Můj poslední Senzabox (červen 2013)

Asi bych měla hned v úvodu vysvětlit, proč poslední. Tak tedy ve zkratce - jde o to, že dvě krabičky krásy dostupné na našem trhu (Ladybox a Senzabox) se spřátelily a spojily své síly. Z tohoto krásného sňatku vznikne mimino jménem Ladybox s logem Senzaboxu, které by mělo být personalizované a obsahově mnohem zajímavější. Více na ladybox.cz a senzabox.cz. Rozhodně všem doporučuji objednat si připravovanou edici Just Married. Tuším, že kdo zaváhá, bude dost litovat. Červnový Senzabox hodnotím jako lepší průměr. Produkty mě potěšily, ale klidně to mohlo být jště o něco lepší.
DSC_0299 DSC_0303 

Metalická tužka na oči (Beauty UK)
Tak ta mě zrovna moc nenadchla. Obalem mi připomíná dětskou hračku z barbie kufříku a zelenou na oči moc často nepoužívám. No nevadí, putuje do kosmetické taštičky k mamině, která ji určitě využije.
Tvářenka z arganovým olejem (Paese)
Odstín č.35 se dá nazvat barbie pink. Je hezký, i když na mě možná vypadá celkem nepřirozeně. Tvářenka mi však udělá radost vždy. Jen by tato mohla mít bytelnější obal. Při zavírání mám pocit, že mi křupne. Vypadá dost lacině. Ona vlastně i laciná je. Stojí 55 Kč. A je z Polska, což jí moc na kráse nepřidá. Nechci být skeptická. Mám ráda polskou značku Ziaja a pracuji v polském obchodě, ale k polským výrobkům mám bohužel předsudky. Je to proto, že každé druhé jídlo, které je na základě špatné kvality staženo z našeho prodeje, je polského původu.
Lak na nehty (Models own)
Mám z něj upřímnou obrovskou radost! Laky sice nepotřebuju a už vůbec ne třpytivé, které jdou špatně odlakovat (vím, že to jde s alobalovou technikou dobře, ale já zkrátka pořád pospíchám a mám ráda všechno hned), ale je opravdu moc pěkný. Název Dancing queen ho tedy přesně vystihuje. Je průhledný se zelenými, modrými a zlatými velkými třpytkami. Již v minulosti jsem na tuto značku natrefila na asos.com. U nás v drogeriích bohužel Models own nenajdeme, ale už máme alespoň český eshop.

DSC_0308 DSC_0309

Tyčinka na den a noc proti akné (Anatomicals)
Značku Anatomicals jsem objevila díky krabičkám krásy a dost jsem si jí oblíbila. Líbí se mi vtipné obaly, příznivé ceny i celková kreativita značky. A produkt bojující proti pupínkům se u mladého člověka nikdy neztratí.
Sprchový gel (LOccitane en provence)
Trochu mě mrzelo, že jsem nedostala pivoňku, která byla do boxů také přiřazena, jelikož jsem měla stejnou vůni a dost jsem si ji oblíbila, ale i tento sprcháček hezky voní. Považuji ho za příjemný dárek, který rozhodně využiji.
Mýdlo (Kiss my face bio)
Tato značka je údajně proslulá mýdly z přírodního řeckého oleje, a také se od toho odvíjí cena mýdla (480 Kč). Je pravda, že díky mýdlům od značky Lush jsem schopná poznat a ocenit benefity mýdel, ale asi bych více ocenila krém na ruce od stejné značky, který byl do jiných SB přiřazen. 

Jak se zamlouvají produkty Vám?

29 komentářů:

  1. Anonymní04.07.13 2:16

    nádherné fotky, jde vidět, že se se zrcadlovkou už učíš :-)

    OdpovědětVymazat
  2. vyzerá to super :) rozmýšľam, že si Ladybox objednám, ako to funguje? Dá sa objednať aj len na jeden mesiac?

    OdpovědětVymazat
  3. Já dostala tu druhou variantu SB. Tužku jsem měla v barvě fialové/metalické, ten odstín je vážně fajn a krém na ruce je úžasný, hned bych ho brala v plném balení. Naopak sprchový gel mám s vůní pivoňky, která mě nenadchla...

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní04.07.13 8:14

    Ahoj Mii,
    Musím říct, že z tohoto Senzaboxu mě zaujal snad jen sprchový gel :). Jinak článek opět super.

    Krásný den !
    Tvoje Zuzka

    OdpovědětVymazat
  5. super fotky :-) červencový Just married už mám objednaný, tak jsem zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Fotky jsou opravdu hezké,ale ten senzabox mě tentokrát moc nezaujal.Už byli i lepší vydání :) Mě by se asi nejvíc líbil ten lak,který vypadá opravdu suprově!

    Chtěla bych vás poprosit,aby jste mrkli ke mě na blog.Teprve ho rozjíždím,alei tak můžete nechat nějaký ten komentář :) :P Moc by mě to potěšilo díky :)

    http://terry-londonbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle jsem si neobjednávala, ale soudě z recenze mě tam vysloveně nic moc nenadchlo.

    OdpovědětVymazat
  8. hezké fotky :) tak to je super, třeba to bude lepší, když se obě firmy spojily :)

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlasím s lepším průměrem..:)

    http://cosmeticsisourlife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Červencovou krabičku Just Married už mám od včerejšího rána objednanou tak jsem na ní zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  11. Box moc povedený,nevyužiju jen tyčinku. Na kané netrpim,takže hned šla k bráchovi. Ale dost mě mrzí to spojení krabiček,raději bych si připlácela za dvě :D

    OdpovědětVymazat
  12. To je snad nejlepší krabička, na kterou jsem zatím narazila! Měla bych radost úplně ze všeho (jen bez toho mýdla bych se asi obešla) :)

    OdpovědětVymazat
  13. Mě LB nebo SB nikd nelákal, ale asi jednou odolám a tež si ho objednám.
    http://lifebyter.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Mě krabičky krásy nezaujaly.. Měla jsem možnost jednu vyzkoušet a bohužel jsem toho názoru, že si raději koupím produkt, který potřebuji a ne překvápko :))

    Ale co mě zaujala Miuš, tak to jsou ty nádherné fotky.. Když se podávám na starší příspěvky, tak takhle pěkné fotky tedy nebyly! Jsou jasné, ostré..je na nich vše krásné vidět..Moc moc chválím..

    OdpovědětVymazat
  15. Doufám, že ty si edici just married objednáš, protože by mě vážně zajímalo, o kolik lepší to bude. Z tohoto mě zaujal jen lak :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Zajímalo by mě, do kdy se může ladybox objednat? Stále váhám nad tou Just Married edicí, ale asi bych raději počkala na mini recenze, půjde to až potom? Díky za odpověď :) B.

    OdpovědětVymazat
  17. Tohle vydání mě moc nenadchlo :) jsem zvědavá na vydání které bude spojené s Ladyboxem. Hlavně mě zajímá jestli bude změna k lepšímu, nebo zanevřu na všechny krabičky...

    OdpovědětVymazat
  18. senzabox se mi nikdy moc nelibil, ale tahle edice vypada vyborne! jsem zvedava na tu spolupraci v LB

    OdpovědětVymazat
  19. No, Models Own mě lákaly už dlouho, takže za tenhle lak jsem moc ráda. Dělají spoustu pěkných kolekcí, třeba tu Wonderland, z té bych brala všechno :)

    OdpovědětVymazat
  20. Myslím si,že si ešte vychytala jednu z tých lepších krabičiek a produkty sú vcelku fajn:) Najmä sprcháč,mydlo a tyčinka proti akné. Inak som nakrabičky tento mesiac videla zatiaľ len samé negatívne komentáre :)

    OdpovědětVymazat
  21. Hrozně se mi líbí krátký článeček o tobě v levém horním rohu, hezky jsi tento tvůj koutek popsala. Držím palce na univerzitě i v práci a dál piš, jsi šikulka! :-*

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Miuš,
    moc se v těch boxech nevyznám a proto se tě chci zeptat, do kdy se může ten box objednat. Můžu si ho třeba koupit až po tom, co ho dostanou blogerky?

    OdpovědětVymazat
  23. Skvělý článek, ikdyž mě protentokrát nechal obsah chladnou :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. ta tvářenka vypadá strašně pěkně:)!

    OdpovědětVymazat
  25. Nějak se mi nezdá cena mýdla, SB sice uvádí 480 Kč, ale ať počítám, jak chci, tak mi to jako ekvivalent k necelým čtyřem librám fakt nesedí. http://www.kissmyface.com/natural-face-care/item/17/Pure-Olive-Oil-Bar-Soap

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní10.07.13 0:08

    Jéé ten lak od Models Own vypadá kouzelně, všimla jsem si téhle značky už na mé oblíbené youtuberce Zoe!:-) Jinak se mi zdá senzabox celkem povedený:)
    lili

    OdpovědětVymazat
  27. také jsem objednávala a tentokrát jsem byla velmi příjemně překvapena. všechno určitě upotřebím :)

    OdpovědětVymazat
  28. Vypadá to dobře :) Taky jsem si objednala svou první krabičku, tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡