12.5.2013

Začíná mi ve škole pekelné zkouškové a hned je to na blogu znát, ale s tím se bohužel nedá nic dělat. Dnes mám trochu času, proto jsem si připravila shrnutí dubnových edic dvou českých nejznámějších beautyboxů. Oba boxy mi udělaly téměř stejnou radost, takže jsem je v článku seřadila podle abecedy, nikoliv podle oblíbenosti. 
DSC01797 DSC01801 DSC01805 

Z Ladyboxu mě úplně nejvíc nadchlo plné balení ,,krvavého" sprchového gelu od  bristké značky Anatomicals. Musela jsem nafotit celé jeho krásné balení, které mě svými vtipnými texty a obrázky opravdu pobavilo. Hlavně varování Recyklomana. Dalším překvápkem byl Eveline slim extreme 4d diamond sprchový peelingový gel proti celulitidě s kofeinem, který se určitě hodí na vyzkoušení, ale upřímně, jeho účinkům moc nevěřím. Za to rtěnka v odstínu Pachmina od MeMeMe, ta mě velmi potěšila a momentálně ji používám denně. Obsahuje bambucké máslo, a proto je její konzistence příjemně krémová. Navíc má pěkné balení i vintage krabičku.
 DSC01807 DSC01809 DSC01810 DSC01811DSC01814

Miniaturky šampónu a kondicionéru Kis my face whenever mě moc nenadchly. Stačila jsem je už vypoužívat a přišlo mi, že vlasy se mi po nich rychleji mastí. Poslední dobou se bojím zkoušet nové věci na vlasy, jelikož mé vlasy nežádoucně reagují (hlavně na přírodní) neznámé výrobky. Rychleji se mi teď mastí a rychleji vymývají barvu, v mém případě přeliv. Pleťový krém Swisso Logical ve vzorku celkem potěšil. Snad se někdy dostanu k jeho vyzkoušení. Má pleť je teď trochu citlivější, proto nějakou chvíli raději co nejméně experimentuji.
DSC01753 DSC01764 DSC01766 

Senzabox si pro dubnové balení připravil velice milé překvapení v podobě vosku od americké značky Yankee Candle. Já dostala vosk s vůní A child´s wish. Musím uznat, že voní úžasně svěže. Udělal mi radost a těším se, až s ním provoním celý byt. Největší radost mi udělalo plné balení nového antiperspirantu Maximum protection od Rexony. Antiperspirant velice příjemně voní a opravdu funguje! Hned jak mi toto balení dojde, pořídím si další. Je opravdu dobrý. Další lahůdkou tohoto vydání bylo minibalení krému Idealia od Vichy. Této značce jsem se dlouho po jedné velice špatné zkušenosti s čistícím výrobkem vyhýbala, ale po přičichnutí ke krému jsem se rozhodla jí dát druhou šanci. Voní opravdu příjemně, a to moc nemusím parfémovanou pleťovou kosmetiku. Biodermu Vichy podle mě nikdy nepředčí, ale věřím, že tento krém je opravdu kvalitní a dám mu šanci mi to dokázat. Doufám, že moje pleť na tom pak nebude ještě hůř než teď.
DSC01770 

Ziaju mám ráda, a kozí mléko na ruce se určitě bude hodit, ať už do mé nebo maminčiny kabelky. Vzorečky šamponu a masky System professional volumize od Welly mě moc nenadchly. Výše jsem se k vzorkům na vlasy už vyjádřila. Nadchnou mě například olejíčky apod., ale šampony moc ne. 
DSC01775

Za to vzorečky asijských bb krémů od Skin79 mě nadchly. Nedávno jsem Diamond absolute od této značky vypotřebovala a byl to nejlepší bb cream, jaký jsem zatím vyzkoušela, proto vzorečky určitě vyzkouším a snad si i pořídím nějaký v plném balení.

Jaký box by více potěšil Vás? Nebo nějaký ze zmíněných máte doma? 

40 komentářů:

  1. Vypadá to dobře! Oba dva balíčky)

    OdpovědětVymazat
  2. S tím antiperspirantem jsem na tom úplně stejně, je to vážně skvělá věc a taky ho už nikdy nedám z ruky! A celý Ladybox vypadá moc dobře, těším se, ž vyzkouším ten květnový :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tak, vypadají konečně k světu :)

    OdpovědětVymazat
  4. ta rtěnka vypadá super, těšim se na fotku na rtech :) senzabox má pěknou krabičku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Boxy se v dubnu povedly oba, oba mě opravdu nadchly a využiju vše,co v nich bylo. Prostě paráda. :) Největší radost mi asi udělal ten peeling a rtěnka. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě přijde Senzabox vždy o něco napřed, lepší, tvůrčí.. Mám ho radši, vždycky. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Z toho ladyboxu bych byla celkem zklamaná, jelikož se dají produkty od Anatomicals pořídit na asos.com za hubičku a ani ostatní výrobky nejsou nic pro mě. Ovšem výrobky v senzaboxu jsou skvělé!! :) Nad ním bych možná uvažovala... :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ziaju bych nejradši zkoupila celou, mají úžasné snad vše! A ta vůně, to je na tom snad to nejlepší:-))
    M.

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám LB a jsem moc spokojená :) Už mám asi 5. za sebou a ještě jsem nebyla zklamaná, vždycky si v něm najdu to svoje, kvůli čemu mám fakt radost a zbytek je většinou fajn a aspoň to vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tu rtěnku ti závidím, vypadá krásně ! :)

    http://wavesofourlifee.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám objednaný - úplně poprvé - květnový senzabox a už se nemůžu dočkat! :)

    OdpovědětVymazat
  12. sprchový gel, rtěnku a kozí mléko na ruce bych brala hned!! :)
    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, to byly moc hezké recenze. :-)
    Chtěla bych tě moc požádat o to, jestli by si mi prosím poslala odkaz na tvůj článek, kde si psala o výdrži kosmetiky. Četla jsem ho už docela dávno, ale teď ho kvůli "obnovení" své kosmetiky docela potřebuji, ale nemohu ho nikde najít. :-)
    P.S. Můj email je lucka.kratochvilova@volny.cz
    Moc děkuji! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, můžu se zeptat kolik stojí Ladybox? :))

    OdpovědětVymazat
  15. ta rtěnka by se mi hodila!

    OdpovědětVymazat
  16. Mě ty boxy nějak omrzely... Měla jsem první 4 vydání senzaboxu a pak jsem to zrušila.Především proto, že pečlivě studuji složení kosmetiky, tudíž je poměrně těžké se mi trefit do vkusu. Ale nápad boxů se mi líbí, a myslím, že pro kosmetické nadšenkyně, které rády zkouší nové věci je to super věc :) A Yankee svíčky jsou super!
    somethingnewbyhelen.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. tento měsíc mě zaujal víc senzabox :) a z ladyboxu se mí hrozně líbí ta rtěnka a sprcháč :)

    OdpovědětVymazat
  18. Senzabox mě láká víc, má vždy lepší produkty a od lepších značek :-)

    OdpovědětVymazat
  19. vonu child´s wish milujem, len to ma hacik. kej ju zapalim vobec nevonia!!

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Odebiram Senzabox a jsem spokojena, souhlasim s popisem produktů. Já vyzkoušela i vzorečky na vlasy od Welly a byla jsem moc spokojena. Vlasy jsou po šamponu pevné a drží tvar, obsahuje trochu tužidla, ale neslepuje vlasy, když jsem je hned vyfoukala. Mám mastnější vlasy a šampon i kondicioner mi vyhovuje. Krem od Vichy mám už dele ve velkem baleni a je opravdu dobrý na moji mastnou - smisenou pleť. Biodermu jsem mela taky a například odličovací miceralni voda mi od Vichy sedla lépe, pro mě nejlepší miceralni voda.

    OdpovědětVymazat
  21. Jo a mám tento krem od vichy i jako BB krem a je taky super. Není možná tolik krycí jako ty ze vzorecku skin79, ale pusobi prirozene a rozzáři pleť a dodá hezkou barvu, používám ten světlejší, pak je ještě tmavší a ten je pro vice opalené.

    OdpovědětVymazat
  22. Ještě jsem zapomněla dodat že i BB krem od Vichy je super. Nekryje tolik jako ty od skin79, ale je přirozenější a rozzari pleť. Ten světlejší odstin.

    OdpovědětVymazat
  23. Hezký článek:) oba boxíky se tentokrát povedly. Spadeno mám určitě na Rexonu a asijské BB už ke mně také snad doputují :)

    OdpovědětVymazat
  24. Jen šampón i kondicionér od Welly je ve většině balení prošlý. :/ Senzabox psal, že kdo má Wellu prošlou, ať jim napíše mail, budou se snažit o odškodnění a vysvětlení. ;)

    http://miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. Dost si mě nalákala si taky jeden objednat, zvažuju to už dost dlouho...ale bojím se, že zrovna tam nebude nic, co by se mi líbilo...:D

    OdpovědětVymazat
  26. Anatomicals má neobvyklé obaly, to jo, ale jinak jsem z pár věcí od nich byla zklamaná, ale možná to byla jen náhoda. Z LB se mi taky nejvíce líbí ta rtěnka, ten odstín :)
    K SB..tohle je 1., u kterého jsem si říkala, že bych chtěla jeho obsah úplně celý vážně do jednoho produktu, ten obsah mě nadchl. Kozí řada od Ziaja...právě jsem zjistila, že je dobrá, takže to mléko Ziaja také :).
    Nicméně pořád zůstávám u toho, že žádný box jsem si domů ještě neobjednala :)
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. LB vypadá moc dobře, hlavně ten sprchový gel :)

    OdpovědětVymazat
  28. užasný věci! ty BB krémy můžou být dobrý:)

    OdpovědětVymazat
  29. Senzabox mám doma taky a byla jsem nadšená. Jen tu Rexonu jsem obdržela zelenou a tolik mi nevoní, ačkoliv funguje. Asi si brzo koupím tu modrou! :-)
    Mio, mohla bys mi prosím odpovědět? Psala jsi dřív, že zkoušíš od Clinique ten krém/korektor Even better eyes proti kruhům pod očima. Plánovala jsem, že si ho pořídím, ale za tu cenu si nejsem pořád jistá. Navíc já nemám kruhy jen tak z nevyspání, bohužel mám dost tmavé, velké a výrazné kruhy permanentně, ať už spím 4 nebo 10 hodin denně. Tak nevím, jestli se vyplatí investovat, obávám se, že v mém případě by to zase nepomohlo, jako nikdy nic (až na zakrytí korektorem, i když i to je občas boj..)
    Děkuju ti předem moc za odpověď!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Jsem při objednávání boxů velmi obezřetná, protože občas na blozích sleduji, že tam nebylo nic, o co bych stála, tyhle dva jsem ale hodně propásla. Krém od Vichy, Anatomicals a ta krásná rtěnka! :) Ale vsadím se, že když si objednám příští, bude stát za nic :D

    OdpovědětVymazat
  31. Asi si objednám Ladybox, hrozně mě to láká a líbí se mi ta růžová krabička. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Super věcičky ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Pro mě tyhle boxíky nejsou, radši si koupím jeden výrobek, který chci, než abych za utracené peníze dostala spoustu věcí, které nechci nebo ani nevyužiji (moc tmavý make-up, na mě se nehodící lak na nehty, svíčku, kterých už tak mám doma milion...). Ale nápad je to určitě hezký a ráda si pročítám recenze na výrobky, které v boxech dorazily.

    OdpovědětVymazat
  34. Obal toho sprcháče mě vážně pobavil, to je fakt super :) A na ten antiperspirant od Rexony se asi fakt vrhnu, všichni si jej chválí.

    OdpovědětVymazat
  35. ladybox vypada super, tak jsem si ho taky dodatecne objednala..libi se mi ze se to da koupit i dele, kdyz clovek vidi, co tam doopravdy je.

    OdpovědětVymazat
  36. holky, myslíte, že by se na make-up, resp. na oční stíny dali použít malířské štětce z přírodních vláken??? Nemůžu si pomoct ale pár firem, hlavně sigma, mi připomíná klasický přírodní štětec na vodovky v různých velikostech. Ráda experimentuju a myslím že mezi tím nebude extra rozdíl, jenom třeba jestli nemáte zkušenosti nebo názor na to. :D

    OdpovědětVymazat
  37. Rtěnka vypadá úžasně Mii!! Malinko mi připomíná rtěnky od Lime Crime, které mají úžasné odstíny a jsou teď šíleně populární:)Jinak báječná recenze jako vždy <3

    OdpovědětVymazat
  38. Souhlasím s tebou že Rexona je vážně bezvadná...nádherně voní a opravdu funguje ;)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡