22.8.2013

Hezký den přeji! Určitě už tušíte, že když jde o článek s datem, půjde o shrnutí posledních dnů. Některé dnešní fotky budou ještě o něco starší než jen z minulého týdne, takže zhruba ze začátku srpna. Měla jsem teď starosti se školou a do toho jsem navíc ještě onemocněla virózou, takže nemohu do práce a marodím. Ten největší rest ve škole jsem naštěstí splnila. Šlo o zkoušku z předmětu z prváku. Tenkrát jsem se na poslední termín vykašlala, jelikož byl o prázdninách a mně se do školy nechtělo, a to se mi letos ve druháku dokonale vymstilo. Všechny předměty mám splněné (až na jeden, který jsem si přesunula na září, ale naštěstí jde o předmět ze druháku teprve na první pokus) a kvůli jednomu "prvákovému" předmětu, který byl zároveň soubornou zkouškou, stačilo málo, a musela bych ukončit školu. Teď ve druháku jsem zkoušku, kvůli jiným povinným předmětům, nedala ani napodruhé (tady napopáté, když počítám i pokusy z prváku), a tak už mi zbýval jeden jediný poslední pokus. Naštěstí se mi to napošesté povedlo. Musím se přiznat, že jsem byla po zjištění výsledků dojatá štěstím. Konečně můžu říct, že jsem třeťačka. Jenže ještě nemám vyhráno. V září mě čeká těžká zkouška ze druháku, která je na dvě části, a poté bakalářka, kterou jsem si asi nevybrala úplně nejlépe a spousta dalšího trápení, státnicemi nevyjímaje. Jestli se k nim tedy dostanu. Je to sice dřina, ale ráda bych měla vzdělání a do práce se mi nastálo ještě nechce. 

Doufám, že se stačím uzdravit, jelikož od příštího pondělí mě čeká vizážistický kurz v Make-up institutu, na který se těším už od jara. Z každého dne chystám reporty. Myslím si, že to bude opravdu zábava a mně se splní můj další sen.

Pro první část tohoto článku jsem vybrala outfit z minulého týdne. Jednoduchý, v mých oblíbených barvách a s mým oblíbeným účesem podle Ariany Grande.
DSC_1743 DSC_1746 DSC_1742 
Tílko Cropp Town, kabelka Mohito, hodinky Casio, kalhoty H&M, boty OKshop.

Tuhle koláž už jste mohli vidět na facebooku. Fotila jsem se narychlo před odchodem ven a můj pes je v těchto chvílích hrozně vtipný. Je smutný, že jsem oblečená, protože se bojí, že mu uteču a zůstane doma sám, a tak za mnou běhá, jako ocásek. Jak můžete vidět na fotce - jakmile jsem ho vzala do náruče, cítil se spokojeně, protože to znamenalo, že na něj nezapomenu a vezmu ho ven s sebou. :-)
srpen-001 
DSC02340 
Mou kamarádku Mily už znáte. Jsem ráda, že nebyla proti se tu občas objevit. Obléká se podle mě moc pěkně, má skvělý účes (má ty nejpřirozenější ombré vlasy, co jsem zatím naživo kdy viděla) a je šťastnou majitelkou postavy modelky, ačkoliv jí opravdu dost - to má někdo výhodu! Myslím si, že Kissbook pěkně oživí a ozdobí, haha. Pokud by Vás zajímalo, co má Mily na následujících fotkách na sobě, nemám problém to zjistit. Kabelka a náramek jsou na sto procent Mohito a top plus šortky hádám H&M.
DSC02927 DSC02931 
Na následující fotce se můžete podívat, jak si ze mě Mily dělá srandu a ráda mě straší. Určitě budete vědět, o co jde, pokud jste viděli film Gremlins. Mily má takovou příšerku doma a zůstala jí až do dneška, i přesto, že už bydlí s přítelem. Někdy jdeme do školy a Mongvaj jde s námi v její kabelce, aby mě vystrašil při hodině. Teď už mi to přijde vtipné, ale dříve mi ta hračka naháněla hrůzu a když jsem například u Mily přespávala, zavírala jsem malého Mongvaje pro jistotu na záchod nebo do ledničky.
DSC_1774 
Tyto fotky jsou z našeho posledního společného oběda z minulého týdne. Na facebook jsem si k fotce níže napsala pro mě dost výstižnou hlášku, kterou jsem kdysi objevila někde na twitteru: My mind say Victoria's secret model, but my heart says chocolate, pizza, food.
DSC_1788 

A v závěru mám pro Vás tip na seriál, který mě momentálně moc baví a myslím, že by se mohl líbit i Vám. Ačkoliv nemám ráda Sex ve městě a tento seriál je vlastně o mladé Carrie, ještě než se přestěhovala do New Yorku, díly nového seriálu The Carrie diaries si mě získaly! Je vlastně o době, kdy ještě nebyl Sex ve městě, Carrie neznala Božského, ani její tři kamarádky. Avšak pokud vůbec neznáte Sex ve městě, i tak můžete seriál sledovat. Není třeba znát žádné detaily z jeho dospělejšího pokračování (i když to je vlastně starší verze). Pokud SATC znáte, pousmějete se například, když Carrie poprvé ochutná svůj v budoucnu nejoblíbenější drink Cosmopolitan, nebo když dostane svůj první pár lodiček od M.Blahnika. Příběh je o teenagerech, hlavně pro teenagery. Carrie zemře matka. Má jen mladší pubertální sestru a otce právníka, který si přeje, aby i ona byla právničkou. Jenže Carrie touží psát. Baví jí móda a jako šestnáctiletou normální holku samozřejmě i kluci, hlavně Sebstian. Nejde o nic intelektuálního, ale celý seriál je velmi milý, včetně Carrie, která mi je v tomto mladším vydání opravdu sympatická. Herečku Annu Sophiu Robb můžete znát z filmu Karlík a továrna na čokoládu, kde hrála malou rozmazlenou holku, která pořád žvýkala jednu žvýkačku. Ani další obsazení není vůbec špatné (kromě Donny - Chloe Bridges, která mi je trochu protivná, ne tím, že hraje záporačku, ale svých zvláštním vzhledem a i hereckým (ne?)talentem).
cover b68d9c6d0a4db15276d2ce967df603a2 cd books 
Pokud raději čtete, The Carrie diaries najdete i v knížní podobě, dokonce i v češtině. (autorkou je Candace Bushnell)
cd 829e3d7c3be0b9f42759442c156c18ed 
Celý příběh se odehrává v 80.letech, takže je oblečení trochu bláznivé, ale přece jen často dost stylové a vhodné k inspiraci. V seriálu mě také hodně baví prostředí Manhattanu, ale i venkovského Connecticutu.
cd fashion 5ea698c72a25f548664853817595f006
Ispirace Carriinou kabelkou: Kier Mellour via Fashionddict.la

Jak se Vám líbí outfity? Znáte Gremliny? A už jste slyšeli o zmíněném seriálu? 
Těším se na Vaše komentáře a já jdu zas odpočívat, abych zas mohla psát o něco častěji.

79 komentářů:

  1. outfit je nádherný ten top je úplne naj! má prekrásnu farbu. čo sa týka Carrie Diaries vyzerá to fajn. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krasny outfit!:) chci se zeptat kolik stalo to tricko v cropu a zda jeste maji tu kabelku u vas v mohitu a cenu:) moc dekujuu!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásny outfit a gratulujem ku splnenej skúške, nech sa podarí aj tá ďalšia! :) Kurz ti v dobrom závidím, určite to bude super a teším sa na články!

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný outfit a tvoje kamarádka vypadá moc sympaticky! :)

    OdpovědětVymazat
  5. krásny outfit a carrie milujem, dúfam že ešte budú dalšie epizody :)

    OdpovědětVymazat
  6. Těch malých potvurek sem se taky strašně bála :D

    OdpovědětVymazat
  7. z Fialky se nestala guma, ale borůvka! :D
    Jinak s kamarádkou jste obě kočky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Sex ve městě mě moc baví, takže seriál budu určitě sledovat :-) už jsem o tom něco slyšela a tak proč ne ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Miluji ten seriál a chci si vypujčit v knihovně i knížky:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten outfit je úplně božský ! :3 To tričko a tu kabelku jsem si zamilovala na první pohled :) Jinak na Carrie Diaries se taky koukám a musím říct,že je to pro mě lepší verze,Sexu ve městě.Dívala jsem se i na Sex ve městě a tolik mě to nechytlo,ale Carrie Dairies jo.Je mi to prostě bližší tím,že to řeší takové ty Teen problémy,narozdíl od Sexu ve městě :)

    OdpovědětVymazat
  11. Outfity jsou super. Asi to tu zazní ještě mnohokrát, ale jste obě kočky!
    A The Carrie Diaries miluju, chci si pořídit i knížku v angličtině :)

    OdpovědětVymazat
  12. Zboznujem tieto tvoje kecacie clanky. :)
    Inak ti to velmi pristane a gratulujem ku skuske! ;)

    OdpovědětVymazat
  13. No u seriálu čekám na druhou sérii snad už od května, kdy ta první skončila... ale nevím, klasický Sex ve městě byl lepší, tohle je odlehčená verze pro teenagerky :)

    OdpovědětVymazat
  14. ten prvy outfit sa mi najviac pači a havino je nadherny aj ja mam jedneho jorkšira oni su proste dokonalý:)

    OdpovědětVymazat
  15. Sleduju Carrie:) a Sex ve městě jsem neviděla, taky mě dostala, je strašně rozkošná:)

    OdpovědětVymazat
  16. Mio na té koláži s pejskem ti to moc sluší, hlavně na té druhé fotce z leva, tam úplně záříš!! Kočka :)
    Gratuluju ke splněné zkoušce, vím, jaký to je stres :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tvůj i kamarádčin outfit se mi moc líbí :) A na Carrie Diaries nekoukám, nějak mi to nepřijde něčím sympatické, ale sama nevím proč, tak třeba časem... :)

    OdpovědětVymazat
  18. haha můj pes je úplně stejný, aspon vím že to dělají i jiní psi. Vždycky ten smutnej pohled........,,proč mi to děláááš?!" P.S. pokud máš fakt hrozné téma, začni s bakalářkou co nejdřív, já její tvorbu podcenila a totálně s prominutím pos*ala, takže místo abych měla státnice letos v červnu za sebou (a život konečně před sebou), čekají mě příští rok. Brrrrr. K.P.

    OdpovědětVymazat
  19. pes je top,kamoška má skvelú figúru a carrie diaries má už odpozeranú 1. sériu...už je aj druhá ?

    http://cestchic-daniela.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  20. Tie fotky so psíkom sú najzlatšie :)) A tričko je krásne...Teraz ako si napísala ten článok o zmene svojej zdáš sa mi aj vyrovnanejšia a akoby aj šťastnejšia..len tak Ďalej :)) A čo sa týka Carrie diares dokonalý seriál :) už sa teším na druhú sériu :)

    OdpovědětVymazat
  21. My máme jen jeden pokus na zkoušku UFF!.. docela děs... Díky za tip na seriál, už jsem o něm slyšela, ale až teď jsem si pustila 1. díl a je super :)

    OdpovědětVymazat
  22. Super článek :) toho plyšového gremlina jsem měla také jako malá (bohužel nevím, kde skončil, chudák). A seriál? Ten je skvělý na oddech ;-) také doporučuji..

    Přeji hodně štěstí ve škole, já byla odejita těsně před státnicemi, tak chápu Tvé obavy :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tvůj outfit se mi moc líbí, hlavně to tílko. Tahle barva ti mooc sluší :) A pejsek je strašně roztomilej! A jak je fotogenickej, takovýhle pózování s tim mym nepřichází v úvahu :D

    nový otfit dnes na :
    http://www.facebook.com/adel.prajzlerova?hc_location=stream

    OdpovědětVymazat
  24. Mio, jsi vážně kočka a to tílko je boží! Jinak já mám Carriiny deníky už zkouknuté a netrpělivě čekám na další řadu :) rozhodně mě to baví víc než Sex ve městě :) Se zkouškama ti naprosto rozumím, příští týden mě taky čekají :( držím palce ať se daří.

    OdpovědětVymazat
  25. Miooooo! Ty vlasy na těch prvních fotkách ti strašně sluší, měla by sis ty vlasy takhle dozadu česat častěji, stejně tak jako nosit culíky, jen do toho! :D

    OdpovědětVymazat
  26. ste obe kočky Miuš :) na tento serial sa mrknem v septembri,teraz musim drilovat testy na autoškolu,a ako sa poznam,isto by som musela pozriet čo najviač častí na jeden šup :)))
    tričko máš dokonalé,neviem prečo ja nechodím do Croppu..

    OdpovědětVymazat
  27. to triko co máš na sobě je úplně suprové :D krásná barva

    OdpovědětVymazat
  28. další skvělý článek, hrozně jsem se na něj těšila :)) outfit je krásný, moc Ti sluší! ombré trička se mi celkově hodně líbí a na mé vysněné jsem narazila v Mangu.. je zdobenější než Tvoje, ale hlavně je v odstínu modré, což byl můj požadavek :)
    seriál neznám, ale podle popisu jej určitě vyzkouším, protože od doby, co mi skončila GG sleduji jen Suits a něco holčičího bych uvítala! :D
    a kamarádce vlásky sluší!♥

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, pokud jsem pochopila dobře, studuješ práva. To si vybíráte ve 3. ročníku bakalářku ? Já si myslela, že máš 5- leté studium. Státnicí se určitě neboj, chce to jen se začít se učit včas.

    OdpovědětVymazat
  30. ta koláž s pejskem je úžasná :) The Carrie Diaries sem zkoukla asi před měsícem a už se těším na druhou sérii, bude se vysílat v říjnu :)

    OdpovědětVymazat
  31. Outfit je moc krasny! The Carrie diaries miluji, uz se tesim na 2 sezonu, ktera vychazi 25. rijna! :)) A ta inspirace jeji kabelkou je skvela <3 Fakt se ji povedla.

    OdpovědětVymazat
  32. Já jsem vyrůstala na starém Sexu ve městě. Takže trápení první kluk/sex je už trochu mimo mě. Ale stejně mi to nebránilo dokoukat celou 1. sérii :-). Je to takové blboučké, ale na odreagování super. Pořád lepší než si pustit televizi.
    Sluší vám to s kamarádkou. Držím palce, at tě studium už tolik netrápí.

    OdpovědětVymazat
  33. Úžasný outfit, ty vlasy ti strašně sluší :-) The Carrie Diaries je pro mě srdcovka :D

    OdpovědětVymazat
  34. To modré tričko z outfitu ti moc sluší ;) :)

    Chtěla bych tebe a taky tvoje čtenáře pozvat na můj blog na GIVEAWAY!

    OdpovědětVymazat
  35. Já tenhle serial mam moc ráda. A netrpělivě čekám na druhou sérii :)

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  36. No kurz v make-up institutu je supr, těším se na reporty. Más v tomhle směru stejný sen :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Správně to není Mongvaj, ale buď Mogwai nebo taky Gizmo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle ale je jeho jméno,zkomolila jsem ho jako malá a už mu zůstalo :) Mily

      Vymazat
  38. Tvoja kabelka je naozaj super :))

    http://werushberry.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  39. Miluju Carrie Diaries, vic takovych a budu spokojena :)

    OdpovědětVymazat
  40. nádhera, si krásná a kamarádka také!

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  41. Obě jste nádherné,opravdu vám to moc sluší :) Jinak Carrie Diaries mm moc ráda, jen netrpělivě čekám na další série :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  42. nechystáš se nechat si přistřihnout vlasy? :)

    OdpovědětVymazat
  43. Seriál sleduji už nějakou dobu, vždy se u něj pobavím, Annu Sophii Robb mám ráda, hlavně i díky filmu Surfařka a taky Most do země Terabithia :)

    OdpovědětVymazat
  44. The Carrie Diaries miluju :) Sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  45. TCD jsem sledovala. Je to milý seriál, tak akorát na odreagování, protože je docela blboučký. Ale kabelku jsem si vyrobila taky;-) :-D

    OdpovědětVymazat
  46. Gremlins! Jasné, akurát minule som sa rozprávala s ocinom, že si musíme ten film znova pozrieť :D

    OdpovědětVymazat
  47. ten účes máš moc hezký a i to tílko se mi líbí :) TCD sleduju, její kabelku bych chtěla taky!

    OdpovědětVymazat
  48. Jo TCD už mám dokoukaný , bude pokračovat ? :D

    OdpovědětVymazat
  49. To už začala chodit druhá řada? Protože první řada začala někdy v lednu a už delší dobu TCD zase nechodí, až na podzim má být druhá řada.

    OdpovědětVymazat
  50. Outfit je super...veľmi sa mi páči to tielko, také jednoduché a pritom efektné.
    Carrie Diaries poznám, akurát minulý týždeň som si objednala knihu a moc sa na ňu teším. Po knihe určite pozriem aj seriál :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Krásný outfit,to tílko mám také,ale růžové..:) To můj pejsek dělá úplně to samé..:) Pozdravuj tebe jeho..:)

    a href="http://cosmeticsisourlife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  52. Outfit je skvelý, hlavne top a kabelka :) O Carrie Diaries som počula, ale zatiaľ som to nevidela, Sex v meste inak tiež moc nemusím, Sarah Jessica Parker ma totiž hrozne irituje :D

    http://eldormovitz.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  53. To tvoje tričko je nádherné!! :)

    http://teencosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  54. Krásné fotky, ty i Mily jste obě dvě strašně krásné! :) A to tílko je skvělé, moc ti sluší. Taky jsem si ho v Cropptownu zkoušela ale nějak se mi na mě nelíbilo - tobě ale skvěle sedne! Jinak celkově mají v Croppu úplně skvělé věci. Na Carrie Diaries už mám v plánu se dívat strašně dlouho. SATC jsem sice neviděla ani jeden díl, ale viděla jsem film, kde se mi líbila jen snad jen Carrie a božskej a on to vlastně nebyl film ale jedna velká obr reklama na Abu Dabí a na to jak si bohatí lidé žijou ... A navíc mám strašně ráda Annu Sophii Robb, nejvíc se mi líbila v Surfařce a pak taky v Mostu do země Terabithia. A jinak krásný článek, moc mě bavil! ;)
    4ever-styles.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Mio,
    Tobě to vždy taaak sluší :)
    Koukám, že máš ráda zázvorku :) bod pro Tebe:D

    Mám otázku: co to máš za lak na nehteh na té fotce s těstovinama? :) děkuji

    Annu Sophii Robb mám moc ráda, respektive - hrozně se mi líbí, je moc krásná :) co seriálu se týče, knižní verze je lepší /klasika/ a jelikož zbožňuji i SATC, tak mi to ani moc nenavazuje :( ale odreagovačka dobrá, přesto mám radši Pretty Little Liars

    OdpovědětVymazat
  56. The Carrie Diaries milujem a čakam na dalšiu seriu:)
    a s kamaratkou ste kočky!:)

    OdpovědětVymazat
  57. Tvá kamarádka snědla všechny ty knedlíky? :D

    OdpovědětVymazat
  58. Pristane vám to :)
    Skoré uzdravenie a už žiadne nové bacile. :)
    The Carrie Diaries som videla už odpredu, odzadu a čakám na nové časti. Super seriál :)

    OdpovědětVymazat
  59. Na deníky Carrie bylo mučení se koukat..videla jsem dva dily kvuli kamaradce ...ale takovou americkou slataninu jsem hodne dlouho nezazila..prosim,nezlobte se ze mi to tak pripada..nemuzu si pomoct :-/

    OdpovědětVymazat
  60. Carrie diaries mám taky ráda :)

    OdpovědětVymazat
  61. Ten outfit s tým modro bielym tielkom je skvelý :))

    OdpovědětVymazat
  62. Ten top z cropptownu je úžasný.. stejný mám ve skříni :) jinak máš sympatickou kamarádku .. :)

    OdpovědětVymazat
  63. Ten top je úžasný.. stejný mám ve skříni.. :) a máš sympatickou kamarádku ;)

    OdpovědětVymazat
  64. krásný outfit :) carrie diaries jsem viděla jen pár dílů, docela se mi zalíbil :)

    OdpovědětVymazat
  65. Krásný článek, sleduju tvůj blog už dlouhou dobu a líbí se mi čím dál víc, zlepšil se :))
    Carrie Diaries miluju:D

    OdpovědětVymazat
  66. Krásný outfit! Mohla by jsi prosím udělat článek, ve kterém by byl návod na tento účes? Je opravdu překrásný :) Máš moc roztomilého pejska a gratuluji ke zkoušce:)
    Tvá Lucy

    OdpovědětVymazat
  67. Miluju gremliny (mogwaie), toho plyšového mám doma taky. A teď jsem dokonce k úterním narozeninám dostala tohle (lehce infantilní, ale naprosto úžasné) tričko http://www.merchmania.cz/tricka/14303-tricko-sede-gremlins-mogwai-sk. Vyhlédla jsem si ho v Norsku, ale tam bylo 2x dražší, tak jsem byla ráda, že jsem našla i český e-shop s poněkud přijatelnější cenou :))

    OdpovědětVymazat
  68. Skvělý článek Mio:-), i když není tu žádný příspěvek, který bych i s nadšením nepřečetla♥. Outfit je opravdu moc hezký a tobě strašně sluší, jsi neskutečně sympatická. Jinak díky moc za doporučení, co se seriálu týče. Už jsem o něm slyšela, ale říkala jsem si, že asi za tolik nestojí a nyní to s ním asi zkusím, měj se krásně a těším se na další báječné články:-)

    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  69. Fakt ti to sluší, ten top je moc hezký :)
    A Carrie Diaries zbožňuju, už netrpělivě čekám na nové díly :))

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj Mio, články máš pěkný a vždy propracovaný,i když zrovna fotky z restaurace jak jíš a nabíráš si jídlo na lžíci není nijak..no tyhle fotky nemám ráda. Opravdu mě baví číst tvoje články, ale když dáš na blog článek jednou za 10 dní...To už není ono..Myslím, že tak ubývá i čtenářů. Vždy se těším na nový článek, jako třeba u Péti LovelyHair...Ta má nový článek skoro každý den :)) Vím, že jsi časově vytížená ale i krátký článek by nám udělal radost :) Myslím, že třeba 3 krátké články do týdne není moc, ne? ;) Můžeš vyfotit tvoje nehty, jak je máš zrovna nalakovaný, nebo jestli si troufneš sama na nail art...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo uplne s tebou souhasim! Konecne to nekdo rekl... ja uz taky koukam na jiny blogy jako lovelyhair protoze koho to ma bavit kontrolovat 10. den ci si napsala novy clanek nebo ne. Nebo povis ze budes prispivat den az obden a..... nic z toho :D jinak je to nejlepsi blog clanky sou hodnotny...

      Vymazat
  71. Strašně moc ti to sluší Mii :-) ty malé potvůrky, s tema mě strašil můj přítel :D a bude článek o ladyboxu ? ;-)

    OdpovědětVymazat
  72. The carrie diaries se dívám, je to užasnej serial:) Hlavne toho kluka tam zeru:D

    OdpovědětVymazat
  73. Super clanok! :) obe posobite velmi sympaticky :)) kraasne oblecko chcem mat tvoj satnik....gremlins to som pozerala v telke este :DDD najlepsie boli tie filmove efekty :D strasne ma bavia taketo clanky a to tvoja kamoska zjedla vsetky knedle na tanieri?? Chcela by som tak vediet jest:D vlasy mas peknee akurat by sa mi viac pacili keby ten farebny prechod medzi blondavou a hnedou bol prirodzenejsi taky jemnejsi :)ale na to ze si takto farbis vlasy ich mas vazne pekne.... jedina taka vec je ze si prispievala po tyzdni ak nie viac. ale mam tvoj blog rada aj ked mam pocit ze nan kasles :D tvoja vec. a vizazisticky kurz? To je moj absoluuuuty sen! :DDDDTak vela clankov do buducnosti a pekny zvysok vecera!
    Martina

    OdpovědětVymazat
  74. TCD je skvělý seriál:) těším se na druhou sérii!

    OdpovědětVymazat
  75. Tak musím se smát,protože já mám taky kamarádku Milušku (Mily) :D Ale nejmenuju se Mia :D Tvoje outfity jsou nepřekonatelné! :) A Mily je také moc krásná dívka s úžasným vkusem! A ta postava! I want! :D A TCD sleduju! Teda asi před dvěma měsícema jsem s zasekla u 10.dílu,takže chci ještě do konce prázdnin dokoukat ty tři díly :) Ale moc se mi líbí,příjde mi vtipný :D prostě skvělý a Sebastian! Oh my god! :D Opět super článek! :-*

    OdpovědětVymazat
  76. Mio, k tomu co jsi psala k Sexu ve městě - bez urážky, ale viděla jsi ten seriál vůbec někdy za svůj život? :D To není žádné porno, kde by Carrie šla každý večer do trojky s někm jiným, ona je to spíše komedie (o dobrém přátelství čtyř kamarádek), podle toho co se hlavním hrdinkám někdy v životě všechno posere, a ano, mají sex, není to pohádka pro děti, jako The Carrie Diaries, u toho jsem usínala a nechápu, jak jsem se mohla do konce vůbec dodívat, asi jsem čekala, že se to zlepší, nezlepšilo. Ten seriál bych doporučila spíše třináctiletým holkám.

    Ale snad to nepochopíš jako urážku ;)

    OdpovědětVymazat
  77. Knížky už jsem četla docela dávno, ale o seriál jsem se ještě ani neotřela. Kde se na to koukáte? Je to někde online, nejlépe s českými titulky?

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡