Senzabox: únor 2013

Virtuální rozbalení únorového Senzaboxu jsem si nakonec nechala až na úterek, abych nekazila překvapení těm, co jim přišel až v pondělí. Hned v úvodu můžu prozradit, že ode mě bude mít jen pozitivní hodnocení, jelikož se mi naprosto trefil do vkusu a udělal mi velkou radost.
DSC09931 
+/- Balení mě asi nadchlo nejméně, ale nijak vyloženě mi nevadí. Je veselé a roztomilé, ale mně vyhovovaly původní krabičky, které byly klasicky v bílé barvě, jelikož jsem je mohla dál využívat v interiéru. Žlutá krabička se mi bohužel nikam nehodí, minulá modrá také ne, ale hlavním smyslem není krabička, ale její obsah že.
DSC09938 
+ Úvodní dopis mě naopak okamžitě nadchl - jak milým vzkazem tak s přehledem produktů, které má krabička obsahovat. Kdo můj blog čte déle, asi ví proč. Vždyť je tam Lush!
dopis 
+ Balení uvnitř je pozitivní změnou. Krepový papír jako vystýlka je moc hezký, stejně jako zlatý pytlík s růžovou mašlí. 
+ Navíc SB obsahuje žvýkačky Blitters, které mají fungovat stejně jako Redbull, tedy rychle dodat energii. 
DSC09941  
+/- SB tentokrát obsahuje jen jeden produkt v plné velikosti, ostatní jsou miniatury, což někoho může naštvat. Mě to ani tak nevadí, když se zde vlastně sešly hned čtyři značky, ze kterých jsem naprosto nadšená a vím, že jsou dost drahé. 
DSC09944 maslo 
Lush - Lemony flutter - krém na nehtovou kůžičku
+ Byla jsem šťastná, že jsem měla štěstí na tento výrobek. Někdo tam totiž našel místo krému Sugar scrub nebo Each peach a já doma oba tyto produkty mám v plné velikosti. Lemony flutter jsem si už dlouho plánovala pořídit, a tak jsem moc ráda, že jej mohu vyzkoušet. 

NIP+FAB - Coconut latté - tělové máslo
+ Opět trefa! Miluji kokosové aroma a miluji latté. Navíc jsem toužila vyzkoušet i tuto, pro mě  dosud nepoznanou, značku a díky SB jsem se i dozvěděla, že existuje konečně i český eshop. Tato značka není nejlevnější, stejně jako Lush, ale na youtube je recenzetkami velmi chválena. Krém je opravdu velmi hydratační a nádherně voní.
kremy rasenka 
Ryor - Raymar - denní krém s amarantovým olejem
+/- Máme doma plné balení, ale nepoužívám jej, protože nemám nijak extra citlivou pleť. Avšak vzorek se hodí na cestování. Myslím, že jej využiji. Často slyším, že většina kamarádek vzorky nepoužívá, nevyužije a nechá je zkazit. U mě se tohle poslední dobou moc nestává, jelikož často někde přespávám kvůli ranní škole, a tak si raději vezmu zmenšenou pidi micelárku a malý krém ve vzorku, než abych tahala obrovské balení, které doma běžně používám. 

Dove Purely pampering - bambucké máslo a vanilka - sprchový gel
+ Opět trefa do vkusu na vůně. Škoda, že je balení tak maličké. Já totiž sprcháče vyplácám opravdu dost. Značku Dove mám ráda. Gel bych si určitě koupila sama v plné velikosti.

MUFE (Make-up for ever) - Smokey lash mascara
+ Tato řasenka mě potěšila. Vlastně mě potěší jakákoliv dražší řasenka, abych ji mohla vyzkoušet a ujistit se, že do řasenky opravdu více jak 250,-Kč neinvestuji. Jediná, která mě přesvědčila, že její cena je dejme tomu oprávněná je řasenka They are real! od Benefit(u), ale stejně hledám levnější alternativy. Co se řasenek týká, jsem spokojená se značkou Maybelline. Poměr ceny a kvality mi přijde tak akorát.
DSC00105
Crabtree&Evelyn - Avocado hand therapy - krém na ruce
+ Tyto krémy miluji. Důkazem je spotřebovaný krém Gardeners od stejné značky. Tento avokádový mi tedy zatím moc nevoní. Ten předešlý voněl naprosto úžasně. Krémy jsou drahé, ale opravdu skvělé a vydrží i dlouho - cca čtvrt roku (na to, že jej používám několikrát denně). 

11 x +, 3 x -
Toto vydání bych hodnotila opravdu velmi kladně. Výběr značek i produktů mě zaujal. 5 jich budu běžně používat. Nejvíce si libuji v péči o ruce a nynější SB mi poskytl hned dva luxusní produkty tohoto druhu. Barevný design pro mě není úplně ideální, ale rozhodně mi udělal v tak pochmurném počasí na první pohled radost. Senzabox hlásí spoustu změn, takže se těším na příští krabičku a této uděluji plný počet polibků. Jak se líbil (nebo jak by se líbil) Vám?

51 komentářů:

  1. tento SB se povedl :) musím po dlouhé době, také objednat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec se nedivím, že jsi byla s obsahem krabičky spokojená :) já bych byla také, ale senzabox neodebírám :(

    OdpovědětVymazat
  3. tak to já jsem naopak ráda, že jsem tentokrát neobjednala, jediné z čeho bych měla radost je MUFE a LUSH, ale co jsem slyšela tak většině slečen řasenka přišla vyschlá a to by mě štvalo teda ještě víc, uvidím jestli vyzkouším to jejich avizované nové březnové překvápko, ale za mě tento box teda nic moc :(

    OdpovědětVymazat
  4. tenhle Senzabox je naprosto skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Senzabox mi také udělal velikou radost. Jsem nadšená ze všech produktů, které tam byly. Ale asi nejvíc z té řasenky

    OdpovědětVymazat
  6. Mne by sa obsahom tiež páčil, ale ten krémik na nechtovú kožtičku sa mi zdá trošku zbytočný, no možno by som zmenila názor, keby ho mám. Ak by som si mala vybrať, čo by ma najviac potešilo, nevedela by som sa rozhodnúť medzi telovým maslom, denným krémom a krémom na ruky :) Farba krabičky nie je po chuti ani mne.

    OdpovědětVymazat
  7. Mně by se líbil, ale už s boxíky končím, protože když dám těch 300 měsíčně (a to ještě chtějí zdražit!) stranou, můžu si za to koupit opravdu luxusní produkty...a nakonec si říkám že testery na prodejnách jsou, takže vlastně "testování" třeba dekorativky nemá smysl. Péče - to je jiná, ale tam mám zajeté postupy a nechci je měnit :-)
    PS - Od Lush uctívám mátovou masku :)

    OdpovědětVymazat
  8. Když jsem ten obsah uviděla poprvé, byla jsem z něho nadšená. Jsou tam super věci, brala bych ho hned! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem taky celkem spokojená! :) Akorát krabička mě nijak neohromila, jak barvou tak velikostí.. Ale produkty jsou fajn. S krémem C&E to mám přesně naopak, moc mi nevoněl Gardeners zato s tímhle jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  10. samé skvelé produkty, len škoda, že som neobjednala :(
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  11. Tak teď jsem pěkně naštvaná:D:// Měla jsem si ho objednat:(( Jsou tam úžasné věci, ani nevěřím, že za ty peníze se jim to může vyplatit:D)) Tohle se jim fakt povedlo:)

    OdpovědětVymazat
  12. Toto vydání se mi moc líbí! :))

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Mii,
    mně taktéž zaujal výrobek Lush :) a sprchový gel Dove a chtěla jsem se zeptat, zda máš tip na dobrý drogerkový balzám na rty ?
    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  14. Ta krabička je podle mě hrozná. Ale zase její obsah, který je samozřejmě důležitější, vypadá hezky :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám od Lush čokoládový balzám na rty, kupovala jsem ho jako plné balení a dorazilo mi 10ml - musím se podívat po síti, jestli existuje i něco většího, mám totiž takové zlé tušení, že mi ten čokoládový zázrak moc dlouho nevydrží:)

    OdpovědětVymazat
  16. žádnou "krabičku krásy" jsem ještě nikdy doma neměla, ale tahle by se mi líbila - ráda bych zkusila něco od Lush, ale moje šetřivé já mi v tom brání :D

    OdpovědětVymazat
  17. Pořád o něm taky uvažuju, někdy tam ty produkty jsou fakt skvělé :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Když jsem u několika blogerek viděla obsah, lituji, že jsem si tohle vydání neobjednala. :)

    OdpovědětVymazat
  19. ten obsah je úplne úžasný :)
    a tie krémy na ruky by som chcela vyskúšať.

    OdpovědětVymazat
  20. Já teda přemýšlím že si ho objednám, jestli to teda ještě jde, protože tyhlety značky .. to máslo mě zaujalo už v Lady Boxu, který jsem ale neměla, Lush miluju, nějaké krém této značky už si nějakou dobu taky hodlám pořídit, a ten Dove mi příjde taky parádní!

    OdpovědětVymazat
  21. lush by osm rada vyskúšala ten by potešil ;)

    OdpovědětVymazat
  22. pekné vecičky boli tento mesiac :)

    OdpovědětVymazat
  23. Lemony Flutter je naprostá bomba ! mám ho v plné velikosti, používám ho na suché lokty, na nehtovou kůžičku, dokonce někdy na extrémně suchý nos a rty.. pro mě nejlepší výrobek z Lushe <3 ( ''ruku v ruce''s čerstvou maskou - Banánmix) :-)

    OdpovědětVymazat
  24. od Lush bych tam čekala nějaký známější a lepší produkt :) a ten krém mám doma už někdy od Vánoc a pořád ho mám dost. C&E mazátka mám moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  25. Já teda byla zklamaná, za mě zatim nejhorší box celkově.

    OdpovědětVymazat
  26. Jéé, Lush mám taky rád :) škoda, že nedělaj nějáký takovýhle krabice i pro chlapy :D pozvánka na giveaway u mně
    http://praguelibertine.blogspot.cz/2013/02/my-bathroom-gillette-giveaway.html ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Měla jsem v něm úplně to samé ty. Jediné, co mě fakt zklamalo, byl Avocado Hand Therapy (nepoužívám krémy na ruce a modlila jsem se, aby tam nebyl) a ty ho naopak máš ráda :) Já ho dávám do Giveaway spolu se vzorky 10 vůní a leskem Catrice. Pak ti do mailu hodím odkaz, ať to nevypadá, že si tu dělám reklamu. :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Ten krém na ruce mě zaujal, protože mám ruce neustále zničené :( Jediný krém, který mi v poslední době pomáhá a chvilku na rukou vydrží, je krém na ruce s ureou od Balei :)
    http://misinkoutek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Tahle krabička krásy by se mi líbila svým obsahem také ;)

    OdpovědětVymazat
  30. mě teda tento box nezaujal :-(

    OdpovědětVymazat
  31. Řasenka vypadá velmi dobře a také vyhledávám levnější řasenky, nedám za řasenku víc jak 205 Kč, protože jednou jsem za řasenku dala 300 Kč a byla příšerná.

    OdpovědětVymazat
  32. Máš to moc krásně nafocené! I když já teda tyhlety boxy nemám ráda. Vždy si koupím, co v drogerii vyzkouším a co se mi líbí. Papa!

    OdpovědětVymazat
  33. co je lepsi? ladybox nebo senzabox? na brezen si chci objednat a nevim ktery:))) poradte!!!

    OdpovědětVymazat
  34. Já jsem z boxu také nadšená. I když jako první bylo zklamání protože mi nepřišel žádný produkt od Lush a řasenka byla otevřená, sežmolkovaná a totálně vyschlá. Ale Senzabox se zachoval naprosto skvěle a zítra má dorazit náhradní. Opravdu mě moc mile překvapili rychlým a vstřícným vyřízením. Jen mě trošku mrzí, že ho budu recenzovat s týdením zpožděním :)

    OdpovědětVymazat
  35. Škoda, že jsem si ho nakonec neobjednala :) Obsah se mi moc líbí :)
    Byla bych spokojená :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Tenhle senzabox se tedy povedl a překvapilo mě, že je tam Lush. Tenhle balíček bych brala :).

    OdpovědětVymazat
  37. Máš super blog aj pekný dizajn blogu vidno že na tom makáš.
    lu3ka

    OdpovědětVymazat
  38. Vítej zpět :) těším se na tvá další kosmetická dobrodružství!

    OdpovědětVymazat
  39. Konečně někdo, kdo tohle vydání také pochválil. Zrovna dnes jsem o něm také psala a stejně jako tobě mi výrobky dost sedly.

    OdpovědětVymazat
  40. Škoda, že som si ho neobjednala,takto keď viem,čo v ňom je, vyzerá o moc lákavejšie :-D

    Nius07

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, nejdříve musím říct, že jsem hrozně ráda že jsi se nám vrátila:) už jsem se nemohla dočkat :D. Taky jsem se te chtela zeptat jestli nam neplanujes udelat nejaky clanek ohledne cviceni? Podle tebe jsem začala 30 dní s Julliet :) Jinak se mi líbí, že jsi jako vetšina ostatních blogerek jenom nezkritizovala :) spís naopak :). me moc tyhle Lady boxy, Senza boxy,... neberou :) ale jakmile vidím, že jsi clánek o necem takovém psala ty, presto si ho musím precíst :)

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj,jsem tak ráda že už jsi zpátky!Každý den jsem chodila na tvůj blog a doufala že najdu nový článek..Moc pěkný článek,opravdu se ti povedl. :)

    http://missbeautifulll.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  43. jsem hrozně ráda že jsi se vrátila:)

    OdpovědětVymazat
  44. vypadá to užasně, hlavně to máslo:)!

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj,jsem taky moc ráda že už ses vrátila.Mio,čím to děláš,že ti to vždycky tak hrozně sluší?

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog :). Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Jsem ráda, že jsi zpátky, Mio! :)
    Pro mě to byl jeden z nejlepších boxů (když nebudu počítat žvýkačku). Jediný box, ze kterého využiju uplně všechno, sice mě mrzí, že mám vyschlou řasenku, ale protože mi pošta omylem doručila dva senzaboxy, místo jednoho, který jsem měla objednaný, tak jí oželím :)
    http://majdus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  48. Sem ráda že jsem při rozhodování své první krabičky zvolila Ladybox.Senza byx mi příjde ohodně horším,radši bych si koupila pět časopisůse vzorečky kterě knim davají bych na tom byla stejně a ještě bych si početla.Takže jsem ráda za Ladybox a určitě pořídím další.V Ladyboxu byli čtyři plné produkty ( krém,lesk,lak,oční stíny ) dva vzorečky a ořezávač na nehtovou kužičku. Nejvědší radost mám s krému od NEVO,je naprosto perfektní a můj nový favorit :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡