Sweater weather TAG

Tentokrát jsem si připravila tag (tedy článek s danými otázkami), který mě opravdu moc baví. Je velice populární nejen u blogerů, ale i na youtube. A tak jsem si přepsala otázky a mám tu na ně odpovědi i s fotkami a kolážemi. Pokud jste tag napsali/natočili, budu moc ráda, když mi napíšete link do komentářů, ale můžete mi tam vlastně i na otázky rovnou odpovědět. Ráda si počtu a zajímá mě, zda se v něčem shodneme. 

Oblíbená svíčka?
Mám ráda klasické IKEA svíčky, ale i Soft blanket od Yankee candle. A poslední úžasnou svíčkou, kterou jsem si v tomto období pořídila je vanilka od F&F. Už jsem jí párkrát měla. Krásně voní a líbí se mi i její balení.
DSC_0949 1460239_10201039801297471_267608498_n 

Káva, čaj, nebo horká čokoláda?
Ráno a večer mám ráda zelené a černé čaje, přes den pak cafe latte a podobné horké nápoje. Jen čokoládu moc nemusím, přináší mi smůlu - naposledy mi ve škole doslova vylítla z ruky a polila jsem si kompletně celé oblečení, včetně světlé bundy a obsahu kabelky. Celý den jsem pak po škole chodila jak umazaná od bláta. :-D
kissbook prosinec13 

Nejkrásnější vzpomínka na podzim?
Napadá mě ta nejvíce čerstvá, a to vzpomínka na tento podzim - listopadový koncert Bruna Marse! Ještě teď mi buší srdce, když si pouštím videa, která jsem si během koncertu nahrála. Bruno byl skvělý, stejně tak i kapela a show. A nejlepší bylo to, že jsem se o tom, že jdu na koncert dozvěděla ani ne hodinu před jeho začátkem. Právě na ten okamžik mám vážně nezapomenutelný zážitek, protože mě to do té doby, než jsem před očima viděla lístky, absolutně nenapadlo. Líbilo se mi, když se Bruno snažil mluvit česky, a také když vyprávěl o jeho otci. Tento večer se stal jednoznačně mou nejkrásnější vzpomínkou pro letošní podzim.
kissbook prosinec13-001 

Tmavé rty nebo výrazné linky?
Vzhledem k tomu, že linky nosím snad každý den (i když ne příliš výrazné), za větší zábavu považuji tmavé nebo jakkoliv výrazné rty. A když už tedy výraznější linky nebo kouřové stíny, většinou sahám při líčení rtů po něčem tělovém (ale není to pravidlem).
DSC_0956 DSC_0963 kissbook prosinec13-002 

Oblíbený parfém?
Jednoznačně Elixir (Escada) a Unforgettable (Christina Aguilera). Podzimní a zimní vůně (těžší a sladké) jsou mým top favoritem.
DSC_0980 

Oblíbené jídlo?
To je pro mě, milovníka všech jídel, opravdu velkým oříškem. Já jím vážně snad všechno a chutná mi všechno. Neřadím jídla podle ročních období, ale samozřejmě čím větší zima, tím větší mám chutě. Avšak teď pravidelně cvičím, takže nemám problém si dopřát to, na co mám chuť. Sama moc ráda vařím nová jídla a ještě raději peču. Také jsem si oblíbila ochutnávání exotického ovoce a italskou restauraci Vapiano.
kissbook prosinec13-003 Koláže Koláže1 DSC_0983 

Jaký je podzim tam, kde žiješ?
Jedním slovem - překrásný!
miadoxanska na Instagramu - Google Chrome 3.12.2013 193544.bmp 1466294_10201040173546777_1756572684_n 

Klobouky nebo šátky/šály?
Sotva si zvykám na čepice, takže klobouky rozhodně ne. Šátky a šály to je moje, hlavně tedy mé nejoblíbenější teplé šály. <3
DSC_0991 DSC_0993 

Nejoblíbenější svetr?
Když jde o svetry, asi bych vás unudila. Nosím nejradši krémové a černé a co nejjednodušší. Mnohem raději mám nestárnoucí zapínací cardigany. Tyto jsou mými oblíbenými:
kissbook prosinec13-004 

Oblíbený lak na nehty?
Cherry Red - Sally Hansen, Caramel - Rimmel London, Stars - Gabriella Salvete a nejkrásnější tekuté zlato Top Gold to coat - NYC. A k upraveným nehtům mi pomáhá máslo na nehtovou kůžičku Lemony Flutter od Lush.
DSC_0018 DSC_0027 DSC_0035 DSC_0031

Boty nebo UGG`s?
UGG nevlastním a válenky nosím jedině v podobě bačkor na doma. Neříkám, že jsou ošklivé, ale dělají krátké nohy a 90% slečen prostě nesluší. Nosila jsem je v dávné minulosti, ale přestaly se mi celkově líbit. Nejsou ani zdravé a pro mě bohužel ani nejsou pohodlné. Ráda mám nohu stabilnější a to mi válenky neposkytnou. Mám ráda klasiku a miluji své jednoduché černé kozačky se zlatým detailem. 
DSC_0007 DSC_0037 

Skinny nebo legíny?
Legínů mám hodně, ale moc často už je nenosím. Většinu mám na domácí lenošení nebo na cvičení. Jediné legíny, které občas nosím do školy, jsou klasické silné černé, které jsou skoro až do pasu. Zužují, není v nich zima a jsou černé, takže se hodí ke všemu. Občas si ještě obléknu legíny na party - většinou volím ty lesklé ("kožené"). Jinak dávám přednost klasickým skinny kalhotám a džínsům. Cítím se v nich jistější.
Editor - Polyvore - Google Chrome 3.12.2013 201025.bmp 

Oblíbená tv show a album?
Určitě The Vampire diaries. Je to jediný seriál, kterému jsem zůstala věrná. Všechny ostatní mě přestaly bavit. Například PLL už snad větší slátaninou být dle mého názoru ani nemůže. Tento seriál mě zas naopak zklamal. Mimochodem v TVD úplně nejsem "žroutem" Deleny nebo Steleny, ale už od počátků mám nejraději Caroline. Mezi mé nejoblíbenější interprety, kterým vyšla nová alba rozhodně patří Demi Lovato a Miley Cyrus.
Editor - Polyvore - Google Chrome 3.12.2013 200302.bmp 

(A na závěr tak trochu "amíkovská" otázka, ale zas tolik mi v tomto případě nevadí.) Zaslouží si Pumkin spice latté takovou slávu?
Musím se přiznat, že je vážně úžasné. Je to káva, do které čas za času investuji, na kterou se těším a kterou si opravdu vychutnávám.
kissbook prosinec13-005


104 komentářů:

  1. Mě tvé články tak chybí. :( Jsi skvělá mio. ♥ Prosííím piš častěji. Klidně i něco kratšího. Mě ostatní blogy prostě takhle jako tvůj nebaví. Je to moc pěkný tag zítra si ho přečtu ještě jednou už blbě vidím tak s ho užiju dvakrát :D ♥♥ A.

    OdpovědětVymazat
  2. PS: Ano, parfém od Ch.Aguilery jsem obdržela k recenzi, ale je to opravdu úžasný parfém. Natolik si mě získal, že si jej 100% koupím, až mi dojde.

    OdpovědětVymazat
  3. Odkud jsou ty černé kozačky, prosím?

    OdpovědětVymazat
  4. nechceš svým věrným čtenářkám napsat zase něco málo ze svého soukromí? vím, že to neděláš ráda, ale... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani ne. Svých čtenářek si vážím, ale čtou mě i lidé, kteří mě nečtou zrovna z lásky a právě ti by takových informací chtěli využít a to já nechci dopustit, proto si nějaké informace a svou část soukromí chráním a nechávám jen pro sebe a své nejbližší.

      Vymazat
    2. Dobře děláš =o)
      A víš co mi fascinuje? Kde anonymové berou ten čas na otravování ostatních... Fakt nechápu...

      Vymazat
  5. Můžu tě citovat? :) - Já si kupuji celý balíček kávy za stovku, proto logicky nepůjdu do Starbucks a nekoupím si za stejnou cenu jeden kelímek kávy. Možná jednou za půl roku, ale i tak se dlouho rozmýšlím, jestli mi to (no jo, výborný) kafe za to stojí.

    Trošku jsi změnila hodnoty Mio, přeti si tenhle tvůj článek znovu.. Chybí mi tvé staré já.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodnoty jsem určitě nezměnila. Jen jsem přestala být tak negativní a naučila se umět odměnit, trochu více si užívat života, trochu hřešit, nebrat vše tak moc vážně a neřešit každou hloupost. Do Starbucks si zajdu jednou měsíčně. Nemyslím si, že bych se kvůli tomu měla měnit. Jsem pořád stejná, jen šťastnější a spokojenější.

      Vymazat
    2. Trochu sis tím článkem tenkrát nahrála no. Teď budou remcat, jak si protiřečíš. ale lidi se mění, i oni se mění, ale ty veřejně, takže se do tebe můžou pustit. Právě že hodně upřímnosti a pocitů veřejně akorát škodí.. Já tě mám radši te´d momentálně. Sice už bohužel nepíšeš tak často, a to mě fakt mrzí, ale líbí se mi že si odvážnější, máš mnohem víc sexappealu ve všem co děláš a jak vypadáš. :))))

      Vymazat
    3. sleduji miu na instagramu a musim říct že je vážně úžasná holka. jde to poznat z toho jak se vyjadřuje jak odpovídá a tak. je nádherná a milá a moc takových už fakt není. je mi úplně jedno jestli pije nebo nepije kafe ze starbucks. já jí mam ráda furt a líbí se mi každá její změna protože je vždy tak nějak k lepšímu :) (sleduji od začátků ještě na starším blogu!) A.

      Vymazat
    4. Ale vzdyt ja i mam taky rada, jen mi tenkrat v tom clanku prisla vic bliz a milejsi, protoze ukazala, ze je normalni clovek jako my. Ja ji nezakazuju pit kafe ze Starbuck, vzdyt to je uplna balanost, ale prijde, ze se ze skromne divky vyklubala ta blogerka, ktere nemam rada. Iphone, MK veci, a plny instagram povrchnich fotek ( o kterych se mimochodem v tom clanku taky zminuje).. A jestli k jejimu stesti prispel navrat k priteli, tak jsem velmi rada a moc ji to preju, ale myslim, ze by to mohla svym ctenarkam oznamit, kdyz ji prave ony podporovaly, kdyz ji nebylo nejlepe. Nikoho neshazuju, jen kazda strana ma vzdy 2 strany ;)

      Vymazat
    5. Děkuju za komentáře. Jsem za ně ráda. Ono ani tak nejde o lásku, ale o větší sebedůvěru. Trošku toho mírně kritického článku lituji, ale už se stalo. Názor na něco jsem trochu přehodnotila. Každopádně - já jsem pořád ta normální holka. Iphone jsem si přála už dlouho, a tak jsem si na něj vydělala a k tomu MK - to byly nečekané dárky. To já neovlivním, ale mám z nich velkou radost, a tak je přirozeně nosím.

      Vymazat
    6. Anonymní04.12.13 0:36

      Vazim si tvy mily odpovedi. Uz se umis k problemu vyjadrit a brat nazor jinych narozdil od jinych blogerek (jmenovite utocne francebaby a blondiverse atd.)

      Vymazat
    7. Promiňte, ale balíček kávy za stovku je ekl... No bóže, tak stojí kafe Sbuck kilo a co má bejt? Mia si to kilo vydělala, tak co by si nekoupila =o) přejte jí to...
      Já si taky jednou měsíčně dopřávám a dámy ruku do svědomí, která z nás si nedopřeje ráda něco exkluzivního? A nemusí to bejt zrovna kafe...

      Vymazat
    8. každý se časem mění, a mě se MIINA změna moc líbí, zdá se mi méně marnivá a vyspělejší, přestala utrácet velké peníze za zbytečnou kosmetiku a to že si zajde do starbucksu no a co? je to čistě její věc, a pokud to chce někdo zesměšnovat či úrážet měl by se na to vybodnout. Moje kamarádka jede se třídou do Vídně jen kvůli tomu aby si dala starbucks, kdyby tam nebyl ve Vídni tak tam nepojede :D (no a co) a její největší přání je, aby byl i v Brně... takže všichni kecalové by se měli zamyslet nad tím "za co utrácíte sami a nes*at se do ostatních. "s penězma, které si vyděláte si je můžete utratit dle svého" je totiž pošetilé se ošívat nad kelímkem kafe za 100 kč nb kolik stojí...

      Vymazat
    9. Jen je škoda, že jsi ten článek smazala....když už jsi něco napsala, tak si za tím stůj...

      Vymazat
    10. řekla bych, že SB je celkem přeceňovaný a je jen každého věc zda si ho koupí nebo ne kdo na něj má tak tak něj má a koupí si ho a kdo na něj nemá, tak ať tady neremcá a jde si třeba co já vím do mcd

      Vymazat
    11. ten článek je samazný??? tak to vypovídá o všem :(

      Vymazat
    12. Mio, nezlob se, ale ty a to co tu prezentuješ mi přijde strašně strojené... to není o tom, že by někdo někomu něco nepřál, ale ty jako by sis hrála, nebo by jsi aspoň chtěla být někým kým nejsi

      Vymazat
    13. Dashulko jsem sice ráda, že jsi na můj blog zase jednou zavítala, aby ses vyjádřila, ale žádný článek jsem nemazala.

      Bára S. je přeceňovaný, nicméně Pumkin spice laté je prostě dobré, nic víc.

      Anonymní: Nezlobím se, ale nesouhlasím. Tagy jsou tak trochu strojené. Články se nějak poskládat musí, aby byly zajímavé. Pokud se ti já nebo mé články nezamlouvají, nenutím tě můj blog číst.

      Vymazat
    14. no nevím, když jsem dala vyhledávat článek na googlu, abych si přečetla, co cituje anonym níže, tak po najetí na odkaz mi to napsalo, že stránka byla smazána. Jestli to tak není, omlouvám se.

      Co se mi ale nelíbí, je tvůj arogantní tón. Že jsem sem "zase jednou zavítala, abych se vyjádřila" Nenapsala jsem absolutně nic špatnýho ani urážlivýho, jen jsem se nad tím pozastavila...tvůj blog sleduju pravidelně, protože jsi mi přišla fajn a milá. Teď už asi začínám chápat, proč ti tolik lidí píše, že jsi arogantní :(

      Vymazat
    15. Mně se zas nelíbí, že komentuješ jen tehdy, když si můžeš rýpnout. Rozhodně to pro mě tak vyznělo. Neurazila jsi mě, ani jsi nenapsala nic ošklivého, to zas ne, ale nepřijde mi, že můj blog sleduješ proto, protože ti přijdu fajn a milá. Arogantní běžně nejsem, ale už mě zkrátka to neustálé rýpání ze všech stran vytáčí a neumím být za každou cenu jen milá.

      Vymazat
    16. Mimochodem, Dashul, abych si jen nestěžovala. Tvůj blog je skvělý a nic proti tobě nemám. Jen mě mrzelo, že na článek jsi nereagovala, ale k hromádce rejpavých anonymů ses přidala. Článek jsem nesmazala, i když teď bych to snad nejraději udělala. Dobrou noc

      Vymazat
    17. Taky jsem si na článek o odporu ke Starbucks vzpoměla. Ale opravdu, názory se mění. A tak či tak, nejde hodnotit člověka podle toho, kolik je ochoten nechat za kafe.

      Vymazat
    18. A proč jinak bych tě sledovala? :) Protože seš protivná fúrie? :-) to asi ne, co? Nemám ve zvyku rýpat, ale u toho článku se mi fakt zobrazilo, že neexistuje a to mi přijde fakt nefér, když si blogerka vylije srdíčko a pak článek smaže, zvláště, když jsou jeho součástí desítky komentářů podpory, se kterou si dali práci čtenáři...tak snad to takto chápeš...víš, že jsem tě nejednou pochválila, holt nejsem samej cukříček a zdrobnělinka, když mě napadne něco negativního, taky to vyjádřím...a jinak děkuji!

      Vymazat
  6. Můžu se zeptat na ceny u Starbuck? Vím, že tam mají ceny nejen podle druhu pití, ale i podle velikosti kelímku, ale nevím cenové rozpětí, můžu se zeptat na přibližné ceny u pití co jsi pila ty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní04.12.13 0:38

      80-110 kc podle velikosti

      Vymazat
    2. Anonymní04.12.13 8:16

      taková hloupá otázka :D

      Vymazat
    3. Jedinej hloupej si tu ty mily anonymiku....

      Vymazat
    4. proč hned útočit?!

      Vymazat
    5. Holky dost, tohle nikam nevede.

      Vymazat
  7. Až mě překvapuje, v kolika věcech se shodujeme...:))

    OdpovědětVymazat
  8. Jaká je cena parfémů? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní04.12.13 0:39

      Ehm? Google? Mame 21.stoleti ;-)

      Vymazat
  9. 1.) vanilka od F&F je úžasná, také ji mám moc ráda :)) a poslední dobou jsem si oblíbila také vosky od Yankee Candle. nejsou drahé a vydrží neskutečně dlouho.
    2.) horkou čokoládu jsem milovala dřív, ale mám pocit, že čím kvalitnější (hutnější) čokoláda je, tím víc není pro mě :D poslední dobou mám nejraději Latté, ráno ovocný čaj a večer zelený (černý mi nechutná)
    3.) krásných vzpomínek na podzim mám spoustu.. teď mě napadá třeba jarmark, na kterém jsem byla minulý týden s maminkou a bráškou :))
    4.) linky nosím denně a také nejsou nijak výrazné.. takže upřednostňuji "divoké" rty - nejraději mám tmavě vínovou <3
    5.) z parfémů mám nejraději Guess Seductive a také Versace Bright Crystal. maminka má escadu a musím uznat, že je úžasná! <3
    6.) jím všelijak, jen ne zdravě - k mým nejoblíbenějším už léta patří smažený sýr, hrachová kaše a palačinky :D
    7.) hodnotit místo, kde bydlím, je pro mě těžší, než by se mohlo zdát.. ještě tomu není ani čtvrt roku, co umřel dědeček, takže mi celý náš dům, zahrada i všechno kolem přijde prázdné a tak ani ten podzim nemá takové kouzlo, jaké by měl mít..
    8.) šál a šátků mám plnou skříň, ale momentálně očekávám, až mi dorazí můj první klobouk, tak jsem zvědavá, jak si na něj zvyknu! :D
    9.) nehty si nelakuju - mám gelové, ale nejvíc se mi líbí klasické nude nebo vínové :))
    10.) protože nejsem milionář a s válenkama jsem si stejně nikdy moc nerozuměla, určitě kozačky! mám také z botova a jsou skvělé <3
    11.) dřív jsem legíny nenosila, ale poslední dobou nakupuju jen legíny a džíny oblékám v případě nutnosti.. nevím, jak to dělám, ale na každých džínách vždycky zničím zip a už na to nemám nervy! :D
    12.) sledujeme teď s přítelem Suits.. "právnické prostředí" mám ráda a alespoň se přiučím něco do školy! :D
    13.) abych byla upřímná kávu nebo cokoliv ze Starbucks jsem měla naposledy před 3 lety v Londýně.. ale s přítelem jedeme na prodloužený předvánoční víkend do Prahy, tak to snad napravím :)) <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tvůj komentář! :) Udělal mi velkou radost.
      A musím ti popřát upřímnou soustrast.
      Doufám, že si víkend v Praze užiješ a přijdeš na hezčí myšlenky.

      Vymazat
    2. děkuji, jsi hodná :))*

      Vymazat
  10. Super článek, takové mě opravdu baví. A fotky kterými jsi otázky doplnila, jsou taky moc hezký. Aneb, je vidět, že sis s tím vyhrála! :)

    Udělalo by mi velkou radost, kdyby ses koukla ke mně na blog:) http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. skvělý článek Mii :-)) taky mám ráda nové exotické ovoce ;-) Válenky jsem si plánovala pořídit... no tak uvidíme, jak se mi v nich bude šlapat :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Vo vela veciach sa zhodujeme, ja teda nepriklad prilis nie som na svecky, ale Soft blanket od YC je pre mna jedna z najkrajsich voni ake som kedy ovonala! ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc povedený a dechberoucí článek ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám taky nejraději Caroline!:) z deníků.

    OdpovědětVymazat
  15. Co takhle THE ORIGINALS? Přijde mi to lepší než TVD...a s tou kávou nevím co všichni mají....když jdou do kavárny zaplatí taky kolem 100 kč..a jsou to tvoje peníze...takže jakýpak copak..
    A to P.S. je na kelímku je milé :) já jsem si nedávno koupila svíčku na Bille, bylo to směs malin, jahod, ostružin atd. no voní mi od toho skříň pořád a to už ji v ní pár měsíců nemám :)

    Co se týče jídla...:D jsem žroutík, ale nemyslím to jako, že se nacpávám vším až skoro prasknu :D
    Ráda ochutnávám nové věci a snažím se kuchtit :) Ale zjistila jsem, že bez pohybu bych to asi nebyla já :D takže chodím plavat a na jumping :) Jumping je prostě bomba..vřele doporučuju, je to super odreagování. Já chodím v pátek od 15.00 do 16.00, do 17.00 jsem pak doma a maximálně v 18.00 už spím až do rána :D Líbí se mi, že je to konečně něco z čeho mám výsledky, hodně endorfinů a dobrý pocit při srdci, že něco dělám :D

    P.S. Ty vlnité vlasy na fotce máš z rozpletených copánků?
    Nechtěla bys přidat nějaké nápady na účesy nebo líčení? Jsem stejný typ jako ty a ráda se od tebe nechávám inspirovat :)
    P.S.S Mám Tě moc ráda♥

    http://femmefatalebynelly.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Mio, tvůj blog ráda sleduji a ráda si v něm počtu, připomínám si tak svá studentská léta, která jsem ukončila před 4 lety. Ta bezstarostnost a užívání si je úžásná věc. Teď k té tolik diskutované kávě, co si ráda dáváš....určitě si nenech zkazit "chuť", když chceš a máš na to, klidě i dávej ve starbuck kávu kolikrát chceš. To, že jsi před nějakou dobu jistý názor a teď je jiný je naprosto normální věcí. Ráda bych osobně viděla ty, co se od malička drží jen a jen těch rad, co jim dávali rodiče nebo oni sami...leda prd. Já sama měním názor na tu či onu věc tolikrát, že bych mohla dělat ve vrcholové politice :-) Od těch, co se ti dostává jakákoliv negace je to projeve závisti a nepřejícnosti. Holt se odlišuješ a to někteří nemají rádi. Pokud se jim to nelíbí, ať si čtou Blesk nebo Aha a pijou klidně i Jihlavanku. Např. Já miluji Caro, to si doma uvařím snad ob den a i když jsem doma se svou skoro 3letou dcerou, tak si mohu dovolit jednou za čas zajít i já do Starbucks nebo do Costa Coffe a tam si dát pořádně do sosáčku :-D A nemyslím si, že bych se měla stydět sama nad sebou, když jsem si v pubertě řekla že kávu já rozhodně nikdy pít nebudu, protože je nezdravá a kalorická! :-) Piš dál takové články, je to příjemné čtení, moc ti fandím a těším se na další počteníčko :-) I když máš u mne konkurenci a to v podobně klasické kníhy, ale to jsou spíše pracovní věci, kterým se nikdo nevyhne... :-D Pa

    OdpovědětVymazat
  17. Páči sa mi ako si ten TAG urobila a aj tie fotky. Milujem, keď ma niekto svoje fotky a nie posťahované z netu :) Príjemné čítanie k rannému čajíku.

    OdpovědětVymazat
  18. Mě se moc líbí ten komentář na kelímku od kávy, to careful you are extremely hot, to muselo být moc pěkné něco takového dostat Mio, moc ti to přeju :-)

    OdpovědětVymazat
  19. 1) V listopadu jsem si koupila 4 svíčky v IKEE (s jablečnou vůní, vůní vanilky, vůní lesních plodů a vůní tropického ovoce) a pořád se nemůžu rozhodnout, která mi voní nejvíc. :D
    2) Nejradši mám čaj, hlavně v tomhle období, kdy je chladněji. Ráda piju zelený čaj, heřmánkový čaj a šípkový čaj. Někdy si dopřeju místo sáčkových čajů sypané čaje, buď mi ho udělá přítel nebo občas zajdeme do čajovny. Ještě ujíždím na Bubble Tea a občas si ho v Ústí dám s kamarádkou. Kafe vůbec nepiju, čokoládu si ráda dám jednou za čas, když někam jedu se Student Agency.
    3) Na podzim mám samé hezké vzpomínky. Nejvíc se mi líbil sraz se spolužáky, Akicon a koncert Horkýže Slíže, na kterém jsem byla s přítelen.
    4) Asi spíš výrazné linky, i když teď začínám nosit i tmavou rtěnku. S obojím bohužel pořád tak trochu zápolím, takže to nenosím běžně a víc se maluji spíš jen na nějakou akci, před kterou mám víc času na namalování se.
    5) Ještě jsem neměla žádný parfém z parfumerie, takže budu posuzovat jen ty z drogerie. Z drogerie mi zatím nejvíc voní Bruno Banani Pure Woman.
    6) Z jídla mám nejradši cereálie, ovoce, zeleninu, čokoládu. K obědu si ráda dám bramboráky, špenát, těstoviny se zeleninou...
    7) Podzim u nás moc nemusím, protože bývá často sychravo. Tenhle rok mi ale přišel podzim teplejší a líbil se mi. Z ročních období mám asi nejradši zimu.
    8) Rozhodně šátky, klobouky nenosím.
    9) Teď mám ráda různé barvené svetříky a cardigany (zelený, fialový, burgundy) nebo klasicky černé.
    10) Nejradši mám tmavší laky (fialové, vínové, zelené). Momentálně jsem začla tak trochu ujíždět na pískových lacích.
    11) Válenky jsem nikdy nenosila a ani nosit nechci, takže jednoznačně kozačky.
    12) Legíny jsem nikdy samotné nenosila a ani neplánuju nosit, takže obyčejné nebo skinny kalhoty/džíny.
    13) Kafe nepiju a nikdy jsem nebyla ve Starbucks, takže nedokážu posoudit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že jsem přehlídla jednu otázku. Oblíbená TV Show je pro mě teď The Big Bang Theory. Měla jsem ráda ještě HIMYM, ale to je asi od šesté řady čím dál tím horší a momentálně je z toho totální blbost a sleduju to už jen ze setrvačnosti.
      Moje oblíbené album je teď Native od One Republic.

      Vymazat
  20. Tak to je úplně super článek. Taky miluju Upíří deníky a vše co se týká upíří tématiky. :D Sleduješ taky The Originals? A Caroline taky zbožňuju! :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. mas nadherne ty navlnene vlasy! svicky jsou moje slabost <3
    ady.

    OdpovědětVymazat
  22. Moc hezký článek:) hrozně mě baví číst tvoje články:)) a můžu se zeptat, odkud máš ty kozačky?:) Jsou nádherné!!

    OdpovědětVymazat
  23. 1.) Miluju jakékoliv vanilkové vůně, a od Yankee Candle mám ráda klasiku višnovou
    2.) nejraději mám ráda vanilkové latté, do starbucksu jsem ještě neměla možnost za jít, ale byla jsem v jiných vyhlášených kafárnách v Praze
    3.) podzim miluju, ale nějak extrémně nějakou vzpomínku nemám, miluju ten pocit který z podzimu, mám (sluníčko, barevné listí, vítr) také slavím narozeniny..
    4.) preferuju výrazné rty, líbí se mi rudé, malinové a červené, (nude nosím také dost často) jsem rtěnkový typ
    5.) málo který parfém na mě voní, i když mi jich voní víc, z těch co mám ráda je (euphorie od Calvina Kleina, Chloe original narůžovělá, a ted čekám až mi dojde Diesel Loverdose tatto, která bude moje nová láska pro příští rok (vanilková vůně s čokoládovými tony)
    6.) mé nejoblíbenější jídlo je penne s kuřecím masem, špenátem a smetanou a pizza s kuř.masem špenátem a smetanou (nb jakákoliv jiná ital.jídla)
    7.) ted žiji v bytě, mám pokoj se setrou a jsem tu docela štastná, ale těším se na to až budu bydlet s přítelem :)
    8.) kloubouky miluju i čepičky hlavně pletené, na šály nosím jen aby mi ennechladl krk a šátky moc nenosím...
    9.) nehty mám nejraději nude a světle růžové, ale snažím se ted lakovat i červenými a rudými ptž se mi neskutečně moc líbí
    10.) jednoznačně kozačky
    11.) legíny jsou podle mě na doma a cvičení, jednoznačně skinny
    12.) zamilovala jsem si ted witches of the east end je teprve osmý díl, ale miluju to, připomíná mi to moje dětství s čarodějkami :D
    13.) ve starbucks jsem ještě nebyla a nejsem z pravěku, nebyla jen příležitost, jestli někdy bude a budu mít zrovna chut na kafe - dám si ho :)

    OdpovědětVymazat
  24. Hezký článek :). Přes zimu se taky pokusím co nejvíc fotit, abych pak mohla něco podobného sepsat :).

    OdpovědětVymazat
  25. Páči sa mi ako si to urobila a aj tie fotky. Milujem, keď ma niekto svoje fotky a nie posťahované z netu :)
    fashionworldbyterez.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  26. Mio doporučuji seriál The Originals, je to prostě pecka :))

    OdpovědětVymazat
  27. Careful, you're extremly hot! :DD

    OdpovědětVymazat
  28. Miuško, krásný tag a fotky.. :) moc hezky se mi četl, jsi prostě skvělá :)

    Koncert Bruna Marse musel být úžasný :) Moc ráda poslouchám jeho písničky :) Svíčku od Yankee Candle jsem si teď koupila ve velkém balení s vůní Pink Sand a ta vůně je naprosto božskááá... musím k ní čuchat pořád :) určitě si ještě nějakou koupím :) parfémy od Christiny Aguilery zbožňuju, naprosto všechyn od ní mi voní... jinak vlnité vlasy ti moc sluší a šálky na zimu máš krásné... tu první huňatou, mám taky :) zimní botky jsou jednoduché, krásné..a takovéhle bačkůrky mám u přítele a chodím v nich pořád.. :) krásně zahřejí nožky :)

    Měj se krásně a těším se na další článek ♥

    OdpovědětVymazat
  29. tenhle tag je super, líbí se mi jak si tam přidala ty fotky, je to skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  30. Tvoje povídací články mě baví uplně nejvíc, ať je takových víc prosím! :)

    OdpovědětVymazat
  31. Prosimte, co je to oranzove ovoce na posledni fotce jidla?:D dostala jsem ho a vubec nevim, jak s nim nalozit :D :( Jinak mas krasne satky a svicky.))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kaki, musíme se to jen oloupat... připomíná mi to chuť manga, ale mango, který není vůbec sladký :D nevím, jak mám takovou chuť popsat :D :)) Lenka

      Vymazat
    2. Mě to připomíná hrušku :-)

      Vymazat
    3. Ovoce kaki churma. Je to moc dobré. Může se to jíst i se slupkou. Jen to musíš nechat dozrát. :) Děkuji!

      Vymazat
  32. mám ráda svíčky z Ikea:))<33

    OdpovědětVymazat
  33. Náádherné svetříky ! :)) Kde se prosím kupují ty svíčky Yankee Candle ? :)
    GIVEAWAY CoffeeWithMilkAndTwoSugars

    OdpovědětVymazat
  34. Milá Mio, prosím, co je to za tu vínovou rtěnku? Má úžasnou barvu! :)

    OdpovědětVymazat
  35. svíčky také miluju, dokáží mi zpříjemnit den:-) a úžasné fotky jídla!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  36. Tento TAG už jsem viděla na několika blozích, ale ten Tvůj vypadá extra hezky se všemi těmi fotkami :-)

    Stylová Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za tak hezký komentář. Jsem ráda, že to někdo ocenil. :)

      Vymazat
  37. Takové články jsou prostě - vždy super. Každý ze čtenářů se rád dozví o tom, jaké oblíbence blogger má a já to vždy hltám s otevřenou pusou :)
    co se týče svíček, vanilka prostě jasně vede <3 a pak zbožňuji šeříky a takové ty jemné květy, F&F má design nádherný. a co se týčer toho starbucksu, holt nejsem ve městě, kde by se nacházel, takže to výborné kafe ochutnat prostě nemůžu. doufám, že se dostanu do prahy nebo někam, kde starbuck je dřív, než to skončí :(

    Právě jsem začala s novým blogem a budu ráda za sledovanost :)
    www.modestsummary.blogspot.cz
    DÍÍKY :)

    OdpovědětVymazat
  38. Inspirace Ingrid? Nechápu tu fotku/výraz z koncertu Bruna Marse, to má být cool nebo co tí umělec chtěl říct ?:-D a pamatuji si, jak jsem u tebe nedávno četla, že hodně přemýšlíš, jestli máš dát trochu víc peněz za "kafe" u starbucks a teď si tu fakt trochu hraješ na ameriku...

    OdpovědětVymazat
  39. Mio:)) moc prosím, odkud máš ty kozačky?:)

    OdpovědětVymazat
  40. vskutku zvláštní typ komentářů:
    pokud si bloggerka ,,vyleje" srdíčko, tak se hned vyrojí chlácholivé a utěšující komentáře...
    pokud ale dá najevo, že je prostě spokojená, všichni se hned pohoršují, jak se opovažuje mít prostě radost se života a z materiálních věcí.
    Smiřte se s tím, že blogy jsou takové trošku ,,snobárny" ( bez urážky); pokud to nepřekousnete, tak si přečtěte třeba Babičku od Němcové - tam je ,,obyčejného života" dost...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidi obecne asi radsi ctou, jak se ma nekdo spatne, protoze kdyz s tim srovnaji svuj zivot, vyjde jim, ze se vlastne maji dobre. Ja taky nechapu, jak se nekdo muze pohorsit nad kafem ze SB. Pokud do toho sam investovat nechce - ja bych taky neinvestovala - at neinvestuje, ale at taky nekrici, ze ti, kteri si to kafe daji, jsou snobove. Vzdyt v USA tam chodi kazdy, cetla jsem, ze i "nejvetsi socky". Ceny tam budou asi jine nez u nas, ale tady je to propagovano jako superluxus. Mne je to srdecne jedno, at si kazdy chodi kam chce a utraci za co chce. Hlavne ze z toho ma radost. T.

      Vymazat
    2. Díky za oba názory!

      Vymazat
    3. Já Ti děkuji za inspirující příspěvky - pro nás maloměstské holky je Tvůj blog trochu ,, glamůrovej" ale moc fajn :-)
      Samozřejmě se omlouvám za chyby: radost SE života je rarita..., prostě taky moc ráda používám PROSTĚ :-)

      Vymazat
  41. Ty černé kozačky jsou opravdu, ale OPRAVDU nádherné.
    Na koncert Bruna Marse jsem chtěla již, ale nějak jsem na to zapomněla, a pak už nebyly lístky dle mých představ. Teď vcelku lituji ,že jsem nešla i tak :-(
    S.

    OdpovědětVymazat
  42. Děkuji všem, co mi poslali své odpovědi! :)
    A díky za všechny komentáře, i když tu Starbucks nálepku asi už neodlepím. Ponaučení pro mě pro příště - na blog momentální pocity a osobní záležitosti jednoduše nepatří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mio, na ten článek, kde jsi vyjádřila pocity bylo hodně pozitivních ohlasů. I mě ten článek fakt dostal. Pocity na blog patří a hlavně jsi to tehdy napsala skvěle. Jen sis koupila Starbucks kafe, no co! :)

      Vymazat
  43. Tag se mi moc líbí a asi ho šupnu na blog taky. :) Hezké fotky. Koncert Bruna Marse musel být fakt emotivní a krásnej. :)

    OdpovědětVymazat
  44. Bruna ti závidím! Nedivím se že to byl tvůj nejlepší zážitek na podzimu .)
    Sweet nothing by B.

    OdpovědětVymazat
  45. Unforgettable jsem zkoušela a přijde mi to jako nehorázný smrad:-). Už jsem asi zhýčkaná od Guerlaina

    OdpovědětVymazat
  46. Hned s několika věcmi se s tebou shodnu :). Ten koncert naprosto chápu, sice jsem na něj nebyla, ale taky mám krásné vzpomínky na některé koncerty mých oblíbenců např. The Kooks.
    To jídlo, to je za trest, všechno vypadá skvěle!
    Jinak ještě taky mám ráda Caroline v VD, fandila jsem ji, aby skončila s Klausem, ale co ten si v klidu odešel do Originals, škoda :D.

    OdpovědětVymazat
  47. Krásný článek, MIo :) Čtu tě už dlouho a musím říct, že jsi jedna z mála blogerek, ke které mě baví se vracet Jsi hrozně lidská <3 Pokračuj v tom, co děláš a nepříjemné komentáře ani nečti, nestojí za to...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju za takovy komentar. Jsem rada za ctenarky, jako jsi ty. Vazne mi to zvedlo naladu.

      Vymazat
  48. Sleduju Tě již nějakých pár měsíců a přijde mi tvůj blog čím dál tím lepší. Jen tak dál Mio :)

    OdpovědětVymazat
  49. Anonymní08.12.13 0:08

    Ctenarky maji pravdu kdyz jsi psala blog osobnejsi formou bylo to opravdu pekne autenticke uprimne a takove ze zivota. Tvym recenzim a doporucenim myslim si se ne jedna ctenarka nechala inspirovat=) Mozna takova nejsi a jde jen o "jinou" prezentaci tvych novych clanku, ale take na me pusobis dojmem takove naninky fiflenky a fintilky vis co Iphone znackove kabelky a drahou kosmetiku to by jsi mohla podavat trosku s lepsim a lidstejsim pristupem a nikoli s vychloubavym tonem. Kdyz ctu tvoje prispevky tak z nich citim jako by jsi byla neco vic jak tvoje ctenarky tady na tvem blogu uz je to jen takova reklama i casoopis ze stanku pusobi pratelsteji a kdyz vidim tvoje reakce na komentare ktere ti uplne nenotuji a nezpivaji chvalozpevy tak mi je z toho i smutno asi jsem o tobe mela zkreslenou predstavu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co chceš, abych ti na tvůj komentář odepsala? Presvedcovat o opaku te nebudu. Osobní věci z mého soukromí sem psát nechci, a pokud ti neprijdu pratelska tak vubec nerozumim tomu, proc kissbook ctes. A jestli me soudis kvuli telefonu a jedne kabelce, mela by ses zamyslet i nad sebou. Necekam jen pozitivni komentare, ale za negativni asi logicky dekovat nebudu. Je asi jasne, ze mnohem radeji prijmu pochvalu, nez rypavy komentar, ktery ani neni uplne k tematu. Nejsem matka Tereza, abych byla stale jen mila a sirila mir, stejne jako ty a lide okolo nas.

      Vymazat
  50. tyjo, ty jídla vyfocené! ještěže jdu za chvíli do NEB.O, už mám hlad! :D jinak tenhle tak mě taky moc baví, na youtube jsem jich viděla tak deset už :D

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Mio,
    nechápu tu debatu ohledně kafe, každého věc.. Někdo si koupí krabičku cigaret, někdo si sedne do hospody a někdo si dá kafe... Nějak nechápu tohle odsuzování :) Taky si ho ráda dám!
    Mě zase Deníky přijdu už celkem slátanina, holt po x sériích, už se tomu asi dá těžko ubránit (ikdyž poslední díl mě po dlouhé době fakt bavil).

    Aaaa, Demiii! <3

    OdpovědětVymazat
  52. Moc ráda vidím, že má Mia zase spokojenější období. Taky se mi líbí, že se nebojí napsat, že na něco změnila názor, podle mě je to přirozené a nechápu ty zlé anonymní komentáře třeba ohledně kafe. Moc ráda se sem vracím a často hledám rady i ve starších příspěvcích :)
    Nedávno jsem dělala podobný tag, několik odpovědí máme dost podobných:))

    OdpovědětVymazat
  53. je to pěkně napsané a dobře se to čte:) je to tak přehledném a pěkné:)

    OdpovědětVymazat
  54. Perfektně napsaný článek, navíc baví mě když je Tag plný fotek. Jsi skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Mio prosím tě odkud máš ty krásný cardigany?:)

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Mio, čtu jediný blog, a to Tvůj. Pracuji a dokončuji VŠ, takže nemám času nazbyt, ale pro Tvůj blog si čas vždy najdu. V mnohém jsi mi poradila a doufám, že ještě poradíš :-) Tvůj způsob vyjadřování je na úrovni a zároveň neztrácíš vtip a nadhled. Zkrátka mě stále bavíš a jsem ráda, že u Tebe vidím jistý progres. Každý člověk se časem mění a tak to má být. Ustrnout na stejném levelu je smutné. Změna názoru patří k tomu, jak roky ubíhají a člověk se vyvíjí. Já jsem před 10 lety žila s rodiči a o nějaké dražší kosmetice či kabelce jsem si mohla nechat leda tak zdát. Pak jsem odešla do Prahy a začala vydělávat, ale zároveň se finančně starat sama o sebe. Dnes už si mohu dovolit koupit dražší kousky, ale mám také svůj vlastní byt a domácnost a mnohdy investuji raději do ní :-) Myslím si, že by si každá slečna měla užít to období, kdy ještě nemá svou domácnost a nějaké ty korunky jí zbývají. Jen si kupuj krásné kabelky a kosmetiku a na závistivé ohlasy neber ohled. To, že o svém životě píšeš blog, je úžasné. Přece nebudeš skrývat kabelku od MK kvůli tomu, aby se neozvaly závistivé hlásky těch, co jí (možná zatím) nevlastní. Moje babička říkávala "Když si na to vyděláš, tak si to kup." Řídím se tím celý život a přineslo mi to především nezávislost, po té jsem toužila ze všeho nejvíce. Pracuji v módním průmyslu a samozřejmě dovážím a prodávám i MK, takže vidím, jaký boom tato značka v ČR zažívá. Těší mě, že z hlediska kvality je MK na vysoké úrovni. Ale zároveň bych chtěla podotknout, že existuje mnoho po designové stránce krásných a i zajímavějších kousků, které stojí mnohem méně, ale kvalitativně jsou stejné. Unifikované chování není rozumné obecně a co se týče módy je přímo cestou do pekel. Myslím, že vlastnit krásnou značkovou kabelku je fajn, ale nepropadnout módnímu diktátu je mnohem důležitější. Udržet si osobitost a originalitu je to podstatné. Být krásný není otázkou peněz, to mi věřte :-) Denně pracuji s ženami, které si mohou koupit cokoliv, ale dobrý vkus na prodej zkrátka není. A mít každé ráno při ruce stylistu není zcela reálné. V dnešní době je možné nádherně se obléknout za pár korun, pokud chcete a máte pro to cit. Mio, Ty máš velmi dobrý vkus a Tvé outfity jsou originální, a to bez ohledu na tolik zmiňovaného MK ;-) Co se týče debaty o pití či nepití kávy od Starbucks, k tomu nemám co říci. V 15 jsem ani netušila, že existuje, v 18 bych stovku za kafe rozhodně nedala, dneska si jí dávám každé ráno a nepřijde mi, že by na tom bylo něco mimořádného. Pravdou ale je, že v 15 jsem měla spoustu volného času a bez nějakého Starbucksu se mi žilo celkem sladce ;-) Dnes kolem něj chodím ráno do práce a kolem 22. hodiny zase z práce, takže proč si nedat kávičku, že :-) Mamacoffee je ale mnohem lepší, tak jí vyzkoušejte ;-) Mio, piš dál svůj blog způsobem sobě vlastním a ať se Ti daří! :-)

    OdpovědětVymazat
  57. Love this post :D I just did the sweater weather tag on my blog it'd mean the world to me if you check it out over here >> http://makeupforlunch.blogspot.com/2014/09/sweater-weather-tag-makeup-for-lunch.html

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡