Senzabox (březen 2013)

Březnový Senzabox mám doma už něco přes týden, a tak můžu i zhodnotit, jak mi výrobky sedly, jak moc je využiji a zda bych si je koupila sama v plném balení.
DSC00565 

+ Balení se tedy opravdu povedlo. Líbí se mi jak fialovo-růžový obal, tak i detaily - ptáčci a pytlíček s peřím. Alespoň na chvíli mi navodilo jarní náladu. 
DSC00647 DSC00614 

+ Potěšilo mě, že jsem nenašla v krabičce žádné zbytečné letáčky, ale přímo vzorky. Dermacol pošlu dál, jelikož matující make-up mám doma v plném balení a lift&matt make-up snad zatím nepotřebuji. Hydratační krém z The body shop mě potěšil moc, jelikož mi tato značka byla vždy velmi sympatická, a tak krém ráda sama vyzkouším. Starbucks kafe bylo vynikající. Nejsem ve fázi, kdy bych si denně kupovala kafe za stovku, ale pytlík s mletou kávou na doma jsem si už dvakrát v SB koupila. Starbucks kafe rozhodně umí.
DSC00652 DSC00651 DSC00655

- Micelární voda mě od Dermacol(u) mě moc neláká, ale jistě potěší někoho z mých blízkých. Sama bych si ji nekoupila.
+ Balzám na rty od Anatomicals je jedním slovem úžasný! Voní po banánech, má hezký obal a je příjemný na rtech. Tato značka mě velmi nadchla a těším se, až vyzkouším něco dalšího.
+/- Tužka na oči od MUFE - vím, že je legendární, a proto jsem ji ráda vyzkoušela. Velké plus Senzabox týmu za zařazení této značky do boxu (už podruhé). Jenže! Tato tužka je tak dlouhotrvající, že s ní měly mé odličovače práci na dva dny. Plné balení už bych si nekoupila. Jsem trochu pohodlná, a proto si raději dvakrát denně upravím oči obyčejnější tužkou, kterou pak večer v klidu odlíčím.
- Tělové mléko rakytník značky Weleda - tato značka mě moc neláká, jelikož se mi zdá předražená. Rakytník mě moc nenadchl a krémů na tělo mám teď až až. 
+ Šampon color od Goldwell potěšil sice maminu, ale tuto značku mám zafixovanou jako kvalitní kadeřnickou. Vyzkoušela jsem již dříve nějaké vzorečky od krása.cz a šampony této značky opravdu umí udělat pěkné vlasy. Jen mám strach je používat příliš často, jelikož jsou poměrně drahé a nerada bych své vlasy až moc rozmazlila.
+ Hloubkově čistící bahenní maska od Anatomicals je skvělá! Rozhodně chci vyzkoušet další masky od této značky. 
+ Zrcátko Senzabox potěšilo. Konečně mohu nechat doma to s Hannah Montana.

7 plusů, 3 mínusy
Březnovému Senzaboxu uděluji o hvězdičku méně než minulému vydání, ale rozhodně se těším na ten dubnový. Jak se líbí tato krabička plná překvápek Vám?

33 komentářů:

  1. mne sa paci. urcite by som vyskusala ten sampon na vlasy, balzam na pery a masku. co mi pripomina aby som hned zasla do kupelne :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Z březnového Senzaboxu mě lákaly jen produkty od Anatomicals, takže jsem docela i ráda, že jsem ho nakonec neobjednávala a šetřila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten balzám na rty vypadá skvěle :) Sice moc nemusím banánvou příchuť, ale myslím, že v tomhle případě bych udělala výjimku. Navíc jsem někde četla, že chutná i trochu po malinách, ňami.
    A rakytníkové mléko taky nevypadá špatně, jen si moc nedokážu představit, jak asi voní :)
    Zaujaly mě dva produkty, takže jsem docela i ráda, že jsem tenhle SB vynechala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kolik že to vyjde? :) pořád o tom uvažuji že bych si konecne udělala radost... Anebo to nechám az za mesic protože ted budu mít výdajů víc nez dost :) ale láká mě .. I kdyz tahle krabičkách by mě asi zrovna moc nepotesila

    OdpovědětVymazat
  5. Senzabox mě už vůbec nebere. Dělají si reklamu jen tím, že budou mít v boxu MUFE nebo Lush, ale že zbytek je úplně na... na.. to už je jedno.. Hlavně jhe že je tam MUFE.. A dvakrát po sobě -_- hlavně nenápadně ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Asi by mě nic nepotěšilo, možná tužka.. ale černou nenosím :/

    OdpovědětVymazat
  7. No nic ve zlém ,ale mě by tohle asi moc nepotěšilo ... Byly i lepší měsíce ... ;)
    Tu tužku jsem chtěla vyzkoušet , ale když říkáš že je problém s odlíčením , tak na to kašlu ;)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to balení je skutečně krásné! Láká mě ta čistící voda od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
  9. ta MUFE tužka jde právě krásně odlíčit s tou micelárkou od Dermacolu:D Nebo s klasickou Biodermou :)

    OdpovědětVymazat
  10. Používám tenhle typ odličovadel od Dermacolu (akorát mléko a tonikum) a jsem nadmíru spokojená :) Micelárku jsem zatím nezkoušela
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Obdivuju tě, že zvládáš psát články i o půlnoci! :D :) Ten Goldwell bych ráda vyzkoušela, už koukám, kde co mají a zas tolik drahý mi to nepřijde :) ale je fakt, že chvíli na to šetřit budu :D

    OdpovědětVymazat
  12. Mě teda anatomicals zklamalo na celé čáře, měla jsem jiný balzám na rty, měl být hojivý a nic to nedělalo, ale nevím jestli to nebyto tím, že byl objednaný z Asosu... Weledu jsem naopak měla jednou od kamarádky - odličovač a nebylo to špatné :).

    OdpovědětVymazat
  13. obsah konečne nie je na prd :D táto edícia (tento mesiac myslím) sa im fakt vydarila ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Z tohohle boxu bych asi nic moc nevyužila, ale nebylo by mi to líto už kvůli tomu balení, na to jsem ujetá:))
    M.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky Mii,
    musím přiznat, že tento Senzabox mně až tak nenadchl :(. Jinak fotky krásné a kvalitní jako vždy :).

    Krásný den !
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadá dobře, já jsem měla únorovej, a nic moc.

    OdpovědětVymazat
  17. Můj první Senzabox a jsem naprosto spokojená. Na obličej (kromě líčení a balzámů) i tělo používám prakticky už jen Lush, tak jsem se prvně micelárce od Dermacolu trochu bránila, ale je senzační! Fakt nevidím rozdíl mezi např. tolik opěvovanou Biodermou a touhle. Jsem úplně nadšená. Stejně tak balzám na rty a maska od Anatomicals, jedním slovem bomba. Tužka je průměr a ostatní jsem ještě nevyzkoušela, ale už vyzkoušené věci se mi moc líbí. Já teda rozhodně nelituju ;).

    OdpovědětVymazat
  18. mne to prijde jako uplna blbost:) moc nechapu popularitu techto boxu.. cena neni nizka a co z toho opravdu potrebujes, vyuzijes ? Navic zadny super novy neokoukany znacky, ktere nejsou nikde k dostani tam moc nejsou, neustale jenom nekde vidim body shop a dermacol:D
    no, pro me je to zbytecnost, ale pokud ti to dela radost tak proc ne;)

    OdpovědětVymazat
  19. líbí se mi ty produkty od Anatomicals :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tak žáci nám uvažovat, že nějaký ten box s překvapením taky zkusím. :-)

    Jinak u mě na blogu zrovna probíhá giveaway
    katy-et-lapin.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ach, další přesvědčující článek, asi do toho taky půjdu a vyzkouším alespoň jeden box. Uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  22. Sakra! Ten jsem si měla objednat :D Hned by mě dostalo balení a potom hned věcičky :) Super a super recenze :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ach, další přesvědčující článek, asi opravdu taky jeden zkusím a uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  24. Mě opravdu potěšil. Využiju všechno,tenhle měsíc se povedl. Byla jsem nadšená jak děcko o Vánocích. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Jediné čo mňa neláka je tá micelárna voda od Dermacolu, mám už totižto svoju niekoľkoročnú obľúbenkyňu, ktorú nemienim meniť :) Boggerka_Dada

    OdpovědětVymazat
  26. Ja mám tú micelárku od Dermacolu a je super;) lacnejšia alternatíva no veľmi dobrá...mala som prolém s T-zónou no po mesačnom používaní sa to viditeľne zlepšilo.

    OdpovědětVymazat
  27. Ja mám tú micelárku od Dermacolu a je super;) lacnejšia alternatíva no veľmi dobrá, no chápem že ak už má niekto odskúšané iné, načo meniť...mala som problém s T-zónou no po necelom mesačnom používaní sa to viditeľne zlepšilo.

    http://krasavnutri.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  28. Anonymní03.04.13 9:00

    Tak já byla tento měsíc moc spokojená. Micelárku jsem vyzkoušela a potvrzuju, že odličuje opravdu dobře. Bioderma je ještě o chloupek lepší, ale rozdíl není tak velký. Anatomicals je bomba! Balzám jsem bohužel neměla, koupím si ho zvlášť. Mám gel pod oči a vyhovuje. Maska super, tužka mě moc neoslovila. Od Goldwellu mám masku a spokojenost, rakytník jsem vymazala, ale nekoupím si ho, nesedí mi vůně ani konzistence. Celkově moc povedený box! Těším se na další články!
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  29. ten balzám na rty bych brala! (y)

    OdpovědětVymazat
  30. Ten banánový balzám na rty musí být bašta!!:)) Škoda, že já březnový senzabox promeškala, moc se povedl:))
    www.lipfacebody.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Neodolala jsem a senzabox mám také doma :-) Jen místo balzámu na rty jsem objevila oční gel. Jinak mě nadchl vzoreček make-upu matt control, určitě si ho pořídím v celém balení. Zatím jsem však ostatní výrobky nezkoušela, ale už teď jsem z nich nadšená, všechno se mi hodí.

    OdpovědětVymazat
  32. máš moc peknej blog,byla bych moc ráda kdyby jsi navštívila můj,jsem začátečník,a začátky jsou fakt hrozný...

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡