Spotřebováno (leden+únor 2013)

DSC09708 
Vzhledem k tomu, že jsem měla na blogu dvouměsíční pauzu, napadlo mě shrnout, co jsem stačila vypotřebovat za měsíce leden + únor. Něco jsem samozřejmě používala už předtím, ne jen zmíněné dva měsíce. Tímto článkem se chci s Vámi podělit o mé dojmy z těchto výrobků, tedy zda bych je doporučila/nedoporučila a zda si je koupím znova nebo se s nimi loučím.
DSC09710 
Báze pod make-up (Dermacol)
Mám doma ještě další dvě. Musím se přiznat, že jsem jí poslední dobou přestala používat, ale mám ji ráda a jsem ráda, že ji doma při ruce mám, kdybych ji potřebovala. Snažím se teď používat co nejméně tónovacího krému/bb/make-upu a dopomoci si spíše jen korektorem a lehkých přepudrováním. Naopak si poslední dobou více vyhraji s očními stíny a kočičími linkami. Báze podle mě funguje. Zaplňuje póry, vyhlazuje pleť a připraví jí na make-up(apod.). Zároveň také díky ní veškerý make-up vydrží déle v původním stavu. Ideální na party a večerní akce. Její mínus je, že pokud ji špatně odlíčíte, ucpe Vám póry a také to není úplně žůžo-labůžo pro pleť s akné.
DOPORUČUJI

Stress control caviar booster energy (Dermacol)
Jde vlastně o takový předkrém (něco jako DD moisturizing lotion od Clinique). Funguje naprosto úžasně. Určitě si lahvičku koupím znovu. Možná tento výrobek používám raději než bázi. Pleť dokáže jakoby ,,probudit" a rozjasnit. Skvělá vychytávka, která stojí za vyzkoušení.
DOPORUČUJI

Odličovač pro voděodolný make-up (Inglot)
Teď budu zlá, ale tento výrobek mi opravdu nesedl. Voní(smrdí) a už to je mi velmi nepříjemné. Dále je neskutečně mastný, díky čemuž by měl skvěle odličovat, ale to se bohužel nekoná. Pleť odlíčí, ale ne dokonale a má pleť je po něm navíc luxusně začervenalá. Ještě, že jde jen o 25ml výrobek. Znovu jej už nikdy nechci.
NEDOPORUČUJI

Diamond absolute total bb cream (Skin79, tady)
Už jsem o něm psala v předešlém článku. Asi není třeba dalším komplimentů. Sedl mi naprosto skvěle. Už se těším až mi přijde nový, a také, až vyzkouším od této značky nějaký další.
DOPORUČUJI

Báze pod oční stíny (Catrice)
Je skvělá. Stála +-70 Kč a fungovala skvěle. Jediné její mínus je, že ji musíte rozetřít rychle, jelikož má tendenci rychle zaschnout a pak se zcvrknout. Skvěle udrží stíny a korektor na svém místě a je mnooohem lepší, než ta od Essence.
DOPORUČUJI

Curl mania mascara (Dermacol)
U této řasenky mi nevyhovuje katáček. Nemám ráda ty zahnuté, jako mají falsies od Maybelline, apod. Konzistence je skvělá, ale kvůli mě nevyhovujícímu kartáčku si ji už znovu nepořídím.
NEDOPORUČUJI

Essentials pudr (E.l.f., tady)
Pudr za 39,-Kč? To jsem musela vyzkoušet. Musím uznat, že není vůbec špatný. Je malý, tedy skladný. Balení je sice celkem ošklivé a houbička se již rozpadne po druhém použití, nicméně jako pomocníka do všech kabelek bych jej za těch pár kaček neodmítla.
DOPORUČUJI (ale asi jen jako cestovní záchranu)
DSC09705
Sensibio Deo roll-on (Bioderma)
Skvělý výrobek, který si pořídím znovu. Nezastaví pocení, ale je cítit svou příjemnou nevtíravou vůní po celý den.
DOPORUČUJI

Lak na vlasy sparkling (got2b., Schwarzkopf)
Tento lak už je na čase vyměnit. Jsem mu věrná již přes dva roky (jenže já mám jeden lak minimálně na čtvrt roku). Zjistila jsem, že existují i levnější a lepší. Líbí se mi, že vlasy udělá krásně lesklé, ale vadí mi, že je dokáže slepit tak, že už není cesty zpět, než si umýt vlasy. Myslela jsem si, že je to normální, ale po zakoupení nového laku, jsem byla naštvaná sama na sebe, proč jsem někdy tak tvrdohlavá a věrná vyzkoušenému a uzavřená nepoznanému. Tak tedy...
NEDOPORUČUJI

Staré laky od Essence
Pomalu se mi vyprázdňují ty ve starých lahvičkách se starším designem a mně je z toho smutno, jelikož mi ty nové nějak nevyhovují. Nový tvar by mi ani tak nevadil, ale pomalé schnutí a ,,gumoidní" struktura už vážně ano. Doporučuji, ale stejně je už neseženeme. Maximálně tak na Essence výprodeji.

Toaletka Signature (Beckham)
Pokud vůni z drogerie tak snad jedině od Beckhama! Miluji je a voní mi snad všechny, jak dámské, tak i pánské. Jsou za skvělou cenu, obstojně vydrží a mají hezký jednoduchý design.
DOPORUČUJI

Mýdlo Rock star (Lush, tady)
Mýdlo je krémové, takže nevysušuje. Voní po vanilkové zmrzlině a cukrové vatě, velice sladce. A neskutečně mě baví jeho popisek: Tohle mýdlo je pro ty z nás, kteří dobře vědí, že by si měli vybírat rafinované odstíny béžové a tmavě modré, ale přesto vždycky koupí všechno růžové, co jim přijde pod ruku. Samozřejmě mám už v zásobě další kousek.
DOPORUČUJI

Sprchový gel Twilight/Stmívání (Lush, vánoční limitka)
Má story s tímto sprcháčkem je řádným důkazem mé lásky k Lush kosmetice. Často se mi totiž stává, že mi v obchodě něco opravdu páchne, ale mně se ten výrobek líbí a nechci se jej vzdát, tak si poprosím o vzoreček. Pak věc doma párkrát vyzkouším a často si na vůni zvyknu a někdy si ji dokonce i zamiluji. To je přesně případ tohoto levandulového spchového gelu z vánoční limitky. Mám radost, že jsem ve výprodeji stihla ulovit lahvičku v plném balení. Teď bych se v něm koupala klidně denně. Dokonce si s ním myji i vlasy, které díky němu nepopsatelně úžasně voní. Twilight se stal mým nejoblíbenějším sprchovým gelem od Lush!
DOPORUČUJI

Máte jakoukoliv zkušenost s uvedenými výrobky?

40 komentářů:

  1. Laky na nehty od Essence zbožňuji, jinak jsem nic jiného nezkoušela.

    Zvu tě do giveaway o tělové máslo Alverde a o deo roll-on Balea! :)
    http://stripkyzmehozivota.blogspot.cz/2013/03/giveaway-balea-deo-roll-on-alverde.html

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem moc spokojená s bází od Dermacolu:)
    A Beckhamka voní opravdu nádherně!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Třpytkatý lak Essence jsem měla také, byl bezva na prsteníčky :) A Dermacolácká řasenka mi také nevyhovovala :/

    OdpovědětVymazat
  4. Ty laky mi fakt chybí. :(

    OdpovědětVymazat
  5. já mam taky pudr od elf a za tu cenu je skvělý..:))

    OdpovědětVymazat
  6. já používám bázi pod makeup od Dermacolu, a je vážně skvělá! A zaujal mě ten Stress control, vypadá to jako super vychytávka!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty nové laky od Essence začaly po docela krátké době gumovatět :( Báze pod make up Dermacol je super, raději ji mám ale v těch menších baleních než v tom s pumpičkou :)

    OdpovědětVymazat
  8. já byla s tím stejným lakem od got2b taky spokojená a moc, vlasy si moc nelakuji, výjimečně, tak ho mám už dva a půl roku :D (furt lakuje stejně, nevypadá to, že by byl starý), no a jiný jsem nikdy nezkusila, možná si příští teda koupím jiný a zjistím taky, že až tak super není.

    OdpovědětVymazat
  9. S bází od Dermacolu jsem moc spokojená a s laky od essence taky:)

    OdpovědětVymazat
  10. RIP staré laky od Essence! Já jich mám celkem zásobičku, zatím nedochází naštěstí. A pudr od elfu je fajn, jak píšeš, na cesty se určitě doporučit dá :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mně tak moc chybí ty staré laky od Essence :( Nové jsou jako žvýkačka a strašně rychle tuhnou v lahvičce. Ale zato laky od Elfu jsou boží!

    OdpovědětVymazat
  12. Vo všetkých prípadoch s tebou súhlasím. Navyše je obrovská škoda tých Essencce lakov. Myslím, že sa dosť okradli tým, že nezostali pri tých pôvodných. Či už sa to týkalo textúry lakov ako aj dizajnom "flaštičiek".

    OdpovědětVymazat
  13. ty vánoční sprcháčky jsem hodně chtěla, ale když jsem byla přímo v obchůdku, tak nebyly a pak jsem na to nějak pozapomněla :D no snad budou zase příští rok, mýt se s nimi takhle mimo Vánoc a zimy by mi stejně přišlo divný :D

    OdpovědětVymazat
  14. Já teda ten lak na vlasy naopak úplně zbožňuju. Vyzkoušela jsem už hafo laků a žádný nebyl lepší. Neslepuje mi vlasy vůbec, pěkně voní, drží objem, dodá lesk a vypadá přirozeně.

    Zvu Tě k sobě na blog na GIVEAWAY o slupovací masku Freeman.

    OdpovědětVymazat
  15. S těmi novými laky od Essence s tebou naprosto soulasím! :) Jinak jsi mě hodně nalákala na ten Lush sprcháč a na tu "lepší" bázi od Dermacolu :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. bazu pod make up od Dermacolu si chcem tiez kupit, je uzasna

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. téééda obdivuju tě, že dokážeš vypotřebovat voňavku nebo lak na nehty...ale u mě to je možná jen tím, že mám obojího hromady...

    OdpovědětVymazat
  18. Tak s tím Twilight sprchovým gelem se mi stalo úplně to samé:-D v obchodě se mi vůně nelíbila, ale když jsem ho pak dostala k vánocům byla jsem nadšená!:) a jinak skvělé tipy, tu bázi mám taky ráda:)

    OdpovědětVymazat
  19. Laky na nechty od essence zbožnujem/zbožnovala som ale pomali od nich prechádzam na avon kolekciu - hlavne pre krytie a farby... Bloggerka_Danka

    OdpovědětVymazat
  20. Já jsem spokojená s laky od Essence..staré lahvičky si škudlím co nejvíc to jde.. :( Už mám jen půlky od každého bohužel..:( Ale jsou super! To Lush mě vážně překvapilo..budu muset nějaký výrobek konečně! zkusit :))

    OdpovědětVymazat
  21. Bázi od Dermacolu používám pravidelně ( už mám možná šestou lahvičku ), a jsem s ní moc spokojená. Naopak o tom předkrému jsem ještě neslyšela a ani si nejsem jistá, zda jsem ho někde v drogerce viděla, tak určitě vyzkouším. No a laky od Essence. Každý si na ně stěžuje, ale mně ty nové nevadí..je tedy fakt, že si nehty lakuju hodně často a tak tedy nemívám jeden lak déle než dva dny, tak možná taky proto..:)

    OdpovědětVymazat
  22. Priznam sa, ze z tychto produktov som nevyskusala ziadne. Dermacol som mala velmi rada ked som zila na Slovensku, ale teraz si ho nemam kde kupit takze nemozem vyskusat ich novsie veci co mi dost luto lebo je to skvela kozmetika. Slovenskoceske eshopy neposielaju do ameriky a v inych krajinach ho nepoznaju.

    OdpovědětVymazat
  23. Také mám bázi pod make-up od Dermacolu a jsem s ní spokojená :) co se týče laků od essence, doma jich ve svém kufříku mám snad nejvíc a také bych je doporučila ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Lak na vlasy got2b jsem také dříve používala, už jen kvůli té úžasné vůni má u mě velké plus:)) a bez báze pod make-up si už ani neumím představit, že bych vyšla na ulici:) krásně vyplní a vyhladí všechny nerovnosti na pleti:)
    www.lipfacebody.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Laky na nehty od Essence mám doma taky ty staré a jsou parádní :))

    OdpovědětVymazat
  26. tie laky mám aj ja ;) moje fejvorit :)

    OdpovědětVymazat
  27. Tu bázi pod make-up od Dermacolu jsem si právě objednala, tak jsem zvědavá:)

    OdpovědětVymazat
  28. tyhle články mám strašně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  29. Hezky sladěno do růžova. :) Laky od Essence patřily k mým nejoblíbenějším. Za tu cenu bylo hodně parády.

    OdpovědětVymazat
  30. Ten lak mi tak neskutešně smrděl, že jsem ho vůbec nemohla používat.. tak sladká vůně není nic pro mě :P Už nikdy..

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj. Jaký BB by jsi mi doporučila na tmavší pleť? Děkuji Lucka

    OdpovědětVymazat
  32. Chtěla bych vyzkoušet ten sprcháč od Lush, tak snad příští Vánoce :) a starý laky Essence mi taky celkem chybí, byly levný a měly velkou škálu barev. Jediný, co mi na nich vadí a vadilo je, že moc nevydrží :/

    OdpovědětVymazat
  33. Dnes jsem si koupila první lak od Essence v nové lahvičce, tak jsem zvědavá jak bude vyhovovat oproti těm starým, stejně mi ty staré roztomilé lahvičky chybí...

    OdpovědětVymazat
  34. já čekám na bázi od dermacolu tak jsem zvedava
    http://fbsphoto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  35. Báze Dermacol je skvělá..

    http://missbeautifulll.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  36. S tím Stmíváním jsem to měla stejně jako ty. V obchodě mi smrděl, ale přesto jsem ho vzala a od prvního použití ho miluju :) akorát nevím, co budu dělat až mi dojde...

    OdpovědětVymazat
  37. Ty laky jsou výborné :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj chtěla jsem se zeptat kde se dá sehnat značka Catrice? Už jsem ji hledala, ale zetím neúspěšně

    OdpovědětVymazat
  39. To je zvláštní mě ty nové laky od essence úžasně vyhovují.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡