4.6.(1991)

hottie - KopieNevím, zda mám z toho být nadšená, ale dnes mi je 22 let! Při této příležitosti jsem se rozhodla věnovat dnešní příspěvek pouze Vašim dotazům. Nemám ask, formspring, ani nic podobného, proto jsem se rozhodla vyjít Vám vstříc a dát Vám možnost se na cokoliv zeptat. Mé odpovědi najdete v komentářích. Pokud budou dotazy i zajímavé, sepíšu takový malý souhrn, tedy článek s vybranými otázkami a mými odpovědmi na ně. Ráda k ním i nafotím/přiložím fotografie, apod. Mám toho teď opravdu hodně. Mnoho povinností ve škole, práci, a tak jsem musela přesunout narozeninovou oslavu s přáteli až na příští týden. Můj život se teď asi moc neuklidní, jelikož mám momentálně dvě práce, zkouškové a do toho všeho ještě v tomto měsíci absolvuji rekvalifikační vizážistický kurz. Chystám dost změn, ale o těch se dovíte až později. Doufám, že i přes časové vytížení Kissbook poběží, tak jako normálně, popřípadě Vám děkuji za Vaše strpení.

If you have any questions, please feel free to ask.

190 komentářů:

  1. Miuško! Všechno nejlepší a ať je ta 22 šťastným číslem! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dvě práce, jaké? Proč netočíš videa jako většina blogerek? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1) Internetová propagace - Essence
      2) Asistentka/stylistka - Mohito

      Videa bych ráda točila, kdybych měla kvalitnější techniku, kterou mít snad již brzy budu. Ale rozhodně bych nerada přešla jen na videa, protože mám Kissbook od toho, že rád píšu, a to mě baví nejvíce. :) Navíc nejsem moc typ, co si je jistý před kamerou.

      Vymazat
    2. Asistentka/stylistka - Mohito//:DDD promiň, ale je to prostě prodavačka, žádná stylistka ani prodejní asistentka atd...prostě někdy jakože někomu poradíš a pak seš na kase...takže normální prodavačka jako v ostatních módních řetězcích ;)

      Vymazat
    3. Přesně tak.. :) asi se tam na ní zajdu kouknout a schválně, co mi poradíš :D

      Vymazat
    4. Anonymní: No a co proboha?! Takhle se ta pozice jmenuje tak to tak Mia napsala. Nechápu tvuj důvod k smíchu..
      M.

      Vymazat
    5. Zatím jsem ani jednou nebyla za kasou. Buď pracuji ve skladě, nebo jsem u kabinek, pomáhám s výběrem oblečení, radím, nosím velikosti, pokud zákazníkovi nesedí a následně věci uklízím a aranžuji. Jestli Vám opravdu leží v žaludku to, že jsem napsala asistentka namísto prodavačka, je mi Vás líto. Chtěla bych mít takové ,,problémy". ;-)

      Vymazat
  3. Anonymní04.06.13 6:40

    držím palce ať všechno dobře zvládneš :-)

    OdpovědětVymazat
  4. I já dnes slavím, ale radši nebudu říkat o kolik víc:))) Gratuluji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, ani já to nerada zveřejňuji, ale co se dá dělat. :) Děkuji!

      Vymazat
  5. Taťka má taky dneska narozky :) přeji ti všechno nejlepší

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní04.06.13 7:16

    Ahoj Mio,
    chtěla bych se prosím zeptat, která řasenka One by one nebo Colossal od Maybelline je lepší?
    Moc ti děkuji :) a přeji ti vše nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, skvělá otázka! :)
      Nejdříve se odívej na tento obrázek, tedy porovnej štětečky.
      http://4.bp.blogspot.com/-d1iq6AdDuxA/T4077VReRLI/AAAAAAAAAFI/8S90DSl8tUg/s1600/P4160007.JPG
      Musíš vědět, zda preferuješ gumové, nebo klasické štětinkové.
      Já mám upřímně ráda obě, jsou to jedny z mých nejoblíbenějších drogérkových řasenek. Colossalka nemá chybu. Dělá krásný objem a pěkně řasy pročeše. One by One je navíc dost viditelně prodlouží, ale zase má malé mínus, a to, že když je nová, dělá obtisky při líčení dolních řas. Po pár aplikacích je to už pak v pořádku. Kdybych si měla koupit pouze jednu, asi bych zvolila Colossalku. Ta vyhovuje každému, je to klasika a má velice šikovný velký kartáček.
      Děkuji za přání. :)

      Vymazat
    2. Moc ti děkuju! :)
      Lucy

      Vymazat
    3. Ráda jsem pomohla. :)

      Vymazat
  7. Ahoj,
    přeju všechno nejlepší :)
    Chtěla jsem se zeptat, za co jsi šla na poslední zvonění pokud u vás nějaké bylo? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, skvělá otázka! Měli jsme téma armáda, policie, apod. - pomáhat a chránit, ale myslím si, že jsme si i ten slogan tenkrát změnili k obrazu svému. Šla jsem za za nějakou tajnou agentku. :D Byla to vážně sranda. V článku pak přiložím fotku. :)

      Vymazat
  8. Přeji Ti všechno nejlepší hodně štěstíčka, zdravíčka hlavně ať se Ti splní vše co si přeješ ♥♥.
    A dvě otázky bych měla někde jsem četla že máš přítele, nechceš s ním udělat nějakou fotku (pokud je to moc osobní tak se omlouvám) a jaké máš plány do budoucna třeba co by si chtěla dělat po škole?

    Hezké narozeniny Mari :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za přání. :)

      Přítele nemám, ale mohu se vyfotit s kamarádem, pokud Ti to udělá radost. :D

      Ohledně plánů si nejsem úplně jistá. Nedávno jsem dostala nabídku, která by se odmítat neměla, ale kvůli škole ji asi odmítnu, protože je studium vážně náročné a nerada bych jej odkládala, dokud mám ještě nějaké síly. Takže takový ten obecný plán je následující: Být alespoň bakalář (rozhodnout se, zda pokračovat nebo to odložit na dálkové studium na pozdější dobu), neustále se učit angličtinu, přestěhovat se do Prahy a začít pracovat jako vizážistka u jedné z mých oblíbených kosmetických značek nebo dělat v takové firmě alespoň asistenku, kreativní konzultantku, korektorku, apod. Avšak kdo ví, čím mě život překvapí. Snažím se jít si za vlastním cílem. Ráda bych tedy pracovala v odvětví krásy, protože mě to baví a asi jen tak nepřestane.

      Vymazat
  9. Anonymní04.06.13 7:56

    ešte stále študuješ španielčinu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už bohužel ne. Ve škole ji máme jako dobrovolnou, ale tam mám spoustu jiných povinností a jinak na ni bohužel nemám čas, jelikož je pro mě prioritní angličtina a jazyky, ze kterých mám zkoušky (staroslověnština, slovenština, polština a lužická srbština). Základy si ještě pamatuji, tak snad se ke španělštině někdy v budoucnu opět vrátím. :)

      Vymazat
  10. Anonymní04.06.13 9:21

    Ahoj Mii,
    nejprve Ti chci moc poblahopřát k 22 narozeninám :). Takže vše nejlepší !
    Já jsem měla narozeniny 2.6. :). Ale bohužel je slavím v posteli s šálkem čaje :).
    A teď k otázce. Jaký je tvůj oblíbený obchod s oblečením ? A nejoblíbenější barva :) ?

    Měj se hezky !
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, milá Zuzko, moc Ti děkuji za přání a přeji Ti, ať se brzy uzdravíš.

      Můj nejoblíbenější obchod je stále Mango, je mi svým stylem hodně blízký. Zara se mi líbí, ale přijde mi předražená (pokud nejde o dražší látky a kůži, tak jsou ceny, dle mého názoru, dost nadsazené). Nejčastěji nakupuji v F&F, Lindexu a nově v Mohito, protože mám tyto obchody po ruce. Dříve jsem dost nakupovala v H&M, ale poslední dobou tam už nechodím. Nelíbí se mi jejich střihy a podivné velikosti. Za to C&A je moc fajn, stále se zlepšuje. To mohu též doporučit.

      Hezký den!

      Vymazat
    2. s těma střihama v hmku souhlasim! nelíbí se mi že je všechno buď strašně velký nebo volný a nad pupek, nechápu to. a o kalhotách ani nemluvim, vůbec nesedí, vytahují se, barví, no hrůza. Hmko se hodně zhoršilo, v mých očích určitě. ještě mi přijde že občas něco nakoupíš v tally weijl nebo ne? a co si myslíš o značce gate?

      Vymazat
    3. Zapomněla jsem na druhou otázku.

      Má oblíbená barva? Já vlastně ani nevím. :) Nejraději nosím černou a béžovou a ty pak ozvláštňuji barevnými výraznějšími doplňky. Ale normálně mám asi nejraději modrou. Přesto, že se jí nijak neobklopuji, je to barva nebe a vody. Působí na mě čistě a tak trochu i uklidňuje.

      Vymazat
    4. Pro anonymní:
      Ano, v TW se také dá něco vybrat, ale nelíbí se mi ty jejich typické ,,diskověci".
      Se značkou Gate nemám vůbec dobré zkušenosti. Oblečení se tam rozpadá div ne už v kabince a cenově to tedy také moc neodpovídá té kvalitě. Dříve jsem si tam občas koupila tričko, spodní prádlo nebo ponožky, ale teď už tam vůbec nechodím.

      Vymazat
  11. Ahoj Mio, tak ti přeji vše nejlepší :-) Ať zvládneš všechny povinnosti, tak jak si přestavuješ! Možná je můj dotaz příliš obecný, ale zajímalo by mě čemu by ses ráda ve svém životě věnoval kromě kosmetiky? a další podotázka bude obchod Mohito i v Brně ? předem děkuji za odpovědi. Měj se v rámci možností pěkně Ivča :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti za přání. :)

      Já bych se ráda věnovala právě kosmetice, nejraději přímo prakticky, tedy učit ženy, jak podtrhnout své přednosti, i když mají pravidelně naspěch apod. Radit a pomáhat, být alespoň nějak užitečná. A už dlouho přemýšlím i nad tím, že bych chtěla napsat knihu. Možná už mám v hlavě a zápisníku vymyšlené dvě. Jednu teoretickou, takový návod pro začátečníky jak na líčení, jak kosmetiku nakupovat/vybírat, mé tipy/triky, atp. a druhou s příběhem.
      Ráda bych také měla svou rodinu, pokud potkám někoho, kdo ji se mnou bude chtít plánovat, ale ačkoliv mám velmi ráda děti, nejsem si jistá, zda chci mít dítě v dnešní společnosti, protože to, co se poslední dobou děje, hlavně u nás v ČR, je hrozné. Nesouhlasím s vládou a hlavně se zákony. Nelíbí se mi, že dokud pachatel svou oběť nezabije, nijak se to skoro neřeší a není přiměřeně potrestán. Nebudu zacházet do detailů, to by bylo asi na dlouho.

      O Mohito v Brně bohužel nevím. Nejsem personalita, ani s žádným nejsem v kontaktu. V Mohito pracuji teprve měsíc, zatím jen brigádně. :)

      Vymazat
    2. Překvapuje mě to, co říkáš o zákonech v ČR. Já studuji právo a zrovna na trestní zákony v oblasti trestných činů proti životu a zdraví bych nesahala. Možná je problém spíš v osobě soudce, pokud narážíš na konkrétní případ. Navíc dokud nevidíš spis, nemůžeš to nikdy objektivně posoudit. To jen taková vsuvka :), nemyslím to nijak špatně. Každý může mít názor.

      Vymazat
    3. máš pravdu Mio.. a hlavně nesouhlasím s tím, jak se u nás přehlíží týrání zvířat a lidi téměř vždy skončí jen s podmínkou.. jako by zvířata byla méně než lidi. pro mě je to spíš naopak - čím víc poznávám lidi, tím raději mám zvířata..

      Vymazat
  12. ja nemám asi žiadnu otázku...ale prajem ti všetko naj k narodeninám..nech sa ti darí a nech si šťastná a spokojná :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Vítej mezi námi! :-) Máš narozeniny ve stejný den jako můj nejlepší kamarád <3
    Zeptala bych se tě na takovou otázku - nevím jestli budeš chtít odpovídat - cítíš se "staře"? Já totiž občas trochu jo a dvacáté narozeniny byly docela krize. Prostě jsem si začala uvědomovat, že to hodně letí, už jsem dospělá, že nic netrvá věčně a že udržovat si pěkný vzhled bude čím dál tím těžší, člověk měl dřív všechno zadarmo a teď se bojím, abych si ještě zvládla najít nějakého muže pro život, když s tím předchozím to nevyšlo. Vím, že to zní hodně divně ve 22 letech. Ale taky vím, že pro všechno musíme něco udělat a já teď moc netuším, co bych měla dělat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, to je milé. :)
      Tvoje otázka mě rozesmála. Na dvacáté narozeniny jsem se cítila úplně stejně. Přijde mi, že jak se přehoupne dvacítka, vše utíká mnohem rychleji. Najednou se musíš rozhodnout, čemu se chceš vlastně věnovat, jakého muže si představuješ, protože ,,je normální" v tomto věku někoho mít a plánovat s ním budoucnost, uvědomíš si, že matka už Tě v Tvém věku porodila, proto je asi i čas přemýšlet o osamostatnění se. Je to docela těžké, a co potom, až nám bude 30! Naštěstí žijeme v celkem moderní době, a tak nemusíme s rozhodnutím tolik spěchat, ale je to každopádně dost stresující situace, v tom jsme za jedno. :) Já jsem ráda, že mám alespoň nějaký koníček, který mě baví a chci se mu věnovat i po škole. Někdo to štěstí nemá. Spousta mých známých v mém věku dodnes neví, v čem jsou vlastně dobří a kam se v životě chtějí ubírat. Rozhodnout se správně, pak není žádná sranda.

      Vymazat
    2. Děkuji moc za upřímnou a dlouhou odpověď :-) Uf, naštěstí už rozhodnutá jsem, je fakt, že třeba narozdíl od některých vrstevníků...no, jsem na tom ještě dobře :-) A vždycky když si uvědomím, že máma už mě měla rok... to tedy potěš!
      Přeji dodatečně ještě vše nejlepší a ať na blogu i v životě všechno šlape!

      Vymazat
  14. Baví Tě škola, kterou studuješ? Chtěla by ses danému oboru i v budoucnu věnovat nebo doufáš, že skončíš úplné jinde? J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baví, ale přijde mi, že vedle studia spíš dost bojuji. Vedu válku s profesory. :D Přímo bohemistice se věnovat nechci, ale věřím, že ji v budoucnu i tak využiji.

      Vymazat
  15. aj ja mám dnes narodeniny ! tiež 22 :-) všetko najlepšie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, tak to Ti přeji též vše nejlepší! :) DĚKUJI

      Vymazat
  16. zajímalo by mě, kde se vidíš po vystudování tvé VŠ? Co bys ráda dělala?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak už jsem psala výše, ráda bych se dál věnovala tomu, čemu prioritně věnuji i svůj blog, a to oblasti krása. Ráda bych pracovala v kosmetické firmě v Praze (nebo možná v cizině?), jako vizážistka, nebo jako konzultantka, apod. Chci radit a pomáhat ženám, jak se i ve spěchu dokonale upravit, podtrhnout své přednosti a zakrýt nedostatky. Doufám, že mi to vyjde. Pokud ne, tak i tak snad budu mít práci, kterou budu dělat ráda a kde budu pracovat s lidmi. :)

      Vymazat
  17. Máš přítele?:-)

    OdpovědětVymazat
  18. Hodně zdraví a lásky přeji, ač trochu opožděně!:o)
    Takový krásný věk, hned bych ho brala:o))

    OdpovědětVymazat
  19. Aha, takže mě zmátlo to datum u článku, je tam 6.4, takže opožděně jsem nepopřála..:))

    OdpovědětVymazat
  20. všetko najkrajšie :)
    chcela by som vedieť, aké je tvoje najobľúbenejšie miesto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :)
      U mě doma s mým psem. Jsem zamilovaná do svého pokoje a svého psa. :D Je mi doma opravdu dobře. Mám tu postel, knížky, internet, šatník, kosmetiku, co víc si přát.
      V mém rodném městě (v Mostě) je to místo, kde je rybník, kostel, park a příroda. Chodím tam se psem na delší procházku, sportovat nebo si jen tak relaxovat s časopisem/knížkou.
      Dále pak v Ústí nad Labem v podniku Na Rychtě a také v baru Saturnin, protože tam chodíme nejčastěji s přáteli, a tak mám na tyto místa hezké vzpomínky.

      Vymazat
  21. já na tebe žádnou otázku nemám, jen ti chci popřát všechno nejlepší k narozeninám a hodně štěstí do života, hodně lásky a hlavně zdraví :)

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné narozeniny Mio :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Krásné narozeniny Mio :)

    OdpovědětVymazat
  24. Jee tak to jsme od sebe jen dva dny :) vse nejlepsi Miusko bud porad takova jaka jsi ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, moc Ti děkuji a i Tobě s předstihem přeji krásné narozeniny. :)

      Vymazat
  25. Chtěla bych se Tě zeptat Miuško, jestli máš přítele ..?

    Jestli plánuješ někam na dovolenou?

    Kde bydlíš? Jestli sama, nebo s rodiči?

    Kolik máš opravdových kamarádek?

    Jestli máš splněné všechny zkoušky?

    Jaký studuješ obor na univerzitě a jestli Tě baví :)?

    Kolik jsi měla partnerů?

    Jaký účes je Tvůj nejoblíbenější?

    A další otázka - ta nejostřejší..Kolik si zhruba měsíčně vyděláš

    Děkuji mooc za odpovědi :))) měj se kráásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přítele nemám.

      Dovolenou na toto léto zatím neplánuji, kvůli práci na plný úvazek a zkouškám, které se potáhnou možná až do září, jestliže je teď nestihnu splnit. Doufám, že si ale na podzim udělám čas na prodloužený víkend v Paříži/Londýně.

      Bydlím s mamčou a sestrou v cihlovém domě.

      Opravdových kamarádek mám tak akorát a moc si toho vážím.

      Zkoušky mi zbývají ještě tři. Tento semestr je bohužel nejnáročnější na mém oboru.

      Studuji Bohemistiku a baví mě.

      Opravdového partnera jen jednoho, dětské lásky bych spočítala na prstech jedné ruky.

      Ráda nosím rozpuštěné vlasy. Nechci je nějak trápit neustálým stažením a pomačkáním. Avšak je jasné, že třetí/čtvrtý den už rozpuštěné nevypadají hezky. V tom případě ráda nosím horní část sepnutou dozadu (http://www.seventeen.com/cm/seventeen/images/4r/aria-insta.jpg) nebo drdol vytvořený pomocí čtyř pinetek.

      Poslední otázka mi přijde zbytečná. Tato informace nikomu nepomůže ani jej nijak neobohatí. Vydělávám si tak akorát, aby mi mamina nemusela dávat žádné kapesné, protože je samoživitelka a stará se jak o mě, tak i o sestru. Platí mi dopravu do školy a jídlo, vše ostatní si snažím zaplatit sama.

      I Ty se měj hezky. :)

      Vymazat
    2. Vždyť jsi minule psala, že si zařizuješ byt a bydlíš sama....tak teď nevím, čemu věřit..

      Jaké zkoušky ještě zbývají? Já jsem už ve čtvrtáku a stále nemám syntax, peřinu a 20. století :(



      Vymazat
    3. To jsem nikdy nepsala, že bydlím sama. Zařizovala jsem byt za maminu, protože se jí líbí můj vkus na kombinaci věcí v interiéru. Zařizovala jsem si hlavně celý můj pokoj, který je dost velký a v podstatě je jako malý byt. :)

      Vymazat
    4. Jsem v druháku a zbývá mi zkouška u doc.Peřiny na kterou se teprve chystám, jazyk, také jdu na první pokus a Úvod do lit.teorie, který jsem v prváku prošvihla, kvůli stěhování.

      Vymazat
  26. Tak to Ti přeju všechno nejlepší! :) Pořádně to oslav.

    Můj dotaz bude možná už otravný ale u tohohle článku(http://kissbookbymia.blogspot.cz/2013/05/752013.html#comment-form) jsem ti nechala komentář a stále čekám na odpověď :D potřebovala bych to vědět, podle toho se rozhodnu zda si produkty koupím nebo ne. :)
    můj dotaz byl:
    ten šampon jak myslíš ten "normální stav"? :D jak často si po něm musíš mýt vlasy? a u kondicionéru si už po prvním balení pocítila změny nebo až při dalším? :) děkuju za odpověd

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se za přehlédnutí.
      Šampon - já si myji vlasy každý 3.-4.den. Někdy to dokonce vydržím i déle, někdy si ale zase umyji vlasy i dřív. Záleží na situaci.
      KOndicionér - Konečky se zlepšovaly spíše časem. Ze začátku Ti budou vonět, ale změn si moc nevšimneš, avšak časem budou stále hebčí, více lesklé a zdravě vypadající. Vyplatí se do něj investovat, už jen pro tu krásnou vůni.
      :) Děkuji za přání.

      Vymazat
  27. Jaká je Tvoje nejkrásnější vzpomínka? :)-M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdy jsem o tom nepřemýšlela. Každý den se mi přihodí něco, co mi udělá radost, ale i většinou něco, co mě moc netěší. Tak to má, dle mého názoru, každý. Napadá mě pár okamžiků...
      například, když jsem jako mladší chodila s dědou do pohádkového lesa, na houby a krmit ryby a pak zpáteční cesta vedla přes cukrárnu s tou nejlepší točenou zrmzkou,
      když jsem dostala před 8 lety za vysvědčení psa,
      když jsem užívala tance na živém koncertě Sweedish house mafia a Davida Guetty,
      když mi Sophia Loren v Itálii řekla Ciao a usmála se na mě,
      když jsem úspěšně složila maturitní zkoušku,
      když jsem si četla mé první komentáře na úplně prvním blogu,
      když jsem v Itálii poznala kamarádku Chiaru a zažila jsem ty nejhezčí pravé italské dny
      a spoustu dalších, včetně posledního - když jsem udělala zkoušku syntaxe na první pokus, dostala jsem dvojku (o tomto předmětu a paní docentce, která jej vyučuje, se mluví nepřetržitě, v každém ročníku)

      Vymazat
    2. Jééé Mio to jsou krásné vzpomínky, moc hezky se to čte :-)

      Lucka

      Vymazat
  28. Ahoj Mio ! :)
    Hrozně ráda čtu Tvůj blog, dokonce má jeho ikonka prioritní místo na liště mého prohlížeče. :)

    Ráda bych ti popřála k Tvým dnešním narozeninám - ať ti blog šlape a ať se daří i v osobním životě ! :)

    Zároveň bych ti ráda poděkovala, že tento blog vůbec píšeš, na každý Tvůj článek čekám jak na smilování ... :D :)

    Měj se hezky,
    pa Adéla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Adélko,
      děkuji Ti za krásný komentář a přání! :)
      Měj se také moc krásně.

      Vymazat
  29. Všechno nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  30. Všechno nejlepší Mio!

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Mio, jaké dvě práce máš? A co konkrétně studuješ. Baví tě škola na které studuješ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad Ti nebude vadit, když Tě nasměruji na komentáře a mé odpovědi výše. Na ob otázky už jsem odpověděla. :)

      Vymazat
  32. Tvoje prave jmeno, jak ho mas na obcanke

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že tohle by mě taky zajímalo :) Ale budu plně respektovat soukromí :)
      Jinak Mio, všechno nejlepší, hlavně ať se ti splní vše, co si přeješ :)

      Vymazat
    2. :D krstne meno by zaujimalo aj mna

      Vymazat
    3. Holky, moje jméno je normálně Mia Doxanská. Nevím, zda fotit do článku občanku, ale myslím si, že tahle odpověď zcela stačí. :)
      A děkuji za přání!

      Vymazat
    4. Bude zase nějaký outfit?:)

      Vymazat
    5. Doufám, že ano. Těší mě, že někomu chybí i móda. :)

      Vymazat
  33. Všechno nejlepší k narozeninkám! Máš krásné vlasy!

    OdpovědětVymazat
  34. Jaké jsou tvoje práce? :) a jak jsi se k nim dostala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Essence cosmetics mě oslovili s nabídkou obyčejně přes email, jelikož sledovali můj blog. Do Mohito obchodu jsem klasicky přinesla životopis, přijala mě značka SinSay, která má pod sebou Mohito, Reserved, Cropp a House a já tak momentálně pracuji chvilku v Cropp Townu a chvilku zas v Mohito, podle toho, kde potřebují pomoci. O července nejspíš už zůstanu jen v Mohito na prac.úvazek. :)

      Vymazat
  35. Ahoj Mio, taky Ti přeju všechno nejlepší! Mám moc ráda tvůj blog. :)
    Chtěla bych se tě zeptat, jak by vypadala tvoje dovolená snů? Nebo alespoň kam bys nejradši jela :)
    Měj se krásně! :)
    Anička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji Ti za přání milá Aničko!
      Pokud bych si měla vybrat zemi, kde jsem ještě nebyla, asi by to byla Dominikánská republika (na relaxační dovolenou) a poté bych ráda letěla někam do Asie na poznávací cestu (za kulturou, přírodou, apod.). :)
      I Ty se měj moc hezky.

      Vymazat
  36. Já otázky nemám, ale chci ti popřát všechno nej nej nejkrásnější! <3

    OdpovědětVymazat
  37. Přeji ti všechno nejlepší k narozeninám :-) ať se ti všechno daří!

    http://thestoryofginger.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Přeji všechno nejlepší k narozeninám! Zajímalo by mě, jak dlouho ti trvá vytvořit "běžný make-up" (rozuměj, na pracovní den, do školy atd.). Mám pocit, že dělám jen "základní věci" (stíny, řasenka, makeup a tvářenka a lesk), ale stejně mě to nějak dlouho trvá a zajímalo by mě, jak to třeba máš ty :-).
    Moc děkuju :-)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Leni, děkuji TI za přání. :)
      Tak pokud nezaspím (v tomto případě udělám jen hygienu a hřeben s kosm.taštičkou s pár produkty si beru do vlaku či do školy na záchodky), tak mé ráno vypadá následovně:

      Po probuzení si jdu zapnout konvici s vodou, mezitím se umyji, pak použiji tonikum, denní krém, jdu si zalít čaj, vezmu si oblečení, obléknu se, vypiji si čaj a k tomu něco malého sním (pokud mám čas, jinak to beru s sebou) a pak se jdu nalíčit. Pokud pospíchám, což ráno snad vždy, v líčení postupuji takto - make-up/tónovák, korektor pod oči, fixační pudr, tužka na obočí, linky ve fixu, řasenka, tvářenka v neutrálním odstínu spíše jako bronzer na kontury plus rtěnka/balzám. Učešu si vlasy. Pokud si dělám účes, je to 5minutovka. Toť vše. Úprava mi trvá 10 minut. Vždy vstávám hodinu před odchodem, ale jsem schopná vše zvládnout i za polovinu.

      Pak už jen překontroluji kabelku, vezmu si nějaké šperky, pokud stíhám, popadnu klíče, boty a běžím.
      :)

      Vymazat
  39. JÉÉÉ
    Všechno nejlepší , já mám zítra :DD

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, chcela by som sa ťa opýtať, na akej škole študuješ a či si skôr spoločenský typ alebo radšej tráviš čas doma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      studuji na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.
      Společenský typ jsem, ale ne za každou cenu. Někdy mám ráda své soukromí a klid. Poslední dobou si raději zajdu s kamarády na kávu nebo zasportovat či na výlet, než abych každý víkend někde ponocovala. Večer (mám teď na mysli přes půlnoc) se chodím bavit asi jednou až dvakrát do měsíce. :)

      Vymazat
  41. Já ti jen přeji všechno nejlepší Mio :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Všechno nejlepší!
    A chtěla bych se tě zeptat, co máš radši divadlo nebo kino? A jaké máš ráda filmy? A jaké divadlo nejčastěji navštěvuješ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně, raději mám asi filmy a kino. Divadlo je milé zpestření, ale dostanu se tam tak dvakrát do roka, kdežto do kina chodím častěji. :) Mám ráda sci-fi a komedie.
      Líbí se mi divadlo v Dlouhé a Járy Cimrmana. Mám ráda divadelní hry podle ruských autorů (hlavně zinscenované knížky Gogola).

      Vymazat
  43. I já přeji krásné narozeniny! :) A chtěla bych se zeptat odkdy máš založený tento blog a co tě inspirovalo k jeho založení? A ještě jestli by jsi mi mohla doporůčit nějaký fakt dobrý make-up, který by zároveň regeneroval pleť a dobře kryl,bohužel teďka jsem na tom dost špatně s akné a už nevím co používat :( Asi by bylo dobré pořídit si pod něj i BB krém že? Děkuji mooc! Ať se ti daří v blogování. :)

    OdpovědětVymazat
  44. Všechno nejlepší Mio!!
    Kolik měříš?

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj, tak najprv by som chcela zaželať všetko najlepšie! A rada by som sa opýtala, či neplánuješ v budúcnosti žiť/pracovať v zahraničí.

    Maj sa pekne :)

    OdpovědětVymazat
  46. ahoj Mia, všetko najlepšie, veľa lásky, šťastia a úspechov :) super blog, len tak ďalej. a čo sa otázok týka, tak by som sa ťa chcela opýtať na akej VŠ študuješ a čo študuješ, ktorý obchod je tvoj najobľúbenejší a akú hudbu počúvaš ? :)

    OdpovědětVymazat
  47. krásné narozeniny, hodně zdaru ať to zvládneš,.....ještě bych se tě chtěla zeptat, čeho se týkají ty tvé dvě práce?

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj:) přeju všechno nejlepší:). Copak si dostala hezkého?
    Ještě bych se chtěla zeptat na nějaký make-up co ti vyhovoval a jaký bys doporučila? Můžeš uvést třeba jeden levný a jeden drahý:).
    A ještě mam takový problém je mi 21 a najednou se mi z ničeho nic začalo dělat akné:-/. Nemáš něco dobrého na akné co by mohlo pomoci?

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj mám otázek víc:)
    Jako první bych ti chtěla popřát všechno nejlepší!:)
    Ať máš ještě mnoho roků tento skvělý úžasný blog, a ať se ti povedou všechny zkoušky a všechno ostatní:)
    a jako další se tě chci zeptat-
    V jakém programu vytváříš design, a to menu vytváříš jak? Je úchvatné:3
    Potom jak dlouho ti trvá ráno příprava do školy.
    Potom se tě chci zeptat jestli neznáš nějaký program na namlouvání videí?
    Dál se chci zeptat jaký je tvůj oblíbený blog a nahraj prosím svojí momentální fotku:D:)
    TO bude myslím všechno, omlouvám se, jestli tě zdržuji..
    Jo ještě jeden dotaz, jaká je tvá nejoblíbenější rtěnka a doporučila by si mi prosím nějakou rtěnku popřípadě lesk na denní nošení do školy?:)
    Tak děkuji a všechno nejlepší♥
    http://gabriela--fashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  50. Všechno nejlepší. Chci se zeptat jakou studuješ školu?

    OdpovědětVymazat
  51. Mio, všechno nejlepší přeji! Zajímalo by mě,jestli podle tebe mají dnes šanci i začínající blogerky, případně jestli takové blogy sleduješ? :)
    Sama jsem začala před rokem a čtvrt a je to docela těžké, tolik konkurence....

    OdpovědětVymazat
  52. Jaký obor studuješ? Podle výše jmenovaných předmětů to tipuju na bohemistiku na pajdáku ;) tedy čeština.

    OdpovědětVymazat
  53. Všechno nejlepší! Mně bylo 22 v neděli :D

    OdpovědětVymazat
  54. Milá Mio, přeju ti všechno nejlepší, ať se ti splní vše, co si přeješ a dál pokračuješ s tímto úžasným blogem.:-) Chtěla jsem se jen zeptat, jestli neplánuješ třeba video, ve kterém bude,jak děláš vlny kulmou? Moc by se mi hodlo.

    OdpovědětVymazat
  55. Všechno nejlepší, milá Mio:)
    Anuska
    ronny.pise.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Všechno nejlepší Mio :) !

    OdpovědětVymazat
  57. Všetko najlepšie! :)
    a otázky.. Čo ťa inšpirovalo založiť si blog?
    Bývaš sama, alebo s rodičmi/priateľom?
    Čo si myslí tvoje okolie o tom, že máš blog?
    Čo si si naposledy kúpila?

    OdpovědětVymazat
  58. všetko najlepšie k narodeninám :) :-*

    OdpovědětVymazat
  59. Všechno nejlepší hodně zdraví a ať si pořád krásná, veselá. Taky ti přeju hodně šteští do života. Neber to prosím nějak špatně, ale zajímalo by mě kolik vážíš a měříš?

    OdpovědětVymazat
  60. všetko najlepšie k narodeninám :) :-*

    OdpovědětVymazat
  61. Všechno nejlepší Mio!! <3
    A jinak mě by zajímalo, jak ses dostala k Essence (práce) :))

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Miuš,
    nejsem zrovna pravidelný komentátor, ale už mám chuť ti napsat, že sleduju Tvůj blog hrozně dlouho (ještě před tím miabelladox) a pořád mě hrozně bavíš, dalo by se říct, že ze všech blogů pořád nejvíc, protože působíš hrozně sympaticky a svá. Přeju ti vše nejlepší k narozeninkám a moc moc štěstí do života. Byla bych hrozně ráda, kdyby jsi měla formspring, protože pokaždé, když mě zajímá nějaký kosmetický dotaz, jdu na tvůj blog a pátrám :) Ale chápu, že je to požerač času. Každopádně, když už jsi dala takovou super možnost se na něco zeptat, tak by mě zajímalo, jak pečuješ o rty? Tvoje rty vypadají se rtěnkou hrozně krásně a já, pokud je nemám chvíli namazené balzámem, tak je mám ihned suché a tvoří se šupinky, které potom svým zlozvykem okusuji a to nevypadá moc hezky, zvlášť, když si chci dát nějakou rtěnku.

    Děkuji za odpověď a měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Mio, přeji všechno nejlepší, ať se ti splní všechno co si přeješ! :)
    A chtěla bych se zeptat :
    1) jaký je tvůj úplně nejoblíbenější kousek v šatníku?
    2) A jakou sladkost máš ze všech nejradši?:)

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj Mio,
    prvotně přeji jen to nejlepší, hodně štěstí, zdraví a lásky. Taky pevný nervy, vím jak je těžké zvládat práci a školu, tak taky odpočívej ať tě to jednou nesloží jako mně. :)
    Zajímalo by mě :
    __Co by ti po ránu udělalo naprosto největší radost a měla bys pak celý den skvělou náladu?

    __Kdyby sis mohla vybrat, mezi výbornou kariérou, soustou peněz a životem bohatým na zkušenosti a zážitky, třeba co se módy a kosmetiky týče a mezi klidným rodinným životem, s normálním platem a klasickou prací, plným dětí, s milujícím manželem, ale doma, bez všeho výše uvedeného - co by sis do budoucna spíše vybrala?

    Promin jestli to je moc záludné, ale myslím že takhle se o bloggerce dozvím víc, než když se zeptám co si koupila a kde studuje.. :)
    P.s: pokračuj s blogem, patří mezi moje nejoblíbenější :)

    OdpovědětVymazat
  65. Všechno nejlepší k narozeninám :)
    Ještě bych se chtěla zeptat, kterou barvu na vlasy (nebo barvící šampon) používáš?
    Díky

    OdpovědětVymazat
  66. Otázku nemám, už tak si dost otázek a odpovědí přečtu :)... třeba i 5* to samé :D... Takže jen přeji všechno nejlepší, Mio :) Ať se ti ve všem daří :)

    I.

    OdpovědětVymazat
  67. Prajem ti všetko najlepšie k narodeninám. Nech sa ti darí po všetkých stránkach v živote :* *:
    Chcela by som sa opýtať ako riešiš zlú náladu. Proste čo robíš preto, aby si si zdvihla náladu. Či počúvaš hudbu a akú alebo máš nejaký obľúbený čajík alebo vec čo ti vždy vyčarí úsmev na tvári :) Ďakujem za odpoveď :)

    OdpovědětVymazat
  68. vieš po slovensky (hovoriť a písať )? rozumieš slovákom ? a čo si myslíš o našom jazyku ? :-)) podla mna je divný
    inak všetko naj :* si úžasnáá

    OdpovědětVymazat
  69. Jakou máš SŠ? :)

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj, nejdříve bych ti chtěla popřát vše nejlepší k tvým narozeninám, 22 je krásné číslo :) a chtěla bych se tě zeptat, jak jsi udělala ty nádherné vlnky, které máš na fotce nahoře? :) děkuji!

    OdpovědětVymazat
  71. neukážeš nám fotky z detstva ? :))

    OdpovědětVymazat
  72. Všechno nejlepší k narozeninám :-) Ať tě už v životě čekají jenom ty nejlepší věci

    OdpovědětVymazat
  73. Přidávám se také ke gratulantům, Mio:-). Přeji ti všechno nejlepší a ať se ti daří ve všech směrech. Jsi můj blogový vzor:-), tvá věrná čtenářka.
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  74. Ahojky Mio, právě dnes jsem náhodou narazila na tvůj opravdu moc hezky vyvedený blog, a zrovna na tvé narozeniny :) Přeji ti tedy všechno nejlepší a ať se ti daří v této pěkné práci.

    Mám na tebe dotaz (možná námět na krátký článek?) Já sama každodennímu líčení příliš neholduji, ale na party či jinou akci se zkrášlím ráda. Měla bys pro mě například nějaké tipy ranního rychlo-líčení (jaké produkty vlastně použít aby to mělo nějaký tvar)? Líčení nejlépe tak do pěti (no dobře, do deseti :) minut?

    Děkuji moc!

    Evka

    OdpovědětVymazat
  75. Bydlíš stále v Mostě ? a jestli ne,tak kde ? :)) děkuji za odpověď a pořádně to oslav třeba Na Rychtě nebo u Saturnina :D vše nej nej nej :))

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj Mio,
    přeji Ti krásné 22. narozeniny :-) a chtěla bych ještě napsat, že mě tvůj blog strašně baví. Byl mezi prvními, které jsem přečetla jedním dechem když jsem vstupovala do "blogerského kosmetického světa" a hodně mi tvé triky a rady pomohly objasnit, že kosmetika neni jen jeden pudr nebo tvářenka :-D.. Takže ti přeji ať ti blog přináší hlavně radost, spoustu milých čtenářů a hodně štěstí při plnění tvých snů! :-)

    OdpovědětVymazat
  77. Žádná otázka mě zrovna nenapadá, ale ráda bych Ti popřála krásné narozeniny (vítej v klubu 22letých:D), ať je každý Tvůj další den hezčí, než předchozí a samozřejmě také přeji spoustu úspěchů spojených s tímto blogem, který už dlouhou dobu pravidelně sleduji :)

    Chloe

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Mio, přeji krásné narozeniny. Chtěla jsem se zeptat jake svíčky od Yankee Candle podle tebe voní nejlépe? A dají se sehnat v okolí Ústí, Most ? Ja zatím objednávala přes internet, nebo v Praze. Tvuj blog je super, jen oproti jiným je škoda že málokdy odpovídáš na dotazy nebo reakce. Ber to jako možnost pro zlepšení, ne nějak špatně.
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  79. Chtěla bych se zeptat, jestli máš nějaký recept, jak zahnat depku nebo špatnou/smutnou náladu? A jak si udržuješ figuru (chodíš někdy do fast foodu a přecpáváš se někdy? :D )

    OdpovědětVymazat
  80. Všechno nejlepší MIO! Ať se ti daří i mimo blog.
    Co považuješ zatím za největší úspěch ve tvém dosavadním životě?

    OdpovědětVymazat
  81. AHoj Mio, přeji všechno nejlepší k narozeninám :) zajímalo by mě co studuješ? jestli to není tajné :)

    OdpovědětVymazat
  82. Jsem ráda, že jsem se o tobě dozvěděla víc. Na UJEPU taky studuju TV-ČJ-VZ, takže rozumím tomu, že je to náročné, kord ta ČJ uf....(Peřina, Zimová atd.). Držím palce, ať to zvládneš. Občas jsem tě ve škole potkala, ale je mi trapné za tebou jít a pochválit ti blog, tak chválím tady :-)Taky doufám, že ty povodně opadnou, abych se do UL vůbec dostala.
    Jo a v tvém rodném Mostě, krom toho, že jsem tam 2x ležela v nemocnici :-/, tak jsem tam studovala gympl, hraju a trénuju tam házenou. Ale předpokládám, že sport asi moc nesleduješ... nebo snad jo?
    Určitě se těším na další tvé příspěvky.
    PAPA

    OdpovědětVymazat
  83. Uděláš někdy nějaké hodně výrazné černé líčení? :) A ráda bych ti také popřála všechno nejlepší, hodně zdraví a úspěchů jak v životě, tak na blogu :)) Martina

    OdpovědětVymazat
  84. Milá Mio :-) Přeji ti všechno nejlepší ke krásným 22. narozeninám, hlavně splněná přání - i ta nejtajnější a ať máš stále inspiraci a chuť nejen do blogování, ale i do života celkově :-) Patříš mezi (nejen) mou top-ku v blogovém a kosmetickém světě, tak přeji, aby ti to vydrželo a měla jsi stále více čtenářů*

    OdpovědětVymazat
  85. Happy B-day Mia :) Mě by třeba zajímalo jaký máš hlas :) Takže bych uvítala (a veřím, že nejen já) nějakou video recenzi.

    OdpovědětVymazat
  86. Všechno nejlepší Miuš !
    Chci zeptat jaký srandovní nebo bláznivý sen se ti naposledy zdál ?

    OdpovědětVymazat
  87. Jééé gratuluju, já mám 22. narozeniny v pátek, tak mě těší že jsme téměř stejně mladé. :D

    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj Mia :)
    chcem ti len popriať všetko najlepšie k tvojim narodeninám a aby sa ti darilo v osobnom aj pracovnom živote. Tvoj blog bol prvý, ktorý som začala pravidelne navštevovať a stále je môj najobľúbenejší. Ak niekedy vydáš tú knihu, tak si ju určite kúpim ;) A ešte chcem predsa len niečo dodať, neviem či ti to pomôže, ale keď mám blbý deň alebo sa potrebujem k niečomu motivovať tak si vždy spomeniem na Satinského výrok "Najťiaž sa rozožrať - potom to už ide!" - myslím, že to platí aj na iné aspekty života než len jedlo :D

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj Miuško,
    opožděně, ale přece ti přeji k tvým krásným narozeninám jen to nejlepší, ať se ti splní všechna tvá přání! :-)
    P.s. tvůj blog zbožňuji a jsem pravidelnou čtenářkou. :-)

    OdpovědětVymazat
  90. Anonymní05.06.13 6:44

    Ahoj Mio,
    moc ještě jednou gratuluji! :) Chtěla bych se zeptat, jestli je lepší, když budu používat šampon na vlasy, kondicionér a nějakou další péči na vlasy ze stejné řady, nebo jestli nějak extra nevadí, když bude každá z těchto zmíněných věcí z jiné? :)
    Moc Ti děkuji a měj se krásně! :-)
    Lucy

    OdpovědětVymazat
  91. Ahojky. Také ti přeji všechno nejlepší k narozeninkám. Hodně štěstí, zdraví, lásky a kosmetiky:D
    22 mi bude za měsíc, takže vím přesně jak se cítíš:D

    OdpovědětVymazat
  92. Ahojky Miuško,

    já mám otázek více, tak snad odpovíš :)))

    Jak ses dostala ke své práci?
    Oslovuješ firmy ty, nebo ony Tebe?
    Kolik Vážíš, měříš?
    Co jsi dneska měla k jídlu?
    Co plánuješ na víkend?
    Co říkáš na povodně?
    Chceš mít někdy děti? Chtěla bys holčičku, nebo chlapečka?
    Kde v Mostě bydlíš? Považuješ Most za hezké město? Líbí se Ti tam?
    Máš řidičský průkaz?

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj,mě by zajímalo jaké máš oblíbené značky oblečení :)a co v průběhu dne jíš?jestli třeba chodíš do fast food a je ti to šumák,nebo jestli se snažíš jíst hezky :) a cvičíš nějak?máš totiž krásnou psotavu! :) Díky moc! mám tě ráda ;)

    OdpovědětVymazat
  94. Miuško, moc Ti gratuluji k narozkám a přeji, ať se Ti splní vše, co si přeješ:) a ať jsi zdravá jako rybička!!! Můj dárek pro Tebe k narozeninám bude to, že se Tě raději nebudu na nic ptát, když vidím, kolik máš práce, nebudu Ti přidělávat další :o))))). Jsi moc šikovná, krásná a na Tvůj věk se Ti podařilo vybudovat fantastický blog, můžeš být na sebe právem pyšná.
    Takže ještě jednou happy BD a krásnou oslavu si užij :)

    OdpovědětVymazat
  95. Mio vše nej k narozkám :-) také již brzy budu slavit :-)

    Ale na co bych se chtěla zeptat, dost sem se podivila že bydlíš v Mostě, jak se ti žije v tomto městě? Plánuješ se v budoucnu přestěhovat?
    Jinak si moc šikovná a milá holka.
    Ahoj a měj se pěkně!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  96. Ahoj, vse nej :)
    Mam nove ombre vlasy, ale zda se mi, ze to mam takove dost do zluta. Je to neco mezi blond a bezovo-zlutou. Je to zesvetlovacem a delala mi to kadernice. Tady ti prilozim foto. Mzslis, ze si to tak mam nechat, nebo nejak jeste zesvetlitit a kdyztak cim a jak na to? Slysela jsem o nejakem samponu ha to, ale mam suche, vlnite vlasy, tak nevim.
    http://www.omlazeni.cz/img/!pix.gif
    http://www.omlazeni.cz/jak-udelat-ombre-33-295258-7.html je tu odkaz na diskuzi, kam jsem foto poslala...moje jmeno tam l.a.candy. diky moc za odpoved=)

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj Mio, vsechno nej k narozeninam. :) A otazky bych mela. Neplanujes, ze bys na blogu obcas "pouzila" svou segru jako modelku? :) Jako tmavovlaska bych to ocenila. :)) A pak by me zajimalo, jestli ses setkala i se stinnou strankou blogovani? Nemyslim urazlive vykriky anonymu na netu. Spis v realnem zivote. No a posledni, ukazes nam nekdy fotky cele tve rodiny, staci mamka, tatka, segra, pes, vzdalenejsi pribuzni netreba. :)) Dekuju. Krasny den.

    OdpovědětVymazat
  98. Jé, taky všechno nejlepší! Mě by zajímalo jak by jsi natočila video!:)

    OdpovědětVymazat
  99. Ahoj, ty pracuješ v Mihotu v ustí ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nebydlím v Ústí, bydlím v Mostě.
      A ano, pracuji v Mohito v Ústí ve Fóru. :)

      Vymazat
  100. Já bych ti jen chtěla popřát jen to nejlepší a hlavně hodně lásky!:)) 22 ještě není tak hrozné, takže se raduj!:D Horší to bude až nám bude tak 30:D

    OdpovědětVymazat
  101. Máš ráda Little Mix ?♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám! :) A díky Tvé otázce se mi hned vybavilo toto video:
      http://www.youtube.com/watch?v=gPw84npl58A
      Je od jedné z mých oblíbených youtuberek. Určitě na něj koukni, mohlo by se Ti líbit. .)

      Vymazat
  102. Všechno nejlepsí. Máš krásný věk ! Užívejsi :)

    Byla bych moc ráda,kdyby ses mi podívala na blog,jsem začátečník a je to těžký začátek,určitě víš,o čem mluvím:) ( http://diversity-vogue.blogspot.cz/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za přání. :)
      Na blog jsem se podívala a chválím minimalistický design. Sleduji a těším se na nové články. Zatím si vedeš moc hezky. .)

      Vymazat
  103. Obvykle články nekomentuju, ale dneska udělám výjimku, protože ti chci popřát všechno nejlepší, nejkrásnější, spoustu zdraví, hromadu lásky a milion dalších followerů, co budou tvůj blog milovat tak jako já!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No teda, tak to jsi mi udělala ohromnou radost! :) Děkuji Ti! Také své čtenářky z celého srdce miluji. <3

      Vymazat
  104. Krásné narozeniny, Mii :-*

    OdpovědětVymazat
  105. AHoj , za prvné všechno nejlepší !!!! :) a za druhé .. Jaký máš názor na Gaye ? Máš svého nejlepšího gay kamaráda ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc Ti děkuji! :)
      Otázka mě překvapila. Vůbec nad orientací lidí nepřemýšlím. Mám je ráda takové, jakými jsou. Mám mezi nimi samozřejmě kamarády. Nejlepšího ne, ale vycházím s nimi velmi dobře, stejně jako s normálními kluky (no, možná ještě lépe :D).

      Vymazat
  106. Miuško, Všechno Nejlepší k narozeninám a ať se ti vše daří :)!

    OdpovědětVymazat
  107. Mio, vše nejlepší k tvým narozeninám, jsi strašně sympatická a milá slečna!

    OdpovědětVymazat
  108. Proč si se rozešla s přítelem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezdá se Ti ta otázka už trochu drzá?

      Vymazat
    2. Anonymní07.06.13 8:00

      Souhlasím, na tohle bych se nezeptala ani nejlepší kamarádky, pokud by o tom nezačala sama... je to trochu moc...

      I.

      Vymazat
    3. Proč je to otázka :)

      Vymazat
  109. Anonymní07.06.13 1:39

    jaké dejme tomu tři známé ženy považuješ za vzhledové krásné/vyjímečné v tvých očích?

    OdpovědětVymazat
  110. vse nej miunko!!!

    jakou youtuberku mas nejradeji, jak dlouho ji sledujes,jaké video mas od ni rada (klidne vic prosim!) a proc? =)

    divas se na filmy znova nebo nekolikrat? pokud ano, uved alespon tri prosim

    jakou blogerku mas momentalne nejradsi a neunikne ti zadny jeji post? muzes i vic, pokud nejde jen o ty co mas vedle v panelu blogu =))

    diky!!! r.

    OdpovědětVymazat
  111. Anonymní07.06.13 1:46

    S jakou celebritou by sis vymenila satnik? ;-)

    OdpovědětVymazat
  112. Jak vypadá tvá sestra? (Někdo jí tu zmiňoval. Ani jsem nevěděla, že nějakou máš!)

    Čím se liší asiati od čechů nebo obecně od naší rasy v povaze? Vzala by sis čecha? Chceš se někdy vdávat?

    Kdyby tě nebavila kosmetika/jazyk a nemohla bys v tomto oboru někam prorazit, pro jaký obor by jses rozhodla třeba v minulosti a kde bys popřípadě pak pracovala?

    Nemohla jsem si nevšimnout že si hodný člověk, jak to zvládáš v dnešním světě jak jsi právě nahoře v komentářích psala být taková jaká jsi i když jsou lidi hnusný a snaží se ti ublížit?

    Viděla jsi v drogerii tu novou kosmetiku mixa? Co si o ní myslíš?

    Jaká rtěnka je tvá nej ze všech?

    Prozraď prosím, co na blog chystáš za články v dohledné době a taky budu ráda, když prozradíš nějaké změny, o kterých si psala.

    promiň za takovou smršť otázek :-D mám tě ráda a tohle je pro mě způsob jak se o tobě dovědět něco víc, moc mě to všechno zajímá a budu ráda když odpovíš, kdykoliv si uděláš čas :-)

    čtenářkA T.

    OdpovědětVymazat
  113. Děkuji za přání a otázky! :)
    Vyjádřím se ke všem, jen odpovídám po částech. Zvlášť děkuji za ty zajímavé. Snažím se rozepsat, a tak mi trochu trvá, než zodpovím na vše. .)

    OdpovědětVymazat
  114. Ahoj Mio:) Krásné narozeniny a jen to nejlepší přeju:) Chtěla bych se zeptat jak dlouho trval tvůj nejdelší vztah? Nemusíš odpovídat pokud ti to je nepříjemné, pochopím to, a kdyžtak se i omlouvám:) Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  115. Ahoj, můžu mít ještě jednu otázku ? Jakou jsi vystudovala školu ? ( nebo ještě na nějaké jsi) A to jsi do Mohita v Ústí ve Fóru přinesla normálně jenom životopis?? A jak jsi zjistila že se tam otevírá ten obchod ? Až nebudou povodně a otevrou Forum tak tam někdy příjdu :D ale myslim si že je docela předražený narozdíl třeba od HM

    OdpovědětVymazat
  116. Miuško, to je pořád krásnej věk, dodatečně ještě přeji všechno nej nej nej a ať se ti vyplní všechna Tvá přáníčka. hodně štěstí při studiu i v osobním životě, Kissbook mě moc baví, zůstaň taková, jaká jsi :)

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj Mio, dodatečně všecičko nejlepší k narozeninám :-) Já zrovna s přítelem 4.6. slavila šestileté výročí :-) ... Mně bylo 22 před rokem a jako památku mám vytetované malinkaté dvě rybky u malíčku na pravé noze :-)) narozeniny pořádně oslav a do budoucna Ti přeji jen to nej ;-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  118. Proč nikdy nezveřejníš můj komentář? Napsala jsem ti asi tři a pokaždé byly hezké, mám tvůj blog ráda a nic špatného jsem ti sem nikdy nenapsala... Trochu mě to mrzí, vzhledem k tomu, že urážlivé komentáře se zde klidně objeví, ale pochvala ne.

    OdpovědětVymazat
  119. Ahojky Miuško :))

    Jsi strašně krásná a zároveň roztomilá slečna.. chtěla jsem se zeptat, jak jezdíš do Drážďan? Z ústí? vlakem labe Elbe? Plánujem tam výlet s kamarádkou a moc se v té cestě nevyznáme.. :(

    Ještě bych se ráda zeptala, jak se jmenuje Tvůj pejsek..:) A jaký vlastníš mobilní telefon a jestli si s ním spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  120. toto je tochu mimo otazka ale nevadi ti že sa jelena rozpadla ? :/ mne moc chýba

    OdpovědětVymazat
  121. Ahojda,
    náhodou jsem narazila na Tvůj blog a chceš něco říct? Hrozně mě překvapilo, že máš narozky ve stejný den jako já, akorát jsem o rok mladší =o)
    Měla jsi opravdu hezký s Justinem Biebrem. Mě mamka upekla harlekýn, který se jí opravdu povedl! =o)
    Ještě se tu ukážu, měj se hezky =o)

    OdpovědětVymazat
  122. ahoj :) mohla by si mi říct jaké šampony na vasy používáš? :)) jinak máš vlasy naprosto úžasný :3

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡