22.4.2013

Chtěla bych Vám poděkovat za konstruktivní kritiku v komentářích k outfitu v minulém článku. Evidentně se mi asi moc nepovedl, ale někteří mi dali opravdu užitečné tipy, jak bych to mohla udělat jinak a lépe, za což jsem ráda. Nemám problém přijmout názor a radu, když je myšlena v dobrém úmyslu. Přesto budu troufalá a dnes zveřejním outfit další. Avšak ten je  o dost nudnější - klasický školní. Vzala jsem si na sebe nové ombré džíny a užívala si dnešní slunečné jaro. Dnes mám hodně učení (píšu dnes, ale je půl jedné ráno, uf), takže nebudu moc upovídaná, jen jsem se chtěla ozvat a popřát Vám hezké úterý. V příštím článku bude jen dekor. Nafotila jsem další, téměř hotovou, část mého pokoje. Těším se na Vaše reakce!

DSC01709

Brýle TallyWeijl, tričko Camaieu, sestřino sako House, náhrdelník Pimkie, kabelka Mango, náramek Vj-style.com, džíny Mohito, pásek FC, loaferky House.
DSC01714

PS: Jinak jsem ještě chtěla dodat něco, co už jsem psala v komentářích u minulého článku. Tento blog není modelky, kterou fotí profesionální fotograf, ale obyčejné holky, kterou fotí, v rychlosti ze školy, kamarádky. Takže proto jsou fotky outfitů takové, jaké jsou - krátké nohy, přesvícenost, neostrost, apod. Nejsou nijak ukázkové, ale mě baví psát o všem, čím se obklopuji a co se mi líbí. Netvrdím, že píšu módní/lifestylovou/kosmetickou bibli a už vůbec ne, že jsem módní expert. Pouze píšu o tom, co mi dělá radost a kdo jsem doopravdy já. Pokud se Vám jakýkoliv typ článků nelíbí, klidně je přeskakujte nebo blog nečtěte. Neztrácejte čas tím, co se Vám nelíbí a obklopujte se tím, co Vás baví. Já si chci psát o čem chci, dokud mě to baví. :)

89 komentářů:

  1. looking georgous! Already following u here and on fb :) Would love if u do the same; xoxo

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší :) A dost závidím to sluníčko, u nás celý den pršelo :P :/

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší, krásný :) A minulej outfit byl taky na jedničku, nenech se rozhodit.
    Syrion Divine blog

    OdpovědětVymazat
  4. Miuško, máš super blog a určitě je to jeden z nejlepších českých blogů. Moc mne baví právě Tvoje originalita a to, že se nebojíš být "svá". Jak řekl Osho: "základním lidským právem je být sám sebou....", takže se nenech vyvést z míry kritikou, nikdy se nezavděčíš všem, ani kdybys byla na 1000% perfektní! Pokud někdo kritizuje někoho jiného, je to tím, že má dotyčný problém sám se sebou.

    Moc Ti fandím a těším se na každý Tvůj nový příspěvek :)!!!

    PS. Tvůj dnešní outfit se mi moc líbí, pastelové barvy jsou pro Tebe jako stvořené!

    Aja
    www.beautypedia-byaja.com

    OdpovědětVymazat
  5. i like everything, jeans are best;)
    http://joannasylvia.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  6. jsi krásná a moc! :) kombinace tmavé modré a růžové je skvělá, líbil se mi i ten předchozí outfit...tak pokračuj v tom co děláš a buď pořád tak svá jako doteď, to je to nejlepší <3

    OdpovědětVymazat
  7. Ty džíny jsou skvělé, budu se muset stavět v našem ústeckém nově otevřeném Mohitu! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hrozně se mi líbí tvůj postoj ke kritice! Je pěkné když někdo někomu dá užitečnou radu, ne jak někteří, kteří záměrně kritizují, jen aby někoho urazili. Mě se tvůj styl moc líbí! Tyhle džíny se ti moc moc povedly, celkově ti to moc sluší a už se nemlžu dočkat dalšího článku :) jsi opravdu jedna z mála blogerek, u které si nenechám ujít ani jeden článek :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. páčia sa mi takéto ombré džínsy ale ešte som ich nikde nevidela :/ sako je dokonalé aj všetko ostatné! ;) super

    OdpovědětVymazat
  10. Toto je presne moj styl obliekania...balerinky, rifle a sacko :-) pristane ti to!

    OdpovědětVymazat
  11. Pravda,že tohle je už víc "tvůj styl" jak si ho pamatuji. :) V jednoduchosti je krása a já jí mám moc ráda vždyť víš! :) Mě tvůj blog hodně baví ztratil na takové "upravenosti" a je takový víc živější a přibližuje čtenáře blíž k tobě. :) A co,že máš fotky focené kamarádky mě se i tak líbí fotí lépe než můj bratr někdy. :D :)

    OdpovědětVymazat
  12. I když je to jen "obyčejný školní" outfit, vypadáš skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní23.04.13 7:12

    A právě pro to nás tak inspiruješ, protože nejsi modelka, ale obyčejná holka, jako většina z nás :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní23.04.13 7:12

    Super! Tohle je pro Tebe jako dělané, vysloveně Ti to sluší.. to minule byl fakt úlet, co Ti přidal zbytečně 10 kilo :-)

    Jinak.. být tebou, tak ty komentáře na hranici vulgarity vůbec nezvěřejňuji, to fakt píší lidi, co mají problém sami se sebou, nicméně ty příspěvky typu " Miušku, ty máš nej, nej blog a i ten minulý outfit byl skvělý! apod... noo.. tak to bych tedy brala taky s rezervou :-)

    Obzvlášť, když mám pocit, že tak 90% děsně chválících holek k tomu neopomene vždy přidat odkaz na svůj blog :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní23.04.13 7:41

    zlato mas pravdu.zivot je dost kratky,abychom se ve volnym case zabyvali necim,co nas opravdu nebere.ty jsi ale best!líbi se mi,ze se nebojis zkouset nove veci a jsi sama sebou.jen tak dal.Libby ps:to sacko je bomba

    OdpovědětVymazat
  16. Karolína23.04.13 7:58

    krásny outfit, veľmi ti to pristane! :) a miuš, chcem sa spýtať, ešte stále študuješ španielčinu? nechceš spraviť nejaký článok o škole, prijímačkách a pod.? veľmi by mi to pomohlo, krásny deň! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc ti to sluší Miuš :) Líbí se mi sáčko, botky a celkově je outfit moc hezký a moc ti sluší :) Těším se na článek s dekorem další část tvého bydleníčka :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojky Mio!
    Já si myslím, že to co děláš, děláš opravdu ráda a s láskou, já tvůj blog sleduji moc ráda :-)

    Jsi sympatická slečna, máš skvělý styl - jak dekor, tak outfity se mi moc líbí.(Dneska mám v plánu zajít se podívat do Housu na ty botky.)

    Buď stále svá, dělej co Tě baví a dále nás inspiruj! :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Tohle mi k tobě sedí mnohem víc, moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  20. Tady ti to opravdu moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Anonymní23.04.13 8:39

    Oceňuji tvůj milý a přátelský přístup, a to, jak příjmáš kritiku (ikdyž hnusně napsanou) :)
    Tento outfit ti sluší mnooohem víc :) Sedí ti takhle jemné barvy a všechno takové míň extravagantní :)

    OdpovědětVymazat
  22. Hrozne se mi líbí ty ombre kalhoty:) i to růžový sáčku k tomu:) moc ti to sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  23. ty džíny jsou naprosto dokonalý! tohle Ti sedne daleko líp ;-))

    OdpovědětVymazat
  24. Anonymní23.04.13 8:53

    tenhle styl se mi moc líbí a tobě sluší:-)
    Káťa

    OdpovědětVymazat
  25. Pavlína Trošková23.04.13 8:53

    Tentokrát je to lepší, ale pořád si myslím, že na sladění oblečení prostě ten cit a vkus nemáš (ovšem pořád lepší než česká uniforma - nekvalitní džíny a sportovní bunda, že).
    Jo a ty brýle jsou na mě moc mouchoidní až pipinkovský.:) Ale sluší ti víc než letecký, který ti dle mého nesednou vůbec.

    OdpovědětVymazat
  26. Máš úžasné vlasy a tento outfit ti pristane.
    S tou kritikou si nerob starosti. Pokiaľ je konštruktívna a v niečom ti pomôže, poradí. OK. Ale keď sa niekto nevie slušne vyjadriť a len urážať a nedaj bože ešte ako anonym, kašľať na neho. Mám rada tvoj blog a teším sa na ďalší kúsok tvoje izby :) Mám rada izbové články :) Pekný dník

    OdpovědětVymazat
  27. tak tento outfit sa ti naozaj podaril :) tie džíny vyzerajú super, väčšinou sa mi ombre veci nepáčia, ale na týchto je to také decentné.

    OdpovědětVymazat
  28. Ty ombré džíny jsou božské! :) Sekne ti to.
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  29. Anonymní23.04.13 9:17

    Mio, sluší ti to, víš i když třeba ten včerejší outfit se ti třeba nepovedl, stejne tě už beru jako skoro celebritu a kdybych tě potkala na ulici rozhodně bych neřešila tvůj outfit ale to že tě vidííím :D navíc ty si sama o sobě hezká takže ti sluší vše :) A přijde mi že jsi z tech hate komentářů špatná, neříej že ne, a ani se ti nedivím tohle mi taky dokáže skazit den, i když si řeknu přece mi nějaky komentáře nezkazí den, ale nezapomínej že ty HATE komentáře stejně a pořád píší holky co zrovna ten den třeba neměli podle představ, nebo mají nějaký mindrák a potřebujou si to na někom vybít a poslat tu náladu dál ;) přeju ti pevný nervy a nenech si zkazit chut k blogování :) Z.

    OdpovědětVymazat
  30. Velmi super, tie dziny su skvele. Mam rada klasicke, jednoduche outfity.

    OdpovědětVymazat
  31. Tyjo ty dříny jsou super, asi ti je závidím :D z hnusné kritiky si nic nedělej, ty lidi jsou hloupí

    OdpovědětVymazat
  32. Tehle outfit je párádní!:))Kalhoty jsou super, krásně ti sedí a celkově je to prostě za 1! A že byl nudnýý, jak píšeš mi nepřííjde:)

    OdpovědětVymazat
  33. love that outfit so much:) those pants with the ombre effect are really cool! we're still waiting for the sun here... =( looks like you have better weather. lots of love xx

    OdpovědětVymazat
  34. toto ti vyslo :) krasne nohavice

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  35. Miuš, nechceš udělat něco o tvém zdravém životním stylu, díky kterému jsi zhubla? :) Myslím, že před létem by se to hodilo nám všem :D :)

    OdpovědětVymazat
  36. Je úžasné, jak dokážeš oddělit strohou a hloupou kritiku od té konstruktivní a smysluplné :) nad všechno se povzneseš s lehkostí a za to Ti tleskám!
    Jinak to sáčko je boží a ombré džíny také :)

    neverfullcloset.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Tohle už je mnohem lepší než minule, ale ani teď se mi moc nelíbí kalhoty. Přijde mi, že ti takový střih a barevné provedení nesluší. Džíny jsou příliš úzké, takže tě zbytečně obepínají a opticky rozšiřují, takže pak vypadáš, že máš hodně masivní spodní část těla.

    OdpovědětVymazat
  38. Týjo, fakt paráda :-) všechno ti perfektně sedí ;-) a jasný, kašli na to co píšou .. nevím, ale mě se tvoje fotky právě líbí...

    OdpovědětVymazat
  39. Proti krátkým nohám na fotkách existuje jednoduchý trik-nefotit postavu z výšky očí, ale z podhledu (třeba ve dřepu..) :)

    OdpovědětVymazat
  40. Mně naopak příjdou ty ombré jeany úplně bezvadné! Sama bych si je koupila, kdybych je někde v Brně viděla :) Ale co se týče toho zbytku, tak já nevím - sladila bych do jedné barvy sáčko, kabelku a boty, působí to takhle na mě hodně roztříštěně. Nicméně od posledního outfitu palec nahoru! (ačkoliv si myslím, že to jak jsi tu byla jednou celá v černé bylo úplně nepřekonatelné a fakt moc povedené :))

    OdpovědětVymazat
  41. ještě bych Ti oblékla světlé tričko, nemůžu si pomoct ale na blondýnkách miluju všechny světlé barvy :) jinak Ti to moc sluší, kalhoty jsou super!!!

    OdpovědětVymazat
  42. Osobně mám pocit, že zrovna tobě by slušel i pytel od brambor a i když, třeba i díky věku, mám vkus maličko odlišný v některých případech, rozhodně to neznamená, že by to tobě třeba neslušelo, nebo že bych musela nevybíravě kritizovat. Ostatně, přesně, jak píšeš, konstruktivní kritika člověka posouvá dál, časem už jsem přestala řešit komentáře typu vypadáš jak ušatá zubatá opice :D....Na druhou stranu ti rozumím, že to člověka mrzí, i když si řekne, že měl třeba zrovna někdo blbou náladu.
    Co se týká fotek, právě opravdovost mě na blozích baví, nemám ráda takové fashion blogy, kde se bloggerka nastajluje a jde se někam vyfotit a pak se převlíkne :D, já taky fotím outfity tak jak jsem, když odněkud jedeme nebo tak, mám akorát výhodu v manželovi, který má dobrou techniku a umí s ní zacházet :).Paradoxně si ale myslím, že s kvalitou fotek si nemusíš vůbec lámat hlavu, protože třeba u mě je nejčtenější článek na skok v obchodech, kde jsem fotila fotky mobilem :D, z toho soudím, že na tom až tak nesejde :).Tvůj blog je mým jedním z nejoblíbenějších a proto se těším na další příspěvky a přeji hodně pozitivní energie při čtení negativistických žvástů ( a ne, tím fakt nemyslím slušnou kritiku ;).
    Ještě dodám, že tento outfit se mi na tobě líbí barevně, sáčko ti sluší a moc se mi líbí džíny.

    OdpovědětVymazat
  43. Kočka! ;) akorát se mi nelíbí ty brýle, ale to už je asi o vkusu každého... na dekor se těším! a mám tě ráda, super, že zase přispíváš často ;)

    OdpovědětVymazat
  44. Lososová farba ti veľmi pristane, a džínsy sú super...mne sa páčil i predošlý outfit, nesedeli mi iba čierne topánky a kabelka. Presne ako hovoríš, si neobyčajne-obyčajná mladá dáma z mäsa a kostí, ktorá rada bloguje a píše o tom, čo ju baví:) Drž sa!

    Hobby image andcolor consulting http://krasavnutri.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  45. Lepší obyčejné fotky, než nic Mio:-) a náhodou se mi moc líbí dnešní outfit. Nejde o to, abys byla vyfocená jako dlouhonohá gazela odspoda, ale abys nám ukázala, cos na sobě měla a to fotky splňují. A fotky, co děláš u produktů a recenzí jsou náhodou krásné.

    OdpovědětVymazat
  46. Moc hezký outfit. Líbí se mi sáčko :) V.

    OdpovědětVymazat
  47. Minule jsem psala, že se mi ten outfit líbil, ale tenhle se mi líbí ještě víc :)..nejlepší jsou asi džíny a ten přívěsek :)!

    OdpovědětVymazat
  48. tak tohle se mi líbí moc :)

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  49. To sáčko má nádhernou barvu. Tady ti to moc sluší. Úplně na mě z fotek dýchá to krásné jarní počasí a nálada :-)

    OdpovědětVymazat
  50. outfit je pekný, píšeš,že nudný školský, ale mňa popravde viac zaujímajú "nudné školské" ako všetky iné :) ombré rifle su super a ružové sačko dodáva na ženskosti. Vydarená kombinácia :)

    OdpovědětVymazat
  51. Super outfit Mia, veľmi ti to pristane, si taká pekná a prirodzená a neodvážim sa ani napísať niečo negatívne, pretože máš pravdu, nie je to blog modelky, ale normálnej baby, ktorá robí to, čo ju baví. A okrem toho, z minulého článku, by som najradšej od tých anonymov, ktorí tam kritizovali, vyzbierala aspoň po jednej fotke ich outfitov, alebo ich odfotila len tak na ceste do školy alebo práce, ako vyzerajú...a verím tomu, že by to možno boli horšie katastrofy a idú tu kritizovať iných.. každý nosí to, čo sa mu predsa páči.. :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  52. Mě tenhle outfit rozhodně nepřijde nudný, naopak ti moc sluší a přijde mi, že tenhle styl ti sedí mnohem více než ten v předchozím článku. A ty ombre džíny jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  53. Já si narozdíl od Pavlíny nemyslím, že bys neměla cit a vkus na sladění oblečení... určitě v tom pokračuj, čtu Tě nejraději! :-)

    OdpovědětVymazat
  54. Outfit je veľmi pekný! :) Tie ombré nohavice sú úplne úžasné a veľmi ti pristanú :)

    OdpovědětVymazat
  55. Pôsobí to na mňa tak jarne, takže super určite. Ombré rifle to celé obzvláštňujú :)

    OdpovědětVymazat
  56. tie nové jeany sú teda paráda!

    OdpovědětVymazat
  57. Krásný look moc ti to tu sluší, sluší ti růžová)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Mii,
    v jednoduchosti je krása a toto heslo nesl Tvůj krásný outfit :). Jen bych volila džíny jednobarevné v té první tmavší barvě :). A jelikož moc loaferky nemusím tak bych volila balerínky v barvě sáčka :).
    Na další článek z oblasti dekor se moc těším :).

    Měj se krásně !
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  59. Určitě je to mnohem lepší než minule. To jsi bohužel opravdu šlápla vedle. Ale přesto mi to moc barevně k sobě nesedí, obzvlášť ta kabelka. Hlavní však je, že ses cítila dobře ty!!! :-) Móda je o sebevyjádření a pokud to takhle cítíš, tak to tak nos. Kdyby se slečny v ČR oblékaly alespoň takhle, tleskala bych.

    OdpovědětVymazat
  60. Tenhle outfit se mi opravdu hodně líbí, moc ti to sluší :)!

    OdpovědětVymazat
  61. Souhlasím s Tebou ! :)) Sluší !

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Páni, tohle ti vážně moc sluší! Už se nemůžu dočkat na další článek! :-)

    OdpovědětVymazat
  63. Moc ti to sluší, hlavně ty ombré kalhoty jsou přímo úžasné:-). Jen je vážně škoda, že Mohito není i v Brně :-/.

    OdpovědětVymazat
  64. Ty džíny jsou fakt super!

    OdpovědětVymazat
  65. Výrazný detail jsou kalhoty, jsou úžasné. Celý outfit je povedený. Jen výhradu bych měla ke kabelce. Hnědá na kabelce je už kontrast a volila bych třeba spíše nějakou růžovou, bílou nebo tmavě modrou :)

    anasglamour.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  66. to sako a hodinky vypadají suprově:)

    OdpovědětVymazat
  67. Z těch rýpavých komentářů je mi zle, otevřete oči, projděte si české ulice a třeba zjistíte, že se Mia obléká lépe, než 90 % české populace. Mia nechce být trend setter, jen prostě ukazuje outfity na denní nošení, což mně osobně přijde super. Jsou to běžně dostupné věci, nebaví mě blogy z věcmi luxusních značek. Jen tak dál Mio, nenech se odradit!

    OdpovědětVymazat
  68. Mě se právě líbí, že jseš úplně normální holka ( i když máš postavu české modelky)
    a ty ombré rifle jsou perektní! Já si je v orsay zkoušela (za 400Kč) a vubec mi nesluší :( Mám nohy do X a uplně to vylezlo :D

    OdpovědětVymazat
  69. I když se mi líbil poslední outfit, tento je ještě lepší!

    OdpovědětVymazat
  70. Ty džíny jsou skvělé a loafers také! :)

    OdpovědětVymazat
  71. Máš k tomu všemu nádherný postoj! Takových milých holek není moc, jsi šíleně sympatická :) a je dobře, že to bereš pozitivně!
    Ty ombre rifle jsou skvělý, přechod mezi barvami je nenásilná a to se mi líbí :)

    http://secretofsparkle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  72. Tak ty jsou hezký, ty kalhoty :)

    OdpovědětVymazat
  73. ty džíny jsou fakt krásný, udělala jsi dobře, že sis je pořídila :)

    a ty lidi neřeš. oni mají pořád co závidět. kdyby jsi měla fotky výstavní a outfity dokonalý, našli by si zase něco jiného, za co by tě zkritizovali :)

    OdpovědětVymazat
  74. moc ti to sluší, máš dobrý vkus :)
    nikto nie je predsa dokonalý, ale pokúšať sa o to treba neustále, pracovať na sebe tak do toho :)

    OdpovědětVymazat
  75. Anonymní24.04.13 1:04

    ať žijou "nudné outfity", já je mám nejradši :)

    OdpovědětVymazat
  76. tento outfit ma veľmi zaujal,podla mne je dost super :-))

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Mia, tento outfit je krásny, veľmi sa mi páči kombinácia tmavomodrej a lososovej aj tie džíny. Myslím si, že takmer 0% z ľudí, čo písali tie hnusné komentáre chodí denne do školy tak krásne oblečená ako ty :)) pôsobíš milo a priateľsky. Držím ti palce a hlavne neprestávaj písať blog! :D

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Mia, úúplne úprimne sa mi tento outfit veľmi páči, tá farebná kombinácia tmavomodrej a lososovej, ako aj džíny. Na to, že fotíš svoje bežné denné outfity sa fakt krásne obliekaš a pôsobíš veľmi sympaticky.:) Držím palce a neprestávaj písať! :D

    OdpovědětVymazat
  79. Velmi hezký uotfit. Je pravda, ža ten minulí mně moc nenadchl. Můžunse zeptat kolik měříš a vážíš?

    OdpovědětVymazat
  80. Tento outfit je velmi povedený. :)

    http://www.miraculousstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  81. Mio, fandím Ti :). Jsi skvělá, že si špatné komentáře nebereš k srdci a pokračujesš v další focení outfitů :). Moc Ti držím palce a jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  82. Moc se mi líbí to sáčko a celkově moc povedený outfit já bych jen místo nízkých bot vzala třeba na boty na klínku nebo nějaké neutrální lodičky mělo by to pro mě o něco větší šmrc jinak paráda :-)

    OdpovědětVymazat
  83. Celkom ma sklamalo, ze si neuverejnila moj komentar, nebolo v nom nic hanlive, ani urazlive, iba som ti napisala, ze pre modu nemas cit a tvoj outfit neurazi-nenadchne, ze do veci proste nedokaznes vdychnut nic originalneho a zaujimaveho. Ale no co, aspon ty si si to precitala. P.S.: Nemyslim to v zlom.

    OdpovědětVymazat
  84. Nadherný outfit, myslím si, že pokud jde o oblečení a styl, neexistuje žádná rada...každy mame jiný styl a hlavní je, že pro nas je tím pohodlným a nositelným...choulostiva vec...

    OdpovědětVymazat
  85. nudnější? rozhodně ne :) ty jeany si vybrala skvěle!

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡