Má narozeninová oslava

Vím, že jsem si s novým článkem dala na čas, ale bohužel jsem se dříve k blogu nedostala. Dnes dodatečně vyhlásím na fb vítěze soutěže o voucher na nákup oblečení a prozradím, že připravuji další a moc pěknou. Výhledově se pár následujících dní můžete opět těšit na článek každý den/max.obden. Jsem sice často v práci, ale mám jich pár v záloze. Přemýšlím, že si i vytvořím účet na asku, přestože nejsem jeho fanouškem. Nestíhám odpovídat na některé komentáře a velmi mě to mrzí, avšak na asku bych mohla být online i o pracovních pauzách. Až se rozhodnu, dám Vám o tom určitě vědět.

          Mou kratší pauzu zde na Kissbooku bych Vám dnes chtěla vynahradit něčím zajímavějším, a tak jsem připravila článek o mé oslavě narozenin, kterou jsem před dvěma týdny uspořádala. Je to sice osobní záležitost, ale vzhledem k tomu, že byla party tématická, myslím si, že se na Kissbook hodí. 
DSC_0066
,,Nicki Minaj" (vesmírné šaty jsem objednala z Osapu)
Sama jsem již zažila několik b-day parties, které měly své téma. Moc se mi to líbilo, a tak jsem se rozhodla, že do toho půjdu také. Název mé oslavy byl Stars b-day party. Pozvaní dostali za úkol dress code - měli se obléknout za celebritu nebo alespoň do něčeho vesmírného/hvězdičkového. Na oslavu si udělala čas sice jen polovina pozvaných hostů, ale zbytek mi to vynahradil, takže jsem se vůbec nezlobila a chápala to. Sama všechny akce také nestíhám a byla jsem moc ráda za ty, co přišli a hlavně za to, že všichni téma dodrželi a dokonce jej brali dost vážně (sháněli týden dopředu věci, stále mi volali a radili se:-) ). Podnik, kde jsem oslavu pořádala se jmenoval STAR. Vybrala jsem si jej kvůli jménu, ale i příjemnému prostředí. Měla jsem rezervaci v postranní, kde jsou místo stěn zrcadla. Vytvořila jsem pro každého hosta cedulku s pravým i hvězdným jménem, které mi dopředu nahlásili. Dostala jsem krásný šlehačkový dort s marcipánem, kokosem a Justinem, a také spoustu milých dárečků. Po dvanácté hodině jsme se přesunuli na party a v 5 ráno jsme si u nás doma vařili večeři/snídani. Nebyli jsem moc unavení (ach ty energiťáky) a polovina hostů pak přespala u mě, jelikož nebydlí v mém městě. Užili jsme si spoustu legrace až do 6 do rána. Myslím si, že se akce vydařila a jsem ráda, že jsem své přátelé zase jednou měla pohromadě.
DSC_0008 DSC_0103 Mia oslava 22 DSC_0115 DSC_0130 
,,Kim Kardashian" (má sestra)
DSC_0109 
,,Nicole Scherzinger" a ,,Rihanna"
DSC_0208 
,,Nina Dobrev" a ,,PINK"
DSC_0149 
,,Justin Bieber" a ,,Zayn Malik" (One Direction)
DSC_0270 
Milla Kunis
DSC_0255 
,,Kanye West" a jeho miminko
DSC_0249 
Hosté dostali dárečky za ,,kostýmy" - balíčky s překvapením/věštbou (malá mimina).
DSC_0145 
Kluci si s dárkem doopravdy vyhráli - napsali mi tam milostná psaníčka. :-) Největší vtip je, že nemám ráda One Direction a kluci to moc dobře věděli. Nikdy jsem moc nemusela boy bandy, ale nic proti nim nemám. Kdo je má rád, ať má. Dokonce jsem si už i album poslechla a oblíbila si písničku Little things. 
červen1DSC_0298
Od své nejlepší kamarádky, která se hodně podílí i na mém blogu a podporuje mě v něm (fotí mě a vše sleduje) jsem dostala best friends box i s úvodním dopisem. Bylo to opravdu milé, nápadité a dojalo mě to. Od ostatních jsem dostala dárky, které jsem si dokonce i přála a plánovala koupit. No jo, občas je fajn mít za kamarádku blogerku a nahlédnout jí do mysli (na blog). :-)
červen-001

Byli jste někdy na tématické oslavě? Pořádáte své oslavy narozenin nebo se chystáte?

88 komentářů:

  1. Taaakze... mas nejlepsi vlasy. Fakt jsou uzasny! Malokomu se tak hezky prechod povede. A hlavne je maz zdrave a leskle.
    ...tvoji kamaradi jsou hot. 0:-) a segra je naprosto okouzlujici
    ...tvoje bf ti dala dokonaly darek. Super napad kterym se inspiruji pro svou bf tak ji moc diky za nej! :-*
    hezky clanecek, tesim se na dalsi

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně moc ti to tady sluší Mio! A kluk na 1. fotce opravdu vypadá jako Justin :D. Mimochodem i moje oblíbená píseň je Little things :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Oslava vypadá parádně a šaty máš naprosto úžasné. Best friends boxem se nechám inspirovat.
    A abych nezapomněla, moc Ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat
  4. Si na fotkách strašne krásna! :) Vyzerá to na super oslavu :)

    Stray Alley

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to slušelo! Jinak závidím takovou oslavu narozenin :) Většina mých kamarádek už je kvůli VŠ daleko a bohužel se nás sejde vždy jen málo..

    http://misinkoutek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. jako normálně jsem se fakt lekla, že jsi tam měla justina biebra!!! :-D
    a nicki si fakt vychytala jen vypadáš asi tisíckrát lépe :-)
    tvá věrná linda (linh)

    OdpovědětVymazat
  7. Nepoznala jsem žádnou "celebritu" možná jen ty jsi Nicki Minaj podobná. Jinak tento článek mi přišel spíš že se vychloubáš co jsi dostala.. moc přínosné pro blog to není.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosim? Mia se jen snazi byt bliz svym ctenarkam. Jsi hloupa,jestli si myslis,ze se vychlouba. Vydis snad mezi darky neco honosneho,za tisice? Achjo...takovehle komenty fakt nechapu...clovek zavidi i malo koukam...

      Vymazat
    2. a já nechápu, že jsi schopna napsat vYdíš s tvrdým y.

      Vymazat
    3. Anonymní27.06.13 20:43
      Bohužel nevYdim. Nauč se pravopis pokud chceš příště něco komentovat. ;)

      Vymazat
    4. Anonymní28.06.13 5:33

      Moje osoba alespon neni pokrivena tak jako tvoje. Musis byt hodne zamindrakovana,kdyz si tolik uzivas ponizovani jinych lidi...

      Vymazat
    5. Anonymní28.06.13 5:40

      Jsi uboha a zavistiva. Kde beres tu drzost posuzovat co je a neni prinosne pro blog?

      Vymazat
    6. Anonymní28.06.13 5:48

      No ty jsi ale zla chudinka :D

      Vymazat
    7. :( tak gramatiku možná anonym nemá úplně zmáknutou, to je fakt, ale nic to nemění na tom, že je skutečně zarážející tvrdit, že se Mia vychloubá. Místo kritizování češtiny bychom se měli raději zamyslet nad tím, jak se k sobě někdy chováme a proč. A mimochodem, i kdyby to nakrásně vychloubání bylo, tak je to blog Mii a může se tu chlubit čím chce a jak chce!

      Vymazat
  8. tak ten bf box je epic idea = dát si s kamarádkou věcičky který vás vystihují protože se znáte nejlépe =) ajn věc i bez narozek =) super oslava =) chtěla bych býti hostem a sedět vedle justina! =DDDD

    OdpovědětVymazat
  9. Zayn Malik je fešák! :) myslím teď tvého kamaráda ;)

    OdpovědětVymazat
  10. tvoje sestra vypadá tak o 10 let starší než ty :O není to škoda? doufám, že tak silně se nalíčila jen kvůli roli Kim, jinak je to hrozná škoda, aby tak mladinká holka vypadala jako třicítka.

    OdpovědětVymazat
  11. To je skvělej nápad na narozky jééé<3 :D

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělé téma oslavy :) Podle fotek hádám že se ti oslava vydařila

    Muj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. "Justin Bieber a Kim Kardashian" - naj :)
    Oslava vyzerá parádne. Také niečo by sa mi páčilo, ale nie som si istá, či by som tam nebola jediná star, či by sa nato podujali, aj ostatní.
    Mala si to fakt pekne prepracované, aj s tými darčekmi, kartičkami... Milé.
    Ja už moc neoslavujem takto grupakovo, skôr niekde na večeru vo dvojici, ale ako mladšia som oslavovala s rodinou a kamarátmi doma alebo u babky. Alebo sme chodili na diskotéky, až do rána bieleho. Ale možno na budúci rok skúsim, aj niečo takéto ako to dopadne :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jéé, tak to je skvělej nápad! Hlavně mi přijde super, že si s tím tví kamarádi fakt takhle vyhráli a dali záležet, to je od nich moc hezký!
    A dodatečně ještě všechno nejnejnejlepšejšejší k narozeninám;)

    OdpovědětVymazat
  15. Oh bože, dárek od kamarádky je nejskvělejší nápad!

    OdpovědětVymazat
  16. Ten best friend box je fakt super nápad! To bych taky mohla někdy udělat :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Mii,
    party to musela být užasná hlavně Tvým originálním nápadam přestrojit se za různé celebrity :). Mně osobně by se nějaká tématická oslava líbila. A mimochodem jako Nicky Minaj ti to moc slušelo :). A kluci měli velmi originální nápad na dárek :D !

    Krásné prázdniny !
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  18. oslava musela být skvělá a tobě to moc slušelo :) mimochodem, Kim, Rihanna a Milla se fakt povedly :)

    OdpovědětVymazat
  19. Na první fotce vypadáš úplně jak Petra Němcová :-O. Super článek, oslava, nápad, dárečky, prostě všechno! :-). Sluší ti to moc.

    OdpovědětVymazat
  20. Krátkovlasá kamarádka je nádherná..Její tetování se mi moc líbí..nevíš, co znamena?

    OdpovědětVymazat
  21. muselo to byť skvelé :)
    ten darček od kamošky je super. a akurát JB by som spoznala hneď :D

    OdpovědětVymazat
  22. Vyzerala si krásne, ten outfit ti moc sluší. Zdá sa mi taký živší oproti posledným outfitom :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Mii,
    ta oslava musela být dokonalá! Moc ti to slušelo a ostatním také:) Justina mám také ráda, ale na mé oslavě, která bohužel nebyla tematická, jsem měla dort se Sel Gomez (patřím k Selenators), ale nejprve jsem chtěla Jusse. :) Ty dárečky vypadají úžasně! Moc se těším na další články, tvůj blog je perfektní! A jěště jednou Ti moc gratuluji!
    Tvá Lucy :)

    OdpovědětVymazat
  24. Krásna oslava :)
    Normálne trošku závidím... nikdy som nemala takú podarenú oslavu.

    A aby som nezabudla... všetko najlepšie :-*

    OdpovědětVymazat
  25. Přísahám bohu, že na třetí fotce to vypadá, jak když vedle Tebe sedí opravdovej Justin:DD

    OdpovědětVymazat
  26. Tématické oslavy miluju! Jak to vymýšlení kostýmů, tak i ten pocit být na jeden den někým jiným :-) Naposled jsme měli color party takže všichni co nejvíc barevní, předtím Silvestr v maskách, to jsem šla za orientální tanečnici a předtím ještě na jiných party za upírku a zombie vojačku. Mimochodem vše nejlepší, moje narozky se už taky blíží tak jsi mě natěšila na oslavu :-)

    OdpovědětVymazat
  27. to muselo být dokonalý ! ještě nikdy jsem na takový oslavě nebyla, ale určitě bych to jednou chtěla zkusit :) všem vám to strašně moc sluší a na té první fotce bych tě skoro ani nepoznala :D sluší ti to moc a šatičky jsou krásné ♥

    OdpovědětVymazat
  28. Ó měla jsi moc pěknou oslavu, je hezké, když to takhle někdo dokáže uspořádat a povede se to :)

    OdpovědětVymazat
  29. Krásný článek, ale krásnější než ty není :)!
    Oslava se povedla, to je jedině dobře, moc se mi líbí Tvé šatičky a ta bejska se k Tobě skvěle hodí, je taková sladce holčičí :)) ! Btw: Máš překrásnou sestru :) !

    OdpovědětVymazat
  30. krásná oslava, strašně ti to slušelo.. :) slečna, která šla za rihannu je moc krásná, moc jí to sluší.. :)

    OdpovědětVymazat
  31. To muselo být parádní. Líbí se mi takové tématické oslavy!:)) Na té první fotce ti to fakt sluší, ale musím říct, že i ostatní to vychytali:))

    OdpovědětVymazat
  32. to musela být skvělá párty:) tématické jsou nejlepší! Moc ti to slušelo a ostatním taky:)

    OdpovědětVymazat
  33. Mio, máš nádhernou ségru!
    Nechceš o ní udělat nějakej článek a proč taky neblogujee ?:D
    Vlasy jsou super!

    OdpovědětVymazat
  34. Mila Kunis docela sedi :D i ten Justin Bieber :D

    OdpovědětVymazat
  35. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  36. Super oslava! Taky mám tyto tématický ráda, jednou jsem na kamarádčiné oslavě lítala po městě jako Lady Gaga :)

    Moc ti to jako Nicki slušelo a líbí se mi i ostatní hosti...:))

    OdpovědětVymazat
  37. Woooow, to musela být super oslava :) Byla jsi nádherná :) A dárek od kamarádky? Úžasný nápad, ráda se inspiruji :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Happy B-daay! :-*
    Miunko, tenhle styl (ta kšiltovka + galaxy) to ti děsně sluší, keep it up! ;)

    OdpovědětVymazat
  39. Anonymní28.06.13 9:32

    tvoja sestra je riadny kus

    OdpovědětVymazat
  40. Anonymní28.06.13 9:40

    Ahoj Mio, za prvé, bylas překrásná :)! Za druhé, mělas skvělý nápad a moc Ti přeju, že se Ti oslava tak vydařila. Za třetí, tématické párty miluju, minimálně každá moje oslava narozenin je taky v nějakém duchu, tento rok to bylo téma "Amerika" (cowboys&indians), loni "Oceán", pak také "Mafióso, Piráti, Gypsy, Asie, Duchařská, Vánoce v červenci...". Ale největší sranda byla "travesti", kluci v šatečkách a holky s knírama :))...Jess

    OdpovědětVymazat
  41. To muselo bát super! Ty kostýmy dost sedí, většinou jde opravdu poznat jakou celebritu si vybrali! :)

    OdpovědětVymazat
  42. Vypadá to, že jste si to pěkně užili!! :) Jednou jsem byla na kloboukové oslavě narozenin, tyhle tématické party jsou super :) A inspirovala jsi mě s tím bff dárkem

    OdpovědětVymazat
  43. Máš nádherný vlasy! To ombré se vážně povedlo.. Justin Bieber super a tvoje sestra jako Kim je moc krásná :)

    OdpovědětVymazat
  44. Knížku Lady Fuckingham mám taky :D Oscar Wilde se vyšvihnul

    OdpovědětVymazat
  45. wooow Mio ten Justin je perfektní <33 nevěděla jsem že ho máš ráda..páni :))

    OdpovědětVymazat
  46. Tak to je skvělý nápad! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Všechno nejlepší Mio! A oslava úžasná, skvělý nápad :) B.

    OdpovědětVymazat
  48. To je krásná oslava. Tvoje sestra je moc hezká a Kim se jí povedla. Justina nemusím, to ten tvůj kamarád vypadá stokrát příjemněji. Ale evidentně, podle dortu, byl Justin k sežrání :) Dodatečně vše nejlepší k narozeninám.

    OdpovědětVymazat
  49. Super tématika oslavy, musela to být skvělá párty :) Jsi prostě strašně krásná a moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  50. Pěkný článek, já mám tématické oslavy ráda a svoje narozeniny taky vždycky slavím v nějakém stylu, už jsem měla Pomádu, Teplákovou párty a nakonec to byla Black and White Party, už přemýšlím nad dalším vhodným tématem.

    OdpovědětVymazat
  51. Tak to se povedlo! Mila a Zayn jsou si docela dost podobní :D a máš moc pěkné šaty. Muselo to být skvělé.

    OdpovědětVymazat
  52. tvoje sestra je překrásná,mohla by dělat modeling..nebo se stát další českou miss

    OdpovědětVymazat
  53. To jsou krásné narozeniny ! ♥ Všechno nejlepší dodatečně. Mila sedí bezvadně a líčení máš vážně jako Nicki ! :-)

    OdpovědětVymazat
  54. jéé máš najkrajšiu tortu, Mia ! <3
    oslava musela byť super, je to skvelý nápad :-)

    OdpovědětVymazat
  55. Skvělý článek:-), je vidět, že sis narozeniny pořádně užila:-). Jinak všichni hosté vypadají vážně jak opravdové hvězdy :-O, hlavně super nápad:-)! A jinak tvá ségra je vážně kočka:-)
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  56. Mi to přijde jak z americkýho filmu! :-D Nic podobnýho jsem nikdy nezažila a myslím, že ani nezažiju, by se na mě všichni s nějakými převleky vybodli, natož aby nějak uznávali můj blog :-DDD
    Pěkné, koukám, že máš nějak ráda ty hvězdné vzory /vzpomněla jsem si na tu košili se stejným potiskem/

    OdpovědětVymazat
  57. Tak to muselo být super. My slavíme zítra svátky a narození neteře. Měla bych jeden dotaz, kde se dají sehnat ta krásná maličká miminka? Děkuji za odpověď a přeji pěkný den Katka :-)

    OdpovědětVymazat
  58. Wáááu! Ty a sestra jste prostě nádherné !! Miunko moc ti gratuluji ! Hlavně, ať už je všechno dobré a ty potkáš nějakého perfektního muže svých snů;-) tématické oslavy jsou super, tak taky nějakou uspořádám, super :-)

    OdpovědětVymazat
  59. Anonymní29.06.13 9:19

    Justin Bieber zaválel !!! :D Vypadal fakt hodně podobně podle mě.. :) Jinak oslava vypadala fakt úžasně.

    OdpovědětVymazat
  60. Skvělý článek!!!!! Bylo by fajn, kdyby se tady objevovalo někdy i více osobních témat, i když jsi psala, že to moc ráda nemáš, ale jako oživení je to perfektní a takové články mě baví snad nejvíce (samozřejmě ruku v ruce s tipy na kosmetiku :))

    Nápad na tématickou oslavu zní vážně dobře a myslím, že se tvá oslava více než povedla! :))A než jsem si přečetla "Kim Kardashian", na první fotce, kde je tvá sestra jsem si až pomyslela "wow, Mia měla na oslavě Terezu Kerndlovou"? :D :D

    OdpovědětVymazat
  61. Krásne narodeniny :)
    http://sweetchillibykate.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  62. Super nápad, myslím, že ta holčina v těch bílých šatech vypdala jako Adel :)

    Moc Ti to stejně jako všem slušelo, máš moc krásnou sestru - má úúúžasné vlasy, je ale pravda, že vypadá o 10 starší než ty :D ale ne staře, jen jako starší z vás jako sester :)

    OdpovědětVymazat
  63. Bože to musela být super párty :)
    Na té první fotce vypadáš jako panenka, vážně ti to slušelo! :)
    Jinak já oslavy moc nepořádám od dne, kdy mi ji jedna mrcha zkazila, ale vzhledem k tomu, že s kamarádkou budeme slavit dvacítku, tak asi něco uspořádáme :)

    OdpovědětVymazat
  64. Krásnu oslavu si mala:) a inak One direction taky nemusím ale Little things je fakt krásna:) ale tak isto aj táto nová : http://www.youtube.com/watch?v=HqWlUiYwhwg :-) vypočuj si ju ;)

    krásny deň <3

    OdpovědětVymazat
  65. já osobně si na podobné akce nepotrpím, ale když to někoho baví, proč ne.

    OdpovědětVymazat
  66. ahoj :)
    To je vážně super nápad! Moc vám to všem slušelo :)
    Tvůj blog užchvilku čtu a tak mě napadlo jestli máš účet na www.pinterest.com ? Mor ráda bych tě následovala :) jestli ano, jak se tam jmenuješ? děkuju moc i za všechny tvé skvělé články! :)

    OdpovědětVymazat
  67. Na té 1. fotce,bych tě nepoznala.A skvělej nápad na téma oslavy a tvoje setra se opravdu hodně podobá na Kim.

    OdpovědětVymazat
  68. Připadáš mi čím dál krásnější, na první fotce naprostá dokonalost. O sestře ani nemluvě... :)

    OdpovědětVymazat
  69. Páni, super nápad!:D Jinak, moc ti to tam sluší:) Ty šatky jsou užasný:)

    OdpovědětVymazat
  70. ahoj, moc mě zaujala halenka "PINK", sama mám podobnou postavu, i když jsem o hodně vyšší, mohla bys mi, prosím, zjistit, kde slečna nakupuje? netušila jsem, že se dají sehnat takové šik kousky i na větší velikosti, díky ♥

    OdpovědětVymazat
  71. Musela to byť poriadna zábava :) A všetci tak super stvárnili dané celebrtiy čiže vyšlo to na 1-ku s hviezdičkou :)

    OdpovědětVymazat
  72. hrozěn moc ti to slušelo :) kostýmy všech uplně super :) hezkej post ;)

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  73. Knihu Lady Fuckingham mám tiež, ked som sa učila na štátnice so spolubývajúcimi, tak sme si ju sem tam čítali po večeroch a rehotali sa na tom dobre dlhé hodiny :D Je to super kniha :D

    OdpovědětVymazat
  74. Anonymní02.07.13 9:13

    Na ty první fotce máš kukuč jak Petra Němcová. Jinak bezva nápad na oslavu ;)

    OdpovědětVymazat
  75. Skvělé. Každá naše rodinná oslava je tématická. Zrovna v sobotu jsme měli téma pop/rockové hvězdy 60.-80. let. Máme za sebou šílené spektrum už i přes barvy, hipís, hvězdy, havajany, kovboje, ... :) Fandím těmto oslavám. Opravdu se ti to povedlo a přátelé jsou opravdu hodně podobní hvězdám. :)

    OdpovědětVymazat
  76. Boží šaty, moc ti sluší :)
    http://my-beauty-jotter.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  77. miluju tématické oslavy :) a musím říct, že hosti si dali opravdu záležet, všem vám to moc slušelo :)) poznala bych je možná i bez popisků!

    OdpovědětVymazat
  78. Super nápad. :) Docela mě mrzí, že moji kamarádi by se něčeho takového určitě zúčastnit nechtěli, a raději by šli pít na diskotéku až do rána... Takže ani nic nezkouším, už neslavím, max. s rodinou :)) Jen s pár kamarádkama máme tradici narozeninového donutu (koblihy/koláčku/muffinu/co má která ráda) se svíčkou, který oslavenkyni věnujeme na její narozky ráno. :D Jinak jsem chtěla říct, že ti to moc sluší, jsi krásná a sympatická, a že máš krásnou sestru, opravdu bych si ji s Kim spletla! A neříkej mi, že na třetí fotce opravdu nesedí Justin!! :D

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡