Senzabox: listopad 2012

Díky jedné mé čtenářce, jsem si vzpomněla, že jsem napsala článek o novém SB, ale zapomněla jsem jej publikovat. Tak tady je. Určitě už víte, co obsahuje, ale možná si i rádi přečtete mé první dojmy a názory.
DSC08176 
Balení se mi zdá na první pohled luxusní, ale zase celkem smutné. Nejvíce mě bavil první s modrým peříčkem, ale stuha s logem je skvělý nápad.
DSC08183 
Slevy sice nestojí za nic, ale informace v letáčcích navíc jsou fajn. A jako vždy - malý průvodce boxíkem.
DSC08189 DSC08193 DSC08194 
Změna podestýlky - mně osobně je to nějak jedno. Někdo si stěžoval na smrad té původní, ale já jí vždy hned vyhodím. Naopak oceňuji, že je krabička vystlána a výrobky jsou tak v bezpečí. Moje nejoblíbenější výplň je ta v balíčcích od Lush - malé oválné kousky.
DSC08197 
+ Chi Silk Infushion: Aneb tekuté hedvábí na vlasy. Nedávno jsem psala o Biosilku a tohle je v podstatě to samé, jen mi Biosilk příjemněji voní.
- label.m profesionální šampon: Bohužel stačilo vidět složení (silikony,parabeny) a už jsem věděla, že to nebude nic pro mě. Zatěžuje mi to vlasy a proto takové výrobky nepoužívám. Přece jen jsem mu dala šanci a zkusila ho a to mě jen ujistilo v tom, že mi sedět nebude. Nevadí. Příteli se hodil.
DSC08199 
+/- Green line odličovač make-upu: Od té doby, co znám Biodermu, jsem lepší odličovač nenašla, ale neříkám, že je špatný. Jen tak nějak nevím co s ním, takže jej asi také pošlu dál.
+ dárek: tetesept relaxační sůl do koupele levandule: Miluji dlouhé koupele, takže mě dárek potěšil a určitě jej využiji.
DSC08205 
+/- Pout&Rouge balzám na rty, pleť, ruce a tělo: O této značce jsem slyšela už hodně. Herečka Emma Watson balzámy označila za její nepostradatelnost v každé kabelce. Těšila jsem se na něj, nadšeně jej otevírala, než jsem zjistila, že jsem dostala peprmint&tea tree. Tea tree tam bohužel necítím, za to peprmint nelze nezachytit. Pokud ve svém okolí najdu člověka, jemuž silná vtíravá vůně peprmintu nebude vadit, ráda mu jej daruji. Avšak balzám je určitě skvělý, tomu věřím. Líbí se mi hlavně jeho balení. Nezkoušela jsem ho, jelikož i kdyby byl sebevíc dobrý, kvůli jeho aroma bych jej používat za žádnou cenu nemohla.
+ lavera přírodní korektor trend sensitive: Upřímne bych si tento výrobek sama nekoupila. Ani nevím, kde bych jej sehnala. Nicméně je to fajn korektor. Neříkám, že kryje jako Mak-up cover od Dermacolu, ale je dobrý a hodí se mi.
KISSBOOK-001 DSC08211 DSC08212 DSC08213

Listopadové balení se mi líbilo, ale bohužel s jeho obsahem potěším spíš své blízké, než sebe.

5 plusů/3 mínusy = 3 polibky z 5 možných




A jak se líbil SB tentokrát Vám?

34 komentářů:

  1. balzám a korektor by ma najviac potešili ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mě tento SenzaBox moc neoslovil... A ten balzám mám v tý druhý "příchuti" a strašně mi to smrdí :/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten balzám má nádherné balenie :)

    giveaway: http://secrets-of-wonderland.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. jakej zelenej čaj? je to tea tree! :D

    OdpovědětVymazat
  5. mě osobně se více líbil obsah LB :)

    OdpovědětVymazat
  6. taktiež sa mi ten balzam s pepermintom vobec nepozdáva. zdá sa mi, že bol vo väčšine senzaboxov. s odličovačom som naopak spokojná, aj drobná flaštička CHI je dobrá. :-)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  7. Mě tohle vydání vůbec nezaujalo, nepoužila bych z toho skoro nic krom hedvábí a možná toho balzámu:)

    OdpovědětVymazat
  8. Je to můj první Senzabox a musím říct, že já jsem z něj nadšená a mám objednaný i ten na prosinec. Každý z těch produktů opravdu používám a jsem z nich docela nadšená :-)! Akorát ten odličovač mě asi po dvou týdnech začal pálit v očích :-(

    OdpovědětVymazat
  9. Já ho nemám, ale ty věci v něm se mi moc líbí :)
    Peprmint mi nevadí, takže bych ten balzám brala .)
    Hezký článek.:)

    OdpovědětVymazat
  10. já jsem si ho sice neobjednávala ( protože jsem tenhle měsíc jsem měla ladybox ) ale jeho obsah se mi líbí víc než u předchozího sanzaboxu :)

    OdpovědětVymazat
  11. ten balzam vyzerá dobre, ale nemám rada balzamy, v ktorých sa musím rýpať.. mám radšej tie vysúvacie.. :)

    OdpovědětVymazat
  12. V label.m šamponu jsou silikony? Já si jich nevšimla...

    OdpovědětVymazat
  13. Korektor by ma potešil najviac :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásná recenze:) Kdyby si byla hodná koukal se na můj nový blog > www.funcosmetics.blogspot.cz (komentář nebo odběr potěší) Byla bych ráda kdyby ses zapojila do giveaway :) Áhoj ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Chi Silk Infushion jsem zkusila v týdnu, myslím, že je fajn, i když jsem nejdříve byla k té lahvičce docela skeptická, balzám je super

    OdpovědětVymazat
  16. ten balzam ma krasne baleni, jen teda skoda te vune:(
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  17. Obsah balení vypadá super :) Škoda, že jsem jsi neobjednala .. Ale na první pohled vypadá balení strašně, ale strašně smutně. Řekla bych, že právě na zimu by měli dát něco veselého :)
    http://nothing-about-all.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Tak tedy jestli je něco "na vyhození" z listopadového senzaboxu, je to ten korektor...funkci neplní podle mě vůbec, krytí žádné a mně navíc vyloženě smrdí :(

    OdpovědětVymazat
  19. Hnedka bych se hlásila o ten balzám, už jsem ho párkrát zkoušela a je bezva. :) Nějak mě oslovil i ten peppermint :)

    OdpovědětVymazat
  20. Po tom, co jsem na všech blozích četla recenze na říjnový SB, tak jsem si objednala listopadový, který mě bohužel strašně zklamal :(

    OdpovědětVymazat
  21. Já peprmint zobžňuju, ale chápu, že ne každému je příjemný :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Dante Alighieri09.12.12 22:30

    Snad všechny blogerky, od kterých jsem četla recenzi na listopadový SB, dostaly balzám s peprmintem. A všechny si na to stěžovaly. Nechápu, co si výrobce myslel nebo co si myslel senzatým... Opravdu si někdo bude matlat na pusu mentol? Mně naštěstí přišla ovocná varianta.

    OdpovědětVymazat
  23. mě bohužel vůbec :/ taky jsem měla peprmint

    OdpovědětVymazat
  24. Mě nezaujal ani Lady Bos ani Senza Box, vždy mi přišlo, že bych ty výrobky spíš rozdala než abych je skutečně použila....

    OdpovědětVymazat
  25. Milá Mio, děkuji za komentář, od Tebe vždy potěší :-)
    Jinak obsah boxu není špatný, ale jak říkáš, taky bych to asi poslala dál...

    OdpovědětVymazat
  26. Lush má opravdu nejlepší výplň, protože není z polystyrenu, ale z kukuřičného (nebo jakého) škrobu! Přírodní, rozkládající se bez zátěže a přitom funguje jako plast, to se mi na něm líbí!
    Díky za článek, pa, Martina

    OdpovědětVymazat
  27. Zatial ma neoslovil ani Senza box ani Lady box. Čakala som na pár vydaní, aby som si najprv prezrela, čo približne v tých balíkoch je, ale pravdupovediac, nič z toho by som si nekúpila, nič zaujímave, všetko samá nuda..

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  28. Konečně jsem narazila i na recenzi senzaboxu! :D Já si právě objednávala Ladybox, protože to všude holky hrozně řešily, co je lepší, ale přijde mi to oboje na jedno brdo... Ale výstelka se mi víc líbí tahle než ty zelený oválný polystyrénky :)

    http://radkavackova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. miinafanynka10.12.12 15:56

    ahoj,já si objednala taky senzabox,a v něm mi přišel balzám vanilka a třešeň,ale já chtěla peppermint a tea tree.Tu vůni miluju...Jenže mě jediné přišla vanilka a tresen...Co nadělám,no..
    jinak moc pěkný článek,jako vždycky..

    OdpovědětVymazat
  30. Mě bohužel obsah taky moc nezaujal, většinu věcí jsem rozdala.

    OdpovědětVymazat
  31. Pro me byla tato edice zklamani :-( Prosinec bude muj posledni SB, nadale zustanu verna LB.

    OdpovědětVymazat
  32. supr recenze :))

    independent fashion blog by she.is.the.one

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡