Swap: Kissbook/Francebaby

Slibovala jsem, že v nejbližší době podám report o swapu s Jitulkou z blogu Francebaby, a protože jste se na něj celkem těšili, jsem tu z článkem již dnes. Pokud nemáte tušení, co swap znamená, určitě si přečtěte můj článek z minulosti, kdy jsem swap uskutečnila poprvé s Naty. S Jiíťou jsme se domluvily na pravidlo 5 věcí, které jsem pojala jako 5 malých tématických balíčků, a také na částce do 1000 Kč. 
Desktop 
Balíček jsem obdržela v krásné krabici převázané velkou stuhou s mašlí. Balení se Jítě povedlo na jedničku z hvězdičkou. Uvnitř krabičky mě čekal průvodní dopis a překvápka zahalená ozdobnou růžovou výplňovou látkou.
DSC02510 
V balíčku jsem pak našla tato překvapení:
1. Balea sůl do koupele, Saloos bio balzám na rty
2. meruňkový šátek, náušnice ve tvaru odkvétajících pampelišek
3. magnet ve tvaru srdce pro štěstí
4. dobroty, jako zavařené jahody, gumové medvídky, čokoládové tyčinky a čaj s citátem
5. překvápko pro mého psa Bertíka - tyčinky na kousání
DSC02514 DSC02516 DSC02512

Swap jsem si opět užila. Nejlepší je na tom všem to těšení, co přijde, ale také hlavně i vybírání. Já totiž moc ráda nakupuji dárky a ráda o jejich nákupu přemýšlím, aby se pro danou osobu, co nejlépe hodily. Jíťi box byl sestaven od srdce a mile mě potěšil. Už se těším na další swapování.

Mimochodem, co jsem poslala já Jítě si můžete prohlédnout přímo tady.

66 komentářů:

  1. Krásný swap, už jsem koukala i na tvůj balíček. Povedlo se vám to holky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten balíček, který jsi poslala Jitce je teda 1000x lepší a bohatší než ten její. Nevím, máš ho i lépe propracovaný - ty štítky, balení, prostě mnohem lepší :) Jitka tě podle mě celkem odflákla.
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  3. to je hezké, že jste si poslali i dárečky pro pejsky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Miusko nezlob se ale mam pocit ze te francebaby docela dost odbyla. Neni to vubec tvoje chyba ale když porovnam cos hezkeho vymyslela ty a co ti za blbiny poslala ona, tak me to za tebe mrzi. S tebou bych swap udelala hned ale s ni bych si to asi po tomhle nahlednuti rozmyslela. ale hlavni je ze se ti darecky libily treba jsem jen moc narocna ja =) k.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky se mi nelíbí balíček od Jitky

      Vymazat
  5. Je to je milé! :-* Také bych s váma chtěla dělat swap, ale nemám blog. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paulinko, mam ten samy "problém", blog nemam, ale swap bych rada zkusila :-)

      Vymazat
    2. Taky bych klidně swap zkusila ;)

      Vymazat
    3. Myslím, že se vám swap povedl, Ty jsi taky poslala super věci! :)
      Nechtěla by do toho nějaká holčina tady taky jít? kraskadne.blogspot.cz

      Vymazat
    4. Já bych klidně swap udělala :-) bejsysimpson.blog.cz

      Vymazat
  6. Tvůj balíček mi Miuško přijde bohatší, ale i tak je to skvělý nápad a je dobře, že jste si to holky užili :)

    OdpovědětVymazat
  7. Velice pěkné věci :) Ten šátek má strašně pěknou barvu :))

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mi přijde tvůj balíček o hodně lepší, ale vždycky to tak je, vždycky někdo má ten lepší a propracovanější. Ale jinak super :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ono totiž není moc snadné, aby obě holky poslaly úplně stejně vyrovnané balíčky. A o tom to přece ani není. Je to o tom, aby vyzkoušely nové věci, které má ta druhá ráda. Mě se balíčky líbí oba. Miin balíček je určitě nápaditější, co se estetického dojmu týče, ale jinak by mi nevadilo ve swapu obdržet ani jeden. Články tohoto typu mám moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak částka do tisícovky není třeba do 2 stovek, že :-) Balíček co dostala Mia se mi nelíbí-ten šátek takový jsem viděla u vietnamců a je kýčovitý (nic proti nim), ale blogerka, která do něčeho takového chce jít by se měla napřed zamyslet...Balíček od Mii se mi líbí. Sara

      Vymazat
  10. Swap jsem viděla nejdříve u Jitky a strašně se mi líbilo,co jsi jí koupila:)když jsem pak viděla ten balíček u tebe,byla jsem zaskočená,mohla ti určitě ještě něco k tomu dodat.Vím,že to není o tom,kolik co stálo a kolik toho je,ale je to takový chudý:((

    OdpovědětVymazat
  11. Jíťa si tím trochu uřízla ostudu.

    OdpovědětVymazat
  12. No nevím, ale pytlíček s mořskou solí od Baley na jedno použití a balzám na rty mi přijde od blogerky s 1700 čtenáři docela jako trapas, i když ty dobroty vypadají celkem fajn...to je balíček na úrovni slečen z Votočvohoz (nic proti nim...) Tvůj balíček je o level výš:) A celkově se víc podařila výměna s Nat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně moje slova.

      Vymazat
    2. Co je se slečnama z votočvohoz?:)

      Vymazat
  13. Balíček od tebe pro Jitku vypadá opravdu krásně. :) Ale nechápu, jak mohl tento balíček vyjít do 1000 Kč. A kosmetika zmizela kam? Balíček od ní je opravdu strašný.

    OdpovědětVymazat
  14. Tento balíček rozhodně nevypadá, že by stál do 1000 Kč. A kosmetika žádná, já bych tedy byla dost zklamaná. Obzvlášť po tom, co jsi jí poslala drahou kosmetiku v podobě produktu od Benefitu, Sally Hansen nebo i ta taštička od MAC. Já jsem také obdržela jednou balíček při swapu, moc nadšená jsem z produktů nebyla, ale splňoval zadaná kritéria. Tady bych viděla problém v té částce, budeš to nějak dále řešit nebo jsi opravdu spokojena?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja to zas vidim treba tak ze Mia tu kosmetiku vubec nekupovala. Tasticku MAC prece dostala k rtenkam nebo tak nejak pokud si dobre pamatuji a ten vzorek od Benefitu se take jen tak neprodava a Sally Hansen kosmetiku tu taktez recenzovala. Takze si spis myslim, ze ji ty produkty byly navic a poslala je Jitce.
      No a o tom jak to cele Mia nafotila na to ze ma zrcadlovku za x tisic o tom treba nemluvit.
      No a kdyz se nekdo domluvi na peti vecech a druhy posle pet balicky, tak je bohuzel zrejme, ze to nebude odpovidat.

      Vymazat
  15. Tak tohle není balíček ani za 500,- !! No já mám dost.. Když to spočítám, tak mi to vychází na 400,- maximálně..

    Mrzí mě, že sis s tím dala tolik práce a ona to takhle odflákla :((

    Pavla

    OdpovědětVymazat
  16. Balicek cos dostala od Jitky je naprosto ubohy :D

    OdpovědětVymazat
  17. To čo si dostala je síce pekne ale na 1000 kč mi to nepríde ...

    OdpovědětVymazat
  18. Nechcem nijako rýpať, ale je pravda Miuš že balíček ktorý si poslala Jitke je o pár tried vyššie ako tento. Tri balenia cukríkov a dve balenia tyčiniek? Stačilo by po jednom a miesto toho zas nejakú maličkosť len napríklad, príde mi že sa s tým mohla aj trošku viac vyhrať. Tvoj je o dosť nápaditejší. Ale tak hlavne že ste si urobili radosť...

    OdpovědětVymazat
  19. Já myslím, že super a holky už se krucinal vzpamatujte !! Je rozdíl mezi konstruktivní kritikou a takovým ubohým napaddáním...

    OdpovědětVymazat
  20. Já bych se tedy ráda vyjádřila k těm šíleným komentářům. Mně balíček udělal radost a měl být do tisícovky, nikoliv za tisícovku. Mimochodem já na ceny věcí nekoukala a Jíťa určitě také ne.
    MAC taštičku jsem zdarma nedostala, ano byla k rtěnkám, ale ty jsou si sama koupila, tedy zaplatila, stejně tak lesk, který jsem objednala. To, že jsem Jítě přibalila vzoreček Benefitu byl malý dáreček navíc.
    Fotky jsem nafotila již v květnu, kdy jsme swap udělaly a já ještě v tu dobu zrcadlovku neměla. Přijde mi úplně nehorázné, co si lidi dovolí napsat anonymně. Nechápu, kde se v lidech bere ta zlost a proč sem nebo na Jíti blog vůbec chodí, když jsme tak strašné. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebyl to útok na Tebe Mio :) (mířeno na tu poslední větu), spíše jde o to, že se tvůj a Jitky balíček nedá srovnávat. Ano, vždycky je jeden lepší než ten druhý, ale Jitka mohla vymyslet něco nápaditějšího než třeba sůl od Balei, jde o princip. Tvůj blog mám ráda, jen jsem podotkla, že Tě podle mě Jitka odflákla, ne že se mi nelíbí blog.

      Vymazat
    2. Nějak jsem jejich komentáře taky nepobrala, když jsem si to teď přečetla... holky, trošku soudnosti, mě to přišlo všechno hezké a milé :-) Je trošku nevhodné psát o dárku, ať je pro vás a nebo ne, psát, že je špatný...

      Vymazat
  21. Jejda nechápu, co děláte. Oba dva balíčky jsou krásné, jen Mia k tomu přidala pěkné cedulky. Obě dvě měli práci nad tím to vymyslet a poveldo se jim to :)

    OdpovědětVymazat
  22. Mě se líběj oba swapy, každý má něco do sebe. :)

    A zvu Tě/Vás na právě probíhající giveaway o sadu na obočí - http://beauty-of-pink.blogspot.cz/2013/08/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  23. skvělý nápad:) ten šátek je super:)

    OdpovědětVymazat
  24. Milá Mio, myslím, že nikdo nenapsal, že jste strašné, jen že se jim balíček od Jitky nelíbí. Nerozumím tomu, proč se kvůli tomu rozčiluješ - každý má právo napsat svůj názor, pokud se ti nelíbí, tak komentáře nezveřejňuj a je to. Ta zlost mě přijde se spíš vzala teď v tobě, než v těch komentářích.

    Je v pořádku a dobře, že tobě se balíček líbí, nikdo ti to nebere a je to fakt fajn. Přece to byl účel SWAPu, udělat (si) radost.

    Navíc, pokud ti vadí anonymy, tak je jednoduše zakaž a je to. Nevím, proč když píší lidé anonymně pochvaly, je to správně, když náhodou řeknou kritiku, jsou to zlí a závistiví lidé.

    Lenka

    OdpovědětVymazat
  25. Nic si z toho nedělejte :) je sice pravda, že tvůj balíček byl kosmetičtější, ale Jitka přece nemá beauty blog, takže ta zase přihodila šátek a bižu :)

    OdpovědětVymazat
  26. Mně přijde super už jen to, že jste se dohodly a že "šíříte dobro mezi blogerkama" :-) Není podstatné CO, ale JAK a PROČ!

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  27. Upřímně mi z balíčku který jsi dostala nepřijdeš moc nadšená no

    OdpovědětVymazat
  28. tu cenu jsi Miuš vůbec psát neměla, protože bylo jasné, že se toho někteří okamžitě chytí. hold asi nepochopí, že jde o to udělat si navzájem radost, a ne si nahrabat co nejdražší dárky.

    OdpovědětVymazat
  29. Tak toto ma celkom zaskocilo.. Dnes poobede som citala Jitin clanok a stasne sa mi pacil balicke, ktory si vymyslela, prislo mi to strasne mile a cely jeho obsah bol fakt pekny a napadity. Ale tento? Nic v zlom, ale je jeho presnym opakom. Pride mi, ze tam vlastne nic poriadne vyuzitelne nie je. Skoda, Jitka si teraz urobila peknu hanbu.

    OdpovědětVymazat
  30. Mě prostě zaráží, že jsme evidentně obě spokojené, protože jsme swap obě zveřejnily a udělal nám oběma radost, ale někomu to stejně vadí a začne buď psát, jak mi toho Jitka dala málo, jestli to budu řešit, nebo naopak, že jsem to schválně hrozně nafotila nebo že to byly věci zadarmo. Do balíčku jsem investovala dost a Jitka měla radost. Splnilo to účel. Tak proč má někdo tu drzost mě tu osočovat, že jsem jí poslala kosmetiku ze spoluprácí. Vy mi chodíte pro poštu, že víte co si koupím a co dostanu ke spolupráci?
    Mimochodem již podruhé podotýkám, že tisícovka byla strop, takže pokud by produkty byly za 100 Kč tak jsou pravidla splněny. A že jsem dala balíčky, no a? Jíťa mi také neposlala 5 věcí, ale tématicky je rozdělila. Ještě, že už jsem na tohle zvyklá, ale občas mě stejně někteří lidé překvapí..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale Mio,ty tady pořád řešíš sebe.Jednou někdo napíše komentář kde se zastane Francebaby a ty už se bráníš.A to že tady napíšeš že jsi investovala do balíčku dost,to ani komentovat nemusím...

      Vymazat
    2. Jestli sis nevšimla, tak se Jitky zastávám.
      A ne, to máš tedy pravdu, že nemusíš.

      Vymazat
  31. A děkuji za všechny milé komentáře. Už se těším na další swap, i když po dnešních reakcích si nejsem úplně jistá, jestli se do něčeho takového znovu pouštět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kašli na ně Mii, jen dál swapuj, je to fakt super nápad :-) jen je škoda, že to u většiny vzbudilo jen negaci než pravý účel a to, abychom si udělali radost a udžovali dobré vztahy a tak dále. Dárek nemusí být vždycky drahý, aby potěšil, ale to někomu asi nevysvětlíš :-)

      Vymazat
  32. Jupíí to je super, miluju tyhle články a taky ybch to chětla zkusit - no až začnu pracovat, pochopitelně :-) Taky mi moc baví nakupování dárečků a tak jsem se trošku rozvášnila před pár týdny v drogerii a kamarádce jsem koupila plno produktů a pak je dala do krabičky z kiku za 25 kč,- jemná fialová s puntíky a mašličkou na magnetek, no byla moc nadšená ! :-))

    OdpovědětVymazat
  33. Anonymní10.08.13 9:59

    Ahoj Mio. Myslim, ze si komentare blbe pochopila. Tebe i Jitu mam rada, rada chodim na vase blogy a nic proti Vam nemam, ale musim uznat, ze Tvuj a Jiti balicek se dost lisi. Nechapu lidi, kteri tu pisou ze Jita poslala cetky atd.. podle me poslala hezké veci, ale všichni tim asi chtěj říct, ze obsah vašich balicku je velmi rozdilny. Kdyz se reklo do tisícovky, tak to take muze znamenat 5veci za 30kc, ale take 5 veci za 999kc a to uz je rozdil:) nechci nejak rypat, ale zda se mi ze az prilis útočíš a rozcilujes se:)) obe mate balicky pekne, ale tvuj je jednoduse lepsi:) krasny den Miunko:)

    OdpovědětVymazat
  34. Víš že je to poprvé co jsem na Swap narazila ? Je to fajn věc ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. To snad ne:( Koukala jsem první na Jitčin blog a teď nevěřím svým očím:( Nechci aby můj komentář vypadal jako napadání nebo nevím co, ale 2 šunty z DM, 3 uplně ubohé sáčky Hariba, jahody, do jejichž skleničky se pomalu ani prst nevleze, 2 ubohé čoko tyčinky, tyčinky tak po 2,- Kč pro pejska.. no hrůza a šátek jak z nějaké tržnice ty jo .. možná ten magnetek ve tvaru srdíčka a čaj s citátem bych ohodnotila kladně (možná i ty naušnice)... ale osobně bych byla velmi sklamaná kdyby mi došel takový "ojeb" po tom, co jsi poslala ty:-/ Tvůj minulý SWAP s Naty byl mnohem lepší, s Francebaby bych do něčeho takové už rozhodně nešla... Je to ostuda no:( Jinak se nezlo, že to tak na plnou hubu píšu, ale nedalo mi to :-/

    OdpovědětVymazat
  36. Mio můžu se zeptat kde jsi jí koupila tu balistiku? :)děkuji za odpoved

    OdpovědětVymazat
  37. Tyhle články mě baví a baví mě i to, že si s tím dáš vždycky takovou práci (zabalení, popisky) :)

    OdpovědětVymazat
  38. Mio, rozhodně jdi do dalších swapů, je to super věc a mě se líbily oba balíčky, hlavní je, aby ty balíčky dělaly radost ne ? .-)

    OdpovědětVymazat
  39. kašli na ty tupce, asi závidí že oni by si to museli koupit kdežto ty jsi to takhle dostala :) jinak ten swap - to je super! :D ale asi bych se bála že mi to ta dotyčná osoba nepošle naoplátku :D :/

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  40. Holky, děkuju za komentáře.
    Rozhodně jsem se nechtěla rozčilovat, ale bylo mi to vůči Jítě hrozně líto. Mám jí moc ráda. Je to skvělá holka. Tak proto jsem to tak hájila.
    Jinak ať si každý myslí, co chce. My dvě byly spokojené. Účel splněn. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mio, myslím, že se Vám oběma balíček moc povedl.. A nejde o to, kolik toho kdo koupí, ale jestli má z toho ta druhá radost. A pokud má Jiťa ráda Baleu sůl do koupele, tak proč by ti jí tam nemohla dát? :-) Jinak příjde mi strašně roztomilé, že jste si vyměnily i věci pro pejsky! :-)

      Vymazat
  41. Anonymní11.08.13 9:01

    Ahoj Mio,
    mě se naopak líbí oba dva swapy moc. Z balíčku od Jíti obdivuji ty náušnice, jsou vážně krásné. A z balíčku od tebe zas ty roztomilé ponožky. :)
    A k tomu minulému článku, přinutil mě se nad sebou trochu zamyslet. Uvědomila jsem si, že za kosmetiku utrácím moc a přitom některé produkty ani stejně nepoužívám, protože se mi jen líbí v tom obchodě a pak lituji, že jsem do toho investovala. A to samé s oblečením, sice si koupím krásné boty, které bych nejraději nosila neustále, ale až doma si však uvědomím, že je nemám k čemu nosit... A za tohle bych Ti chtěla moc poděkovat, zato, že teď než si něco chci koupit, tak nejdříve přemýšlím, jestli to budu vážně potřebovat. :)
    Včera jsem měla obrovskou radost, protože jsem na tebe narazila v obchodě Mohito! :) Byla jsem strašně moc ráda, že tento obchod u nás otevřeli, májí tam opravdu nádherné věci. Nevadilo by ti prosím, kdybych (až tě zas někde uvidím) se s tebou vyfotila, prosím?
    Ještě jednou ti moc děkuji, tvá Lucy :)

    OdpovědětVymazat
  42. šmarja vy naděláte...kdybych neviděla ty komentáře, tak si ani nevšimnu a nenapadne mě zkoumat, čí balíček stál víc...

    Jinak Mio jsem moc ráda, že znova bloguješ! Psala jsem ti koment pod minulej článek, ale nechtěl se mi odeslat, tak jen chci popřát, ať se daří a píšeš dál :)

    OdpovědětVymazat
  43. Balíček o Miuš by som určite chcela dostať. Vyzeral poriadne prepracovaný. Od Jíťi mi síce prišiel oproti Miuš taký skromnejší, ale aj malé veci môžu byť kua drahé :D Od frajera som napríklad dostala taký siniminis pohárik jahôd, teda to čo som ostala ja bol jahodový čajík, ale v takom pidimidi balení ako tieto jahôdky a keď som z neho vydolovala cenu (pre info), tak ma skoro vystrelo. Už si to nepamätám, ale bol to určite môj najdrahší čaj v živote. Taktiež oblečko. Niektoré veci vyzerajú ako keby boli od číňancov, ale pritom sú z normálneho obchodu a ešte k tomu, aj prehnane drahé. Hlavne v okolí si všímam, veci čo by som povedala, že si niekto kúpil v kontajnery sú z normal obchodov a za ceny, že určite nechcem. Takže najskôr treba porozmýšľať, až potom komentovať. Určite by ma viac potešil balíček od Miuš, ale darček od Jíťi nemal potešiť nás, ale Miušku :P Takže hlavné je, že sa páči jej :)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Mio,
    daly jste si obě dvě krásné věci, nechápu, jak můžou lidi hodnotit cenu dárku, to mě učili rodiče od malé holky, že je to neslušné a vůči druhým sobecké.
    Prosímtě, kde jsi koupila ten náramek? strašně se mi líbí :).
    Verča

    OdpovědětVymazat
  45. S váma je sranda :D
    za prvé, nechápu jak někdo může napsat že se Mia rozčiluje když jenom něco slušně v komentech obhájí? a k tomu říct že se každej může vyjádřit jak chce? Vždyt se to vzájemně vylučuje, sakra! :D
    za druhé - jste prostě slepice co nemaj na práci nic než počítat hodnotu dárků který nejsou ani pro vás? Nebo jste se pomátly.. ?
    Achjo, kam ten svět sakra spěje? :((

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡