Nejoblíbenější jarní "rtěnka"

Dnes mám pro Vás tip na skvělý výrobek na rty. Článek bude kratší, spíše ve zkratkách, jelikož jej píšu v pauze mezi učením, ale myslím si, že ty podstatné informace tu určitě najdete (kdyby ne, ptejte se v komentářích - později se budu snažit odpovědět).
DSC02358 

Možná si pamatujete na tento článek, kde jsem psala o prezentaci novinek od Essence. Tehdy jsem dostala tašku s balíčkem, kde byl právě tento lip cream. Česky bych produkt pojmenovala tekutá rtěnka či matný lesk. Od doby, co jsem lip cream vyzkoušela, se nechci líčit s ničím jiným. Mé rty nalíčené tímto matným leskem jste na blogu mohli vidět už vícekrát a často jste se mě na něj také ptali. Ráda produkt doplňuji sjednocenou pletí, jemnými zlatými/tělovými stíny a řasenkou. Je úžasný i pro ty, co pospíchají. Stačí řasenka, korektor, lesk a hned vypadáte upraveně. Lesk má úžasnou schopnost tvářit se jako matná rtěnka. Rty  díky němu působí plastičtěji.

Essence Stay matt lip cream - 02 Smooth berry
+ průhledný bytelný obal
+ šikovný aplikátor
+ odstín opticky bělí zuby
+ vysoce pigmentovaný
+ dlouhá výdrž (odolný i při jídle)
+ cena (asi 70Kč)
- mírně zvýrazňuje vrásky 
  (jelikož je pigmentovaný a matný, ale já s tím problém u tohoto odstínu vůbec nemám)
květen DSC02365 

ALE pozor!
Jak jsem byla z produktu nadšená, tak jsem si koupila ještě dva světlejší odstíny a ty mě tedy bohužel na plné čáře zklamaly. Hodně vysušují rty a ani balzám moc nepomáhá. Odstíny jsou pěkné, také vysoce pigmentované, ale produkt na rtech v původních stavu moc dlouho nevydrží. Takže ty naopak doporučit nemohu.
DSC02369 DSC02371

Vlastníte již nějaký produkt z této nejnovější kolekce? Jak jste s ním spokojeny?

55 komentářů:

  1. Ta barva je fakt krasna! Asi si ho koupim :):*.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to krásná barvička a tobě moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Páne jó jak můžeš být o zkouškové tak nádherná? Já být chlap........! Vlastně jsem chlap ale 4% :-)
    hezký článek
    Marťas

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem tedy spokojená i s těmi světlými odstíny, i když je pravda, že člověk musí mít vypeelingované rty, jinak to vypadá oškivě...:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám O1 Velvet rosea rty mi nějak zvlášť nevysušuje, ikdyž po odlíčení vždy sahám po balzámu. Také ho nosím moc ráda, a ten rudý vypadá také dost dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Sluší Ti, jen na fotce vypadáš trochu naštvaně. :)
    Velmi mě ale zaujal termín "matný lesk". Když si to člověk přebere, zní to vtipně absurdně. (Ale taky mě lepší název nenapadá...)

    OdpovědětVymazat
  7. éé, to je škoda, že ty světlejší odstíny jsou na nic:/ zrovna, když jsme si četla začátek recenze, tak říkám, že si pro něj skočím ve světlejším odstínu :( tak nic,a el jinak super recenze!

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se mi líbí všechny tři barvičky :) Já mám lesk Stay with me a mám ho taky ráda :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já zatím nic nemám, ale moc se mi líbí t červená, co máš na fotkách, jen si nedokážu představit sebe, že ji nosím, já se těch výrazných rtěnek nějak bojím.

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám právě ten Velvet Rose odstín a nevysušuje vůbec. Asi se to liší kus od kusu. A jinak, ta barva ti strašně sluší :).

    OdpovědětVymazat
  11. Já si koupila applelicious (http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2013/01/NYC-New-York-Color-Applelicious-Glossy-Lip-Balm-Spring-2013.jpg ) a skvělý! úžasně voní po jablíčkách, pěkné barvy, příjemný na puse, výdrž sice nic moc, ale nepoužívám teď nic jiného.

    OdpovědětVymazat
  12. Mne se zalíbily právě ty nude odstíny, ale nejen na tvém blogu jsem četla zrovna na tyhle odstíny spíše špatnou recenzi... Such a shame... :/

    P.S. Červené rtěnky jsou na blondýnách skvostné. Škoda že u tmavovlásek (zrovna třeba já) na mě působí hrozně těžkopádně, přijde mi že je opravdu jen pár výjimek, kterým to sluší.

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám ten Velvet Rose odstín a nevysušuje vůbec. Máš možná vadné kusy :/

    OdpovědětVymazat
  14. krasna farba, velmi ti pristane :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Už sem na ně koukala a ten červený mě moc zaujal asi si ho zítra po maturitě koupím. :D :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tuhle "rtěnku" jsem myslím viděla už u petry lovelyhair..zvláštní, že jedna barva je dobrá a další propadák, ale u essence to tolik nevadí, když je celkem levná.
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. další věc co jsi nekupovala a zase jen a jen chválíš. Že ti to už není blbé. Jinak vycentruj ty si fotky pod nadpisem máš každý okraj jiný..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná bys sis o mně mohla založit blog/fanpage. Evidentně o mě víš všechno, možná víc, než já sama. Nechtěla bys mi tu dělat správkyni a designérku v jednom? Možná i manažerku a nakonec bys za mě mohla psát i recenze, když už tu jsi denně, nemáš evidentně žádnou práci a já jsem v tom tak špatná. :)

      Vymazat
    2. panebože anonymko kup si brýle, vždyť píše že jsou ty dva lesky na nic! svými komentáři tu akorát obtěžuješ. když jí to doporučení nevěříš, tak sem nechoď a nepiš jí to ke každému článku furt dokola, je to už fakt trapný

      Vymazat
    3. Ou em dží, že tě to baví! :D Teď se podrž židle, stolu anebo svých imaginárních kamarádů, protože já si třeba tuhle rtěnku (lesk, krém, či co chceš) KOUPILA ze svého a mám naprosto stejný názor jako Mia. Je super. Takže o tom, jestli si to Mia zaplatila anebo ne, to vážně nebude. Najdi si nějaký koníček a neotravuj ostatním život :)))

      Vymazat
    4. Anonymní29.05.13 7:33

      Proč se ty "chudinky" sem chodí tak trápit... například já nemám ráda špenát... koupím si ho, sním a potom nadávám jak je hnusný? Ne, prostě ho nevyhledávám :D... Proč si ničíte nervy a svou krásu rozčilováním nad věcmi, které vám vadí? :D

      Jinak recenze pěkná a tahle barva ti moc sluší Mio :)

      I.

      Vymazat
  18. Ahoj, já mám taky Velvet rose a zklamání teda. Nemůžu ho nosit. Ne, že by mi vysušoval rty, ale po delší době mi tvoří žmolky. U kvalitních rtěnek s tím problém nemám. A taky mi vadí, že jsou dost vidět tahy aplikátorem, ale to je asi tím světlým odstínem.

    Magda

    OdpovědětVymazat
  19. Zkoušela jsem si jeden z nude odstínu a na rtech se mi jakoby srazil. Může to být tím,že mám rty hodne šupinkate,suché a popradkané? Přemýšlela jsem o použití vazelíny. Jinak tobě rtěnka opravdu sluší.

    OdpovědětVymazat
  20. Vypadá fakt skvěle. Nemám ho, ale teď nad ním začínám uvažovat. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Já mám Velvet Rose a nemůžu si stěžovat, taky ho miluju, ke zkouškám naprosto základní výbava, nádherná, dlouhotrvající a decentní barva, bez balzámku bych ho nedávala, ale s balzámem mě nevysušuje:)

    OdpovědětVymazat
  22. Všechny 3 odstíny se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, mám jak ten "červeno-malinový" tak ten světle růžový a mám na ně uplně stejný názor. Prvni skvělý druhý nic moc... ale používám ho jako tvářenku, Vyhovuje, drž a po rozmazání působí krásně přirozeně..(taksme z "rtěnky" udělala tekutou tvářenku no:D:D)

    OdpovědětVymazat
  24. Ty tmavší jsou lepší no :))

    OdpovědětVymazat
  25. nemohla bys prosim ukazat i ty dalsi dva odstiny na rtech? ja jsem koupila ten 03 a je to na me strasna barva proste tmave hneda nevypada vubec pekne

    OdpovědětVymazat
  26. Tyjo, Mio, ten odstín ti krásně jde! Já jsem proti Essence taková lehce zaujatá, ale pokud ti vyhovuje, nos ho, vypadá to fakt pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  27. Téda, Mio, ta červená ti fakt sekne!! Ten zbytek barev nemusím, přijdou mi mrtvolné, ale ta červená je fakt pěkná.

    OdpovědětVymazat
  28. ta barva ti moc sluší :) už jsem na tyhle stay matt četla spoustu kladných recenzí :)

    OdpovědětVymazat
  29. mam ho uz delsi dobu, ale nenosím ho často zdá se mi až moc výrazný na mě je to škoda :/

    OdpovědětVymazat
  30. já jsem si ten malinový dneska šla hned koupit a je boží :-D musím se ho teda naučit nosit, ale těším se, nejdřív ho vyvnečim na parties a pak snad i běžně na den :-) díky za super recenzi

    OdpovědětVymazat
  31. Děkuji za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Mii,
    článek jak jinak než hezký :). Alespoň vím, na co v drogerce kouknout a na co naopak ne.
    A jen mně tak napadlo, zda bys nechtěla udělat článek o tom co Ti pomáhá při učení :) ?

    Přeji pevné nervy při učení :D!
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  33. Mám taky jeden doma a musím jen souhlasit. Opravdu vysušují rty. Ale ta barva mě upoutala natolik, že jsem našla ideální balzám, který nanesu večer a ráno mám rty jak dětskou prdelku :D Zázrak od Neutrogeny <3

    OdpovědětVymazat
  34. krásná :-) tak já ji vyzkouším, koupím si ji za maturitu. Mii drž mi zítra palce !

    OdpovědětVymazat
  35. tobě ty rtěnky opravdu vyloženě sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Tak to asi potřebuju, ta barva je boží a za sedmdesát korun přežiju kdyby něco i nutnost si dát nejdřív balzám. :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Jako první jsem si koupila velvet rose a byla jsem z ni strašně zklamaná, všichni o tom psali, jako o největším zázraku a kde nic tu nic. Ale nedlao mi to a stejně jsem si koupila smooth berry a je to uplně jiný výrobek :-)oproti velvetu vůbec necuckovatí na rtech a krásně drží :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Keď som v blond verzii podobné výrazné rúže a jemné líčenie očí sú moje najobľúbenejšie. Je to rýchle a efektné ako píšeš. A veľmi ti to pristane :)

    OdpovědětVymazat
  39. Na tobě vypadá překrásně!

    OdpovědětVymazat
  40. mám velvet rose, takže teď díky tobě akutně potřebujii tu červenou :-D

    OdpovědětVymazat
  41. Mám Velvet Rose a i tu červenou, tu další barvu, která není tady na fotkách. S Velvet Rose jsem spokojená, dlouho docela vydrží. Ta červená, nevim název :D je uplně boží, ale příde mi, že mi moc nesluší a navíc musí být dokonale nanesená, což mi taky dělá problém :D .. no snad ji někdy vytáhnu do společnosti :-)

    OdpovědětVymazat
  42. škoda, že mi takové výrazné rty nesluší, protože je vážně krásná a k Tobě sedí :)Možná zkusím dát šanci spíš těm světlejším... :o)

    OdpovědětVymazat
  43. Ta rudá ti moc sluší :).

    OdpovědětVymazat
  44. Vypadá nádherně :) Červené rty ti moc sluší :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  45. Škoda těch světlých, ty jsem si chtěla pořídit.

    OdpovědětVymazat
  46. Mám všechny odstíny krom tohodle a jsem s nimi teda dost spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  47. Vážně škoda těch světlejších odstínů, spíše bych byla pro ty:-), mimochodem moc ti to sluší:-).
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  48. Holky, prosim Vas, a kde ste ich kupili? Ja som bola v Brne dnes v dvoch roznych DMkach a tieto lesky vobec nemaju:((( A chcem ho!!! Poradte.

    OdpovědětVymazat
  49. Fakt ti sluší !

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj, docela by mě zajímalo, jak vypadají ty druhé dva nevydařené odstíny na rtech. Nechceš sem dát nějaké ftoky? díky, M. (mitsuuko.blogspot.cz)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡