Senzabox květen 2013

květen-001
Zajímalo by mě, zda Vás ještě mé komentáře k obsahu Senzaboxu baví. Píšu je ráda, tak doufám, že je stále někdo čte. Tento Senzabox mě neurazil ani výrazně nenadchl, ale celkové hodnocení si nechám až nakonec. Pozastavím se u balení - nemohu se zbavit myšlenky, že se SB inspiroval u konkurence. Mně nejvíc bavila krabička s ptáčky, ve které mám to go produkty. Tato má velké plus, že je opravdu pevná - úžasná šperkovnice nebo úschovna na cokoliv, která se bez problémů bude pěkně vyjímat v interiéru (v mém světlém rozhodně). Vnitřek krabice mě trochu zklamal (mám na mysli cácorky papírků). Krepák byl lepší. Avšak design úvodního dopisu je moc pěkný a hodí se k celému boxu. Výrobky převažují dekorativní, což zajisté hodně odběratelek potěšilo, jelikož vím, že si stěžuje na neustálé krémy jak na obličej, tak i na tělo. Já tohle neřeším. U produktů zařazených v boxu mě zajímá spíš design (popřípadě vtipný obal ), zda je to žhavá novinka, nebo mě také nadchne neznámá značka. Této edici se mě upoutat moc nezdařilo, ale i tak nějakou část využiji sama a tím zbytkem potěším své blízké.
DSC02395
Lak na nehty Colorama Maybelline odstín 67
Zpevňující sprchový gel Enja Dermacol
Oční stíny Yves Rocher odstín 42 Violet scintillant

Lak na nehty mě zaujal, jako úplná novinka na našem trhu, ale bohužel se mi Senzabox netrefil do vkusu s odstínem. Nemám ráda fialovou perleť, ale určitě udělá radost kamarádce, která se nedávno také zbavila gelových nehtů, a tak se teď vyžívá v lakování a kupí se jí doma pěkná sbírka. A já mám laků tolik, že bych mohla nalakovat i auto, takže si teď nové nekupuji, dokud alespoň nespotřebuji ty nejčastěji používané. Sprchový gel mi udělal radost. Určitě jej spotřebuji. Žádné zpevnění tedy nečekám, ale rozhodně se v mé koupelně neztratí. Oční stíny mi moc radost bohužel neudělaly, jelikož fialovou teď nějak nepoužívám (a kdybych chtěla, tak dost podobné už vlastním). Dříve jsem měla fialovou hodně ráda, ale teď už se mi moc nelíbí. A když už výraznější barvu na oči, tak spíše vínovou. Fialová mě dělá na pohled unavenou. Avšak určitě potěší maminu, či kamarádku zmíněnou výše.
DSC02400
Rozjasňující make-up Pure Light Yves Rocher odstín 200 Beige
Balzám biokarité granátové jablko Saloos
Rtěnka Rouge artist intense MUFE odstín 42

Make-up od Yves Rocher mě potěšil. Věnuji ho mamině, která make-upy od YR miluje. Už jsem jich pár vyzkoušela a musím uznat, že jsou opravdu kvalitní. Dělají pleť přirozeně pěknou na pohled, ale na můj vkus jsou moc drahé (cca 400-500 Kč). To už bych si raději koupila make-up od Bourjois nebo od LOreál (kde bych ještě ušetřila). Balzám mi udělal radost. Balzámů není nikdy dost, protože mám hodně kabelek a nebaví mě balzámy stále přendavat a lovit po kapsičkách, proto mám v každé nějaký. Značka Saloos je mi velice sympatická, a přesto od ní vlastním pouze dva výrobky. Asi se zajdu v nejbližší době podívat, co nabízí v sortimentu nového. Tento balzám je základem z bambuckého másla a z granátového jablka a je určen proti vráskám a stárnutí pleti. Tak teď tedy nevím, zda jej mohu používat i na rty, nebo to bude další výrobek co poputuje na testování k mamině. (Budu ráda, když mi poradíte v komentářích, pokud se ve výrobcích Saloos vyznáte.) Rtěnka mi udělala ohromnou radost - další MUFE do sbírky, jen se obávám, že tohle je zrovna odstín červené, který mi slušet nebude. Avšak nevadí, i tak budu hrdou majitelkou a využiji jí při líčení ostatních.

Tento měsíc musím pochválit SB tým za skvělý výběr značek, ačkoliv jsou všechny známé, ale dobré. Výrobky využiji sama 2-3 a ostatní rozdám. Žádný nepoputuje do koše, takže i tak úspěch, ale i přesto to mohlo být lepší. Možná jsem vybírává, ale tentokrát se mi obsah v něčem bohužel nestrefil do vkusu, což je nevýhoda těchto krabiček. Dopředu s tím počítám, takže se nijak nezlobím a těším se na příští vydání. Toto hodnotím dvěma polibky a jeden přidávám za vylepšení balení. Těším se na Vaše názory, zda květnové vydání máte doma nebo zda by Vás potěšilo/nepotěšilo.

42 komentářů:

  1. Jednoznačně lepší, než LB, akorát ten rádoby zpevňující sprcháč je pěkná blbost :)

    OdpovědětVymazat
  2. jééé, váhala jsem jestli si ho objednat.....ale škoda že jsem tak neudělala..:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky teď pěkně lituju, ale většinou jde i doobjednat :)

      Vymazat
  3. Anonymní01.06.13 8:51

    Ahoj Mii,
    moc ráda čtu Tvé názory, i když, jak už asi víš nejraději čtu outfitové a dekorové články a nebo Tvých 5 věcí :).
    A musím pochválit nový vzhled blogu, který se Ti moc povedl :).

    Hezký víkend !
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzko, moc děkuji za pochvalu, ještě to není zdaleka vše, jen teď na to nemám moc času, tak to chvíli potrvá, ale jsem ráda, že se změny líbí. :)
      Díky za Tvůj komentář a i Tobě přei hezký víkend, Mia

      Vymazat
    2. Není zač :). A už se moc těším na nové novinky :). Zuzka.

      Vymazat
  4. tento obsah balíčka sa mi veľmi páči. Presne ako píšeš samé známe a dobré značky.

    OdpovědětVymazat
  5. Podle mě krásný věci!

    OdpovědětVymazat
  6. Ten balzám Saloos je spíš určen na pleť a pokožku, mamina ho má doma a měly jsme doma velké brožurky, kde určitě nepsali, že je na ústa :) I když jsem se také radovala, když jsem ho doma objevila, ale nakonec nic :D M.
    Can't stop

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná recenze,boxík mám také doma a jsem celkem spokojená.Jenom výběr barev mi trochu vadí,myslím že by Senzabox mohl také zavést personalizaci jako konkurence :)

    OdpovědětVymazat
  8. Určitě lepší jak Ladybox :) tuto krabičku bych brala všema deseti :)

    OdpovědětVymazat
  9. Květnový Senzabox je jako pro princeznu. Takový voňavý růžový bonbónek. Užila jsem si Senzabox dvakrát, dětsky jsem se radovala z toho milého překvapení, které jsem v tajemné krabičce našla, ale přiznám se, že jsem pokaždé všechno rozdala, takže to není úplně pro mě. Ale vždycky se ráda podívám, s čím novým zase SB přišel.
    PS: děkuju za milý komentář u mě, to je pro mě čest a krásné překvapení, že ses objevila na mém blogu. ;-) ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Balení je super, miluji krabičky:) ..celkově tenhle boxík by mě možná až trochu naštval ..tam bych si nevybrala opravdu nic. A ten saloos balzám už v jednom boxíku byl.

    M.

    OdpovědětVymazat
  11. Byl to můj první Senzabox a mám z něj opravdu radost :) Akorát se mi netrefili do odstínu stínu od Yves Rocher, dostala jsem takový tmavě petrolejově zelený, takový odstín už mám a vůbec ho nepoužívám :( Ale jinak jsem mooc spokojená :)
    Co se týče toho Saloos balzámu, myslím, že na rty určený není, i když jsem si to původně taky myslela. Ale v tom přiloženém letáčku píšou na vrásky, takže asi apíš na pleť a tělo :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Mio,
    já si SB ani LB nekupuji hlavně z toho důvodu, že nikdy nevím, co v něm mám čekat a momentálně nám slušnou zásobu všeho, co aktivně používám, takže ani nic nového nepotřebuji. Ale i tak mě o těchto boxech baví číst a také doufám, že se jednou nechám přemluvit a nějaký si koupím. Moc se mi líbí ty nové "úpravy" Kissbooku, je prostě nádherný! :)
    Užij si víkend :)
    Lucy

    OdpovědětVymazat
  13. Recenzie potešia vždy, najmä na krabičky :) ja som ho tiež tento mesiac dostala len balzam som mala z rakytníku- mám pocit že trošku suší pery tak neviem ako to je s granátovým jablkom. Ale tiene od YR sú fajn, dajú sa vrstviť a vydržia, myslím že si zaslúžia aby si im dala šancu ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Velmi mě pobavila věta: Mám laků tolik, že bych mohla nalakovat i auto :DDD článek se mi moc líbí. Jsi moc šikovná, že kolem školy ještě stíháš psát. Držím palce při dalších zkouškách, mám tě ráda. M. <3

    OdpovědětVymazat
  15. Ten saloos balzám používám jak na pusu, tak na podrážděná místa pod okem a u brady. Na ty fleky už jsem vystřídala hodně přípravků, ale tenhle je zaručeně nejlepší a dost mi pomáhá :-)
    Jinak, tenhle sb byl můj první a docela mě potěšil.Teda až na tu výraznou červenou rtěnku. A ty stíny mám nějaké tmavě zelené a nedokážu si je na sobě představit. ;-)

    OdpovědětVymazat
  16. Mě náhodou tyhle rozbalovací články baví :-) sama žádný box nekupuju, ale u ostatních se podívám ráda, co je za novinky :-) Bebe

    OdpovědětVymazat
  17. Určitě ne na rty :) Na rty mají spešl balíček "Na rty" v malém balení a najdeš ho v drogérce :) a je úúúúžasný

    OdpovědětVymazat
  18. Ty máš zkrátka nejlepší recenze !! :)
    Skvělý boxík :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Balzám od Saloosu klidně používej i na rty :) Mám ho doma a používám ho, když mám opravdu suché a popraskané rty. A působí úžasně! M.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, můžu se zeptat, proč má být lak uplnou novinkou? Jako nové odstíny? protože stejný design od Maybellin Colorama mám už doma nejmíň rok :)
    A ještě si oprav chybku v "medailonku", má tam asi být, že blog VYtváříš a ne tváříš :)

    OdpovědětVymazat
  21. Mna zaujal najmä ruz na pery:)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. tenhle box nebyl tak hrozný, některé věci mě zaujaly :) lepší než LB :)

    OdpovědětVymazat
  23. nevieš či niečo podobné existuje aj na SLovensku?:)

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  24. Miuško, naprostý souhlas! Podobnou recenzi jsem psala také. Pokaždé nemůže být posvícení a na druhou stranu to, co se mi nehodilo, zase moc potěšilo kamarádku. Myslím, že o tom to je, "poslat radost dál". :)

    OdpovědětVymazat
  25. pro mě obsah opět nic moc :) krabička je hezká, to je pravda, ale mě se třeba strašně líbily ty ze začátku - bílé zdobené mašlí a třeba pírkem...

    OdpovědětVymazat
  26. Tak absolutní nesouhlas :). Hlavně s tím výběrem značek. Rtěnka (pro většinu nepoužitelný odstín) ok, ale jinak se vče tak snadno sežene v drogérii :(.
    Ladybox vyhrál na celé čáře, tam jsou výrobky, které si nekoupím jen co vkročím do jakékoliv drogérie nebo OC.

    OdpovědětVymazat
  27. Boxíky jsem už pár měsíců neobjednávala, ale zrovna tenhle mi příjde naprosto super.:)Dekorativka je pro mě určitš zajímavější než tuna pečující kosmetiky, takže pro mě by byl jedinou nudou ten sprcháč, ale člověk ho využije.:) Jinak rtěnka od MUFE je úžasná, jen by to chtělo asi odstín, který člověk víc využije na každodenní nošení (i když obdivuju slečny, které v těchto barvách normálně fungujou:)) Měj se krásně Mii

    OdpovědětVymazat
  28. Mě moc tyhle články baví :-) a tak celkově jsem ráda, za každý nový článek na Kissbooku ;-) taky jej budu asi odebírat, jak budu mít pravidelný příjem :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Balzám od Saloosu si dávám občas přes noc na pleť, když ji chci hodně vyživit. Sice se hůře nanáší a trochu lepí, ale pleť mi dělá krásnou :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ten lak má úžasnou barvu!!!!
    Mimo jiné, bych tě ráda pozvala k sobě na giveaway http://dullsinea.blogspot.cz/2013/05/narozeninova-giveaway.html =o) Tak hoď očko.
    Přeju krásný den.

    OdpovědětVymazat
  31. Mimo téma - musím pochválit nový vzhled blogu, strašně moc se mi líbí a jde vidět že sis s tím pohrála :)... Fakt moc pěkný :)

    I.

    OdpovědětVymazat
  32. Zdravím,
    nechala jsem si ujít poslední 3SB a tak jsem si po malé pomlce tento koupila a byla jsem příjemně překvapená. Sice jsem dopředu tušila, že ta věc "do plavek" bude od Dermacolu a upřímně raději bych nějaké mazání než sprcháč, ale produkty mě potěšily. Balzámek mám rakytník, dávám ho na rty a na ekzém a super,nijak nevoní, nedráždí, zklidňuje. Odstín laku poputuje kamarádce,která je taková Miss Violet, prostě fialovou miluje:-D Stín jsem dostala růžový a používám ho i jako stín i jako tvářenku, takže tento produkt využíám na plné čáře.Make-up je na mě moc voňavý a trošku mastný, ale na druhou stranu dělá úžasně přirozenou pleť. Koukala jsem na LB a květnový by mě strašně zklamal, litovala bych peněz. Ale LB jde většinou zpětně doobjednat:-D Jinak si myslím, že u balíčků člověk nemá předpokládat nic extra, že dostane produkty, které by si sám vybral a investice se mu vrátí, ale spíš to brát jako překvapení, malé Vánoce každý měsíc:-) Hezký den všem,Lu

    OdpovědětVymazat
  33. Skvělá recenze Mio:-), začínám litovat, že jsem si Senzabox tentokrát neobjednala.
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  34. Ahojky. Jsem evidentně úplný nováček, ale mohla by jsi mi prosím prozradit, co to je ten Senzabox?:D..jinak výrobky vypadají perfektně, ten balzám přímo zbožňuju. Perleťové fialové laky taky moc nemusím, ale modré ty už ano:) Máš krásný blog.

    OdpovědětVymazat
  35. Ta rtěnka je strašně krásná, ale jak píšeš, taky si zrovna nejsem jistá tím odstínem, vypadá hodně "jedovatě":))

    OdpovědětVymazat
  36. prijde mi, že era boxu je pryc, článek jsem jen tak letmo prolítla, některé produkty se mi líbí, ale neocenila bych třeba ten lak, který je běžně dostupný v drogerii :( od tehle boxu cekam neco, co bezne neseženu

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  37. Koukám, že je teď box skoro celý plný dekorativky!:D

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡