Minirecenze 001: Avon, Bourjois, Maybelline, Vitality by M, Bi-Oil, Palmolive, Gliss Kur, Garnier, Ziaja

Rozhodla jsem se přijít s novou rubrikou, kterou jsem se inspirovala u své oblíbené britské beauty blogerky. Vždy zrecenzuji produkty, které vlastním a čtenáři se na ně často ptají. Například na Bi-Oil jsem dostala snad nejvíce dotazů a proseb o aktualizaci recenze vůbec. V každé minirecenzi najdete můj názor na výrobek, a také výsledek, tedy zda bych si produkt koupila znovu, nebo jsem již tak učinila. Rovněž jsem se rozhodla, že každý produkt, který obdržím zdarma k vyzkoušení, označím hvězdičkou. Nemám problém spolupráci přiznat, ale věřte mi, že mám na všechny produkty stejný "metr" a nemám problém darovaný produkt zkritizovat, pokud se mi na něm něco nelíbilo. 
DSC_1794 DSC_1803 
Avon Ideal flawless skin loving beauty balm* - Musím se přiznat, že jsem k tomuto výrobku měla předsudky, ale velmi mě překvapil. Je lehký, tak akorát kryje a dělá pleť krásně přirozenou a jasnou. Určitě bych si tento produkt pořídila znovu, kdybych neměla další 3 bb krémy ke spotřebování. 

Bourjois Volume Glamour mascara - Bohužel jsem při mém nedávném vyřazování kosmetiky zjistila, že mít desítku řasenek je vážně zbytečné. Snad všechny jsem měla vyschlé a na vyřazení. Škoda peněz, ale jsem ponaučena a držím se teď už od začátku prázdnin - spotřebovávat a nedělat si kosmetickou sbírku. Řasenku jsem koupila v Marrionnaud, ve výhodném balení s tužkou na oči zdarma, kterou jsem věnovala mamině (a moc jí vyhovuje). Řasenka má klasický štětinkový kartáček se kterým se mi pracuje dobře. Vadí mi na ní, že trochu páchne, ale naštěstí to cítím pouze při aplikaci. Výsledek si můžete prohlédnout na fotce níže a posoudit sami, zda se Vám efekt líbí či ne. Já jsem s ní spokojená, ale znovu si jí pravděpodobně už nekoupím a budu hledat dál. Řasy maximálně natočí a zvedne, ale nezdá se mi, že je nějak extra zahustí nebo dodá objem. 
DSC_1805 DSC_1769 
Bourjois Color boost - Můj první pigmentovaný balzám v krajonu, který není od Clinique. Jistě jste si všimli, že na Chubby sticky od Clinique nedám dopustit. Jsem s nimi moc spokojená a mám pocit, že Clinique s něčím takovým přišel jako první a další značky se časem "inspirovaly". Upřímně mě žádné napodobeniny nezaujaly. Tak třeba balzámy značky Astor mají dle mého názoru hrozné barvy a vadí mi v nich třpytky. Detailně jsem si je neprohlížela, pouze jsem se u nich v drogerii zastavila, jelikož mě zaujala jejich nízká cena, ale pamatuji si, že odstíny mě dost odradily. Za to tyto balzámy od Bourjois mě celkem nadchly. Jak cenově (250 Kč za kus), tak i zajímavými odstíny. Měla jsem navíc štěstí, že jsem balzám koupila v Marrionnaud, když měli 20% slevu na nezlevněné zboží. Vybrala jsem si Peach on the beach, broskvově-narůžovělý odstín. Překvapila mě vysoká pigmentace a hlavně výdrž. Je opravdu velmi odolný a drží na rtech, skoro jakoby byl vytetovaný. Navíc příjemně hydratuje a dodá rtům šťávu. Co se týká balení, moc se mi líbí. Je klasicky vysouvací a mizí minimálně. Pokud tento produkt vypotřebuji, ráda si ho pořídím znovu nebo vyzkouším další odstín.
DSC_1825
Maybelline Colorama zlatý lak nehty* - S těmito laky osobně nemám moc dobré zkušenosti. Nejsem spokojená s jejich nízkou výdrží. Ale tento odstín je jiný. Drží pěkně, kryje dostatečně (ve dvou vrstvách) a neztrácí hned druhý den svůj lesk. Znova bych si jej nepořídila. Mám totiž pocit, že mým rukám zlatá na nehtech moc nesluší a přijde mi už moc v kombinaci se zlatými doplňky, které nosím nejčastěji.
DSC_1817 DSC_1831 
Vitality by M Micelární voda 3v1 - První odličovací voda, která se mi zdá velice podobná Biodermě. Pořídila jsem si ji ze zvědavosti a s touhou vyzkoušet něco nového. Četla jsem na ní totiž samé pozitivní recenze. Vitality by M je stejně jako Bioderma francouzská značka a mám pocit, že je dokonce i kvalitou srovnatelná s micelární vodou Sensibio, právě od Biodermy. Odličuje perfektně, pleť je po ní svěží. Nic bych jí nevytkla, kdyby nebyla asi o stovku dražší. Jsem s ní velmi spokojená, ale pravděpodobně se po spotřebování vrátím opět k Biodermě.

Bi-Oil - Už jsem o něm nedávno psala. Tenkrát to byly pouze první pocity. Teď už mám druhou lahvičku, takže můžu rovnou prozradit, že jsem si produkt pořídila znovu. Jsem s olejem velmi spokojená. Strie mi viditelně vyhlazuje. Nevím jistě, zda ten efekt není i tím, že jsem teď opálená, ale podle mě jsou opravdu jemnější a průhlednější, než byly před prvním použitím. Pleť je po něm i hebčí, jako po každém tělovém oleji. Olej si mažu na hýždě a stehna každý večer po umytí. Už jsem si na to zvykla, protože vidím výsledky.  Četla jsem názory, že 300 Kč je moc, a že jej nahradí i obyčejný olej pro nastávající maminky nebo nějaká levnější varianta. To nepopírám. Je to dost možné, avšak mě 300 Kč, zhruba na dva měsíce denního použití, nepřijde zas tak moc. S produktem jsem spokojená, a tak jej určitě doporučuji. 

Palmolive Maditerranean moments sprchový gel růže a konvalinka* - Popravdě moc netuším, jak zrecenzovat sprchový gel. Snad Vám bude stačit informace, že pěkně voní, je krémový, nevysušuje a klidně bych si jej koupila znovu. Nejsem v tomto ohledu příliš náročná a ráda je měním, takže se při výběru v obchodě zaměřuji výhradně na vůni.
DSC_1844
Gliss Kur hair repair marrakesh oil & coconut šampon na vlasy - Tento zázrak jsem objevila díky kamarádce Mily. Když jsem u ní jednou přespávala, potřebovala jsem si umýt vlasy a poprvé jsme se tak setkala s tímto produktem. Vlasy jsem měla krásně hebké a čisté, dobře se mi upravovaly a neztratily přes noc svůj objem, a tak jsem si šampon hned koupila. Musím říct, že je opravdu dobrý, ale po delší době, jak to tak bývá si na něj vlasy mírně zvyknou a efekt po umytí už není takový, jako po prvním použití. To, ale považuji za naprosto přirozené. Jsem zastánce toho, že by se šampony často měly měnit. Proto mám doma nejméně dva a střídám je. Určitě si tento šampon jednou koupím znovu. Ráda testuji nové, ale tento se mi osvědčil.

Garnier Fructis Goodbye damage kondicionér a sérum - Řada Goodbye damage je určena pro zničené vlasy a roztřepené konečky. Mně však bohužel nezaujala. Kondicionér je dobrý, ale nepřijde mi ničím výjimečný. Sérum mi pak přijde jako naprostý průměr. Podobné olejíčky už vlastním a našla bych mezi nimi lepší i levnější. V tomto případě trochu lituji peněz. Ani jeden z produktů mě nepřesvědčil k tomu, abych si jej pořídila znovu. 

Ziaja maska pro zničené vlasy* - Maska je jedním slovem úžasná. Nanáším ji na vlasy jednou týdně. Nechám ji asi 15-20 minut působit a po umytí jsou pak vlasy nádherně hebké a vypadají zdravěji. Ziaja mě již několikrát překvapila. Tuto masku si určitě pořídím znovu.

Dejte mi v komentářích vědět, zda jste nějaký z produktů už vyzkoušeli a jak vyhovoval Vám. Těším se na Vaše zkušenosti.

56 komentářů:

  1. Já si zamilovala Bi-oil :) Je to zázrak :) Já ho používám na pleť. Zmizeli mi jizvy a je pěkně rozzářená. :)

    secretofpink.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. to je super :) urob aj ďalšie takéto príspevky :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Ja si chcem urcite kupit Bourjois Color boost, citam nan same chvalospevy, takze tento tyzden si urcite idem pon. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím s názorem na laky Colorama, mám jen jeden, ale žádný jiný bych si nepořídila. Malá výdrž, špatně kryje a dělá pruhy :-/ nic jiného z recenzí jsem nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzkouseno nemam nic z techto produktu,ale nektere vypadaji dobre.

    Giveaway - http://beauty-of-pink.blogspot.cz/2013/08/1-giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherná recenze! Bourjois Color boost si také plánuji koupit. :-) ♥

    OdpovědětVymazat
  7. bi- oil mám a také jsem s ním moc spokojená. nanáším ho na jizvy po operaci a na obličej. jizvy jsou mnohem méně vidět a obličej mám sjednocenější. moc se mi líbí ten Bourjois Color boost balzám. Na ten půjdu kouknout :-)

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujal mě ten "chubby stick" od Bourjois. Už jsem ho viděla u některých britských youtuberek, tak na něj určitě mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Popravde som nevyskusala ziaden z tvojich produktov :) ta maskara ma laka uz ani neviem kolko rokov, ale vysledny efekt ma nezaujal:(

    Inak nezabudni sa zapojit do Weleda giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  10. moc pěkná recenze, ostatně jako vždy:) mám otázku, vím, že sem nepatří(pod tenhle článek), ale odpovídáš i na svém mailu? jak tu máš uvedený:)

    OdpovědětVymazat
  11. Hezký článek :) Nejvíce mě zaujal ten balzám od Bourjois, určitě se po něm podívám! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mě osobně hodně zaujal Bourjois Color boost asi si jej půjdu pořídit. Taky jsem po dlouhé době zase vlasy umyla šamponem, který už mi skoro došel od kadeřnice a vážně - když jsem ho dlouho nepoužila, uplně cítím tu změnu na vlasech :-) je to stejně zvláštní, že si na stejný šampon vlasy zvyknou :-) a super článek Mii ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Z těchto produktů vlastním pouze šampon na vlasy Gliss Kur, ale mám z něj stejné pocity, jako ty. Rozhodně je to výrobek, který si koupím znovu :)

    OdpovědětVymazat
  14. Vynikající článek :)

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý článek a doporučujete někdo stíny nebo rtěnku od Bourjois? :) http://fashiondrug1.blogspot.cz/2013/08/podzimni-tipy-na-kosmetiku-laky-na-nehty.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stíny Ombre stretch nedoporučuji vůbec, vlastně na čtvrtek mám na ně nachystanou kritickou recenzi :-/

      Vymazat
  16. Tu masku od Ziaji musím mít :) !

    OdpovědětVymazat
  17. Docela jsi mě nalákala na ten Color Boost od Bourjois, v Marionnaud jsem se na ně dívala a říkala jsem jakože se další značka "inspirovala" a že za chvilku je bude mít asi opravdu každá značka. Jen jsem měla v plánu si koupit nějaký od Astoru, aji už jsem si vybrala odstín, tak teďka nevím který :) Bi Oil bych taky ráda vyzkoušela, ale opravdu mi příjde docela drahý .. Šampón mám a jsem poměrně spokojená, ale už ho nějakou dobu používám a mám pocit že už není tak dobrý jak býval .. ale voní stále krásně! A masku na vlasy teďka sháním, tak myslím že ziaja bude dobrá volba .. děkuju za tipy, krásný článek! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Mio, jsem moc ráda, že tu padla řeč o Bi-Oilu. Je na to teď reklama a včera jsem na to koukala v DM a asi na to je nějaká akce, protože to stálo něco kolem 230,- + by si k tomu měla dostat přívěsek Swarovski. Když říkáš, že vidíš výsledek, asi to také zkusím. A právě strie jdou v létě na opálené kůži vidět více, protože jizva se neopálí a zůstává pořád "bílá".
    Přeji hezký zbytek dne.

    OdpovědětVymazat
  19. Z Avon BB jsem byla nejdříve nadšená, ale pak dost začaly štvát ty hrozné třpytky. Teď používám novinku od Oriflame a je o hodně lepší : http://www.slecnajahodova.blogspot.cz/2013/08/recenze-prvniho-oriflame-bb-creamu.html. Na micelárku od Biodermy taky nedám dopustit, nyní ji ale šlape na paty micelárka od Ziaja z řady Marine Spa. Bi oil mě hodně láká, ale asi zůstanu u čistých přírodních olejů. Aktuálně je mým číslem jedna mandlový olej Saloos. O vlasy se mi stará kokosový olej a šampon od Bione Cosmetics s arganovým olejem, pro který si zítra asi opět skončím do drogérie. Co se týče pleťového krému - nedám dopustit na novinku od Ryoru - cílenou ochranu pleti s SPF 30 (http://www.slecnajahodova.blogspot.cz/2013/08/trio-aktivni-krem-ryor-zhave-novinky.html)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Mio, tahle recenze je super, ostatně jako všechny :). Podle Tvých kladných zkušeností jsem si chtěla koupit rtěnku Dermacol Lip seduction v nějakém přirozeném odstínu, ale teď jsem opravdu na vážkách :D. Mohla by jsi mě prosím říct svůj názor, ke které variantě by ses spíše přiklonila? Děkuju ♥.

    OdpovědětVymazat
  21. Šampony od Gliss Kur mám veľmi rada, pretože mam dosť zničené vlasy.. a nad kúpou bi-oilu uvažujem už dlho takže nakoniec si ho asi kúpim :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  22. super clanok Mii :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. prosím, kolik stojí maska od Ziajy a kde ji seženu? :) dekuji:)

    OdpovědětVymazat
  24. Máš nádhernou barvu očí a koukám, pěkný množství kosmetiky celkově. Vůbec si nedovedu představit jak bych všechno stihla "dodělat" do data spotřeby. :D

    OdpovědětVymazat
  25. Ďakujem za Gliss kur a Ziaju :) určite si ich kúpim

    OdpovědětVymazat
  26. jů super článek :) Jestli se můžu zeptat kde jsi koupila ten balzám?

    OdpovědětVymazat
  27. Např. ten zlatý lak by nebyl nic pro mě, když vidím tu barvu...ruce pryč :D Ale balzám inspirovaný chubby stick vypadá úžasně, hlavně odstín :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Teď si mě celkem nalákala na Bourjois Color boost. Hledala jsem nějakou alternativu chubb sticku a tohle vypadá dobře. Také jsem nějaké zahlédla ve stojanu catrice (myslím?), ale spěchala jsem, tak jsem si je nijak neprohlížela ale pravda je že mě barvy na takovéto "rychlé prohlédnutí" moc nezaujali. Samé velmi tmavé a hnědé

    OdpovědětVymazat
  29. S Colorama laky taky nemám nejlepší zkušenost. U bílého laku musím nanášet min. 3 vrstvy, aby byla barva opravdu bílá. A ostatní produkty jsem zatím ještě nevyzkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Mio, svatá pravda, ten hnědý Gliss Kur šampon je výborný, mám k němu i balzám a na dlouhé nepříliš se mastící vlasy je to paráda. Vlasy jsou po něm hebčí a minimálně ten první den krásně voní.

    OdpovědětVymazat
  31. Taky jsem měla to goodbye damage a žádná hitparáda se nekonala..ale chci zkusit Bourjois Color boost ta barvička mě moc láká :)

    OdpovědětVymazat
  32. Na tyhle tužky od Bourjois čtu samou chválu. Já mám taky chuby stick a právě jsem si říkala co dalšího si pořídit a přemýšlím právě o tom od Astor nebo tenhle co máš ty. No okouknu obě značky a pak se rozhodnu. Jinak tu řasenku Bourjois jsem měla taky. Už se to sice déle, ale vím, že mi vůbec nevyhovovala ... byla taková nějaká suchá (možná jsem měla špatný kus, nevím) ale prostě už více ne.
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Mio, ty mas stesti, ze ti ten Color Boost vydrzi. Ja mam ten samy odstin a vydrzi to tak hodinu :(

    OdpovědětVymazat
  34. bi-oil si plánujem kúpiť. v poslednej dobe som dosť na oleje, teraz používam nivea spevňujúci a je fakt skvelý, príjemne vonia a mám pocit, že pokožka je o niečo lepšia.
    bb krém od avonu má mamina, skúšala som ho a vôbec mi som si ho nekúpila, na mňa až príliš veľa trblietok, ktoré sú tam zbytočné.
    naopak balzam od astoru mám, farba sa mi páčila bledá ružová, na perách je príjemný a farba prirodzená a vôbec nemá trblietky. pery vyživuje, trvácnosť je fajn a farba sýta.

    OdpovědětVymazat
  35. BB krém od Avonu je skvělej. Taky jsem mu nejdřív nevěřila, ale je fakt super :)

    http://troublebookbyme.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  36. Sampon mi taky prijde skvely :) jinak gratuluju k clanku v L'Amour ! Kdyz jsem na fotkach "office glamour" videla pouze znacku Mohito prislo mi to zkratka jako Tvoje cislo :) ! (A btw koupila jsem si ho jen kvuli clanku o Tobe :D )

    OdpovědětVymazat
  37. nemám nieč za daných vecí len by my zaujímalo kde by som zohnala viac vecí od ziaja

    http://cestchic-daniela.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  38. Tak od Astoru mají třpytky jen některé odstíny, některé jsou krémové bez třpytek...

    OdpovědětVymazat
  39. Ten colorama lak mě docela zklamal ,ale zaujal mě ten balzám od Boujour :)

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám zase od tmavě rudý lak od coloramy a nemůžu si ho vynachválit, schne rychle a stačí i jedna vrstva, kryje perfektně a výdrž je taky celkem přijatelná, pro mě je perfektní :)

      Vymazat
  40. S Garnier Fructis Goodbye Damage naprosto souhlasím, škoda peněz...
    jinak láká mě maska na vlasy od Ziaji a Color Boost od Bourjois :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  41. ten sprchový gel jsem měla v jiné vůni a také jsem byla spokojená, no a Goodbye Demage řadu mám doma také a přijde mi celkem dobrá :) žádný zázrak, ale já jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  42. Skvělý článek:-)! Dost dlouhou přemýšlím právě o Bi-oil zda-li si jej pořídit a asi do něj nakonec půjdu. Jinak tento šampón od Gliss Kur jsem věnovala mamince i balzámem a strašně si jej vychvaluje. S Goodbye Damage jsem docela spokojená, právě se divím, že po něm mám docela pěkné vlasy a zatím mi vyhovuje. Ale je pravda, že musím veškerou vlasovou péči měnit rychlostí blesku, protože mé vlasy si na vše strašně rychle zvykají:-(. A děkuji moc za doporučení na masku od značky Ziaja, výrobky, které jsem od ní zatím měla mě nadchly a ráda si pořídím do party něco nového:-). Jinak úžasná recenze, těším se na další článek♥.

    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  43. Ten lak je nádhernej ! :)

    OdpovědětVymazat
  44. Hezký článek :) Zkoušela sem laky Colorama a taky bych si je už nekoupila.
    O koupi Bi oil už dlouho uvažuju a určo si ho pořídím. Myslím, že 300,- není moc. Jinak ta maska Ziaja taky vypadá dobře :)


    http://cestovaniakulturasjanou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  45. super nová rubrika musím vyzkoušet tu masku na vlasy od Ziaji :)

    OdpovědětVymazat
  46. "Chubby Sticků" je teď opravdu všude plno. Kromě těch nových od Astoru a Catrice jsem viděla ještě BeYu Colour Touch, který mě strašně láká svým jedním odstínem. Ale Bourjois mi nějak unikl a nevypadá taky vůbec zle :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ten Bi-Oil se dá teda normálně koupit v drogerii nebo kde se mám poohlídnout, popravně ještě jsem se po něm nekoukala, tak nevím, ale za radu budu vděčná :D

    OdpovědětVymazat
  48. COLOR BOOST je super !! nedam nan dopustit !!

    GIVEAWAY o krásne hodinky--> http://linda-f.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  49. Miuš, máš úplne nádhernú pleť! :) A veľmi pekne upravené obočie :) Ďakujem za tip na glisskur, vyskúšam!

    OdpovědětVymazat
  50. Já bych se chtěla zeptat,jestli se dá koupit Bourjois Color boost v ČR,popřípadě kde :)

    S.

    OdpovědětVymazat
  51. ziaja je pro me jednicka, mam všechno ozkousene a kupuji v polsku(polska znacka) 500ml sprchac tam vyjde na 36kc! a ten vyber!!! ted mam telove maslo pro miminka a ta vune nemá chybu
    čubinu mam od CATRICE-barva je krasna, cena okolo 100kc a miluju tu vanilkovou vuni-na rtech je prijemna a nevysusuje-za me ANO :)
    jinak suprovej clanek
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  52. Krajon? Uáááá, to mi rve oči, proč ne pastelka? Nebo prostě tužka, barva, lesk, rtěnka v tužce.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡