Blogerky na golfu s Biodermou (den I.)

Konečně tu mám také svůj bioreport z víkendu. Jistě znáte značku Bioderma a určitě už také víte, že mi čas od času pošle nový výrobek na otestování nebo pro obdarování mých čtenářů. Bioderma také zhruba jednou ročně pořádá pro své vyvolené blogerky meeting, kde předvede své novinky a připraví pro nás zábavný program, jako poděkování za spolupráci. Máme s holkami už skvělou partu, takže se na sebe vždy moc těšíme a víme, že si to určitě užijeme.
Tato událost se konala od soboty do neděle kousek od Brna v golfovém resortu Kaskáda. My dámy ,,z Prahy a okolí (myslím z Čech) jsme vyjížděly již o půl jedenácté mikrobusem z Florence. Dorazily jsme kolem jedné, ubytovaly se a seznámily se. Nově jsem poznala například Leonku, Marťu a Renču. S Jituškou už jsem měla už dopředu domluvené bydlení. Po odložení věcí na pokojích jsme se sešly v hale a šly společně na oběd.
DSC02212 DSC02210 DSC02188 DSC02182 

Po obědě, dezertu a popovídání si jsme se přemístily do místnosti s projektorem, kde jsme se dozvěděly něco o novinkách a probíraly naše kosmetické problémy a zkušenosti. Přednáška se specializovala hlavně na řadu Photoderm, která je teď, kdy se blíží prázdniny, aktuální. Objevila jsem dva nové úžasné výrobky. Určitě Vám o nich v některém z příštích článků povím.
DSC02203 DSC02191 DSC02198 DSC02199 DSC_0038 

Po akci jsme se šly převléknout do plavek a županů a vydaly se do wellness části hotelu Kaskáda, zaplavat si a relaxovat. (A fotit se a blbnout.)
DSC02206 DSC02208 DSC02215 7 DSC_0088 DSC_0092 DSC_0106 
♥ Jitulka
DSC02231 

Po následném hodinovém odpočinku jsme se sešly na terase, kde byl pro nás připravený zdravý a výborný raut. Nechyběly ani malé zákusky, spousta ovoce a čokoládová fontána, kterou jsme hned dvakrát stačily připravit o celou čokoládu.
DSC02238 DSC02256 DSC02257 DSC02258 DSC02249 DSC02255 

Po vydatné večeři jsme si povídaly, smály se, procházely se a fotily se, abychom se zvěčnily na památku. některé holky měly parádní fotoaparáty, takže mám velkou část fotek právě od nich. 
DSC02262 IMG_6130 IMG_6125 IMG_6192_1 IMG_6198 IMG_6163 IMG_6167

Jakmile začalo být chladněji, přesunuly jsme se do haly a zahrály si bowling. Byla to ohromná zábava. Divím se, že jsme jim dráhu nerozbily. Při bowlingu jsme popíjely nealko a bílé víno. Poté jsme na gaučích probíraly nějaké ty blogerské záležitosti a naše práce/brigády/budoucnost. Je fajn si povídat s někým, kdo je na tom stejně, tedy má podobné cílé, ale i překážky. Jakmile se blížila půlnoc, přesunuly jsme se k Leonce a Martě na pokoj a tam už řešily vše možné i nemožné. Byl to skvělý den. Příští článek bude o dni druhém a máte se na co těšit. Pokud nechcete čekat, na konci článku přidávám odkazy na všechny blogerky, které se této akce zúčastnily, a tak si můžete přečíst i jejich dojmy.
DSC_0140 DSC_0143

Lucy - Acupofstyle
Simča - Stylecookbook
Renata - Ordinarylife
Adélka - Blondyn-avenue
Lola - lola-j
Anet&Nely - Journaloftwins

Já holky ještě jednou zdravím a děkuji jim, Janče (pořadatelce) a značce Bioderma za nezapomenutelný přínosný víkend!  

83 komentářů:

  1. Na tich posledních fotkách máš krásné urobené vlasy!! Je vidět, že jste si to pěkně užily :)

    OdpovědětVymazat
  2. to musela byt parada :)
    tise zavidim :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak to ste mali krasny vikend :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. nádherné ! :-) vypadáš naprosto úžasně ;-) a interier byl velmi pěkný :-) a nechtěla by sis založit ask ? :-)

    OdpovědětVymazat
  5. vyzera to naozaj skvelo. tu cokoladovu fontanu zavidim:D nikdy som take nieco nazivo nevidela

    OdpovědětVymazat
  6. Teda! Muselo to být super, všem vám to moc slušelo:)

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní21.05.13 3:29

    OMG! to si děláš prdel, že tam není Kája z PlumFoolery. To snad ani není možné, že někdo konečně dostal rozum a nepozval jí!! Tak to je bomba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přej a bude ti přáno;-)

      Vymazat
    2. Kája s Peťou mi tam chybí. Ty by si to zasloužily nejvíc. ;-) Spíš nechápu proč tam je polovina blogerek, které mají u článků sotva 3-6 koemntářů.

      Vymazat
    3. já zase nechápu proč tam je třeba taková lucie nrbo simona, které sotva přiletěly z high fashion akce v londýně. tohle má bioderma prostě nechat obyč blogerkám jako je leona, martina a spol., kterým nikdo letenky po světě neplatí.

      Vymazat
    4. Děláte si pr* že se tu budete hádat, kdo si to zasloužil víc, že jo... ani podepsat se neumíte... nemyslím si, že by se kvalita akce hodnotila pouze podle toho, koho tam pozvali. Kája s Péťou jsou výborný bloggerky. Polovinu těch slečen, co jsou na fotkách neznám a čtu o nich poprvé ale to neznamená, že by je někdo nemohl někam pozvat jen proto, že mají v bloggování ještě nějaké mezery. Přeju anonymovi, až se v té žárlivosti utopí.

      Vymazat
  8. Měla ses určitě parádně, ale pro mě jako čtenáře je ten článek docela k ničemu, ale tak aspoň jsem se inspirovala outfity, když už nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to nepřijde k ničemu. Někoho to třeba potěší, že vidí své oblíbené blogery spolu a zajímá ho, co spolu podnikly. Jde o report, tedy o mé dojmy a zážitky, ne o návod na pořádání podobné akce.

      Vymazat
  9. Skvělý fotky, Mio! To mi připomíná, že se strašně těším až si zase zaplavu v bazénu :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to báječně, skvělý článek a určitě jste si pobyt náramně užily :)
    Krásné fotky :) A tobě to obzvlášť slušelo!!

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní21.05.13 8:24

    ten odpolední outfit s kratáskama je boží! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Není nad takový odpočinkový víkend, tiše vám závidím :) Je dobře, že jste si to tam parádně užily a odreagovaly se :) Už se těším na další článek :)

    OdpovědětVymazat
  13. krásné fotky, muselo to být skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní21.05.13 9:00

    správate sa jak malé decká po tých blogoch, čo nedokážete znieť, že vás proste niektorý nemajú radi a píšu vám anonymne blbé komentáre?
    osobne práve teba Mia som mala veľmi rada, ale to detinské správanie je naozaj veľa...
    trochu skromnosti by neuškodilo ani jednej, práve vďaka čitateľom ste tam kde ste, a aj vďaka tým ktorí píšu negatívne kritiky. nie všetci píšu len ňuňuňu....zdá sa mi alebo väčšine česko-slovenských blogeriek začalo pršať do nosa?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zdá se mi to, že tady někdo pukne závistí a nebo ne?:D Ty znáš všechny dokonale, že jsi schopna napsat jak se chovají?:D Trošku zamyšlení by neuškodilo :). Víš někdo to štěstí má, když přeje ostatním a když někdo závidí, nezbude mu nic jiného, než psát takové komentáře :)

      Vymazat
    2. Nikdo se nechová dětinsky a ani namyšleně. Ono je totiž lepší udělat si někdy srandu, jelikož to co občas někteří anonymové napíšou je doopravdy moc.
      A my jsme si z holkami z toho srandu udělaly, jelikož je to nejlepší druh odreagování :)
      Ale to jak dokážou být někteří zákeřní si člověk uvědomí až se ho to samotného začne týkat :).
      Takže doporučuji se nad tím zamyslet i z druhé strany - strany "blogerky"! :)
      A ještě doplnění: Všech čtenářů si vážíme, konstruktivní kritiky a připomínek taky, ale pak je tu i druhá strana mince :).

      Vymazat
    3. Víš, anonymko, kdybys to zažila, když Ti každý den někdo píše až zemřeš, jak jsi tlustá, jak jsi hloupá a dokonce na tebe i vytáhne překroucené osobní věci, tak se z toho buď složíš, to je ta horší varianta, kterou ale chápu (i já byla dříve z takových vzkazů dost nešťastná), nebo si na to tak zvykneš a budeš naprosto odolná, přestaneš to řešit a dokážeš se tomu zasmát.
      Na tom, jsem Beátě napsala "dobrou chuť, smlsni si na anonymovi a nezkaž si žaludek" není nic dětinského. Je to jen vtip. Probírali jsme totiž tuhle tématiku spolu při obědě a Beáta ,,fňukala", že měla na blogu anonymní komentář jen jednou. Dělala si z nás srandu, ať jí nějaké půjčíme. Můj názor je takový, že je tak moc nad věcí s celým svým blogem, že si to na ní nikdo nedovolí. My ostatní jsme v psaní článků bohužel trochu více upřímnější a citlivější, a proto mají anonymové větší šanci nás zranit.

      Čtenářů si vážím, kritiku přijímám, milé komentáře mě těší, ale urážky trpět nehodlám.

      Vymazat
    4. Nechápu to. Prostě ne. Pokud je teda nemáš rád/a, nebo kdokoliv, kdo píše takové komentáře, proč tedy čteš/čtete jejich blogy?

      Přeci, když se mi něco nelíbí, ignoruji to, nevyhledávám to.

      Vymazat
    5. Ak sa mi niečo nepáči, alebo s niečím nesúhlasím, dá sa to napísať slušne, bez arogantnosti, bez urážok a pod. Zlepší vám to deň, alebo sa citite šťastnejšie, keď sú vaše komentáre plné zloby (lebo to už sa inak ani nazvať nedá)??
      Mia,tvoj blog mám rada (a to už nemám 20), si mladé šikovné dievča a ja ti držím palce, aby ti to, čo ťa baví a robí ti radosť,neznechutili hnusné komentáre :)
      Dada

      Vymazat
    6. Já myslím, že nejvíc nad věcí je martina, to je totální pošuk a party animal, většího blázna asi fakt neznám xD

      Vymazat
    7. K.:
      Martina to ale dost často přehání s tím svým obhrloublým, neandrtálským vyjadřováním, když se nebojí některé příspěvky, které třeba ani nejsou kritické nebo útočné (spíše vtipné), okomentovat tak, že dotyčný je píča či čůrák (pardon), tohle chování se mi fakt nelíbí, přijde mi to pod úroveň, její blog jsem přestala kvůli tomuhle navštěvovat.

      Vymazat
    8. milá Mio, ale povieš mi kde som ja použila nejaké nadávky a pod - to platí aj pre tých čo s ak tomu vyjadrili. Nie je to záviť, ani rýpanie, tak to na mňa pôsobí, nemôžem si pomôcť. Ja to chápem, že máte veľa krát blbé komentáre, ale tak netreba sa k tomu ani vyjadrovať a ísť ďalej. Moja kritika bola normálna, argumentovaná a na mieste, dokonca som sa vyjadrila na úrovni, tak nechápem toľko rozrušenia. Ja jej to veľmi prajem, ale proste ma zarazilo to ako som videla debatu o čitateľoch, kde si z nich slečny robili prdel, lebo aj negatívna reakcia je reklama a posúva slečny dopredu.
      Vrchol toho bolo (aj keď to sem nepatrí) ako jedna zahlásila, že ona je tam kde je nie vďaka svojim čitateľom, ale vďaka sebe. Ale to je o inom. Iba si myslím, že by si si nemala robiť veľkú hlavu z tých nadávok a prenášať to medzi blogy, príde mi to neprofesionálne a detinské. Ak niečo nie je na mojej úrovní vyjadrovania tak si to ani nevšímam.

      Pre Dadku:
      kde je môj komentár plný nenávisti a zloby? prosím cituj.

      Vymazat
  15. Skrátka dokonalý deň :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jsem moc ráda, že jsme se zase viděly ♥

    OdpovědětVymazat
  17. Téda, takové krasavice !!!

    OdpovědětVymazat
  18. Moc ráda jsem tě konečně poznala, nemělo to chybu! :))

    OdpovědětVymazat
  19. Niektoré fotky som videla už na iných blogoch, ale musím povedať, že si na nich nádherná! Máš tu krásne vlasy a celý outfit s tými "zlatými" šortkami sa mi veľmi páči :)

    GIVEAWAY
    Oasap GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  20. Vzkaz pro anonymy: Neudělám Vám ani trochu radost. Ani jeden, z Vašich nesmyslných a hloupých komentářů opravdu nehodlám zveřejnit. Je šílené, co si lidé dovolí napsat. Proto nevidím smysl v asku a pod. Dobrovolně si sobě a mým přátelům (nebo blogerkám, které mám ráda) nadávat nenechám. Dokážu nad tím mávnout rukou, ale rozhodla jsem se, že to už jednoduše nepřipustím a nevěnuji takovému chudákovi ani moji odpověď. Myslete si, že jsem namyšlená a nechoďte sem. Budu jedině ráda, protože o takové čtenáře opravdu nestojím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mala si to zacat robit uz davno proste im ide iba o to aby nastvaliteba a provokovali ostatne takto nemaju nic z toho :)

      Vymazat
    2. Budem rada ak môj komentár zverejníš, lebo vysvetľuje celú situáciu (vyššie) o tom ako som napísala , že sa správate detinsky. A hlavne aj toto si si mala myslieť v hlave, spraviť a nie dávať na javo anonymom, že ťa serú. To je proste automatika kašlať na niečo čo je od veci. A aj keď to tak nevyzerá Mia, naozaj mám tvoj blog rada, páčia sa mi tvoje články, len mám proste pocit, že s tým správaním to veľa krát preháňate. Veľa krát som s a dozvedela práve vďaka tebe o nových výrobkoch, ich kvalite....
      Je mi ľúto, že môj názor vyznel niektorým vulgárne (aj keď nechápem v čom), vyjadrila som sa slušne.

      Vymazat
  21. mm, ta bazénová fotka je skvělá )

    OdpovědětVymazat
  22. na každém blogu jsou teď stejné články.. ano, občas někdo něco jinak okomentuje,ale už je toho nějak moc. Už se těším až tato vlna golfu s biodermou odezní a budete přidávat normální články;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to může být na každém blogu, když holek bylo 14, tuším? A k tomu ještě každé blogu v jiném směru - kosmetika/móda, myslím, že tam jsou dokonce i holky z novy :)

      To já si ráda všechny dojmy přečtu! Je to super, že se můžete tak setkávat :).

      K.

      Vymazat
  23. Muselo to byt skvele, a opravdu ti to moc slusi na vsech fotkach.Muzu se zeptat jakou kulmou jsou ty vlasy delane?:) Konickou? Www.anetdel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. Hezký článek, trochu jsem se divila, že z těch blogerek sleduju jen tebe a Rendy. Takže nejsem ani přesycená :) Abych pravdu řekla, tak jsem na ty ostatní ani neklikala, protože je podle názvů vůbec neznám /kdežto jiné jo a občas si je takhle připomenu a vrátím se tam, většinu jde o ty, co sledují mé oblíbené blogerky/ - tyhle blogerky nikde nevídám... asi jsem v jiné oblasti. :)
    Ad anonymové - já nějak nechápu,co je kolem toho za problém. Absolutně mě nestresují tyhle věci, tuhle mi na FB např.napsal úplně cizí kluk ať si změním fotku...no jako, to mě fakt ze židle nezvedne :D Ale tak chápu, že to není příjemné. Ale anonymní komentáře se dají zakázat /bohužel už tak ne maily apod./.
    Tak hodně štěstí, ať to jde takhle pěkně dál :) /ježiš, myslela jsem jako dobře, ne ajko s těmi anonymy :-D /

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, prosim odkial mas tie zlate kratasky??

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Mio,můžu se tě prosím zeptat,čím máš ty vlasy natočené? Jinak krásný článek :)

    OdpovědětVymazat
  27. Krásný outfit:-) Chtěla bych vidět něco o novinkách od Biodermy pls. :-))) Bude nejaky článek? Děkuji :-)) Markéta J.

    OdpovědětVymazat
  28. Pekný článok. Tak trochu závidím, ale v dobrom. Rada by som sa zúčastnila na podobnej akcii a klebetila o veciach, ktoré ma bavia s ľuďmi na rovnakej vlnovej dĺžke. Fotky pekné, tie vlnité vlasy ti seknú. Jedlo vyzeralo lákavo a relax ešte viac. Je parádne, že aj u nás (teda u vás ale beriem to dokopy čr, sr) sa robia takéto akcie a vyzerajú byť zaujímavé. Nielenže získajú baby nové informácie o výrobkoch, ale sa aj zabavia a prežijú pekný víkend. Idem si prečítať ostatné komentáre, lebo niektoré čo som prečítala, tak z nich tak trochu "prýští" (krásne slovíčko) závisť :( Hold smola človek nevyhovie všetkým, ale podstatné je, aby si vyhovela jedinej osobe a tou si ty sama :) Určite sa článok viac páči ako nepáči :)

    OdpovědětVymazat
  29. sice už si x-tá u které tento článek čtu, ale fotky z toho víkendu máte krásné a muselo to být moc fajn :) doufám, že jste spolu nebyly naposledy a ještě se podobných článků dočkám :)

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  30. Měla jsi moc krásný outfit! Ty kraťásky jsou parádní, povíš, odkud jsou? :)
    Jinak se mi hrozně líbí sladění barev i botičky. A jsem ráda, že jste si to užily holky :)
    A je dobře, že ty stupidní komentáře nezveřejňuješ, třeba je to přestane bavit, když to budeš ignorovat.

    OdpovědětVymazat
  31. Jé, na tvůj článek jsem se obzvlášť těšila <3

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Mii,
    doufám, že jste si to užily :). A hrály jste i golf ? Případně, jak Ti to šlo ?
    Už se těším na druhý článek.

    Měj se pěkně !
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  33. Páni, to jste si to tam užili!:DD Chci jet sváma!:)

    OdpovědětVymazat
  34. Páni, závidím:) Vypadalo to, že se skvěle bavíte:) Moc ti to na všech fotkách sluší a holkám taky:) Viděla jsem mou oblíbenou blogerku- tebe na fotkách s mými oblíbenými modelkami, takže fajn:D Strašně se mi líbí na fotkách ke konci tvé oblečení. A to jídlo? Hmm..

    OdpovědětVymazat
  35. skvělé fotky!!! úplně závidím :)

    OdpovědětVymazat
  36. prosim tě PROČ ty zdrobněliny?? poznala jsem Leonku a Jitušku <3...síla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nesnáším oslovení LEONA, takže se neposer :D.

      Vymazat
    2. Jsi skvělá a musíme se brzo sejít!!:)

      Vymazat
    3. z přelouče to máš do mostu cca 3,5 hodiny, to je v poho, takže můžeš jet na návštěvu třeba hned zítra, bejby :D

      Vymazat
    4. jde vidět, že tvé vyjadřování je opravdu na úrovni :) kolik ti je, 12?

      Vymazat
    5. To jak se sejdeme není tvůj problém, bejby :)

      Vymazat
    6. Mě spíš zaujalo, proč jsou všechny holky zdrobněle a jen Rendy je jako ,,Renata"?

      Vymazat
    7. to mě taky zaujalo...

      Vymazat
  37. Miuš ty vlasy máš naprosto úžasné - jako princezna :) Komentovala jsem už články kolegyň a budu se zase jen a jen opakovat, slušelo Vám to všem holky a nepochybuji o tom, že jsme si to užily naprosto maximálně jak to šlo! ;) Bioderma je vážně třída, že pro své spolupracovnice takovou akci ve velkém stylu vůbec pořádá .... to se opravdu jen tak nevidí :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Moc se mi líbí jak máš udělané vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  39. Miuš, post je úžasný. Slušelo to nejen tobě ale i holkám a musel to být úžasný víkend.

    OdpovědětVymazat
  40. Teď nechci vypadat jako nějaká nepřejícná a závistivá potvora, ale nějak mi pořád nejde do hlavy, proč jsou na takových akcích blogerky, které nepíší o kosmetice? K čemu jsou pak jejich recenze na výrobky, když o tom napíší pár řádků, z kterých se člověk moc informací nedozví?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aylin, to, že někdo slušně napíše něco konstruktivně kritického, neznamená, že je hned nutně závistivá potvora (občas nám to majitelky blogů sice předhazují, ale podle mě jen nedokáží přijmout, že existuje i jiný názor, než ten jejich, či zkousnout pravdu..), navíc máš naprostou pravdu, je to celé postavené na hlavu.

      Vymazat
    2. Třeba je to i o tom, že spousta starších blogerek jsou pracující ženy a tuto nabídku odmítnou, pak třeba B. nemám jinou možnost, než pozvat i blogerky, které toho o kosmetice třeba moc neví, ale prostě mají čas jet:o)

      Vymazat
    3. katrinn: Právě někdo by to nemusel pochopit ten můj názor, tak radši se hájím hned z kraje, aby nedošlo k nějaké mejlce :)

      Vymazat
  41. loooke like fun

    OdpovědětVymazat
  42. Teda to koukám, kolik řevu dokáže vyvolat jedna jediná kosmetická pidiakce pro pár blogerín... holky vážně vám to za to stojí, takhle si navzájem závidět a pomlouvat? Vždyť to je hrozně pracný, přečíst post, odlognout, napsat post jako anonym, lognout... Já půlku těch blogerek taky neznám a čtu o nich poprvé ale na fotky jsem se dívala ráda, většinou si prohlížím blogy jako odreagování u hrnku dobrýho kafe a to poslední, co by mě napadlo, je dělat tu flame....ale je to váš boj.
    Každopádně Mio ty kraťásky jsou naprosto dokonalý... ale přijde mi, že máš na každý fotce téměř stejný výraz, jakoby natočený obličej na stranu, vyšpulenou pusu a výraz "are u kidding me?" :D pobavilo mě to, občas to taky dělám, ani nevim. Biodermu mám ráda, ikdyž jí je trošku přeblogováno a musím se přiznat, že jsem na těch fotkách hledala Káju :-) Je to skvělá blogerka a mám ji ráda, vždycky mi zvedne náladu, stejně tak Mia je super, hrozně hezky se na ní kouká, vypadá neuvěřitelně pozitivně :-) ale nikomu to necpu tak nechápu ty strašný hejty proti blogerkám, pokud se vám někdo nelíbí, napíšu to jednou, slušně a hotovo. A podepíšu se. Hauk :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Na těch "outfitových" fotkách ti to strašně moc sluší :) Máš krásně udělané vlasy a ty kraťasy nemají chybu :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  44. krutýý ! :D ♥ http://kinkypinkyh.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  45. O tom vašem víkendu jsem četla několikrát. Vypadá to, že jste si to fakt užily :)

    almondwonders.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  46. Už jsem o tom na ostatních blozích četla a vskutku- pěkné prostředí, pořádné válendo a super komfort :D Babinec se vším všudy.

    OdpovědětVymazat
  47. Skvělé fotky, víkend s Biodermou musel být super ;)

    OdpovědětVymazat
  48. Těším se na recenzi krémů Biodermy, "opalovací novinky, kdy budou v prodeji???Lenka

    OdpovědětVymazat
  49. Trochu mi zjevem připomínáš Péťu z petralovelyhair na YT :) slušelo vám to holky :) až na to , že Adél spíše připomíná vaši maminu :D a Lola vypadá divně :) ale bez urážky to vůbec nemám zapotřebí :) měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  50. Moc ti to na fotkách sluší :)

    http://bobunka3liska.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  51. Moc pěkný článek, kosmetiku od této značky mám ráda :)
    Ráda bych tě také pozvala na naši GIVEAWAY o produkty Body Basic- (budeme rády, pokud se podíváš :)
    http://exceedyourshadow.blogspot.cz/2013/05/giveaway-balicek-body-basics.html

    OdpovědětVymazat
  52. Mio, jsi jedna z nejsympatičtějších českých blogerek. Na Tvůj blog jsem natrefila úplnou náhodou a teď na něj ráda chodím pravidelně. Moc se mi líbí, že máš všechno vždycky krásně vyfocené a hezky okomentované. Působí to na mě moc mile a pozitivně :-) Taky se mi líbí, že je pro Tebe důležité studium a celková seberealizace. Těším se na další články :-)Katie

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj, ráda bych s tebou udělala rozhovor a dala ho na svůj blog. Uděláš si prosím na mě čas ?

    OdpovědětVymazat
  54. Ten outfit s flitrovýma kraťáskama je skvělý. Odkud je máš? ;)

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj :) blog sa mi moc páči. A fakt super outfity :).

    http://www.sarahsayingmckenzie.blogspot.sk/
    /blog som ešte len nedávno založila no mám s ním plány/

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj, tvoj blog sa mi moc páči. A outfity sú super.

    http://www.sarahsayingmckenzie.blogspot.sk/
    /blog som ešte len nedávno založila, ale mám s ním plány/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡