19.4.2013

Dnešní článek je o nových věcech. Berte to jako malé tipy na nákupy. Já včera přemýšlela, že si dám s nakupováním stopku, něco jako 100 days spending ban (já bych ale víc než 30 nevydržela), pokud už jste o tom někdy četli, ale do cesty mi vstoupily tak výhodné nabídky ke koupi, že se bojím, že bych něco takového nevydržela. Myslím si, že jsem super nákupčí na slevy, ale musím na to mít fakt náladu. Jsou dny, kdy si chci zoufale něco koupit, ale všechno je najednou příšerný a drahý, znáte to. Nesmíte zkrátka chtít, ono si Vás to najde samo, jako je tomu často i v životě.

Jestli máte rádi styl Kenzy, Mariannan, Victorie Tornegren, apod., utíkejte do Mohito! Už dlouho mě žádný obchod celkově tolik nenadchl (posledně to byl Reserved, předtím House, jinak nuuuďo). V Ústí nad Labem tento týden otevřeli novou pobočku. Dnes jsme se tam šly s kamarádkou ze zvědavosti podívat a já se ocitla v sedmém nebi. A právě v Ústí mají (do neděle 21.4.2013) -30% slevu na všechno, takže jsem hned při příchodu věděla, že si něco odnesu, zvlášť, když jsem měla za sebou tak náročný týden ve škole. V obchodě jsem strávila skoro hodinu. Nemohla jsem se rozhodnout, co si dřív vyzkoušet a s čím pak jít k pokladně, aby má platební karta nehlásila error. Nakonec vyhrála kabelka, která mě zaujala hned na první pohled. A znáte ten pocit, když se Vám něco někde líbí, ale nevíte, a pak na to doma a všude stále myslíte, dokud si pro tu věc nejdete a hle, zjistíte, že je vyprodána! Tak to je přesně tahle kabelka až na to, že jsem si jí vyfouknout nenechala. Byla poslední a byl to osud. (Amen. :D) Konečně také kabelka od jiné značky než Mango. Její cena je necelých tisíc korun a já ji koupila asi za 650,- Kč. Je černá, prostorná (vejde se do ní formát A4), kombinace koženky, kůže a lá krokodyl a semiše se zlatými kovovými detaily. Řetízek s uchem přes rameno jsem objevila až doma a vypadá na kabelce celkem pěkně, co myslíte? Přijde mi, že jí byla inspirací ikonická Hamilton kabelka od Michaela Korse.
DSC01557 DSC01552 DSC01554 

Zblbla jsem i mé dvě kamarádky a zítra jedu do Ústí znovu, tentokrát na výlet a jako průvodce. Myslím si, že ale stejně skončíme v Mohito a já budu odolávat, abych si nekoupila žádnou z věcí níže, které jsem dnes v obchodě stačila zaregistrovat.
mohito wish moh 
DSC01377 
jarní svetr, C&A, 225,- Kč ve slevě

DSC01508 
džínová košile, Sheinside

DSC01550 
klasické hodinky Casio ve stříbrné variantě (spolupráce s hodinky-365.cz)

DSC01537 
objednávka z Chicnova: náhrdelník, galaxy náramky, galaxy náušnice

DSC01592 
brýle a lá Nicole Richie, Tally Weijl, 55,- Kč ve slevě

DSC01531 
Nedávno jsem měla to štěstí se opět po dvou letech dostat na Estée výprodej kosmetiky, kde jsem ulovila pár kousků za 30-20% původní ceny. Některých produktů se ale nejspíš vzdám. Buď mi nakonec nesedí odstín (rtěnka) nebo už mám doma něco dost podobného (tvářenka). Pro více informací sledujte můj facebook.

DSC01547
Dvě novinky značky Bioderma: Sébium Global bojující proti akné a nedokonalostem + Sébium Al korektor (2 v 1) na zakrytí všech nedostatků. Poctivě je teď testuji. Výsledky dám vědět.

Jak se Vám líbí má nová kabelka? Znáte značku Mohito?
Zaujalo Vás něco z mých nákupů? Co považujete za svůj rozhodně nejlepší nákup v poslední době?

79 komentářů:

  1. O téhle značce jsem neslyšela, a ta kabelka je krásná <3 A můj nejlepší nákup za poslední dobu? Asi to bude sekáčový úlovek-krásný jarní kabátek, který je úplně nový :)

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní věcičky Miuško :) taška se mi líbí moc a vůbec se ti nedivím, že si těžko odolávala těm věcičkám s Mohita :) jsou krásné!

    OdpovědětVymazat
  3. Značku neznám, kabelka perfektní, co více dodat :)Dina.

    OdpovědětVymazat
  4. Miunko, tak ta kabelka je fakt luxusní, opravdu skvělý výběr, taky by se mi moc líbila <3

    OdpovědětVymazat
  5. Ta kabelka je skvělá! Přesně podle mých představ :) Škoda, že takovej krám nepostaví i v Mostě :( ani obyčejný HMko sem nedaj!

    http://secretofsparkle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. To znám když si chci něco koupit a nic se mi za boha nelíbí. :D :) Jinak ty klínky sou boží asi pojedu s Matějem do Ústí! :D :) Krásné úlovky! :) Můj nejlepší kup? Nový mobil .:D:)

    OdpovědětVymazat
  7. Kabelka je úžasná a miluju Mohito! Mám odtud asi patery šaty a nedám na ně dopustit! :)

    OdpovědětVymazat
  8. je to fakt super jak ted pisete, mate skvely vkus a jste prekrasna coz jsem dnes mohla presvedcit .-)
    - jedna z poradkyn z noveho mohita v usti :-D

    OdpovědětVymazat
  9. tak ta kabelka je naprosto dokonalá! :-) a jsem zvědavá na ty Bioderma věci! :-)
    GA o Tangle Teezer

    OdpovědětVymazat
  10. Ty věci vypadají moc krásně :) Určitě se tam budu muset zajít podívat. Ten obchod je normálně ve Fóru ?

    OdpovědětVymazat
  11. tu značku neznám, ale ta kabelka je naprosto dokonalá, přesně podle mých představ! :) a ten pocit, když něco v obchodě vidíš a hrozně se ti to líbí, potom doma přemýšlíš jestli to koupit nebo ne, rozhodneš se že teda jo..přijdeš a je vyprodáno - to znám moc moc dobře!:D ještě že sis tu kabelku koupila hned, tohle by byla velká škoda :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mohito miluju! Nakoupila jsem si tam taky pár věciček! :-) A pozor: Sleva 30% na špatně označené zboží! ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Kabelka byla opravdu dobrý kup a za tu cenu 1*

    OdpovědětVymazat
  14. Mohito patří pod Reserved, není divu, že se ti líbí oba dva tyto obchody.
    A jak je to s tím Estee výprodejem? Kde, kdy a jak to funguje?

    valerieswonderland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Do Mohita jsem se zbláznila už loni. Nebýt tohoto obchodu, v letních slevách bych si nic nepořídila. Naprosto ho miluji. Věci jsou kvalitní a výběr je opravdu široký. Kamarádka si tuhle kabelku pořídila a mám povoleno si ji půjčovat :-D Nemít tolik černých kabelek, sama bych ji neodolala.

    Možná tě zaujme můj blog, jelikož prakticky nakupuji hlavně v Mohitu, Reservedu a HM.

    style-quite.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. No teda kdyz vidím tu kabelku tak me celkem mrzi, ze jsem to tam vcera jen tak rychle proletla a upřímně me to tam ani nějak nenadchlo .... v pondělí to hned napravim a prozkoumam lepe :))) jinak ten svetr vypada take skvěle (zítra jedem do Olympie do Teplic) tak v C&A mrknu :)
    Moc pekne si nakoupila i tu kosmetiku ja zase sehnala dnes úžasné wedges sandálky v HM z 899,- na 200,- no nekup je viď :))) mám taky radost!
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Mohito nepoznám, ale tá kabelka je krásna:)

    OdpovědětVymazat
  18. ahoj, kde přesně je mohito obchod v ústí? zajdu se tam podívat :-)

    OdpovědětVymazat
  19. wow,ta kabelka je super, moc se mi líbí =)) já osobně tedy sháním nějakou světlou spíš, černé mám =)

    OdpovědětVymazat
  20. Taky krásná kabelka..Přesně od téhle značky mám kabelku taky...Jak jsem ji viděla, tak jsem se zamilovala a musela jsem ji míít:))

    OdpovědětVymazat
  21. Mohito jsem objevila při otevíračce nového Reservedu na Václaváku loni v červnu a hned jsem si odnesla krásnou peněženku... uplně jsi mě nalákala, asi se tam budu muset zase jít mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  22. Nápodobně, z Mohita jsem poslední měsíc taky nadšená! Přijde mi, že fakt ve většině obchodů je pořád to samý, třeba Háemko mě už fakt docela nudí..ale právě v tom Mohitu se mi fakt líbí spousta věcí; konečně něco trošku "inovativního" :))

    OdpovědětVymazat
  23. Na Václaváku je Mohito právě nad Reserved, je to v podstatě jedno a totéž. Kabelka je moc hezká, ale podobu s Hamiltonkou nějak nevidím, což vůbec nevadí, je hezká sama o sobě a za super cenu :)

    OdpovědětVymazat
  24. Krásná kabelka! Mohito a Reserved mě poslední dobou celkově dost baví. V Praze jsou na Václaváku v jednom obchodě, netušíte, jestli spolu mají něco společného?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní20.04.13 2:57

      Mohito je polská značka, takže si myslím že nejsou společné. Winnie

      Vymazat
    2. aj Reserved je poľská značka. D.

      Vymazat
    3. Mohito je značka, která patří pod polskou módní značku Reserved. Kolekce těchto dvou značek jsou si velice podobné. Samostatné obchody Mohito jsou pro nás spíše raritou, ale obchody Reserved dnes už nalezneme ve všech větších městech. Značka Mohito se zaměřuje především na dámskou eleganci, což se ji perfektně daří.

      Vymazat
  25. taška výborná! se tam snad zajdu taky mrknout:))

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné věci! Kabelka a svetr se mi líbí nejvíc:)

    OdpovědětVymazat
  27. Mohito jsem objevila poměrně nedávno. Zrovna včera jsem se vyskytla v tom na Václaváku a chytla jsem slevu 30% na všechno nezlevněné zboží. Barvy a střihy mě uchvátily (je pravda, že se to trochu podobá Reserved, jen barevně, kvalita a provedení je rozhodně mnohem lepší v Mohito). No a právě tady jsem udělala nejlepší nákup za poslední dobu - jedny šaty a jedna sukně.

    OdpovědětVymazat
  28. Kabelka je úžasná! :) Mohito znám, je to polská značka, máme jej u nás asi půl roku. :) Už jsem si stihla koupit úžasnou peněženku a nááádherné šaty, které jsou béžovo/světLe růžové a u krku mají jakoby udělaný límeček (ve tvaru náhrdelníků, jak se teď nosí) - je na nich všitý a je černý, tak to mě úplně dostalo. :) Věci tam mají úžasné, mít na to peníze, tak tam všechno vykoupím. :D

    OdpovědětVymazat
  29. Znám, máme to ve městě a kabelky tam jsou opravdu nadherne :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Kabelka je nádherná :)! A řetízek se na ni hodí :). Tenhle obchod, přiznám se, vůbec neznám, ale myslím, že bych si dokázala vybrat ;)
    Moje nejlepší nákupy v poslední době jsou rozhodně svetry z Marks &Spencer - kašmírový sleva z 2499 na 399 a další z 1299 na 299 Kč :)

    OdpovědětVymazat
  31. Kabelka me naprosto okouzlila!je vázne úžasná!:) ten obchod vůbec neznám,ale určitě bych si tam taky vybrala:)

    OdpovědětVymazat
  32. Anonymní20.04.13 2:07

    Ano ano, Mohito je dokonalé, taky jsem tam už zaregistrovaná. Je to polská značka a mají úžasně neotřelé kousky. Moc se mi tam všechno líbí. Taky už jsem byla v pokušení koupit si z tama kabelku, ale bohužel zrovna ta, která se mi líbila byla malá (nevešla se do ní A4). No a ty šatičky které tam měli v období plesů - nádhera. Winnie

    OdpovědětVymazat
  33. Kabelka je boží!
    Mohito je můj už snad nejoblíbenější obchod a kdybych mohla, obleču se v něm od hlavy až k patě :D Splňuje všechny mé předpoklady :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Aaaaj, ty hadí lodičky ;)

    OdpovědětVymazat
  35. Ta kabelka je dokonalá! A ještě za tu cenu.. Skvělý kup :)

    OdpovědětVymazat
  36. Anonymní20.04.13 8:28

    Ahoj Mii,
    kabelka je úchvatná ! Moc se mi líbí kombinace černé a zlaté :). Obchod bohužel neznám, ale podle ukázky musí být skvělý :).
    A co považuji za nejlepší nákup ? No, nevím jestli nejlepší, ale jelikož mi docházel krém na ruce od Essence ze zimní limitky, tak jsem před pár dny byla v Douglasu a koupila jsem si dva nové a cena 35 Kč za jeden byla velmi příznivá :).

    Měj se krásně !
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  37. Anonymní20.04.13 8:35

    Ta kabelka je tak krásná! udělala jsi dobře, že sis jí koupila. Kéž by bylo Mohito i v Brně. Petra

    OdpovědětVymazat
  38. o tej značke som ešte nepočula :D
    inak sveter, košeľa a kabelka sú krásne! :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ta kabelka je prostě dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  40. najskvelejšia najsuper nádherná kabelka!

    OdpovědětVymazat
  41. Ta kabelka je nádherná! :) Jako všechny ty věci co sis pořídila.

    OdpovědětVymazat
  42. kabelka, hodinky, brýle, košile....tohle jsou moji favoriti :) Miluju tvoje články :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  43. všechno je super, ale ta košile je nejlepší na světě !!:) tu ti i závidím :)

    OdpovědětVymazat
  44. Tak o tom obchodu slyším úplně poprvé :)

    OdpovědětVymazat
  45. Kup si ty černé boty na klíku. Jsou úžasné :)
    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  46. Mohuto jsem objevila asi pred pul rokem a vzdy jsem nadsena! Saty, halenky, kabelky.. V soucasne chvili muj nejoblibenejsi obchod

    OdpovědětVymazat
  47. Krásná kabelka :) Nevíte, jestli je obchod v Brně? Na internetu mě to ukázalo Praha, Ostrava, Opava.

    OdpovědětVymazat
  48. Ta košile je dokonalá! <3 A značku Mohito neznám, nebo už jsem to někdy slyšela ale nikdy jsem tam nebyla ;)

    OdpovědětVymazat
  49. Mohito neznám. Ale už se moc těším na recenzi na Biodermu:)

    OdpovědětVymazat
  50. Ta kabelka je nádherná :).

    OdpovědětVymazat
  51. Ta kabelka je nádherná :).

    OdpovědětVymazat
  52. Ta kabelka je boží !!! Musím hned po neděli vyrazit do Prahy :-) I celkově oblečení mě zaujalo, díky ta tip :)) Martina

    OdpovědětVymazat
  53. Kabelka je naprosto úžasná, vážně skvělý vkus :)

    OdpovědětVymazat
  54. na tyhle vyprodeje estee take obcas chodim :) naposled jsme byla na podzim a nakoupila jsem si snad na deset let dopredu :D

    OdpovědětVymazat
  55. V Mohitu jsem si nedávno koupila košili a žabky. Kdysi bylo Mohito i v Centralu v Mostě, ale zrušili ho..

    OdpovědětVymazat
  56. Na SK Mohito nie je. Paci sa mi ten sveter z C&A. Je z kolekcie Clockhouse? Tusim sa zajtra zajdem nan pozriet :)

    OdpovědětVymazat
  57. ta kabelka je úžasná a za tu cenu :-o a moc se mi líbí i svetřík z C&A :-)
    jinak nějaký nenakupovací období plánuju už dlouho, tak uvidím...

    OdpovědětVymazat
  58. Mohito znám a strašně ráda tam chodím, naposledy jsem si tam pořídila košili s límečkem ozdobeným kamínky :) Ta kabelka je opravdu skvělá, moc se mi líbí, sama bych takovou potřebovala, akorát včera, když jsem byla nakupovat, jsem si ji vůbec v Mohitu v Ostravě nevšimla :(

    OdpovědětVymazat
  59. také tu podobu s MK nevidím...nicméně Mohito je super :)

    OdpovědětVymazat
  60. Kabelka je hezké, ale daleko víc mi zaujaly černé sandálky na klínku. :)

    OdpovědětVymazat
  61. Mohito jsem donedávna taky neznala, ale už několik blogů se o ní zmiňovalo a vážně nabízí krásné kousky za přijatelnou cenu. Užívej si nových věcí dosyta!

    OdpovědětVymazat
  62. Ta kabelka je krásnoučká! I ostatní věci se mi líbí, třeba svetr z C&A :)

    OdpovědětVymazat
  63. kabelka je fakt krasna :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  64. Mohito je fakt pěkný, hlavně se mi tam líbí doplňky a protože jsem Ústečanda, hodně doufám že tento krám nezkrachuje jako řada dalších ve Foru. :)

    OdpovědětVymazat
  65. Ta kabelka je úžasná! :) I ta košile. :) Už se těším až napíšeš jaké jsou ty novinky od Biodermy. Jestli budou dobré, tak si je taky koupím. :)

    OdpovědětVymazat
  66. Miuš, sakra, co mi to děláš? :D jsem si říkala, jak bych teďka měla šetřit, no ale protože se mi styl třeba právě Marianny děsně líbí, je ti asi jasný, že teď na ten obchod budu myslet ve dne v noci :D

    OdpovědětVymazat
  67. is this bag from polish shop mohito ??
    ttp://joannasylvia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  68. Anonymní21.04.13 7:03

    mio co studujes za skolu

    OdpovědětVymazat
  69. Kabelka je moc krasna:) zavist!! Navic je super, jak vyhodne je koupena

    OdpovědětVymazat
  70. No teda :) ta kabelka je vážne skvelá.
    http://sweetchillibykate.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  71. Mohito v Ústí? ajéje, to zase bude masáž pro peněženku :D ta kabelka se mi líbí mnohem více než Hamiltonka, je nádherná :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡