29.4.2013

Je mi moc líto, že se ozývám po tak dlouhé době, ale dřív to bohužel nešlo. Celý víkend jsem strávila po nemocnicích. Měla jsem takové bolesti pravé části úst, ucha a hlavy, že jsem ze zoufalství bila hlavou o zeď, jelikož mi na to nepůsobily žádné prášky ani injekce. Naštěstí mě v neděli ráno zachránil jeden ústecký specialista, který mi po částech umrtvoval horní patro v puse a zjistil, že to celé způsobil nemocný nerv v zubu. Pak už mě poslal na rentgen a po něm přesně věděl, kde zasáhnout. Celým původcem mého trápení byla jedna stolička, kterou jsem měla již dvakrát spravovanou. Naposledy jsem byla asi před měsícem na bílé plombě a asi mi tam něco při spravování zůstalo, a to to všechno způsobilo. Doktor mi ránu otevřel, vyčistil a vyléčil umrtvující složkou, kterou tam teď mám na týden. Pak už stačí zub jen správně spravit. Od včerejška jsem naspala minimálně 24 hodin. Musela jsem těch 72 hodin bdění nějak dohnat. V dnešním článku jsem si připravila malé ohlédnutí do minulého týdne a malý pozdrav z dnešního dne. 
DSC01717

Brýle Ray ban, šaty a křivák Sheinside, kabelka Mohito, punčochy Lindex, lodičky F&F.
DSC01721

Určitě už víte, že ráda nosím celočerné outfity. Tento jsem se snažila oživit vínovými lodičkami a při objednání fresh nápoje jsem vše dokonce nevědomky sladila dohromady.
Desktop (3)

Minulý týden jsem si s kamarádkami užila. Slavily jsme úspěšně splněné zápočty a užily si fest naší fakulty i skvělý Majáles.
6542
A teď už posílám pozdrav z postele, vyčerpaná, ale v pořádku, a jsem ráda, že jsem ráda. Je to skvělý pocit, když mě nic nebolí. Člověk si tyhle banální skutečnosti uvědomí, až když je ztratí. A malé tipy pro relaxaci: nový časopis Làmour (který má čistý a stylový design), kniha Dokonalý make-up /česky/ od vizážistky Jemmy Kidd (v Dobrovském v akci za 100Kč, původní cena 500Kč) a editor fotek Picmonkey, který je sice žroutem času, ale zvládne krásné efekty a jeho ovládání je opravdu lehké.
Desktop (2) DSC01541 Desktop (4)

Přeji Vám hezké čarodějné úterý a hlavně Vám přeji, aby Vás nic nebolelo! ..Ať už jde o zlomené srdce, unavený mozek nebo bolavý zub.

65 komentářů:

  1. Hlavní je, že už je ti lépe krásko. Já jdu zítra k zubařce na bílou plombu a strach mám z ní neskutečný, tak snad to ve zdraví přežiju :).
    Mimochodem vlnité vlasy máš úžasné! :):*

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný outfit. Na úpravu fotek doporučuji ještě http://pixlr.com/express/ - jednoduchý, rychlý a hlavně ONLINE, což mi neuvěřitelně vyhovuje :) Ať je ti líp...

    rebellda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Sem ráda,že už je ti lépe! :) Kouká sme se dneska obě vydali jako černé vdovy. :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak nech ti to co najskor prejde :) a mas uzasnu kabelku.

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. taková kočička s vlnitýma vláskama :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, na té fotce s kudrnatými vlásky vypadáš jako nějaká princezna, dokonce to vypadá, jako bys měla tmavé oči, ty by ti taky slušely. :D :) Jinak je dobře, že jsi už v pořádku. Já mám se zuby problém asi rok, chodila jsem k zubařce, která mi říkala, jak mám zdravé zuby, pak mě jeden začal bolet, zjistila jsem, že na netu jsou na ní samé negativní komentáře a odešla k soukromé. A tam jsem zjistila, že skoro na každém zubu je kaz a ne jen ledajaký. Teď se mi bude dělat třeba korunka na pravé dolní sedmičce, mám tam zatím jen prozatímní vložku, čištěné kanálky...ale nějaký nerv tam ještě zůstal a minulý víkend to tak začalo v noci bolet, že jsem myslela, že je můj konec. Ach jo, už se těším, až se mi všechny spraví, i za ty miliony. :D A pak bude konečně snad na delší dobu pokoj. Tak se měj krásně a ať ti je jen líp. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně, znám ty pocity, kdy mlátíš hlavou o zeď a nemůžeš se dočkat až ti někdo něco pomůže, ikdyby to mělo stokrát bolet!:D Zuby jsou peklo..:X

    OdpovědětVymazat
  8. snáď už bude všetko v poriadku :) btw. krásne vlásky navlnené :) veľmi ti pristanú

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Mio, v nemocnici jsem strávila poslední týden,takže plně souhlasím s tím,že si zdraví začneš vážit naplno až se něco stane.Jsem ráda,že už jsi v pořádku:) Na poslední fotka na které se usmíváš jsi naprosto kouzelná a svá,více takových! :)))

    OdpovědětVymazat
  10. snáď už bude všetko v poriadku :) btw. krásne vlásky navlnené :) veľmi ti pristanú.. a tú knihu chcem aj ja! :D lenže v sk kníhkupectvách stojí cez 20€ :(

    OdpovědětVymazat
  11. cítím s tebou Mio :( taky jsem takovou bolest zažila, a ani ve snu bych jí nepřála mému největšímu nepříteli. Hlavně, že už jsi v pořádku :) ! Dobrou noc přeje Monča

    OdpovědětVymazat
  12. Ten outfit je supr :). A to nejsem úplně příznivcem celočerných outfitů. Tak hlavně, že už nic nebolí:)..musím si taky začít vážit toho pocitu :).

    OdpovědětVymazat
  13. Jejda :( Tak to ti přeji, aby ti zub co nejrychleji spravili a už tě nic nebolelo. Ta poslední fotka, kde máš natočené vlasy je úžasná! Nos to tak častěji :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jeeee tak tenhle outfit Ti neskutečně sluší krásko <3 :))) Jak u tebe tady vidím často tyhle košile s takovým zajimave zdobenym limeckem tak se mi to začíná nehorázně líbit, musím si takovou take brzo pořídit :) jinak Majales byl v pátek vážně super! :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Čierne outfity mám čoraz radšej a to zladenie s freshom je super! :D A nech ťa už nič nebolí, poznám ten nepríjemný pocit :/

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, ten outfit je moc pěkný:) Knížku -DOKONALÝ MAKEUP- jsme si s kamarádkou také nedávno koupili- právě ve stejné akci (článek na našem blogu- http://exceedyourshadow.blogspot.cz/2013/04/nas-den-our-day.html ) Knížku čtu moc ráda, i když jsem zatím jen asi na 30. stránce, jsou v ni dobré a užitečné rady :)
    ...
    Jinak mě to mrzí s těmi zuby, moc dobře znám, když bolí. :(

    OdpovědětVymazat
  17. Přeji Ti hlavně, ať je to dobře, vždy je nejdůležitější zdraví :)!
    Jinak máme stejné šaty jsou skvělý, taky je ráda nosím. Navnadila jsi mě na ten časopis, asi si ho koupím a na poslední fotce s vlnkami jsi roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tak ať tě ta bolest co nejdříve přejde a pořádně se vyspi!
    na fotkách ti to moc sluší, ostatně tak jako vždy! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc slušivý a pěkně sladěný outfit! Přeji brzké uzdravení.
    A tu kosmetickou bibli Jemmy Kidd mám doma také, ani jsem zprvu netušila, co jsem si to za ty peníze koupila za poklad!

    OdpovědětVymazat
  20. zuby jsou snad nejhorší bolest vůbec, od malička mám hrůzu ze zubaře, ale jak mě něco bolí, hned bych tam běžela ať si dělá cokoliv, jen ať to přestane bolet!...takže držím palce, ať jsi v pohodě :))

    OdpovědětVymazat
  21. to ma mrzí, že si musela takto trpieť..hlavne že už si v poriadku :)))

    OdpovědětVymazat
  22. boty moc pěkný, pití super ladí a černej zbytek pochopitelně můžu jen pochválit :))

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymní30.04.13 5:54

    Uzasne fotky, jsi kocka !! ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Miunko já myslím, že ti celočerný outfit moc nejde, že je to na tebe moc tvrdé a sluší ti víc barvy :) Jinak je fajn, že sis užila Majáles :)

    OdpovědětVymazat
  25. To je dobře, že už je ti lépe! Já měla taky zánět nervu a kdo to nezažil, si to neumí představit!

    OdpovědětVymazat
  26. Ou Mii, ja presne viem o čom hovoríš, prežila som to isté asi pred pár mesiacmi. Nepomáhalo mi na to absolútne nič nakoniec som aj prerevala celý deň, už som nemohla ani piť ani chodiť ani nič. Nakoniec som bola na pohotovosti, ale bola tam asi 20 ročná doktorka, ktorá bola dosť nepríjemná, vraj prečo som nešla k svojmu doktorovi... toto milujem. A na druhý deň som išla hneď k svojmu a tem mi nerv umŕtvil a potom druhýkrát keď som bola tak mi ho vytiahol (myslím nervy) a potom som prišla znovu aby mi ho zaplomboval.. :(
    Inak si nádherná a na prvej fotke naaaj :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. Pekné šaty, ale v celočiernom outfite moc nevyniknú, škoda ich.

    OdpovědětVymazat
  28. Mii :( To muselo pěkně bolet... ty vlnité vlásky jsou moc krásné :-) Naštěstí, zlomené srdce už nemá, momentálně mě nic nebolí, ale trošku trápí deprese, kterými často trpím. Tak at už je dobře ;-)

    OdpovědětVymazat
  29. moc ti to sluší i v černé :) a hlavně že už ti je lépe, bolest zubů je snad ta nejhorší :(

    OdpovědětVymazat
  30. Tak ať už tě nic nebolí Miuško :)) Jinak ta poslední fotka s vlnkama a úsměvem je přímo božská, jsi opravdu nádherná :))

    OdpovědětVymazat
  31. Díky za tip na knihu. :) Už pátrám po internetu, kde by byla k sehnání ! =D

    OdpovědětVymazat
  32. ne nadarmo se říká, že zuby jsou ta největší bolest :/ já takhle trpěla, když mi vyřezávali stoličky, tak ještě že už je to za námi ;)

    OdpovědětVymazat
  33. Jakmile jde o zuby, jsem naprosto odrovnaná:( ..já mám už třičtvrtě roku ten problém, že jakmile piji alkohol, zanítí se mi stolička a nemůžu na ní tak 4dny kousat..nevěřila bych tomu, ale jídlo prostě nechutná tak dobře kousané jen na jedné straně.
    M.

    OdpovědětVymazat
  34. V prvom rade Ti prajem skoré uzdravenie.
    V druhom rade Ti chcem pochváliť kabelku, je naozaj nádherná.
    V treťom rade vďaka za tip na knihu, dnes mám cestu okolo Dobrovského, pozriem sa po nej.

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, jsi moc krásná slečna, tak prosím neber mojí kritiku ve zlém. Outfit se mi moc líbí, ale příjde mi, že ti dělá hodně silná lýtka. Na té fotce, kde jsi vyfocená je posukýnku je to dokonalé. Být tebou, zkusím jiné boty, možná na platformě, dělají hubenější nohu. Nebo vyšší podpatek. Myslím, že ty jsi typ slečny, které by ještě přidalo, kdyby jsi byla o trochu štíhlejší v nohách. Opravdu to nemyslím zle. A na těch dvou posledních fotkách ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  36. Krásné fotky, jsi moc krásná!!!

    OdpovědětVymazat
  37. konečně článek, vzdycky se tesim az neco pridas

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Mio, díky za tip na skvělou knížku, hned jsem utíkala k Dobrovskýmu tady v Brně a měli!:-) P.S.: Miluju na tobě ten černý outfit.

    OdpovědětVymazat
  39. Jsi nádherná, máš krásnej outfit! :))

    http://wavesofourlifee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Wau, ty vlnitý vlasy jsou supeeer! Mě se to nikdy tak nepovede....prosím prosím o tutorial. Chci to taky tak! Já vyrážím na majáles dnes v Pze, má pršet, koukám, že vy jste měli krásné počasí. Tak snad moc nezmoknem a užijem si taky :)

    http://blondesdiar.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  41. Knížka Dokonalý make-up vypadá zajímavě a cena ještě zajímavěji, asi navštívím Central :)
    Jinak problémy se zuby ti nezávidím, taky už jsem párkrát mlátila hlavou o zeď. Hlavní je, že už máš klid (snad na hodně dlouho)!

    OdpovědětVymazat
  42. Hned u první fotky ještě než jsem začala číst jsem si říkala, zda jsi boty a nápoj sladila nevědomky. :-D Vypadáš tam nádherně, moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  43. v tom outfitu ti to strašně moc sluší :) já se na Majáles chystám příští týden :)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Mii,
    dnes jen krátce :). Článek hezký a hlavně Tvá kabelka :). A co se bolavého zubu týče, jsem ráda, že jsi v pořádku.

    Pěkné čarodějnice !
    Tvá Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  45. Páni,hrozně ti to na první fotce sluěí)

    OdpovědětVymazat
  46. moc ti to sluší)) o víkendu jsem si v F&F pořídila baleríny a kabelku, baví mě tam nakupovat))

    OdpovědětVymazat
  47. tak hlavne odpocivej, at je ti lepe!
    a pokazde obdivuju tvoje krasny vlasy!!ach:)
    zvu te na Giveaway o kozenou kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  48. Moc ti to sluší:) hrozne se mi líbí tvoje košile:) černocerne outfity nosím taky rada:) a hlavně ze ted uz té to neboli:)

    OdpovědětVymazat
  49. moc ti to sluší, snad na všech fotkách! :)
    pěkný outfit, líbí se mi jak je celý černý a vínové lodičky malý barevný detail :)

    OdpovědětVymazat
  50. Ty tvoje vlasy ach! <3 a krásný oufit, také miluju černočerné outfity a něčím oživené :) a přeji at ti je jen a jen lépe :)

    OdpovědětVymazat
  51. Je dobře, že je ti už lépe :)
    Já tak nějak teď řeším bolesti mého každoděního života ;)

    OdpovědětVymazat
  52. celocerny outfity jsou fajn, ale urcite ne, kdyz tomu das vinovy lodicky :D

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Mio :)
    tvůj outfit se mi moc líbí, sukně ti moc sluší, ale být tebou bych zkusila jiné boty, třeba šněrovací, krásně by ti prodloužily nohy. Při prohlížení tvých fotek mě napadlo, jestli bys nechtěla zkusit nějakou barevnější sukni "áčkového" střihu do pasu. Dělají skvělou postavu a hlavně nezkracují nohy, jako některé kalhoty. Ber to jako návrh, samozřejmě záleží na tom, co se líbí tobě :) Jinak krásný blog a hlavně super kosmetické články :)

    OdpovědětVymazat
  54. Sluší ti to, outfit je skvělý:)
    Dobře že je ti už lépe,já mám ze zubařů fobii xD

    OdpovědětVymazat
  55. Moc ti to sluší! Šatičky jsou moc hezké, možná bych být tebou zaexperimentovala s punčocháči - nějaké extravagantnější. Jinak vlasy máš naprosto úžasné.. Přeji brzké uzdravení! :)

    OdpovědětVymazat
  56. ty kudrnaty vlasy ti moc slusej :)

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj, tak se brzy vyleč, vím jak je to nepříjemné... :(

    a pokud má ještě někdo rád Mariannan jako Mia, podpořte jí v hlasování o cestu do Barcelony a ještě můžete vyhrát 500 E na nákup :)

    http://www.fashiolista.com/dynamic-contest/mango_blogger_battle/?utm_source=mariannan&utm_medium=bb_mango_blog&utm_campaign=bb_mango_blogger_lp

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Mio,
    tak koukám, že jsem nebyla sama, kdo o víkendu lítal po nemocnici. Od pátku jsem lezla po zdi kvůli bolesti horních i dolních zubů, tváře i ucha. Začala jsem na orl, pak pokračovala na neurologii a skončila na zubním. Tam jsem strávila skoro 3 hodiny. Následovalo vrtání, rentgen a nakonec trhání horní osmičky a šití. Teď mám plnou pusu aft a beru Aulin. Tak snad už to bude jenom lepší. Přeji pěkný květnový den a spoustu dalších outfitových i kosmetických nápadů. Z Plzně zdraví Kačka :-)

    OdpovědětVymazat
  59. ako môžeš od včerajška do dnes naspať MINIMÁLNE 24 hodín? tvoj deň má viac hodín ako môj? :D blondínka ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní02.05.13 8:05

      Řekla bych, že to znamená, že spala celý den ;)... To je záhada, že? :P

      Vymazat
  60. Povedenej outfit :), ale nejvíc ti to sluší na fotce z domácího prostředí.
    Jinak jak píšeš o zubu, tak vím přesně, o čem mluvíš. Nedávno se mi takhle opět klubal moudrák a udělal pod tím záněť, bolela mi celá levá čelist a celý patro..spolknout jídlo pro mě bylo za trest. A přesně jak říkáš - je to skvělej pocit, když nic nebolí. Člověk si toho začne vážit.
    Tak ať zase dlouho nic nebolí!

    OdpovědětVymazat
  61. Krásné fotky! :) Také jsem měla asi před měsícem strašný bolesti zubu, opuchala mi celá dáseň, hrůza! Naštěstí mi vždycky na hodinu zabraly prášky, ale stejně jsem musela 4x k zubaři a po dalším týdnu mě to až přestalo bolet. Už jsem ani nedoufala, že by mě přestal bolet :D Tak hlavně, ať už tě ten zub nebolí! :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  62. Ty lodičky jsou nádherné. :)
    Doufám, že je ti už dobře. Zuby jsou nejhorší bolest a vím, o čem mluvím.

    OdpovědětVymazat
  63. Představ si, na Majálesu jsem tě potkala (dokonce jsem seděla na lavičce za tebou :-D)... akorát jsem si nebyla jistá, zda jsi to ty, protože tvůj blog tak často nesleduji :)
    Linda S.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡