Můj Vánoční wishlist (2013)

Překvapilo mě, že by vás zajímalo, co si přeji k Vánocům. Upřímně nad tím přemýšlím už více jak týden a nenapadla mě snad ani jedna věc, kterou bych nějak extra potřebovala. Jsem ráda, za to co mám a nic teď nepostrádám. Už nejsem malé dítě, takže si asi pravděpodobně nějaký ten dárek pořídím během svátků (nebo po nich) spíše sama. Připravila jsem si tedy wishlist věcí, které by se mi líbily.
wishlist
Hned v úvodu mé koláže je zimní čepice. Pamatujete na tu mou pletenou vínovou? Zalíbila se mi a nosím ji opravdu ráda, a tak by se mi líbila i nějaká světlejší s umělou kožešinovou bambulí. Další věcí je produkt na vlasy, konkrétně 3 minutes miracle od Aussie. Konečně se značka Aussie dostala i k nám do Čech, takže mám hned důvod ji, co nejdříve, vyzkoušet. Dalším, tentokrát kosmetickým, produktem, který bych měla ráda v kosmetické taštičce je makeup Hello flawless oxygen wow od značky Benefit. Měla jsem ho už nespočetněkrát ve vzorečku a moc mi vyhovoval. Pak tu máme nějaké módní kousky. Mé sněhově-bílé Vansky jsem si zamilovala, a proto bych si ráda pořídila další pár, a to v šedém provedení. Topshop vyhlásil na 20% slevu pro studenty, která platí snad až do 20.12., a tak bych si konečně mohla pořídit jejich černé skinny džíny. Pokud je nekoupím zrovna v Topshopu, tak bych si je i přesto ráda pořídila. Hlavně, aby se na ně neudržovalo moc prachu, aby mi dobře sedly a byly kvalitní. Pak tu máme parfém, do kterého jsem se zamilovala. Je jím Glam by Michael Kors. V parfumerii Douglas v Německu mají i Sexy a Sporty verzi, ale ty mi moc nevoní. Za to Glam je božský! Předpokládám, že tohle bude dárek, který daruji z lásky sama sobě. :D Dalším produktem je samoopalovací pěna od populární značky St.Tropez. Viděla jsem na youtube hodně pozitivních výsledků, takže bych nějaký výrobek od této značky ráda vyzkoušela. Pokud byste ho také rády vyzkoušely, dá se objednat například z beautybay nebo feelunique. Další dvě věci na wishlistu jsou jen věcmi, které se mi líbí, ale na Vánoce je neočekávám. Bronzer od MK se dá v Německu (opět v Douglasu) zakoupit na objednávku. Na výběr je celkem ze tří odstínů. Upoutalo mě jeho nádherné zlaté balení, ale obejdu se bez něj. Druhou věcí jsou hodinky, ale ještě jsem si ani nevybrala jestli bych raději Marca Jacobse nebo značku Fossil. Takovou investici bych nerada realizovala ukvapeně. Každopádně obě značky jsou moc krásné. Budu je sledovat, vybírat a třeba na příští rok. Pak tu mám jednu praktickou věc, a to externí nabíječku do kabelky, která nabije až jeden a půl telefonu a k ní jeden kabel navíc, abych měla jeden stále doma a druhý cestovní k přenosné nabíječce. A nakonec tu mám dvě módní položky. Aviator bundu, kterou jsem si nedávno objednala z Sheinside. Moc se mi totiž líbí styl Rosie Huntington-Whiteley, která takové bundy nosí, a tak jsem se inspirovala. Doufám, že bude pěkná jako na eshopu a že mi bude sedět velikost. Už se jí nemohu dočkat. A posledním mým přáním je teplá šála ve skořicovém odstínu. Líbí se mi, že jde pěkně k béžové a dost si rozumí se zlatými doplňky, které už jsou sice v trendech na ústupu, jelikož příštím rokem má zažít opět velký boom stříbrná, ale ke mně vždy lépe sedělo zlato, takže já u něj pravděpodobně zůstanu i nadále. 

To je vše k mému wishlistu. Musím dodat, že mi stejně velkou radost udělají teplé ponožky a nové pyžamo, takže i kdybych pod stromkem nenašla ani jednu věc z koláže, smutná rozhodně nebudu. 
A co materiálního si letos přejete nejvíce vy?

47 komentářů:

  1. Moc pěkné:) Aussie jsem si vozila z Usa, tak jsem ráda že už je v Čr.. Jinak k Vánocům dostanu hlavně peníze..plánuji větší investici..ale ráda bych dostala nové oblečení do fitka:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, to by se mi vlastně také hodilo! :D :)

      Vymazat
  2. Miuš, přesně, jak říkáš :) ..také přemýšlím nad tím, co bych asi tak potřebovala, chtěla..ale nic extra mně bohužel nenapadlo, protože všechno už mám :D:D
    Nejraději si dárky kupuji sama, po Vánocích, za peníze, které (snad/doufám) dostanu :)
    Tvůj wishlist je úžasnej, hlavně ta čepice a ty hodinky jsou fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. krásny wishlist (: veľmi sa mi páči tá bunda. šál mám podobný, len šedý, z h&m, len ma mrzí, že veľmi pĺzne :D
    a značka Aussie je úplne najlepšia.

    OdpovědětVymazat
  4. já také nevím, co bych nějak extra potřebovala nebo chtěla. Ale mám slíbené velké balení American Cream od Lush a Brusinkovou štolu od stejné značky :) ty jako milovnice Lush určitě chápeš :D a Aussie taky musím vyzkoušet, až dopotřebuju aspoň pár věcí ze zásob

    http://nairebeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Jojo, nad oblečením do fitka bych zajásala i já ale narozdíl od tebe potřebuju milion věcí. Je sice pravda, že jsou to nepotřebné zbytečnosti, ale byla bych moc ráda, kdybych je měla. Třeba svíčky YC, nebo nový mobil. Nic z toho ale nepotřebuji nutně a určitě mě potěší, jak píšeš, vše, co dostanu. I pyžamo :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Vybrala si si krasne veci, tak ti teda prajem aby ti ich nadelil bud Jezisko alebo aby si si ich teda zaobstarala ty sama. :)

    OdpovědětVymazat
  7. 3 min. Aussie mám od včerejška doma a ode dneška na vlasech :-) doporučuju !
    Pls - ta externí nabíječka je odkud ? Heuréke neporadila :-(

    OdpovědětVymazat
  8. Můžu se zeptat, kde se dá sehnat ta externí nabíječka ? :)

    OdpovědětVymazat
  9. topshop má pro studenty slevu stále, když ukážeš na kase isic :-). jinak ty černé skiny jsou nejlepší kalhoty, co jsem kdy měla. drží, nevytahávají se. určitě se investice vyplatí:).
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, můžu se zeptat- chytá se na ně prach nebo ne? :) předem díky za odpověď :)

      Vymazat
  10. já dostanu hodinky letos, a to Guessky, které mě neskutečně překvapily :), Aussie jsem také nemohla odolat, no a MK kosmetika má nádherné obaly, klidně bych si nějaký produkt nechala líbit :)

    OdpovědětVymazat
  11. Obe tyhle znacky maj moc pekny kousky, ale Fossil tu vyhodu, ze je za pulku ;)) navic me treba u Marca rusil ten vyrazenej napis po obvodu, prislo mi to takovy too obvious, ale zas chapu, ze nekdo by je kvuli tomu naopak chtel;) vedle kazdopadne neslapnes ani s jednou z nich

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Mio, prosím, kde se dá koupit taková čepice??? Přesně taková by se mi moc líbila:) Martina

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné věci, rozhodně mě některé z nich velmi zaujaly. :) A také bych se zeptala, odkud je nabíječka? :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Mio, můžu se zeptat, kde jsi našla informaci, že studenti mají v Topshopu slevu? Koukala jsem na eshop, ale našla jsem jen 10% pro britské studenty. Díky moc za odpověď! Anet

    OdpovědětVymazat
  15. Také chci zlaté hodinky, buď teda od MK, nebo od jiné značky. Ale protože bych si je raději chtěla vybrat sama, tak je na Vánoce moc nevidím. :) Ale určitě bych také přivítala čepku a pyžamo, ovšem u mě jedině v růžové. :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. také mě letos moc nenapadá, co bych chtěla najít pod stromečkem.. už dlouho si přeju povlečení s Hello Kitty, radost by mi udělal také overálek na spaní a určitě nějaká kosmetika, takže třeba tohle :))

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné věcičky:)) čepičku s bambulí bych taky chtěla, ale bohužel mi tenhle typ vůbec nesluší:(( a ty jooo tu Michael Kors voňavku musím někde očuchat!!

    OdpovědětVymazat
  18. Super whishlist! Taky mám dost podobný... Mio, vím, že to jsem nepatří, ale musím ti říct, že máš strašně krásnou sestru! Obě jste nádherné... no, jde vidět že u vás se na kráse nešetřilo. Neplánuješ udělat nějaký sister tag?
    K.

    OdpovědětVymazat
  19. Zrovna jsem publikovala podobný článek - http://kraskadne.blogspot.cz/2013/12/christmas-is-all-around.html
    nejvíce bych asi chtěla parfém, diář, šálu a pár kosmetických blbinek :-)
    Šátky a kosmetiku, to máme společné ;-)

    OdpovědětVymazat
  20. hezký wishlist :)) hodinky by se mi také moc líbili :) já si teď pořídila stříbrno zlaté Calvin Klein :)

    OdpovědětVymazat
  21. Z materiálních věcí mi stačí pár knížek a budu spokojená, "ajfoun" ani jiné hračky od Apple nepotřebuji :)

    OdpovědětVymazat
  22. Krásný wishlist, já bych také ráda takové hodinky, ale lákají mě jak MK, tak Guess i Marc Jacobs a rozhodování je těžké. A hlavně mě mrzí ty vysoké ceny u nás :(

    OdpovědětVymazat
  23. Zlatými hodinkami Fossil budu obdarovaná na narozeniny, na pohled jsou opravdu skvostné, tak snad bude minimálně stejná i kvalita.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Mio, moc pěkné věcičky, ale co mě překvapila ta nabíječka! Kde se dá sehnat prosím? děkuji

    OdpovědětVymazat
  25. Pekný wishlist vedela by som si z neho vybrať :) Z materiálnych veci by ma na Vianoce potešila kozmetika a knihy. Nič iné mi netreba. Teda treba. Vždy sa nájde niečo čo je potrebné, ale tak keby mi mal Ježiško doniesť všetko potrebné asi by to ani neodniesol a ešte by aj skrachoval :)

    OdpovědětVymazat
  26. ta nabijecka je super, kde se da koupit?
    :)

    OdpovědětVymazat
  27. podobné hodinky bych si taky přála :) a skoro tu samou bundu mám také objednanou ze sheinside :) jinak já bych si moc přála Naked3 :)

    OdpovědětVymazat
  28. moc hezké:) jinak ta nabíječka je Lilly Pulitzer))

    OdpovědětVymazat
  29. Aviator bundu si chci také pořídit :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  31. Topshop vyhlásil slevy do 20.12? Co? NE! Já přijedu do Prahy 21.12 :D To je zákon schvalnosti! :D

    OdpovědětVymazat
  32. Ten kabátek vypadá dobře, taky bych si měla nějaký pořídit na zimu :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. Mio, byla bys tak hodná a dala sem ten odkaz na bundičku? Vůbec ji nemůžu najít, díky :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Mio, prosím, kde seženeš tu Michael Kors Glam Jasmine? díky díky za info. Katka

    OdpovědětVymazat
  35. vansky a skinny čierne džíny sú klasika, ktorá by ma potešila pri každom jednom sviatku :)

    OdpovědětVymazat
  36. Super WISHLIST tá bunda je KRÁSNA!!!! <3 <3
    fashionworldbyterez.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  37. Aussie balzam je pre mna top 1 len bohužial jeho cena nie :/ A kde sa dá kúpiť taká externá nabíjačka pretože o nej počujem prvýkrát :)

    Pozývam ťa na svoju Giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ja zase přemýšlet nemusím, vím co bych chtěla, ale bohužel to splnit nelze :/ a co se týče materiálních věcí mám také jasno, ale jak píšeš i ty... Jsem velká holka a radost si umím udělat i sama a i každá maličkost dokáže potěšit. Žiju v Itálii a tady si na Vánoce nedávají velké a hodnotné dary, spíš pensieri, maličkosti co potěší už jen tím ze si na tebe dotyčný vzpoměl.

    OdpovědětVymazat
  39. Taky si k vánocům přeji hodinky, nejlépe zlaté protože jedny stříbrné už doma mám. Nedávno jsem si koupila Vansky a jsem do nich naprosto zamilovaná a skoro v ničem jiném teď nechodím i když mi je potom trochu zima :D

    OdpovědětVymazat
  40. Přesně jak píšeš .... nejsem už malá prostě. Já si Hamiltonku nadělila již předčasně a žádné jiné přání nemám a upřímně ani nic vlastně nepotřebuji. Ty černé skinny z Topshopu vážně doporučuju já je tahám v 90% a jsou to opravdu ty nejlepší kalhoty i když jsou trochu dražší, ale rozhodně se vyplatí žádné jiné mi tak hezky nesedí jako tyhle. A děkuju za tip na ty MK parfémy. V sobotu na ně v Drážďanech hned mrknu :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Samé super věci ! ♥

    OdpovědětVymazat
  42. Krásný wish :) Ta skořicová barvička se mi taky líbí. A že bude příští rok v kurzu stříbrná jsem tedy netušila. Takže díky za osvětu :-))

    OdpovědětVymazat
  43. krásné moc pěkné věci:) takle je to a časem si to i pořídíš:)

    OdpovědětVymazat
  44. Já si kupovala hodinky Fossil v americe musím říci, že je to určitě dobrá volba:)) na druhou stranu Marc Jacobs je taková prestižnější značka.. Dobře rozmýšlej a určitě zvolíš správně :))

    OdpovědětVymazat
  45. tyhle wishlisty jsou peklo, protože to ve mě vzbudí pocit, že tohle a tohle taky nutně potřebuju :D tu vůni od Korse jsem zatím nikde neviděla, tak doufám, že se k nám taky dostane - moc mě zajímá, jak voní.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡