2013

nye resolutions
Vítám Vás na mém blogu i v Novém roce. Tento článek je přednastavený na třetí hodinu odpolední a já doufám, že v tuhle dobu ještě nespím, ale sedím u knížek a šprtám se, jelikož hned 3.1. mě čekají tři testy. Připravila jsem si pro Vás krátký článek o mých představách pro rok 2013. Nejde ani tak o předsevzetí, i když letos mi došlo, že bychom si je měli stanovit. Můžou fungovat jako skvělá motivace (třeba na lednici), ale zároveň máme alespoň co porušovat. Ha ha. Jde spíše jen o má přání/úkoly - co bych chtěla změnit a co bych ráda dělala pro sebe navíc. Jsem zvědavá, zda se v nějakém bodu promítnete a zda jste si sami sobě dali alespoň jeden úkol vy.

Škola
Chtěla bych se naučit slyšet a poslechnout budík hned na první zazvonění a poté se už jen v klidu umýt, obléknout, nasnídat, upravit a s předstihem vycházet z domu. Současně s tímto přáním souvisí i večerní příprava. Připravit si kabelku se školou, oblečení přes židli a make-up do košíčku k zrcadlu. A také bych se chtěla naučit chodit dříve spát. Běžně chodím spát ve 12 a vstávám třeba v 5:30 (o školu), což je šílené. Zní to pro mě dost nereálně, ale snažit se o to budu. Mé spěchání a nestíhání mě jak psychicky, tak i fyzicky ničí. Ve škole si chci pravidelně zapisovat své zápisky do jednoho bloku, který jsem si pořídila. Zjistila jsem, že mít extra sešit na každý předmět není moc dobré, když ty sešity pak člověk začne zapomínat a ztratí se v papírech. Těším se i na svůj nový diář, který jsem si objednala. Konečně budu mít svůj vysněný, korejský. Diář je doslova externí harddisk mého mozku. :D

Životní styl
Jídelníček měnit nemusím. Možná bych jen měla jíst častěji, nějak to nestíhám a pak to často napravuji po večerech. Zkrátka, “snídani sněz sám, o oběd se rozděl se svým přítelem a večeři daruj svému nepříteli”. Zní to dobře, realizace však nebude snadná. V celém zimním semestru jsem lezla po umělé stěně. Bylo to úžasné. Ráda bych v tom pokračovala i sama bez instruktora, pokud mi to nový rozvrh dovolí. Běh kvůli tlaku moc ráda nemám, ale chtěla bych opět zavést domácí pravidelné cvičení. V létě a ještě i v září jsem cvičila pravidelně hodinu denně a s příchodem školy jsem se na to vykašlala. 

+ Něco extra pro sebe
  Každý den se naučím deset až dvacet nových anglických slovíček. Není to moc, ale i tak udělám něco pro zdokonalení své slovní zásoby. Už jsem si vytvořila svůj kapesní slovník.
  Chci se zase začít výrazněji líčit, i do školy. Nedělat si nic z ostatních, že sledují mou zářivou rtěnku a začít více spotřebovávat mé make-up zásoby, jinak se v nich utopím. Nechci aby se ze mě stala konzerva, rozumíte. Tedy, nehrát si s make-upem jen před party nebo jen tak doma pro sebe, ale neustále.
  Přeji si udělat si čas na kreslení. Dříve jsem tak ráda kreslila lidi. Měla jsem malůvky ve všech mých školních sešitech, diáři, apod., a teď už snad ani nevím, jak se drží akvarelová pastelka. Je to škoda. Vykašlala jsem se na to vlastně tehdy, když mě nepřijali na AVU, do ateliéru kresby, což byla pěkná hloupost.
  Letos chci rozšířit svou sbírku a obohatit svou soukromou domácí knihovnu o několik nových knížek. Mám ráda starší i novodobou ruskou literaturu, fantastické povídky/sci-fi a pak i nenáročné knížky ve stylu psaní Sophie Kinselly. Nějaké doporučení? :)

+ Něco pro Kissbook
Nic extra tu měnit nehodlám. Styl, jakým způsobem píšu blog, mi vyhovuje a myslím si, že to baví i Vás, když se sem stále vracíte. Samozřejmě mám nějaké nové nápady na vylepšení, ale ty si nechám zatím pro sebe. Ráda bych si letos pořídila lepší foťák než mám, abych nemusela hodiny trávit focením a následným upravováním světel, doostření, tepla barev, apod. V počítači mám také několik videí, které jsem bohužel zveřejnit nemohla kvůli špatné kvalitě a i to, by nový fotoaparát vyřešil. Obecně bych tedy chtěla zlepšit kvalitu a psát stále tak často, když mi to čas dovolí. 

136 komentářů:

  1. Skvělý článek, držím palce Mio, ať ti vše vyjde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přidávám se,článek se velmi povedl a i já držím palce,ať se ti vydaří vše,co chceš:)

      Vymazat
    2. aj ja sa pridavam, nech sa ti vsetko splni a nech mas stale usmev na perach :))

      Vymazat
  2. Hodně štěstí a pevné vůle do nového roku :) já si taky sepsala pár úkolu, které bych ráda realizovala, tak uvidíme.. Přece jen je to nový rok a kdy jindy začít, než právě teď, ač to možná zní jako klišé...:)
    Já ač na vysokou chodím už druhým rokem, tak stale nejsem schopna najít způsob zápisu poznámek, jaky by mi vyhovoval. Snad se mi to konečně v letním semestr podaří.
    A s tím kreslením/malováním s tebou naprosto souhlasím. Já od te doby, co nastoupila před dvouma rokama na fakultu informačních technologié, místo architektury, tak na papir ani tužku už jsem nešahla. Což je možná dost škoda, prtže mi přijde /ač je to trochu zvláštní, prtže člověk přece nezapomíná, co se jednou naučil/, že už neumím nakreslit vubec nic. Hlavy nemaj tvar, oči jsou každé jinak a vůbec - nelze na to koukat.
    Tak doufám, že tento rok nás všechny posune někam dál a přinese něco nového.
    Hodně sil všem <3 :)

    OdpovědětVymazat
  3. drzim palce pri realizacii planov a zajtra pri skuskach! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně štěstí do nového roku :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ať všechno vyjde podle Tvých představ! :) A šťastný nový rok!

    OdpovědětVymazat
  6. Ty to zvládneš! :) A hezky si to napsala, že aspoň máme co porušovat :D

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi hlavně ta část s líčenim :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásné předsevzetí :)) V hodně z toho co jsi psala jsem se našla :) Přeji Ti všechno nejlepší do nového roku :) a ať se Ti předsevzetí vyplní :) a pokud ne, tak nesmutni :) hlavně si ten rok užij :)))

    OdpovědětVymazat
  9. moc hezká "předsevzetí", držím ti palce! :))

    OdpovědětVymazat
  10. skvělý článek, já toho teda chci víc změnit a zlepšit a aji co se týče předsevzetí, úplně tě obdivuju za tu hodinu cvičení! Držím ve všem palce ;)

    OdpovědětVymazat
  11. skvelý článok!!! Normálne su pre mňa tieto články inšpiratívne, vždy si pripomeniem, že áno toto chcem aj ja...
    Krásny nový rok želám, nech sa ti darí!!!

    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  12. já bych taky chtěla začat pořádně kreslit dřív jsem měla mraky a kreslila jsem pořád, ale jak jsem se dostala na gympl přestala jsem přemýšlet nad umprumkou a tím pádem jsem přestala kreslit a chybí mi to. Já bych se ráda dostala na VŠUP, tak začínám zase makat :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nový foťák mi dosť pomohol ale aj tam sa často musí niečo upravovať :) A knižku by som si tiež chcela zadovážiť nejakú novú :))


    Pozývam na giveaway :)
    http://lucyslifegallery.blogspot.sk/2012/11/giveaway-n2.html

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělý článek, já si vždycky dám předsevzetí,ale u toho to nějak vždycky skončí, hlavně co se týče tvého prvního bodu :) Jinak v blogu pokračuj,jako do teď, jsi jedou z mých nejoblíbenějších blogerek :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Mohla by si ukázať tvoje kresby :)
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Jé, chtěla bych vidět nějaké tvé kresby.. ukážeš nám je někdy? :)

    OdpovědětVymazat
  17. coo? ja chcem vidiet tvoje kresby!

    OdpovědětVymazat
  18. celkom si ma prekvapila tym, ze si sa hlasila na AVU na kresbu.. ja chodim na vysoku vyt. skolu na malbu.. urcite by si sa nemala vzdat kreslenia, ak ti to robi radost.. ja to mam zas tak, ze ked nerobim prace do skoly, tak ked su prazdniny tak vobec nemalujem a to je tiez chyba:/ myslim, ze aj ja mam nove predsavzatie :)

    Novy fotak by som aj ja ocenila pre svoj blog a samozrejme nielen pre nho :)

    OdpovědětVymazat
  19. držím palce, aby ti tieto predsavzatia vydržali po celý rok. :)
    mne by sa hodilo dodržať to, že nachystať si veci do školy už večer :D

    OdpovědětVymazat
  20. to, že si musím sepsat podobný plán už mám v hlavě dlouho, ale kvůli zkouškám, které mám zítra a pozítří (fuj fuj) a prokrastinaci (samozřejmě) se do toho pustím...no snad co nejdřív! :) je fajn to mít takhle sepsané, člověka to motivuje...tak držím palce ať to vyjde :)

    OdpovědětVymazat
  21. tak přeju hodně štěstí :) v některých věcech se úplně vidím - taky jsem byla zvyklá přes léto pravidelně cvičit a teď houby...tak doufám, že to na jaře zas napravím...a jediné moje štěstí na nezapomínání si sešitů je, že mám vše v notebooku :D

    OdpovědětVymazat
  22. Článek se mi moc líbí, ale hlavně ať se ti to všechno splní! :)
    svet-podle-klary.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. To, čo si tam písala, že ísť skôr spať, pretože vstávaš skoro, to by som si mohla dať aj ja, lebo tiež sa vacsinou učím večer a potom idem spať okolo pol 1 a vstávam skoro ráno okolo 6. Tiež sa nevyspím a spánok je potrebný..potom sa nedá poriadne rozmýšľať. Aj s tým súhlasím, že si treba kabelku s vecami pripraviť večer a aj prichystať šaty, ja potom ráno zmätkujem, že čo kde mám a neviem, čo si obliecť a potom nič nestíham. Make up by som tiež mohla viac využívať, mám teraz 2 nové paletky s tieňami a je ich tam veru dosť. Len keby som veru ten budík poslúchla na prvýkrát, tak by som sa stihla aj namaľovať. Väčšinou to skončí len pri špirále a ceruzke. A chcela by som z paliet využívať všetky tiene. Ja vždy volím len tie, ktoré sa mi najviac páčia a tie matnejšie alebo svetlejšie vynechávam. Takže Ti ďakujem za tento článok! Ja som si spomenula na tie všetky veci, ktoré robím presne tak ako Ty až vtedy, keď som si toto prečítala a je to dobrá inšpirácia. :D Plus tie slovíčka nie sú zlý nápad. S anglinou problém nemám horšie je to z nemčinou. Aj 5 slovíčok je super! (No a čo sa týka môjho blogu, chcem prispievať častejšie a zavediem si aj diárik a už s ana to teším :D ) Takže to skúsim aj ja! :D Krásny Nový rok a veľa veľa takýchto pekných článkov.. :)

    P.S. prepáč za tak dlhý koment, nejako som sa rozbehla :D

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  24. Přeju, ať se ti tohle všechno splní, tak jak bys chtěla :)

    OdpovědětVymazat
  25. myslela jsem si, že máš taky zrcadlovku, podle toho jak máš hezké fotky:)
    s tím malováním jsi mi připomněla, že i já bych se k tomu měla zase vrátit, dřív jsem taky malovala neustále:)
    moje předsevzetí je hlavně nebýt ve škole takový lajdák a dělat některé úkoly s předstihem, ne až když mi "hoří koudel u prdele" :DD
    a taky bych se o sebe měla zase víc starat, dávat si víc záležet na líčení a péči o vlasy:)

    OdpovědětVymazat
  26. Držím palce ať Ti vše vyjde jak si plánuješ :))) Jinak s tím bodem o škole se naprosto ztotožňuji :( Bohužel taky chodím dost pozdě spát a jsem vlastně naprostá expertka v každodenním dobíhání vlaku, ale zase si říkám, že já vlastně ani nemusím cvičit ... už po ránu se vždy krásně, pravidelně proběhnu :D
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Přeji aby ti to všechno vyšlo :).
    CornerOfBeauty

    OdpovědětVymazat
  28. Jé kdyžtak jsem nějaké své malůvky dej :)

    OdpovědětVymazat
  29. Držím palce, aby sa ti všetky predsavzatia podarilo splniť... s tým líčením do školy to mám rovnako... :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Něco podobného plánuju i já :D
    http://a-lemondrops.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. přeju,at se ti všechno povede podle tvých plánů :) stejně jako ty jsem dřív hodně malovala lidi a ted maluju jenom vyjimečně a obrázky jsou hrozné. Z knížek bych ti doporučila Miluju Capri od Belindy Jones :)

    OdpovědětVymazat
  32. Držím ti palce :)
    Šťastný nový rok! :)

    OdpovědětVymazat
  33. Opravdu jsi to krásně napsala a já ti jen držím palce, aby ti vše vyšlo tak, jak si přeješ :)
    Věřím, že nás o svých úspěších budeš informovat zde na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  34. skvelý článok :) a čo sa týka toho budenia, ehmmm, vitaj :D

    btw, budem veľmi rada keď si pozriete môj rozbiehajúci blog. každý nový komentár či člen ma veľmi poteší..najnovší článok: čo môžete tento rok nájsť na mojom blogu a random fotky s decembra
    somethinginthelife

    OdpovědětVymazat
  35. A který diář sis nakonec vybrala? už je leden a já jsem stále ve fázi hledání:(

    OdpovědětVymazat
  36. Teda, já jsem vážně asi jediná, kdo si nedává předsevzetí... :D

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. tak ať se ti splní vše, po čem toužíš! taky chci máknout se školou:))

    OdpovědětVymazat
  38. Hodně štěstí Mio. Korejský diář jsem také vybírala, nakonec jsem ale zvolila za 50,- od Elle mám to vyřešené. Tak sad příští rok.. :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ja súhlasím s tým kreslením, sama si to hovorím :)

    OdpovědětVymazat
  40. ahojky Mio,
    přeji Ti do Nového roku jen to nejlepší a ať zkouškovým propluješ v pohodě :) mě to čeká teď taky, jenže na tom našem ujepu stále čekáme, až nám konečně vypíší nějaké termíny na zkoušky.. hrozný ta nejistota..:)

    Měj se krásně, Petra

    OdpovědětVymazat
  41. Dante Alighieri01.01.13 23:01

    Jsou v koláži ty tři kreslené ženy tvým dílem?

    OdpovědětVymazat
  42. Tak to je zajímavé,máme stejné úplně všechny body! :O :)

    OdpovědětVymazat
  43. Anonymní02.01.13 1:02

    Asi nemá smysl doporučovat ti Lukjaněnka, viď? :D Já, že mi zrovna na stolku trůní Nová hlídka a nezměrně se na ní těším... ale ještě s ní hodlám počkat, přítel mi brzo odjede skoro na půl roku a já ji hodlám využít jako antistýskač :)

    Tak hodně štěstí do nového roku a přeju pevnou vůli s ranním vstáváním :)

    OdpovědětVymazat
  44. to jsou super předsevzetí, tak ať se toho podaří co nejvíc, držím palce :-)
    www.amomentoflifestyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Zdravím Mio,
    včera jsem narazila na tvůj blog a dnes jsem došla k tvému prvnímu článku :) Blogy o kosmetice mě normálně nezajímají, ale ten tvůj nějakým zvláštním způsobem ano. Bavíš mě a rozhodně tě budu i nadále sledovat :) takže přeju ať ti to vše vyjde a hlavně hodně spokojených čtenářů! :)

    OdpovědětVymazat
  46. Takové články mě u tebe moc baví :o)
    Přeji Ti hodně štěstí do nového roku a mnoho úspěchů :o)

    OdpovědětVymazat
  47. Dúfam, že z každého bodu sa ti podarí splniť aspoň uspokojivá trocha :-)

    OdpovědětVymazat
  48. želám ti , aby všetky tvoje plány na rok 2013 vyšli podla
    tvojich predstáv a plánov :)

    OdpovědětVymazat
  49. Krásné předsevzetí :-) Co se týká anglických slovíček, jsem na tom úplně stejně. Začala jsem, a pak polevila. Zase se do toho musím dostat! :) Hodně štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  50. Miuš, a když si náhodou koupíš ten budík, co je v té koláži, tak dej taky vědět kde. Je suprovej :))

    OdpovědětVymazat
  51. Tvoj blog ma baví, je skvelý! V novom roku ti prajem veľa úspechu, zdravia, lásky. :) A veľa šťastia s blogom. :)

    lifemafia Budem veľmi rada ak si pozriete, čakajú vás rôzne články. :)Nebojte sa komentovať, za každý komentár som veľmi rada:) veľmi ocením ak sa stanete mojím čitateľom, teda členom. :)

    OdpovědětVymazat
  52. Krásný článek :), také jsem dřív kreslila a vykašlala se na to, teď když něco nakreslím, vypadá to hrozně, takže bych se taky ráda znova procvičila :).

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Mio, přeji Ti, ať se ti všechna Tvá předsevzetí splní! A hlavně, dál pokračuj v blogu, protože tím děláš radost nejedné z nás! Ani nevíš jaké je pro mě odreagování po celém dni stráveném učením zasednout k počítači a přečíst si Tvůj nový článek:-)

    PS. Určitě se podívej na knížku Jeden den (=One day, byl o tom ani film:-) od britského spisovatele Davida Nichollse, anebo jeho novinku Otázka za deset, mohly by se Ti líbit!:)

    OdpovědětVymazat
  54. Krásný blog! Sleduji tě! Budu ráda, když také navštívíš můj blog a budeš mě sledovat:)
    Giveaway

    Vik Ladyla

    OdpovědětVymazat
  55. Tak ať Ti to všechno vyjde. Krásný nový rok, Mio :)).

    OdpovědětVymazat
  56. Doufám, že se ti všechny přání vyplní :) Taky jsem si nějaká přecevzetí dala, ale netuším jestli je vydržím :D

    OdpovědětVymazat
  57. Ukážeš na Kissbooku některé z tvých výtvarných prací? Docela by mě zajímalo, jak kreslíš.

    OdpovědětVymazat
  58. Tak ať Ti to dlouho vydrží!
    Já jsem si nedala vyloženě předsevzetí, jen věci které bych chtěla změnit a upravit, vlastně to jsou předsevzetí, ale nechci tomu tak říkat, protože pak bych to tuplem nedodržela :D.

    Týna

    OdpovědětVymazat
  59. Moc ti přeji, aby se ti všechny přání vyplnily :) Já mám pro sebe také pár předcevzetí ale pochybuji, že je zvládnu splnit :D

    OdpovědětVymazat
  60. Kazdy tvoj clanok je radost citat, mam velku rposbu - mohla by si mi povedat zdroj tych kresieb? sluzili by mi ako isnpiracia, mozno by som si ic dala vytlacit alebo by som si - najma tie prve dve - kupila do izby. Velmi by si mi pomohla, dakujem.

    OdpovědětVymazat
  61. Kazdy tvoj clanok je radost citat, mam velku rposbu - mohla by si mi povedat zdroj tych kresieb? sluzili by mi ako isnpiracia, mozno by som si ic dala vytlacit alebo by som si - najma tie prve dve - kupila do izby. Velmi by si mi pomohla, dakujem. Aneta

    OdpovědětVymazat
  62. Dúfam, že sa ti všetko splní a budeš šťastná.
    Ja by som ťa chcela srdečne pozvať do mojej H&M giveaway. Súťaží sa o darčekovú kartu v hodnote 10 € (252,08 Czk) Keď sa zapojíš, spravíš mi veľkú radosť. Ďakujem ! :°)
    http://jojaslife.blogspot.sk/2012/12/h-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  63. Mio, přeji, aby se ti vše vyplnilo. Jinak z knížek n odreagování doporučuji i Candance Bushnell - Dům na páté avenue, Léto ve městě, Deník Carrie B., Sex ve městě...

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj Mio, četla jsem si Tvůj "úvodník" a je mi moc líto, že teď zažíváš nějaké trable :( . Strašně moc ráda bych Ti nějak pomohla, ale věřím, že to si člověk musí překonat sám. Budu doufat, že se Ti vše dá brzo do pořádku. Btw - jsi moje nejoblíbenější blogerka, jsi hrozně milá, profesionální, krásná a jako jedna z mála blogerek máš doopravdy vkus. Drž se, ať už je to cokoli :)

    OdpovědětVymazat
  65. Mio, přeji ti ať tě starosti opustí, ať jsi jenom šťastná :) Držím palce, určitě to zvládneš :) Nikdo se na tebe nebude zlobit, že si dáváš pauzu, mrzí mě to, protože mám ráda tvoje články i tebe a je mi líto, že se ti nedaří. Zítra bude líp :)

    Katyes

    OdpovědětVymazat
  66. Mio, přeji ti aby bylo zase co nejdřív dobře!

    OdpovědětVymazat
  67. Mio, drž se! A rozhodně nepřestávej psát blog. To co tvoříš je úžasné. Držím pěsti a přeju Ti jen to nejlepší. A pamatuj nic není tak zlé jak se zdá - když ti život servíruje samé citrony, řekni si ještě o sůl a tequillu :)

    OdpovědětVymazat
  68. Drž sa Mia!!! <3 si silná žena ,zvládneš to:)

    OdpovědětVymazat
  69. Hodně štěstí a doufám, že se brzo vrátíš! Mám Tě ráda! Ať je brzo líp!

    OdpovědětVymazat
  70. tak koukám že to máme uplně stejně :))

    OdpovědětVymazat
  71. Ikdyž nevím přesně co se ti děje, troufám si říct že ví jak ti je.. Když si vybaví svůj život na konci léta, bylo to moje nejhorší období a mě se nechtělo vůbec nic, veškerá chuť do života zmizla. Řeči o tom že vše chce čas jsou v dané chvíli nemyslitelné, ale bohužel, ČAsem přijdeš na to, že za nějakou dobu to bude lepší. Ikdyž ta bolest v tobě bude pořád. Přeji ti, aby ti zas bylo co nejlépe a zase si se smála :)

    OdpovědětVymazat
  72. Mio, moc ti přeji, abys své problémy, co nejdříve a nejlépe zvládla a dostala zase chuť do života ;) Dřž se! :)

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Mio.Drží ti všechny palečky ať se vše vyřeší a doufám že se brzy vrítíš.Terka

    OdpovědětVymazat
  74. Mii, všichni na Tebe myslíme a držíme pěsti. Dopřej si oddechový čas a klid, který potřebuješ, my tady na tebe počkáme <3

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj Mi =o) představy jsou to krásné. Ve spánkovém deficitu ti naprosto rozumím, ale na druhou stranu tohle říkám sama sobě asi už 10 let a není to nic platné, kor když jsem v práci odpoledne a druhý den jdu na ranní kvůli škole, tak spím krásné 4 hodiny, ale zvykla jsem si, je to boj skloubit náročné zaměstnání a studium. Takže buď ráda, že nemusíš studovat při HPP práci. Ale i tak držím palce, aby se ti představy splnily.
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  76. Držím palečky, vypadáš hrozně mile :-)

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  77. JDI PROSÍM K VOLBÁM!!!

    OdpovědětVymazat
  78. Mio, držím ti palečky ať je ti co nejdříve lépe! Jis moje nej nej blogerka, budu se sem dívat denně, ale když nic nenapíšeš, nevadí, blog není to nejdůležitější v životě :)
    Hodně štěstí a drž se!

    OdpovědětVymazat
  79. Brzy se prosím vrať! Moc mi bude chybět tvá půvabná tvář i recenze, články a outfity.

    OdpovědětVymazat
  80. Mio, ta fotka mě úplně vyděsila, ztratila z tebe veškerá energie... bude to zas dobré, asi to tak má být a brzy příjde někdo jiný...

    OdpovědětVymazat
  81. Miunko vrať se nám. :(

    OdpovědětVymazat
  82. Držím palce ať je ti zase lépe, znám tyhle stavy, ať už jsou způsobený čímkoliv je to hnus... Brzy se vrať :)

    OdpovědětVymazat
  83. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie xoxoxox

    PS: Jsme na tom stejně, kočko..ani nevíš, jak moc ti "rozumím", pro mě se tohle stalo už denní rutinou :( ale ty se z toho dostaneš, drž se a nikdy se nevzdávej :)

    OdpovědětVymazat
  84. LOVE the drawings, so pretty!

    OdpovědětVymazat
  85. Milá Mio!
    Strašně moc ti držím palce, aby jsi se brzy dala do kupy. Věřím, že jsi statečná a silná holka a VÍM, ano já to vím, že se dostaneš z problémů, které máš, ať se stalo cokoliv.
    Bude se těšit na tvůj další článek!!
    Drž se holka, prostě jen drž - chuť do života pak přijde sama - uvidíš :o)
    Tvá stálá pozorovatelka ještě z dob původního blogu... Zzdenika

    OdpovědětVymazat
  86. čím dál tím lepší články.. :))

    OdpovědětVymazat
  87. Na tohle se dá říct jen pár věcí: Keep calm and stay strong! <3
    Doufám, že se v tvém životě všechno co nejdříve spraví a ty se nám zase vrátíš! :-*

    OdpovědětVymazat
  88. Milá Mio, tvůj blog mám ráda, ale trochu nechápu ty tvoje občasné výlevy. Každý máme problémy a chuť se na všechno vykašlat, ale ani to by mě nedonutilo si to vyvěsit na blog. Když se ti zrovna nedaří a si nešťastná, tak prostě nepřispívej. Je to tvůj blog a přestože máš spoustu čtenářů a máš k nim určitý "závazek", pořád si to blogování řídíš sama. Teď si smutná a zničená a za 14 dní přijdeš a všechno bude OK. Já to samozřejmě nemyslím zle, taky ti přeju, ať se ti brzy život vrátí do normálu, ale opravdu si krátké příspěvky s nadpisem "Pauza" nemusím číst několikrát do roka. Nezlob se.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A blbci to pitomě komentují :)
      Je to její blog, může si na něj vyvěsit a napsat, co jen chce. Když se vám to nelíbí, nemusíte to číst a už vůbec komentovat. Na to není tuplem nikdo zvědavý ;)

      Vymazat
    2. Anonymní03.02.13 9:32

      No, tak milá emařko/scene nebo ci to jsi za příšerku... já třeba s jejím komentářem výše souhlasím, a ty by ses měla naučit respektovat názory druhých a né tady Mii "vlezdoprdelkovat"!
      Samozřejmě to vůči Mie nemyslím vůbec špatně a respektuju každý její názor v článku a opravdu si ho vážím, ale on se každý ze všeho jednou vyspí a ať už se stalo cokoliv, není to snad tak hrozné! Snad se brzy všechno urovná, ať už jsou to problémy v rodině, se školou/přítelem/přáteli... a brzy tady zase uvidíme nový článek s fotkou usměvavé princezny! ;))

      Vymazat
    3. Milá Adél, jak si napsala je to její blog, takže si sem může psát co chce a jestli ti to vadí, tak tě nikdo nenutí to číst.

      Vymazat
  89. Love this! All those workout accessories are making me want to head to the gym right now!
    xo TJ

    OdpovědětVymazat
  90. I am new to your blog and I'm so glad I found it! I invite you to check mine out! I hope you have a great weekend! =)

    -Heidi Harlequin
    www.20stampslater.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  91. SUHLASIM S KOMENTAROM VYSSIE....TIE TVOJE VYLEVY SU FAKT DIVNE....KAZDY TA LUTUJE, AKOBY SI UMIERALA....A O PAR DNI UZ BUDES ZAS NORMALNA AKOBY SA NECHUMELILO.......A POTOM ZAS DEPKOVAT....JE TO DOST TRAPNE..-AJ INE BLOGERKY MAJU PROBLEMY...NACO SA POTREBUJES ROBIT ZAUJIMAVA TAKYMTO SPOSOBOM?....A PRECO PISEM ZAPNUTYM CAPS LOCKOM? ABY SI TENTO KOMENT BRALA FAKT VAZNE...PRE TVOJE DOBRO

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přinejmenším by ses nemusela projevovat jako anonymní pisatelka ;) A jen tak mimochodem, naučit se respektovat druhé taky není ke škodě ;) Její blog, její věc, co píše a zveřejňuje. Nemyslíš?

      Vymazat
  92. presne ako pises....respektovat inych nie je na skodu....tak preco nerespektujes negativne nazory inych? naco sa k nim vyjadrujes? je to moj slobodny nazor na nu, a nemas pravo mi ho brat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti ho ale neberu :) Jen říkám, že když se mi něco nelíbí, neztrácím čas tím všrm to sdělit a pokračuju dál k něčemu, co se mi líbit bude. To je vše ;)

      Vymazat
  93. Vyjadriť svoj názor je síce pekné, ale nechápem, ako sa niekto môže k niečomu negatívne vyjadrovať, keď po prvé vidí, že je to asi chúlostivá vec keď to riešila Mia takto, a po druhé vie asi kulové o tom čo ju trápi a ešte tu vypisuje veci, že články tipu Pauza nechce čítať niekoľko krát do roka. Viem, zo skúsenosti, že negatívne situácie si človek v živote nevyberá, a to je len Miina dobrá vôla a dôkaz že jej záleží na jej čitateľoch že to dala takýmto spôsobom vedieť, či to bude raz do roka, alebo každý týžden ....

    Tina

    OdpovědětVymazat
  94. Cením si každého komentáře nicméně jejich obsah mi to v této době nic moc nepřinese. Napsala jsem to, protože jsem byla zvyklá psát články denně, a proto mi přišlo slušné, svým čtenářkám sdělit, že tu teď bude ticho, protože se mi něco děje, než abych se na blog vykašlala úplně bez udání důvodu. Pauzu jsem měla v minulosti jen jednou, takže o nějakých výlevech se opravdu nedá hovořit. A o nynější pauze jsem nepsala článek, ale oznámila ji hned v úvodu blogu - právě proto, že jsem nepotřebovala odezvu čtenářů. Považovala jsem jen za vhodné to tu vyvěsit a sdělit. Komu to vadí, může jít o blog dál. Je spousta talentovaných a veselých/šťastných blogerek.
    Mia

    OdpovědětVymazat
  95. Mii :(( No taky jsem na tom byla podobně... tak si uzdrav srdíčko..

    OdpovědětVymazat
  96. Lovely www.adoramehitabel.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  97. Mas moc krasny blog :)

    www.wooklook.blogspot.com

    Jestli budes chtit mrkni ke me na blog. :)
    jsem studenka odevni prumyslove skoly, tak bych mozna ti mohla prinest vice inspirace. V posledni dobe davam hodne rozhovoru, mam i svou vlastni tvorbu, kterou jsem zatim nezverejnila na blog. Pokud by jsi mela zajem, staci napsat na muj blog. :)

    OdpovědětVymazat
  98. Anonymní03.02.13 9:26

    Miuš, hele... a vrátíš se někdy? nebo nechceš zveřejnit nějaký předpřipravený článek "z minula"? ;/

    OdpovědětVymazat
  99. Už se vrať. :(

    OdpovědětVymazat
  100. Milá Mio, doufám, že ti co nejdřív bude lépe, vím, že když má někdo smutnou duši, je těžké se s tím vypořádat. Ale čas všechno spraví. Já ti jen přeji aby ten čas nebyl moc dlouhý. Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  101. Povíš nám co se vůbec stalo? že tě to takhle "vyřadilo ze života" na více jak měsíc? :/ i když pořád doufám, že sis tu pauza prodloužila jenom kvůli zkouškám! ;)

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj jsem tu poprvé a zistila jsem že máme velmi podobnej nadpis ty máš kissbook a já kissraj i nak se mi tu líbí máš úžasný články

    OdpovědětVymazat
  103. Anonymní15.02.13 0:48

    no já už si tenhle blog oficiálně mažu... nebudu tady každý den koukat jak blázen když vůbec nevíme kdy nebo jestli vůbec se vrátíš....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže jsi o kousek blíž tomu začít žít svůj vlastní život, velmi Ti gratuluji :-D (Ničím nenarážím na ostatní followery, kteří těch blogů sledují třeba nějakých "ještě rozumných" deset, ale jen na ty hloupé, schopné se takto urazit, protože to bude trvat aspoň 30 minut, než si najdou blog pořadové číslo 201, který nahradí tento, kde budou každý den stalkovat ani ne kvůli tipům a radám, ale kvůli voyerství života blogerek, a celý svůj charakter a inteligenci vyjádří jedním takto roztomilým jednoduchým komentářem.)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  104. Anonymní17.02.13 9:49

    Miuuuš....vrať se náááám

    Lucka :(

    OdpovědětVymazat
  105. very sweet valentine's day products! lovely!
    would you like to follow each other?
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  106. AHojky MIO! Jak se máš??Už je to lepší? dej nám vědět, kdy se sem vrátíš..:) jestli to vůbec bude někdy

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj, jen mě zajímá, když jsi tak na dně, proč chodíš na diskotéky apod.? já nevím vypadá to jako by ses schovávala za něco, co není pravda jen protože už tě blog nebaví.. aby tě nikdo neodsoudil..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle je asi její věc, nemyslíte? Proč by se nemohla chodit bavit? To jí jen prospěje, pokud nemá dobré období. Možná vás nenapadlo, že když se vrátí, všichni budou očekávat vysvětlení a do toho se jí nechce, proto se zatím ani nevrací. Komu by taky chtěla vysvětlovat své osobní záležitosti, když jsme tu všichni cizí? A i kdyby to byl jiný důvod, proč sem nechodí, pořád je to především její věc...

      Vymazat
    2. To jí nikdo nebere, ale nemyslím si že když je někdo v tak ´´strašné´´ situaci a ani neřeší co si bere na sebe nemá chuť do života, určitě bude chodit každý víkend na diskotéky a podobně.. Já jí samozřejmě neznám a nechci jí nějak škodit, jen mě to udivilo.

      Vymazat
    3. Možná by bylo lepší neřešit osobní život ostatních tolik, jak tu mívají lidi ve zvyku ;) Blogů je spousty, můžete si najít jiný ke sledování. Nikdo nemá povinnost sdělovat lidem, proč ten svůj už nedělá nebo jestli se důvody k tomu změnily... Aspoň je to můj názor.

      Vymazat
    4. Tohle není o zášti, ani ničemu podobnému, Miin blog mám ráda a proto mě to mrzí.. nepřeju jí nic špatného a doufám že se brzy vrátí..

      Vymazat
    5. Panebože, co ty se tady do všeho hned se*reš a musíš nutně protlačovat svůj názor a lézt Mii do zadku? Co z toho budeš mít, hmm? ;))) Myslím si, že tohle je natolik svobodná země a Mii věc, že opravdu není nezpůsobilá, aby se k tomu nevyjádřila sama a ty by ses tady nemusela denodenně obhajovat a ke každému komentáři, který není podle tvých představ vnucovat co si o tom myslíš. Kdyby jsi tak raději trávila méně času stalkováním těhle komentářů a raději se věnovala svému vzhledu, upřímně! :D
      A že všichni budou požadovat vysvětlení? Samozřejmě, je to čistě její věc ale kdyby o tom nechtěla mluvit, tak to ani nezmiňuje a prostě to tady "dočasně uzavře" a tečka! ;)))

      Vymazat
    6. Mia je moje kamarádka a na diskotéce byla dvakrát za tento rok. A ještě jsme jí musely přemlouvat, atd. :D Nechápu, proč to ale vůbec řešíš. Sedět doma člověku rozhodně nepomůže. Jde vidět´, jak jí máš moc ráda anonymko. .-)
      R.

      Vymazat
  108. 2 měsíce pryč? Miuš, podle mě už tě blog asi moc nebaví ??... je mi to sice strašně líto, tvoje články jsem četla ze všech nejraději♥♥, ale kdyby jsi byla z něčeho opravdu tak zničená, netrvá to intenzivně tak dlouho a určitě by ses chtěla co nejdříve "vzpamatovat" a odvést myšlenky jinam (což jsem si až doteď myslela, že tě blog baví a byla by to ta správná cesta k lepší náladě :))))

    OdpovědětVymazat
  109. mia je ta nejhodnejsi holka co znam, preju ji jen to nejlepsi a na clanky si rada pockam, hlavni je, aby byla v pohode

    OdpovědětVymazat
  110. Miuška se nám vrací :) vetsi radost si mi udelat nemohla :*

    OdpovědětVymazat
  111. jeeje, to byla doba :) fajn, že jsi zpátky!! blog jsem kontrolovala každý den :D přeju ať je už brzo co nejlíp :)

    OdpovědětVymazat
  112. jsem hrozně ráda, že jsi zpátky :**

    OdpovědětVymazat
  113. Anonymní10.06.13 9:32

    Taky bych se ráda líčila výrazněji, oblíbila jsem si teď zejména rtěnky, ale neskutečně mě štvou ty pohledy. WTF. Ještě když je to tento rok skutečně v módě, proč jsou jen češi takový mimoni? Kdyby se raději zaměřili na to, aby holky neměly fousy a mastný vlasy, ach jo. B.

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡