, které je doufám 100% využije). Jo, bylo mi to líto, s každou z nich jsem měla pomalu minutu ticha, ale o to víc důvod, pořídit si nějaké nové, haha. Na pomyslném wishlistu mám teď značku YSL. Vedle krabice s rtěnkami mám pak Dermacol balzámy, Bobbi Brown a Urban Decay multifunkční líčidla a stain.
DSC_0418
Druhý šuplík je pak plný očních stínů a dalších produktů na oči. Nejčastěji si kupuji přirozenější stíny od matných až po třpytivé a od pudrových až po krémové. Tekuté nemám žádné, protože nic nevydrží a efekt tekutých stínů dokážu udělat z jakýchkoliv obyčejných stínů, a sypkých mám jen pár. Ty jsou sice většinou velmi pigmentované, ale nadělají hrozný nepořádek. Jsem raději pro klasiku.
DSC_0424
Nejvíce stínů mám od značek: L'Oréal, Catrice, Dermacol, Urban Decay, nějaké i od značky Inglot. Z krémových mám pak mé nejoblíbenější Bobbi Brown, Benefit, Clinique a i novinku od Bourjois.
  DSC_0423
V další části zásuvky mám jak menší a střední paletky v různé cenové relaci, tak i linky ve všech podobách, báze pod oční stíny a fixátory.
DSC_0432
Třetí šuplík možná vypadá jako jeden velký nepořádek, ale ve skutečnosti mám v něm skvělý systém, který mi slouží přesně, jak potřebuji. Mám tu vše potřebné pro začátek líčícího rituálu (oblíbené krémy na různé problémy, oční krémy, báze, tekuté rozjasňovače očního okolí i pleti, matující papírky, sypké pudry, klasické kompaktní pudry, korektory a plnou krabici makeupů a výrobků jim podobných).
  DSC_0440
  DSC_0441
DSC_0445 DSC_0450
V posledním šuplíku mám všechny výrobky na konturování, rozjasnění a zvýraznění. V zadní části jsou rozjasňovače, paletka Benefit a bronzery. Bronzerů nevlastním moc. Není to tak dávno, co jsem je teprve začala více intenzivněji používat. Dříve jsem byla tak průsvitná, že mi i ty světlé vůbec neslušely, dnes už si s hezčím odstínem pleti konečně mohu, nějaké to zkrásnění pomocí bronzeru, dovolit. Myslím, že se letos na bronzery dost zaměřím, takže o nic na Kissbooku ještě určitě bude řeč.
  DSC_0452
Druhou, mou oblíbenou částí jsou pudrové tvářenky. Že miluji ty od Bourjois je si více než viditelné. Chci je mít časem doma všechny. Vůbec neubývají a jejich pigmentace je přímo božská. Ostatní jsou hodně od Essence, ale mám tu i Dermacol, Catrice, Avon, L'Oréal a Bobbi Brown.
DSC_0454
V policích vedle boxu mám produkty, které používám spíše k líčení druhých - řasy, pigmenty, paletky. Také tu mám i levnější hodně barevné stíny, které se ale někdy mohou hodit (na zdobení, drcení, lepení, apod.).
  DSC_0456  DSC_0465
Ve uzavřené skřínce mám pak různé vzorečky, které čas od času testuji a snažím se je vypotřebovat. Mám je ráda, protože mi přijdou roztomilé. Vím, že je to možná až ujeté, ale malé lahvičky, to je moje. Jsem dokonce schopná na ně i šišlat.
  DSC_0479
V minulém příspěvku jste také mohli vidět bílý box s protěnými aplikacemi na šuplíkách, který mám připojený k levé straně stolu. V první zásuvce mám všechny produkty na pleť, které se mi nevejdou do kouepelny, nebo ty, které jsem ještě neotevřela.
  DSC_0483
A v zásuvce druhé mám pak tělovou kosmetiku včetně samoopalováků, které momentálně moc nepoužívám, ale dříve jsem je ráda zkoušela a používala. Jinak tu mám krémy na ruce a nohy, různé oleje a tělová mléka, sůl do koupele a podobné věci, které v koupelně zrovna teď nepoužívám, ale občas je vytáhnu, nebo si je šetřím na dobu až něco spotřebuji. 

Snad Vám taková menší prohlídka vyhovovala a líbila se. Vím, že toho mám dost, ale stále si myslím, že je spousta slečen a hlavně blogerek, které toho mají mnohem mnohem víc a spíše než aby výrobky používaly, kosmetiku sbírají a skladují. Myslím, že mám všeho tak akorát, abych dodržela datumy spotřeby atd. 
Omlouvám se, že je pár fotek dost zkontrastovaných a přesvícených. Fotila jsem to nadvakrát a při druhém focení trochu nevychytala přirozené světlo, a tak jsem fotkám musela trochu uměle dopomoct. Pokud máte nějaké konkrétní otázky k produktům, směřujte je prosím do komentářů. Budu se na ně snažit odpovědět. Tak jak se vám mé skladování líbí?

 

82 komentářů:

  1. Moc hezky uspořádáný! :)

    OdpovědětVymazat
  2. wau :O mať takú izbu, toľko kozmetiky :O mne by sa moja zbierka zmestila asi do jednej tvojej krabičky, kde máš napr. len rúže :) a to mi mamina vyčíta, načo mám toho toľko veľa :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mio, jedním slovem nádhera. Jak způsob skladování, tak sbírka. A při pohledu na ty haldy si připadám jak tak trochu chudá příbuzná. Hodně je to ale způsobené tím, že jakmile něco nepoužívám, tak to okamžitě posílám dál, aby aspoň někdo měl z produktu, který mi doma jen leží, užitek. Každopádně parádní článek a skvělá inspirace, za kterou moc děkuji .)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-part-2-dorazilo-v-unoru-aneb-na.html

    OdpovědětVymazat
  4. Miuš, krásny článok! :) Páčia sa mi tie fotky, aj celkové spracovanie. Máš naozaj nádherný blog, páči sa mi tvoj štýl písania a to, že každá z tvojich fotiek je niečim výnimočná :)) Len tak ďalej!! :)

    www.luccietips.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Máš v tom pořádek :-) to já ho mám jen ze začátku a potom stejně všechno rozházím :))

    OdpovědětVymazat
  6. Uskladněné to máš pěkně a musí se nechat, že máš pořádnou sbírku. Na druhou stranu určitě extují lidé, kteří toho mají daleko víc, jak píšeš. Já mám jen to, co opravdu spotřebuji a je pravda, že líčím jen sebemaximálně občas ségru nebo nějakou kamarádku.
    Teď se chystám pořídit si paletku Naked od UD, protože mi má univerzální dochází, tolik vychvalovaný korektor od Nars a na mém pomyslném wishlistu je i klasická červená rtěnka od Chanelu. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj :) sleduji te na FB a opravdu mě baví si číst tvé články !:) V nějakém dalším článku bych si rada přečetla o tvé stravě.A co si myslis o vegetariánství -chtěla bych se stát a tak bych chtěla znat i tvůj názor :)
    Jinak kdybych vyhrála rada bych si vybrala 2. Balíček
    Můj email je adelapexova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Haha to šišlání mě dostalo:D Taky miluju mini lahvičky:) Nechtěla by jsi časem udělat štětcový speciál? Jo a prosímtě - jakej je ten čistič na štětce od Elfu? všimla jsem si, že ho tam máš, ale nijak jsi ho nekomentovala:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco o štětcích klidně časem napsat můžu. Ale stejně si myslím, že by si je měl každý vybírat podle toho, co jemu nejlépe sedí a s čím se mu bude nejideálněji pracovat.
      Čistič od Elfu funguje spíše na rychlé vyčištění při líčení - chci jeden štětec špinavý od jednoho odstínu používat i na jiný odstín, nebo rovnou několikrát. V tom případě dvakrát stříknu na štětec a otřu ho do kapesníku/hadříku. Funguje skvěle. :)

      Vymazat
  9. Anonymní01.03.14 0:03

    ahooj, krém na tetovanie? máš tattoo? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mě zarazil ten krém. :)
      Máš toho tedy požrehnaně :) ty rtěnky závidím :)

      Vymazat
    2. http://instagram.com/p/fnWHnEBs1Z/ Mám srdíčko. ;)

      Vymazat
    3. Jé ajo vlastně :D Je krásné :)

      Vymazat
  10. veľmi pekné fotky!! závidím tie mini chubby sticky od clinique!! ja mám síce len jeden ale musím povedať že je skvelý : )) a kelímky z Yankee candle tiež recyklujem!! :D z jednej mám kvetináč a do druhej si zase zarábam domáce prírodné pleťové masky :D :D
    CHOCOLATE KISS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělý nápad s tím květináčem! :)

      Vymazat
  11. Máš to všechno moc krásně uspořádané :) Líbil by se mi článek na nějaké srovnání nebo recenzi balzámů na rty :)

    OdpovědětVymazat
  12. No teda, být u tebe doma,tak bych si měla celý den s čím hrát :-) Chci se zeptat,jaké rtěnky z našich drogérií máš nejraději nebo by si mohla doporučit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně ty Od značky Rimmel London. :) a z o třídu dražších pak Bourjois a MaxFactor.

      Vymazat
  13. Hezky uspořádané, jsem taky krabičkový typ, mám to tak nějak podobně :)

    OdpovědětVymazat
  14. Páni to je sbírka! Krásná, moc se mi líbí jak to máš všechno uspořádané

    OdpovědětVymazat
  15. Co dodat? Oko kosmetickýho maniaka tohleto maximálně potěší :) Krásná sbírka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Ráda bych se podívala na tu tvou. :)

      Vymazat
    2. Tyjo, moja by byla vcelku dost nuda :) už jsem upustila od sběratelství a frčím na tom, co doopravdy používám :-) Vím, že docela často líčíš, takže je dobrý, že máš tak na výběr, já líčím max. občas kámošky když někam vyrážíme...

      Vymazat
  16. to je krásná sbírka! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Uspořádání kosmetiky máš skvělé! Taky bych ji brala v takovém množství:D:)

    OdpovědětVymazat
  18. Taky bych chtěla takto mít vše uspořádané :) Včera jsem zrovna třídila šuplík a možná taky napíšu článek o tom, jak skladuji kosmetiku. Mimo jiné jsem děsně moc toho vyřadila, protože to nepoužívám a asi ani nebudu :D Mimochodem by mě zajímalo jestli opravdu vše upotřebíš? :) To jsou opravdu kvanta kosmetiky:)

    secretofpink.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzdyt pise ze i s hodne vecma lici. Ty ctes clanky tak ze si prohlizis jen obrazky? Presne takovi lide me vytaci. Neschopni si zjistit informace.

      Vymazat
  19. Bohatá sbírka, ale mě by zajímaly i ty palety:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě by ty paletky taky zajímaly:) zrovna se totiž po nějaké ohlížím a hledám inspiraci:)

      Vymazat
  20. Moc hezká sbírka :) taky mám rtěnky a lesky hned v první přihrádce ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Tedy já se přiznám, že je mi té kosmetiky líto. Byla jsem zvyklá, že jsem vždy makeup, řasenku dopoužívala a teď, jak bloguji to prostě nejde, pořád mi přibývají novinky :-D Sama už to nemám kam dávat. Máš vše krásně zorganizované :-)

    OdpovědětVymazat
  22. krásne upratané :) rada sa pozerám na takéto množstvo kozmetiky :)

    OdpovědětVymazat
  23. Máš to nádherně srovnané!! Moc se mi líbí ten nápad znovuvyužití krabiček od chubby sticků :)

    OdpovědětVymazat
  24. Prekrásne, ako vždy Miunko ♥ Je radosť sa na to pozerať :))

    OdpovědětVymazat
  25. máš to krásně uspořádané.. :)) a takové kosmetiky? ty jo, nedokázala bych to spotřebovávat :)) a já mám z toho tak čtvrtinu :))

    OdpovědětVymazat
  26. Týjo, máš toho požehnaně :D Ale krásně uspořádané a přehledné. Super! Závidím rtěnkovou sbírku, taky si ji chci rozšířit :)

    OdpovědětVymazat
  27. Zdravím Mio, díky za další možnost nahlédnou k Vám do soukromí :o), zmiňujete samoopalovací přípravky...jsem hodně bledá, dá mi velkou "práci " získat přes léto alespoň nějakou jemnou opálenou barvu, solárium mě neláká, nemohla bych požádat o příspěvěk , který by se týkal právě samopalovacích přípravků ? sama jsem jich vyzkoušela mnoho, ale žádný nebyl ten pravý... děkuji, mějte se pěkně. Katka

    OdpovědětVymazat
  28. Dekuju za bozi clanek! Vim, ze je to mimo tema a snad se neurazis, ale jsem podobny typ jako je Mily (hodne hubena bruneta) a strasne moc by me potesilo kdybys udelala jeden clanek jako reportaz s ni. Nemusi jit o soukromi, ale neco jako: oblibena kosmetika, na cem ujizdi v mode (treba boty, sperky), nejoblibenejsi kousky satniku, co pouziva na vlasy. Nemusi to byt vubec soukrome, spis jen takove jeji poznavaci a oblibene veci pro inspiraci. Tebe uz trochu zname a tak by neco moveho kissbook urco obohatilo. Hanka

    OdpovědětVymazat
  29. Wau to je tak krásne! :) A veľmi pekne usporiadané ;)
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  30. Tolik kosmetiky :O ! Já bych to asi všechno nevyužila . :)

    OdpovědětVymazat
  31. Super článek! Máš toho teda požehnaně, taky bych chtěla.. :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Krásne zbierka =) , hlavne čo sa týka produktov na pery. A na tie CC od bourjois si už robila recenziu ?

    OdpovědětVymazat
  33. wau! to množstvo! :D veľmi pekne usporiadané. :)

    OdpovědětVymazat
  34. teda, to je opravdu pořádná sbírka :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ach Mio, ani nevis jak moc se vzdycky tesim na novy clanek a kdyz je to clanek tohoto typu kdy muzeme ocumovat tvori krasnou sbirku...zavidim ti a moc se mi libi jak to mas uskladnene :)

    OdpovědětVymazat
  36. Krásny článok a samozrejme krásna zbierka kozmetiky :)

    OdpovědětVymazat
  37. fúú, tak ty máš toho riadne, ale veľmi pekný článok a aj usporiadanie vecí... :)

    OdpovědětVymazat
  38. Takové články miluju :D

    OdpovědětVymazat
  39. Líbí se mi fotky, článek, zkrátka všechno! :)
    Přijdu si jako Alenka v říši divů, když se na to dívám. :)

    OdpovědětVymazat
  40. Páááni! Tohle nenasbírám za celý svůj život :DD Ale je fakt, že ve srovnání s ostatními se líčím málo, respektive mám několik oblíbených výrobků, které používám stále dokola a s těmi si vystačím :)

    OdpovědětVymazat
  41. Luxusní sbírka, líbí se mi, že máš vše krásně přehledné i čisté a myslím, že co do rozsahu (počtu) toho máš tak akorát, když nelíčíš jenom sebe, je to naprostá nutnost. Prázdné sklenice Yankee používám také :-), a to nejen na kosmetiku, ale i v koupelně na vatové tampony a tyčinky, v kuchyni na koření atd. .-)

    OdpovědětVymazat
  42. Teda ty rtěnky ♥ pro maniaka jako jsem já vskutku krásnej pohled :)

    OdpovědětVymazat
  43. ... ja jejda:-). Já dělám pravidelně debordelizaci, aby se mi to vešlo do jednoho kufru:-)

    OdpovědětVymazat
  44. Úžasná sbírka, miluju koukat se na makeup collection, jak si každý pohraje s ukládáním věcí :-) A za Bourjois tvářenky velká pochvala! :D :-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  45. Wau, takto si predstavujem nebo :D
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  46. krásné fotky, jinak doufám, že bude někdy recenze na bourjois cc krém a korektor:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  47. máš krásnu zbierku ! <33

    OdpovědětVymazat
  48. wooow, to je ale krásná sbírka :))

    OdpovědětVymazat
  49. kde kupuješ takové hezké krabičky? :)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Mio,
    všimla jsem si, že máš ve své fantastické sbírce kosmetiky i Bourjois cc cream 123 perfect.... Četla jsem hodně kladné recenze a pochvaly na tento produkt a moc ráda bych si ho koupila, ale mám problém ho najít! Ptala jsem se na něj v parfumeriích, drogeriích a lékárnách v Praze i v Brně, ale nikde jsem ho neviděla a nesehnala... Všechny prodavačky těchto obchodů se i tvářily, že o tom nikdy neslyšely, přišlo mi to trochu zvláštní. Celkem mě to mrzí, protože bych ho opravdu chtěla moc vyzkoušet.
    Mohla bys mi dát tip, kde bych ho našla nebo kde jsi ho pořídila ty? Opravdu bys mi pomohla, děkuji za odpověď, Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzko,
      já cc krém i korektor dostala jako dárky od Bourjois při focení pro Cosmopolitan. V prodeji by měl být až v březnu. :)

      Vymazat
  51. K čemu........

    OdpovědětVymazat
  52. fůha toho je ! mě by to stačilo na tři životy haha spíš než dekorativní kupuji pečující kosmetiku

    OdpovědětVymazat
  53. Mio, mááš to nádherné! Ještě k tomu poslednímu článku, kde jsi ukazovala svůj pokoj - máme fakt úplně stejný vkus na nábytek, slazení barev a obecně stylu, připadalo mi, jako bych se koukala na vlastní pokoj :D
    Jinak kosmetiky máš fakt spousty! Mám toho o dost méně a stejně si pořád říkám, že to prostě nemám šanci vypotřebovat a potřebovala bych mít alespon 5 párů očí :D

    OdpovědětVymazat
  54. Rtěnky taky miluju! Vždycky s říkám: "Ne, nekupuj si novou, máš jich dost." A tak odejdu z obchodu bez ní a druhý den se pro ni vrátím :D
    Chtěla jsem se zeptat, když jsi měla možnost vyzkoušet Essence nové věci než šli do obchodu, nevíš jestli nezařadí zpátky jejich Better than gel nails vrchní lak? Byla to jejich nejlepší věc.

    OdpovědětVymazat
  55. Som rada, že má niekto viac kozmetiky ako ja.:) Ale nie, máš to pekne usporiadané, sama skladujem kozmetiku vo farebných krabičkách..
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  56. Miluju, jak máš pořádek. Jsem strašně ujetá mít vše úhledně poskládané. Mám spoustu kamarádek, které jsou tak nepořádné, že to mají poházené, všechno zašpiněné a paradoxně o sebe nad míru pečují. Jenže ten bordel, co mají okolo je šílený...

    Prostě radost koukat, jak máš pěkně vše uspořádané ;-) a čisté ;-)

    OdpovědětVymazat
  57. Jaký extra krycí a matující makeup by jsi mohla doporučit? :)

    OdpovědětVymazat
  58. Miuško, moc krásná sbírka! :)
    Chtěla bych se tě zeptat - v článku píšeš, že nyní už nejsi průsvitná a tak si bronzery můžeš dovolit.. zároveň ale uvádíš, že samoopalováky už nepoužíváš. Mohu se tedy zeptat, jak jsi zdravější barvy docílila? Moc by mi to pomohlo, jsem úplně bílá a se samoopalovákama už ztrácím trpělivost :D
    Všimla jsem si i na instagramu, že máš moc krásnou barvu! :)
    Moc děkuji! :) Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  59. Proste perfektný článok,tieto my vždy namotivujú mysel ,aby som si spravila poriadok vo svojich veciach :) inak prosím,kde si zohnala balzam bí mat cay? (alebo aký je názov...:) prosto perfiš nemám viac slov :D

    OdpovědětVymazat
  60. Nádherná sbírka!
    Hlavně ty rtěnky a štětce, to je paráda! :)

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Mio tolik kosmetiky jsem pohromade snad jeste nikdy nevidela=) takze fascinujici. Sama mam jen par kousku co se snad vleze do krabice od bot=D ale to je uplne jedno. Chtela jsem se spis zeptat jak resis dobu expirace, protoze verim ze nektere rtenky uz budou "putovni" myslis ze to je dulezite? Nebo mame produkty pouzivat az do doby nez je nevypapleme? Ted teda nemluvim o skazenem kremu na oblicej holky=D protoze ja treba osobne make up spotrebuju tak 3-4 tuby za rok=D diky za odpoved

    OdpovědětVymazat
  62. Wow! To je jako ráj! :-)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Mio, muj dotaz je prosty a znacne smely: Kde na to vsechno beres???

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡