{Beauty} Room tour

Chtěla bych vám opravdu velmi poděkovat za komentáře k předešlému článku, kde (stále - do 28.2.) máte i šanci vyhrát jeden ze tří dárků. Upřímně, nejraději bych dáreček poslala snad všem. Napsali jste mi tolik skvělých nápadů na budoucí témata článků. Rozhodně se budu snažit, aby se tu v průběhu objevily ty nejčastější, a také ty, co mi přišly dost zajímavé, a tak jsem si je zapsala do mého bloku určenému pro nápady na Kissbook. 

Dnes jsem tu hned s prvním velmi žádaným tématem, a to ukázkou mé nejoblíbenější části v mém pokoji. Postel, učební kout a šatník na první pohled moc zajímavě nevypadají, proto jsem k zveřejnění vybrala svůj, dejme tomu beauty koutek, kde skladuji kosmetiku (více v příštím článku!) a další věci, které se týkají vzhledu. Dále pak z tohoto místa většinou píšu blog, často tu i líčím, hlavně tedy druhé (já se většinou líčím v předsíni nebo na podlaze u velkého zrcadla, které je na mé šatní skříni). Určitě jste si i všimli, že zde i fotím většinu fotek k recenzím. Co se týká designu, ráda se obklopuji světlými věcmi, nepotrpím si na obrazy (zatím jsem neobjevila nic, co bych si na delší dobu někam pověsila), mám ráda vše účelné/užitečné - už nejsem takový ''skladník'' jako v minulosti. Věci, které používám nejčastěji, mám stále na oku. Hodně si potrpím na čistotu a nemám moc ráda stereotyp, takže většinu věcí neustále třídím a přemísťuji. Když už jsem zmínila to přemísťování - možná by vás pár fotek mohlo zmást, proto ještě nesmím zapomenout zmínit, že jsem úmyslně fotila na dvě etapy (v rozmezí dvou týdnů). Důkaz, že málokterá věc má u mě své vlastní místo. V budoucnu bych ráda vyměnila červenou židli, která je na mě trochu moc divoká (a nemotorná). Dále interiér moc neřeším, přece jenom je možné, že se brzy přestěhuji, i když zatím žádné konkrétní plány nemám. Jinak mi celkové uspořádání nábytku, reorganizované zhruba na podzim minulého roku, plně vyhovuje.
DSC_0490 DSC_0599 
Zleva: V prvním boxu s proutěnou aplikací na jednotlivých zásuvkách mám: v první produkty na pleť, v druhé produkty na tělo a ve třetí vzorky a různé kosmetické etue. Na stole v IKEA dřevěném boxíku (který jsem si natřela na bílo) mám nové výrobky, které právě testuji nebo se je chystám zrecenzovat. Stůl pak obsahuje box se štětci, aby se na ně tolik neprášilo. V prvním šuplíku jsou většinou bloky, papíry, štítky, diář a pár psacích potřeb, v druhém šuplíku mám své malé účetnictví, často i otázky ke zkouškám, ve třetím jsou pak věci potřebné k focení (jak technika, tak různé estetické pomůcky). A v posledním boxu mám jen dekorativní kosmetiku.
DSC_0492
DSC_0601 DSC_0496 DSC_0604 DSC_0503 DSC_0498 DSC_0501 DSC_0606 DSC_0534 DSC_0504 DSC_0620 DSC_0597
Dále tu mám polootevřené skříňky, kde mám (1. zleva seshora dolů) časopisy, oblíbené nové výrobky, šperky, materiály do práce a do školy, aktuálně čtenou knížku, věci na vlasy, antiperspiranty, další kosmetiku, kterou nepoužívám tak často (pigmenty, řasy, velké paletky), prasečí kasičku (miluju prasátka :D), v uzavřeném prostoru mám: v šuplíku spotřebované výrobky, ve skřínce prázdné kosmetické krabičky, hezké nákupní tašky a obaly, reklamní materiály, Lush noviny a Lush recyklaci, (v 2. vpravo seshora dolů) další časopisy, kde jsem se i třeba objevila, dále módní knížky, IKEA boxíky s věcmi jako jsou produkty na vlasy (pomůcky na drdoly apod.), box s věcmi do připravovaných soutěží, věci od Apple a "šatník" pro můj Iphone, dvdčka, cd, košík, kam si pokládám fotoaparát, věci na nehty (péči, zdobení, pilníky, nejoblíbenější laky, troubu na gelové nehty a box s laky na nehty), v šuplíku pak produkty, které nevyužiji nebo mi nesedí, a tak je časem posílám dál kamarádkám apod., v uzavřené skřínce jsou pak výtvarné věci a pár společenských her. Na druhé skřínce mám ještě závěsný "pořadač" na šperky z Primarku.
DSC_0614 DSC_0613 DSC_0612 DSC_0533 DSC_0707
Doufám, že vás dnešní článek bavil. Dal mi celkem dost práce v přemlouvání se. Teď nemyslím, že bych kvůli fotkám musela uklízet, protože si pořádek většinou snažím udržovat, ale dost dlouho jsem přemýšlela, zda je dobré ukazovat vlastně tak velký kus mého soukromí. Nakonec jsem si řekla, že jde o "holčičí záležitost" a ten , koho snad takové věci nebaví, článek nebude číst a už vůbec se nebude v komentářích rozčilovat, proč mám tenhle box tady a proč se tak vychloubám. Znáte to.. 
Mimochodem, ráda bych také nafotila i šatník a kabelky, jelikož si o tyto věci také dost často píšete, ale světelné podmínky mám v této části místnosti bohužel špatné, takže uvidíme, jestli to vymyslím nějakým jiným způsobem. Vlastně nic z uvedeného neskladuji nijak výjimečně, takže vám možná někdy ukážu svou sbírku kabelek nebo nejoblíbenější kousky oblečení. To by šlo na jiném místě nafotit určitě lépe. Jinak mám připravené dva tvůrčí DIY projekty/nápady, které se týkají interiéru/dekoru, tak už se těším, až je zrealizuji a zveřejním na blogu.

Tak vám tedy přeji hezký zbytek víkendu. Snad se nám to celkem pěkné počasí nezkazí, protože chci příští týden nafotit alespoň jeden outfit. A jak už jsem zmínila výše, příště se můžete těšit na mou sbírku kosmetiky. 

74 komentářů:

  1. Moc krasny to tam mas, miluju bily nabytek a IKEU, ale to asi vetsina holek :D Jinak mohu se zeptat kde si sehnala to zrcadlo s bilym ramem a ten stromek na sperky?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takovej stojánek měli myslim v Iam

      Vymazat
    2. Zrcadlo IKEA, stromek byl dárek, myslím, že značky Tchibo. ;)

      Vymazat
    3. Anonymní24.02.14 0:20

      Pěkný článek! Jen potvrzuji, že stromek je z Tchiba, mám ho také :)

      Vymazat
  2. Skvělý článek a nádherný pokojíček! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš to moc krásné Miuš, spoustu věcí máme stejných a cítění hodně podobné. :) Jo a taky miluji prasátka, mám dost velkou sbírku, ale už jsem lehce dospěla, takže jsou chudáčci až na pár vyjímek, schovaní ve skříni, na čestném místě... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je nesbírám, mám raději živé. :D Ale každé prase nebo panda mi, ať už jsou kdekoliv, udělají radost. :)
      Chudáčci to jsou, ale vzhledem k věku to chápu, haha.

      Vymazat
  4. Moc krásný pokoj! Budu se zanedlouho stěhovat, takže sbírám nápady kde můžu :) Chci se zeptat, jestli bude recenze na micelárku od Bourjois, celkem by mně zajímalo jaká je (teda pokud ještě nebyla a já to přehlídla) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebyla, mám ji nově, ale určitě nějaká zmínka v budoucnu bude. (Jinak zatím mi vyhovuje.;))

      Vymazat
  5. všichni máme to beauty zrcátko z ikea =))

    OdpovědětVymazat
  6. Super! Taky mám ráda světlé barvy a spíš minimalismus :)
    a ten kapsář na šperky je šikovnej)

    OdpovědětVymazat
  7. to je úžasný taky přemýšlím o velkém úklidu líbí se mi moc ty poličky a ty krabičky:)pěkné

    OdpovědětVymazat
  8. Máš to fakt krásne! :) Mne sa veľmi páči ten biely nábytok presne taký by som chcela aj ja:D

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný koutek, taky miluju bílý nábytek, stačí pak jen obměnit doplňky a místnost je hned jiná :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Mio, odkud mas prosim ten cerny penal a diar? Vim, ze uz jsi o tom psala, ale nemuzu to dohledat :) Jinak pokoj moc pekny, taky mam rada vsechny mozne krabicky na ukladani veci. Stale tridim a premistuji, zdobim i samotne krabicky. Zejmena, kdyz se musim ucit :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Musím říct,že máš naprosto dokonalý pokoj!:)

    OdpovědětVymazat
  12. Jo! Jsem ráda, že nejsem jedinej milovník prasat! :D Nejroztomilejší zvířátko na světě :)). A máš krásný koutek, IKEA je nej .)

    OdpovědětVymazat
  13. Jeee, máš to moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný článek :) Je vidět, že jsi celkem perfekcionistka, všechno máš tak hezky a logicky sovnané a rozdělené ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Máš to veľmi pekné!! Mne sa veľmi páči taký biely nábytok :)) Aj keď ja musím mať šperky-bižu viac poukladané :)) Erika's Life

    OdpovědětVymazat
  16. Moc krásné ♥, máš to všechno tak hezky uspořádané a vymyšlené :-))!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  17. Holčičí ráj :). Já mám pokoj napůl s přítelem. Moc zvelebovacích procesů se tam neuchytí anebo. :D Koukám, že máš ráda Instyle, jsem tam teď na stáži! Fajn časák :)

    OdpovědětVymazat
  18. Super článek, potěšil mě :) Mám to podobně, taky mě moc baví si neustále třídit kosmetiku a šperky do košíčků a krabiček :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jéé parádní článek :))) Máš to všechno hezky uspořádané :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Líbí se mi tvůj pořadač na náušnice.

    Líčím jenom sama sebe, tak se průběžně snažím, abych neměla stohy malovátek. V tomto směru jsem neekonomická - vyhazuju i dva týdny staré produkty. Když se mi znelíbí:-). Tento přístup mi pomáhá korigovat nákupní vášně:-)

    OdpovědětVymazat
  21. krásný článek :) máš to v pokoji moc hezky uspořádané... těším se na článek jak skladuješ kosmetiku :)) Jinak také bych chtěla nafotit můj šatník, ale i mě tam nesvítí tolik světla, takže nevím jak by fotky vypadaly..
    PS: máme stejnou svíčku od Yankee Candle - Pink Sands :)

    OdpovědětVymazat
  22. Na rozdil ode mne to máš vse do puntiku zorganizovane a hezky uskladnene! Tleskam,ze si dokazes udrzet poradek,ja jsem desnej bordelar. Moc pekny pokoj!

    OdpovědětVymazat
  23. Máš to strašne krásne Mii <3 toľko krásnej bižutérie máš to vážne krásne tak čiste a upratané taký poriadok ti závidím :D
    POZÝVAM na GIVEAWAY :)
    Fashionworldbyterez.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  24. Krásný pokoj, líbí se mi ty bílé šuplíky!

    OdpovědětVymazat
  25. úúúžasný článok,máš nádhernú izbu a všetko pekne zariadené :) tie drevené šuflíčky mám aj ja,sú super

    OdpovědětVymazat
  26. Moc krásný! Uklizený, přehledný. Červenou židli bych vyměnila za růžovou/bílou/průhlednou a bylo by to fajn. Pěkná sbírka parfémů :) Děkuji za článek

    OdpovědětVymazat
  27. Moc hezké, takový ,,čistý´´ design, to se mi moc líbí :-)

    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  28. Krásne to máš! Ja mám bohužiaľ úplne malinkú izbu, tak tam moc toho nenavymýšľam, ale snáď, keď sa odsťahujem od našich tak sa mi pošťastí mať kozmetiku rozdelenú a poukladanú podľa predstáv :)
    BeautyMissfits

    OdpovědětVymazat
  29. Nádherný koutek, kdybych měla v bytě dost místa, hned bych si něco takového zařidila taky :)

    OdpovědětVymazat
  30. Krásný pokoj Mio :) líbí se mi, jak to máš vše sladěno do bílé barvy. Taky jsem na blogu dělala room tour, ale rozhodně neměl takový úspěch jako tvůj ;) Moc se mi líbí tvoje články. :)
    www.lucieruzickova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Pekný článok :) Si ma inšpirovala, aby som si trošku porobila v izbe poriadok a čo to pomenila, lebo v poslednej dobe mám pocit, že to tu mám akési prepchaté.

    OdpovědětVymazat
  32. Juuu opravdu hezké to u sebe máš♥ už se těším na další článek!!:)

    OdpovědětVymazat
  33. Nádherné ! A hned bych brala Tvou bižuterii ! O:)

    OdpovědětVymazat
  34. Super článek! Miluju tyto 'načumovací' články. :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Wow!!! Nádhera!!! Tyhle články patří k mým nejoblíbenějším. Ráda z nich čerpám inspiraci :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
  36. Máš to hezky zorganizované :-) Já si také ráda vše ukládám do krabiček a často přerovnávám, takže se mi tenhle článek hodně líbil. Trocha inspirace navíc zase :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Moc hezké! :-) Na článek o kabelkách se těším....pokud bude.

    OdpovědětVymazat
  38. Máš to tam naozaj krásne usporiadané. Páči sa mi aj ladenie do bielej. Akurát dnes som pozerala video od Lauren Curtis a tá ma tiež zariadenie v bielom =D . Ešte tak detailnejšie fotky kozmetiky a som spokojná =).

    OdpovědětVymazat
  39. Skvelý článok Mia....máš to v izbe moc dobre vymyslené a usporiadané....najviac ma zaujali tie časopisy....:D mohla by si niekedy povedať,ktoré najradšej čítaš a či sú naozaj dobré a či si tam vždy niečo nájdeš a zaujme ťa :) Pekný večer :P

    OdpovědětVymazat
  40. Mě to tedy bohužel přijde jako takový "organizovaný nepořádek". Sama mám spoustu knih, časopisů, kosmetiky atd. Ale raději mám věci ve skříňkách atd. Mám ráda minimalismus a toto je prostě šíleně zaplněné, všude je něco. Ale zase na druhou stranu, je to pokoj. Třeba by až budeš mít svůj byt zvolíš jiný způsob uspořádání :) A.

    OdpovědětVymazat
  41. Nádherný pokoj!! Přála bych si podobný!!:)

    OdpovědětVymazat
  42. Mas moc hezky pokoj.
    Bilou v intetiwru zboznuji a tak neni divu, ze loznici mam bilou a i v obyvaku mam bile doplnky.

    OdpovědětVymazat
  43. Super clanek, rada se divam jak to maji lide zarizene u sebe doma. Libi se mi jak pekne zorganizovane veci mas a barevne sladeni :))

    OdpovědětVymazat
  44. Mne prijde ta cervena zidle super, jak je vsechno svetly, tak tam uplne pasuje. Prijde mi, ze ma kazda vec svy misto, ja to tak mam taky, a kdyz me chyti amok, tak to prehazim, a za pul roku zase. Tomu rozumim :))

    OdpovědětVymazat
  45. Anonymní24.02.14 8:39

    Mne pride ta prava strana akoby kancelaria, lava sa mi paci viac. A ty sa kremujes a odlicujes v izbe?
    Paci sa mi, aky mas poriadok, musim si zobrat priklad. Poradac na sperky je bomba!
    Katka

    OdpovědětVymazat
  46. Kapsář na bižu je super! Kde jsi ho koupila?

    OdpovědětVymazat
  47. Moc krásné to máš :)) Taky mám ráda vše uspořádané podle nějakého smyslu, a udržovat pořádek :))
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat
  48. Vážně krásný pokojíček :)

    OdpovědětVymazat
  49. ty to máš všechno tak krásně uspořádané a vypadá to moc útulně :))

    OdpovědětVymazat
  50. Dokonalosť. Taký vlastná osobný raj :)

    OdpovědětVymazat
  51. krásne fotky, Mia <3
    veľmi sa mi páči biela v interiéri :-)) a ružová samozrejme :-DD

    OdpovědětVymazat
  52. Tvůj koutek krásy vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  53. Krásny a inšpiratívny príspevok :)

    OdpovědětVymazat
  54. Můj pokoj je taky celý IKEA! :-) Strašně se mi líbí ty čtyři boxíky, inspirovalo mě to! Tyhle typy článků mám ráda, těším se co dalšího vymyslíš :-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  55. Super článek! Díky moc za něj! :)
    Přinesl mi hodně inspirace. :)

    OdpovědětVymazat
  56. Hura :) Konečne som sa dočkala. Videla som nejaké tvoje fotos izby aj na instagrame, tak som sa nevedela dočkať, kedy k ním dáš aj nejaký ten popis. Toto mám uložené tu, toto tu... Proste niečo na inšpiráciu, lebo ja mám veľmi rada takéto šmyrácke články. Podľa mňa sa z nich vždy dá načerpať aspoň nejaká inšpirácia. Máš to veľmi pekné :)

    OdpovědětVymazat
  57. ty detaily se mi moc líbí, ale v celku pak je to na mě moc "přeplácané". to je ale čistě jen můj problém. těším se na post o kabelkách :)

    OdpovědětVymazat
  58. Hezký článek a stromeček na šperky je kouzelný.

    www.missalexy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Super článek!! Už ho čtu asi po 3 a moc mě to baví!:D...velmi se mi líbí ta jednoduchost a sladěnost. Už se nemůžu dočkat článku o skladování kosmetiky:)

    OdpovědětVymazat
  60. Nádherně zorganizované...já tohle prostě miluji. Vše krásně uložené.

    OdpovědětVymazat
  61. Máš to tam krásné, takový koutek by se mi moc líbil :)!

    OdpovědětVymazat
  62. nádhera, přesně takový článek jsem potřebovala :-) takové organizační/ designové příspěvky miluju.
    moc díky za něj a těším se na botový/ kabelkový speciál i na ty DIY projekty :-)

    OdpovědětVymazat
  63. Ty máš, ale věcí a věcí. =) Jsi šikovná že v tom máš systém =D Trošku konzumentka a takové prasátko, které máš tak ráda=)

    OdpovědětVymazat
  64. Ja som sa len chcela opytat na kazdom vyrobku je spotreba po otvreni 12-24 mesiacov to kazdy rok triedis alebo pouzivas ako dlho chces ? Susana

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡