Nedoporučuji (červenec 2013, I.část)

DSC_1265

Tento článek věnuji produktům, se kterými jsem nebyla spokojená a už bych si je znovu nekoupila. Není jich málo a zdaleka to není všechno, takže to určitě není poslední článek na toto téma.
DSC_1271
DSC_1261 
Essence pěnová tvářenka
Upřímně jsem si ji koupila hned jako novinku, ale použila jsem ji jen jednou. Špatně se nanášela a vytvořila mi fleky asi už po půl hodině od aplikace. A co se stalo, když jsem ji asi po roce otevřela? Čekalo mě překvápko - tvářenka vyprchala. Je mi jasné, že pěna má asi nejnižší životnost, ale i tak mě produkt velmi zklamal. Navíc i celkem chemicky páchne. Mám pěnovou tvářenku od značky Manhattan a ta se s touto nedá vůbec srovnávat. Určitě bych si jí už znovu nepořídila.

Essence Me & My ice cream rozjasňující perly
Horší rozjasňovač jsem už dlouho neměla. Obal vypadá roztomile, ale ve skutečnosti jde o nehezký chatrný plast. Uvnitř je houbička s jejíž pomocí se má produkt nanášet. Ta je úplně na nic. Perly smrdí, drolí se, a hlavně - vůbec nic nedělají. Špatně se s nimi zachází a když už se podaří něco na pleť nanést, nic to nevydrží. Ne, že bych nebyla příznivce perel a rozjasňovačů, ale tento považuji za jeden z největších propadáků. Produkt bych dala pětileté holčičce, jako hračku do kosmetického kufříku.
DSC02481 DSC00759 
Parfém Juicy Couture Peace & Love
Tento parfém mě tak moc zklamal. Hodně jsem o něm četla a viděla jsem ho v každé parfémové kolekci u youtuberek. Není úplně nejlevnější, ale koupila jsem jej ve slevách v Marrionaud, takže cena byla celkem přijatelná. Flakon mě zaujal asi nejvíce. Parfémy Juicy Couture jsou svým dokonalým designem pověstné. Vůně se mi v obchodě líbila a dokázala jsem si ji na sobě představit. Jenže - parfém absolutně nic nevydrží. Nastříkám se s nim snad desetkrát (do dekoltu, na ruce, na krk, apod.) a skoro nic necítím. Po hodině už ani nevím, že jsem se s ním navonila a necítí ho ani mé okolí, i když se zeptám, zda jim má vůně voní. Je hezký, ale to je bohužel vše a to mi nestačí.
DSC00768 DSC_1255 
Essence paletka očních stínů Night club
Název je tedy trochu zvláštní. Asi tím bylo myšleno večerní líčení na party, ale ve mně název stejně evokuje nějaký vykřičený strip club. Odstíny jsou v paletce krásné. Doma vlastním paletku z letní edice a mám ji celkem ráda, proto jsem se na tuto tmavší novinku těšila. Bohužel, ačkoliv jsou stíny moc pěkné, tak ale nejsou dostatečně pigmentované. Na prstu  po sejmutí možná ano, ale na ruce ani na očích skoro vůbec. Zkoušela jsem to i s kvalitní bází, ale stejně je výsledek nedostačující. Velká škoda.
DSC_1293 DSC_1295 
Dermacol řasenka a jumbo tužka z kolekce Black sensation
Tužka nic nevydrží a řasenka má špatný kartáček a vytváří hrudky, které se pak drolí. M8m doma z této kolekce ještě linky ve fixu a ty jsou opravdu výborné. Bohužel mi však tyto dva  zbylé produkty vůbec nevyhovují.

Bourjois korektor Bio detox organic
Korektor má tak akorát odstín, příjemně se nanáší chladivou kuličkou, ale vůbec nekryje, což je u korektoru asi to nejdůležitější. Značku Bourjois mám moc ráda, ale tento produkt se jim podle mě nepovedl.

Inglot AMC matná rtěnka/jumbo tužka na rty
Odstíny má Inglot krásné, rtěnka je na rtech moc pěkná, ale má jedno zásadní mínus - tužka nejde ořezat ani posouvat, takže za ten kousíček co vidíte na fotce, dáte 250 Kč, ale jakmile jej vykreslíte, můžete rtěnku vyhodit. Doufám, že se nepletu. Mou tužku nijak vytáhnout nedokážu a dost mě to štve. Pokud tomu je opravdu tak, že není vysouvací, tak bych si ji už nikdy v životě nekoupila, protože tak úžasná zas tedy není.
DSC_1257 DSC_1237 
Scrub Sugar babe od Lush
Domnívám se, že se tento produkt již nevyrábí a asi to má svůj oprávnění důvod. Po nemočení se jeho tuhá forma rozteče a stane se z něj tekutý peeling. Já jsem to bohužel netušila, a tak se mi polovina ztratila při sprchování. Půlku jsem stačila zachránit a dala ji do starého kelímku. Produkt mě tím ale bohužel zklamal. Jinak hezky voní a je dost hrubý, takže peelinguje výborně. Jen se mi nelíbí ta měnící se konzistence.

Pokračování příště :-) 

Máte nějakou zkušenost s výše zmíněnými produkty?

86 komentářů:

  1. Anonymní11.07.13 0:48

    zkušenost mám s got2b ála beach girl, a vubec mi potom nepřišli vlay vlnité akorád slepené a nešli rozčesat,..a přijde mi že to i vysušuje ,. jaký je tvuj nazor?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přésně, kdyby takhle vypadaly vlasy od moře. Nikdo by o ten efekt nestál.

      Vymazat
  2. Zajímavý článek, už se moc těším na pokračování =)Myslím, že jsem někde četla, že ta tužka od inglotu se ořezává =) A u toho lushe máš překlep, máš tam po nemočení =D Trošku jsem na to zprvu koukala =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní31.07.13 0:15

      nemočení:D to je fajn překlep:D

      Vymazat
  3. Takovéhle články vítám...je dobré vědět za co zbytečně neutrácet peníze:)
    http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, k tomu peelingu, kukám, že jednou z hlavných zložiek je kokosový olej. Ten má tuhú formu len cca do 20-25°C, potom sa stáva tekutým... Stačí naniesť na ruky a už sa topí, to je také jeho špecifikum :) Inak je to výborná vec, ja si z neho napr. robím domáci lip scrub, používam na vlasy/telo/pleť, občas do varenia :D ... Inak si mi článkom ušetrila pár drobných, takže ďakujem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, také ho používám a je to fakt skvělá věc!:-)

      Vymazat
  5. To sklamanie z vône poznám, tiež som si viackrát kúpila parfém, ktorý mal nulovú výdrž... Inak vidím dole sprej got2b, tiež ho mám a nejak mi príde, že nič extra nerobí, tak som zvedavá aj na tvoj názor.

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní11.07.13 1:23

    Na té Inglot tužce, nemělo by otáčet spodkem? Jestli to nejde tak to nevím, ale je dost drahá za ten koustíček. :D

    OdpovědětVymazat
  7. S tou pěnovou tvářenkou souhlasím, to je tragédie. Nicméně perly mi přijdou docela fajn, nepoužívám je tedy jako rozjasňovač, ale na celou tvář a výsledný efekt se mi líbí. Před pár dny jsem o tom zrovna psala: http://svetpodles.blogspot.cz/2013/07/stoji-za-koupi-essence-le-me-my-ice.html

    Dobrou! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super blog :) som rada ze pises o kozmetickych prepadakoch to sa tak casto nevidi :)
    Tie Essence perly som si chcela kupit no este ze som tak neurobila :)
    Budem rada ak budes aj nadalej pisat taketo recenzie :)

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní11.07.13 1:50

    Moc hezká recenze Mio :). Chtěla jsem si pořídit rozjasňovací perly, ale už jsem na ně slyšela dost špatných zkušeností :/. Teď jsi mě utvrdila v tom, že žádný perly nebudou! :) :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ja mam ty rozjasnujici perlicky od Essence a miluju je. Mam hodne mastnou plet, takze nejsem velky fanda rozjasnovacu, ale tyhle perlicky mi dodaji takovy prirozeny vzhled... a kdyz casem zmizi tak to nevadi, protoze uz se stejne zase lesknu. :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Perly od Essence, tvářenka a jejich slavné stíny, to je opravdu přímo hrůza! Upřímně, já mám tu paletku Sun Dance jako ty a když sem byla před rokem ještě o něco míň zkušenější,, nenáviděla jsem ji a skončila asi po týdnu používání v koši. Se zbylými produkty nemám zkušenost, nemůžu soudit :). Dermacolí linky jsou super, ale ve fixu a tekuté, to je přímo svatej grál z drogérie. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Souhlasím s tou soufflé tvářenkou. Vždycky jsem byla po ní flekatá, tak jsem ji použila asi 2x a pak jsem ji po delší době otevřela a smrděla a změnila konzistenci, tak jsem ji vyhodila...
    Tu paletku stínů mám v té zlaté barvě a jsem s ní moc spokojená, maluje dobře:)

    OdpovědětVymazat
  13. Tá ceruzka od Inglotu sa mi nezdá, musí sa nejako vysúvať. Ja by som na tvojom mieste zašla do predajne, kde také predávajú a opýtala sa na to, ako to funguje. Tie tiene od essence vyzerajú pekne, škoda, že nie sú dobre pigmentované. No a k tým rozjasňujúcim perličkám, ja mám takúto recenziu na tie od avonu, ten istý problém. Môžeš si o tom prečítať na momosbeautydiary.blogspot.sk Inak je skvelé, že si napísala takýto post, je skvelý nápad upozorniť na nekvalitné výrobky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tu tužku od Inglotu stačí ořezat, proč bys ji měla hned vyhazovat? Jen to bude chtít buď perořízek, nebo větší ořezávátko.

    OdpovědětVymazat
  15. Nemám k essence produktům na oči a tváře důvěru a teď už tedy vůbec... nakupuji u essence méně a méně, škoda..

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní11.07.13 7:40

    Ahoj, myslím, že ta jumbo tužka na rty se dá ořezat. Např. na Australských stránkách ho nabízejí k tužce v ceně. Takže nejspíš "ořezatelná" je.
    Jinak moc hezký článek.

    OdpovědětVymazat
  17. z výše zmíněných mám akorát essence tvářenku a tu teda nemám ráda :D
    a musím souhlasit s Dermacol linkama ve fixu, ty ráda mám :)
    a tužky podobného typu se snažím ořezávat, ikdyž jsou plastové...jde to sice dost blbě, ale tak nějak mi nic jiného nezbývá :D (nechápu, kdo to vymyslel!!)

    OdpovědětVymazat
  18. Anonymní11.07.13 8:06

    Ahoj, tu pěnovou tvářenku od Essence jsem si chtěla koupit když byla ve výprodeji za 29,90Kč, ale už vzorek v obchodě vypadal odpudivě. Jinak s tím parfémem to mám občas podobně, že ta výdrž je slabá. Děkujeme za tipy co si nekoupit :-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  19. Sugar babe jsem měla strašně ráda, škoda, že už není. Použila jsi ho špatně :D Musíš namočit tělo, kousek odlomit, ten už pod vodu nedávat a tím kouskem přejíždět přes tělo, postupně se rozpustí, ale zůstane na těle, kde pak dopeelinguješ a je to. Ale jinak je to drahá sranda, měla jsem ho vždycky tak na 4 použití.

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní11.07.13 8:23

    Perfektní článek! Díky!:-)

    OdpovědětVymazat
  21. Ani jedno nemám a ani jedno si rozhodně nekoupím. ;)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  22. Na ty perly od essence jsem moc chvály neslyšela, takže mě tvoje reakce na ně nepřekvapuje :)

    OdpovědětVymazat
  23. Mimojiný mám z těhle věcí doma i ty rozjasňující perly, ale ještě jsem je nezkoušela. Věřím, že můžou být nanic, ale jenom chci upřesnit, že ta houbička, co v nich je, není k jejich nanášení, ale k tomu, aby se při manipulaci nerozflákaly.

    OdpovědětVymazat
  24. produkty jsem nezkoušela ale díky za tipy co nekoupit :)

    OdpovědětVymazat
  25. zo spomenuteho nemam ani jeden produkt, ale som rada, ze s linkou vo fixe od dermacolu si spokojna, tu si chcem najblizsie kupit:)

    OdpovědětVymazat
  26. A zrovna ten parfém jsem se chystala koupit, protože se mi moc líbí jeho vůně.. sice je výdrž subjektivní věc, ale radši to riskovat nebudu a koupím si jiný, který se mi bude líbit:)

    OdpovědětVymazat
  27. Super článek! Takové mám ráda, jsou přínosné! Takže jestli jich bude víc, tak se moc těším :) Na obrázku v úvodu článku máš i těl. mléko se třpitkama od balea, to taky nedoporučuješ? Mám ho doma, ale ještě jsem nezískala tu správně opálenou pokožku na které by ty třpitky hezky vypadaly, tak jsem ho ještě nepoužila... To mě mrzí ale jestli je to mlíko špatné :-/

    OdpovědětVymazat
  28. Mio, ta tužka od Inglotu jde normálně ořezávat :) Musíš na to mít akorát jumbo ořezávátko, ale mám tu samou a normálně jí ořezávám :)

    OdpovědětVymazat
  29. Tak já mám paletku Night club tu druhou a nemůžu si na ní stěžovat ;)..vyhovuje mi maximálně.

    OdpovědětVymazat
  30. Ty essence stiny jsou opravdu priiserne! Mam tu letni, svetlejsi verzi a vlastne netusim proc jsem ji jeste nevyhodila :) ale ze se na fotce ovjevil i Balea summer glam a Cien odlakivac me prekvapilo! Moji oblibenci :) ale o tom zase priste..

    OdpovědětVymazat
  31. Ja popravde nemám žiadnu skúsenosť konrétne s týmito produktmi, ale čo sa týka parfému Juicy, dlho som mu odolávala vôbec ho ovoňať a v poslednej dobe ako som o ňom čítala naozaj z každej strany mi to nedalo a išla som ho ovoňať. Vôňa sa mi celkom páčila, ale keď píšeš, že má slabú výdrž to ma teda dosť odrádza :(

    OdpovědětVymazat
  32. Být tebou tak opravdu zkusím pohledat, co s tou tužkou od INGLOTU, protože není možné, aby chtěli za takový kousíček tolik peněz :(

    OdpovědětVymazat
  33. Mii, ještě, že tě máme :) Já pořád pokukovala po těch perlách a některé blogerky je dost chválily, ale spíše dávám na tebe :) Jinak máš plus za originalitu, moc se mi líbí ten nápad vystavení těch produktů na první fotce :)

    www.lettertomywardrbe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  34. Ta paletka od Essence je vážně strašná. Já ji dostala od kamarádky, protože se jí líbily barvy, ale ta pigmentace a výdrž? Děs běs! Od té doby si zásadně nekupuju paletky levnějších značek, raději investuju do něčeho kvalitnějšího! http://cheekydolly22.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  35. v první chvíli jsem se lekla, že ti nevyhovují ty zebra černé linky od Dermacolu :) mám je doma a pracuje se mi s nimi hrozně dobře :) ale aspoň vím, že další věci z této řady si kupovat už nemám

    OdpovědětVymazat
  36. Ty Essence perly jsou dost špatné, to máš pravdu, ale ta houbička rozhodně není určena k nanášení rozjasňovače na tvář. Je to jen jakási ochrany, aby se perly tolik nedrobily. Překvapuje mě, že zrovna ty jsi to nepochopila.
    A ta Inglot tužka jde ořezat normálním velkým ořezávátkem, neplaš :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Zajímavé téma :) Ty Essence stíny mě překvapily, chystala jsem si pořídit podobnou mini paletku, ale asi si to ještě rozmyslím.. Jinak jsem s jejich stíny moc spokojená - mám několik jednotlivých odstínů, hezky pigmentují a vydrží na víčku dlouho :) Těším se na pokračování!

    http://melange-soul.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  38. Skvělej článek, a ty perly od Essence mě překvapily, chtěla jsem je vyzkoušet :/

    OdpovědětVymazat
  39. s těmi stíny naprosto souhlasím, nic nevydrží

    OdpovědětVymazat
  40. Hezké shrnutí :-) Mám zkušenost s pěnovou tvářenkou od Essence, ale s trošku jinou, ta moje je z limitky Fruity. Bohužel mi taky nevyhovuje. Prvních pár použití byla fajn, ale pak začla nějak jako by usychat nebo co... Má jinou konzistenci a když ji nanesu na tvář, tak nejde vůbec rozmazat. Je to škoda, má krásný odstín a mooc mi voní :-)
    Jsem zvědavá, co napíšeš o tom produktu na plážové vlny, docela jsem uvažovala, že si ho pořídím.

    OdpovědětVymazat
  41. Vidím, že v produktech máš i got2b pro "vlny jako od moře". Výrobci udělali velkou chybu, že neuvedli, že tento produkt je vhodný především pro přirozeně vlnité vlasy. Já osobně mám vlasy od přírody zvlněné, a když použiji tento sprej po umytí vlasů, tak mám potom vlny nádherně zvýrazněné. Jinak kamarádka má vlasy typově jako ty a tento sprej používá dohromady s difuzérem a nemůže si ho vynachválit, ale jen nastříkat do vlasů bez další úpravy jako já, to s rovnými vlasy nemůže.

    OdpovědětVymazat
  42. Tento článok je super. Teším sa na pokračovanie ;)

    freedom writer

    OdpovědětVymazat
  43. Docela jsi mě zarazila těmi stíny od Essence, měla jsem v plánu si je pořídit, ale poohlídnu se jinde :)

    OdpovědětVymazat
  44. Tuzka se orezava velkym orezavatkem urcite ho tam prodavaji.

    OdpovědětVymazat
  45. No super, tak jsem rada, ze nejsem jedina a mam stejny nazor na parfem...Juicy Couture jsem si taky poridila, ale jinou atake nic nevydrzi...jsemnz toho nastvana. Jediny, co je pekny je obal a vune vyprcha za chvilinku...uz jsem si rikala, jestlinjsem divna...ale potvrdila jsi mi, ze to opravdu nic nevydrzi.

    OdpovědětVymazat
  46. Ten solný sprej na vlasy Got2b je příšerný!!! Četla jsem na něj recenzi u Ájy na Beatutypedii, kde jej chválila, tak jsem si jej koupila a hrůza... Moje vlasy jsou po něm tvrdé, bez lesku, bez života, večer nejdou rozčesat a zůstanou hodně vysušené. Použila jsem ho 2x a vždy jsem si po něm musela vlasy hned ten den umýt. Nic pro mě, jsem zvědavá, proč se nelíbí Tobě :-) Renata

    OdpovědětVymazat
  47. s pěnovou tvářenkou Essence mám tu samou zkušenost, je hrozná a vůbec ji nepoužívám...stíny od Essence si nekupuji, měla jsem nějaké mono stíny a pigmentace byla téměř nulová

    sprej od got2b mě taktéž zklamal, vlasy po něm vypadají jak kdybych si je zapomněla umýt :(

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  48. Žádný z těchto produktů doma nemám, ale vyzkoušela jsem ty Essence stíny - SUN CLUB a ty mi vyhovují, barvy jsou pigmentované, dobře se "blendí" a vydrží mi :))) V obchodě jsem váhala i nad těmi night, ale přeci jenom - více využiju ty letní, i s nimi se dá udělat tmavší líčení.

    A ten JC parfém mě docela zarazil, už jsem si několikrát říkala, že si jej prostě musím pořídit, ale tohle mě docela vyděsilo... :D

    OdpovědětVymazat
  49. jediné čo mám,je letná verzia tieňov essence,ale mám pocit že ich pigmentácia je dosť slabá.
    Výborný článok,aspoň viem do čoho neinvestovať,aj ked celkový výsledok (podľa mňa)závisí od jednotlivca.
    No aspoň si dám pozor pri nákupoch,aby som nevysolila peniaze za somariny :)

    http://cestchic-daniela.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  50. S tou tvářenkou od Essence se ani nedivím, už několik týdnů ji vidám ve výprodejních košíčcích v Rossmannu

    OdpovědětVymazat
  51. Nevysouvá se ta tužka od Inglotu jakoby "hořejškem" (tím, co chrání tu tužku) ...

    OdpovědětVymazat
  52. super clanok!! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  53. Kupovala jsem věcičky sobě a taky dárečky kamarádce a chtěla jsem sáhnout po perličkách i po stínech night club, tak vidím, že jsem udělala dobře :-) Jinak s tou rtěnkou je to opravdu divný... a na parfém jsem slyšela spoustu kladných komentářů a možná jen chtěly, aby tomu tak bylo, protože má úžasný flakonek.

    OdpovědětVymazat
  54. Tak po těch perlách jsem hrozně toužila, ale nikde jsem je nemohla sehnat :(( Ale na druhou stranu jsem ráda, že už vím, že jsou na nic. Ty stíny od téže značky mám a celkem mi vyhovují. Jsou dobře pigmentované a mám je ráda. (myslím ty z té sun club kolekce) a ty Night club mě ani nelákají.

    beautyandcosmeticcz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  55. Skvělý článek .A moc děkuju za ta tipy co si nekoupit . Už už jsem si chtěla koupit rozjasňovač od essence :D

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  56. super článek! Tu tvářenku mám taky a je totálně na nic, vypadám s tím jak Marfuša:D

    OdpovědětVymazat
  57. Skvělý článek. :) Perly ani stíny od Essence bych si nekoupila, ale produkt od Inglotu mě celkem zarazil. Každopádně dokupovat si k výrobku ještě speciální "jumbo" ořezávátko? Děkuji, nechci.. Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  58. ja mela tu rasenku a nebyla to takova katastrofa, ale uz bych si ji nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  59. s HC parfémy souhlasím. strašně jsem nějaký chtěla a podle popisu vypadaly zajímavě, ale když jsem je pak stříkla na papírek, měla jsem pocit, jako bych tam stříkla obyčejnou vodu. žádná vůně, nic...

    a ty perly od Essence podle mě nemají být jako rozjasňovač v tom pravém slova smyslu, ale na celý obličej pro takové to sjednocení pleti :)

    OdpovědětVymazat
  60. Báječný článek :).
    Jinak s tvářenkou od essence jen souhlasím :o) .

    OdpovědětVymazat
  61. Super nápad na článek!Moc zajímavý, neobvyklý a originální! :)

    OdpovědětVymazat
  62. Jsem ráda, že jsem si ty stíny nekoupila, byl by to krok vedle. Děkuji, že jsi mě v něm ujistila :) Ale škoda těch perel, jsou hezky barevné. :)

    OdpovědětVymazat
  63. naštěstí jsem se jim vyhla :D
    chtěla bych se ale zeptat, jestli máš zkušenosti s řasenkou od NYC Big Bold nebo Volum express od Maybelline a jestli bys mi mohla nějakou víc doporučit. do ted jsem měla od rimmelu Scandaleyes a potřebuji novou tak nevímjestli zkusit něco nového nebo u ní zůstat :D

    OdpovědětVymazat
  64. Moc DĚKUJI za článek. Velmi užitečné :)

    Nechtěla by jsi ještě udělat Update Hair Care Routine? Máš nááádherné zdravě vypadající vlasy? A bereš na ně nějaké vitamíny?

    Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  65. nic z toho jsem neměla, jinak tento článek byl fajn nápad, určitě bych ho uvítala častěji! :)

    OdpovědětVymazat
  66. ty barevné kuličky jsou vážně zajímavé, taky o nich uvažuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. slecna je trosku mimo ... :D je videt, ze clanek asi "cetla" :D

      Vymazat
  67. Z týchto produktov ma najviac zajal posledný a parfém. Videla som ho skoro všade a myslím si že je dosť zlé že taký drahý a známy parfém nevydrží dlho...škoda...Posledný produkt som nepoznala a preto ma zaujal, avšak neviem čo presne od neho očakávať preto nemôžem posúdiť ani tvoje sklamanie. Myslela som si že tie tiene od Essence budú také dobré ako predchádzajúce, a mýlila som sa...Aspoň viem čo si nemám kupovať ;)

    Pozývam ťa na giveaway http://crazy-lifestory.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-persun-mall.html

    OdpovědětVymazat
  68. nápomocný článek:) Ten rozjasňovač od Essence jsem si chtěla koupit..teď si ho raději kupovat nebudu:)

    OdpovědětVymazat
  69. to poslední od lush vypadá jak nějaké blitky dost nechutné :D

    OdpovědětVymazat
  70. Peace Love Juicy mám ráda, ten mi vyhovuje. Jinak souhlasím s tvářenkou a rozjasňovačem od Essence. Ten rozjasňovač je opravdu příšerný. Z té nové kolekce není zlá ta pěnová tvářenka, ta celkem funguje:))) S Lushem mám problém, že hodně věcé zapomenu dopoužívat a mezitím se zkazí, ale to je můj problém:)

    OdpovědětVymazat
  71. Nad tou tvářenou jsem přemýšlela...teď už vím,že si ji kupovat nebudu :D
    Díky :)


    http://gigireview.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  72. Mám podobnou tužku od Oriflame a tyhle plastové jdou úplně v pořádku ořezat, ale je pravda že jsem dlouho scháněla ořezávátko, do kterého se tužka vešla. Dala jsem ji na chvilu do mrazaku, jinak se ta tuha při ořezávání patlá, a po té ořezala a paráda. Za zkoušku nic nedáš ;) Pája

    OdpovědětVymazat
  73. Mám ráda takovéhle články, protože pak když vidím nějaký produkt, který někdo nedoporučoval, tak si řeknu:,,nene, s tím spokojená nebudeš, nekupuj si to" :D A nevyhodím za to ty peníze, takže díky za tyto články! :) Zkušenost mám akorát s tou essence paletkou a máš pravdu, odstíny jsou sice hezký, ale ta pigmentace.. hrůza, je to škoda :/
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  74. tak zrovna korektor Bourjois korektor Bio detox organic mám a je perfektní. podle mě kryje dostatečně :)

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj pekny članok davam follow na tvoj blog a pozyvam na GIveAWAY http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  76. děkuji za tip ohledně parfému! pokukuju po něm už dlouho a podle toho co píšeš, jsem zklamaná.. vzhledem k tomu, že není nejlevnější si asi raději vysním jiný :D :))

    http://www.fashionladyan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  77. Čekat týden na další trapný článek o hovnu už mně fakt nebaví, tvůj blog stojí za starou belu, je to fakt o ničem, měla by jsi ho zrušit

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj, ta tužka od Inglot se normálně ořezává, mě to jde v pohodě. Pokud ti nevyhovuje produkt, tak tomu rozumím, ale nelíbí se mi, že nadáváš na něco, co neumíš použít :-(

    OdpovědětVymazat
  79. ty kuličky jsem chtěla vyzkoušet a asi jsem to právě zase zavrhla :D řasenku ani tu jumbo tužku z té Black Sensation kolekce jsem nezkoušela, ale mám fix na oči a ten je perfektní!

    OdpovědětVymazat
  80. Inglot rtěnka v tužce se ořezává, takže doufám že jsi jí nevyhodila :-)

    OdpovědětVymazat
  81. Anonymní11.09.13 8:28

    Tužka Inglot je ořezávací :). Ale začali dělat nový obal a je vysouvací - stojí o 20,- více.

    OdpovědětVymazat
  82. Mám rtěnku od Inglot a vysouvat mi jde otočením spodní části, ve které je také ořezávátko... Divné, já s ní problém nemám, ale moc nevydrží =)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡