Novinky za leden/únor 2013

Ahoooooj všem, co na Kissbook mysleli a byli tak moc trpěliví. Myslím, že je čas se vrátit zpátky a při této příležitosti jsem si připravila velký článek o všem, co jste díky pauze prošvihli. Velmi jste mi chyběli a dost jste mi pomohli. Ano, opravdu. Událost, která byla posledním signálem, že bych si měla dát pauzu (nejen na blogu), je pro mě velmi citlivým tématem, ale je to věc, kterou ve svém životě zažije každý druhý, jelikož i tom život jednoduše je. Nerozváděla bych proto nic do detailů. Nejsem člověk, který se moc svěřuje. Možná tak dvěma nejbližším, tím to končím. Vím, že jediné, co mi pomůže se s tím poprat sama a to tak, že se smířím s tím, že je to teď tak jak to je, jiné už to nebude. Myslím, že už jsem jednou psala, že časem se člověk s bolestí naučí žít. Já jsem velmi citlivá, díky tomu, co už jsem si prožila, takže mě leccos dokáže položit, ale díky pár zkušenostem jsem zjistila, že umím být i silná, když opravdu chci. Fňukat člověk právo má, ale ne moc dlouho. Poté je správné si uvědomit klišé ,,co tě nezabije, to tě posílí", přijmout skutečnost a jít dál. Chce to všechno čas. Smutná událost vám totiž i hodně dá, což si později uvědomíte. Je důležité vstát, zaměřit se na sebe, naučit se mít se rád a mít svou hrdost, vážit si toho, co máte, vytyčit si nové cíle a dělat to, co vás naplňuje. 
Přesvědčila jsem se, že mám naprosto úžasné kamarádky, které pro mě udělaly maximum, když mi bylo nejhůř. Většina můj blog čte, takže jim i virtuálně děkuji za všechno. A tímto úvodem bych chtěla moc poděkovat i vám, všem čtenářům. Přišlo mi tolik emailů a vzkazů jak vám chybí mé články apod., že jsem ani nestačila na všechny odepsat. Všechny jsem je četla a možná i díky nim, jsem si uvědomila, že opravdu stojí za to, se vrátit.
DSC00020
A co je u mě nového? Ve škole mi začal letní semestr. Zimní jsem ještě neuzavřela, ale už mi schází jen jedna zkouška a to hlavně kvůli tomu, že byl zkoušející nemocný, takže čekám na náhradní termín. Nový rozvrh je jak jinak než příšerný. Moc si doma nepobudu, ale můžu fotit více školních outfitů, jako je následující fotografii, na školních záchodcích.
škola 
Tričko Lindex, černý křivák Sheinside, náhrdelník Gate, kabelka Mango, vínové teplé legíny Zara, boty OKshop.
kissbook jinak 
Ačkoliv jsem myslela, že budou tyto nehty mým dvouměsíčním experimentem, stále u nich zůstávám. Měním červené s růžovými a nude s třpytkami. Už je má i více slečen z mého okolí, takže asi nebudou tak příšerné, jak si někdo myslí. Mně je hodně lidí už pochválilo. Mně vyhovuje, že mám ruce stále hezky upravené, takže u nich ještě zůstávám.
fotky ota 
Začala jsem spolupracovat s jedním nadaným fotografem. Toto jsou pouze takové fototesty mého obličeje. Jinak spíše pracuji jako vizážistka. Líčím modelky a vybírám si adeptky na líčení do svého prtfolia. Určitě Vám ráda ukážu nějaké přípravy a hotové fotky. Současně líčím i slečny na plesy/akce, většinou kamarádky nebo ty, které mi napíšou. Líčím většinou v pozdějších hodinách, takže výsledky většinou nefotím. Mou největší odměnou je spokojenost zákaznic. Velmi mě to baví a mám tak o víkendech co na práci. 
DSC09786 
V polovině ledna jsem začala cvičit a stále mě to baví. Posilování je výborné proti stresu. Nesnáším ten proces, u cvičení často dost nadávám, ale úžasně mi je hlavně po sprše, když se vyplaví všechny endorfiny. Nijak jsem nezhubla, ale tělo je pevnější a centimetry jdou dolů.
BERT 
Dost času trávím se svým psem. Je to moje největší láska!

A teď něco k materiálním novinkám. I přesto, že jsem v obchodech fyzicky nijak extra nenakupovala, tak o zkouškové, jsem si pár věcí objednala přes internet. Objevila jsem kouzlo používání platební karty i virtuálně a tak teď stále sjíždím eshopy a v kamenných obchodech už jsem dost vybíravá. Nepsala jsem vlastně o žádných produktech/věcech z Vánoc a k tomu se mi nahromadily i tyhle (koupené/darované), tak se máte určitě na co těšit.
DSC00040 
rtěnky, naked paletka, bb krémy, nová řasenka od Maybelline, Beyoncé parfém
DSC00043 
vlasové přípravky, peeling od Neutrogeny, novinky od Biodermy a vánoční Lush
DSC00076 top 
Orsay
DSC00057 
C&A
DSC00061 
DSC00059 
DSC00055 
DSC00062 
C&A
DSC00083 
New Yorker
DSC00052 
kabelka Chicwish, vínové balerínky Camaieu, nude loafers OKshop, ocvočkované kecky Sapa, peněženka Chicwish
DSC00070 
náušnice Indressme, náramek House, náhrdelník límeček Chicwish, řetízek s klíčem Gate
DSC00073 
obojí Tally Weijl za 29,-Kč! (PC 249,-)
DSC00087 
Levné knihy
DSC00079 
DSC00077 
F&F home
DSC00086 
Ani na psíka jsem samozřejmě nezapomněla.

Speciálně bych chtěla poděkovat mé čtenářce Pavlínce, která mi natočila soukromé video, které mě dojalo a asi i díky ní, jsem se rozhodla napsat článek už dnes. Pavlínka natáčí skvělá videa na youtube. Je to choreografka a cvičitelka a navíc dělá i videa o ,,holčičích věcech". Sama jí moc ráda sleduji. Ráda bych jí jako poděkování poslala voňavé překvapení, které je stejně jako video, které mi poslala, plné pozitivní energie. 
pavlinna17 - odkaz na její youtube kanál
DSC00088 
Zároveň každý, kdo bude v komentářích reagovat na cokoliv z tohoto článku má šanci získat nový kompaktní make-up od Biodermy pro velmi citlivou pleť. Dostala jsem jej jako dárek k testování, ale mám teď make-upů opravdu dost a i přesto používám spíše něco lehčího, proto jsem si řekla, že udělám radost někomu z Vás. Soutěžní komentáře platí do 24.2. do 17:00. Vítěze zveřejním zítra po 18 hodině odpolední v tomto článku a na facebooku.

K výhře gratuluji Natalii Strážnické!
DSC00090 
A pokud nemáte nový Senzabox, doporučuji si jej objednat. Jeho obsah je dokonalý a velmi mě překvapil. Rozbalím ho hned v příštím článku.
DSC09938

359 komentářů:

  1. úžasné, Miuško jsem moc ráda že jsi zpět!!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, sem ráda, že už si zpátky! Doufám, že teď už tě čeká jenom to dobré ;) Moc se těším na tvé články a hned tento po dlouhé době je bomba! A naštval mě ten náhrdelník z tally weijl... ja po něm tak dlouho koukala až byl fuč..a ty tu napíšeš, že ho máš za 29 Kč :(

    Měj hezký zbytek zasněžené soboty :*

    OdpovědětVymazat
  3. Koooonečně jsi zpátky ♥ Suprový článek, přeji ti ať jsi šťastná a už se nad ničím netrápíš :) :*

    OdpovědětVymazat
  4. Som veľmi rada, že si sa vrátila :) Tvoje články ma vždy bavili najviac zo všetkých :) a veľmi pekné veci si si pokúpila :) Ja som tiež cez skúškové nakupovala cez internet namiesto toho, aby som sa učila :D

    OdpovědětVymazat
  5. MIO!!!!! Jsem velmi ráda, že jsi zpět. Tvůj dnešní příspěvek mě velmi potěšil :) Úplně se mi vloudil úsměv do tváře, když jsem aktualizovala blogger a tam vidím Kissbook..Těším se na všechny další nové články a na outfitové fotky :) Vítám tě s obrovskou RADOSTÍ zpět :) B. :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Ty náhrdelníky z Tally Weijl ti závidím, já je sháněla věčnost, ale do Tally Weijl mě nenapadlo jít :( jinak jsem ráda, že jsi zpět :) myslím, že si chyběla všem co tě čtou pravidělně jako já :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je fajn Mio, že jsi zpátky. Život přináší bohužel spoustu překážek a také bolesti a nevyhýbá se žádné věkové kategorii. Člověk si opravdu v takových situacích uvědomí, že je silnější než si myslel a také, kdo je jeho opravdový přítel. Přeji Ti moc, ať se Ti daří a pozitiva převažují. Těším se na Tvé nové články. eM

    OdpovědětVymazat
  8. Mio, jsem moc ráda, že jsi zpět a těším se na tvé příspěvky! Také teď neprocházím nejlepším obdobím, takže tvou pauzu chápu a věřím, že ti přátelé dodali hodně sil.
    P.S.: "Záchodový" outfit je nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak moc jsem se těšila na článek, hrozně jsi mě potěšila. Na školních záchodcích se ti fotky opravdu povedly, až mě překvapuje jak hrozně jsi nádherná. A těch nových věcí co sis koupila, líbí se mi úplně všechno máš bezva styl. Jinak soutěž o biodermu je vážně bezkonkurenční, furt si chci něco koupit ale jelikož jsem studentka je to pro mě dosti drahé :(. Určitě se na Pavlínku podívám a na závěr bych Ti chtěla říct že ať už se trápíš s čímkoliv a není to pro tebe lehké tak tě podpoří jak lidi ve tvém okolí tak i lidi tady na blogu včetně mě :) a chtěla bych Ti popřát pevné nervy a hodně štěstí ať je to jenom lepší a lepší. BTW:těším se na další článeček :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mio, jsem ráda, že jsi zpátky! Co to je za rtěnky, ty stříbrné? První fotka je stejně nejlepší a Gangnam svetr mě trochu vyděsil. ; )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyžívám se v recesích.) Ty rtěnky jsou od Avonu, nová řada Perfect kiss.

      Vymazat
  11. Jupííííííííííííí, jsem hrozně šťastná, že si se opět vrátila. Každý den jsem koukala na tvůj blog. Držím pěsti ve cvičení, máš krásnou postavu!
    minarovazaneta@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. áááchjo ten koberec FF jsem sháněla ve 3 prodejnách a v bílé nikde nebyl:( kde jsi jej našla ty?? strašně moc chci!
    jsem ráda, že jsi zpět:)
    a make-up by se mi moc líbil!:))

    OdpovědětVymazat
  13. Já ještě svůj SB nemám :( dojde mi až v pondělí, díky té aféře, že se SB rozposílaly na dvakrát :) Ale jsem ráda, že se ti líbí :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jsem tak ráda, že jsi zpátky! A musím ti strašně pochválit ten růžový náhrdelník, je krásný :)

    OdpovědětVymazat
  15. Miil, jsem tam ráda, že jsi zpět! Ať se stalo cokoliv, tak jsem ráda, že už se cítíš lépe. Těším se na další články, tenhle mi zvednul náladu, že jsi něco napsala. :) Věci, které jsi nakoupila, jsou úžasný!:) a příjde mi, že ti vyrostly vlasy hodně, za tu dobu. :) Krasavice!

    OdpovědětVymazat
  16. tak to já jsem naopak ráda, že jsem se tentokrát rozhodla senzabox neobjednat, byla bych tak akorát zklamaná, protože mě únor moc nezaujal, ani barevná kombinace, ani obsahově :/ jinak vítej zpátky! :)

    OdpovědětVymazat
  17. jsem strašně moc ráda, že jsi zpátky Miuško!

    OdpovědětVymazat
  18. Jsem nadšená, že jsi zpátky! Konečně! :-) Už se moc těším na články.
    Připisuji raději email kvůli té giveaway...ten makeup bych si moc přála.
    vduzi@post.cz

    OdpovědětVymazat
  19. som zvedava na senzabox a uz sa tesim na nove clanky, som strasne rada ze si spat! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Je skvělé, že ses nám zase vrátila! :) Přeji hodně štěstí a už teď se těším na další článek! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Achjo, naprosto tvoji blogovou pauzu chápu, mám za sebou to samé a ještě jako poslední tečku jsem svýho pejska ve čtvrtek musela nechat utratit, takže doufám, že tyhle špatné období budou co nejdříve za námi a bude nám zase hej ;) ale jsem moc ráda, že jsi se vrátila!!! Já to teda řešila přesně naopak než ty, založila jsem si svůj vlastní blog, abych měla ve volných chvílích co dělat a neužírala se jen. Takže hurá do nových článků =)

    OdpovědětVymazat
  22. Konečně jsi zpátky!:-)kde se chodí na tak hezký věci do TW:-)? U nás maj tak maximálně pár děsně kýčovitých gumiček a i ve slevě dražších než tyhle náhrdelníky:-(na tu bundu v NY jsem taky koukala, ale stále nejsem rozhodnutá, jestli mi přijde krásná, nebo děsná:-D

    OdpovědětVymazat
  23. Jupí, jsem moc ráda, že jsi zpátky na blogu! Krásný článek a hned chci ty béžové loafers!! Sluší ti to :**

    OdpovědětVymazat
  24. jsem moc ráda, že si se vrátila, vitej :)

    OdpovědětVymazat
  25. Juchůůůů konečně si se vrátila:). Krásný článek! Úplně nejvíc ti závidím ty náhrdelníky z Tally Weijl, jsou božské. Novou vizážistickou práci ti moc moc přeji, snad se někdy taky k tomu dopracuji, protože to mě velmi baví a zajmá. :) Myslím, že jsi chyběla všem věrným čtenářkám jako jsem já.
    "Vše se v dobré obrátí." Držím ti palce a pokračuj, jsi skvělá.

    OdpovědětVymazat
  26. Jé, hrozně jsem se těšila na den, kdy zase po dlouhé době napíšeš článek. Udělala jsi mi obrovskou radost! :) a zpříjemnila sobotu, děkuju! :-*

    OdpovědětVymazat
  27. Jsem rada, ze jsi zpet! Doufam, ze uz bude vsechno jen lepsi a zase se ti zacne darit :) Preju hodne sil :)

    OdpovědětVymazat
  28. Já mám radost! :-*

    OdpovědětVymazat
  29. si spät :)))))) uz sa neviem dockat dalsich clankov :)))

    OdpovědětVymazat
  30. Konečně...tvůj blok mi chyběl :)

    OdpovědětVymazat
  31. super nákupy,, hlavně ta mikča a ty náhrdelníky??? 29Kč???? bomba!!

    OdpovědětVymazat
  32. Mio, drž se! Tvůj blog čtu už něco přes půl roku a moc ráda se sem vždy vracím přečíst si co je nového :) V posledních pár měsících taky procházím dost špatným obdobím a proto jsem začala taky psát a právě to mi hrozně pomáhá. Takže ty to určitě taky nevzádej a piš, piš! :) Vždyť bychom pak neměly co číst! :D

    OdpovědětVymazat
  33. Moc jste mi chyběli, ty a tvé články, tak jsem ráda, že jsi zpět :-)

    OdpovědětVymazat
  34. jsem moc ráda že jsi zpět, snad už se ti bude dařit jen lépe a lépe, jsi nádherná!

    OdpovědětVymazat
  35. Sport je nejlepším lékem na psychickou bolest, drž se dál :-*.A cena náhrdelníků z TW mi vyrazila dech! Koncem minulého roku jsem používat micelárku od Biodermy a nemůžu si jí vynachválit.Navíc vzhledem k tomu,že mi můj makeup dohází,tak bych ten od Biodermy ráda vyzkoušela.Třeba budu mít štěstí :-).

    OdpovědětVymazat
  36. Konečně :) každý den navštěvuji tvůj blog, jestli jsi se už náhodou nevrátila a ten den konečně nastal :) krásný článek, opravdu. Moc se mi líbí ty rtěnky, co jsou zač? A Senzabox vypadá opravdu nádherně. Jinak taky se mi přede 2 lety stala taková událost, se kterou jsem se musela smířit a nebylo to vůbec jednoduché, takže i když nevím, co se přihodilo tobě, chápu, že jsi potřebovala čas a je super, že jsi to překonala :) měj se hezky :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář! Rtěnky jsou z řady Perfect kiss od Avonu.

      Vymazat
  37. Skvělý článek!! Jsem ráda, že jsi opět zpět a věřím, že takováto pauza se dlouhou dobu nebude opakovat a budeš nás zasypávat svými inspirujícími články dál! :)
    btw. nový make-up by se mi momentálně fakt hodil, tak budu věřit a doufat :)))

    OdpovědětVymazat
  38. Jsem ráda, že jsi zpátky :) Potěšilo by mě, kdybys zrecenzovala nové BB krémy, pořád se pro žádný nemůžu rozhodnout... Díky :) PS: Nádherný nátělník!

    OdpovědětVymazat
  39. Netrpělivě jsem čekala, kdy přidáš další článek :) super že jsi zpátky. Tak přeji krásný víkend a těším se na další příspěvky :) mimochodem, na těch fotkách jsi fakt kočka :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ja neskutocne obdivujem tvoj vkus , ci uz pri zariadovani tvojej izby alebo v obliekani . Veci ktore by ma normalne v obchode asi nijako neuputali vyzeraju na tebe uplne uzasne! :) A uz sa tesim na nove recenzie ,prave minule som pozerala ze je tu nejako ticho . Uz sa velmi tesim :)

    OdpovědětVymazat
  41. Juchůůů konečně jsi zpět:). Tak nejdřív ty náhrdelníky z Tally Weijl jsou božské! Tvá práce vizážistky je super a moc moc ti ji přeji! :) Ráda bych v budoucnu měla taky takovou práci, protože se o líčení velmi zajmám a baví mě to. :)) Jinak tvé nové krásné věci si užívej. Taky si na něco takového jednou vydělám.:D
    ,,Vše zlé, se v dobré obrátí." Hlavu vzhůru a ať se máš co nejlépe. :)

    OdpovědětVymazat
  42. Jsem ráda, že jsi zpět. U spousty blogerek ani nezaregistruji, že nepřispívají, ale tvoje články mi vážně chyběly.

    OdpovědětVymazat
  43. Jsi krásná, moc tě obdivuji :D Ten svetr PSY je dokonalý :D

    OdpovědětVymazat
  44. Jsem moc ráda, že jsi zpátky. Tvé články mě vždycky nakoply se sebou něco udělat. Držím ti palce, ať jsi v pohodě a ať je ti jen líp. Doporučuju knížku "Moc podvědomí", která mě minule po ošklivém období dostala na nohy :) E.

    OdpovědětVymazat
  45. Super, že si späť ! Život je plný zmien, no aj vďaka nim človek zosilnie a dokáže prijať každú ďalšiu prekážku ako novú skúsenosť :) A na svojho psíka tiež nikdy nezabudnem :)

    OdpovědětVymazat
  46. Vítej zpět kočko :) ... nemůžu se dočkat na další a další články... :) doufám, že už ná na takhle dlouhou dobu neopustíš a budeš nás zásobovat skvělými radami a tipy :) Jsem opravdu ráda, že zase píšeš svůj blog. A tenhle článek je naproste úžasnej!!!!!

    OdpovědětVymazat
  47. Konečně jsi zpátky, už sem se nemohla dočkat :) cenu 29 kč za tak pekne veci asi u nas na Morave nikdy neuvidime, skoda no :D jinak ta černá kabelka je krásná :)
    cristtiii@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je koupila v Ústí nad Labem. Chce to mít jen štěstí. :) Děkuji!

      Vymazat
  48. Jsi tak krásná :).
    Pěkně jsi nakoupila, ta bundička z New Yorkeru je báječná :).

    OdpovědětVymazat
  49. Jsem šťastná že si zpět na blogu :) :)

    OdpovědětVymazat
  50. Jsem vážně ráda, že jsi zpět! Tvůj blog mi chyběl ;) Nikdo nedělá tak super recenze jako ty! Takže na ně už se těším ;))

    OdpovědětVymazat
  51. Som rada že už si v poriadku :)
    skúsenostami i zlými sa človk zoceluje a patrí to k životu.

    OdpovědětVymazat
  52. Jsem strašně ráda, že si se k blogu vrátila, určitě si nechyběla jen mě :-) Těším se na spoustu recenzí a fotek :-)

    Šárka, Brabencovas@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. myslim si, ze neexistuje vec, kterou by clovek nedokazal prekonat...chce to jen silu a cas....jen nekdy je ho potreba min, nekdy o trochu vic.

    a ten gangnam svetr me opravdu pobavil ;)

    OdpovědětVymazat
  54. Vítej zpátky, moc jsi nám všem chyběla.
    Snad už se teď bude na Tebe usmívat jen štěstí. :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však já mám i štěstí. Jen člověk víc prožívá to špatné. To je prostě přirozené. Moc díky:)

      Vymazat
  55. Je skvělý že jsi zase zpátky tvoje články mi moc chyběli a už teď se těším na další :))) a ten černej řetízek z Tally Weijl je nádhernej :)

    OdpovědětVymazat
  56. Co říct jiného než jen, že jsem moc ráda, že jsi zpátky! :)

    OdpovědětVymazat
  57. Ty si sa vratila ! <3 strasne mi chybali tvoje clanky. Vzdy ked je nejake zle obdobie a prejde, tak si viac silnejsia ako predtym. Suhlasim-co ta nezabije, to ta posilni. Dufam, ze sa budes mat najlepsie !

    Btw, na fotkach si neskutocne nadherna :)

    OdpovědětVymazat
  58. Sem ráda, že už je ti lépe a seš zpátky! :) Budu se těšit na další články! :) Jinak ti to na fotkách seklo a ty nehty taky nad nimi uvažuji, ale vypilovat něco takového z mých vlastních mi vždycky trvá hodiny. :D :)

    OdpovědětVymazat
  59. Óuuu jééés! Miuško, jsem strašně ráda, že si se vrátila! Strašně mi tvé články chyběli :-)
    Peeling od Neutrogeny mám a jsem moc spokojená :-)
    Budeme si tě tu hýčkat, aby se rána rychleji zahojila <3
    S láskou tvoje věrná a nedočkavá čtenářka ;-*

    OdpovědětVymazat
  60. Je super, že jsi opět zpátky :)

    OdpovědětVymazat
  61. Moc jsem se těšila na tvůj návrat <3!

    OdpovědětVymazat
  62. Dekuji:) Jsem moc rada, ze jsi s nama zpatky!!!:) Tesim se na dalsi clanky a urcite budou uzasne jako ten dnesni!!! <3 Drzim palce, at bude vse zase dobre!!! :)

    OdpovědětVymazat
  63. Som taka rada ze si spat :) nesmierne ma novy clanok potesil :) uz mam zase dovod ponahlat sa na internet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a asi som zabudla mailovu adresu :) keby ma nahodou postretlo stastie :)
      00nina@azet.sk

      Vymazat
  64. Jééé, to je paráda, že jsi se zvládla opět postavit na nohy a otřepat se. A fakt ti to moc sluší...
    Já přes internet v poslední době nakupuju strašně moc a kosmetikou jsem ted zásobená snad do konce života :D
    A senzabox mě tentokrát také potěšil :)
    Tak už se těším na tvoje další články, měj se dál fajn :)

    OdpovědětVymazat
  65. Jééva konečně jsi zpátky a hned s tak dlouhým článkem:)) Už se těším až budeš zase pravidělně přidávat:))

    OdpovědětVymazat
  66. ahoj, konecne si sa vratila :)) mas kopec veci a krasnu postavu, zavidim :D

    niekedy teraz by mi mala prist naked paleta, tak by si mi urobila radost nejakymi liceniami, tiez tie fotky z liceni ako vizazistka mozu byt zaujimave,

    tak dufam, ze sa zas skoro ozves ;)

    OdpovědětVymazat
  67. Super, jsem moc ráda, že jsi zpět! :-)

    OdpovědětVymazat
  68. Všimla jsem si tě jen chvíli předtím, než jsi měla pauzu a byla jsem smutná, že jsem to takle nevychytala. Už jsem ani nedoufala že se vrátíš...děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  69. Je super, že jsi zase zpátky :)!

    OdpovědětVymazat
  70. Jéé jsme ráda, že si zpět :) Doufám, že je všechno už v pořádku a budeš tu s námi častěji:) Outfit a veci jsou skvely. Mimochodem dají se ty šatz z Orsay ještě sehnat ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tunika, asi ne, koupila jsem ji v lednovém výprodeji za 350 Kč. Díky!

      Vymazat
  71. Sem moc ráda, že jsi zpět. Tvoje články jsou bezkonkurenční! Zatím za tvou blogovou kariéru mě ani jeden nenudil a tak ti přeju další úspěchy :)

    OdpovědětVymazat
  72. super, ze si sa uz vratila! :) moc sa tesim na nove clanky :)

    OdpovědětVymazat
  73. dobre,ze jsi zpet :) drz se! :)

    OdpovědětVymazat
  74. Je skvělé, že jsi zpět :-)
    Docela ti závidím ty úlovky z TW, za 29 Kč bomba :-)
    A Senzabox mi přijde až v pondělí, tak uvidíme, co v něm bude :)

    OdpovědětVymazat
  75. Vítej zpátky, přeju hodně síly :) Každý z nás už asi zažil nějakou hodně smutnou událost, ale je to tak, jak píšeš, i ta nejhorší událost nás časem posílí, všechno to chce jen čas, a taky rozptýlení.
    K posilování mám stejný vztah - nesnáším to, ale ten pocit potom po zasloužené sprše je k nezaplacení :) a na té fotce v růžovém tílku mě pobavil pejsek, náš totiž taky leží vždycky na polštáři, aby byl co nejvýš :D
    V tom křiváku ti to moc sluší, a máš skvělou postavu:)
    haha a svetr gangam style nemá chybu, někdy se nám v něm ukaž :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:) Největší sranda je, že cvičím a on mě v klídku pozoruje. :D

      Vymazat
  76. Mia, super clanok :) som rada, ze si sa uz vratila, vellmi mi chybali tvoje prispevky :) najviac chvalim a zaroven zavidim nude baleriny ;)

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Miuško, jsem moc ráda, že ses nám vrátila!!! Denně jsem na tvůj blog koukala a pořád doufala, že se vrátíš a konečně jsem se dnes dočkala! Tvůj dnešní příspěvek je skvělý, tolik novinek, kosmetiky, všeho! Parádní! Moc ti to sluší, jsi moc krsná!!! Nevím, co se ti stalo, ale budu ti držet palečky a přeji, ať už jsi v pohodě a ať je všechno zase dobré! Papa! :-*

    OdpovědětVymazat
  78. konečneeeeeeeeeeee :) už som sa nudila fakt si mi chýbala.. teším sa a hlavne na tie častejšie školské outfity ;) a recenzie tiež čo najskôr :) drž sa :)

    OdpovědětVymazat
  79. Super clanok Mia :) som velmi rada, ze si spat, tvoje prispevky mi velmi chybali! Najviac chvalim a zaroven zavidim nude baleriny ;)

    OdpovědětVymazat
  80. Jééé jsem tak ráda, že jsem zpátky kočko♥ :)))) Moc se těším na všechny další články a musíme se prostě zase domluvit na té Praze :) Budu se těšit :*
    PS. ty fotky ze školního WC vypadají suprově :D a hrozně se mi líbí ty "límečky" z Tally Weijl (po delší době se tam musím jít také podívat) :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Obsáhlý a skvělý článek ;) A naprosto boží je ten černý křivák Sheinside :)

    OdpovědětVymazat
  82. som rada ze si sa vratila!! moc si chybala :*

    OdpovědětVymazat
  83. Tak ta opat viatem Mius :)
    Lapicka s Tesca zaujala aj mna, a uz mi zdobi izbu :) A ten efektovy Essence lak je moja stalica, naposledy som si kupila tri, lebo som ho dlho nevedela u nas zohnat :D
    Velmi ti to svedci.
    Pekny vikend :)

    OdpovědětVymazat
  84. Jsem ráda, že jsi zpět :) a na fotkách Ti to moc sluší! <3

    OdpovědětVymazat
  85. Je super že jsi zpět :) mám ráda tvé články, recenze,....všechno :D Píšeš hrozně milým, pěkným způsobem, závidím úlovky z TW za 29kč! :D a chválím krásný křivák! :) hlavně piš dál a už nám nezmiz, měj se :)

    OdpovědětVymazat
  86. Je super, že ses vratila! :) a ty saty z Orsay musim mit :O kolik staly?

    OdpovědětVymazat
  87. Dnes jsi mi udělala nesmírnou radost a určitě i ostatním, protože jsi se nám vrátila :-*
    Strašně ti to sluší a pejsek je největší roztomilouš :-)
    A ty nehty jsou naprosto boží...

    OdpovědětVymazat
  88. Jsem strašně ráda že jsi zpět, hnedka se mi zlepšila sobota :)

    OdpovědětVymazat
  89. Miuš, som strašne rada, že si sa nám vrátila, a neskutočne sa teším na recenzie všetkých nových vecí :) a tie náhrdelníky z TW, závidím, za tú cenu sa mi tam ešte nič uloviť nepodarilo :-))

    OdpovědětVymazat
  90. som rada že si späť :)máš tie najlepšie recenzie v blogovom svete! ;)

    OdpovědětVymazat
  91. Miuško, jsem strašně ráda, že jsi zpět :) Každý den jsem netrpělivě koukala, jestli už bude článek :D
    Je na tobě vidět, že už se ti daří lépe :)Jsi moje nejoblíbenější blogerka, protože jsi mě inspirovala k tomu, abych také začala :)

    OdpovědětVymazat
  92. Som velmi rada, ze si sa rozhodla vratit spat:))
    A mozem sa spytat ako kryje ten BB krem od Loreal? Je dobry? Dakujem:))

    OdpovědětVymazat
  93. Jsem moc ráda, že jsi zpět :) Jsi první beauty blogerka, kterou jsem začala sledovat a velmi jsem si Tě oblíbila. Pauzu občas potřebuje každý. Ať už Tě trápí cokoliv, jsem si jistá, že to zvládneš překonat, ať už sama nebo s pomocí ostatních. Věci, které sis koupila/dostala, jsou úžasné :) Držím palce, aby se nově podniknuté činnosti dařily a aby pro Tebe byl zbytek roku 2013 lepší, než začátek :)

    OdpovědětVymazat
  94. Jsem tak ráda, že jsi zpátky! tvůj blog je úžasný a články už mi tááák chyběly =) Ty nehty jsou super, jen ta rudá se mi na nich tolik nelíbí, že je někdy vyfotíš v tom nude laku? =) Všechny dárky jsou krásné, nejvíc se mi líbí ty šaty s cvočky =) doufám, že už nebudeš pauzovat =D

    OdpovědětVymazat
  95. Mio jsem ráda, že ses opět vrátila a koukám že v plné polní. Cvičení ti prospívá, jde vidět, že postava je pevnější. Jinak fotka s natočenými vlasy od fotografa je úžasná!
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  96. No konečnš Miuško!! To to trvalo :-) My jsme se na tebe moc těšily :-) Už se těšíme na nový články :-) Hlavně na recenze :-)

    OdpovědětVymazat
  97. ty máš ale krásne vlasy! :)

    super veci ;)


    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  98. Je dobře, že jsi zpět. A musím říct, že ti to strašně sluší :).
    Jinak Ti přeju, aby ses měla už jen líp a líp ;)

    OdpovědětVymazat
  99. Jsem moc ráda, že ses vrátila. Dnes u nás pořád jen sněží, takže to bylo opravdu velké potěšení, když jsem uviděla tento článek. Hned jsi mi spravila náladu. Snad každý den jsem kontrolovala, jestli se neobjeví něco nového, konečně jsem se dočkala :)
    Děkuji, tvé články jsou prostě bezkonkurenčně nejlepší, hodně štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  100. Jsem moc ráda, že jsi se vrátila! Tvé články už mi moc chyběly :)

    Moc se těším na všechny nové věci které nás, tvé čtenáře, čekají :)

    OdpovědětVymazat
  101. Taky jsem ráda, že jsi zpátky!:-) těším se na recenze věcí z fotek :-)

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj Mio! :) Jsem moc ráda že jsi zpět,článek se ti povedl a na všech fotkách ti to moc sluší..Hlavně na té školní záchodkové :D Na školní outfity se moc těším :) Přeju ti aby jsi byla silná :)

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj, Mia :) ani nevieš ako si mi dnes spríjemnila deň, keď mi vyskočil nový článok od teba :) Som rada, že si zvládla trápenie, a už je lepšie :)
    Veľmi sa teším na recenzie produktov. Tú Lushovskú parádu by som brala hneď aj ja :) Mne sa ušlo z vianoc masážitko Midnight Massage :)
    Baleový silver som tiež vyskúšala, a ak sa ti bude chcieť, tak sa ku mne na blog pozri, písala som tam aj o ňom :) (som síce len začínajúca v blogovaní, tak nie je to možno dokonalé) http://blondiearea.blogspot.sk/2013/02/prehlad-silver-samponov.html

    OdpovědětVymazat
  104. Jsem moc ráda, že jsi zpátky Miuško :)Těším se na všechny články, jelikož jsi jediná beauty blogerka, která mě skutečně baví a u které čtu všechny recenze :).
    Navíc mám ráda i tvoje outfity a líčení, vlastně všechno co děláš <3. Protože to děláš skvěle a tak, že to baví neskutečné kvantum lidí kolem :).
    Takové životní události jsou dobré jen v jednom, člověka posílí a ukáží mu, že je ještě mnoho věcí co zvládne a dokáže, i když tomu málo kdy jde věřit :).
    A ty jsi silná a šikovná holka, která je navíc naprosto milá a časem ti to život oplatí tím, že ti bude už jen líp a líp :* :*

    OdpovědětVymazat
  105. Je úžasný že jsi zpět!! Jsi jedna z mála blogerek na jejímž blogu jsem pravidelně. Těším se na další články :)

    OdpovědětVymazat
  106. Ahoj, jsem ráda, že jsi zpátky a budeš zase s námi! :)

    OdpovědětVymazat
  107. Mio je skvělé, že ses k nám vrátil, poslední dobou jsem měla pocit, že mi v blogovém světě něco chybí a teď vím, že jsi to byla ty! Hned tvůj první článek mne dobil pozitivní energií, takže už se nemůžu dočkat těch dalších! Měj se krásně a ať už je Ti jenom lépe a lépe! :*

    OdpovědětVymazat
  108. Ani nevíš, jak jsem ráda, že jsi zpět :)!
    S prvním odstavcem souhlasím a ztotožňuji, vím jaké to je, bohužel, ano to je život.
    Těším se na další články :)!

    OdpovědětVymazat
  109. Jsem ráda,že jsi zpátky a budu moc číst tvoje články,tvůj blog jsem si hodně oblíbila. Jinak jorkšírka mám taky,je to zlatíčko a též dělám vizážistku,tak se těšim,pokud budou nějaký ukázky práce apod,ráda mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  110. Ahoj, je ten Balea šampon lepší než swiss o par? Který by si doporučila víc?

    OdpovědětVymazat
  111. konečněě miuško:-* doufám, že už se budeš mít jenom líp !

    OdpovědětVymazat
  112. jé, super :) a moc ti tu sluší.

    OdpovědětVymazat
  113. Takže to vezmu pěkně popořádku :
    1) Paráda,že jsi zpátky ! <3
    2) Těším se na školní outfity , tenhle vypadá skvěle :)
    3) Fototesty tvého obličeje : vypadáš na nich kouzelně :O a skvělé vlasy :)
    4) Fotka postavy <3 ..taky cvičím,ale takové výsledky bohužel nemám :D
    5) Recenze , paráda ! Hlavně jsem zvědavá na ten BB od Avonu a Naked :)
    6) Šaty,křivák,triko Never say never a ocvočkované tenisky <3
    7) Na větrné hůrce je parádní knížka ! :)

    Tak uf , už jsem snad řekla všechno :D
    Těším se na další články :)

    OdpovědětVymazat
  114. Jupííí, konečně jsi zpátky! Snad už je Ti líp, všechno chce čas, tak na Tebe budu myslet! :)

    OdpovědětVymazat
  115. Super, že si späť, konečne nemusím listovať len v archíve :)) a tie náhrdelníky z TW a ten ružový sú nádherné ;) hlavne tá cena(!) :D

    OdpovědětVymazat
  116. musím sa priznať źe pri tom množstve blogov ktoré pravidelne sledujem som si absenciu Kisbookovych príspevok veľmi nevšimla ale teší ma že si späť! :))

    OdpovědětVymazat
  117. super, že jsi zpět, plná energie a se spoustou záviděhodných věcí! :)

    OdpovědětVymazat
  118. Ahoj, ty náhrdelníky z Tally weijl za 29!! fakt pecka :)
    marushenka.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. jeee tak konečne po dlhej dobe tu máme článok od teba. Krásne novinky si si stihla za ten čas poriadit. Som zvedavá na dalšie články...

    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  120. Ahoj, pravidelně jsem se na tvůj blog dívala, jestli jsi nezačla opět psát a dnes jsem se konečně dočkala:) Taky jsem nedávno prožila těžší období a moc ti fandím. Určitě to už bude jen lepší a lepší :) A tvůj blog opravdu miluju!

    OdpovědětVymazat
  121. je moc fajn že jsi zpět:) přeju ti jen to nejlepší a hlavně hodně štěstí do života, občas nám přinese těžké chvíle:/ byla by obrovská škoda kdybysme přišli o tvé články!:)

    OdpovědětVymazat
  122. Mio, vítej zpátky ♥
    Náhrdelníky za 29 Kč mám taky :) Nejvíc nejlepší cena :) A z topu z Orsay jsem mi rozsvítily očka. Jak může být něco tak krásného :))..Jinak pravě čtu Zatmění a tam se několikrát zmiňují o knize Na Větrné hůrce. Nevěděla jsem, že ta kniha existuje, myslela jsem, že je smyšlená.Je tam i malá ukázka. Asi si ji také pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi snad první člověk, který si myslí, že je knížka smyšlená :D
      Určitě si jí přečti, je moc povedená.

      Vymazat
  123. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  124. Konecne te mame zpatky!:) snad uz te ted cekaji jen lepsi zitrky:)drzim palce a přeju jen to nejlepší:) a tesim se na dalsi clanky:)

    OdpovědětVymazat
  125. Já jsem tak ráda, že jsi zpět, že si to ani neumíš představit! :) Na další články se moc těším.

    OdpovědětVymazat
  126. Jsem moc ráda,že jsi zpět :) Každý den jsem kontrolovala tvůj blog,jestli už přeci....
    Ty náhrdelníky z Tally weij jsou fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  127. Super, že jsi zpět :) Těším se na další nové články!

    OdpovědětVymazat
  128. úžasný článek jako vždy :) vítej zpět :-)

    OdpovědětVymazat
  129. Jsem tak moc ráda, že jsi zpět Miuš :) Hned je ten den o něco hezčí a mám se na co těšit :)

    OdpovědětVymazat
  130. Veľmi sa teším, že si späť! Chýbala si :)

    OdpovědětVymazat
  131. Tak vítej zpátky, ať se Ti už dějí jen lepší a lepší věci. :)

    OdpovědětVymazat
  132. juu..som rada, ze si spat! a najviac zo vsetkeho sa mi paci asi ruzovy limcek a ten krivak ;)

    OdpovědětVymazat
  133. Panejo, to je novinek!! Jé, ty šaty z orsay jsou skvělý a outfit se mi taky líbí, hlavně máš nádherný vlasy.<33

    OdpovědětVymazat
  134. konečně jsi zpátky! :) a ty černý šaty jsou úžasný <3
    howtobedivine.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  135. Miuško, ani nevíš, jak jsem ráda, že jsi zpátky :-* pořád jsem doufala, že se vrátíš, protože tvoje články jsou prostě úžasné :) ať už se stalo cokoli, doufám, že zvedneš hlavu a půjdeš dál, ať už to bude jakkoli těžké..článek jsem přečetla jedním dechem a už se těším na všechny články, které nás čekají :) ty náhrdelníky za 29 Kč - wow!! :)) snadd už tu bude dost článku, jsi jedna z mých oblíbených blogerek :)

    OdpovědětVymazat
  136. Jsem ráda, že jsi zpět! :-) Snad ti bude už jen líp ;-)

    OdpovědětVymazat
  137. Vítej zpátky, má nejoblíbenější bloggerko :* Máš úžasné křesílko z ratanu, taky bych se tam tak vyvalila :)

    OdpovědětVymazat
  138. Na Větrné hůrce je jedna z nejlepších knih, které jsem četla (a že nečtu málo a anglickou klasiku mám obzvlášť ráda :) Myslím, že se ti to bude určitě líbit.

    OdpovědětVymazat
  139. Vítej zpět Mio, už jsi nám všem vážně chyběla! :-) Těšíme se na další články a musím pochválit "nákupy", všechny věci vypadají skvěle, snad budou i další recenze! :-)

    OdpovědětVymazat
  140. Skvělý článek, moc se mi líbí ten školní outfit. :)

    http://malykoutekkrasy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  141. Vítej zpět :) Slušivý školní outfit

    OdpovědětVymazat
  142. Hurááá! Mia je zpátky! :)

    OdpovědětVymazat
  143. Vítej zpátky!!! :-) Koukám...čtyři BBcreams, těším se na recenzi. Jinak mě únorový senzabox moc nenadchnul, i když balení snad ještě nebylo rozkošnější. Měla jsem v něm od Lush lemonny flutter a první negativní dojem vystřídala šílená ale šílená závislost na té vůni:-))) Přeji krásný den všem, Lu

    OdpovědětVymazat
  144. kKonečně jsi zpátky :) tvé články mi opravdu chyběly :)

    OdpovědětVymazat
  145. Ahoj Mia, parádní článek, jsem ráda, že jsi zpět! Snad už bude líp :)

    OdpovědětVymazat
  146. Jsem moc ráda, že jsi zpátky. Tvé články mi chyběly :-)! Přeju Ti, aby už bylo jen líp!!!

    OdpovědětVymazat
  147. To je mi ale milé překvapení :) Tvůj sleduji už dlouho, i na fb, ale až teď jsem se sem skutečně přidala.
    Je úžasné, že ses vrátila. Welcome back :-*

    OdpovědětVymazat
  148. Těším se na další články! :)

    OdpovědětVymazat
  149. Ahoj Mio, už jsi nám tu straaaaaašně moc chyběla ;-) jsem ráda, že jsi konečně zpět a těším se na další nové články ;-)

    OdpovědětVymazat
  150. Chyběla jsi mi♥

    Jsem ráda, že ses nám vrátila a už se upřímně těším na tvé články, vždy mi zvednou náladu a potěší.

    Hrozně moc se mi líbí náhrdelníky od Tally Weijl. Jelikož já mám obchod hrozně daleko tak jen tiše závidím :D

    A díky za tip na Pavlínku...je hrozně fajn, příjemná, krásná, milá...Díky moc ♥

    OdpovědětVymazat
  151. Gratulace k návratu (pokud se takovým věcem gratuluje .)). Přeji hodně úsměvů na rtech :)

    OdpovědětVymazat
  152. Jsem moc ráda že už jsi zpátky!.. moc mi Tvé články chyběly. Skoro každý den jsem se dívala na blog, jestli si nepřidala něco nového.. Ale vyplatilo se na Tebe počkat..:) snad už ti bude líp!

    OdpovědětVymazat
  153. Už mi Tvoje články moc chyběly, je skvělé, že jsi zpátky! A do dalších dní přeji všechno jen to dobré. :)

    OdpovědětVymazat
  154. Skvělý článek :). Ta tunika z Orsay je nádherná :).

    OdpovědětVymazat
  155. teprve teď jsem si asi pořádně uvědomila, jak moc jsi mi chyběla!!! :-) moc se těším na další články a jsem moc ráda, že je ti líp - holt když je pod psa, není nad psa :-))
    doufám, že uděláš na všechny ty produkty recenze - zajímá mě hlavně naked a bb creamy :-)
    Pavlínku taky sleduji, je úžasná, moc milá a je hrozně fajn vědět, že se holky blogerky umí takhle podržet :-)

    OdpovědětVymazat
  156. Konecne jsi zpatky, jsem rada, ze jsi se vratila :-)
    Na fotkách ti to moc sluší a krasné nové věci sis pořídila :-)

    OdpovědětVymazat
  157. Jsem ráda že jsi zase zpátky!:) Hned jsi mě zlepšila náladu, že jsi zase tady:)

    OdpovědětVymazat
  158. Máš dokonalý blog,je dobře,že jsi se vrátila a na všech fotkách ti to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  159. Konečně jsem se všichni dočkali, jsi ZPĚT ;) jsi jedna z nejlepších bloggerek a těším se na další články. Pořádně to tu rozjeď :D ;)
    Btw: máš krásnou postavu ;) :D
    lillysek.LB@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  160. Jsem moc rada, ze ses vratila, super :) Drzim palce, at uz Ti zivot dela jen radost. Naked basics jsem si objednala hned jak se objevila, je super! Nechtela bys s ni udelat nejake liceni?

    Veronika R.

    OdpovědětVymazat
  161. Jsem ráda za nový článek ! :) Každý máme někdy nějaké horší období. Doufám, že tě to jen posílí a ty si přes to všechno přeneseš ;) Jinak všechny věci jsou nádherné, ty límečky jsem si doslova zamilovala!

    OdpovědětVymazat
  162. Ani nevíš, jak jsem se těšila, až zase něco napíšeš:)) tvoje články mi opravdu chyběli, jsem ráda že si zpět. Chtěla bych ti popřát, aby si se z té špatné nálady (nevím, jak jinak to nazvat) rychle dostala a měla se fajn:) těšim se na další články a inspiraci, kterou od tebe čerpám. Držím palečky, ať se z toho špatného brzy dostaneš a kdyby si cokoliv potřebovala, můžeš se na mě obrátit (ok-makeup@email.cz) vím, že se vůbec neznáme, ale já tebe poznávám už dlouho pomocí tvého blogu, takže se kdyžtak ozvi, budu ráda:)) Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  163. Ahoj:) To je dobře že jsi zpět už se těším na nové články a recenze=)

    OdpovědětVymazat
  164. Paráda, že už jsi zpátky! Na fotkách Ti to moc sluší a šaty z Orsay jsou parádní (y) :).. Už teď se nemohu dočkat dalšího článku, s pozdravem čtenářka Đitka :)

    OdpovědětVymazat
  165. Už se moc těším na všechny tvé nové články!! :)

    OdpovědětVymazat
  166. Bude jaro, bude líp :)

    Hezké věci jsi pořídila :)

    Jen ten tvar nehtů se mi nelíbí, podle mě to trochu deformuje prsty :/

    OdpovědětVymazat
  167. Vítej zpátky :)) ♥
    Už jsem se na tebe a tvoje články těšila :)
    Tééda a koukám kolik věcí sis nakoupila, no jo člověk si musí dělat radost :)) Moc se těším na líčení a recenzi na paletku od UD a taky na ty nové rtěnky - mmm ty stříbrné jsou od Avonu, že? :)
    Doufám, že už jsi zpět a budeme si tě moct zase číst :)
    Ty zvlněné vlasy ti moc sluší:)
    Doufám, že už jsou problémy aspoň částečně zažehnány a že ti bude už jen líp. :)
    Tvá čtenářka Nicky

    OdpovědětVymazat
  168. Je skvělé, že jsi zpátky. Ať už se stalo cokoliv, přeju ti hodně sil do dalších dnů a týdnů. Chyběla jsi nám! Moc se těším na další článek :) a ty nehtíky se mi líbí čím dál tím víc. Už o nich taky začínám uvažovat :D.

    OdpovědětVymazat
  169. jsem moc rada ze jsi zpet sousedko!!!

    OdpovědětVymazat
  170. To je skvělé že jsi se vrátila! tvé články mi moc chyběly! Z fotek mi připadáš neuvěřitelně sympatická tak ti přeji aby bylo vše brzy ještě lepší! Jsi vážně krásná!

    OdpovědětVymazat
  171. Jéé tak to je super že jsi zpět :). Jinak takové životní situace chápu :). Sama sem nedávno měla podobné..:) Jinak už se těším na kosmetické recenze! Hlavně na Naked Basic :)

    OdpovědětVymazat
  172. Jsme ráda,že jsi zpátky Mio! :-) Už se mi stýskalo po dokonalé blondýnce,co nás obšťastňuje milými posty :-)
    Musím říct,že ty nehtíky se mi takhle líbí,ale když jsi je zde měla poprvé,ty bílé,tak se mi to moc nezamlouvalo,ale jak je vidět,i ta barva dokáže hodně!
    Jinak ty šatičky z Orsay ti moc závidím,já miluji tyhle cvočky a bodce.
    A moc se těším na Senzabox,až nám o něm něco napíšeš!!!

    Pája ♥

    OdpovědětVymazat
  173. Vítej zpět v blogosvéře Mio :) Těším se na nové články, zejména ty kosmetické :)

    OdpovědětVymazat
  174. jsem ráda že jsi zpět ;)

    OdpovědětVymazat
  175. uz se tesim na recenze!pises je uzasne!:)vitej zpet!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  176. na větrné hůrce byla první knížka, kterou jsem přečetla z povinný četby k maturitě.. byla z antikvariátu, smrděla starotou.. ale to jí dodávalo tu atmosféru.. byla to úžasná knížka, brečela jsem u ní a četla jsem jí vždycky až dlouho do noci a nemohla jsem přestat.. :D
    A ten růžový náhrdelník je moc moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  177. Ahoj Mio :)
    moc jsem se těšila až ti bude lépe a musím říct, že ti pauza rozhodně prospěla! Vypadáš úžasně a zníš vyrovnaně ;) Hrozně mi zvedlo náladu, když jsem na fb zahlédla, že máš nový příspěvek a dokonce na blogu... celý článek jsem projížděla s přihlouplým úsměvem :D jen na konci mi trochu zatuhl, já svůj sz ještě nemám kvůli sněhu (teprve teď zjišťuji, že prý byla nějaká aféra), a protože chci mít překvapení, důsledně jsem se vyhýbala všem blogům, dost ve mně hrklo jak jsem ho tu zahlédla vyfocený a rychle jsem zarolovala pryč :D takový vzrůšo nakonec :D a po shlédnutí pár komentářů dnes vynechám i ty... pro jistotu :) Každopádně jsem moc ráda, že jsi zpět a že jsi tak silná slečna :) doufám, že u toho zůstane.

    Lenka H.

    OdpovědětVymazat
  178. je skvelý že jsi zpět :) taky prožívám dost těžký období a zjišťuju jak dokážu být silná a statečná pokud sama chci :)

    OdpovědětVymazat
  179. Jsem moc ráda, žes to zvládla. Jsi moc hezká, na vizážistku je tě škoda. Je ale super, že se věnuješ kosmetice "profesionálně". Docela jsem koukala na "takovou tu menší hromádku nákupu". Kdybych měla poskládat k sobě věci, které jsem od začátku ledna koupila, vypadalo by to podobně...... kdybych jich už půlku nevyházela:-):-)

    OdpovědětVymazat
  180. Milá Mia, myslím, že tie Búrlivé Výšiny (tak sa to volá na svk) sa Ti budú páčiť, je to krásna kniha, tiež som ju kedysi čítala. Inak máš veľmi pekný blog. Ach budeš mať čas a chuť, pozri si aj môj začínajúci momentsbyel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  181. Jsem moc rada, ze jsi se dostala pres sve osobni problemy a jsi zpet - vyrovnana a plna energie. Moc se mi libi tvuj skolni outfit a urcite je fot casteji :) sbirka novych veci je uctyhodna a takze uz se tesim na tve nove recenze :)
    Drzim palce at ti vyjde tvoje posledi zkouska a uzivej zivota a neprestavej delat, co te bavi:D

    OdpovědětVymazat
  182. Normálně články moc nekomentuju, ale díky, že ses za náma vrátila!!! :)

    OdpovědětVymazat
  183. Jsem taaaak ráda že jsi zase tu!! hned mám lepší náladu jsem super :*

    OdpovědětVymazat
  184. Jsem moc ráda, že jsi se k blogování vrátila ikdyž je to tak tak těžké :-)) Tuším co se stalo, ale možná se myslím. Citlivá jsem taky a vůbec se ti nedivím, že jsi prožila neskutečnou bolest. Doufám, že teď už se budeš mít jen krásně, tak jako krásná jsi! :-) Hned jsem na fotce poznala, že cvičíš, totálně se ti zlepšila postava a jsi taková pevnější, závist :-) Kosmetiku máme docela podobnou, takže jsem se zase přesvědčila, že je vážně dobrá ;-D A nude paletku ti Mio závidím! <3

    OdpovědětVymazat
  185. Náhrdelníky jsou super! Jinak těším se na další články.

    OdpovědětVymazat
  186. Jsem ráda, že jsi zpět, tvoje články už mi chyběly :) dokonce jsem minulý víkend pročítala celý tvůj blog od začátku :) už se těším na další nové recenze :)

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡