6.6.2013

V dnešním článku toho bude trochu více. První je outfit, který jsem si oblékla, když jsem se šla projít a pro bobble tea. Měla jsem novou příchuť - borůvku a byla celkem zajímavá, avšak stejně mám nejraději broskev a mango. Vzala jsem si na sebe nové kalhoty, které mají úžasnou barvu a zajímavé aplikace po stranách nohavic, a cvočky jsem doladila hnědou kabelkou se zlatými aplikacemi a novými casio hodinkami.
detail outfit doma
Košile sheinside.com, brýle Ray Ban, kabelka vj-style.com, hodinky Casio - choies.com, kalhoty New Yorker, boty CCC.

Ptali jste se, co jsem dostala k narozeninám. Oslavu jsem měla zatím malou, s rodinou. Větší plánuji příští týden s přáteli. Mám vymyšlené téma i různé detaily. Bude to sranda, plánuji nějaké okamžiky zdokumentovat, jelikož si příští týden konečně pořídím kvalitní zrcadlovku. Tak snad se s ní hned spřátelím a natočím rovnou narozeninové video.
kalhoty Editor - Polyvore - Google Chrome 7.6.2013 133448.bmp
Mamina mi objednala mou vysněnou konickou kulmu, kterou jsem si zatím půjčovala od kamarádky. K objednávce jsem přidala i teasing brush, což je skvělý hřeben na objem/tupírování a uhlazení neposlušných vlasů. Obojí je z beautybay.com. Až mi objednávka přijde, určitě se s Vámi o své dojmy podělím.
DSC02526 DSC02593

Sestra mi koupila make-up Wake me up od Rimmel London a vtipnou krabičku na svačiny do práce/školy.
DSC02588
Včera jsem se nalíčila pouze těmito třemi produkty. Make-up je úžasný, vážně nemám slov. Možná je i o něco lepší, než můj oblíbený Lumi magique od LOréál Paris. Sestra mi koupila dvojku, tedy odstín 103 True ivory a na léto je pro mě skvělý, přesto, že v zimě používám vždy ty nejsvětlejší odstíny. Pokukovala jsem po něm v drogerii už přes rok, od doby, kdy jej vychvalovala má nejoblíbenější youtuberka Zoella, ale nepotřebovala jsem ho, takže jsem kolem něj vždy jen prošla. Jsem ráda, že ho mám. Ze všech bb krémů už jsem trochu unavená a přesycená, a tak se ráda vrátím opět k lehčím make-upům a tónovacím krémům. Řasenka Infinitize je novinkou od Avonu. Jakmile jsem ji otevřela a uviděla kartáček, celkem jsem se lekla, avšak na to jak je svým vzhledem vtipný, pracuje se s ním moc dobře! Dostane se na každou řasu a jsem s ním doopravdy spokojená. Rtěnka je z řady VIVA glam od Lady Gaga for MAC v odstínu Amplifed. Je to ten nejkrásnější pravý nude odstín, který sluší opravdu každému. Navíc, je rtěnka krásně krémová a vysoce pigmentovaná. Pěknější tělovku jsem zatím nenašla.
DSC02591

A nakonec bych se ráda vyjádřila k soc.sítím a profilům, kde mě můžete sledovat. Je třeba udělat takový malý update, jelikož se mě na to často ptáte. Mám google+ a twitter, ale ani jeden profil nijak nevyužívám. Google zatím vůbec, twitter jen na sledování oblíbených známých osobností, protože Ti jej využívají více než facebook. Dále mám osobní profil na facebooku, pouze jeden jediný, ostatní nejsou pravé (dole přidávám odkaz). Na mém osobním profilu mě můžete sledovat, sdílím veřejně citáty a písničky, ale do přátel si Vás nepřidám, jelikož chci mít také nějaké soukromí, což snad pochopíte. A protože dost z Vás bylo zmatených, žádalo mě o přátelství na osobním fb, vytvořila jsem fan stránku přímo blogu. Mám fan stránku sebe (kdy jsem ještě měla starší blog pod mým jménem), ale to fanoušky (i některé mé kamarády) mate a píšou mi tam vzkazy a já v nich pak mám nepořádek. Bohužel název nelze změnit, protože už má přes 3000 fanoušků. Takže jsem založila tuto fb fan page, stačí dát like:

Kissbook by Mia

(Toto je jediný můj osobní profil, kde můžete kliknout na follow/sledovat.)
Miunka Doxanská

A poslední, co bych ráda uveřejnila, je můj tumblr. Je plný citátů, prohlášení, názorů, mých oblíbených hlášek, apod. Některé píšu sama, některé rebloguji z webu. Tuto stránku jsem vytvořila pro všechny, co budou někdy smutní. Uložte si jí někam do záložek a klikněte na ni, až Vám bude na nic. Obsah Vám sice Váš problém vyřešit nepomůže, ale dokáže Vám, že v tom nejste sami a nejste jediní, co mají nějaké trápení. Všechny ty výroky totiž vymysleli lidé , kterým také někdy nebylo zrovna nejlépe. To, že se cítíte mizerně není nic špatného, je to naprosto normální a není třeba hned propadat panice. Na nic nejste sami, i když pomoc v nějakých chvílích zrovna nevidíte/přehlížíte. Vždycky navíc může být hůř a lidé na tom hůř jsou. Stačí otevřít oči a nevidět jen sebe. Mně osobně můj tumblr občas pomáhá, což je vtipné, ale je to tak. Jsou dny, kdy nemám nejlepší náladu, ale po přečtení pár řádků si uvědomím, že je to v pořádku a je třeba myslet pozitivněji a zůstat silná.
stay strong by mia

Abych to shrnula, žádný jiný profil, kromě pinterest (který moc nevyužívám), youtube (který budu měnit) a bloglovinu NEMÁM. (Na bloglovin si určitě udělejte profil, můžete přes tuto stránku lehce sledovat své oblíbené blogy na jednom místě.) Pokud jste někde našli jakýkoliv profil, kde je moje fotka či jméno a nezmínila jsem ho v tomto článku, jde o fake. Všechny odkazy na mé profily, které můžete sledovat budou v postranním panelu blogu.

74 komentářů:

  1. to jak jsi udělala ten tumblr tu stránku to je super, je to od tebe hezké, jsi strašně super holka, dávám si to do oblíbených a budu po večerech pročítat a sdílet na fb :)
    děkuju a sluší ti to moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju i já za milý komentář. To mě těší. :)

      Vymazat
  2. mio a všechny ty hlášky se týkají tebe nebo je to random?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně se vše netýká mě. To bych musela být pěkně rozpolcená osobnost. :) Sdílím úplně každý pocit, protože každý jsme jiný a cítíme něco jiného a najdeme se v něčem odlišném než ten druhý.

      Vymazat
  3. super post :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tak za prvé..outfit se mi moc líbí a ta kabelka je úžasná! Make up wake up nevím čím to, že vypadá na tvé pleti tak dokonale..jsem teď pořádně nahlodaná si ho také koupit, ale v mé hlavě je pořád názor, že jakýkoli make-up od Rimmelu nemůže být moc dobrý nebo sedět mé suché pleti, tak nevím :).
    A ještě bych chtěla říct, že twitter se mi zdá jako cool sociální síť a je škoda, že jí tu moc nevyužíváme. Já se chystám začít pořádně tweetovat o prázdninách :).
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. A co teda ta stránka na FB ze starého blogu Mia Bella Doxanská kde máš jako úvodní fotky ty pusinky? Tu už nebudeš používat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, to je právě ta, co mate lidi. Je moje, ale brzy ji zruším.

      Vymazat
  6. Miunko ty kalhoty jsou super, jako kdyby je šili na Tebe :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten outfit je moc pěkný :) A fb už sleduju!

    OdpovědětVymazat
  8. princeznamia :DDDDDDDDDDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vim..........děs, trapný a to jí má být přes 20

      Vymazat
    2. náhodu mně se to zdá fakt supervtipný!

      Vymazat
    3. Co je na tom trapného? Pricezna to podle mě je :)

      Vymazat
    4. Příště víc teček, prosím. Dodá to tomu komentáři jakousi dramatičnost!

      Vymazat
    5. No tak jsme se všichni pobavili. Účel splněn. .)

      Vymazat
  9. tie hodinky sú krásne :) aj obidvoje nohavice.

    OdpovědětVymazat
  10. https://www.facebook.com/miikissbook?fref=ts a tenhle fb je pravý ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, je pravý, ale budu ho rušit. To je právě ten co mate... .)

      Vymazat
  11. Outfit se mi moc líbí, ty kalhoty jsou opravdu zajímavé. Líčení je také moc pěkné, ta rtěnka vypadá super :) a jsem ráda, že jsi udělala i článek o těch sociálních sítích, protože bych v tom jinak asi měla zmatek :)

    OdpovědětVymazat
  12. jsi strašně vychrtlá poslední dobou, nepodlehla jsi anorexii??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To myslíš vážně? :D

      Vymazat
    2. Anonymko...své hloupé dedukce si nech příště raději pro sebe. Mia vypadá krásné zdravě :)

      Vymazat
    3. mně nepřipadá až tak vychrtlá, jako spíš přepadlá a vycucaná.

      Vymazat
  13. Mio! - Děkuji ti za další možnost, jak sledovat tvůj blog ♥

    Your blog makes my day! :)* Thank you! :)

    P.S. Podle statusu se syntaxem jsem poznala, že studuješ nejspíš češtinu, že?! :) Já taky..Jsem tedy teprve v prváku..jakou má druhou kombinaci, jestli se tedy mohu zeptat a nebereš to nějak osobně? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybys pozorně četla Miiny články tak víš, že studuje jen češtinu...

      Vymazat
    2. - Pokud vím, tak čeština se dá studovat pouze ve dvou oboru..Pokud je to jedno obor musela by to být Bohemistika..Tak se jenom ptám :P

      Vymazat
    3. Tak potom to víš špatně :D

      Vymazat
    4. Ano, studuji samotnou jednooborovou bohemistiku. :)
      Děkuji moc!

      Vymazat
    5. Děkuji za odpověď! :) To ti závidím, lituji své dvou kombinace..Češtině je úžasná, ale zvládat ji s dalším oborem je vražedná kombinace..

      Držím palce v dalším studiu :) a buď pořád tak báječná! :)

      Vymazat
    6. A co z vás pak, holky, bude? S tím můžete jít maximálně tak učit, ne?

      Vymazat
  14. miluji citáty, takže tě budu určitě sledovat. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Pane bože!! Tady ti to hrozně sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  16. Teasing brush mám, ale z Vietnamu! A je úžasný :D

    OdpovědětVymazat
  17. Téda, ty se máš - konická kulma, budeš mít krásný vlny :) A ty kalhoty jsou úžasný♥
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  18. Na Choies mají hodinky? Hustýýý! :D

    OdpovědětVymazat
  19. Tento typ kulmy som tiež teraz dostala, značku Remington. Je to super vec, veľmi dlho som ju chcela :) Natočí vlasy neskutočne rýchlo!

    OdpovědětVymazat
  20. Ty cvoky na kalhotách jsou vážně krásné. Co mě ale zaujalo nejvíc je ten teasing hřeben - slyším o něm poprvé a rozhodně se po něm musím podívat. Chtěla bych výhledově trošku změnit vlasy tak se mi bude určitě hodit :)
    Jinak ta nude rtěnka je asi zatím nejhezčí a nejpřirozenější co jsem viděla :) tu bych brala i já a to tyhle nude odstíny fakt moc nemusím ....
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ty kalhoty jsou krásný :)

    OdpovědětVymazat
  22. Miluju tvůj blog a tvé články :) Strašně mě bavíš a jsi nádherná!

    OdpovědětVymazat
  23. konická kulma je skvělý zázrak, ta ti bude určitě vyhovovat:)

    OdpovědětVymazat
  24. Ten make-up vypadá moc dobře, odstín ti skvěle sedne. :) Bobble tea miluji! :) Vždy se těším na Tvé příspěvky, v poslední době jsi má nejoblíbenější bloggerka a čím dál víc se v tom utvrzuji. :)

    http://miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. Ta rtěnka mě hned zaujala, zarazila jsem se ale nad Lady Gagou, všude se píše, že mezi LG a Nicki Minaj je nějaká rivalita, to LG muselo naštvat, že NM má taky svou vlastní řadu u MACu :D Nicméně, máš krásné kalhoty z NY ! A parádní hodinky !

    OdpovědětVymazat
  26. akú zrkadlovku si planuješ kupit?

    OdpovědětVymazat
  27. Kalhoty jsou vážné skvělé! :)

    http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  28. Ty červené kalhoty jsou super!

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoooj Mio mam taku jednu prosbu neviem už čo mám robiť a kde mám hladať a napadlo ma že ty sa v takýchto veciach vyznáš chcela by som sa opýtať kde zoženiem alebo cez internet si objednám čierku čiapku s napisom BAD HAIR DAY? alebo s hocičým podobným za odpisanie velmi dakujem :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Tak jen k ty rtence, amplified je finish te rtenky a nikoliv nazev odstinu ;) ale mam ji taky doma a je vyborna, a tobe to samozrejme vsude slusi! Vsechno nejlepsi k tem narozeninam :)

    OdpovědětVymazat
  31. oblečení skvělé jako vždycky. jenom ne na tobě.

    OdpovědětVymazat
  32. Jeden z nejlepších článků! :) Jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  33. Opět vydařený článek :) Hezké dárečky a kalhoty jsou boží!!:)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ten Make up mám taky. Je super že? A máš D O K O N A L O U kabelku!!!:)

    OdpovědětVymazat
  35. Jsi překrásná Mii, moc se mi líbí outfit, přesně tě vystihuje <3

    OdpovědětVymazat
  36. Ten makeup mě teda moc zaujal. Četla jsem, že je skvělý ale když ho chválíš i ty, tak musí opravdu být!

    OdpovědětVymazat
  37. Super outfit a super kalhoty! :)

    http://cosmeticsisourlife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  38. Mám pocit, že to barevné sladění není úplně optimální. Už v jednom článku jsi kombinovala tuto košili s jinými červenými kalhotami a také mi ta kombinace k sobě neladila. Jindy to umíš mnohem lépe.

    OdpovědětVymazat
  39. Ještě se zeptám, v čem spočívá ta konická kulma?:)

    OdpovědětVymazat
  40. M•A•C rúž navrhla Nicki Minaj, nie Lady GaGa :) inak super post! Nohavice a hodinky sú krásne :) xxx

    OdpovědětVymazat
  41. Miesto modrej košele skus bielu :-):-)

    OdpovědětVymazat
  42. tie nohavice sú krásne!
    pozývam na blog.:) http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  43. Díky tobě jsem si založila tumblr. S jeho pomocí se snažím myslet pozitivně. Moc Ti děkuju Mio :)

    OdpovědětVymazat
  44. Je, moc pekny oufit! :) Jinak ten Rimmel makeup je bezva. I ten concealer co k tomu delaj. :) x

    OdpovědětVymazat
  45. Zvlastni, ze jsem si od zkousky s prekladem Harryho Pottera myslela, ze studujes slovenstinu, asi nejak vlci mlha, ale nejakou zkousku v drivejsim clanku si pamatuji.:-)

    OdpovědětVymazat
  46. Skvělý článek Mio :) Sama jsem taky měla Wake Me Up, ale hrozně jsem se v tom make upu zklamala v jedné jediné věci - ty třpytečky, které obsahuje, lze pod správným světlem(rozuměj denní letní!) dokonale vidět a člověk pak vypadá jako se špatným bronzujícím pudrem, určitě si na to dej u hodnocení pozor :)
    Chtěla jsem ještě něco dodat - ne ve zlém ani z nějaké blbé závisti, vím že toho si tady občas užiješ víc než dost, nechceš občas zkusit i jiné střihy kalhot? :) Trochu se mi zdá, že ti skinny střih moc nelichotí, zbytečně ti dělá opticky kratší nohy a silnější stehna. Je to ale jen subjektivní dojem a vliv má určitě i to, že se jedná jen o fotku ;)

    OdpovědětVymazat
  47. Možná jsem jediná, ale na mě je ten make up mastný.
    Nechávám si jej proto na léto, až sluníčko trochu vysuší pokožku.
    Jinak, byl by super článek, no lépe řečeno re-článek o řasenkách.
    Zrovna teď nedávno jsem stála v DM před regály, všude samé nové řasenky a já jen uvažovala: Sakra, kterou že to Mia doporučovala? :D

    OdpovědětVymazat
  48. HK krabička! :) Tu miluju!

    OdpovědětVymazat
  49. pěkné věci jsi dostala ta krabička:)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡