Rtěnkový tag (2013 update)

DSC02608

Vy, co mě sledujete již delší dobu, určitě moc dobře víte, že rtěnky já ráda. Jenže ze záliby se hodně rychlo stalo sběratelství, což není u kosmetiky úplně žádoucí a jsem si toho vědoma. I přesto, že už jsem jich pár rozdala, velká část mi stále zbývá a já se nedokážu zbavit ani jedné. Znáte to? Mám vedle sebe 3 na první pohled stejné rtěnky, ale jakmile je detailněji prozkoumám, zjistím, že ,,každá je přece úplně jiná" a nedokážu pak vyřadit ani jednu. Nebo naopak, když jsem v obchodě a objevím nějaký krásný odstín. Vím, že doma podobný mám, ale je asi o tón světlejší, takže tenhle přece potřebuji...a už platím. 

Jednou jsem viděla video youtuberky Dulce Candy, kde ukazovala, jak ukládá make-up a co všechno má. Hned na začátku videa tvrdila, ať jí lidi nepíší, že to nikdy nespotřebuje, že prý to není pravda, protože používá úplně všechno a vše stihne spotřebovat. Musela jsem se nad tím pozastavit, protože rtěnek má asi tak na tři sta, stíny se ani nedaly spočítat. Ne, to opravdu nespotřebuje. Líčí se určitě denně a celkem dost výrazně, ale kdyby chtěla spotřebovat vše, musela by si každý den pomalovat celé tělo, chodit jako maškara a ani tak by to stejně do doby spotřeby nestihla. 

Já mám kosmetiky asi tak desetinu, možná pětinu její kolekce a stejně moc dobře vím, že to nespotřebuji, opravdu ne. Nejraději bych se 60-80% zbavila, abych používala jen ty výrobky, které využiji denně na 100% a koupila si produkt pouze tehdy, kdybych třeba jeden/dva úplně spotřebovala. Avšak obávám se, že je pozdě a rozdat, byť jen polovinu mé kosmetiky, mi trhá srdce (už jen ta myšlenka, ach jo). SOS Ale tak když už mám tu kolekci rtěnek, což je asi už opravdu kolekce, rozhodla jsem se po přečtení článku mé oblíbené blogerky Makeupsavvy připravit Rtěnkový tag. Zaměřila jsem se pouze na rtěnky, které jsou klasicky tuhé a v tubičce. Tekutých mám pomálu a balzámy i tak v článku zmiňuji.

Kolik rtěnek vlastníš?
Mám jich 67, maximálně 70, doufám.
DSC02618 DSC02609

Jaká byla tvoje úplně první rtěnka?
To vím na 100%, jelikož jí mám stále doma schovanou. Byla to dlouhotrvající rtěnka od značky Gabriella Salvete v odstínu 01. Bylo mi asi 13 a dostala jsem ji od 9-leté sestry, která ji někde vyhrála, ale rtěnky samozřejmě nepoužívala. Já v tu dobu sice také ne, když nepočítám hraní si s máminou kosmetickou taštičkou, ale nadchla mě! 
DSC02676

Jaká je tvá oblíbená značka rtěnek?
Pokud srovnám kvalitu, cenu, výběr odstínů, design apod., musím odpovědět jednoznačně Rimmel London!
DSC02601

Jaká je tvá neoblíbenější rtěnka? Jakou nosíš nejvíce?
Stále jsem nenašla krásnější odstín, než je Runway Pink od Eyes Lips Face (E.L.F.). Rtěnka sice mírně vysušuje, jelikož je bohatě pigmentovaná a matnější, ale krásnější neznám. Objednala jsem si ji na doporučení Smlx0 (10:00 ve videu).
DSC02641

Jaký je tvůj oblíbený finish (ve volném překladu konzistence)?
Miluji vysokou pigmentaci, ale je pravda, že takové rtěnky většinou dost vysušují. Takže při vybírání rtěnky asi nejvíce preferuji krémovou konzistenci a schopnost hydratace.

Která rtěnka je tvá nejnovější?
Je to rtěnka od Estée Lauder ve studenějším malinovém odstínu 19 Orchid light.
DSC02680

Kolik rtěnek máš momentálně ve své kabelce?
V jaké kabelce? :D No dobře, tak v té, co jsem zrovna měla včera. Je tam jedna (Clinique v odstínu 147 Pink peony), Clinique Chubby stick (13 mighty mimosa) a balzám (vanilková Coca cola od Lip smacker).
DSC02625
03 Rimmel by Kate / 700 Nude delight Rimmel / 02 Lip seduction Dermacol

V kabelkách s sebou nejčastěji nosím jen balzámy, pokud si zrovna nenanesu nějakou výraznější rtěnku, která se musí přes den upravit a obnovit. Balzámy dělají mé rty hezky jemné a vláčné, a díky nim mohu nosit i matné rtěnky.
DSC02647

Jak skladuješ své rtěnky?
Mám je uložené v mém třetím šuplíku v mém kosmetickém boxu z IKEA. Ve stejném šuplíku mám i lesky, pod nimi další lesky a balzámy a vedle pak tekuté/krémové/pěnové tvářenky/bronzery/rozjasňovače. Dále mám na stole prázdný tumblr od YC svíčky, kde mám chubby sticky a dražší rtěnky.
DSC02600 DSC02598 DSC02604

Jaké produkty používáš pro klasicky rudé rty?
Stay matt lip cream od Essence v odstínu 02 Smooth berry, 50˙s girls reloaded z Essence limitky v odstínu 01 Back to the 50˙s, Home sweet home longlasting lipstick od Essence v odstínu 01 RED-y to relax, nebo Diego dalla palma z limitky Wicked queen v odstínu 200.
DSC02643 DSC02674

Jaké rtěnky si plánuješ pořídit?
Asi bych na tuto otázku raději neměla odpovídat a měla bych ji vyměnit za ,,Jaké produkty plánuješ vypotřebovat?", ale tak nebudu měnit dané otázky a (s radostí) odpovím. Ráda bych si pořídila nějakou rtěnku z Topshopu. Už jsem u stojanu stála mnohokrát, ale nikdy jsem nenašla ten pravý odstín. Jsou celkem dost výrazné, ale krásné, a navíc v pěkném retro obalu. Další rtěnka, kterou bych si přála je rtěnka od MAC. Mám doma již dvě a jsou konzistenčně naprosto úžasné. Pokud si nějakou pořídím, bude to nějaký přirozenější odstín, jako Creme cup, Shy girl, Overtime nebo Please me. A v drogerii mě zaujala rtěnka v odstínu Cutting edge od Rimmel London. Je to růžovo-švestkový odstín, dost výrazný. Často ji na akce nosí Amanda Seyfried, což je celkem podobný typ, jako jsem já. Chodím se na tuto rtěnku dívat už asi půl roku a nemohu se rozhodnout, zda si ji pořídit. Nechci aby byla jednou z těch, co mi smutně leží v šuplíku. Přála bych si, aby mi slušela a abych se jí tolik nebála.
rtenky


Povězte mi, jaké rtěnky máte nejraději? A jak to s nimi vůbec máte?
Je někdo, kdo je na tom se sběratelstvím podobně nebo ještě hůř?
Sdílíte mé nadšení nebo pro něj nenacházíte pochopení?

71 komentářů:

  1. Sdílím tvé nadšení, taky mám šuplík jen pro rtěnky :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek... Rtěnkové nadšení nesdílím, respektive ráda bych, ale já je strašně často ztrácím, takže momentálně mám pouze jednu sytě červenou od Dermacolu se zvláštním zavíráním, se kterou jsem ale na 100% spokojená :)

    rebellda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Woow velice pěkná sbírka! Já mám tak třetinu :/

    OdpovědětVymazat
  4. přidala bych ještě tak dvacet otázek, co by mě zajímalo :D

    OdpovědětVymazat
  5. wow nadherna zbierka :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherná sbírka! :) já jich mám cca 25 a už teď mi všichni říkají, že jsem blázen, to jim tvou sbírku ani ukazovat nebudu! Hodně mě lákají Chubby Stick od Clinique :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Tak som si kukla to video od Dulce Candy a je to fakt šialené:D Hoci kozmetiku zbožňujem takú maxi zbierku by som asi nechcela, vôbec by som sa v tom nevyznala a nebola by som to schopná spotrebovať ani do konca života, čo by mi bolo dosť ľúto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stejný názor :) A taky jsem si říkala, jak o tom může mít vůbec přehled, na něco musí prostě zapomenout (Asi toho má dost od různých sponzorů, ale tohle už je vážně přespříliš)... Co spotřebovat, já si myslím že to ani nestíhá prostřídat :D

      Vymazat
  8. Jé tolik rtěnek, já mám tři a stejně je nenosím :D Mám pocit, že mě postaršují, ale asi mám nevhodné odstíny... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja ich mám teda maximálne 20 :D ..ale strašne rada by som chcela vidieť celú tvoju kozmetickú zbierku make-upu. Plánuješ niečo také ? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super článek, mám to s rtěnkami dost podobně :) Dokonce mám i rtěnky, které jsem nikdy nepoužila :D Budu muset spočítat kolik jich vlastně mám. Myslim ale, že na tebe nemam Mio :D
    Muj článek o mojí rtěnkománii je zde :
    http://blondesdiar.blogspot.cz/2013/05/vyseptana-rtenka-moje-manie.html

    OdpovědětVymazat
  11. Já nevlastním ani jednu rtěnku, mám často popraskané rty a nevypadalo by to vůbec dobře, takže doma mám jen 4 balzámy na rty :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherná zbierka, tiež mám veľa kúskov, ktoré viem, že nikdy nespotrebujem :)) Určite si ma inšpirovala ku kúpe niektorých z tvojej zbierky :)

    OdpovědětVymazat
  13. Určitě je vypotřebuješ!!! :) hlavní je se o ně dobře starat, aby nevyschly, nebo se nezkazily a vydrží ti dloouho :)) a jinak do té Rimmel rozhodně jdi!!!!! je to úžasná barva, jsem si na 100% jistá, že ti bude slušet, úplně tě v ní vidím, s vlnitýma vlasama a zlatýma doplňkama, awesome :)

    OdpovědětVymazat
  14. páni, taková obrovská sbírka! :D já mám asi šest rtěnek, to jsem oproti tobě úplná nula :D

    OdpovědětVymazat
  15. Naprosto tě chápu, rtěnek mám sice míň než ty, ale jako stejně jich mám dost, na to abych je někdy spotřebovala... a vím, že to nezvládnu, ale pryč je dát nechci :-D

    OdpovědětVymazat
  16. Woow, tak na tohle je vážně radost pohledět :D! Rtěnek mám asi 5 a stejně u mě pořád vedou lesky. Momentálně hledám nějakou, klasickou sytě červenou, ale zatím mi žádný odstín nepadl do oka. Takže určitě omrknu v obchodě tvé červené favoritky a možná taky najdu tu svou :)

    OdpovědětVymazat
  17. Já má rtěnek taky hodně...ale asi přeci jen o něco míň než ty :) Rtěnky miluju ♥

    OdpovědětVymazat
  18. Tvoje nadšenie úplne chápem a zbieranie rúžov postihlo aj mňa. Skôr som obľubovala lesky a mánia rúžov ma naplno chytila, tak cca. rok dozadu. Klasických rúžov, aké sú v tvojom článku mám "len" okolo 28. Dávam si záväzky, že musím míňať, čo mám doma, ale nie vždy sa mi ich podarí dodržať. Z jednej limitky od Catrice som si dokonca kúpila jeden rúž do zásoby, nakoľko ma tak oslovil...

    OdpovědětVymazat
  19. já mám rtěnek taky hodně a je mi jedno, že je nestihnu třeba spotřebovat, nezbavila bych se ani jedné, všechny je potřebuji :)) máš pěknou sbírku

    OdpovědětVymazat
  20. Hezký článek. :) Dulce Candy má kosmetiky více než v několik DM dohromady a podle mě se v ní jednou utopí! :) Asi nejvíce se mi líbí Chubbi sticky, kde se dají prosím koupit? Děkuju moc.
    Měj se hezky, Lucy :)

    OdpovědětVymazat
  21. Wow! Tenhle článek mě strašně bavil, brala bych i všechnu tvoji kosmetiku na fotkách :).! Nechávám se inspirovat! :D já mám jenom 2 rtěnky a 2 balzámy od Maybelline :// :D proti tobě teda, se můžu jít schovaT!:) ZÁVIST!

    OdpovědětVymazat
  22. Závidím ti to štěstí, že ti rtěnky sednou snad ve všech barvách :)
    mě sedí jen nude barvičky nebo trochu dorůžova, což mě mrzí, protože mě vždycky nejvíc zaujmou jasné a výrazné barvy :D

    Bobunka3liska.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. Některý barvy vypadají zvlášť nádherně!

    OdpovědětVymazat
  24. Tak to je boží, komu by se takováhle sbírka nelíbila:D:)
    Zajímal by mě tvůj kosmetický box z ikei o kterém mluvíš. Taky bych něco takového už potřebovala:D

    OdpovědětVymazat
  25. Luxusní sbírka! Já si zrovna pořídila novou rtěnku a říkám si, jak se holky vlastně docela bojí rtěnek a výrazných barev. Když jedu ráno do práce, v mhdčku nepotkám nikoho, kdo by nějakou viditelnou rtěnku měl. škoda, říkám... škoda! Tobě rtěnky strašně sluší, máš boží rty! ;)

    OdpovědětVymazat
  26. :-) které produkty plánuješ vypotřebovat:-) :-) Mně se nad tou sbírkou zastavuje srdce - taky mám rtěnek "jen takovou trošku" - ale na tebe nemám:-)

    OdpovědětVymazat
  27. Wow! těch je...:) krásné odstíny..nedokážu ani říct, jaká se mi nejvíce líbí.
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  28. Nádherné rtěnky :)
    a jestli chceš, zapoj se u mě do giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  29. Úžasná sbírka xD, nejvíce se mi líbí ty ve světle růžových tonech. Já sama rtěnky nepoužívám, spíše více pigmentovaný lesk :)

    OdpovědětVymazat
  30. Fuuuha, a to som si myslela, že ja mám veľa rúžov :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  31. Ty vadoo slintám nad těma rtěnkama! Tolik, to je krása! :))

    OdpovědětVymazat
  32. Myslela jsem si, že toho máš hodně, ale po shlédnutí videa od Dulce máš hoooodně malou zásobu:D Ta holka je blázen:D Jinak miluju rtěnky od essence, NYCu a Cartrice:)) Pěkná sbírka a některé odstíny mě dost lákají, asi zítra zajdu do Rosmanu:D))

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, Creme Cup od MACu mám, je to úžasná barva, krásná taková ta nositelná růžová, ikdyž není z těch dlouhotrvajících (což mě mrzí), tak jsem ty peníze za ní prostě musela dát :) Jinak nejsem moc rtěnkový typ, takže jich mám pár jen v několika odstínech (tak asi 10 dohromady, včetně 2 lesků), rozdílných ale ne stejných, od nude až po takovou brusinkovou, ale ne výrazně červenou :)

    OdpovědětVymazat
  34. Páni, ty jich máš :D Super článek jako vždycky :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Tak mna by napriklad zaujimalo, ktory ruz konkretne a aky odtien z tvojej zbierky povazujes za najodvaznejsi? :)

    OdpovědětVymazat
  36. Tak to je teda paradna zbierka. Ja by som ju nevyuzila ani zdaleka, rtenky takmr nenosim, mam doma len tri. A to video od dulce, tak to fakt neverim, ze spotrebuje. Pri tekom mnozstve by som aj zabudla, co vlastne mam.

    OdpovědětVymazat
  37. tak já mám rtěnek zhruba pět, když nepočítám ty, které vytáhnu maximálně jednou do roka :D...dost mě ale překvapilo, že nevlastníš všechny z těch mých pěti, ale nejspíš jen 2!:D

    OdpovědětVymazat
  38. odveci, ale pri tomto obrazku som si povedala ze ho musis vidiet.. strasne sa podobate http://media.tumblr.com/9df91ef0e6bf0223a88e98cd2a6cb39d/tumblr_inline_mo778cw2oZ1qdtmnj.gif

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Regina Williams/Rachel Weisz?! :D Už mi to řeklo dost lidí a pár čtenářek napsalo. Já tam úplnou podobnost nevidím, ale asi to ostatní vidí lépe. Každopádně to beru jako kompliment a děkuji! :)

      Vymazat
    2. * Rachel McAdams :)

      Vymazat
  39. Panebože 70 rtěnek! :D Já jich mám asi 5 a myslím si, že jich mám dost :D no to mě fakt dostalo :) Ale jsou krásný!!! ^^

    OdpovědětVymazat
  40. máš krásnou sbírku:) mám čtyři rtěnky a maluji se pravidelněji pouze jednou. v drogeriích trávím nejvíc času právě u rtěnek, ale ve finále vše zamítnu s tím, že je na mě příliš výrazná, že ji nebudu nosit, a jiné důvody:)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, mám ráda rtěnky Revlon- nejvíc asi odstín Mauve a cashmere,pak asi GS hlavně konzistenci a pak NYC- mám 2 ostíny a oba krásné, i když konzistencí nic moc.Petra

    OdpovědětVymazat
  42. Teda Mio, to je ale perfektní sbírka! Já jich mám teda asi jen 20, ale co si budeme nalhávat, používám stejně jen tak 5 :D Hodně jsem si oblíbila Revlon "v tužce", co kopíruje chubby sticks.
    Co se té Dulce týče, já na to video koukala docela nedávno a taky mi to přišlo dost vtipný jak na začátku vykládá, jak to všechno upotřebuje. Nicméně mně se ta její sbírka líbí a myslím, že žádná z nás by jí nepohrdla :D (to stejné si myslím o jejím šatníku) Bohužel ne každý má nesmírně bohaté rodiče a manžela, takže asi tak... :D

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Mii,
    musím říct, že název článku mě na 1. pohled zaujal, jelikož jsem blázen do péče o rty a bez balzámu nevycházím z domu :). Rozhodně Tvé nadšení sdílím :). Myslím, že článek se Ti moc povedl a i otázky jsou zajímavé :).

    Hezký den !
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  44. Tak musím přiznat, že Tvá sbírka vypadá naprosto úžasně :D, ale nedokážu si představit, že bych jich měla tolik doma. Asi bych měla do konce života co dělat. :D Sama rtěnkám moc neholduji, takže jich mám jen pět a asi nejradši mám tu v tužce od Oriflamu, která drží poměrně dlouho. Radši mám ale balzámy, těch mám obrovskou spotřebu, jsem schopná vypotřebovat jeden ani né do měsíce. Týna

    OdpovědětVymazat
  45. Wauu,nádherná zbierka.... tiež planujem takú,ale asi o polovicu menšiu :)

    OdpovědětVymazat
  46. Zo začiatku môjho blogu som mala aj ja ružové obdobie ale teraz milujem lícenky a dúfam, že nikdy nebudem mať takú obrovskú zbierku ako ty, pretože by mi bolo ľúto, že to nestihnem minúť :(

    http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  47. Pane jo, ty jich teda máš požehnaně, já jen zírám! Má sbírka obsahuje tak maximálně 10 rtěnek, a to je ještě všechny nepoužívám :)

    OdpovědětVymazat
  48. Jak si napsala Amanda Seyfried tak mě okamžitě došlo koho mi připomínáš:D

    OdpovědětVymazat
  49. Nejsem zadna blogerka, jen obycejna holka a rtenek mam 170. Vsechny "potrebuju", mam s nimi zaplneny cely prvni suplik me kosmeicke komody. V druhem jsou stiny, ve tretim pudry, tvarenky, meku upy atd. Kosmetiku (obecne) miluju a rtenky nejvic. Nekdy mne to popadne a chodim si je prerovnavat, ocuchavat.....holt nekdo po vecerech pozoruje znamky, brouky apod ja rtenky. Samozrejme partnerem nepochopena :-). Ale, samozrejme, rtenky po case (2-3 roky) zluknou a to ji uz pak fakt vyhodim, i kdyz mi to FAKT trha srdce. A pak jich mam furu i polamanych nebo odrenych (vrypy na nich) od obalu jak se opiraji o okraj, kdyz se sroubuji. Prekvapilo mne, ze ty to nemas na zadne???? Ja jich mam zlomenych nebo poskozenych mozna takovych 30. Kupuji prevazne drazsi znacky na Aukru (tech penez co v tom mam.....). Nejlepsi ulovek byl 27 odstinu od Chanelu asi za 1.200,-- kc vse. Je tam par bordo a tmave vinovo cervenych, ktere moc nemusim, jinak je nosim vsechny. Takze ti naprosto rozumim a tvuj clanek mne nadchnul, ze "v tom" nejsem sama. Fotku meho 1. supliku muzes videt na mem FB https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200389970740940&set=a.1358023039715.49701.1505692632&type=3&theater

    OdpovědětVymazat
  50. No naprosto tě chápu, každý máme něco :) To video od dulce jse viděla a koukala jsem na to celou dobu s otevřenou pusou. Nikdy nemůže všechno vypotřebovat. Zachvíly se jí to asi ani nikam nevejde. Ale obdivuju jí, že v tom má takovej pořádek!

    OdpovědětVymazat
  51. Tvému sběratelství sama moc dobře rozumím:-D, poslední dobou se mi počet rtěnek začal rozrůstat nebezpečnou rychlostí. Do budoucna bych si ráda určitě pořídila nějaký kousek od MAC:-), měla jsem možnost ozkoušet několik odstínů a byla jsem vážně naprosto unesená, ovšem ta cena no:-(. Jinak úžasný článek, těším se na další:-)!
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  52. První rtěnku už ve 13 :)? Jak jsem často chodím, tak bych řekla, že právě barevná rtěnka je tvé poznávací znamení ). Sdílím s tebou náklonost k LipSmackerům :)..a také souhlasím, že velká sbírka kosmetiky se spotřebovat nedá, já jsem takhle uvažovala u mě na blogu o lacích na nehty, ty už vůbec nechápu...Má skromná sbírka laků

    OdpovědětVymazat
  53. parádní sbírka :) rtěnky mám také moc ráda,ale zdaleka jich nemám tolik co ty :D

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  54. upřímně, nemám ani jednu rtěnku, používám jen balzám a lesk :D

    OdpovědětVymazat
  55. vaaaaaaaau, paradni sbirka:3

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Mio, když jsem viděla Tvou sbírku, vlítla jsem do své komody, kde mám šminky (no jo, fakt je to komoda :))) ) a spočítala své rtěnky. I přes to, že jsem spoustu rozdala kamarádkám jich mám 40, lesků na rty 10, 5 rtěnek mám ještě v nevybalených a k tomu mám ještě 6 palet s rtěnkama nebo leskama.... Hned jsem si zakázala aspoň na měsíc kupovat veškerou kosmetiku, ale....no znám se :). Krásné skoro léto, Jess.

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Mio, prosím tě jakou nude rtěnku, která není zas tak drahá by jsi mi doporučila?:) sháním, ale v drogerkách jsem neviděla ani jednu pěknou:/ Děkuju moc. :) Jinak jsi úžasná!:)

    OdpovědětVymazat
  58. vidím, že máme podobný vkus na rúže :) my by sme boli skvelé kamarátky :)

    OdpovědětVymazat
  59. Cutting edge od Rimmelu mám a je úžasná..krásná výrazná barva a vůbec nevysušuje...výdrž je taky skvělá:)...můžu jen doporučit

    OdpovědětVymazat
  60. Inak, zaujímalo by ma, odkiaľ ma toľko peňazí tá zahraničná blogerka :-)

    OdpovědětVymazat
  61. Přesně!! Když jsem viděla to video od Dulce, úplně mě to rozesmálo, jak to řekla s výžným výrazem, že to VŠECHNO používá a spotřebuje - to nemá šanci vypotřebovat ani kdyby denně líčila několik lidí - toho má prostě až přespříliš a doslova vyhazuje peníze z okna (i když má věci zadarmo), tohle je opravdu DOST! A že všechno používá? příjde mi že má každý druh odstínu tak v deseti výrobcích a stejně používá pořád to stejné :D

    OdpovědětVymazat
  62. * a teda já mám rtěnek okolo 20 + takové ty balzámky barevné, pořád si říkám ať brzdím, že mám stejně svoje favority, ale když je sleva, nebo krásný a nový ostín... achjo :D

    OdpovědětVymazat
  63. Takových rtěnek?? Oo můj bože! :D :) Já mám asi 4! :D

    OdpovědětVymazat
  64. Bože, tolik rtěnek!! I když moc rtěnková nejsem, krásně se na to kouká :) Nenosím je hlavně proto, že pořád buď jím, nebo piju (:D), a tak se bojím výrazných odstínů a toho, že se mi to celé rozpatlá. Nedávno mě ale kamarádka přemluvila ke koupi Color Whisper od Maybellinu v odstínu 120 (vidím, že je také součástí tvé sbírky;)) a absolutně nelituju. Vyhovuje mi, že není moc výrazná, tudíž se nemusím bát rozmazání a mohu ji opravit kdykoli i bez zrcátka. Nosím ji furt. :)) Doufám, že seberu odvahu na výraznější odstíny a třeba i rudou, protože se mi barevné rty moc líbí.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡