17.5.2013

Páni, to už je sedmnáctého?! Třicátého mám první zkoušku. Ve zkouškovém ten čas letí snad dvakrát tak rychleji. Dnes jsem četla hlášku nejmenovaného profesora, která mi přišlo velmi vtipná, a tak pro pobavení cituji: ,,Vy si nejspíš pletete zkouškový se studijním obdobím, a pak říkáte, že je na vše moc málo času. Ale jako já jsem nebyl jinej.". 

Dnes Vám povím o pár věcech, které mi dělají/udělaly radost. Přišel mi email od jedné slečny, jak to dělám, že se umím radovat z věcí, které ona považuje za běžné. Nemyslete si, že jsem celých sedm dní v týdnu usměvavá a ze všeho nadšená, to určitě ne, ale snažím se jen být méně smutná, protože to už mě opravdu unavuje. Je to hlavně na vás, jak moc dovolíte, aby vás špatná nálada dostala. Bojujte s ní a vyvarujte se chyby (kterou tedy bohužel děláme až moc často), že rychle zapomenete to dobré, ale dlouho si budete pamatovat to zlé. Nějaké protivné povinnosti máme každý, ale o životě si rozhodujeme jen my sami, a proto si jej naplánujme dle vlastních představ a mysleme také na sebe. K tomu mě ještě napadá módní motto, které mě nedávno zaujalo, a sice - život je příliš krátký na nošení nudného oblečení. A když máte třeba v osobním životě zmatek, potřebujete harmonii alespoň někde jinde, a proto si udělejte pořádek například na stole, v pokoji, ve studijních materiálech nebo v šatníku. Hned bude všechno alespoň o trochu jasnější.

DSC02130
Radost mi dělá tahle tunika s Sheinside. Je trochu oversize a rádoby obnošená. Moc mě baví ji kombinovat pokaždé s jinými věcmi do jiného stylu. Měla jsem ji na sobě už tolikrát a nikdy nevypadala stejně. Další věcí, kterou jsem si koupila minulý týden je tento peplum top z NY(Amisu). Je z příjemného materiálu a lichotí postavě. Rozhodně se mi v šatníku neztratí, jako všechny mé milované černé věci.
DSC02136

Další, kdo mi udělal radost, byla česká Coca Cola! Jistě jste si už všimli jejich letní kampaně. Coca cola chce potěšit, a proto odstranila z pet lahví a plechovek jedno ikonické logo a vyměnila jej stovkou českých jmen + roztomilých oslovení, jako bejby, zlatíčko, apod. Moc se mi tento nápad líbí. Je to sice maličkost, ale pít skvělou colu z plechovky s mým jménem je neskutečně milé. A protože mé jméno samozřejmě není na prodejných lahvích a Coca Cola zná můj blog, vyrobili mi překvapení pro radost. Když jsem balíček otevřela, dost mě to zaskočilo. Nikdy by mě nenapadlo, že jednou budu mít Coca Colu s nápisem Mia beauty queen!
DSC02121 DSC02123 DSC02127

Kdo mi dělá dny hezčími je rozhodně můj psí chlupáček. Jakmile jsem doma, je mi stále v patách a je dokonce i tam, kde by neměl. Teď oslavil již osmé narozeniny. Dostal ode mě spoustu pamlsků a gumové hranolky v gumové krabičce, které pískají a od teď jsou jeho nejlepším kamarádem. Probudím se a mám na polštáři hranolky. Stále si chce hrát a mazlit se. Nevím, co bych si bez něj počala.
DSC02161 Desktop-001

Pokaždé jsem nadšená, když si uklízím v mé krabičce s rtěnkami. Patlám si je na ruku, všude kde je místo a porovnávám, jaké jsou nejhezčí. Nikdy na to nepřijdu, miluji je všechny.
DSC02105 DSC02139
DSC02128

Přestala jsem cvičit, jím nepravidelně a ejhle, zase tři kila nahoře a těsno v nových kalhotách. Tak tedy od teď už mlsám jen zdravě. Ale abych to zas moc nepřeháněla, pravý delikátní tatarák s kamarádkou napůl si nemůžu odepřít.
DSC02111

76 komentářů:

  1. Jé ty náušnice jsou nádherné, odkud jsou? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám pocit, že z bižuterie Six. Už je mám dlouho, ale často podobné mají v H&M. :)

      Vymazat
  2. Pěkné fotky Miuš (hlavně s pejsánkem :o)).

    Ten L'amour jsem taky už prubla, alenějak moc mě nezaujal zatím...

    Přeji hodně štěstí u zkoušky! :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně toto číslé také moc nezaujalo. Líbí se mi design.
      Děkuji moc, budu ho potřebovat! :)

      Vymazat
  3. zvlstni jak rtenka zmeni slecnu v damu! a thumbs up za ten uvod. mela bys psat casteji. docela me to nabudilo pozitivni naladou. jsi sikula

    OdpovědětVymazat
  4. Cola je boží! A já mám první zkoušku v pondělí a další tři v úterý. Pecka.

    OdpovědětVymazat
  5. Pekne. Tiež sa viem tešiť z roznych maličkosti. Človek musí myslieť pozitívne. Psík je velmi zlaty. Hlavne na tej fotke v pozadi na posteli :)

    OdpovědětVymazat
  6. ty o ty vlasy mas fakt super, jsi neskutecna kocka! tatarak je skvelej, zdravy jidlo mi nechutna (a taky podle toho vypadam :-D) colu uz mam taky se superstar :-D pejska mas uzasnyho a styl na obleceni tez :-) uzij si brno

    OdpovědětVymazat
  7. Ty plechovky jsou geniální! A docela mě pobavilo, že mám na stole aktuálně tytéž časopisy, co jsou na snímku. HMkový magazín jsem dneska ukořistila cestou od pokladny.=D

    OdpovědětVymazat
  8. s tou colou by mě to taky potěšilo:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tvé články mě hrozně těší a baví :) Máš nádherné fotky a milá slovíčka, dokážeš obyčejnou větu pojmout mile a jemně. Moc se mi líbí ty coca coly, nic milejšího jsem snad neviděla :) !

    OdpovědětVymazat
  10. ta coca cola je super, že si na blogerky takhle vzpomněli :)
    buď stále tak usměvavá jako jsi, přeju ti abys byla šťastná :)

    OdpovědětVymazat
  11. Veverčiny kokosky? To jsem ještě neviděla, musím po tom co nejdřív mrknout, protože prostě kokos :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ty plechovky jsou úžasné. Máš roztomilého pejska a dokonce jsem si všimla těch "nových" nehtů, jsou dokonalé tak jako je měla Rihanna! :-) Moc krásný článek, těším se na další!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  13. S tím zkouškovým obdobím souhlasím - čas utíká nějak rychle :D Já toho mám taky před sebou ještě dost. Díky tomu mám dost nervů, do toho se stěhuji apod..a špatná nálada se mě drží zuby nehty. Tvůj článek mi ale zvedl náladu, a díky němu se snažím zamyslet sama nad sebou, co dělat abych nebyla tak negativní. Díky ti za to a měj se skvěle!

    OdpovědětVymazat
  14. Ta Coca Cola je super úplně. :))

    http://miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Takové články mám od tebe moc ráda:) Super a ať se ti podaří první zkouška na výbornou :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ta coca cola je skvělá :O.. Tohle je další skvělý článek, takové mám nejradši. Jsi super Mio!

    OdpovědětVymazat
  17. Já chci taky plechovku Coly jen a jen pro mě :D M.
    Can't stop

    OdpovědětVymazat
  18. Wow, Coca Cola šla pořádně do sebe :) Musím opět a znova potvrdit, že jsi nejlepší česká blogerka :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Tvůj pes je zlatíčko :)...Motto mě taky zaujalo, napsala jsem si ho a odteď se jím bez výjimky řídím :)!
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Na tu colu si dělám zálusk už od uvedení na trh :-D Teď taky ale musím utíkat pro ten nový katalog z HM s beyonce :-)

    OdpovědětVymazat
  21. tá Coca Cola je super :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ta tunika je úžasná!♥ Coca-Cola měla skvělý nápad, už se těším, až si nějakou koupím :D :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  23. Jeeee ja chci taky takovou plechovku :)))))))))))) Opravdu velmi milá pozornost! Jinak ja si tento týden udělala radost v Lindexu - ulovila jsem tam dva super topy ve velké slevě :) No a zkouškové nebudu radši ani komentovat :(((
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. S radostmi naprosto souhlasím:) a cola cola je úžasná!:) to by me rozhodne potěšilo:) a s pejskem vám to moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
  25. super fotky a plechovky su perfektne :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. Mio, ty zítra jedeš k nám na golf? Hraješ? Budu tam, tak doufám, že se uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mia hraje??

      Vymazat
    2. tatarák bych do pusy nestrčila ani zasvět, není moc jídel, které mi připadají více nechutné...každopádně coca-cola se vycajchnovala, určitě tě to muselo moc potěšit :)

      Vymazat
    3. Krásná košile a všechno moc hezké. Držím palce aby se ti zkouška povedla!

      Vymazat
  27. Miuško, ten Tvůj dnešní post mi udělal obr radost!!! Mám to tak úplně stejně! I když to není někdy jednoduché, o svých pocitech si rozhodujeme samy a já věřím, že z větší části si svůj život můžeme opravdu hodně ovlivnit, tím, jak k věcem přistupujeme a jaké pocity si vybíráme. Moc mne pobavilo, že píšeš o nové limitce Coca-Coly, protože já o ní psala na blogu včera!! :D

    http://www.beautypedia-byaja.com/2013/05/c-new-fashion-destination.html

    Měla jsem fakt blázinec den, ale když jsem viděla Colu se jmény v regálech, odkráčela jsem z obchodu vysmátá jako lečo :D. JJ, život je o malých věcech, protože těch velkých není zase tolik a hlavně je dost často nevidíme a bereme jako samozřejmost!
    Tak si hezky užij zítřejší super výlet! :)

    OdpovědětVymazat
  28. PS. jéé, teď vidím, že sis koupila i stejný časopis, L´amour :o)))), já si ho včera vybrala v tom obchodě s novou Colou :D. Časák se mi moc líbí, jsou tam zajímavé články a za 29,- Kč je to príma. Dnes si ho koupila i kamarádka :)

    OdpovědětVymazat
  29. No teda ta cola je suprová!! Úžasný článek na zamyšlení, si vážně skvěla! :)

    OdpovědětVymazat
  30. Anonymní18.05.13 9:40

    Ako sa volá psíček? Zlatýýý :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Mii,
    je fajn přečíst si o věcech, které Tě těší :).
    Já jsem teď byla na 6 dní v Anglii, kde to bylo nádherné a hlavně v Londýně :). Tak to mě potěšilo nejvíce a hlavně přivezla jsem si pár módních kousků :). Ne nadarmo se říká - Koho přestal bavit Londýn, toho přestal bavit život.

    Hezkou sobotu !
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  32. Jaky je to odstin ta svetloucka ruzova veprostred vedle te cervenooranzove?:)

    OdpovědětVymazat
  33. gartuluji k plechovkach, to je krasny detail!:)beauty queen si zaslouzis! z moc se mi libi ten cerny peplum top
    rada bych te pozvala ke mne na giveaway o kozenou kabelku
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Mio,
    často koukám na krásné věci ze Sheinside a chtěla bych se tě zeptat, jak věci objednáváš, kolik je poštovné a jestli je unich S stejné jako u nás, díky moc :).

    OdpovědětVymazat
  35. Jé pejsánek je roztomiloučkej ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ta Cola! To muselo opravdu potěšit :) Je to strašně super! A také se mi moc líbí ta tunika ze sheinside :)

    OdpovědětVymazat
  37. L´amour je nějaký nový časopis?? Ho musím jít někam "zčekovat" :D

    OdpovědětVymazat
  38. psík je rozkošný ! a chválim tú košielku :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, chtěla jsem se tě optat... Kde kupuješ Fresh nápoje? :)

    OdpovědětVymazat
  40. ta tunika je skvělá, taky se mi líbí :) a plechovka Coca Coly s mým jménem by mě taky potěšila! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Jako Colu nepiju, nechutná mi, ale ten jejich nápad je super. :-)

    OdpovědětVymazat
  42. To je úžasný ty plechovky s jménem!:)

    OdpovědětVymazat
  43. Krásný článek. Naprosto souhlasím, i maličkosti nás dělají šťastnými.-)

    OdpovědětVymazat
  44. Teda Miuš, ta CocaCola ti musela udělat radost! Je to úžasný!

    OdpovědětVymazat
  45. ta coca cola je super :) a hrozně moc ti to sluší :)

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  46. tatarak som nikdy nemala, takze netusim ako to chuti, ale je pravda, ze ma to ani moc nelaka

    OdpovědětVymazat
  47. ta coca cola by mě tímhle dárečkem asi dostala do kolen! nádherná pozornost! :-)

    OdpovědětVymazat
  48. ten text hore je naozaj pravdivý :)
    tá coca-cola musela naozaj neskutočne potešiť. a košeľa je krásna :)

    OdpovědětVymazat
  49. Já mám teďka takovou chuť na tatarák :D Jinak Coca Cola je báječná, nedivím se že ti udělala radost ;)

    OdpovědětVymazat
  50. co mas za ruz na tej fotke so psikom? velmi je pekny! (aj ruz aj pes :D )

    OdpovědětVymazat
  51. Ty plechovky jsou boží, asi taky podlehnu :) Košile taktéž parádní a první zkouška 30., to je v klidu, já v pondělí maturuju :D Ale jak píšeš, nenechám si tím nic zkazit!

    OdpovědětVymazat
  52. Tunika je super, verím, že sa dá super skombinovať! A Coca-Cola je super nápad :)

    OdpovědětVymazat
  53. Ak sa môžem spýtať..Čo je to za rtenku čo je úplne naľavo tá slabo ružová ?

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj MIo,
    sama mám 2 jorkšírky, takže vím, jaký jsou to zlatíčka :) Hlavně i díky nim zvládám smutná období :) Zkus www.psizasilka.cz :) Je to moc milé, že myslí i na pejsky:)
    Kristin

    OdpovědětVymazat
  55. tyhle články mám moc ráda, stejně tak pejsky, tatarák i zdravé mlsání! :D

    OdpovědětVymazat
  56. krásné.. ta coca cola by mi udělala radost :)

    OdpovědětVymazat
  57. Jezis ty coly jsou bozi !!!!!

    OdpovědětVymazat
  58. Tyjoo, ta cola vypadá zajímavě :) a tobě to opět sluší

    i-dove.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Krásna blúza ♥

    + Pozývam Ťa k sebe na giveaway :) ↓
    http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/05/giveaway-with-oasap.html

    OdpovědětVymazat
  60. To mi připomnělo hlášku našeho profesora obchodního práva: "Nojo, ale my za to nemůžeme, že na první termíny zkoušek není skoro nikdo přihlášený. My vám teď nedáme po konci semestru 3 týdny volna, abyste se to stihli všechno naučit, to už musíte během semestru během pití. V tom je ten studentský život náročný - stíhat pít i studovat najednou." =))))

    OdpovědětVymazat
  61. Dají se ty plechovky někde objednat? Já pořád hledám láhev se svým jménem (Adéla) a nic :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky by mne zajímalo, zda se dají objednat. Přítel bude mít narozeniny a colu miluje, tak jsem mu chtěla vyrobit "Kryštof", ale bohužel se mi to nepodařilo vygooglovat :// :( . Kdyby se Ti to povedlo, napíšeš sem prosím?

      Vymazat
  62. Čauky :-) Tak já myslela, že golf hraješ, koukala jsem ti na profil a máš ho tam lajklý i s mým rodným klubem:-D ...škoda no, jinak se nenech odradit... tyhle uvítací firemní akce "zkus si na den golf" apod. stojí za prd a o golfu v podstatě nic neřeknou, chce to najít nějakýho dobrýho trenéra v kraji a projít si hřiště...

    OdpovědětVymazat
  63. Proč neděláš videa? :)

    OdpovědětVymazat
  64. Mio, mohu se prosím zeptat jakou rtěnku máš na té fotce jak se fotíš s pejskem v povzdálí?:) Děkuji

    Jinak je to moc krásný post :))

    OdpovědětVymazat
  65. Krásny článok...dúfam, že sa budeš stále usmievať...mám veľmi rada tvoj blog a tá Coca cola..to je úžasné... Pekný usmievavý deň prajem :-)

    OdpovědětVymazat
  66. Maso je vražda!

    OdpovědětVymazat
  67. Akce od Coly je skvělá, určitě díky ní zaujmou hodně lidí a zvýší prodejnost. Kdo by nechtěl být na lahvi nebo plechovce od Coly a mít to doma na památku :D Upřímně mě ale překvapilo, že jíš tatarák. Měla jsem za to, že to dnes už jedí jen 40+ :D Já si na to sice nepotrpím, maso jím jen některé a v určité podobě,ale klobouk dolů :D

    http://kissforhair.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  68. Ty plechovky nemají vážně chybu:-)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡