1.3.2013 - Essence update day (tiskovka)

Tradá! Dnes jsem tu, pro Vás, s relativní novinkou. Často se mě ptáte na to, u jaké značky pracuji, když to mám napsané v úvodníku v postranním panelu blogu. Já jsem tuto informaci moc nechtěla zveřejňovat, aby nedošlo k nějakým spekulacím, apod. Avšak přece jen už tomu bude rok, a tak jsem se rozhodla, že Vám to konečně prozradím. Brigádně pracuji pro kosmetickou značku Essence, vlastně českou Cosnovu (která zastupuje v ČR i Catrice cosmetics), konkrétně v internetové propagaci. Práce mě baví, získám díky této příležitosti mnoho cenných zkušeností do budoucna a dostanu se i na zajímavá místa, kde poznám spoustu nadaných, do práce nadšených lidí. Mám také úžasnou nadřízenou (je podobná Kristen Stewart!) a přátelský tým kolegů, se kterými je legrace, a vždy si máme o čem povídat. Svou práci dělám převážně z domova, takže do firmy jezdím například na výprodeje nebo na tiskové konference, když Essence přijde s novinkami, jako tomu bylo minulý týden. K této skvělé brigádě jsem se dostala hlavně díky mému blogu, díky kterému mě vedení značky Essence kontaktovalo. 
DSC00325
Měla jsem to štěstí, že jsem se 1.3. mohla zúčastnit a také pomoci pořádat tiskovou konferenci, kde se představovaly hned tři novinky. Na akci byly pozvané všechny české beauty editorky. Celé se to konalo v restaurant klubu Chagall's, který byl pro takovou událost přímo stvořený. 
DSC00177 DSC00201 DSC00202 DSC00171 DSC00164
essence update day essence update day1 essence update day-001 DSC00180
Jakmile se potvrzení hosté sešli a usadili, čekalo je představení parfémů, a to hlavně tří novinek, které by se měli již brzy dostat i do českých drogierií a obchodních center. 
DSC00216
parfemky DSC00188 DSC00212
Poté byla pro redaktorky připravena kreativní zábava. Dostaly za úkol vymyslet nový flakonek pro Essence perfémy. Tři návrhy pak byly odměněny kompletní sadou všech parfémů.
DSC00218 DSC00219
Já jsem jako členka ,,odborné poroty" vybrala fialový flakónek s názvem ,,Jako ranní rosa" (na fotce jako třetí v pořadí).
DSC00226
Po práci jsou koláče, takže následoval vydatný oběd v podobě rautu. Dala jsem si zeleninu, francouzské brambory, hovězí maso s pyré a jako dezert dvakrát creme brulée, mňam. Po obědě byly kompletně představeny novinky z jarní update, které se již objevily v regálech. Moc se mi líbilo, že měly redaktorky výrobky po ruce vprostřed každého stolu, takže o nich nejen slyšely, ale mohly si je hned i vyzkoušet na vlastní kůži, na papír, na vzorečky, apod. 

Nakonec se řešil Justin Bieber, jelikož se Essence stala hlavním sponzorem jeho Belive tour. Ale o tom moc nesmím mluvit a prozrazovat detaily, tak snad někdy příště. Mimochodem, já se vůbec nestydím za to, že mám Justina ráda a přeji mu úspěch. Není člověk v jeho věku, co by dokázal alespoň z poloviny to, co on. Ale kdo jej nemá rád, neposlouchá, chápu to. Každému se líbí něco jiného. Jen nedokážu pochopit tzv. haters. Když se mně zkrátka něco nelíbí, neřeším to, nezajímám se o to. Nenapadlo by mě však ztrácet čas házením špíny na někoho/něco, koho/co mají jiní rádi.
DSC00233 DSC00185 Desktop2
Nakonec nějaké taštičky z preview produkty zbyly, takže jsem si jednu odnesla domů a těším se až vše vyzkouším a dám zde vědět, co stojí (a nestojí) za nákup. Doufám, že se Vám takový malý průvodce akcí líbil. Pokud ano, tak určitě nebyl posledním.
Jaké novinky Vás nejvíce zaujaly?

88 komentářů:

  1. Moc hezký článek ,taková práce musí být dokonalá!! Jinak, ukážeš co bylo v té taštičce ?

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti takovou práci přeju, Mio :) není nic lepšího, než se naplno moct věnovat tomu, co tě baví a k čemu máš blízko, a věřím, že ty se na tohle opravdu hodíš, a je super, že ti k tomu mohl pomoci i blog:)

    kosmetiku Essence mám ráda, používám ji každý den - stíny, tužka na oči, stíny na obočí, fixační pudr i rozjasňovač - co se týče líčení, tak nejsem moc "rozmazlená" a essence za pár korun mi bohatě stačí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jako vždy ti to moc sluší! A těším se na recenzi produktů od Essence

    OdpovědětVymazat
  4. Výborný článek! přeju ti hodně štěstí a ať tě práce pořád baví :)

    OdpovědětVymazat
  5. Essence mám ráda, těším se na recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Už se těším až nám ukážeš co bylo v taštičce :-) ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Tý vado :-O Strašně ti závidím takovou příležitost :) Essence je jednou z mých nejoblíbenějších značek kosmetiky, protože je u nás asi cenově nejdostupnější :) Je fajn, že se ti naskytla taková možnost brigádničení, určitě tě to nabyje novými zkušenostmi :) Už se moc moc těším na další takové články :)

    OdpovědětVymazat
  8. jsi krásná Miuško :) taky bych brala takovou brigádu!

    OdpovědětVymazat
  9. Škoda, že u nás ve zlínském kraji jsou výrobky essence k dostání velmi málo a když už, tak žádné limitky, pouze pár stálých produktů, dokonce ani v dm se tu nic od essence nedá sehnat :((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Essence usiluje o víc a víc stojanů, ale je to trochu složité. Například DM a Rossmann objednávají přímo z Německa, takže jejich sortiment nemůžeme ovlivnit. Snad se to časem vyřeší a zlepší. :) A pořád je to jinak eshop babybaby.cz

      Vymazat
    2. No to zní logicky, předpokládám, že distribuovat výrobky skrze nějakého prostředníka tady z Čech by je neúnosně prodražilo. Patrně si to prostě dané lokality nemohou dovolit.

      Vymazat
  10. Ty taštičky jsou tak sladké! Taková brigáda by se mi také líbila! :) Jsi tak nepopsatelně krásná, nemám slov! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mio, když už pracuješ pro Essence, dají se v drogeriích sehnat jejich krémíky na ruce? Ať jsem byla kdekoli (DM, Rossmann atd.), nikde jsem je neviděla, přitom se mi zdá, že skoro v každé nové kolekci nějaké mají. Díky, a btw, moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vau, vyzerá to skvele. Ja som si myslela, že takéto akcie majú len v zahraničí. No tak sa teším na výrobky, ktoré si dostala, essence som začala mať veľmi rada, už mám 2 produkty a to červený lak, ktorý je neuveriteľne super a linku vo fixe! :) A teším sa na ďalšie výrobky, len potrebujem našetriť :)
    A mimomochodom, kráasny outfit! :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem zvědavá, co bude uvnitř té taštičky! Jinak zážitek to musel být skvělý :) Doufám, že nám budeš ukazovat nějaké další události od Essence, kterých se zúčastníš :)

    OdpovědětVymazat
  14. jé, tak to ti závidím, ale samozřejmě přeju! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jéé tak to máš super práci:) Moc Ti to přeju, hlavně že děláš něco, co Tě baví, to je super! A ty fotky z akce vypadají moc fajn, určitě ses měla. A jsem zvědavá na novinky od Essence:)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to máš skvělou brigádku! :) Essence propagace se dle mého v poslední době hodně zlepšila, dříve takové akce snad ani nepořádali, ne? Poslední dobou je o nich slyšet stále více. Já jsem však teď na Essence trochu zanevřela, obzvlášť na paní, co komunikuje s blogerkami, protože to co mi paní od vás předvedla, se mi opravdu nelíbilo. Takže doufám, že ostatní v týmu jsou příjemnější a přátelštější než ona.

    P.S. Strašně ti to na té tiskovce seklo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? To je mi líto. Jde o mou novou kolegyni a zdá se mi velmi milá.
      Moc děkuju! :)

      Vymazat
    2. Jo bohužel Miuško, vážně.. trochu se mi zdá, že paní/slečna svoji práci nezvládá.. :( Jednání s paní/slečnou Tamarou, to byla jiná.. :) Přeju ať se daří a doufám, že nám zase někdy ukážeš něco ze zákulisí! Mě se to děsně líbí, člověk to vidí zase z jiné strany.. :)

      Vymazat
  17. Jsem ráda, že pracuješ v oboru, který tě zajímá :). Taková práce je potom radost a ne starost a to je moc dobře :). Těším se až ty věcičky odzkoušíš a podáš nám o nich nějakou recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  18. pááni, máš naprosto úžasnou práci :-)) moc se těším na recenze!

    OdpovědětVymazat
  19. tak to je skvelé Miuška :)) tú plnú tašku ti strašne závidím :D teším sa na jej review :))

    OdpovědětVymazat
  20. moc ti to závidim:)) taky bych chtěla:))

    OdpovědětVymazat
  21. tak takúto prácu ti len v dobrom závidím:)) je to práca snov!:)) gratulujem a veľmi ti to prajem:)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  22. Jééžiš, to musí být nádhera.. :)) sekne ti to :)

    OdpovědětVymazat
  23. Skvele, gratulujem k uspechom ku ktorym si sa dostala blogom. Chcela by som sa spytat, ked pracujes pre Essense, si este aj ambasadorkou Bobbi Brown pre Českú republiku?

    OdpovědětVymazat
  24. Takovou brigádu bych taky brala :)

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. Super!!! Moc ti přeji takovou práci, není nic lepšího než dělat, co tě baví!! A tebe kosmetika baví!! :D :D Věřím, že ti tato práce otevře dveře do světa!! :o)
    P.s: Essence mám moc ráda, jen jejich stíny obsahují něco , co mi dráždí oči (nechtěla bys jim říct, ať to tam nedávají, protože mají fakt krásné barvy :D = joke :D :D )

    OdpovědětVymazat
  26. tú taštičku s produktami doma mať.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obsahuje pár novinek, parfém, desky, sešit a cdčko. :)

      Vymazat
  27. Souhlasím s Tebou v náhoru na Justina.. nechápu ty lidi, co ho nenávidí. Připadá mi, že je nejvíc milovaná a zároveň nejnenáviděnější osoba na planetě. Já ho moc neposlouchám, ale jeho písničky ani jeho hlas mě nějak neuráží, a vzhledem mi přijde roztomilej :)

    OdpovědětVymazat
  28. Kosmetiku Essence mám moc ráda, ve své sbírce bych od ní našla nejvíce výrobků :)Článek se mi líbil, a těším se na další podobné, a také se těším až dáš článek jaké výrobky jsi v taštičce objevila a ozkoušela a jestli za to stojí :)

    OdpovědětVymazat
  29. Takže dostávaš kozmetiku zadarmo a píše o nej na blogu. Iná makačka. A ešte by ma zaujimalo, čo ťa preboha viedlo k myšlienke dať si na seba ten hrozný absolútne-sa-k-outfitu-nehodiaci náhrdelník.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj komentář vysvětluje vše, proč jsem to nezveřejňovala. Vidíš za tím jen profit, ale práce je od slova pracovat. Proto jsi asi dosud nic takového nezažila a máš potřebu se tu tímto způsobem vyjadřovat a rýpnout si do mě.
      Kosmetiku zadarmo opravdu nedostávám, tohle byl bonus za to, že jsem na akci pomáhala.

      Vymazat
    2. A mňa práve ten - hrozný absolútne sa k outfitu nehodiaci náhrdelník - úplne nadchol. Pristalo ti to.

      Vymazat
  30. Miuško, parádní článek. Takovou brigádu ti většina z nás může jen závidět. Kosmetiku Essence mám moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  31. To je super práce Mio, ta by se mi taky líbíla, neříkám že ne :D

    OdpovědětVymazat
  32. miuš, kolik taková supr brigádka měsíčně hodí? i když předpokládám, že odpověď na tuhle otázku z tebe asi nevymámím :DD k.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tisíce to určitě nebudou, jak si evidentně někteří jedinci v ostatních komentářích myslí :D :))

      Vymazat
  33. Taky by se mi taková brigáda líbila,ale sem rýda že píšeš o všech kosmetických výrobcích a děláš na ně recenze :-) jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  34. Tak to je úžasný, pracovat pro essence! Moc ti to závidím! :) Něco takového bych taky chtěla :')
    Na té konferenci to muselo být prima a moc ti to tam slušelo! :)

    OdpovědětVymazat
  35. essence jsem pouzivala na stredni, pak dlouho vubec, ale posledni dobou zjistuju, ze kvalita sla hodne dopredu a sem tam neco koupim, napriklad posledni stay matt v odstinu nude - naprosta bomba♥

    OdpovědětVymazat
  36. To se tedy máš :), moc se těším na článek o novinkách :).

    OdpovědětVymazat
  37. máš štěstí, že máš takovou brigádu :)musí to být super. Jsem zvědavá, co sis domů odnesla a mně asi z novinek Essence nejvíc, jako nehtového maniaka, zaujalo balení s různými ozdůbkami na nethy. Mají ho ve zlaté a stříbrné barvě:)

    OdpovědětVymazat
  38. No, tak teď určitě nebudu jediná, když ti řeknu, jak moc ti závidím, takovouhle ''práci'' :D! Essence miluju a souhlasím s komentářem, kterej je výš o tom, že ve Zlínským kraji není Essence skoro k dostání. :(

    OdpovědětVymazat
  39. jéé :) dokonalá práce ♥ výrobky od Essence mám moc ráda :) cenově dostupné a myslím že kvalitou taky fajn :)

    OdpovědětVymazat
  40. Vypadalas úžasně. Ostatně jako vždy :)
    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  41. Možná mě ukamenujejte, ale v dnešní době, kdy je tolik holek, které se zajímají o kosmetiku a tahle práce by je mohla nějak naplňovat...a získá ji Mia, která vede blog a ještě dostává X věcí zadarmo. Svět není fér.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty jsi typická češka panebože, kdo jinej by to měl asi dělat než takhle šikovná holka, to cos tu ukázala je závist a asi jsi věděla, proč jí napsat jako anonym

      Vymazat
    2. Anonymko ukamenuješ maximálně tak sama sebe tímhle přístupem k světu. Svět je fér, jen lidi, jako ty, nejsou fér. Mě tato práce naplňuje a jedním z hlavních důvodů mé práce na blogu je to, že bude mojí vizitkou do budoucna. Děláš jako kdyby blog byl nějakým privilegiem. Blogovat můžeš i ty. A mimochodem, zajímalo by mě těch x věcí zadarmo, kam se mi podělo...

      Vymazat
    3. Tenhle komentar je fakt na facku.... v dnešní době, kdy je tolik holek, které se zajímají o kosmetiku a tahle práce by je mohla nějak naplňovat

      Miu totiz kosmetika vubec nebavi a prace ji evidentne nenaplnuje :D

      Tenhle pristup o boze, soused ma kozu, dej boze at mu chcipne...to je fakt k placi. Sedet doma na zadku a nadavat na to, jak je svet nefer. To musi byt bajecnej zivot:D

      Vymazat
    4. Zajmavé je, jak nejvíc reagujete na ty negativní komentáře a na kladné nic :D, možná by bylo lepší se chovat jak Mia psala - nezajímat se o to? Jasný chápu, kladných ohlasů je moc, snadnější je reagovat jen na ty negativní...

      Vymazat
    5. slečna by si za komentář měla jednu vrazit, aby se probrala ;)

      Vymazat
  42. už sa teším na recenziu! :D :)
    http://sweetletty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  43. Jee, to je určo paráda. Je super, když práce baví a je zároven koníčkem. :)

    OdpovědětVymazat
  44. Tak to se máš, musí to být hrozně zajímavé :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  45. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Mii,

    musím říct, že by mě do budoucna tato práce velmi bavila :). Mimochodem, smím se zeptat odkud máš to proužkované tričko ? Já mám podobné ze Zary :).

    Měj se krásně.
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  47. Tak to máš skvělou brigádu, je fajn, že to nějak souvisí s kosmetikou a blogem a tim pádem tě to o to víc baví :) A na recenze se těším!

    OdpovědětVymazat
  48. to vypadá skvěle :) určitě to muselo být super!

    OdpovědětVymazat
  49. Tak proto jsem tě viděla na výprodeji na Belárii :)) Moc ti to přeju, musí to být super brigáda :) Mně zaujal glitrové lay z Twins kolekce, 3D stíny a původně i matné krémy a liptinty, ale po swatchích a recenzích už tolik ne :(

    OdpovědětVymazat
  50. Já jsem od Essence naprosto spokojená s černou linkou ve fixu na oči. :) Jinak moc produktů od této značky nepoužívám, mám prostě oblíbené produkty, které nerada měním. :)

    OdpovědětVymazat
  51. Wow! Krásný článek, krásné fotky! Snad nám ukážeš, co bylo v taštičce od Essence.

    OdpovědětVymazat
  52. jeej to je super, tak nech sa ti dari :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  53. Tak to je vážně skvělá brigáda :)Na recenze jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  54. Strašně se těším na toho Justina !!♥
    bude od něj nová limitovaná kolekce? A prosím,ať se dostane do zlínského kraje!:(

    OdpovědětVymazat
  55. Článek je skvělý, ráda jsem nahlédla do zákulisí a jsem toho názoru, že naopak kdo jiný by měl takovou práci dělat než ty, která už roky vede skvělý a navštěvovaný blog a otestovala spoustu kosmetiky, opravdu nechápu ty rýpaly, i když jsem to čekala a rozumím tomu, proč jsi to nechtěla zveřejňovat....
    Já Essence miluju, podle mě má skvělé produtky za dobré ceny, ne tedy vše, některé věci jsou propadáky, to ano,ale některé jsou naopak super a za skvělý peníz. Budu se těšit,jaké novinky nám přineseš a přeji hodně úspěchů v práci :)!

    OdpovědětVymazat
  56. Od té doby co jsem se z pudru Essence osypala a týden jsem měla naprosto odporný obličej, jsem se k této kosmetice nepřiblížila na míň jak metr. Ani jsem vlastně nikdy neměla štěstí na nějaký jejich kvalitní výrobek. Na můj estrémně mastný obličej Essence asi prostě nestačí.

    OdpovědětVymazat
  57. Já mám pocit, že komentovat na blozích znamená automaticky adorovat všechno, co pisatelska napíše a nafotí. A když NÁÁÁÁHODOU někdo napíše jiný názor )a tím nemyslím nějaké nadávky mimo mísu a urážky(, tak je oheň na střeše a všihcni se do nebohého anonyma pouštějí. Možná by nebylo od věci si uvědomit, že když jdu s kůží na trh, tak to neznamená, že mě všichni budou automaticky uctívat a chválit všechno, co udělám nebo napíšu/vyfotím.

    OdpovědětVymazat
  58. tak brigádničit u značky jako je Essence by se mi zrovna moc nechtělo a spíš bych se za to styděla. Dělat třeba pro MAC tak to už je jiná liga. Dělat u Essence je jako dělat u Miss Sporty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no a? za práci se nikdy není třeba stydět!!!

      Vymazat
    2. A jakou máš brigádu ty, frajerko?

      Vymazat
    3. Já bych se za Essence nestyděla ani náhodou, takoovuhle brigádu bych brala všemi deseti!!!

      Vymazat
    4. Každá zkušenost do budoucna je dobrá, navíc i značka jako Essence má kvalitní výrobky :).

      Vymazat
    5. Já bych se zase styděla za takovéhle anonymní komentáře.. :) Náhodou brigáda dobrá, co bych za ni dala. Mia dělá to co ji baví a ještě se něco naučí.. každá zkušenost dobrá! :)

      Vymazat
  59. Jsi strašně krásná a úspěch ti moc přeju ;) Mám ráda tvé kvalitní "neodbyté" články a moc jsi mi chyběla. Je dobře, že už zase píšeš! :*

    OdpovědětVymazat
  60. tak taková práce musí být skvělá, gratuluju :) jinak celá akce se mi moc líbí a takovou tašku s kosmetikou bych si taky nechala líbit! :D

    OdpovědětVymazat
  61. super práce, přesně se k tobě hodí! :)

    OdpovědětVymazat
  62. Wow, hle práci ti opravdu závdim. Článek se mi moc líbil, určitě přidej někdy ještě něco podobného! :) A těším se na recenze =)

    OdpovědětVymazat
  63. Hlavně, že tě to baví. Spíš, kterou blogerku by to nebavilo, že? :D

    OdpovědětVymazat
  64. Túto prácu ti závidí nejedna z nás. Samozrejme, len v dobrom ;) Článok je naozaj podarený a dúfam, že ich bude viac ;)

    OdpovědětVymazat
  65. Jen tak dál Miuško, jsi skvělá a blogu si obětovala neskutečné kvantum času, tohle jsou takové příjemné bonusy (zkušenosti) do života! :)

    OdpovědětVymazat
  66. Moc ti to přeju a vypadá to jako super práce!! Určitě se budu těšit až napíšeš recenzi :) Prostory kde to bylo vypadají moc dobře!
    A ehm Justin Bieber - neposlouchám, ale když slyším Beauty and the Beat tak jí mám pak v hlavě celý den :D

    OdpovědětVymazat
  67. Anonymní24.03.13 8:51

    Suhlasim s tym ze ta praca musi byt super...a uprimne ti ju zavidim...=)) Ale chela som sa predovsetkym opytat, aku maju vydrz parfemy..uvazujem nad jednym takym tak by ma len zaujimalo ci kvalita zodpoveda cene, alebo ta prijemne prekvapili..=) Dakujem..=)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡