2.3.2013 - ples

Dne 2.3. se konal ples naší univerzity, a jelikož jej poprvé pořádala Studentská unie, nesměla jsem na něm chybět. Nebudu se dlouze rozepisovat. Ples se velmi vydařil. Opravdu jsem si ho s kamarádkami užila. Program byl ideálně rozvržený a myslím si, že se v ten večer na plese snad nikdo nemohl nudit. Já rozhodně ne. Vydržela jsem až do rána.
DSC00329 
Měla jsem na sobě: náušnice Gate, náhrdelník Tally Weijl, šaty AxParis, psaníčko Guess, boty OKshop. Make-up jsem zvolila výraznější a kontrastní k poněkud romantickým vlnám které jsem měla udělané pomocí kónické kulmy) a rozverným barevným šatům (stříh skater dresses). Kočičí oči jsem vytvořila pomocí paletky Naked basics od Urban Decay a rty jsem přetřela dvěma rtěnkami přes sebe, konkrétně Viva glam Lady Gaga v odstínu Lustre přes Color sensational vivids v odstínu Shoking coral.
ples ujep
Šaty jsem si nakonec objednala z Velké Británie, protože jsem nemohla žádné sehnat nikde v obchodech. Buď byly nudné nebo vůbec žádné v obchodě neměly. Balíček mi přišel ani ne za týden. Šaty byly v pořádku, bezpečně zabalené, vypadaly přesně jako na modelce z obrázku a hlavně - dokonale mi velikostí seděly. Takže jsem nakonec nemusela lovit v šatníku ze starších zásob. 
DSC00326
Ples se nesl ve stylu cirkusu, což se jednoznačně povedlo. Na místě se prodávala cukrová vata a jiné dobroty. Všude byly žongléři, šašci, atd., jak to má ve správném cirkusu vypadat. Moderátor vypadal jako principál a v programu nechyběla pavoučí žena a taneční čísla. Při této příležitosti jsem vyzkoušela energetickou žvýkačku, která se nacházela v posledním Senzaboxu. Musím uznat, že mi dodala mnohem více energie než drink Redbull (opravdu mě neuvěřitelně nabudila), ale chutnala příšerně. Kombinace máty s grepem asi nikdy nebudou mým šálkem čaje.
DSC00328 DSC00389
Nehty jsem si pro tuto příležitost ozdobila velmi výrazně. Pokud by Vás zajímaly odstíny laků, určitě je mohu dodatečně připsat (nebo se ptejte v komentářích).
ples ujep-001 DSC00292
Třešničkou večera byl koncert kapely Airfare. Ačkoliv nespadají svým žánrem do mého hudebního vkusu, i tak jsem si jejich vystoupení v ten večer užila. 
kralovnicka
Na plese jsem byla novináři oslovena a vybrána jako jedna ze čtyř královen/popelek plesu. Velmi by mě potěšilo, pokud byste mi tady dali hlas (tedy samozřejmě jen v tom případě, pokud Vás můj plesový outfit zaujal). Jestliže bych vyhrála, věnovala bych výhru do soutěže tady na Kissbooku

PS: Sázíte na malé černé nebo chcete vyniknout a hledáte na tak velkou akci spíše nějaké zajímavější šaty? Mě přišlo trochu smutné, že na plese převládala šeď. Výjimek pár bylo, ale přesto je min. 70% žen stále dost konzervativních, co se plesových outfitů týče. Vím, že černou se nic nezkazí, ale zase si myslím, že v něčem zajímavějším máme větší šanci zazářit.

131 komentářů:

  1. Miuško, moc ti to slušelo :) Já na plesy také volím pestré barvičky a nebojím se toho :) Hlas ti určitě dám ;)

    OdpovědětVymazat
  2. vypadáš jako ryba..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. závisť je hrozná mrcha...

      Vymazat
    2. Ryba? Tím pádem opravdu krásná ryba! ;)

      Vymazat
    3. Aj ja by som chcela vyzerať ako ryba, napr. taký Nemo, je krásny :)

      Vymazat
    4. Jako ryba? :D cože? slyšela jsem už hodně přirovnání, ale že by někdo vypadal jako ryba to teda ne :D má ploutve?

      Vymazat
  3. Máš můj hlas :) Moc Ti to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to slušelo, ty šaty jsou krásné a ty jsi dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  5. no to je paráda! šaty, vlasy, make-up, nehty!!!!, prostě dokonalost! strašně Ti to sluší, máš můj hlas :-)

    OdpovědětVymazat
  6. pane bože :O strašně ti to sluší, seš nádherná fakt! ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný outfit Miuš, už jsem pro Tebe hlásla a zase hlásnu za hodinku :) Fandím Ti! Moc Ti to sluší, královnou plesu jsi bezkonkurečně!

    Já jsem vždyky na ples nevolila výrazné barvy, spíš střídmé.. :) Ale letos jsem, ač nemám dokonalo postavu, zvolila tyhle oranžové: http://petulabook.blogspot.cz/2012/11/peplum-dress.html a všichni mi je chválili. :))

    Jinak musím uznat že jsi krásná i ve skutečnosti, párkrát Tě zahlídnu ve škole :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný komentář! Ty Tvé šaty jsou moc pěkné.

      Vymazat
  8. Krásna :)



    nathalies-life.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. miuško dala jsem ti hlas :) jsi krásná, moc ti to na plese slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty šaty ti krásně sednou! A psaníčko je úžasný :) Jo a dala jsem ti hlas, ze všech "soutěžících" se mi tvůj outfit líbí nejvíc :))

    OdpovědětVymazat
  11. Máš můj hlas, z těch čtyřech modelů jsi nejkrásnější :)

    OdpovědětVymazat
  12. Většinou se mi tvoje líčení i styl oblékání líbí, ale tohle bohužel ne :-( Černé doplňky mi přijdou tvrdé, líčení taky a účes se podle mého názoru k oblečení a líčení nehodí. Nicméně pořád je to lepší než to, co je na plesech běžně k vidění :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Šaty sa mi vôbec nepáčia - na tebe, išli by tmavej kočke, zvýraznili tvoje nie moc výstavné nohy, hlavne teda tie topánky s páskom cez - opticky ti skracujú nohy a celkovo vyzerajú možno aj tučnejšie než v skutočnosti sú, nechty - to hádam ani nemôžeš myslieť vážne, otras, gýč, hnus, a celá vizáž je ako z dedinskej zábavy. Ak ťa vybrali medzi kráľovné či čo, odhadujem to na nulový výskyt pekných, upravených báb. No a radšej "konzervatívnu šeď" ako toto. Celé zle. Sorry.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mne přijde že spíš ty ten komentář nemyslíš vážně :D no aspoń sis zvedla sebevědomí, určitě máš nohy výstavní viď :) já mám teda nohy pahejly jestli je má mia tučný :D
      k.

      Vymazat
    2. Já osobně si myslím, že to šlo vyjádřit slušněji, ale jak píše anonym, zřejmě si dáma potřebovala zvýšit sebevědomí.
      Mě se moc líbí úprava vlasů a líčení. Šaty bych volila delší, v tomhle jsem opravdu konzerva :-).

      Vymazat
    3. musim sa pridat, ze tie lodicky vobec nerobia peknu nohu, vypada ze mas neforemne kratke nohy a hlavne dost silne clenky, a pokial take nohy nemas je asi dost blbe ze ti ich tie topanky tak "zohavuju". tak isto sa musim pridat k nazoru, ze tie nehty su podla mna jeden velky otras, v akomkolvek farebnom prevedeni, ale chapem ze sto ludi sto chuti, len si neviem predstavit co na ne hovori tvoj priatel, ja si myslim ze chlapom sa toto rozhodne nemoze pacit. inak pekny zvysok outfitu, doplnky, saty, licenie aj vlasy :) K.

      Vymazat
    4. Nepotrebujem si zvyšovať sebavedomie, nemyslím si ani, že som to mala napísať slušnejšie, možno som to mohla nejako hlúpo a zbytočne zaobaľovať..ale načo? Je to môj názor, stojím si za ním.

      Vymazat
    5. Co čekat od někoho, kdo se zasekl v době DeMenTníHo psaní.

      Vymazat
    6. Když někdo napíše jak je to celý krásný a eňo ňuňo, nikdo na to nereaguje, a nebo jen jojo, souhlasím.. ale když má někdo jiný názor, a prostě se mu to nelíbí, to je hned komentářů o tom, jak si zvyšuje seběvědomí atd.... Já si taky myslím, že ty nehty jsou prostě strašné a boty nedělají pěkné nohy, a to jsem se doufám nezasekla v době DeMenTníHo psaní. Není to o tom, kde se člověk zasekl, každý snad může napsat svůj názor - i jiný než ten, že je to všechno strašně super.

      Vymazat
    7. Tak ne každému se musí vše líbit, jen proto přece není ten dotyčný "dement". Já si třeba taky myslím, že na fakultní ples patří buď dlouhé šaty, nebo krátké šaty, ale ke kolenům. Přece jen je to formální událost, a abych pravdu řekla, tak ty kamarádky, se kterými je Mia focena, ty šaty mají ještě kratší, což je konkrétně na ples poněkud nevhodné. Celkový Miin outfit je hezký (účes, doplňky, malování, barva a střich šatů), ale ta délka šatů celkový dojem trochu kazí.

      Vymazat
  14. Wow, moc ti to slušelo :) Já taky na plesy volím spíše výraznější šaty :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. moc ti to slušelo :) hlas máš u mě jistej :)

    OdpovědětVymazat
  16. Líčení vůbec nepůsobí tvrdě!!! Jsi jako princezna :* Mája

    OdpovědětVymazat
  17. krásná jsi byla! závidím ti, že si můžeš nakulmovat vlasy a vydrží ti lokny celý večer. já na to mám smůlu, začnu kulmovat spodní vlasy, a když začnu klmovat vrchní, spodní i přes tuny tužidla už jsou téměř rovné, nehezky vypadající. :( holt mám je skoro po zadek, husté a jsou tím pádem dost těžké.
    a ty nehty jsou dokonalé teda. musím si je při příští návštěvě mojí nehtařky nechat udělat taky do špičata :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mam taky dlouhé husté vlasy a s konickou kulmou mi vlny vydrží do dalšího umytí

      Vymazat
  18. znie to tak, že to bolo naozaj skvelé :)
    šaty máš krásne :) aj celkovo vyzeráš skvelo!
    a mňa vždy viac na takýchto akciách zaujmú farebné šaty. nemám rada, ak má takmer každá žena čierne šaty.

    OdpovědětVymazat
  19. Šatičky hezké,ale já bych je osobně viděla spíše někde ven "na lítačku" než na ples :-) Jinak moc hezké doplňky a zajímavé nehty :-)

    http://zkusotevritoci.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. hlas udělen..jednoznačná vítězka :-)

    OdpovědětVymazat
  21. teda sekne ti to! zvolila si krásnu farbu šiat a tie nechty sú veľmi zaujímavé :)

    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  22. Odhlasovane! Z tych dalsich troch dievcat si v skutku najkrajsie zostylovana, skutocna popelka :)

    OdpovědětVymazat
  23. moc ti to sluselo!!:* a krasny nehty!!

    OdpovědětVymazat
  24. Už když jsem uviděla první fotku, tak jsem byla zvědavá jak ti to bude slušet:) Nádhera prostě krásné šatičky ti moc sedí....a s botama prostě nemají chybu :)....jinak další můj úžas vzbudily nehty!!! Bože to je taková nádhera ... tiše závidím :)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Nadherne, strasne ti to sekne. ;) Iva

    OdpovědětVymazat
  26. moc ti to slušelo, strašně se mi líbí ta barva šatů :) máš tam hlas ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Já měla na plese černé šaty :) co mě ale štve jsou laciné a příliš odhalené šaty. Většinu bych v nich poslala do bordelu a ne na ples :)

    OdpovědětVymazat
  28. Děkuji za všechny Vaše názory! I ryba potěšila. Já ráda rybičky. :D

    OdpovědětVymazat
  29. kolik stojí ty náušnice z GATU ?:) jinak ti to moc sluší :)dávám hlas

    OdpovědětVymazat
  30. Moc hezké šaty:-).... Odhlasováno, slušelo ti to tam nejvíce, s tou barvičkou ses hezky vyjímala :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Ty chodíš na UJEP na filosofickou ? :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Mio :)
    Moc hezké šaty a celkově ti to opravdu sluší :) Jen se mi nelíbí (resp. nějak se mi nehodí) barva rtěnky k tomu zbytku a dále se mi nelíbí nehty a to jak tvarem, tak barvou laku, která mi taky nějak neštymuje k tomu zbytku :)


    Léňa

    OdpovědětVymazat
  33. Moc Ti to sluší, já jsem typ, který volí raději konzervativní černou, aby moc nevynikal :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Nechapu ty hnusny komentare. Jsou to sice nazory ale mohly by byt napsany slusne a s troskou ohleduplnosti. Uz me to stve cist a obdivuju te ze ses vratila kdyz tohle musis snaset. :-( Moc ti to sluselo. nehty jsou vec nazoru, mne k tobe sedi ale kdyby se mi nelibily, rozhodne ti tu nepisu ze je to hnus a podobne. to je proste nekorektni. nechapu ze te bavi pak psat dalsi clanky kdyz jsou lidi tak zli ale asi jsi uz na to zvykla ono to asi je treba

    OdpovědětVymazat
  35. Vypadala jsi úžasně, jako vždycky :) a jsem moooc ráda, že ses opět rozhodla psát na blog. Pro mě je to rozhodně jeden z nejlepších blogů v republice, ne-li nejlepší. Miluji tvé články a jediné co bych možná uvítala častěji, jsou články, které by nás inspirovaly stylem v líčení a třeba i v oblékání stars. Diky :) a hodně úspěchů! ;)

    OdpovědětVymazat
  36. krásný outfit :) Šatičky vyzdvihly tvoji krásnou postavu :) A vůbec mi nevadí,že jsi zvolila tvrdší líčení, za mě hlas rozhodně máš :)

    OdpovědětVymazat
  37. Jsi nádherná a hlas si zasloužíš :)

    OdpovědětVymazat
  38. Nechápu názor v novinách, to jako blondýny nesmí používat černé stíny? Co je to za přiblblý stereotyp? Já se takhle líčím i do školy. Moc ti to slušelo a maluj se tak, jak uznáš za vhodné a na tyhle řeči kašli :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Nádherné šaty, moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  40. Miuš, nechceš udělat takový návod, jak na takové lokny/vlny? Mám také tuto kulmnu a vůbec s ní neumím... Byla ti moc vděčná :)

    OdpovědětVymazat
  41. Na plese ti to moc sluselo, videla jsem te tam :) Ale moc nesouhlasim s vyberem soutezicich... Prijde mi, ze ac nebylo tolik peknych satu, tak urcite tam byly i lepsi. Alespon jsem nemela cerne saty jako vetsina :) Jinak ples byl opravdu povedeny :)

    OdpovědětVymazat
  42. Ty se doopravdy jmenuješ Mia, nebo je to jen přezdívka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ma tiez zaujima. A "x" v priezvisku je nahrada za "ch"?

      Vymazat
    2. Já myslím, že se tak opravdu jmenuje. Mám pocit, že je to Italské? :) jestli se pletu, tak se omlouvám

      Vymazat
    3. opravdu Mia

      Vymazat
  43. Ty jsi byla ale míca :) Krásné vlásky i šaty :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  44. moc ti to sluší! ty nethy jsou fakt pecka baví mě to :)
    mrzí mě že jsem na ples nakonec nešla mohly jsme se potkat :) na druhou stranu jsem ráda - nějakej blb mi tam těžce zmlátil kamaráda a vidět to asi bych zešílela :(

    OdpovědětVymazat
  45. Moc ti to slušelo :) je fakt, že co se týče šatů, tak vyzrálejší ženy (maminky) jdou spíše po tmavých odstínech (černá, tmavě šedá, ale také tmavě vínová, tmavě fialová), a u mladých teď zase hodně frčí taková hodně světlounká růžová, b=žová, a takové podobné :) Každopádně je fajn, že jsi šla proti proudu a vybrala sis něco jiného :) Je teda asi fakt, že by ti slušely víc jinak střižené šaty, ale jak se říká, proti gustu žádný dišputát :) Doplňky jsi sladila dobře, zlatá ti sluší spíš než stříbrná, a černé detaily jen vyvažují černé botičky a psaníčko (které je naprosto úžasné!) :) Zdobení nehtů shledávám netradičním, zajímavým, ale rozhodně to není nic kýčovitého, protože sama vím, že si s nehty ráda vyhraju, takže to beru :) Líčení se ti moc povedlo, ještě aby to s Naked Basics šlo jinak, že :) Kobinace dvou rtěnek na sobě jsem ještě neviděla, ale věřím, že když chceš dosáhnout toho určitého odstínu, který třeba nemáš, je to dobrý nápad :) No a romantické zvlnění vlasů je jen třešničkou na dortu :) Pro příště bych jen možná změnila boty, protože se mi moc nezamlouvají a připadá mi, že na nohách vypadají trochu divně :/ Jinak paráda, je dobře, že sis to na plese užila, takový cirkus vrámci plesu nemusí být vůbec špatný :)

    OdpovědětVymazat
  46. Tak to vezmu hezky popořádku, mám toho asi víc :)
    1) Jsem moc ráda, že Ti drží vlasy krásně natočené. Taky mám konickou kulmu, protože mě trápí podobný problém jako Tebe, a můžu jedině doporučit. Někdy mi vlasy vydrží natočený i přes noc.
    2) Nehty jsou moc krásně barevny, třpytky se mi taky moc líbí (momentálně vymýšlím, kde nějaký seženu), ale na můj vkus jsou moc dlouhý. Ten tvar je vážně supr, ale ne pro pometlo jako jsem já, hned bych je ulámala
    3) Tématicky laděný ples mi přijde jako skvělej nápad, musela to být opravdu zábava. Moc se mi líbí i styl vstupenek, nikdy jsem tak pěkný neviděla
    4) Šatičky jsou určitě v bezva barvě, střih je fajn. Já bych si na sebe představovala něco slavnostnějšího, ale neříkám, že se mi nezdají, nelíbí nebo něco podobnýho. Každopádně ti to v nich sluší a komentář, co řeší tlustý nohy vážně nechápu. Kdyby takový nohy měly všechny holky, tak je všem hej. A boty s páskem se mi moc líbí.
    5) Jendou (za svých rebelských časů, kdy jsem měla ve vlasek růžový a modrý pramen) jsem šla na ples v sytě růžových šatech a pochvaly se jenom hrnuly. Momentálně jsem z nich vyrostla (rozumějte, přibrala jsem) a nepodařilo se mi sehnat žádný zajímavý kousek, který by byl zároveň aspoň po kolena, takže plesy obrážím v tmavě modré nebo černé, ale pokouším se to vždycky vylepšit nějakým detailem.

    OdpovědětVymazat
  47. neber to nějak špatně, ale jak s těma drápkama můžeš normálně fungovat, myslím jak hygiena a všechno prostě? :)

    OdpovědětVymazat
  48. nádherná s nádhernými šatočkami!:)

    OdpovědětVymazat
  49. Myslím, že to máš vyhrané. Dalo by se říct že si ze všech měla takový nejzajímavější look. Jemná oranžová ti vážně sedla!:) Výhru bych ti moc přála, zasloužíš si ji. A ty nehty jsou úžasné! Také bych jednou chtěla takové!:) Mio? Můžu se tě zeptat, neznáš nějakou nevýraznou rtěnku která by se hodila na jaro do školy?:) Předem děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  50. Prosím, prosím, copak je to za lak na prostředníčku, ten zářivě růžový?? :)
    Mně se to moc líbí, všechno samo o sobě bych si na sebe taky klidně dala :D

    OdpovědětVymazat
  51. jéé Miuško :) jsi jako panenka :) můj hlas určitě máš :) jsi tam nejkrásnější :))

    OdpovědětVymazat
  52. Šaty jsou nádherné... Barvou i střihem a jde vidět, že ti pěkně sedla velikost. Na fotkách vypadají skvěle a dělají ti moc krásnou postavu. :)

    Boty se mi líbí, ale je pravdou že dělají zvláštní tvar nohy, nebo je to jen možná pózou... Netuším, normálně se mi totiž tyhle high heels s přeskou moc líbí.

    A nehty mají krásnou barvu, moc mě lákají tyhle kočičí drápky... Ale znám se, mě vadí jen trochu dlouhé nehty a s těmahle bych neuměla dozajista zacházet... Ale každopadné jsou skvělé! :) Jen bude trvat zase trochu času, než jim ostatní přijdou na chuť. :)

    OdpovědětVymazat
  53. sakryš... taky si budu muset konečně tu kónickou kulmu pořídit! :) šaty jsou jednoduchý a moc hezký!

    OdpovědětVymazat
  54. Nádhera! Ty boty jsou úžasný a ty jsi vypadala úchvatně:) Supr fotky!

    OdpovědětVymazat
  55. Moc ti to slušelo, jsi jasná královna! hned ti jdu dát hlas:)

    OdpovědětVymazat
  56. Moc ti to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  57. Tvé vlasy jsou nepřekonatelné. Takhle bych to nenakulmovala, ani kdybych se zbláznila :) Ty šatičky Ti velmi sluší, krásně Ti zvýraznily pas.

    neverfullcloset.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Kurňa, pasuje ti to :) Já mám takové šaty v černé, hold jsem na ty černé šaty :) ten náhrdelník mám též a naprosto ho miluju..

    OdpovědětVymazat
  59. šatočky sú krásne aj keď neviem, či práve plesové, hoci viem, že všade sa na ples oblieka inač, mne sa zdajú také príliš elegantné, akože na nejakú menej zábavnú akciu :) topánky nie sú moja šálka kávy, tá čierna sa mi zdá príliš výrazná, odpútava pozornosť od šiat.
    Ale tak si krásne dievča, nech si dáš čokoľvek na seba :)

    OdpovědětVymazat
  60. hrozně ti to slušelo!:) Nedivím se, že si tě vybrali! Vypadala si opravdu nádherně!:) Ty šaty, vlasy,nehty, botky!<3 Všechno úžasné!:) A já byla na plese včera a vůbec se mi tam nelíbilo:-D Takže ti závidím, že sis to užila:)

    OdpovědětVymazat
  61. Šaty jsou nádherné a líbily se mi vlasy :)
    Nehty tedy ne, ale proti gustu, já nosím už roky přírodní :)

    OdpovědětVymazat
  62. Šaty sú skvelé...celkovo ti veľmi idú takéto svieže jarné pastely a zlaté doplnky. Páčia sa mi i topánky a kabelka, no idú skôr k inému outfitu.

    Ak bude mať čas, mrkni náš blog o farbách a farebnej typológii: http://krasavnutri.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  63. Miuško, máš tam hlas od nás, moc Ti to slušelo!

    OdpovědětVymazat
  64. páni..tebe to neskutočne pristalo!a hlas odo mňa máš ;)

    OdpovědětVymazat
  65. Už jsem obdivovala na FB, ale musím to napsat znova ... vypadala si opravdu úchvatně. Já bohužel nebyla, ale co jsem koukala na fotky tak jsi byla určtě jednoznačně nejkrásnější :))))) i co koukám na ty tři další slečny co jsou s tebou v té soutěži ... je to přece naprosto jasné! Fakt kočka :) a takhle zvlněné vlasy Ti opravdu sluší ... jen upřímně stále nemůžu přijít na chuť těm tvým nehtíkům, ale to je můj osobní problém :) Každopádně celkový dojem je naprosto perfektní! :))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  66. některé z vás už neví, jak by které blogerce podlézaly. Jé, miuško, vyypadáš jak panenka a jéé miuško..trocha kritiky ještě nikoho nezabila. Stejně to děláte jen proto, aby někdo klikl na váš blog :))

    OdpovědětVymazat
  67. Krásné šaty, máš můj hlas :) http://thebrunettehotties.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  68. Anonymní06.03.13 6:16

    Strašně moc ti sluší a zaviidím ti tvojí postavu :-D

    OdpovědětVymazat
  69. Anonymní06.03.13 7:20

    Odhlasováno, ani nebylo nad čím váhat, ze slečen rozhodně záříš nejvíc. Moc ti to slušelo.

    OdpovědětVymazat
  70. Anonymní06.03.13 8:02

    Na tomhle plesu jsem byla také a je pravda, že tu byla opravdu směs barev, stylů, účesů, líčení apod. Plno slečen vyniklo, plno jich naopak vypadalo tuctově. Já osobně černou miluji, ale doma mám více šatů v různých odstínech a na každý ples si beru jiné, na cirkus ples vyšla zrovna černá :-) A i v černé se dá vyniknout, ne že ne :-) Záleží na postavě, střihu šatů, prostě černá neznamená hned konzervu ... Ano, ples se vydařil, bylo to něco jiného než klasické maturitní plesy ... K tvému outfitu: celkově pěkné, ale spíš mi ty šaty sedí do tanečních. Ale sluší ti to, i když bych do soutěže do deníku možná vybrala jinou/é slečny, ale budu Ti držet palce :-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  71. Tak jsem už i pro Tebe hlasovala. :) Musím říct, že vypadáš nejlépe a ten outfit je naprosto úžasný, líbí se mi úplně vše, i ta celková kombinace. :) Každý má asi svůj vkus, ale ty další tři slečny mě vůbec ničím neoslovily a ani ničím nevynikly, kdybych měla vybírat slečny do soutěže, byla bys tam Ty a další úplně jiné slečny (pokud by se nějaké se zajímavým a slušivým outfitem našly :) ). Takže věřím, že vyhraješ! :) Měj se krásně. P.

    OdpovědětVymazat
  72. Mio většinou se mi moc líbíš, teď taky, ale ne na ples. Plesové šaty jsou malinko slavnostnější, měly by být dlouhé a k nim páskové střevíčky. To, že většina holek takovéhle šaty nenosí, neznamená, že je to v pořádku :))). Na ples dlouhé šaty + střevíčky, píše se to snad ve všech časopisech o módě, v příručkách etikety, na internetu, všude. Já mám shodou náhod velmi podobné šaty taky a nosím je v létě na večeře :). Každopádně Ti ale sluší - a než krátké černé šaty - raději tyhle šaty :)).

    OdpovědětVymazat
  73. Máš můj hlas, podle mě jsi vypadala skvěle! :)) Líbí se mi šaty, líčení, u vlasů jsem si docela slintla, jen ty nehty mi teda moc nevoní, ale to je čistě můj osobní problém. A teď doufám, že když ti tak pěkně podlézám, tak někdo klikne na můj blog, protože mám o čtenáře nouzi, velmi! :D

    OdpovědětVymazat
  74. Sluší ti to, krásné vlasy:)

    OdpovědětVymazat
  75. Moje zatím nejhezčí šaty na ples byly babypink s černýma puntikama. Většinou jdu v černých, ale barevné se mi líbí víc, tenhle tvůj outfit je dokonalý :))!

    OdpovědětVymazat
  76. Miunko, vypadáš nádherně jako vždy! Vlnky ti moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
  77. krásné šaty, odhlasováno (kukám že máš 70% wow!!) ale z toho co bylo vedle článku s tebou se mi chce blejt http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/mrtvola-prosakla-stropem-panelaku-20130304.html :/

    OdpovědětVymazat
  78. Moc ti to sluší, už jsem pro tebe hlasovala :)

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  79. Moc ti to sekne!! Můj hlas máš :) Mimochodem - dívala jsem se na soutěžící z těch maturitních plesů a teda většina šatů děs a hrůza... Vím, že je to prý velká sláva (my v Ostravě nic takového nemáme), ale tak kýčovité šaty.. No není to můj vkus :) Ty tvoje jsou milionkrát lepší, navíc podtrhnou tvoji výstavní postavičku :)

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj Mii :),
    moc Ti to slušelo. Co se outfitu týče, já bych také volila barvičky.
    Měj se moc hezky.
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  81. Taky mě mrzí, že tolik lidí nosí černou, šedou, tmavě hnědou a podobně. Chtělo by to víc barev.

    OdpovědětVymazat
  82. Ty šaty Ti moc sluší,make-up je trochu tvrdší,ale nijak to nevadí a neubírá na celkovém dojmu.Odhlasovala jsem,jsi z nich nejhezčí :) Můžu se zeptat-kolik měříš bez podpatků?

    Monika

    OdpovědětVymazat
  83. Jéé moc ti to slušelo krásné šaty ... a Sabču znám !! bydlely jsme ve stejném domě pamatuju si ji jako prcka :)

    OdpovědětVymazat
  84. Kdypak už se české slečny naučí, že na ples se chodí v dlouhých šatech? Botky s páskem přes nárt mi nevadí, jsi tak půvabná, že boty nikdo zkoumat stejně nestihne i když by jiné byly lepší.

    OdpovědětVymazat
  85. Mia, bola si krasna :) velmi ti to pristalo :) a samozrejme máš moj hlav v ankete ;)
    p.s. chcem sa spýtať ako to funguje na webe axpairs s poštovnym, platbou a dodanim tovaru? :)

    OdpovědětVymazat
  86. Mio, neuvažuješ nad založením ask ? Myslím, že dost lidí by to uvítalo. Na komentáře tady nereaguješ ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reaguji později, jelikož nemám moc čas sedět u počítače. Nad něčím takovým neuvažuji. Moc tomu nefandím.

      Vymazat
  87. Jsi tam ze všech nejkrásnější, strašně ti to tam sluší;)

    OdpovědětVymazat
  88. podla mna vyzeras nadherne, velmi ti sadla najma farba siat, zaujimalo by ma kde si kupila psanicko? potrebovala by som totiz podobne :) (alebo take iste ;)

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj Mio...
    moc ti to sluší!
    Chtěla bych se zeptat, jestli nemáš nějaké rady, jak překonat těžké životní situace?
    Vím, že jsi taktéž procházela těžkým obdobím a mně se život sype jako hromádka karet...
    Nechtěla bys poradit, co dělat, jak na to nemyslet? Co nějak fungovalo?...

    OdpovědětVymazat
  90. Ze všech slečen vypadáš nejlepé :) A to líčení je krásně ať si říká kdo chce co :)

    OdpovědětVymazat
  91. Myslím, že ti to opravdu moc sluší a to jak šatičky, tak líčení =) Za mě fakt super, jsi kočka =)

    OdpovědětVymazat
  92. Nadherná jako princezna :))
    A ty nehty jsou perfektní!!! :) Mně to bohužel ve škole zakazujou, takže si počkám na léto a pak jdu do nich taky. Inspirovala mě Lana del Ray :)
    Jinak šaty jsi vybrala moc parádně, žvýkačka by mně zajímala :D Já vždycky když si senzabox neobjednám tak bych ten obsah zrovna chtěla :D

    OdpovědětVymazat
  93. Vyzerala si veľmi pekne, nič tuctové. A nechty sa mi tiež páčia. odomňa hlas už máš :)

    OdpovědětVymazat
  94. Muzu se zeptat jakou pouzivas barvu na vlasy?je hrozne krasna !

    OdpovědětVymazat
  95. téda, jsi překrásná... a ještě k tomu slavná! :DD :)

    OdpovědětVymazat
  96. Úžasná,nádherná kočka!:)

    OdpovědětVymazat
  97. woow, ty šaty jsou dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  98. skvěle sladěné černé doplňky a líčení krásně kontrastují s jemnou barvou šatů. Stejně tak na první pohled jemně vypadající střich vlasů „obohacen“ výraznýma kudrlinkama. Za mě jasný palec nahoru. :)

    OdpovědětVymazat
  99. To mi řekni, byla tam krásnější slečna než Ty? Pochybuji o tom, že byla!

    OdpovědětVymazat
  100. Úžasný outfit :)

    Pozývam všetkých na moju malú giveaway :)
    mojblog-lu3ka

    OdpovědětVymazat
  101. Jsi hrozně moc nááádherná! :) Opravdu jako princezna ^_^

    OdpovědětVymazat
  102. Mě zaujal hlavně kobereček z Ikey, který máme stejný a náš pes Tomík ho miluje ;-). Ale samozřejmě musím dodat, že jsi jako vždy moc pěkná, to už tu dávno všichni víme.
    Vivi

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡