Tipy na Vánoční dárky

Dnes tu mám pár svých rychlých soukromých tipů na Vánoční dárky pro něžné pohlaví. Myslím, že jde o univerzální věci, které z většiny potěší jak sestru, tak i kamarádku, mamku a babičku. Konkrétní dárky, které daruji bych vyfotila moc ráda, ale to bych svým blízkým zkazila překvapení, takže nějakou tu random fotku mých dárků vám možná ukážu, ale až po Vánocích. Budu moc ráda, pokud máte svůj super tip na ženský dárek na poslední chvíli, když se s nápadem podělíte v komentářích. 

  • Dárky je třeba pěkně zabalit, ale pokud pospícháte nebo nejste moc esteticky zdatní, výborně Vám poslouží tahle krásná Vánoční punčoška. (Nanu Nana, 30,-Kč)
DSC_0346 

  • Hřeben Tangle Teezer potěší každou z nás a opravdu nerozumím těm, kterým nevyhovuje, protože tohle je to nejlepší "rozčesávadlo", jaké jsem kdy měla. Doporučuji pořídit, jako dárek, ten klasický - lépe se drží a o tolik větší, aby se nevešel do kabelky, zas tak není. Mně se tenhle zlatý už trochu poškrábal, jelikož je hodně malý, a tak mi často padá z ruky, proto preferuji raději celý umělohmotný. Tento růžový už mám opravdu dlouho a stále je jako nový. Nebo teď Beautybay vytvořil svou cheap řadu. Určitě na ní mrkněte. (Koupíte je na beautybay.com, feelunique.com, nebo i na krasa.cz či v dobrém kadeřnictví.)

DSC_0403 

  • Tričko* s vtipným nápisem z trickovy.cz. Ukazovala jsem Vám jej už na instagramu a určitě ho ještě uvidíte, protože mě ten nápis vážně baví. (trickovy.cz, 320,-Kč)

DSC_0379 DSC_0382 

  • Geniální dárek pro mamku - členství ve fitness Contours! Pokud dostane členství (lze měsíční, 3-měsíční, půlroční, roční nebo dvouleté), už se nebude moci vymlouvat a věřte mi, že Vám za takový dárek bude vděčná. Já fitko Contours právě nedávno začala navštěvovat, takže se s Vámi určitě brzy podělím, jak se mi cvičí. 

DSC_0374 DSC_0337  

  • Dalším spolehlivým dárkem jsou parfémy. Stačí vybranou osobu poprosit, ať vyzkouší průvodce světem vůní*. Jeho výsledek nám poté poradí, jaký typ parfému hledat, abychom se trefili do jeho vkusu. Mně ta aplikace přijde výborná. Navíc letáčky s dotazníkem najdete i v drogeriích. 
  • Mladší slečny pak rozhodně potěší hravé barevné parfémky od kosmetiky Essence. Jsou k dostání ve dvou velikostech a v několika vůních. 

DSC_0399 DSC_0327 
DSC_0336 
  • Dále tu máme sprchové gely, které jsou univerzálním dárkem pro každou příležitost. V tomto případě bych někoho obdarovala luxusním parfémovaným pěnovým gelem Fleur d˙or & Acai od L˙Occitane*, který pohladí jak tělo, tak i oko. A pokud bych chtěla obdarovat někoho, kdo věčně pospíchá nebo babičku, která má ráda více věcí v jednom, zvolila bych nový sprchový krém od značek Nivea (cca 130,-Kč) nebo Balea (85,-Kč, obojí DM). 

DSC_0355 
  • Pokud bych někomu měla darovat tělové mléko, tak nevolím jinou značku než mou oblíbenou italskou Aqualinu (cca 200,-Kč, parfumerie Fann). Tato mléka používám ze všech nejraději. Jejich vůně jsou intenzivní, zajímavé, mléka viditelně hydratují a navíc, i jejich balení vypadá moc pěkně.

DSC_0366 
  • Z dekorativní kosmetiky jsem namátkou vybrala populární balzám Rose&Lips*, který voní po růžích a už je konečně na prodej i u nás (249,-Kč, roseandlips.cz). Dalším super dárkem je duo vybrané řasenky od Maybelline s balzámem Baby lips. Tohle kombo seženete za výhodnou cenu (balzám k řasence zdarma) v drogerii Rossmann.

DSC_0385 DSC_0390 DSC_0391 
  • A posledním mým tipem jsou krémy Lirene*, které už seženete snad v každé drogerii. Značka má širokou nabídku, krémy jsou za nízkou cenu a mají dokonce i pěkné balení  (cca 110,-Kč, např. Rossmann).
DSC_0363

40 komentářů:

  1. Dárky už mám skoro všechny nakoupené i zabalené. Jen ještě nějaký ten parfém pořídím, tak děkuji za odkaz :). Líbí se mi i vůně od Essence, ale to by pro starší sestru už asi nebylo to pravé ořechové. Jinak koukala jsem, že jsi loni dělala stejný vánoční tag, jaký jsem si teď půjčila od Labradoory, tak kdyby ses chtěla podívat, tady jeVánoční tag:)

    OdpovědětVymazat
  2. super tipy, zrovna to balení dárků si užívám snad nejvíc..:-)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsou vážně super tipy! To tričko mě pobavilo :D Také jsem jedno pořizovala pro kamarádku, nápisy mi přijdou super :) Moc hezký článek ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí tvůj blog i instagram, to, jak píšeš a tyhle nápady na dárek jsou super!

    Jediná věc, která mě strašně mrzí je to, že neodepisuješ na e-maily. Psala jsem ti už dva a nikdy žádná odpověď..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za hezký komentář, ty emaily mě moc mrzí, ale já je všechny prostě nezvládám vyřizovat, protože to je neustále padesát emailů denně s dotazem na objednávání z cizích eshopů, a podobné, a na to prostě neodpovídám, protože to se dá všechno bez problémů najít díky googlu nebo rovnou přes vybraný eshop. Napiš mi sem svůj email nebo co jsi napsala do předmětu, budu se Ti snažit odpovědět. Hezký večer, M.

      Vymazat
    2. To nevadí, myslela jsem si to. :o) A psala jsem ohledně toho cvičení v Contours. :o) TinaP.9@centrum.cz

      Vymazat
  5. Nádherné nápady :) moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  6. je Lirene dost kvalitní ? nechci zas koupit něco co mi nezabírá

    OdpovědětVymazat
  7. super tipy na dárky :)) já jsem mamce koupila knihu o zahradničení :)) a bobík k nové sedací soupravě...
    13ti leté ségře conversky, kryt na mobil, vůni z Avonu a naušničky

    OdpovědětVymazat
  8. Ty Lirene krémy jsi dostala ke zrecenzování?

    OdpovědětVymazat
  9. Super tipy. Jinak taky nechápu ty, kterým tangle teezer nevyhovuje, já ho miluji a už bych se nezvládla česat ničím jiným. Jinak to tričko Lord Voldemort je suprový, už jsem na něj koukala a láká mě si ho pořídit.

    Radu Giveaway o paletku a rtěnku NYX

    OdpovědětVymazat
  10. Všechny tipy jsou super a ta taštička z nanu nana vypadá vážně roztomile. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super tipy :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. to tričko a taška sú super :)

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mio, dříve mě tvůj blog bavil, teď už ale píšeš jen když nám chceš/musíš ukázat, cos dostala od svých sponzorů. Je to škoda...
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hloupy komentar. Evidentne zavidis...

      Vymazat
    2. Anonymní15.12.13 9:34

      :D No jasne, protoze vsichni, kterym se neco nelibi, pukaji zavisti!

      Vymazat
  15. To tričko je ÚŽASNÉ :D ::D :D
    Ja vymyslela darček pre maminu, že jej dám vytlačiť veľkú fotky nás-jej detí a do niakého pekného rámčeka <3 <3 a pre sestru mám super balíćek z Pupy :)
    fashionworldbyterez.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. já zase nerozumím tomu, co je k nerozumění na tom, že někomu TT prostě nevyhovuje. kde je psáno, že když vyhovuje jednomu, musí vyhovovat všem? vlasy mám hodně husté a dlouhé, a zkrátka je nezvládá pročesat skrz na skrz, rozčesat případné zacuchance, a také není pravda, že by neelektrizoval :)

    ostatní tipy jsou moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele je fakt,ze asi jak komu sedi,ale vetsine lidi ano

      Vymazat
    2. Já mám taky vlasy dlouhé, až po zadek, a mám je dost husté...mám tem malý TT a už bych si bez něj nedokázala představit život. :) Ale tak každému sedne něco jiného, no. Každopádně jsem ráda, že ho mám. :) P.

      Vymazat
    3. Anonymní18.12.13 3:55

      je rozdiel mať husté vlasy a mať na hlave tri síce dlhé, ale o ničom jemné vlasy, asi podľa toho sa to každému hodí. napríklad mne by to vlasy nerozčesalo, 100% garancia, takže to, že to sedí väčšine, je blbosť - skrátka si to kupujú dievčatá s jemnými vlasmi a tie, ktoré majú husté, si dajú dokopy dve a dve a pochopia, že taká hračka by im vlasy nerozčesala :D

      Vymazat
  17. za jak dlouho by to tričko mělo přijít z toho trickovy.cz? :) kdybych to objednala zítra, děkuju!

    OdpovědětVymazat
  18. Aquolina je úžasná, miluju Jahodové smoothie a Oříškovou čokoládu! :)
    A ta řada od L'occitane s akácií je naprosto skvělá, mám v plánu si nadělit parfém, vřele doporučuji.

    OdpovědětVymazat
  19. Příjemný článek. Pytlík se Santou mám od maminky, zabalila mi do něj sladkosti k MIkuláši. Takže by se mi možná hodilo i to Contours :-D

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní15.12.13 0:13

    Tak jelikož má moje mamka koleno v gipsu, permicí do fitka bych ji opravdu neuctila :DD

    OdpovědětVymazat
  21. Anonymní15.12.13 0:35

    Ahoj.Mohla bys mi prosím poradit kde se dá sehnat ta předpokládám "sněhová koule-mini" co je na první fotce vedle toho pytlíku?Vevnitř je přesně co,nějak to nedokážu rozpoznat a ten jakoby sníh tam je?
    Děkuju za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš na mysli to těžítko? :D Jee to je mé ségry. Má ho už dlouho. Ani jsem ho při focení nezaregistrovala, protože na tomhle boxíku leží už měsíc. Ale je roztomilý to jo, přesto, že já na tyhle věci už moc nejsem. :)

      Vymazat
  22. Do Contours fitka som chodila pravidelne skoro kazdy den celeho pol roka, postava sa mi skvele vyformovala a cvicenie ma bavilo. Len som zacala mat problemy s kolenami, tak som prestala a uz cvicim len doma podla toho, ako mozem. Takze som zvedava na tvoj nazor na takyto druh cvicenia, pretoze vela zien taketo nieco nebavi a idu skor na Zumbu. Ja som sa v tom naopak nasla:) Prajem mame, aby sa jej dobre cvicilo, je to super darcek:)

    OdpovědětVymazat
  23. Podla mna si vybrala naozaj pekne a univerzalne tipy, ja by som kludne este doplnila aj knizky. ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Krásné fotky, super článek :)

    OdpovědětVymazat
  25. Sice už všechno nakoupeno mám, ale i tak děkuji za typy:)

    OdpovědětVymazat
  26. doufám, že bude o fitku článek co nejdřív, potřebovala bych to nadělit spíš sobě :D pořád si říkám, že se sebou musím něco dělat :) jinak Tangle Teezer mám také a miluji jej. Bohužel v poslední době mi po něm děsně elektrizují vlasy. Sváděla jsem to sice dlouho na materiál svetru atd, ale bohužel mi vlasy poletují i ráno, kdy mám na sobě jenom běžné triko. Ale stejně pořád toužím po tom menším do kabelky nebo na cestování. A co se týče dárků, vybírala jsem také hodně v oblasti kosmetiky a pro sestřenku jsem pořídila matnou červenou rtěnku od Rimmelu, protože vím, že sama by si jí nekoupila :) Na blog chystám článek o dárcích, protože zatím nikdo neví, že píšu, takže překvapení zkazit nemůžu :D

    http://nairebeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Hezký článek, samozřejmě jsem neodolala a na tričkový hned mrkla :-)

    OdpovědětVymazat
  28. tricko je skvele :D

    OdpovědětVymazat
  29. tangle teezer už mám objednaný, takže se už nemůžu dočkat, až ho taky dostanu:)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Mio, nemohla bys prosím udělat článek o nějakých krémech s lehkými samoopalovacími účinky pro nás bledulky? Už mě nebaví být celou zimu bílá jak stěna:) Díky moc.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡