18.4.2013

Můj oblíbený make-up
Upřímně, je tomu pouze půl roku, co vím o tom, že značka Sally Hansen nedělá jen laky na nehty a příslušenství na manikúru. A nikdy bych proto nevěřila, že by mě make-up od této značky mohl natolik zaujmout. Poslední dobou se snažím dát stranou výrobky, které používám dlouho (ne-li roky), abych poznala více /pro mě/ nových produktů a značek, a třeba tak i v nějakém případě zahodila své předsudky. Někdy v únoru jsem na mimibazaru natrefila na tento make-up. Zaujala mě cena a taky fakt, že je součástí přírodní kolekce.

Your skin makeup foundation z řady Natural beauty inspired by Carmindy pochází z přírodní řady, jenž speciálně pro SH navrhla make-up artistka jménem Carmindy (překvapivě), která píše i svůj blog a přímo o její linii pro Sally Hansen se dočtete tady.

Make-up stojí 169 Kč ( nás je dostupný pouze na eshopu). Lahvička má něco přes 28 ml. Vydrží asi dva měsíce při denním komplexním používání. Vybrala jsem si odstín Ecru Beige, který je celkem dost světlý se žluto-šedým podtónem. Výborně mi sedí. (Mimochodem, je velice podobný odstínu NC15 u značky MAC.) Make-up je velmi lehký, tekutější, což oceňuji, jelikož moc nemusím hutné make-upy (někomu to může vadit) a při roztírání je tak trochu gelový. Obsahuje přírodní složky a má pleť vyživovat a pomáhat ji vypadat zdravě. Mně vyhovuje, protože kryje středně, rozjasní pleť a udrží ji pěkně vypadající (někdo možná bude asi tak pod 5-6 hod může mít potřebu se přepudrovat), ale není na pleti cítit (nevadí/nepřekáží) ani vidět, v čemž spočívá jeho největší kouzlo. Podle mě rozhodně stojí za vyzkoušení pro více typů pleti, hlavně kvůli jeho přírodním složkám a jemné konzistenci, díky níž se může v pořádku vrstvit. 
DSC01148 miunka
make-up v akci (ale v oblasti lícních kostí mám navíc bronzer)

Mini-nákup v Lush
V mém posledním článku, ve kterém jsem ukazovala svůj outfit, si dost z Vás všimlo taštičky z Lush, kterou jsem na nějaké fotce držela. Já jakmile se dostanu do Prahy, nemůžu tenhle obchůdek vynechat. Vždycky se vymluvím na to, že si chci jen k něčemu novému přičichnout, ale vždy ve výsledku odejdu alespoň s nějakou drobností. Za prvé nemohu odolat vůni, která mi dokáže i vylepšit náladu, za druhé, mi nový = nevyzkoušený výrobek udělá radost (takový ten pocit, když dostane dítě novou hračku) a za třetí, lush poradkyně (víly) jsou tak příjemné, ochotné a profesionální, takže vždy perfektně víte, co si přesně odnášíte, jak to použít a k čemu to bude nejlepší.
DSC01266 DSC01268 

Tentokrát jsem si pořídila pěnu do koupele z limitované jarní edice. Jmenuje se Always look on the bright side. Vystačí na 2-4 koupele (ale i víc!), stačí ji nadrolit v pytlíku na kousíčky a do vany sypat po částech. Nejen, že provoní celou koupelnu, ale i krásně hydratuje celé tělo. Moje nejoblíbenější pěna vždycky byla Comforter, ale tahle jí naprosto předčila! Úžasně voní po citrusech, tak moc, že mám při každém přičichnutí chuť si kousnout. Velká škoda, že jde o limitovanou kolekci. Doufám, že se příští rok zase vrátí.
DSC01271 DSC01273
zleva: Comforter, Modré z nebe a Always look on the bright side

A jako dárek jsem dostala vzorek čerstvé masky Banánmix. Ještě jsem ji nezkoušela, ale ta voní! Cítím úplně něco jiného, než jsem našla v ingrediencích (například nugát a marcipán), ale určitě si ji plánuji pořídit.
DSC01277 

A nakonec ještě malá aktualizace mého Lush skladu. Přesunula jsem vše do většího šuplíku, avšak mám pocit, že budu muset za chvíli vyprázdnit i ten druhý vedle. Ještě nemám v pokoji nic úplně hotové, to jsem celá já, avšak baví mě to a celé dekorování si opravdu užívám, když mám na to chvíli čas (což je asi největší kámen úrazu - nedostatek času).
DSC01282 DSC01280 DSC01278

34 komentářů:

  1. Kde jsi koupila to ramínko jak na něm máš ty náušnice? :) něco takovýho bych hrozně moc potřebovala ♥
    Hanny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano...taky NUTNĚ potřebuju to ramínko :) výborný řešení

      Vymazat
    2. To by mě také zajímalo. :)

      Vymazat
  2. ten šuflik plny lush produktov :O ♥

    OdpovědětVymazat
  3. krasne fotky :)
    http://eeverywomen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. wooow ja chci taky takový šuplík!:D Já miluju citrusové vůně do koupele! Je ta voda potom i tak barevná??:D

    OdpovědětVymazat
  5. Miuš, ja vždy obchádzam Lush obchod a odolávam túžbe tam vojsť hlavne preto,že vlastne vôbec neviem,čo hľadám:) Vedela by si mi doporučiť jednu-dve veci,ktoré sa na začiatok naozaj oplatia vyskúšať? :) A to dekorovanie si nielen užívaš,ale očividne ti aj ide!:)

    OdpovědětVymazat
  6. v tom suflicku ti to musi nadherne vonat :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. ty jo, ten lush šuplíček ti závidím!:) a škoda, že se dekorativní kosmetika sally hansen neprodává i u nás v drogériích:)

    OdpovědětVymazat
  8. Banánmix si rozhodně kup. Nenašla jsem nic srovnatelného, jedině MOM od Lushe samotného :) Jsou prostě nejlepší!
    PS. Joga S Bobbi Brown byla moc fajn, bylo to celé zajímavé, slečny příjemné a už se těším, až vyzkouším novou rtěnku!! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na tvojom mieste by som sa bála, že sa k tebe niekto vláme pri takýchto skvelých fotkách :) lush milujem, takže úplne chápem tvojej "závislosti". Tiež si vždy niečo nakúpim, aj keď do obchodu vstúpim s predsavzatím, že nič nechcem, lebo mám toho strašne veľa. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ta pěna vypadá opravdu božsky!!
    Ale stejně mě nic od Lush neláká :)

    http://secretofsparkle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. To ramínko s přihrádkama na naušnice je skvělá vychytávka, a taky bych ho potřebovala :)

    OdpovědětVymazat
  12. Hm , zajímávý tip ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Máš to všechno krásně uspořádané Miuš.. :) a barvička té peny je naprosto úžasná!

    OdpovědětVymazat
  14. já jsem to o Sally Hansen nevěděla do teď :)

    jinak ten LUSH šuplík! wow :D sama mám doma jen nějaké balzámky na rty a šampuk, nějak mě lush poslední dobou přestal bavit..

    OdpovědětVymazat
  15. Páni, to je slušná sbírka! :) Ta pěna vypadá nádherně, sice preferuji spíše olejíčky do vany, ale do téhle pěny bych šla snad u jen kvůli té barvě..
    Jinak jsem si nedávno založila blog, bude především o pečující kosmetice a kdyby měl kdokoliv chuť se mrknout, tak budu moc ráda :)
    somethingnewbyhelen.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. mě se zdá, že ten make-up ti barvou moc nesedí v porovnání s barvou na krku.. ale třeba to je jen zdání

    OdpovědětVymazat
  17. Wow, tak to je obrovská sbírka Lush :)! Vidím tam i sprcháč Snow fairy, ten vlastním také :), ale jinak mě lush moc neláká. PS: Jak to děláš, že ti to tady zase tak sluší :)...?

    OdpovědětVymazat
  18. Pro ten Lush šuplík bych vraždila :D!

    OdpovědětVymazat
  19. Taky jsem téhle pěně z LUSH neodolala a je úžasná! Dělá krásnou oranžovou vodu a voní mi nejvíc jako mandarinky. Navíc jsem zatím z poloviny udělala asi šest koupelí, takže hodně vydrží!
    Díky za skvělý článek! :-)
    Alena

    OdpovědětVymazat
  20. Páni ty toho máš, od Lush bohužel nic nemám, tak ti jenom tiše závidím. Jinak by jsi mohla někdy udělat třeba video jak skladuješ kosmetiku nebo článek :) když i tohle máš tak hezky uložené.

    OdpovědětVymazat
  21. To je krása, radost pohledět :). Máš to moc pěkně nafocené, vše. A ten makeup vypadá zajímavě.

    bourjoisgirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. jé sem nevěděla že sally hansen dělá i dekorativku :D měla jsem značku zafixovanou s laky na nehty

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Mii,
    vždy, když vidím ve Tvém článku Lush jsem nevím proč šťastná :D. Jinak článek jako vždy moc pěkný.

    Krásný víkend!
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  24. Makeup vyzerá dobre, ja som dekoratívnu kozmetiku Sally Hansen objavila minulý rok a kúpila som si rozjasňujúci primer. Ak chceš, môžeš pozrieť recenziu http://mynewbeautybook.blogspot.sk/2012/04/sally-hansen-luminizing-face-primer.html

    A peny vyzerajú úžasne! Tie farby ♥

    OdpovědětVymazat
  25. i like LUSHa lot;)nice stuff they have
    http://joannasylvia.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  26. Pááni, od lashe toho máš dooost:!!:D Já nemám nic.:.D

    OdpovědětVymazat
  27. tolik veci od Lush? Tise zavidim:D

    OdpovědětVymazat
  28. Páni, pořádná Lush sbírka! Já měla jen jednu masku :( :D

    OdpovědětVymazat
  29. Zatraceně, já chci taky tolik hraček od Lush! :D <3
    Syrion Divine blog

    OdpovědětVymazat
  30. Prosím Te,kdepak jsi sehnala ten poradnik na nausnicky co ti visi na
    skrince?

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡