Spotřebováno: říjen 2013

Poslední dobou už Kissbook není koutkem krásy, což mi moc chybí, a tak to beru plně na vědomí - v následujícím období se můžete těšit hlavně na kosmetiku. Mám spooustu novinek a už se moc těším až je zrecenzuji a ukáži v akci. Pro dnešek jsem si připravila minirecenze o produktech, které jsem tento měsíc spotřebovala (samozřejmě, že ne jen za tento měsíc).
DSC_0213 
Vypadá to tak, že se budu muset poohlédnout po novém parfému. Spotřebu vůní mám opravdu velkou. :)
DSC_0220 
Micelární voda Hydrabio H2O - Bioderma*
Vyzkoušela jsem při několikaletém používání Biodermy už spoustu odličovačů, ale žádný mi nevyhovoval tolik, jako tyto micelární vody, konkrétně hlavně Sensibio z růžové řady - odličuji s ní i při práci. Pleť zklidní, nevysuší a parádně rychle odlíčí i supervoděodolné produkty. Tato modrá je určená pro suchou pleť. Je velmi dobrá, ale stejně u mě růžová o chlup vede. Takže ano, micelárku koupím znovu, ale opět růžovou.

Uklidňující hydratační maska /Soothing moisturize mask/ - Avéne 
Tento 5ml vzoreček jsem měla v nějakém časopisu. Maska je určena pro citlivou pleť. Konzistenčně je nerozeznatelná od obyčejného krému. Na pleti je moc příjemná a opravdu hydratuje. Našla jsem si, že 50ml balení je zhruba za 500 Kč, což není úplně nejlevnější, ale pokud bych měla extra citlivou pleť, určitě bych si ji pořídila. 

BB cream - Rimmel London
Opět jde o vzoreček z časopisu. Čekala jsem, že bude moc fajn, jako ostatní Rimmel makeupy a mé očekávání se vyplnilo. Žádný bb krém ani makeup teď nepotřebuji, ale protože mi moc vyhovoval, koupila jsem krém společně s pudrem (který má nový design) sestře k svátku. Má hezkou pleť, takže preferuje lehčí výrobky. Pokud váháte a bude vám sedět odstín, určitě do něj jděte. 

Rozjasňující pero touch of light Lumi magique - Loreal Paris*
Tohle pero bych popsala jako dobrou napodobeninu Touch eclát od YSL, ale také jako průměrný korektor. Mínusem je, že se rychle spotřebuje a, pro někoho překvapivě, nekryje. Ocení jej Ti, kteří mají menší kruhy pod očima nebo chtějí vyzkoušet tekutý rozjasňovač, který nebude příliš výrazný. Já už si pero pravděpodobně znovu nekoupím.

Samoopalovací krém Auto bronzant - Vichy
100% spokojenost, dobrá cena, fleky po důkladném rozmazání nedělá, nevypadá nepřirozeně a opaluje postupně. Myslím si, že je vhodný i pro extra světlé typy. Určitě si jej zase pořídím.
DSC_0229 
Seductive - Guess
Sladká, těžší, pronikavá vůně, která má dlouhou životnost a je cítit po celý den. Spotřebovala jsem už třetí flakonek a rozhodně se k této vůni budu vracet.

In bloom. - Clinique
Vůně je energická, svěží, sladko-květinová. Ne úplně můj vkus, ale rozhodně zajímavá a příjemná, hlavně v letním období.

Bright crystal - Versace
Moje dlouhou dobu snad nejoblíbenější vůně, na kterou jsem v poslední době začala být tak trochu alergická. Asi ji používám už dlouho a vážou se k ní vzpomínky z období, které je smutnou minulostí. Někdy to mám s parfémem jako s písničkou a věřím, že nejsem sama. Myslím, že nastal čas najít si novou nejoblíbenější.

Pink bouquet - Moschino*
Nádherná ovocno-květinová vůně, celkem dlouho na těle vydrží, ale mám pocit, že jsem vůní nějak příliš rychle spotřebovala, a to jsem ji používala velmi málo. Takže pozor, rychle ubývá, přestože je poměrně drahá.

Deodorant Sensibio - Bioderma
Tento deodorant si kupuji stále dokola. Trochu mi vadí, že je kuličkový, ale vůní a spolehlivou ochranou mi vyhovuje ze všech nejvíce. Už mám doma další balení.
DSC_0233
Snow fairy vánoční sprchový gel - Lush
Vůně této cukrové víly už je pro mě vánoční klasikou. Je taak sladká, že ji nelze odolat, stejně jako scrubu na rty Bubblegum. Cena není nejnižší, ale výrobky Lush mi dělají radost a nad koupel s výrobky Lush prostě není! Poslední rok se držím zpátky s nákupy a snažím se vše spotřebovat, avšak nové vánoční limitce pochopitelně neodolám.

Vyzkoušeli jste nějaké ze zmíněných výrobků?

32 komentářů:

  1. Používám BB od Rimmelu a nemůžu si ho vynachválit. Mám suchou a světlou pleť, ale tento jediný BB cream ze všech, které jsem kdy vyzkoušela, mi vyhovoval. Není oranžový a dobře se nanáší a pleť. Vyzkoušela jsem ho prvně také ve vzorečku z časopisu a pak si hned letěla do drogerie pro celé balení. To byla radost, když byl zrovna v akci :-)
    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. super recenze! :) chtěla bych se jen zeptat, zda nemáš zkušenosti i s Guess Seductive I'm Yours?

    OdpovědětVymazat
  3. Miuš, sháním nějaký produkt, který rozjasní pleť pod očima . Kruhy pod očima naštěstí nemám, jen bych to oční okolí potřebovala projasnit. Nevím jestli to od Lorealu co tu mas nafoceno je dobrá volba...

    OdpovědětVymazat
  4. s tym versace parfemom to mam rovnako. vybudovala som si nan prisernu antipatiu vdaka kolegyni, ktora sa v nej kazdy den asi kupe :D seductive a moschino som tiez mala, ale pre mna nic, k comu by som sa chcela niekedy vratit. zo zaciatku sice fajn, ale casom mi prisli velmi vtierave a silne.

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná recenze. :) Já se teď před Vánocemi musím zase vypravit do Lush, tímto produktem jsi mě úplně nalákala. Vzoreček od Rimmelu mě nijak nenadchl ani neurazil. A pro pero od YSL si musím znovu zajít, fungovalo báječně. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  6. Pink bouquet mi také voní a Snow fairy miluju :-)
    Měla jsem ještě ten samý vzoreček BB krému od Rimmel a ačkoli mám taky hezkou pleť a žádné velké krytí jsem nečekala, hodně mě zklamal. Je mastný, zalézá do pórů, cuckovatí a během dne z pleti mizí :-(

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělá recenze. Sice nic nevlastním, ale mám zálusk na Guess parfém a na nějaký výrobek od Lush. Nejspíš vyzkouším ten sprchový gel :)

    OdpovědětVymazat
  8. Překrásný článek :) Můžu se prosím zeptat, kolik stojí ten růžový parfém Versace? Vypadá moc krásně. Těším se na tvé "už kosmetické" články! :))
    Tvá Lucy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ach jo, já vím že to nemyslíš zle, a já to taky nemyslím zle, ale pokud tu píšeš komentář, předpokládám že máš internet, předpokládám že znáš google ale nejsem si jistá, zdali umíš na netu něco hledat. stačí si to vygooglit kolik parfém stojí. doporučuju najet na heureku, a nejvíc doporučuji eshop elnino.cz. maji tam ty parfemy levnejsi nez v obchode a nejsou to zadne padelky. jinak ve fannu ho maj za 450 kc -ale ted ti nereknu kolik ml. bud 30 nebo 50.

      Vymazat
  9. Mě se naopak právě nedaří všechny vůně spotřebovat :( i když je tahám všude s sebou tak na ně nějak zapomínám :(

    OdpovědětVymazat
  10. Mam rada tieto tvoje recenzie :) novu vonu potrebujem aj ja, uz mam vybrane, len mam dilemu, ktoru kupit skor :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Já miluju lush,je sice drahej ale ty vůně a vlastnosti <3

    OdpovědětVymazat
  12. Biodermovu antiperspirantiu gulicku mam tiez a mna naopak sklamala. Nemam rada gulickovy typ deodorantov, lebo ta gulicka v nich nejak zasycha a tazko sa potom toci. Mám pocit, že Bioderma ani tak uplne nechráni, ako by som potrebovala, a preto ho mám v práci - ako poslednú záchranu, keby som v rychlom rannom zhone na svoj osvedceny Nivea stick zabudla :)

    A Versace Bright Crystal poznam..som nad ním minule váhala, ale nakoniec sa asi vrátim ku Chloe alebo skúsim niečo úplne neznáme. Veľmi mi pomohli v parfumérii, keď som im opísala, aký typ vône hľadám..

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  13. S těmi vuněmi to mam zrovna tak. Když se navonim třeba po delší době jednim parfemem tak m hned připomene vzpominky a většinou fakt nějake nepřijemne obdobi z minulosti. Přesně vim, jak to myslíš :-) To rozňasňující pero od Lorealu jsem nedavno vypotřebovala a hodně mě překvapilo, jak brzy došlo. Čekala jsem od něj trochu víc a taky už bych si ho znovu nepořídila.

    OdpovědětVymazat
  14. Koukám, že vůně jsme v létě měli stejné, Clinique i Moschino :-) Já teď používám Nina by nina ricci, ale zaujal mne teď nově Calvin Klein - down town :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ano Miunko, mám BB :-) a s tou vůní to máme stejné... ta nostalgie co příjde, když si přivoníš... pokud ji máš spojenou ale i se špatnými událostmi a potřebuješ fresh start, tak držím palečky při výběru nové :-)))

    OdpovědětVymazat
  16. Pink bouquet - Moschino mám taky, miluju ji. Také mi připadalo/připadá, že mi na těle vůbec nevydrží, ale už se mi několikrát stalo, že mi někdo řekl, jak krásně voním a chtěl vědět značku parfému.

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Mio:) Chtěla jsem se zeptat, jestli růžová micelárka od Biodermy funguje i na akné? Jinak můj oblíbený parfém je Blackxs od Paco Rabanne. Marieta B.

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám BB cream od Garnieru a je pravda že je za chvilinku pryč ,ale zase umí vše zakryt PS:každý kosmetický kousek má nějaké plus a mínus :)

    OdpovědětVymazat
  19. Děkujeme za nový článek a hlavně za inspiraci:))) ten BB cream mám a je super!!:)) a jinak..máš to hrozně hezky nafocené:)) jdu tě odebírat:))

    OdpovědětVymazat
  20. Vyzkoušela jsem BB cream a nemůžu si ho vynachválit mé pleti dokonale sedl :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. ak hľadáš nové vône, tak za mňa Moschino Toujours Glamour-kupovala som si tester, vyšiel ma nejakých 14eur a vydrží neskutočne dlho, je to síce silnejšia vôňa, ale úžasná! a od Versace milujem Versus :)

    OdpovědětVymazat
  22. Já jsem zrovna ve fázi výběru nového parfému a zatím mě nejvíce zaujala Euphoria Forbidden. Chci na zimu něco výraznějšího, a tato vůně se mi z testeru zatím zamlouvá. Jinak z toho co jsi spotřebovala používám ten rozjasňovač od L´oréalu a jsem s ním velmi spokojená, myslím, že si jej pořídím znova (ale ne v drogerii, ale v outletu ve Štěrboholech, kde ve Fann parfumerii vyjde na 100 Kč :)). Avéne mám taky moc ráda, měla jsem od této značky už několik krémů na obličej a jejich termální vodu používám každý den k osvěžení obličeje. Dovoluji si Tě pozvat k sobě na giveaway:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/10/bezova-ruze-od-bourjois-prekvapeni-pro.html

    OdpovědětVymazat
  23. Perfektní článek, musím říct, že jsi mě nalákala na vůni Versace, už po ní delší dobu pokukuju, takže asi neodolám. O rozjasňujícím peru LUMI Magique jsem uvažovala, ale jak tak koukám není moc o co stát, tak raději zainvestuji jinde. BB od Rimmelu je ten nejlepší na jaký jsem narazila a že jsem jich zkoušela hromadu. A asi zauvažuju o tom deodorantu od Biodermy. Moc díky za článek :)

    A pokud můžu malinko otravovat, ráda bych pozvala tebe i tvé čtenářky na Giveaway o make-upy Maybelline :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/10/blobox-vyhlaseni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj,jak dlouho ti,prosím tě,vydrží ta micerálka?Zvažuji koupi,ale není zrovna nejlevnejší.Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi vydrží 500 ml balení při každodenním používání asi čtyři měsíce. Pokud kupuji vodu v akci 1 plus 1 zdarma, vyjde jedno balení asi na 250 Kč, což není žádná hrůza. Nic jiného k odlíčení nepotřebuji, takže ve výsledku myslím spíše ušetřím.

      Vymazat
  25. Co sa tyka milcelarok som na tom presne ako ty, od Biodermy som ich uz mala viacero, ale stale sa vraciam k tej ruzovej. :) Inak vona od Versace bola tiez dlho mojou najoblubenejsou, az sa mi tak nejak casom zunovala. ;)

    OdpovědětVymazat
  26. ten sprchový gel Lush mě také láká! :)

    OdpovědětVymazat
  27. miuš vím jak máš ráda carrie diaries vyšel první díl druhé série http://www.bleble.maweb.eu/?p=22

    jiank od b. mám rtěnku kt jsem milovala a lonský podzim nenosila nic jiného, a pak stíny, kt nepoužívám ptž mi ta barva tolik nesluší a je moc tmavá, mám radši nude look

    OdpovědětVymazat
  28. S těmi vůněmi to mám podobně - každá mi vždy připomene nějaké období života :-)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡