13.6.2013

DSC_0050

Tato mikina pro mě byla jasnou výzvou! To bych to zkrátka nebyla já, abych nevyzkoušela něco nového. Šli jsme s kamarády jen na večeři, kousek od mého domu, takže jsem se směle odhodlala vzít si něco, co sice není můj styl, ale moc se líbí. Tyto ultra sheer maxi šaty skoro vůbec nenosím (připadám si v nich totiž jak nahá). Musím si na ně zvyknout, jelikož jsou ideálním kouskem pro letní večery. Černo-bílou kombinaci jsem doladila stříbrným psaníčkem, jednoduchým náramkem a tekutou matnou rtěnkou, kterou již znáte z předešlých postů. Troufám si říct, že se tak 80% tento outfit líbit nebude. Uznávám, že nejde o nic obvyklého, ale proč nevyzkoušet něco nového. Příznivce vyloženě dívčích outfitů potěším snad v následujícím módním příspěvku. Těším se na Vaše názory. (PS: Fotky jsou první fotografie pořízené s mou novou zrcadlovkou! :))
DSC_0030 DSC_0025
DSC_0041
DSC_0040 DSC_0024 DSC_0019

Brýle Rayban, mikina Sheinside, maxi šaty H&M, náramek House, psaníčko dárek z časopisu ŽaŽ, boty Pimkie.

91 komentářů:

  1. WOW!!! klučíčí a sexy zároveň no rozhodně bych to do tebe neřekla, máš krásný prsa asi nemáš podprsenku že? takhle chodíš často nahoře bez? víš zajímá mě to, mam normální prsa, celkem malý ale štve mě se furt škrtit v podprsence ale přijde mi, že by ně ma každej koukal
    jak se k tomu stavíš?
    ps: ty vlasy sou super!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!
      Začala jsem s tím až tenhle rok. Řekla jsem si, že dokud mam ještě prsa, které (zatím) nevypadají tak, abych se za mě musela stydět, tak proč se škrtit v podprsence, když si ji nějaká trička/šaty ani nevyžadují? Navíc, jak je teplo(vedro) je to pohodlné. Neříkám, že chodím bez spodního vršku pořád, ale nemyslím si, že je v mém věku denní nutností. Jde hlavně o vrchní díl outfitu (neměl by být moc průhledný apod.).

      Vymazat
    2. spodního vrsku Mio? no teda :D

      Vymazat
    3. spodní vršek = podprsenka :D .)

      Vymazat
  2. Mia, ty si fakt kočka, ale nehnevaj sa, toto je príšerné. Krásna tvár, vlasy, krásne nalíčené pery, ale okuriare Ti absolútne nepristanú a oblečenie ti pridalo aspoň 10 kg najviac.

    OdpovědětVymazat
  3. vypadáš skvěle :) ta mikina je nádherná, šaty se mně osobně moc nelíbí, ale tvojí postavě krásně lichotí :)
    a ty ombré vlasy vypadají vážně skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera! Nevím, proč by se nám to nemělo líbit. Je to úžasná kombinace a tobě moc a moc sluší :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. máš úžasnou figuru

    OdpovědětVymazat
  6. Dark side of Mia:-) Schválím za odvahu, líbí se mi to!

    OdpovědětVymazat
  7. mně to přijde fakt COOL! (y)

    OdpovědětVymazat
  8. a mně se to náhodou líbí moc! ty šaty Ti strašně sluší a elegantně-sportovní styl já ráda! :-)
    ještě bych chtěla pochválit vlasy, vypadá to fakt skvěle, i když mi přijde, že u hlavy je to až zbytečně moc tmavé vzhledem k tomu, jak světlou máš pleť, ale asi jde i o zvyk! :-) zrcadlovka fotí skvěle! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Předem - já vím, že jsi krásná holka - na předešlých fotografiích v článcích si opravdu žena. Ale tady. V těch brýlích a s tvými rty mi připomínáš M. Jacksona. :( A k té podprsence - bez klidně, ale ty ramínka a celkově vrch konkrétně těchto šatů opticky tvá prsa razantně uzemňují a na poslední fotce to fakt vypadá, že už ti dávno není 22. Jinak mikina je super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Šaty sú krásne, viac sa mi páčia bez mikiny, ktorá ale sama o sebe tiež nie je zlá :) A akú zrkadlovku si si kúpila, ak sa môžem spýtať? Tiež si totiž plánujem teraz kupovať... :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mikina je skvělá, náhodou mě se outfit libí, libí se jak jen rtěnka je výrazná :)

    OdpovědětVymazat
  12. uppps to je opravdu hrozné :D ty šaty Ti sedí, jsou celkem pěkné, hlavně si je dovedu představit večer u moře..ta mikina sama o sobě taky není špatná, ale jedině s kalhotama, možná džínové kraťasy, ale ne dlouhá sukně..samozřejmě jen názor, sama si předpovídala, že se to 80-ti% líbit nebude..ale tohle vyloženě třeští do očí :D Barča

    OdpovědětVymazat
  13. Presne ako anonym nadomnou aj ja si myslím že tá sukne nie :{

    OdpovědětVymazat
  14. Outfit se mi líbí, proč ne, jak říkáš - člověk by měl vyzkoušet i něco nového :) jen mi k tomu moc nesedí ty rudé rty, ani nevím proč...

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Mii,
    asi patřím do skupiny 80 % lidí, kterým se outfit moc nelíbí :(. Nemám moc ráda kombinování stylů, protože pak outfit vypadá jako "mišmaš" :D a nepůsobí ani elegantně ani léžérně. Omlouvám se pokud jsem se Tě nějak dotkla :(.

    Hezký den !
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  16. myslím, že sexbomba v tomhle oblečení nejsi(nejde o tebe konktretně, ale žádná holka by v něm sexy nebyla) , ale rozhodně budí pozronost a jseš v něm taková správně "drzá" a nad věcí ! s holkama na kafe super :) ten nápis "FUCK" na mikině mluví za celý outfit! Dobře ty :D

    OdpovědětVymazat
  17. To je poprvé co se nedokážu rozhodnout zda se mi to líbí a nebo ne :). Ale mikina je super a těším se až ji uvidím zase příště a šatičky jsou taky parádní, na léto ideál, ale asi by se mi víc líbily s platformami :).
    Každopádně Miuško zkus dávat fotky o něco větší. Myslím ty na výšku, třeba aby měly šířku jako ty naležato :)).

    OdpovědětVymazat
  18. Mio, líbíš se mi tu. Brýle skvělý, rtěnka taky... mikina s šaty cool. Přemýšlela jsem, co mě ruší na tom posledním obrázku bez mikči. Myslím, že to budou ty boty. Představ si celý outfit třeba s úplně jednoduchýma černýma sandálkama na podpatku. To by bylo übercool...apoň tedy podle mého vkusu:)) A jinak tleskám odvaze, jsi supr!

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Mii,
    jsem ráda, že jsi napsala další článek. :) Bohužel mě se tvůj outfit nelíbí, ale ne proto, že by byl ošklivý nebo tak, ale tohle prostě není můj styl:) Jak jsi říkala, já jsem spíše na ty víc dívčí outfity, ale proč ne?! :) Ale na druhou stranu ti musím říct, že na těch fotkách vypadáš jako celebrita, když ji někde (třeba na večeři :)) zastihnou paparazzi! :) Jsi opravdu moc hezká! :)
    Tvá Lucy

    OdpovědětVymazat
  20. je to zvlastni videt to na cesce a proto ti strasne moc fandim, kdyby si tohle vzala na sebe victorie tonergen a ze ona dost veci takle nosi tak si z toho vsichni sednou na zadek takze ja tleskam i kdyz to neni muj styl a tvu asi taky ne
    betka

    OdpovědětVymazat
  21. ta mikina je super, len mne sa viac paci v bielej :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Taky ráda experimentuji a neustále si vymýšlím různé kombinace oblečení :)

    http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. můj styl to sice není, ale když se to líbí tobě, tak proč ne? :)

    OdpovědětVymazat
  24. mne sa to paci, len by som vymenila topanky :)) ps:usmej sa! :))

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Miu,
    mě se Tvé outfity, většinou moc líbí, ale v tomhle vypadáš jak "vyžilá" a ušmudlaná pařmenka :( mám pocit, že to k sobě vůbec nepasuje - šaty + mikina a ty boty :( připadá mi to nedotažené a zárověň přeplácané, úplně nepřitažlivé ... Jsi nádherná baba s úžasným vkusem, tak doufám, že mi příště sedne tvou outfit lépe:)
    Každopádně, co se líbí jednomu nemusí se líbit druhému a pokud se to Tobě líbí, pak je vše v pořádku:)

    PS: Vlásky a rtěnka = boží! :)

    Zdraví Gomaki s kočkou co se jmenuje Mia /Wallace/ :)

    OdpovědětVymazat
  26. mně se to líbí, akorát bych vyměnila boty, bílé tenisky se k tomu moc nehodí

    OdpovědětVymazat
  27. Promiň Mio, ale vypadá to, jako kdyby si neměla ve skříni žádné čisté oblečení jen tyto 2 kousky, tak sis je vzala na sebe. Stylově "hnusně" překombinované a strašně tě to utápí. Velký přešlap od tebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná by ses měla kouknout na www.lookbook.nu a teprv uvidíš, čemu se říká styl, a jak my Češi máme děsnej nevkus a jsme s módou x let pozadu. Alespoň my "mladí" může udělat o krok v před, ale příjde mi, že se toho lidi bojí, proč by ne, když chodíme jak vandráci a člověk se oblíkne jednou odlišně a všichni čuměj jak kakabusové!! :D

      Tenhle outfit je supr! dodat jen místo kecek podpatky a je to naprosto parádní. Furt lepší jak nudný džíny s obyčejnym tričkem - klasika, to umí každej, kdo neví, jak se má oblíknout.. ale mít svůj vlastní styl, použít trochu extravaganci, tomu se říká móda!! a Mia rozhodně nešlápla vedle a určitě se inspiruje i módou, která frčí ve světě... za mě velké plus ;))

      Vymazat
    2. Lejdy L:
      A ty jsi kdo, že říkáš co je a co není styl? Styl a vkus či nevkus je pro každého něco jiného. To že někdo řekne, že je to hezky ještě neznamená, že je to hezký. Seš akorát ovce, když na nějaký rádoby cool lookbook dá někdo outfit s ponožkama v sandálech, jsi podle mě ten typ člověka, co to bude obdivovat a vyzdvyhávat do nebes jen proto, že se to NĚKDE objevilo. A to taky není to pravý ořechový ;)

      Vymazat
    3. :D a jéje, no takhle, já mám svůj vlastní styl, vim co se mi líbí, co mi je pohodlný a fakt se nebojim vypadat vyzývavě a móda, která se točí kolem nás nám jde pouze inspirací, ne nutnou podmínkou, což by ani nešlo. "Ten Lookbook" je jen ukázka, co se lidi ve světě nebojí nosit, toť vše, ne, že se to musí nosit i tady. Ale prostě ta móda, který je tam, přijde sem tak tušim za 10 let :D A pokud víš, Češi jsou ponožkama v sandálích dost pověstní, takže i kdyby to bylo co nejvíc modní, tak si to už z tohohle důvodu nevezmu, aspoň ne v naši republice, tak zase brzdi ;D Samozřejmě, že má každý jiný vkus a styl, ale je rozdíl, když se velká většina shodne na něčem, co je fakt šílený/nevkusný/nemódní/ a prostě z toho člověka poznáš, že nemá vkus, samozřejmě, že mu to jako vkusné přijde, ale ve skutečnosti je zjevné, že to s tim v kusem, soudností a ležérností nemá nic společného.. a mezi tim, co je teď "in". ačkoliv se to někomu nemusí líbit.. a z toho, co má Mia na sobě je jasné, že bude třeba polovina proti, ale taky polovina pro, jelikož někdo je prostě odvázanější a ta inspirace světové módy mu přijde zajímavější, a nebojí se ji nosit i tady. To jsem tím chtěla říct, což si asi zřejmě nepochopila, ty, "černá ovce" ;) taky se někdy mrkni na nějaký dokument, interwiev, či pořad, nebo si přečti knížku, která se zabývá módou v České republice a vkusem našich lidí ;) sice mi to tady kritizuješ, ale že by sis o tom třeba něco zjistila či podobně, to asi ne! Takže nejdřív si zameť před svým prahem a pak kritizuj ostatní, nebo spíš - lépe a víckrát čti, abys pochopila, oč tam jde, než ze sebe udělat právě tu černou ovci, která ví uplný prd ;-)

      Vymazat
  28. To tričko se mi líbí moc, ale souhlasím. Moc se mi celá kombinace nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  29. Ta mikina je vážně moc pěkná:-), ale určitě bych ji zkombinovala s něčím jiným, k těm šatům mi tak trošku připadá jako pěst na oko:-(! Ale jinak šaty samy o sobě ti velmi lichotí. A také ti musím pochválit vlásky, ombré ti moc sekne:-)!
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Tak teď opravdu můžu na 100% říct, že vlasy ti moc sluší a líbí se mi :)

    OdpovědětVymazat
  31. Mikina je super!! Mne sa nepacia saty, mozno s inymi topankami, a pride mi, ze ti pridavaju zbytocne kila..mozno len fotka skresluje, v skutocnosti to tak byt nemusi...ale mikinu by som brala hned :)

    OdpovědětVymazat
  32. jediné, čo by som vymenila sú topánky, inak pochvala (:

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Mio, vím, že to není k tomuto postu, ale absolutně jsem se zamilovala do tvé rtěnky, kterou máš na facebooku kde jsi v té růžové kšiltovce ala Nicki Minaj... prozdradíš odstín a značku?
    P.S. Tohle je fakt vodvaz, ale baví mně to, přesně jako Rihanna, která ráda ,,šokuje" a na to jsou lidi zvědavý...

    OdpovědětVymazat
  34. Sice jsou tu názory jako že je to mišmaš, ale tohle je dokonalost ! Pro mě tedy rozhodně ! S tou rtěnkou vypadáš ještě líp ! :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Na prvý pohľad to fakt nie je tvoj štýl, ale s novými vlasmi, rúžom a okuliarmi vyzeráš proste úžasne!! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Mně to přijde celkem nápadité, šaty i mikina, ale vyměnila bych boty a ty brýle, protože mi v nich hrozně připomínáš M. Jacksona :D, možná to ale bude i tou světlou pletí a rudou rtěnkou.

    OdpovědětVymazat
  37. Je to od Tebe nezvyk, hlavně v našem prašivym Mostě.. Palec nahoru :-)

    http://normal-life-of-a.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  38. tak ako už niektorí písali - vlasy a makeup super. Nič v zlom, ale tá kombinácia oblečenia sa mi nepáči. Mikina sa mi hodí tak k rifliam, a šaty ked tak samotné, ale bez tých bielych topánok.

    OdpovědětVymazat
  39. Mi se to velice líbí! Tenhle outflit se ti velice povedl :)

    OdpovědětVymazat
  40. Mio, mě se to líbí moc, jediný, co bych tom vytkla, jsou boty... ale jinak prima :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, noo můj osobní názor je, že vypadáš jak černá Máry, prostě mi to k tobě nejde, ale hlavně, že se to líbí tobě, je to v podstatě tvoje věc, co nosíš. Mno a chodit bez podprsenky je dle mého názoru odporné, ale je to můj názor a platí pro všechny ženy a všechny velikosti prsou, prostě se mi z toho zvedá kufr a rozhodně v tom rozhodně nevidím nic sexy.

    OdpovědětVymazat
  42. Moc díky za názory! Čekala jsem to upřímně horší. :) Příště bude zas něco ,,normálnějšího". .)

    OdpovědětVymazat
  43. Mikina super, ale ke kombinaci maxi šatů a tenisek se moc nehodí, ale každopádně ty šaty jsou parádní a sluší ti, jen bych si k nim vzala nějaké páskové podpatky a doplnila nějaký šperk na krk a bylo by to dokonalé!! a moc se mi líbí tvoje nové vlasy!! kočka Mioo:)

    OdpovědětVymazat
  44. wow super! ty vlasy takhle se mi u tebe fakt líběj a skvělá rtěnka!

    OdpovědětVymazat
  45. Neviem sa rozhodnúť, či sa mi to páči, alebo nie.. Som z toho celkom zmetená, šaty sa mi páčia ale bez mikiny, mikina je dokonalá ale bez šatov. Takto spolu by som to asi neskombinovala. Ale máš u mňa obdiv za odvahu.
    Inak - Tie vlasy máš takto úžasné. :)

    OdpovědětVymazat
  46. Normálně bych ti tento outfit zkritizovala, ale nějakým způsobem se mi ta kombinace mikiny se šatama líbí :) Jinak vidím, že je to kousek od mého domu škoda, že jsem tě tam ještě neviděla :D

    OdpovědětVymazat
  47. Nechci rýpat, ale tyhle brýle k takovému krásnému obličeji vůbec nesedí:( Vlastně jsem nepotkala ještě nikoho, komu by slušely, připadá mi, že dělají obličej takový smutný. Ale mikina je krásná:) Markéta

    OdpovědětVymazat
  48. Moc se mi to nelíbí, jsem zvyklá na tvůj běžný styl, kt se mi líbí,ale rtěnka je krásná! Jaká je to rtěnka, v článku jsem to nenašla nb jsem vyloženě slepá! :D Díky za odpoved´

    http://eattrainbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  49. Jako první jsem tenhle post viděla v telefonu, kde jsou ty fotky poměrně malé - a opravdu jsem si napoprvé myslela, že máš teplákovku a crossky :D Já bych sice takhle ty boty, šaty a mikinu nikdy nekombinovala, ale myslím si, že ti ty šaty sluší, určitě se nemáš za co stydět ;)

    OdpovědětVymazat
  50. je to niečo také iné síce, ale náhodou mne sa to páči (: ale nejdu mi k tomu nejako tie okuliare a rúž.

    OdpovědětVymazat
  51. Uplně můj šálek kávy to není, ale tobě to sluší a hlavně ta mikča je bomba:) Sama o sobě :) A vlasy jsou perfektní!!!

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Mě se k tobě hodí spíš mladistvější oblečení, v tomto mi trochu připomínáš gotickou princeznu:-) Ta mikina je fajn, ale volila bych k ní spíš úzké kalhoty, kraťasy nebo mini. Ty šaty bych viděla spíš na někom starším nebo s nějakým veselejším svetříkem. Jo a bez podprdy chodím taky moc ráda, obzvlášť v létě, ale už si to nemůžu moc dovolit, po dvou kojeních:-) Takže tě úúúplně chápu:-) No a ty vlasy se mi celkem líbí, ale tento styl mi hrozně připomíná můj boj s odrostlýma melírama a nechutí k chemickým barvám:-) A to stříbrné psaníčko z časáku mám taky, ale používám ho jen jako kosmetickou taštičku:-)

    OdpovědětVymazat
  53. A mě se to líbí! Vypadáš sice jako vyloženě "bad kid" ale podle mě ti to moc sluší :) a ta mikina je úžasná, určitě jí nos častěji!:)

    OdpovědětVymazat
  54. Haha, asi se začnu fotit ve dny, kdy nemám náladu na nic, nikdy by mě nenapadlo, že by to mohlo budit nějakej ohlas. :D
    Nicméně, z hlediska fešn, vyměnila bych boty za libovolný nezávazaný converse nebo černý sandály, brýle ti nesluší (stejně jako ostatním 90% lidí, co je nosej) a já osobně bych si vzala podprsenku ve stejný barvě jako je rtěnka, protože idgf.

    OdpovědětVymazat
  55. Mě se to líbí...mikina je krásná, také jsem si na ní dělala zálusk, nakonec jsem si ale vybrala jinou ;) a máš u mě velký plus za šaty bez podprdy...moc se to dneska už nevidí, přitom je to v létě to nejlepší co můžeme udělat....taky tak ráda chodím :)

    OdpovědětVymazat
  56. Super, moc se mi to líbí :) zrovna jsme dneska seděli s přítelem na nejmenovaném náměstí města, kde se zrovna potulovalo mnoho lidí z práce ze škol atd. a oba jsme se shodli na tom, že čeští lidé nemají styl. Fakt jsme tam seděli chvilku, mihlo se tam docela dost lidí, protože to bude u zmrzliny a ledový tříště, a vážně.. je to smutný co si lidi oblečou na sebe a já ti dávám palec nahoru :) protože seš odvážná a nebojíš se i v tomhle vyjít.

    OdpovědětVymazat
  57. Zajímavá kombinace! Sice bych asi tu miniku oblékla spíš ke kalhotům, ale proč nezaexperimentovat? :-)

    http://thestoryofginger.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  58. Já nevím líbí se mi strašně moc ta mikina :) , líbí se mi vše, ale asi to není nic pro mě dohromady. Co se mi ale nejvíc líbí jsou prostě ty tvé vlasy!!! :)))

    OdpovědětVymazat
  59. Mikina je super :) Čekala jsem, že jí zkombinuješ s džínovými šortkami nebo černými slim, klidně i s ripped jeans, ale s maxi jsem to opravdu nečekala. Celkově to nemá tvar a ztrácíš se v tom. Ale musím moc pochválit rtěnku a vlasy máš opravdu světové :)

    OdpovědětVymazat
  60. Anonymní18.06.13 6:39

    Nahodou ti to moc sluší, je to stylové a mikina je skvělá ;)

    OdpovědětVymazat
  61. Skvelá kombinácia. Mikina je the best, takú by som hneď brala :)
    http://sweetchillibykate.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  62. mě se to líbí moc a vážně Ti to sluší :) !!!!!! odkud máš prosimtě tu mikinu ???

    OdpovědětVymazat
  63. Podľa mňa vyzeráš skvele. Je to iné, a aj keď je to na letné mesiace trošku tmavé, pristane ti to a palec hore za odvahu :)

    OdpovědětVymazat
  64. Je to boží, Mio!!! Mikča se sukní, woááá, žeru tuhle kombinaci, a ktomu ty brýle a rtěnka a botky, celkově strašně cool. Chválím !

    OdpovědětVymazat
  65. Já bych si to nevzala, ale líbí se mi jak se nebojíš obléct si něco takhle hoodně neobvyklého :-) Takže závidím ti tvou odvahu :-)
    PS: Ty vlasy jsou nádherné :))

    OdpovědětVymazat
  66. upřímně mi to k tobě nesedí, ale jinak ti to sluší poměrně :) připomíná mi to styl Rihanny ))

    OdpovědětVymazat
  67. Ano aj ja suhlasim, ze tie slnec.okuliare niesu dobre... ved RayBan maju aj ine krasne ramy, aj hnede. Inak pekne.... papa Sylvia

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Mio, nemyslím to nijak zle, ale je to děsné... Šaty trošku nuda na 22 letou kočku. Mikina bezva, ale k riflím, riflovým kraťasům či sukni. Společně k sobě to vůbec neladí a ty boty jsou naprostým krokem vedle. Vypadáš, jako by Ti bylo minimálně o dvacet let víc. Takže za mě palec dolů. Každopádně ta rtěnka a vlasy super!!!

    OdpovědětVymazat
  69. Za mě určitě ano!.)

    OdpovědětVymazat
  70. Peco neodpovedas na komentare? Viem, ze ich tu mas dost vela, ale mne osobne si neodpovedala uz asi trikrat, naposledy v rtenkovym tagu. Musim povedat, ze ma to dost odradza od toho, aby som ti este vobec niekedy nejaky komentar napisala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, upřímně se Ti omlouvám.
      Všechny komentáře zodpovím od mého narozeninového postu, kde jsem vybízela k otázkám, ale teď to buhužel časově nezvládám.
      Mám dvě práce a školu, kterou teď tak trochu nestíhám, nebo ne nestíhám, ale je toho na mě strašně moc. Navíc mě možná čeká dost změn, takže se na to připravuji.
      Blog mám z celého srdce ráda, a proto se snažím nepřestávat blogovat, ale na jednotlivé odpovídání na komentáře mi momentálně bohužel vůbec nezbývá čas.
      Nezlob se, Mia

      Vymazat
    2. Anonymní19.06.13 7:47

      Dakujem za milu odpoved, tak ti teda prajem, aby ti islo vsetko ako po masle. ;)

      Vymazat
  71. Já ti nevím, Mio. Ať na to kukám z které chci strany, vychází mi, že osobně bych na takový ohoz neměla odvahu :-) Takže máš u mě bod za statečnost :-)
    Bebe
    PS: barva rtěnky je ale doooost dobrááá a moc slušivá :o)

    OdpovědětVymazat
  72. Kdyby jsi měla jiné brýle (tyhle ti deformují tvůj jinak krásný obličej) a jiné boty, bylo by to svěží, neokoukané a velmi zajímavé. Stačil by menší klínek nebo podpatek a rázem by to vypadalo jinak! Ale velký "lajk" za odvahu :)

    OdpovědětVymazat
  73. Děkuji za všechny komentáře! Mně přišly šaty i dost sportovní. Ano, jsou to sice šaty, ale jsou absolutně basic, proto jsem neviděla problém celý outfit ,,rozbít" teniskami. (Nemám ráda trend luxe sport, který teď ,,letí".) Ale nepopírám, že by boty na klínku mohly sedět k outfitu lépe.

    OdpovědětVymazat
  74. mě se to teda moc líbí! i na tobě - nos to klidně častěji!! :) ta rtěnka je úžasná - asi se k ní taky odhodlám

    OdpovědětVymazat
  75. keby bola ta mikina mensia, obtiahnutejsia, pokojne aj odhalene brucho a k tomu dlha sukna po zem...to by sa mi pacilo.

    OdpovědětVymazat
  76. Mikina je vážně nejlepší úlovek :)!

    OdpovědětVymazat
  77. :O Ty jsi neuvěřitelná kráska!!♥ Strašně ti to sluší :)
    Sheisbrunette

    OdpovědětVymazat
  78. Je to zase něco jiného... Mě se to docela i líbí, ale na sobě bych si tyto šaty nedokázala představit:) Jinak se mi moc líbí ta mikina... Chtěla bych takové tričko... Nevíte někdo kde ho sehnat? Nejlépe z ČR:))

    OdpovědětVymazat
  79. tvoj najlepší outfit:) tá mikina je superrrr

    OdpovědětVymazat
  80. na ty naše "české" poměry je to dost odvážný, ale to mi vůbec nevadí, naopak se mi to moc líbí. v tomhle outfitu vidím Tvé zahraniční "kolegyně" :)) :D s tím spodním vrškem (:D) souhlasím, když má žena krásná prsa, tak proč je neustále škrtit v podprsence :)

    OdpovědětVymazat
  81. Hodíš sem odkaz na tu mikču? :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡