16.7.2013

Hezký úterek přeji!
Píšu s týdenní prodlevou, jelikož jsem převážně jen v práci a poslední dva dny jsem měla problém s nahráváním fotek. Navýšila jsem si kapacitu na flickru, tak doufám, že už vše bude v pořádku. Měla jsem s blogem velké plány, které ale v nejbližší době bohužel nemohu kvůli nedostatku času uskutečnit, avšak věřím, že si sami užíváte prázdnin nebo jste též pracovně vytížení, takže si na Kissbook zas tak často nevzpomenete a když už ano, tak si na článek počkáte. Já momentálně bohužel nemám nic moc nového na sdílení s Vámi. Kosmetiku nestíhám testovat, outfity nestíhám řešit, fotky nestíhám fotit. Jsem špatná špatná blogerka. Nicméně, pro dnešek jsem si připravila článek v podobě fotodeníku z posledních pár dní. Podobné články podle statistiky čtete rádi, tak snad se Vám bude alespoň trochu líbit.

Tohle je asi jediný outfit, který bych možná mohla zveřejnit v samostatném článku.
červen1-001
Mám na sobě: bundičku Amisu, top z Ann Christine, kalhoty ze Zary, kabelku z Chicwish.com, hodinky Casio a boty z Ann Christine.

Ostatní outfity už jsou vyloženě pracovní. Někdy se o pauzu vyfotím sama telefonem, nebo s pomocí kamarádky nebo po odchodu do práce. Pracuji krátké dlouhé týdny a do práce dojíždím hodinu vlakem, takže bohužel jiné příležitosti k focení nemám.
červen červenec2 Desktop (5) červenec1-002 červenec3 
Jak už jsem v minulosti psala, pracuji pro značku Mohito. Práce mě celkem baví, ale někdy čas pomalu utíká, oblečení znám nazpaměť a ne každý den je lehké se usmívat a být dvanáct hodin v kuse ve 100% formě. Mám ale to štěstí, že ve stejném obchodě se mnou od července pracuje i má nejlepší kamarádka, takže se na společné směny do práce i těším.
červenec4 
Co se jídla týká, snažím se stravovat zdravě a jídlo si připravovat, ale ne vždy se mi to daří.
DSC0000782 DSC0000881 
Oblečení Mohito se mi z 80% líbí. Máme nádherné šaty, halenky, kabelky, boty a doplňky. Co mě nebaví je většina obyčejných triček a kalhoty, které mi moc nesedí. Mám celkem výhodu, že o vybraném kusu oblečení mohu přemýšlet třeba dva týdny, než si jej koupím. Vyhnu se tak impulzivnímu nákupu bez rozmyslu nebo si počkám na finální slevu. Od té doby, co s oblečením pracuji, nakupuji jinak (a málo), vnímám dost kvalitu a preferuji ji před kvantitou, hodně si rozmýšlím, zda to vůbec potřebuji a 100% využiji. Snažím se už moc nenakupovat v módních řetězcích jako je H&M, NY, apod., protože to vidím i z druhé strany, a tak moc dobře vím, jak je oblečení předražené a hlavně - nekvalitní. Hodně mě teď baví jak naše kvalitnější kousky, tak i obchody Office, Ragazza a Intimissimi. Raději investuji do kvalitních bot, kabelky a prádla, než abych si nakoupila deset nekvalitních triček ve slevě. A hlavně, přestalo mě bavit nakupování oblečení úplně. Asi je to tím, jak jsem často v kontaktu s oblečením. Mnohem více si teď užívám přípravy a nákupy jídla, dobré restaurace, relaxaci v přírodě apod.

Také jsem naprosto změnila názor na práci prodejní asistentky a všechny je obdivuji a respektuji. Vždycky jsem si myslela, že je to snadná práce. Vždyť se jen usmívají za kasou a občas na obchodě něco srovnají. Jenže tak to vidí jen zákazník. Prodavač musí ráno připravit celý obchod než přijdou zákaznice, tedy vyleštit nábytek, zrcadla, utřít prach, připravit kasu, vše zapsat, doplnit zboží, přecenit slevy, atd. Během dne obsluhuje zákazníky za kasou, pomáhá - běhá do skladu pro jiné velikosti a asistuje u kabinek, hlídá zboží, uklízí oblečení z kabinek a z odkládacího stojanu, doplňuje stále zboží, aranžuje obchod, vyndavá nové zboží, které naceňuje, kóduje, věší na ramínka a v našem případě i vše žehlí. K večeru pak přepočítává kasu, popřípadě běží do banky pro drobné, uklízí, vysává, vytírá, leští a připravuje oblečení podle kódů ke zlevňování na příští den. A při tom všem se musí ještě usmívat, vypadat dobře a být milý k zákazníkům. Výplata je nízká a zaměstnanec ještě prochází školením, kontrolami, apod. Upřímně, jsem ráda a doufám, že je to jen má brigáda, protože si nedokážu představit, že bych tuto práci dělala celý život. Jako mladého člověka mě to baví a dělám to celkem ráda, ale navždy bych v obchodě zůstat nechtěla. Proto soucítím se všemi obchodníky a snažím se k nim být milá a věci vracet ve stavu, v jakém jsem si je ze stojanu vzala.
červenec5 DSC02833 DSC02817 DSC02822 
Co mě trochu irituje a dovádí k šílenství je radio naší firmy v práci, které nám hraje denně v obchodě pro zákazníky. Písničky se vůbec nemění a denně jdou skoro na minutu stejně a několikrát za sebou. S kamarádkou se některým smějeme, protože jsou tak nakažlivé, že si je pak zpíváme i doma nebo o pauzách na obědě. ->
DSC0000848 
Líčím se velice jednoduše. Když mám volno, většinou se jdu někam opalovat nebo projít, a tak to s make upem moc nepřeháním. Do práce si pak s sebou beru jen korektor na kruhy pod očima a rtěnku/lesk na doplnění.
DSC_0988 DSC_1038 DSC_1046 
Jediné, co jsem si v poslední době pořídila je pár novinek z Clinique, letní svetr značky Mango a nový lak na nehty od Maybelliene. Parfém Versace jsem dostala jako dárek. Je to můj oblíbený parfém, ať je léto nebo zima.
DSC_1405 DSC_1370 DSC_1371
Chubby stick na oči (mám na očích i na rtech:-)) v odstínu 07 pink & plenty
DSC_1410 
Mé outfity ve volém čase jsou vyloženě pohodlné, nijak moc zajímavé, protože pokud někam vyrážím, tak jedině na oběd/večeři nebo k vodě/na procházku.
červen-001 
Cardigan Zara, hodinky Casio, kalhoty H&M
DSC_1323 
Šaty Roxy, kabelka Chicwish.com, sandálky CCC,náramky dárek od kamarádky
DSC_1306 
Triko F&F, šortky Chicwish, brýle H&M, náramky Cropp town, hodinky Casio, kabelka (asi Vj-style), boty Pimkie

Ve volném čase (a že ho mám málo) jsem nejraději v přítomnosti blízkých, takže chodím ráda posedět s přáteli, opalovat se, venčit s kamarádkou psy, relaxuji doma (jen tak ležím se psem a dá se říct, nic nedělám, haha) a poslední dobou moc ráda vařím a vymýšlím si svá jídla.  Už bych se však měla začít pomalu i učit. Ještě mi bohužel zbývají dvě zkoušky.
DSC_1175 DSC0000809 314217_10151193488486982_1456993927_n DSC_1329 DSC_1397

Přeji Vám krásný slunečný den a těším se na Vaše komentáře.

109 komentářů:

  1. Jak tak na tebe koukám, slušela by ti podle mě nějaká hodně světlá hnědá, co se vlasů týče :) jinak máš super blog :)

    OdpovědětVymazat
  2. zbožňujem tvoje dlhé články (:
    v tom obchode majú veľmi zaujímavé šaty, ako pozerám (:

    OdpovědětVymazat
  3. ty ji tak nádherný člověk uvnitř i navenek
    doufám, že s tebou tvé okolí jedná jako s drahokamem
    jsi skvělá! <3 čtenářka Terka
    (ps: obluhujes me casto v obchode a chodim tam hlavne kvuli tobe a kamaradce = jste prima dvojka) <3 <3

    OdpovědětVymazat
  4. Ta poslední fotka je maxímálně krásná, dojemná a milá :)))
    Jinak taky zatm trávím "prázdniny" pracovně a 12 hodin v práci je děs...

    OdpovědětVymazat
  5. ta fotka že tě dovádí ty písničky k čílenství je the best =D respekt tobě, jsi bezva holka

    OdpovědětVymazat
  6. taky jsem ted nedávno byla na brigádě jako jedna z těch slečen co uprostřed obchodnho domu nabízí produkty a rozdávají letáky...od té doby si jich vážím a na každou z nich se usměju vezmju si co chtějí :D prostě už se na to dívám jinak :)
    a ten svetřík je moc krásný

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý článek, baví mě a tobě to Mio strašně moc sluší :)!

    OdpovědětVymazat
  8. Ta poslední fotka je dokonalá, Mio :) Já kdysi taky pracovala (brigádně) v obchodě s oblečením a měla jsem potom stejný postoj k nakupování jako ty :) Opravdu moc povedený článek :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Super článek, asi by vydal i na min. 3 samostatné, ale takhle se mi to líbí :))

    OdpovědětVymazat
  10. Zajímalo by mě jak ses k takovéhle práci dostala, docela ti to závidím :)

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji za nový pohled na obchodní asistenty, od teď si jich taky budu vážit víc. :)
    Tak si to hlavně všechno užívej, líbí se mi takovéhle články. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ty máš fakt skvělý blog!! Každý článek mě baví :) Jsi super :)
    Brigádu v Mohitu bych brala všemi deseti už jen proto, že bych ten obchod pokaždé nejraději vykoupila :D

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Milujem tvoje články :) Každý je iný:) V poslednej dobe si ma zaujala svojím štýlom :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty vlasy ti hrozně seknou:)!...ta 'vrchní vrstva' ombre, je jako moje přírodní barva, nebarvená:) A ten úsměv ti taky hrozně sluší!:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty jsi tak pozitivní člověk, až je to nakažlivé! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Mio, v první řadě ti chci říct, že ti to na všech fotkách strašně sluší.:)
    A za druhé jsem strašně ráda za tvůj názor co se práce asistentky/prodavačky týče :)Podle mě by si každý měl v životě vyzkoušet jaké to je být na té druhé straně. Já osobně nepracuji v obchodě, ale v kavárně a popravdě je pro mě někdy dost těžké být po třech dvanáctkách milá a usměvava :) zvlášť, když zákazník je nadmíru nepříjemny,arogantní a nebo jen zkrátka nemám svůj den :D. Už tak pracuji 2 roky, dřívě mě ta práce strašně bavila, ale už pomalu přemýšlím co budu dělat do budoucna :) Přeji ti hodně milých zákaznic :) Martina

    OdpovědětVymazat
  17. Čo to má kamarátka za krásne bieleho psíka? Je krásny ako ten tvoj, iba neviem čo je to za rasu :)
    M.K.

    OdpovědětVymazat
  18. Jsi nádherná! <3 Přesně jak píšeš, takhle to mám s prací v hotelu :)) na prázdniny pro mladýho člověka super brigáda (kort teď když už nepingluju a dělám na pool baru, můžu si při práci opálit nohy :D), ale celý život bych se tím živit nechtěla, ne neee... :)) Práci mezi "hadrama" bych si taky docela vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  19. uplne super post :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Moc hezký článek, působíš hrozně sympaticky!

    OdpovědětVymazat
  21. Já Mohito objevila před 14 dny, koupila jsem si tam skvělou krémovou pouzdrovku a pak jsem musela vzít nohy na ramena, protože se mi líbilo uplně všechno!!!

    OdpovědětVymazat
  22. sluší ti to :) a šortky z chicwish jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  23. Souhlasím s Tebou, pracovala jsem loni o prázdninách v Calzedonii a není to žádná sranda. Tam ještě zastávají aktivní prodej. Bylo mi nepřijemné se "vtírat" každé zákaznici a asistovat jí po celou dobu nákupu. Někdy bylo dost těžký nějak reagovat třeba na paní v pokročilém věku, co si vybrala tanga (od plavek) a chtěla slyšet můj názor...Kvůli aktivnímu prodávání tam byla i celkem rivalita mezi ostatními prodavačkami. No dobrovolně už prodávat nepůjdu! Jinak Mohito se mi líbí, ale ještě jsem si tam nikdy nic nekoupila, tedy kromě doplňků.

    OdpovědětVymazat
  24. Ta poslední fotka je kouzelná! :)

    OdpovědětVymazat
  25. On si člověk vždy o každé práci myslí, že je to pohodička a děláme jen to, co vidí zákazníci/pacienti/klienti... dokud si to na vlastní kůži nezkusí. S takovým přístupem mám už několik nemilých zkušeností z vícero zaměstnání. Mohito musí být fajn, ale práce pro mě by to asi nebyla. Oblečení z mohita miuji, ale někdy mě odradí vyšší ceny. Jak totiž ty říkáš, že si koupíš jednu kvalitní věc a ne 10 věcí z HM, já jsem opak, radši si kupuji 10 věcí z HM,i když jsou třeba s kvalitou na tom hůře, protože vím, že mi nic nevydrží, po chvíli se mi vše přestane líbit a oblečení raději budu neustále střídat, než mít pár super kousků a nosit je pořád dokola. U kosmetiky to mám ale přesně naopak, samozřejmě, nevidím důvod střídat kosmetiku jak na běžícíim pásu :D
    mimochodem, moc ti to všude sluší, hlavně v těch černých outfitech, ta barva ti hrozně sedne.

    OdpovědětVymazat
  26. Také jsem jednu dobu pracovala na tvé pozici a od té doby je mi hrozně líto všech zaměstnanců nákupních center. Jinač ta poslední fotka je boží :)

    OdpovědětVymazat
  27. Taky mám ještě dvě zkoušky, na jednu jdu zítra a teda moc to neumim :( Jak zvládáš "mlsání" během zkouškového, já jsem schopná se učit jen když pořád něco jím a podle toho vypadá i má postava :(
    Jinak si vážně hrozně sympatická a milá. Chystáš i nějakou dovolenou?

    OdpovědětVymazat
  28. Takýto "denníčkový" všeobecný post je super! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Strašně příjemný článek :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Mám stejnou brigádu, akorát v jiném obchodě a musím říct, že tě naprosto chápu...ono vážně není sranda se po dvanácti hodinách usmívat, když vás bolí nohy a záda :D Ale člověk má práci a za ni peníze, tak se musí usmívat dál ;)
    A když jsi teď taková kuchařka, nechceš přidávat i nějaké recepty? :)

    OdpovědětVymazat
  31. Mám stejný druh brigády jenom v jiném obchodě....a vážně to není sranda se po dvanácti hodinách usmívat, když všechno bolí :D ale jsem ráda za práci, protože peníze se hodí vždy, tak se usmívám dál ;)
    A co sem přihodit nějaký recept? Potřebuji inspiraci na pracovní obědy ;)

    OdpovědětVymazat
  32. super článek.. ostatně jako vždy :) po brigádě v obchodě jsem vždycky toužila, ale pravdou je, že jsem si ji představovala úplně jinak, než popisuješ.. sice mám teď brigádu, při kterém jsem všechno, jen ne upravená, ale odbudu si tam svých 8 hodin, dostanu dobře zaplaceno a když se nechci usmívat, tak se prostě neusmívám..
    ještě musím pochválit poslední fotku.. neuvěřitelně roztomilá <3 :))

    http://fashionladyan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. vždy sa rada vraciam na tvoj blog. je jeden z najlepších. ty si naviac moc krásna a milá. a neboj sa, kto tvoj blog má rád tak ako ja, si na články počká.
    je dobré, že môžeš pracovať s kamarátkou, je to tak určite jednoduchšie
    OhLaLilac

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj :) Konečně další článek!Juch! :) Kissbook kontroluju celkem pravidelně,protože mě tvoje články opravdu baví. A byla bych za, abys klidně nahodila nějaký recept,ten se vždycky hodí :) Moje top je teď kukuřice na pánvičce se sušenými rajčaty a pak k tomu jen Cottage a je to!Mňam! :) A držim palce, ať to v práci utíká :)

    OdpovědětVymazat
  35. Skvělý článek a skvělé počtení!

    OdpovědětVymazat
  36. Taky pracuji v prodejně s oblečením a musím s tebou naprosto souhlasit. Je to hodně namáhavá práce, ale nakupující o tom nemají tušení. Držim ti palce.

    Můj blog :
    http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. Moc jsi prokoukla s tím ombré, sluší ti to čím dál víc :). A v Mohitu jsem nikdy nebyla, u nás ve městě není, ale určitě se tam budu muset někdy podívat, jestli je v Praze nebo v Brně :)

    OdpovědětVymazat
  38. Myslím, že když seš nalíčená míň, tak ti to sluší mnohem víc :)

    OdpovědětVymazat
  39. Docela mě překvapilo to žehlení...musí to být opravdu spousta práce, o to víc obdivuji všechny asistentky, který dokážou být milé na zákaznice až do večera:)
    Jinak moc hezký článek Mio:))

    OdpovědětVymazat
  40. Wow, jsi taková kočka! Párkrát už jsem v Mohitu byla a viděla tě, ale styděla jsem se tě oslovit:D Ale jsi vážně krásná :)

    OdpovědětVymazat
  41. škoda že nemáme Mohito i v Plzni...ty věci se mi moc líbí:)

    OdpovědětVymazat
  42. Super článek! V Mohito jsem ještě nikdy nebyla, ale jak tak okukám musím to v nejbližší době napravit. Jinak, máš úžasné vlasy, ale to asi víš:D

    budu ráda když kouknete na náš nový blog,)
    http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  43. Články tohoto typu mám nejraději. :) Moc ti to na fotkách sluší

    OdpovědětVymazat
  44. To tričko s napísem Geek mám také:D Jinak bohužel většina asistentek na tohle vše sere a vetšina je dost neochotná, takže tak. Jinak to vážně žehlíte jo? Já sem právě zaměstnaná mezi cizinou a Českem a to oblečení dostanu do ruky u nás první ještě než jde do obchodu a někdy je to fakt , fakt hnus :D A proto už bych si nikdy nevzala nic nevypraného a to vám silně doporučuji. Je to o zdraví.

    OdpovědětVymazat
  45. super článok! a máš veľmi pekný štýl, jednoduchý, elegantný, veľmi sa mi to páči! ;)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Mia, s tou prácou v obchode s tebou úplne súhlasím. Vôbec to nie také ľahké ako sa to zdá byť. Ja pracujem pre ALDO a tiež som vďačná, že je to len brigáda, kedy sa to dá v pohode zvládnuť. Neviem si však predstaiť, že by som musela makať ( ešte za tie peniaze ) v obchode celý život, takže chápem a plne súhlasím :) Článok je veľmi pekný a už som sa aj čudovala, že si dlho nepísala, takže ma takýto dlhší článok príjemne prekvapil. Držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ty vlasy ti fakt moc sluší, obzvlášť ta 4. fotka (černá kombinace) a zaujal mě ten Chubby stick, ten odstín je super! Jinak mi přijde, že jsi nějaká štíhlejší, super postava!

    OdpovědětVymazat
  48. najkrsjši outfit pre mňa =celý v čiernej s peplum topom :) máš pravdu s tým ,že všade je kopa nekvalitnej kvantity :o ,ak vymýšlaš recepty, pozri : http://cestchic-daniela.blogspot.sk/2013/07/cooking-tip-1.html
    P.S písala som mail,aj ked viem ,že namáš veľa času,možno si len zabudla,vždy túžobne čakám na odpoveď :D
    a ešte ten look s neonovou kabelkou je vážne pekný viem si ho predstaviť :)

    OdpovědětVymazat
  49. V pátek jsem tě v Mohitu viděla a moc ti to slušelo. Tak hodně sil:-)M.

    OdpovědětVymazat
  50. Ty jsi tak skvělá Miuško! Moc se mi líbí tvoje články, působí tak svěže, mile, radostně... Na fotkách ti to moc sluší, jsi opravdu nádherná!! Ať se ti ve všem daří :-*

    OdpovědětVymazat
  51. moc hezký článek :) takové mám snad nejradši. hrozně ti to všude sluší!

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  52. Mio budeš tam brigádniš i od září až ti začne škola??

    OdpovědětVymazat
  53. Skvělý post :) takovéhle mě vážně baví :)...několikrát jsem tě v mohitu viděla a vždycky mi to zvedlo náladu, připadala jsem si jak když vidím celebritu :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  54. Asi bych se do Mohita už taky měla zajít podívat, mám ho skoro u nosu, ale nějak mě prostě výlohy nikdy nenalákaly, ale jsem zastánce názoru, že vždy se dá v každém obchodě něco ulovit. Jinak taky mě nějak přestalo bavit nakupovat oblečení a to jsem dřív vždycky po každé vejplatě strhala kreditku. Mimochodem ten svetřík se mi hrozně líbí, taky jsem na něj koukala. Krásné fotky.

    Missa*
    http://confinedbyvanity.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Mii,
    ani nevím, kde začít, jak byl článek dlouhý a opět úžasný :). Musím říct, že přirozené líčení Ti moc sluší. Jak si psala, že se snažíš moc nenakupovat v obchodech jako je HM a NY, tak musím říct asi jako jedna z mála, že v těchto obchodech jsem nikdy nenakupovala, protože podle mně oblečení tam nemá žádný nápad a mně nikdy nenadchlo stejně jako v CA. Mnohem radši nakupuji v obchodech jako je Zara, Promod, Reserved (kde jsem si dnes koupila nádherný svetr na podzim/zima) atd. A mimochodem poslední fotka je kouzelná :). Tak snad jsem na nic nezapomněla :).
    Přeji pevné nervy a máš můj obdiv !
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  56. ty vlasy máš opravdu krásné - úplně jak Kayture:) a poslední fotka je super:))

    OdpovědětVymazat
  57. Jéé ta poslední fotka je nnádherná Miuško :))

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Mio, super fotky :)
    Mimochodem, v Mohitu jsem te parkrat potkala. Chtěla jsem te oslovit, ale jsem na to docela stydlin. Pokaždé jsi se tvarila, ze te zajímá jen to oblečeni co jsi rovnala na vesaky, v dobrém samozřejmě :) Jinak ja také rada nakupuju v Mohitu, ale s moji velikosti 44 tam ne vždy seženu každy kousek, proto je ten obchod moje největší motivace na hubnutí :D Ale přesto jsem sehnala skvělou pouzdrovou sukni k maturitě, skvěle elegantní šaty a dost doplňku.
    Měj se hezky,
    Aneta.

    OdpovědětVymazat
  59. V hadříkách jsem brigádničila 2 roky, byla jsem tam vždycky od 9 do 20 hod., večer už jsem skoro necítila nohy a další den bylo vše nanovo :D ale měla jsem to tam docela ráda a když majitel obchod přesunul do Prahy, kam bych musela 2 hodiny dojíždět, zamrzelo mě to. Poté jsem brigádničila v potravinách a je nutné napsat, že pokud člověk obdivuje prodavačky v hadrách, před těmi z potravin by se měl rovnou klanět! Jinak s muzikou je to skoro všude stejné-nasadí se cd a to jede od otevření do zavíračky :D

    OdpovědětVymazat
  60. aaa nojo :-) sama jsem měla brigádu v Tally Weil a byla to makačka! Navíc, když přišla do obchodu kontrola ( a mě zrovna nebylo dobře) tak mě nadali, že jsem se neusmívala.. a řekli: S takovou vás tady ani nepotřebujeme. Byla jsem ale i v Pepe Jeans a tam nechodilo moc lidí a holky i atmosfera byla skvělá a pohodová :-) jinak, plně s tebou soucítím a taky mi ten nákup oblečení pak omrzel a nechtěla jsem dlouho žádný obchod vidět. PS: Jsi na tech fotkách moc krásná!! :-)

    OdpovědětVymazat
  61. Strasne moc ti slusi vycesane vlasy do drdolu a cerne obleceni!!!! Iv.

    OdpovědětVymazat
  62. Super článek, milý, upřímný a zábavný! Na fotkách jsi opravdu nádherná a řekla bych, že ty trošku tmavší vlasy Ti sluší víc, než úplně světlounké. Věřím, že práce v obchodě je makačka, občas chodím za kamarádkou do Sephory a nedávno jsem jí pomáhala rovnat zboží a přeceňovat krabičky po slevách a po necelé hodině jsem "měla dost" :). Líbí se mi, že si úplně na všem umíš najít něco hezkého. To je strašně důležité pro vše v životě a je to cítit i z Tvého skvělého blogu! :)

    OdpovědětVymazat
  63. Ta poslední fotka je úžasná :3

    OdpovědětVymazat
  64. Musím se smát. Je to opravdu tak, že zákazník, který nikdy nestál na druhé straně pultu netuší co to všechno obnáší. Od chvíle kdy pracuji jako asistentka prodeje jsem přestala řešit jestli se pokladní nebo asistentka usmívá. Je to prostě člověk a může mít i špatnou náladu. Ono skládat oblečení, hlídat zloděje, obskakovat zákazníka a ještě dávat pozor na peníze je dost náročné a po celém měsíci nervů dostaneš výplatu o čtyřech číslicích.

    OdpovědětVymazat
  65. 1) jsem holka 2) máš skvělý prsa! M.M.

    OdpovědětVymazat
  66. máš moc krásnou postavu a vypracované ruce! Vím, že jsi to tu už psala, ale tohoto "efektu" jsi docílila "pouze" s Jillian? :) a cvičíš stále? tvé články mám moc ráda a ráda si na ně i nějakou dobu počkám ;) ať se ti i nadále daří!

    OdpovědětVymazat
  67. Anonymní17.07.13 8:14

    ani nemusím dělat v obchodě :-) a tu kvalitu prodávaných věcí člověk vidí na první pohled, předražené a nekvalitní - musí se hold hledat ... a co se týče srovnávání věcí - vždy po sobě uklidím, nemám důvod někomu přidělávat práci a tohohle by se měli držet všichni :-) ... ať se ti daří Mio :-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  68. Anonymní17.07.13 8:33

    Ahoj Miuško, musím ti pochválit poslední článek, přesně tohle si ráda přečtu. A klidně piš i o restauracích, relaxu přírodě:-) Poslední fotka s pejskem je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  69. Anonymní17.07.13 9:56

    Já byla několikrát náhradník v HM na Václaváku v plavkový sezóně a velmi často jsem byla u kabinek. Takže jsem začala nenávidět ty ženský co si sebou vzali xkusů plavek a pak ti je tam s ramínky hodili. Není nic horšího než plavky, kdy každý se na ramínko dávají jinak, teď ty ramínka mají ještě napsaný velikosti takže i to musí člověk hlídat...prostě hrůza. :D
    Teď pracuju v rossmannovi a teda to také není žádný med. Denně chodí nové zboží a člověk furt doplňuje, tahá těžký krabice a občas se do nich nemůže pomalu dostat (mé nehty to oplakali), utírá prach a zaprášené zboží, pomáhá zákazníkům a dotoho se pořád usmívat. :D Takže kdo myslí že brigáda v drogérce je o tom, že celý den doplňuje laky na nehty tak se šeredně mýlí protože k těm se brigándík ani nedostane (to dělají stálé prodavačky).
    A tak to, co máš ty s tím oblečením, že si ho teď ani moc nenakupuješ, tak to mám já s kosmetikou. Člověk jak v tom celý den je, tak ho to už ani k nákupu často neláká. Takže tyhle brigády doporučuju všem závislákům na nakupování :D ono vás to přejde :D
    Měj se krásně Mio :) A ta poslední fotka je boží :*

    OdpovědětVymazat
  70. Tak to shrnu: 1)strašně ti to sluší, 2)jemný make-up ti sedí nejvíce, vypadáš jako princezna, 3)ten modrý svetřík je nádherný, 3)s komentářem výše musím souhlasit, máš super prsa! 4)máš krásnou postavičku

    OdpovědětVymazat
  71. Bude aj recenzia na Clinique CC?

    OdpovědětVymazat
  72. Bezva článek, přečetla jsem ho jedním dechem! Mio, chtěla bych se zeptat na ten krém od Avonu (Solutions řada), jaký je? A korektor pod oči od Essence, jsi s ním spokojená?

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj.
    To černý tričko z toho prvního pracovního outfitu máš prosím odkaď?

    A chtěla jsem se zeptat, zda máš nějaký typ jak si sehnat brigádu v obchodě s oblečením? Vždycky roznesu tunu životopisů a nikdy se nikdo neozve. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky by me zajimalo, kde by se dalo sehnat to cerne tilko.
      Diky
      Lida

      Vymazat
  74. Ten kardigan ti moc sluší,..;) a jinak máš krásného pejska :D a tvé líčení do práce je velice vkusné jednduché a elegantní :))

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj Mio, čím máš na fotkáchtak krásně upravené obočí?Vidím tam nějakou tužku,ale nevidím odstín. Jsem taky blondýnka a navíc s neviditelným obočím, tak bych ráda něco zkusila.Díky za odpověď, měj se hezky.
    kristeen

    OdpovědětVymazat
  76. Nevím, co mám komentovat dřív, tak to vezmu takhle. Skvělý článek, úžasné fotky, strašně ti to sluší a všechny outfitty jsou moc hezké! :)

    OdpovědětVymazat
  77. ahoj Mia :) chcem sa ťa opýtať aký je ten korektor od essence match&cover či ako sa volá? myslíš, že je dobrý na kruhy pod očami? dochádza mi korektor a tak rozmýšľam či kúpiť tento, je vhodný aj pre také bledule či ani nie? :) ďakujem za odpoveď
    p.s. tvoj blog som si mimoriadne obľúbila, neviem ani koľko vecí som nakúpila podľa tvojich recenzí a tak som odolala aj kúpe gotbe beach curls :D ďakujem and keep going babe! <3

    OdpovědětVymazat
  78. ahoj mia :) je ten korektor od essence dobrý? myslím či dobre zakrýva kruhy pod očami môj problém č.1 :D a ďalšia otázka je vhodný aj pre bledulky? :) Veľmi pekne Ďakujem za odpoveď

    p.s. tvoj blog mám veľmi rada, keep going :)

    OdpovědětVymazat
  79. Do Mohito bych šíleně chtěla zajít, ale je ode mě moc daleko, nadchlo mě totiž úplně všechno z fotek :-)

    OdpovědětVymazat
  80. tak tenhle článek je naprostá bomba! vyčerpávající a super, moc se mi líbí

    OdpovědětVymazat
  81. krásný článek i fotky, ale fotka s pejsáčkem je nej :)

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj Mio,

    drobet si přibrala, ale to neva. Já taky, když jsem nastoupila do práce, tak jsem jen jedla a vařila si dobré jídlo, potřebovala jsem to, jelikož prodavačka dá opravdu zabrat, ač se to třeba lidem nezdá, ale je to namáhavé. Nejvíce mě vyčerpává to když člověku není zrovna nejlépe, ale přesto se musí usmívat a být milý. Je vidět že tě to zaměstnání i docela změnilo, myslím jako nová zkušenost a tak. Držím ti palce ať to zvládáš nadále. Měj se fajn. Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To že člověku není dobře a přesto se musí usmívat a být milý je v každém druhém zaměstnání, to nedělají jen prodavačky.

      Vymazat
    2. Upozorňovat někoho na to, že přibral, může jen úplný omezenec..ach jo :-(

      Mio, všude ti to hrozně sluší, koukat na tvé fotky je radost :-) A ta poslední je vážně sladká! :-*

      Vymazat
  83. Krásný článek Mio :))
    ta nová barva ti tak sluší, až mě to donutilo přemýšlet o tom, jestli by mi takové ombré a lehké ztmavení taky neprospělo :)

    OdpovědětVymazat
  84. Mě se článek moc líbí, ráda si počkám na další. Blog tě neživí, netrap se, že nemůžeš psát tak často, to se stává :-) Myslím, že ti to moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  85. Tak to je mega dlouhý článek! A ta poslední fotka je krásná.

    Jinak co opravdu nechápu je to, proč někdo nechává věci, které si vyzkouší v kabince? Tak pokud tam mají ten "odkládací" stojan, tak to dám na něj a pokud ne, tak to vrátím tam, kde jsem to vzala. Nechat to v kabince je pro mě projev vrcholné lenosti a to jinak já sama dost lína jsem. Pak tam člověk vleze a ani neví, jestli to tam má někdo nachystané a jestli tam vůbec můžu vlézt...

    A tedy slyším prvně, že prodavačce se říká prodejní asistentka - je fakt, že to zní líp :D

    OdpovědětVymazat
  86. Ten outfit jak si celá v černém je nejvíce top! Můžu se zeptata odkdu je ten černý peplum top?

    OdpovědětVymazat
  87. užasnej článek, je vidět,že vážně nemáš čas, já tě naprosto chápu, protože já taky pořád makám, je to vážně makačka a jak říkáš s tím usměvem je to pravda. Krásný outfity, papáníčko všechno

    OdpovědětVymazat
  88. Miunko, krásné fotky a ten růžový svetřík z Manga ti neskutečně sluší :) Asi se tam zajdu mrknout, protože by se mi taky líbil <3

    OdpovědětVymazat
  89. Ten svetr je nadherny a moc ti to ted slusi.Mam moc rada takove clanky o vsem a o nicem:) a k te brigade, soucitim s tebou jelikoz jsem delala taky par tydnu v obchode s oblecenim.Mela jsem osmihodinove smeny a i po tom jsem byla mrtva:D ted mam jinou brigadu ale zrejme je to vsude stejne:D

    OdpovědětVymazat
  90. super fotky, všude ti to hrozně sluší:)!

    OdpovědětVymazat
  91. Pracuji také v obchodě s oblečením, naštěstí to mám pouze ke studiu. Je to namáhavá práce. A děsí mě, že bych se tím jednou měla živit. Některé zákaznice jsou fakt neuvěřitelné. Na kabinkách mi to někdy div nemrsknou na ruce. Přitom tam mají stojan, kam se to dá pověsit. Chápu, že spodní prádlo na ty ramínka navěsit neumí, ale to je takový problém dát normální oblečení na ramínka a pověsit ho na stojan u kabinek? Nikdo po nich nechce, aby to dávaly na obchodě zpátky. I když by nám tím ulehčily spoustu práce. Ovšem nejvíc mě dostává fungování obchodu zevnitř. Tyhle nadnárodní společnosti si doopravdy dovolí všechno, jak vůči zákazníkům, tak zaměstnancům. No co, vždyť přinejhorším zaplatí milion pokutu, to je fakt s jejich příjmy nesloží. Dostává mě kolik lidí v naší společnosti sedí na zadku a vymýšlí nesmyslné příkazy, které ztěžují práci nám, nejníže postaveným prodavačům. Neustálé další nesmyslné požadavky, příkazy, nařízení, ale že by nám zvýšili peníze nebo dávali prémie, které bychom si rozhodně zasloužili, to ne ... Je to těžký, ale človek si nějak při studiu vydělávat musí. Trošku ti to vezme iluze a probudí tě to.

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj, neurobila by si hair tutorial na ten účes čo máš s tým ružovým svetrom? Vyzerá to krásne :)

    OdpovědětVymazat
  93. Až budeš mít v práci pauzičku, určitě se skoč podívat k nám do Ragazzy, máme teď hezké slevy:)
    Jinak s tebou naprosto soucítím co se týče těch 12ti hodinnových směn a celkem ti i závidím ten zmatek a kolektiv, který tam máš. Já sedím celých 12 hodin v butiku sama a jedinou mojí zábavou jsou již okoukané kabelky! :D

    OdpovědětVymazat
  94. Děkuji Vám za ty nejkrásnější komentáře! <3 Jste vážně úžasné. Zítra Vá (snad) potěším dalším článkem. :) Krásný sobotní večer! - M.

    OdpovědětVymazat
  95. Takovéhle články jsou nejlepší :-)

    OdpovědětVymazat
  96. Moc hezký článek jako vždycky:-) Nenapadlo me že práce v obchode s módou může být tak náročná. Já mám teď po dokončení VŠ nastoupit do zaměstnání na úřad práce, na pozici kde se jedná s nezamestnanými a docela to vypadá že to nebude nic lehkého když vidím kdo převážně na ten úřad chodí, tak zlaté časy studia:-))

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj, mohla bych se prosím zeptat kde jsi sehnala Bio Oil ? :-) moc děkuji a odpověď

    OdpovědětVymazat
  98. Za chvíli mě taky čeká brigáda v Mohito, zítra jdu podepsat smlouvu, takže jsem ráda, že jsi mi to tady tak hezky popsala :) aspoň vím jak to tam chodí a co všechno mě čeká. Osobně se hrozně těším, protože ten obchod miluju, mají dokonalé věci, jen se trochu bojím toho, že se mi omrzí :( ale s tím se holt musí počítat.
    Na fotkách Ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡