Právě testuji

V tomto článku bych chtěla zmínit výrobky, které momentálně testuji. Zařadila bych je do kategorie vlasy, tělo a pleť. Sladění do oranžové bylo úmyslné, ale opravdu je momentálně všechny pravidelně používám a na většinu z nich jsem si již stačila utvořit názor.
DSC02115

Isana sprchový krém vitamin&jogurt (cca 30 Kč, Rossmann)
Mám celkem dost velkou spotřebu sprchových gelů (kromě tech z Lush, které si šetřím). Tento sprchový krém byl ve slevě (asi za 20 Kč), proto jsem jej na zkoušku popadla bez rozmyšlení. Nejsem žádný odborník, a tak asi nedokážu posoudit, jak moc je dobrý a špatný (mám na mysli hlavně složení), avšak hlavním důvodem koupi bylo porovnat jej se sprchovými gely od značky Balea, kterých jsem spotřebovala už fůru. Po pár použití musím uznat, že bych si jej klidně koupila znova. Líbí se mi právě to, že není gelový, ale krémový a navíc pěkně voní. Vyhovuje mi více, než gelové sprcháče od Balea, ale stejně, jako například ten čokoládový nebo ty makronkové, rovněž Balea.

Bi-Oil (300 Kč, Rossmann)
Mám pocit, že o tomto výrobku ještě hodně uslyšíte. Jde o převrtanou novinku v péči o pokožku. Bi-Oil je specialista na hojení jizev, strií, sjednocuje odstín pokožky, zlepšuje vzhled stárnoucí pokožky a pomůže i pokožce dehydratované. Je také vhodný pro maminky. V Austrálii se v obchodech a testech drží na předních příčkách v péči o pokožku. Slávu mu přináší hlavně složka PurCellin oil, kterou výrobek obsahuje a díky které si umí poradit s jakýmkoliv problémem pokožky. Tato složka olej mění na nemastný a lehčí, než běžné oleje jsou. Bi-Oil je kombinací rostlinných výtažků a vitamínů přidaných do olejového základu. Výsledkem pravidelného používání přípravku (uvedeno je 2x denně po dobu 3 měsíců) má být celkové vylepšení vzhledu jizev, strií, nestejného odstínu pokožky a vrásek. Olej používám každý večer (ráno nestíhám nebo zapomínám) na zadek a stehna, kde mám malé strie po věčném přibírání a následném shazování. Zatím je pokožka mnohem hebčí na dotek a rozhodně i více hydratovaná, než s obyčejnými krémy. Jsem zvědavá, zda se dostaví další změny.

Salerm šampon s proteiny (142 Kč, Inhair)
Domnívám se, že na obalu tohoto výrobku je chyba v překladu. Má jít o šampon s proteiny pro dobrou kondici vlasů bez zatížení, avšak v češtině je název přeložen jako šampon a kondicionér s proteiny, tak se nenechte zmást. Podle e-shopu jde opravdu pouze o šampon. Já sama moc nemusím 2v1, co se týká péče o vlasy. Šampon patří do zlaté řady, která je určena pro bohatou výživu slabých vlasů. Neobsahuje silikony, naopak obsahuje proteiny a keratin. Doporučuje se používat hlavně po chemickém barvení, odbarvování, trvalé, apod. Vlasy mi po něm příjemně čistě voní a jsou hebké. Vydrží mi relativně čisté po dobu 3 dnů. (Vlasy si myji dvakrát týdně, maximálně třikrát, pokud je potřeba) Avšak zatím jsem si nějakého extra účinku nevšimla.

Tetesept relax do koupele (například Tesco)
Jde o jakési tekuté aroma, přísadu do koupele. Velice intenzivně voní. Výrobek je určen pro uvolnění těla i mysli při stresu a námaze = úžasná věc do vany po práci nebo při zkouškovém. Musím říct, že je na mě vůně v lahvičce možná až příliš intenzivní, ale jakmile se rozpustí ve vodě, je velmi příjemná a opravdu se mi s ní dobře relaxuje. 

Garnier Rozjasňující pleťový krém Moisture match (130-150 Kč, Rossmann, DM drogerie, apod.)
Příslušný výrobek testuji a brzy se můžete těšit na neobvyklou recenzi všech čtyř krémů z celé Moisture match řady. Tento krém je určen pro unavenou a mdlou pleť.

Essence vůně Like a trip to NY, 50ml (cca 150-170Kč, Rossmann, Globus, aj.)
Vůne od Essence jsou ve dvou velikostech (větší 50ml na poličku, menší 10ml do kabelky). Tato vůně ,,Jako výlet do New Yorku" mě zaujala nejvíce. Voní po brusinkách, grepu, růži, cedrovém a bílém dřevu. Vůně sice nemá moc velkou životnost, ale právě proto, že existuje cestovní verze, můžete ji nosit všude s sebou a obnovit. Netvrdím, že jsem z ní úplně nadšená (vzhledem k výdrži), ale líbí se mi jak její design, tak i příjemná citrusová složka, která je asi nejintenzivnější. Jako malý dárek kamarádku/dceru/sestru určitě potěší. Navíc v létě se v obchodech objeví tři nové vůně, ke kterým jsem si již přivoněla a musím uznat, že jsou mnohem intenzivnější.

Máte zkušenost s některým z uvedených výrobků?

56 komentářů:

  1. Nejvíc jsem zvědavá na Bi-oil :). A musím pochvílit nový design :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní29.07.13 8:46

      taky mě zajímá ten bi-oil mám strie po těhotenství a stránka se mi moc líbí narazila sem na ní nahodou a libi se mi :)

      Vymazat
  2. Mně tedy proteinový šampon neseděl, tvořily se mi dos lupy.. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Budu to sledovat, ale u mě se zatím neobjevilo nic nežádoucího.

      Vymazat
  3. Ten bioil mě teda dost zaujal
    Viděla jsem ho včera i v letáku že je nově v rosmanu právě. Mluvila o něm už i australanka laurenbeauty z youtube že jí udržuje fake opálení a vyhlazuje a dělá lesklý nohy. Super, asi ho prubnu

    PS: Ten design je skvělej! Takový skandinávský dívčí čistý a vystihuje celý blog tleskám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, snažila jsem se, ale ještě to není všechno. :)

      Vymazat
  4. to jak jsi přidala tu koláž a logo je nádherný, zkrátka lush, kosmetika, interiér, móda, vlasy, bobbi, dobrůtky,... naše Mia♥

    OdpovědětVymazat
  5. ten garnier nie a nie, mala som len vzorku a stacilo. ale bio-oil je super. kupovala som ho spolu s tehotenskym testom, za cele tehotenstvo spotrebovala 3 flase (200ml) a stria ani jedna (ok geny robia svoje ale natierala som sa ozaj poctivo)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, tak to je skvělé. Děkuji za přínosný komentář! :)

      Vymazat
  6. zkusila bych krém od Garnier a taky mě moc zaujal šampon <3 :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě taky láká krém od Garnieru, není lepivý? Měla jsem nějaké krémy od Garnieru a často zanechával lepivý pocit na pleti...

    Chloe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jej mám a není, má gelovou konzistenci..není zázračný ale za tu cenu si jej určitě koupím ještě jednou ;).

      Vymazat
    2. Lepivý není, jen po namazání pleť trochu pne (pár minut).

      Vymazat
  8. Jé, ten design je vážně skvělý:-). Jinak co se týče krému od Garnier, tak používám zelený a jsem s ním velmi spokojená, jsem zvědavá jaký bude tvůj názor na celou čtveřici krémů:-).
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem zvědavá na další výsledky s Bi-oil, určitě nás informuj dál, jestli stojí za to =) Já osobně nemám zkušenost ani s jedním produktem, takže mám takový pocit, že se pěkně zanedbávám a měla bych si v nejbližší době koupit něco voňavého a pěkného =))))

    OdpovědětVymazat
  10. * respektive - Garnier krémy doma mám, ale zrovna ten oranžový nepoužívám, to abych zase nekecala =)))

    OdpovědětVymazat
  11. ten sprchac vyzera stavnato :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem zvědavá na Garnier krém, vypadá docela zajímavě :))
    Bio-Oil mi připomíná obyčejné sádlo, které na strie a jizvy funguje na 1, také jsem se dáky němu zbavila letního ekzému, je to můj všestraný pomocník :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ještě aby si voňavku od Essence nechválila když pro tuhle značku pracuješ :D jak pokrytecké a klidně si piš, že to není pravda, protože to pravda je a i ty to víš..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příště doporučuji si článek přečíst, než mi sem hodíš nějaký nesmyslný hejt. A v Essenci pracuji v úplně vedlejším odvětví. Nikde jsem se neupsala, že budu značku jen chválit, a také to nedělám, když není co pochválit. Kdybys můj blog četla, věděla bys, že Essence výrobky doporučuji, ale stejně tak i kritizuji. Jenže ty se sem nejspíš chodíš pouze vyvztekat...

      Vymazat
    2. četla jsem všechny tvé recenze na Essence a žádná není negativní, všechny pozitivní i na výrobky, které všichni ví že dobré nejsou tak ty je vychvaluješ tak pak něco piš ;)

      Vymazat
    3. Zkritizovala jsem Essence make-upy včetně nového bb krému, tak pak něco piš ty. .) Mimochodem, pojem "všichni ví, že dobré nejsou" je nesmyslný.

      Vymazat
    4. Anonymní, taky by sis měla najít nějakou práci, očividně se dost nudíš.

      Vymazat
    5. Koukám, že objektivní kritika lidem v dnešní době skutečně nic neříká. :)

      Vymazat
    6. Vůně Essence používám a musím si je pochválit. A nejen já. Vůně drží a flakon 50ml mi vydrží déle než originál 100ml. A jinak jsem chtěla poděkovat za recenci na BiOil. Veronika

      Vymazat
  14. Ten Bi-Oil vypadá dobře. Zrovna dnes jsem na něj koukala v Rossmannu, asi se tam budu muset vrátit. Tenhle zázrak prostě musím zkusit!

    OdpovědětVymazat
  15. Já se těšila na hodnocení toho krému od Garnieru a pak se dočtu, že recenze se ještě připravuje :D Hold to budu muset ještě chvíli vydržet :) Tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak ten olej vypadá hodně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ten sprchový krém moc hezky voní , jen já ho měla během pul měsíce pryč. Přišlo mi že jsem ho musela použít hodně abych si umyla celá.

    OdpovědětVymazat
  18. Na krém od Garnieru jsem zvědavá a sama stále nevím, jaký si z těch 4 vybrat!

    OdpovědětVymazat
  19. Jsem zvědavá na ten krém od Garnier taky jsem si koupila jenom zelenej)

    OdpovědětVymazat
  20. Těším se na recenzi oleje. Hodilo by se mi něco na jizvy.

    OdpovědětVymazat
  21. Jsem zvědavá na výsledky. :))

    http://miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Na olej si ma nalákala. Strie mám už dlho a boj s nimi je zatiaľ v ich prospech. Po Garnier kréme pokukujem, ale príde mi taký malý neviem, ale určite skúsim, keď sa mi minie krém na tvár. A za relax do kúpeľa by som vraždila :D ja keď sa kúpem, tak umieram na ľadviny a všetko ostatné, takže sa môžem len sprchovať :( Zaujímavé výrobky si si vybrala, všetky.

    OdpovědětVymazat
  23. ahoj,
    tak to se teda divim,ze se to v CR jmenuje bi oil,ja ziju uz nekolik let v Belgii a tady se to jmenuje bio oil a je to tady k sehnani uz nekolik let a kupovala jsem to taky ale pak jsme prestala,na strie ktery uz jsou vytvoreny to teda nedela nic a to jsem to pouzivala opravdu poctive rano i vecer,za tu cenu to fakt nestoji (12 euro) a bylo to hned pryc,tady v drogeiich prodavaji i levnejsi verzi a sice beauty oil kterej stoji polovinu a pracuje stejne.Za mne teda ne to tady za stejnou cenu sezenu argan oil a ten je o hodne lepsi.

    Jinak Mio chvalim blog,strasne dobre se cte,jde videt,ze vis o cem pises a hlavne dobre vypadas,nejhezci blogerka z Cr:-).

    OdpovědětVymazat
  24. Já znám akorát ten olejíček na strie. Docela se těším na tvou recenzi, protože si ho chci také koupit ;)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  25. Těším se na recenzi Bi-Oil a šampónu Salerm s proteiny. Taky jsem si jej zakoupila a chystám recenzi. Je super, že je bez silikonů ...

    http://vlasovakosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Toaletnú vodu od Essence mám doma a milujem ju :D

    OdpovědětVymazat
  27. zaujal mě ten Bi-oil a vůně od Essence :)

    OdpovědětVymazat
  28. Anonymní28.05.13 9:03

    Když jsi u těch šamponu, nevíš o něčem pro rychlý růst vlasů :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lee Stafford má radu Hair growth a naozaj to doporučujem z vlastnej skúsenosti, že výsledky sú už aj po mesiaci viditeľné...a potom nejaké výživové doplnky z lekárne ako napríklad Biosil plus

      Vymazat
  29. Mio,já prostě miluju tvoje články!!:) Seš prostě jedinečná:)!! Jsi prostě mou inspirací:)....:)

    OdpovědětVymazat
  30. to je hrozné :D ešte som ani nedočítala tvoj článok a už hneď som googlila ten olej a objednávam ho :D

    OdpovědětVymazat
  31. Moc se těším na recenzi na ty garnier krémy :)

    OdpovědětVymazat
  32. olej vypadá hezky, juknu po něm :) nové záhlaví se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  33. O proteiňáku od Salermu jsem přemýšlela dlouho, nakonec mi "ježíšek" ale přinesl sadu Keratin shot (také bez silikonů, parabenů atd.). Šampon i maska jsou fajn, vlasy se necuchají a jsou jemné, ale podruhé už určitě nekoupím z důvodu pro mě dost nesnesitelné sladké vůně...čokoláda + pomeranč je pro mě kosmetický sadismus, bohužel, tak už se nemůžu dočkat až tu půllitrovou láhev zdělám. Píšeš, že ti vlasy po tom proteinovém příjemně čistě voní, takže předpokládám, že voní asi jinak, než ten můj :) Moje voní (?) jako pouťové sladkosti.

    OdpovědětVymazat
  34. zamlouvá se mi ten šampon, za tu cenu ho možná vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  35. Chtěla bych taky tak umět psát recenze ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Anonymní04.06.13 9:36

    Momentálně mám též krém od garnier- ale modrý, je velmi příjemný, krásně voní a ani pleť se mi potom nemastí :)...jsem s ním velmi spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  37. Baleu i Isanu kupuji nejen kvůli ceně ale i příjemným vůním.Bohužel mne však gelové gely vysušují,proto už sáhnu raději po krémovém složení a tuto Isanu miluju.

    Co se týče Garnier krému-nevím jestli ho zkusit.Mám docela náročně dělenou pleť co se týče hydratace a je těžké najít něco co by mi vyhovovalo...Nevím no

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj holky,

    Mám strie jen na zadku. Před použitím byla pokožka při pohlazení taková vroubkovaná. Používám Bi-oil už 2měsíce taky hlavně večer a musím říct, že pokožka je značne hladší a strie nejsou tak hluboké. Rozhodně ho doporučuju a hlavně denně mazat =))

    OdpovědětVymazat
  39. Vynikající blog! Narazila jsem na něj při hledání infa o přípravku Bi-Oil, a vážně, jsem nadšená!

    OdpovědětVymazat
  40. Anonymní20.08.13 9:13

    Ahojky. Bi-Oil jsem vyzkušela jen od kamarádky a tedy... nic moc za tu cenu:-( Dala za něj skoro tři stovky a je to jen 60ml. Na obličej je to asi dostačující, ale koupila si ho na strie a to je hned pryč. Já mám teď doma Elasti-Q olej proti striím. Cena stejná, ale je to 125ml. Zatím jsem moc spokojená. Nemáte taky někdo zkušenost?

    OdpovědětVymazat
  41. Bi-oil používám už 4měsíce a blížím se ke dnu lahvičky.... bohužel jsem žádné změny po pravidelném mazání nezaznamenala. Jsem fakt hodně naštvaná protože jsem všude četla kladné recenze a ono to v podstatě nic nedělá, až na to že Vás to nutí každé ráno a večer brát čas. Nechci to s Bi-oilem vzdát a proto si zkusím koupit další 60ml lahvičku a používat ji a doufám že to už bude fungovat! Jestli ne, tak bude dohromady 600kč zbytečně utracených. :-(

    OdpovědětVymazat
  42. Já jsem těď zkoušel ten Bi-oil, pokud je to ten samý, a můžu za mě říci, že je to celkem dobré. Strie nezmiznuly úplně, ale hodně mě to pomohlo. Navíc lahvička me vydržela celkem dlouho.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡