Módní nákupy (červen/červenec 2013)

V tomto článku Vám ukážu, co jsem si stačila pořídit za poslední (necelé) dva letní měsíce. Přestala jsem tolik utrácet za hlouposti a snažím se kupovat si věci, které potřebuji nebo v mém šatníku chybí. Hodně přemýšlím při nakupování ve slevách a nenechám se zlákat oranžovou cenovkou (většinou). V budoucnu bych se chtěla zaměřit na kvalitní (třeba i dražší kousky), které 100% unosím. Naštěstí, od doby, co pracuji v obchodě, mě nakupování nějak přestalo bavit a slevy mě nechávají celkem chladnou, tak snad mi to vydrží.
DSC_0208 
top s aztéckým vzorem NY, náramek/lesklé černé legíny a běžový svetřík Mohito, košilka Lindex, khaki slim kalhoty H&M
DSC_1274 
náhrdelník Mohito
DSC_0233 
antický top/mokasíny Ann Christine, náušnice srdíčka F&F store
DSC_0276 
preppy cardigan(vestička) Zara
DSC_1279 
,,boxerské" šortky NY
DSC_1276 
A z balerínek mám snad největší radost. Nedávno jsem si ve spěchu do práce roztrhla punčochy(silonky) a při cestě jsem objevila zapadlou tržnici v Ústí nad Labem na Mírovém náměstí. Punčochy, které ráda nosím jsem sice nesehnala, ale cestou z obchodu jsem objevila tyto krásné ,,bling bling" metalické baleríny. Za 199,-Kč jsem je v obchodě nemohla nechat, ačkoliv je nepotřebuji. Barevně jsou zajímavé a díky výstuži i velice pohodlné. Na noze vypadají moc hezky, a tak doufám, že mi vydrží alespoň tento rok, abych si jich užila i na podzim.
DSC_1275

Objevili jste už něco hezkého na tržnici?
A jak Vás momentálně baví/nebaví slevy? Pořídili jste si něco nového na sebe nebo zatím vyčkáváte?

46 komentářů:

  1. Krásné věci, moc se mi líbí první aztécky top :) Na tržnici se kolikrát dají najít krásné věci, naposledy jsem si tam koupila džínové šortky s perličkama a tolik chvály od okolí dostaly, že nikdo nevěří, že jsou z tržnice :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna jsem si na tržnici koupila takové lehké letní barevné kalhoty. Vhodné třeba někam na kempování, nebo na kolo.. V Tally je měli třeba mnohonásobně dražší, téměř stejné :D

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní07.07.13 8:09

    Ahoj Mii,
    Tento článek mě moc bavilo číst, jelikož módu prostě miluji :). Jinak na slevy se chystám příští úterý do Prahy, ale stejně mi přijde, že si ve slevách moc nevyberu. Sháním nějakou větší kabelku v neutrální barvě, aby se dala dobře kombinovat. Nemáš nějaký tip na obchod :) ?
    Krásný den !
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  4. To stejné jsem si taky říkala, tak snad to tak vydrží :-) už se moc těším na oufity !! :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Jde opravdu vidět, že pracuješ v Mohitu :-D Ale to znám... Taky pracuji v módní firmě a kolikrát tam tu výplatu hned nechám :-D Jinač v Mohitu mají boží kabelky :( jim snad ani odolat nejde - přiznávám, jsem tak trošku kabelkoholik :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné kousky :) Nejvíce mě ale zaujal antický top a svetřík z Mohita :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. slevy ted podle mě nejsou nic moc, i když pár hezkých kousků se tam dá najít :)
    krásné věci, musím někdy zajít do Mohita! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som teda maniak na zľavy, väčšinou nakupujem len keď sú :D Veľmi sa mi páči vecičky z Mohito, no neviem či niekde na blízku tento obchod máme, skúsim sa po ňom poobzerať :) A aj svetrík zo Zary je krásny :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. Antický top je krásnej :)

    OdpovědětVymazat
  10. mě se moc líbí náhrdelník! :))

    OdpovědětVymazat
  11. Cha! I kdybych měla balerínek dva kamiony, vždycky nutně "potřebuju" další! :-D
    A ty tvoje nové jsou fakt pěkné, Mio :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Mio, potřebovala bych se tě zeptat, nedávno ses stěhovala do nového bytu že ? Ten byt sis koupila nebo jsi ti ho někdo pronajal ? Vážně by mě to zajímalo, nechci ti nějak lézt do soukromí, ale budu se také stěhovat a toto by mi pomohlo. Jak dlouho plánuješ, že tam zůstaneš ?

    Děkuji moc za odpověď :-)
    Petra.

    OdpovědětVymazat
  13. Super nákup Mio :) No, popravdě, já nakupuji v tržnici docela často, nebo spíš u vietnamců, zaprvé na tom nevidím nic špatného a mnohdy mají lepší výběr jak značkové obchody, kde si někdy ani nevyberu :)

    OdpovědětVymazat
  14. mně se líbí ten top s aztéckým vzorem :-) jinak moc pěkný nákup...a u mě je to tak, že se většinou ve slevách prohrabu a nic si neodnesu , ni kdy nenajdu nic, co by mě uchvátilo :-D bohužel je to možná daný i tím, že je to všechno nasypaný nahromadě, zmačkaný...

    OdpovědětVymazat
  15. pekné veci, ten ružový top je skvelý! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkné věcičky ♥ ty khaki slim kalhoty a béžový svetřík z Mohita jsou boží :) !

    OdpovědětVymazat
  17. Ty papucky z Ann Christine mam dokonce dvoje, jsou skvele! A na ten anticky top se podivam, vypada zajimave.

    OdpovědětVymazat
  18. Parádní věcičky! Také se chystám na nákupy, tak snad budu stejně úspěšná ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Ten top z NY a náhrdelník, jsou úžasný:) Jinak co se týče slev, ve většině případů mám štěstí, že jsou zrovna zlevněné kousky, které se mi nelíbí :D Romča

    OdpovědětVymazat
  20. líbí se mi tvoje nová nakupovací filozofie, já jsem se před nedávnem rozhodla taky pro něco takového, protože mám šatník plný triček v podstatě zadarmo, ale co z toho :D Takže si budu kupovat věci co se mi líbí a ne jen ty co jsou levný. B.

    OdpovědětVymazat
  21. Já mám slevy ráda z toho důvodu, že mi ceny konečně připadají adekvátní. Není mi líto dát dva tisíce za kabát, který bude mnoho sezon nositelný a v pěkném stavu nebo dva tisíce za kožené boty, co se nerozpadnou při prvním dešti. Líto dát tři sta za tričko hadrové kvality mi je značně nebo šest stovek za sako, ze kterého lezou nitě už na stojanu. Já už nakupuju systematicky: základ šatníku v podobě kalhot, trik, sak, kabátu, balerín, bot na mezidobí jaro, podzim, ne úplně ledová zima, lodičky, košile. Momentálně jsem ve fázi shánění neutrálně barevného propínacího svetru...

    OdpovědětVymazat
  22. Ten náhrdelník je moc pěkneeej:) A ty same sortky jsem si zrovna dneska taky poridila:D

    OdpovědětVymazat
  23. Tak to ja vcera navstivila po ceste z chorvatska velkej outlet, koupila jsem si saty z orsay:) puvodni cena na cz 2068 kc a ted za 98 kc :D fakt tak malo :) asi pristi rok jedu do chorvatska :) az dojedu za tyden, tak napisu clanek :) protoze tohle bylo opravdu neco :)

    anasglamour.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. na vietnamske trznice nechodim uz vubec...

    OdpovědětVymazat
  25. Mohla bys k oblečení psát i jeho cenu (hlavně co se slev týče), pro čtenáře by to pak určitě bylo ještě zajímavější.

    OdpovědětVymazat
  26. Kolik máš zaměstnaneckou slevu v Mohitu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč na to neodpovíš? tO je to tak tajný? xD

      Vymazat
  27. Z té první fotky bych brala úplně vše. Skvělé věci!:)

    OdpovědětVymazat
  28. Teda ten náhrdelník se mi taky moc líbí! Poslední dobou si moc oblečení nekupuju, ale před nedávnem jsem v jednom sekáči narazila na úžasný vzorovaný "halenko-tričko" :D se zlatým zipem za krkem. Celkem mě to překvapilo, protože sekáče jsem vždycky hodně odsuzovala, ale v tomhle měli pár pěkných kousků.

    OdpovědětVymazat
  29. Mě se líbí ten náhrdelník Mohito! Napadlo mě, jestli nechceš udělat TAG, který se týká doplňků a šperků :-)
    Pokud tě zaujme, budu moc ráda, když jej uděláš! Tady je odkaz: http://cheekydolly22.blogspot.nl/2013/06/vsechno-co-se-trpyti-tag.html

    OdpovědětVymazat
  30. najsamlepšie šortky si si kúpila :) môžem sa opýtať kolko stáli,pretože také už dlhšie zháňam :) ja mám pociť,že aj ked sú obchody plné NIč tam nieje :()
    http://cestchic-daniela.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  31. Krásné kousky jsi si pořídila. Ten antický top a belrínky jsou nej! :)
    Do tržnice nechodím, ale pořídila jsem si pár pěkných kousků ve slevách, které unosím. Rozhodně se neženu za oranžovými cedulkami stejně jako ty. Většinou si kupuji nadčasové věci, ale pár "výstřelků" také mám. :)

    OdpovědětVymazat
  32. jedno odpoledne jsem slevám v obchodech věnovala,ale jak to tak bývá tak byly dost přebrané velikosti a odešla jsem jen s pár kousky :) sice jsem spokojená,ale po více jak měsíční pauze od nakupování jsem čekala v obchodech trochu více :) hodně mě lákají plavky, ale mám jich dostatečné množství a nestíhám je ani unosit :(

    u tebe se mi líbí ten první top z NY,to jsem snad ani u nás neviděla :-/

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  33. Taky se mi nejvíc lidí ten antický top! :)

    OdpovědětVymazat
  34. Balerínky jsou moc krásné :) Vždycky se tak divím, že někdo sežene tak hezké věci na tržnici, když já tam na nic pěkného nikdy nenarazím..

    OdpovědětVymazat
  35. nakoupilas krásné věci <3 tvůj blog mám ráda už dlouho a svůj jsem vlastně založila tak trošku proto, že jsi mě inspirovala :)taky jsem se až díky Tobě, dozvěděla o značce Mohito, které jsem naprosto propadla :D Přeju hodně štěstí, jak v životě, tak s blogem a už se moc těším, na další články :))
    An
    http://fashionladyan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  36. Nakoupila sis vážně moc hezké věci. V Mochitu se dají občas najít super kousky. :)
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
  37. moc se mi líbí ty balerýnky ale celkově všechno je moc pěkné..určitě bych to brala

    OdpovědětVymazat
  38. Miuško, ten antický top chci vidět na Tobě! :)) vypadá vážně božsky.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡