5

          Ach jo. Pamatujete, jak jsem psala, že mám teď štěstí ve škole, a že ačkoliv mám momentálně snad nejhorší předměty za celý můj obor, tak se mi daří? Tak jsem to pěkně zakřikla. Po úspěšně splněných zápočtech a jedné těžké zkoušce se vše obrátilo a já mám teď co dělat, abych dokázala skloubit práci a školu, a pak je tu ještě Kissbook. Ještě mě čekají tři zkoušky (jedna zítra) a jednu z nich už jsem dvakrát nesplnila. Je to pro mě dost nezvyklé. Celé tři semestry jsem prakticky neměla žádné velké problémy a dařilo se mi. Možná je to tím, že jsem si dobrovolně přibrala jednu práci navíc a mám tak méně času na čtení/učení. Vzdávat to nechci a ačkoliv v tomto oboru asi pracovat nebudu, škola mě i tak baví, takže budu bojovat, ale jsem opravdu zvědavá, jak to všechno zvládnu. 

          Tak jsem si postěžovala. Myslím, že je dost z Vás na tom stejně nebo podobně. Ti, co mají už prázdniny, ať si je dostatečně užijí! Prázdniny bohužel nejsou celoživotním darem, pokud se tedy nerozhodnete stát se učiteli. Možná bych se měla věnovat pouze studiu a nechat si práci až na dobu po jeho ukončení, ale víte jak je krásné, když si můžete koupit co si přejete za své vydělané peníze? Věřte mi, že když přijdu z práce unavená, vážím si toho, že ještě můžu studovat a někdy si v práci říkám, že bych teď raději seděla doma u knížky a učila se. Avšak často je tomu i naopak. Ležím u knížky a vedle je notebook se staženými seriály a s blogem, který smutně čeká na nový článek. V boxu je spousta nedotknutých kosmetických výrobků, které jsem ještě nevyzkoušela. Venku jsou přátelé, kteří Vám volají, ať se jdete opalovat nebo na piknik. A vy si musíte vybrat. A znáte to, prokrastinace na 90% vítězí. Ono přece jen, studovat 16 let v kuse je docela otrava. Jenže je to jen mé rozhodnutí. Chodím do školy dobrovolně. Tak jdu honem dopsat článek, abych mým čtenářkám udělala radost a dala jim k prokrastinaci důvod (:)), a poté zpátky k učení.

Dnešní článek původně neměl být o filosofování výše, nýbrž o materiálních věcech, které mi posledně udělaly radost. Nejvíce mi udělala radost má oslava narozenin, ale o té třeba příště.

1. Kosmetika 
* Rtěnky, které jsem dostala darem od mých kamarádek. Mám zkrátka kamarádky, které mě znají, jako své boty, a tak se dokonce trefí i do odstínu, ,,který v mé kolekci zatím chybí". Takže až budu příště psát lipstick tag a má sbírka se navýší nad osmdesát, já za to nemůžu. :-)
DSC_0045
DSC_0048
* Sprej na vlasy s mořskou solí pro tzv.beachy messy hair. Česky bych to přeložila asi jako nedbalé vlny, jako od moře. Též jsem jej dostala jako dárek a už se těším až ho vyzkouším. 
* Samoopalovací krém od Dermacolu. Je pro mě novinkou, nikdy jsem si ho v drogerii nevšimla. Koupila jsem si jej včera a zatím jsem ho nevyzkoušela. Až to udělám, dám vědět výsledky.
DSC_0051

2. Oblečení
Něco mi přišlo na objednávku z ciziny, něco jsem si pořídila sama. Snažím si teď nakoupit nějaké zajímavější barevné kousky, protože můj šatník se topí v černé barvě, která na léto není úplně ideální (i když vše využiji do práce, kde musím nosit pouze černou).
DSC_0011 DSC_0036
* Nejvíce jsem si asi zamilovala tento top. Má krásnou modou barvu, je vzdušný, příjemný a zajímavě šitý. Přišel mi z Sheinside. (Na fotkách nejsem nalíčená. V tom vedru to teď, když není třeba, neřeším. A následující dvě fotografie jsou pořízeny iphonem, proto to prosím neberte jako plnohodnotné outfity, pouze ukázku nových věcí.)
kissbook 944717_10200434871808903_856037189_n
* Dalším kouskem jsou džínové šortky se zlatýmy nýty ze Zary. Líbí se mi založené nohavice a malé detaily, které jednoduché šortky dělají zvláštními.
kissbook-001
* Pe-plum triko pořízené ve slevě v NY má v zadní části vykrojené srdce a tak hezky odhaluje opálenou kůži, když si například vyčešu culík nebo drdol. Líbí se mi i jeho barva. Spíše než mátová, je více neonová. Žádnou jinou věc v tomto odstín nevlastním, proto jsem si jej musela pořídit, i přesto, že materiál není úplně nejkvalitnější.
DSC_0040 (2)
* Toto tričko je skvělé! Je z F&F z dětského oddělení (velikost 12-13, dělají vše opravdu velké). Je jednoduché, volnější s useknutými rukávy a s neonovým nápisem GEEK. Velice pohodlná, dle mého názoru stylová věc.
DSC_0030 (2)
* Neonový trend mě sice moc neoslovil, ale tato košile mě na první pohled zaujala zlatými nýtky i knoflíčky. V kombinaci s něčím jednoduchým bude vypadat jistě moc hezky. Akorát mi vadí její materiál, který je extrémně muchlavý. Mám ji z Sheinside.
DSC_0033
* Náhrdelníky mám moc ráda, nosím je společně s hodinkami nejraději. Na těch výrazných miluji to, že ozvláštní i ten nejjednodušší outfit, což tento bezpochyby zvládne. Je rovněž z Sheinside za pouhých deset dolarů.
DSC_0044

3. Vlasy
Užívám si mé nové vlasy, dokud se mi hnědý přeliv nevymyje (já doufám, že ne). Moc se mi líbí, když si upletu copánek nebo rybí cop. Vynikne tak barevný ombré přechod a vypadá to moc pěkně.
DSC_0053

4. (neplánovaný) swap
Jednou mi kamarádka Áďa navrhla, zda bych nechtěla nějaké produkty, které jí nevyhovují nebo nepoužívá. Že bych je alespoň mohla využít ke zrecenzování. Přišlo mi to jako super nápad, tak jsem souhlasila a vzala jí také nějaké produkty, které mi doma leží, přitom by třeba mohly být jinému užitečné (na levé fotce) a Adéla mě naprosto šokovala, když mi přinesla plnou tašku, která neměla daleko k protrhnutí (pravá fotka). Půlku věcí si zabrala sestra, ale ani já jsem nepřišla zkrátka. Udělalo mi to radost, jak zbavení se některých věcí, kterých mi bylo líto skladovat, tak i dáreček v podobě věcí od Adélky. Můžete to s kamarádkou také zkusit. Věřte mi, že to oběma udělá radost. Jen já se budu muset kamarádce ještě nějakým způsobem revanšovat.
ada swap 

5. Nový fotoaparát
Už bylo na čase si jej pořídit. Po dlouhém rozhodování (a šetření) jsem si pořídila zrcadlovku Nikon D5100 a přikoupila si k ní objektiv, sd kartu, uv filtr a zdarma jsem navíc obdržela poukaz na čtyři čištění a brašnu na cestování. Vše jsem si objednala díky heureka.cz přes megapixel.cz. Objednávka i dovoz proběhly v pořádku. V balíku naštěstí nic nechybělo a vše bylo důkladně zabalené, takže e-shop doporučuji. Jsem moc ráda, že jsem se rozhodla pro tento model (zvažovala jsem ještě D1100 nebo Canon eos 600D). Už jsem fotoaparát zprovoznila, fotím s ním, ale více se s ním naučím až o prázdninách, když budu mít volné dny.
DSC02748

Mimochodem, chtěla bych pozdravit dvě slečny, co mě oslovily v mé práci (pracuji v Mohito v ÚnL). Skvěle jsme si popovídaly a vybraly spolu hezké šaty na jejich státnice. Zpříjemní mi to vždy den, když mě nějaká čtenářka osloví, třeba jen, aby mě pozdravila. Určitě se nestyďte za mnou přijít. Klidně anonymně, poradit se s oblečením. Od toho v obchodě jsem.

75 komentářů:

  1. Promiň Miuš, nechci ti do toho kecat, ale ten samoopalovák novinka není, už ho mám 5 měsíců, úplně ten samý. Těším se moc na nějaké další fotky se zrcadlovkou, zvláště na outfity ! :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nauč se číst kočko, Mia nepsala, že je novinka. Ale že pro ni je novinka!

      Vymazat
    2. Ne ne, Barbara má pravdu, spletla jsem se, už jsem to v článku opravila. Samoopalovák je pro mě novinkou. Jak dlouho je novinkou na trhu, to netuším. :) Díky za opravu.

      Vymazat
  2. No ten modrý top je vážně nádherný!!

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno to oblečení je nádherné! :)
    Mohu se prosím zeptat odkud jsou ty džíny? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš ty co mám na sobě na první outfit.fotce? Z Manga. :) Díky!

      Vymazat
    2. Anonymní19.06.13 0:41

      jak dlouho je máš Miuš prosím? díky moc!

      Vymazat
  4. pěkné nové věci, líbí se mi úplně všechno ze sheinside :)

    OdpovědětVymazat
  5. ach ty jsi tak nádherná :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné, hlavně mě zaujalo to tričko se srdíčkem. Nedáš více fotek, že bych se také pro něj vydala, pokud je tak pěkné? Díkyy :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ten samoopalovák opravdu není. Já ho používala už loni na jaře :D

    OdpovědětVymazat
  8. Hezky fotíš, hezký článek na počtění:)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám stejného miláčka jako ty, akorát trošku starší typ ;) A vše je úžasné, hlavně žlutý top, ten si na tobě úplně dokážu vybavit!

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, mám přesně stejný foták jako ty :D A po tom peplum se asi v NY mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten peplum so srdiečkom mám tiež a už sa teším kedy sa trošku opálim a vezmem si ho :)

    OdpovědětVymazat
  12. to tvé ombré je vážně moc hezké a pořídila sis krásné věci :)) zvlášť tedy ty šortky! práce v Mohitu musí být skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  13. Držím palce, aby jsi studium zvládla. :) Já nemám práci a plánovala jsem si, jak se budu víc věnovat učení a čtení...a teda nevim nevim. Řekla bych, že se stejnak mám tendenci flákat a akorát jsem bez peněz. Máš můj obdiv, že to i takhle s prací nějak zvládáš.
    Věci sis pořídila jako vždy nádherné, nejvíc se mi asi líbí šortky a náhrdelník. :)

    Simča N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní19.06.13 2:57

      Když vidím to "aby jsi" místo "abys", nedivím se, že nemáš práci.

      Vymazat
  14. mne se nelibi jak jsi zhubla :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně taky ne, ale je to podle mě i tím, že je vystresovaná, že nestíhá, ani školu ani práci, jak teď sama napsala.

      Vymazat
  15. To je náhodička, samoopalovák mám asi týden, výsledek je perfektní a viditelný už po prvním natření (aspoň u mě), jen jako všechny samoopalovací mléka mazat-mazat-mazat, tím myslím pořádně a všude. Vidím přesně místečka, kde krém není nebo není úplně rozmazaný. Ale to se časem tak nějak vstřebá :)
    A v barvě, ve které máš peplum, jsem ukořistila šaty, myslím, že taky NY. Na léto ideální, a to mám raději černou (asi jako ty - taky blond).
    Zvládni dobře zkoušky a nějaké prázdniny si taky udělej :)
    Paaa M.M.

    OdpovědětVymazat
  16. Učenín je mučení...spousta lidí právě na konci roku nemá žádný čas, tak prokrastinace je pochopitelná!:)
    Moc se mi líbí tvůj rybí cop a ta žlutá košile! Paráda!:)

    OdpovědětVymazat
  17. Perfektní postava! Jen tak dále :) :*

    OdpovědětVymazat
  18. Na tvoje články se vždycky hrozně moc těším! :) Sleduju poměrně hodněm blogů, ale jako jediné si tvoje články nenechám ujít za žádnou cenu. Škoda,že bydlíš tak daleko, hrozně ráda bych tě poznala :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. ja si zrovna ten zeleny peplum top zkoušela v NY, no malem jsem se zděsila jak byl průhlednej:/

    OdpovědětVymazat
  20. Taky mám Nikon D5100 a nemůžu si stěžovat :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, moc se mi líbí tvoje kraťasy a máš opravdu krásné dlouhé vlasy. Také teď zápasím se zkouškami, poslední mám za dva dny, ale snad to zvládneme. Jinak jako sprcháč doporučuji vyzkoušet Radox, narazila jsem na něj v akci a teď se ho nemůžu nabažit. Voňavé Milk and Berry je top! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj s tou školou si nič nerob...ja som v 4táku na farmácii doteraz v pohode, akože stalo sa, že ssom niečo opakovala alebo loni som mala poslednú skúšku až 26.8 ..... ale tento semester je pre mna hrozny....5 tyzdnov som sa ucila farmakologiu dokopy a urobila som ju až na 3.pokus, ked mi vlastne hrozilo, že keď neurobím, zopakujem si ročnik...... tiež mi ešte chýbaju 3 skusšky. plánovaný koniec je až 10.7 :( a prázdniny žiadne, lebo hneď nastupujem na polroka do lekárne na prax

    OdpovědětVymazat
  23. joj..ty si si toho riadne dopriala :) ale teším sa s tebou z nového foťáku..fotky budeš robiť určite krásne :)) a tá neónová blúzka je naozaj brutálna..škoda, že sa bojím objednávok zo zahraničia :P

    OdpovědětVymazat
  24. Miuško a co Ti chybí za zkoušku? Já jdu v příštím týdnu na 19. století a docela se bojím,..:)

    OdpovědětVymazat
  25. ta žlutá košile a peplum jsou nádhernéééééé ♥ hodně štěstí ve škole :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ty mě vždycky dostaneš! Super článek ke kterému nemám co bych vytkla! :) Líbí se mi úplně všechno :).!

    OdpovědětVymazat
  27. sprej na vlnité vlasy mám a moc mě nenadchnul, samoopalovací mléko jsem si včera právě objednala tak jen čekám kdy přijde :) oblečení je hezké, těším se až ho uvidím na tobě :)

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  28. ty máš ten nej blog z celé čr! jsi krásná, upřímná, chytrá musí být super být tvou kamarádkou nebo klukem, jsi taková čistá milá duše co víc si přát po svém boku <3 a velice mě inspiruješ! hodně štěstí ve škole i s blogem i v životě zasloužíš si to
    tvá terka :-*

    OdpovědětVymazat
  29. Přesně tenhle foťák jsem dostala teďko k 18 ;) je naprosto výbornej! M*

    OdpovědětVymazat
  30. Tak a%t se Ti zítřejší zkouška povede, já také na jednu jdu.. ;-) A mám ráda tenhle typ článků, krásné věci jsi pořídila a zrcadlovka je fajn koupě :)

    OdpovědětVymazat
  31. Miunko hodně štěstí, věřím že to zvládneš! :*

    OdpovědětVymazat
  32. Anonymní19.06.13 6:17

    Hodně štěstí Mii! :) Tohle byl moc hezký článek :)

    OdpovědětVymazat
  33. Super článek :) Ve škole držím pěsti, určitě se s tím popereš! :)
    Věci jsou nádherné, nejvíce se mi líbí šortky a modrá halenka:*
    S novým foťáčkem, ať se dobře fotí! Pracuješ v Mohitu? Ten obchod miluju!! :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Anonymní19.06.13 8:04

    Ahoj Mius :) pani, to je ale dlhy clanok, viac takych prosim! ;)
    Sprej na morske vlny od got2b mam doma, ale poviem ti, ze by som si ho druhykrat nekupila. Bolo mi jasne, ze tym, ze to maju byt ´morske´ vlny, budu vlasky trocha vysusene, ale ta sucha a zlepena slama, ktoru mi vytvoril tento sprej bola naozaj otrasna a to bezne nemam nejako extra suche vlasy, takze za mna nie a asi po troch pouzitiach mi len tak nedotknuto stoji na policke v kupelni.
    Ta modra bluzka je pekna, tu si teda viem predstavit aj sama na sebe, asi sa po nej poobzeram, len by ma zaujimalo ako je na tom Sheinside s kvalitou oblecenia? Vedela by si to prirovnat k nejakemu obchodu v Cechach/na Slovensku?
    A co sa tyka tej prace a skoly, tak ja ta uplne chapem, mam to podobne, taktiez som druhacka a pracujem v jednej firme akoby na full time, ale mne to takto vyhovuje, jedna vec su peniazky a dalsia su skusenosti. ;)
    Inak som zvedava ako sa ti bude darit so zrkaldovkou, sama si ju v buducnosti planujem kupit, tak som zvedava ako sa s tym popasuje podobne zaneprazdneny clovek. :D
    A vela stasia na skuskach. ;)
    Elena

    OdpovědětVymazat
  35. Držím ti palce :-)
    Po spreji se solí se musím kouknout, před pár dny jsem si říkala, že bych si nějaký chtěla pořídit :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Samoopalovák mám je výbornej, krásně voní! Jsem zvědavá na sprej! :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ten outfut, s nude lodičkami a modrou halenkou je perfektní!! Máš dokonalý nádherný nohy! je to hodně sexy a fakt povedené a navíc není vůbec poznat, kde jsi namalovaná a kde ne, což asi neni dobrá zpráva pro tovje (někdy i drahá) malovátka, ale jsou zbytečná :D

    OdpovědětVymazat
  38. Top ti opravdu sekne a rybí cop vypadá super na tvém hombré! Naopak všechny mé pokusy o rybí cop skončily s mírně nepravidelným výsledkem :p.
    Na léto mám také vše barevné nebo bílé, černou jsem nosila kdysi pořád a teď najednou vůbec..A hodně se těším na dojmy ze samoopalováku, já v nejbližší době chystám recenzi na jeden od Fake Bake :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  39. Mio, naprosto ti rozumím! Já mám práci na full time, ale i tak přemýšlím, že se ještě na vejšku vydám a vrátím se do toho strašnýho shonu, kdy opravdu nevíš, co dřív. No, uvidíme. Hlavně zachovej klid, ono se stejně stane, co se stát má, a uvidíš, že to bude všechno ok! ;)
    Krásné věcičky sis pořídila, líbí se mi instagramová fotka s modrou košilí a taky jsem si bez přečtení popisku myslela, že ten náhrdelník je hroznové víno :D Jdu si nandat čočky :D páčko a držím palce! :*

    OdpovědětVymazat
  40. Ach bože..:) Jsi tak úžasná holčina..:) Vždycky se těším na tvoje články..:) Jsem moc pyšná na to, že nejlepší blogerka pochází z mého města..♥ Sice jsem tě tu viděla asi 2x ale i tak jsem měla radost že jsem tě alespoň někdy potkala..:)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahojky,
    jsi super blogerka (jedna z mojích nej). Chtěla jsem se zeptat,jestli by si nechtěla napsat něco málo o nákupech ze zahraničí. Mám strach tam nakupovat a vubec nevim jak to chodí nebo jak mam postupovat. Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Mii,
    moc Ti držím palce, aby se ti zkoušky povedly :).
    Jinak oblečení co si nám ukázala je moc pěkné. Barvičky ti budou moc slušet a navíc tě krásně rozsvítí :). A co se týče vlasů, musím říct, že mi už nepřijdou tak tmavé a líbí se mi čím dál víc :).

    Hodně štěstí !
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  43. Ten swap vypadá dokonale a závidím ti nový foťák!

    OdpovědětVymazat
  44. Mio, mám taky Nikon D5100 a kdybych si kupovala znovu set, neudělala bych takovou kravinu a nekoupila bych si sériový objektiv... je nekvalitní, když si vezmeš kolik stojí tělo a dáš k němu sériový objektiv za necelý dva tisíce, neudělá bůh ví jakou fotku, nejhorší že ho samostatně neprodáš, protože takovej objektiv nikdo nechce... koupila jsem si kvalitní teleobjektiv a pevnou padesátku a tahle šunka mi leží ve skříni a akorát se mi na ni práší :/

    OdpovědětVymazat
  45. Miunko to zvládneš ! Jak dlouho budeš ještě studovat ? Ten typ toho mordého trička sháním :-) nemáš na něj nějaké tipy ? a už se těším na recenze ! :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Ty kraťasy jsou úžasné! Držím palce, ať se ti ve škole zase daří ;))

    OdpovědětVymazat
  47. mohla bych se zeptat prosím kolik stalo to ričko s vykrojeným srdcem?:) byla bys moc hodná , a strašně ti to slušíí tyy šortky jsou božíí♥

    OdpovědětVymazat
  48. O škole mi ani nemluv :( Ještě dvě zkoušky a tu poslední přemýšlím, že dám až v září. Je to hrůza + do toho tyhle vedra a jsem úplně hotová :D No ale co ... musíme myslet pozitivně, všechno zvládneme! :))
    Jinak moc mě zaujal ten sprej se solí = nutně ho potřebuju! :D
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  49. užasný fotky, to je pak jiná kvalitka, když je zrcadlovka:)
    Samoopalovák používám taky, spokoje s ním sem ale jen tak na 50% :/

    OdpovědětVymazat
  50. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  51. Musím říct, že mě se TENTO článek líbil ze všeho nejvíc, a to proto, že mě všechny produkty a věci nadchly :) Jako určitě pro ten sprej si poběžím a možná i pro samoopalovák, protože jsem bledá jak tvaroh.. a to oblečení je úžasné, chci mít taky brigádu a peníze , ale jaksi se nedaří..
    Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  52. Taky to mám ve škole podobné. Ještě mě čekají 4 zkoušky, jednu opakuju z minulého roku a zbytek teprve první pokus :-(
    PS: a co výherce giveaway? :-)

    OdpovědětVymazat
  53. ten top mě na zemi vůbec nezaujal, ale Tobě neuvěřitelně sluší a opravdu Ti sedne! :)) k šortkám na léto jako stvořený. těším se na fotky, Nikon je Nikon :) určitě se s ním brzy skamarádíš a zamiluješ si ho :P

    OdpovědětVymazat
  54. Anonymní20.06.13 8:30

    Máš úžasnou postavu a vlasy ! :) Akorát bych je už dál neztmavovala, sluší ti světlé vlasy :))

    OdpovědětVymazat
  55. Anonymní20.06.13 9:35

    tie nenalicene fotky su zatial najlepsie, co som u teba videla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pardon,a le nezdá se ti to jako dost hloupé upozaďovat školu kvůli práci? Akorát máš teď honičku a nervy. Vždyť jsi nemusela po střední pokračovat ve studiu na vš, mohla jsi své místo přenechat něomu "zažranějšímu" a mohla jsi rovnou nastoupit do práce na plný úvazek a vydělávat, obzvláště v dnešní době, kdy si školu můžeš dodělat i v 60 :D

      Vymazat
    2. tak tenhle klobouk nosil celé 3 roky jeden můj dost divný spolužák z vš xD

      Vymazat
  56. super nové kousky! Hlavně ty šortky :)

    OdpovědětVymazat
  57. To oblečení je všechno boží! Nejlepší jsou ty šortky :)
    a moc držím palce ať to jde ve škole.

    OdpovědětVymazat
  58. bbarussee.blog.cz Ahoj Miinko, prosím, prosím, prosím, až vyzkoušíš ten got2b sprej tak ukaž fotky vlasů a napiš recenzi, už dlouho hledám levnej ale hodně účinej sprej kterej mi udělá skvělé plážové vlny, děkuju moc Mii jsi krásná :)

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Mio,

    nejsi sama, kdo by potřeboval, aby měl den 50 hodin. Já osobně pracuju na plnej úvazek (velmi často přesčas) a chodím do školy (začla jsem tam chodit pro zábavu), mám 2 koně, domácnost a teď do toho předěláváme byt. Takže můj den začíná tak v 5 ráno, kdy hodím koním a jedu do práce, po práci jedu na stavbu, pokud zrovna nejsem ve škole, pak se snažím odjezdit koně, večer udělám véču, snažím se doma poklidit, znova narkmit zvířata a pak padnu do postele... A škola? Nestíhačka, zkoušky dělám pokus-omyl, učím se na dálnici... Ale od toho jsme ženské, abychom vše zmákly, ne? =o) hodně zdaru

    OdpovědětVymazat
  60. Miuško,
    už při našem SWAPu jsem Ti říkala, že mi ta kosmetika leží doma a je nevyužitá. Jsem ráda, že našla uplatnění!:-)
    No a to, že Tvůj blog miluju, psát nebudu, to je přece jasný :)

    A.

    OdpovědětVymazat
  61. Mio, kde jsi prosím koupila ty šortky, v Zaře jsem je vůbec nemohla najít?

    OdpovědětVymazat
  62. Mio, psala jsem ti před pár dny email. Ještě jsi neodpověděla tak jsem se chtěla zeptat jestli dorazil :-) Jde mi o Sheinside.. Díky!*

    OdpovědětVymazat
  63. Super článek a šortky jsou moc pěkné tvůj blog je parádní a pokaždé je v něm něco nového:)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡