Recenze: E.l.f. kosmetika

Nahromadilo se mi několik produktů od E.l.f. kosmetiky, o kterých jsem se tu ještě nezmínila, a tak jsem sepsala svou malou recenzi, zda bych produkty dál doporučila. Budu ráda, pokud mi v komentářích prozradíte své zkušenosti s produkty.
DSC08615 
STUDIO Tvářenka - 95Kč/4,8g, odstín Gotta glow (e-shop)
Nejde ani tak o tvářenku, jako spíše o rozjasňovač. Chtěla jsem jej hlavně kvůli tomu, že mi na obrázcích v eshopu připomněl můj vysněný rozjasňovač Sunbeam z Topshopu. Ale ve skutečnosti se mu vůbec nepodobá. Spíše než žlutý, je v barvě slonovinové kosti se zlatými odlesky. Dost uživatelek jej označuje za dupe Albatrosu od NARS, což je pro E.l.f. typické, viz pokračování článku. Samozřejmě jde ale o horší kvalitu, ale také i mnohem nižší cenu. Mírně práší. V minulosti jsem snad u Petry z Lovely Hair četla, že tento výrobek nemá moc ráda kvůli velkým třpytkám, které obsahuje. Já je ale v tom svém vůbec nemám. U E.l.f. též není neobvyklé, že se stejné produkty od sebe barevně i konzistenčně liší, i přesto, že jde o ten samý produkt i odstín, což je trochu sranda, ale jsem ráda, že jsem tedy chytla kus s jemnými zlatými třpytkami, které nikam nepadají, naopak hezky projasní obličej. Já bych tento produkt pro začátečnice s rozjasňovači určitě doporučila. Mám ho ráda a používám jej celkem často.
DSC08618 
STUDIO paletka - tvářenka a bronzující pudr - 95Kč/8g, odstín Blushed/Bronzed (podobný Turks & Caicos) (e-shop)
Další dupe značky NARS, tentokrát jde o duo Orgasm/Laguna. Tvářenka je od E.l.f. více do oranžova a bronzer je tmavší. Ačkoliv se mi toto duo moc líbí, moc jej nevyužiji. Tvářenka je málo pigmentovaná a bronzer je naopak mega pigmentovaný a vůbec není vhodný pro světlou pleť. Proto asi E.l.f. přišel s novinkami, kde si můžete vybrat z několika odstínů. Tento byl první a univerzální. Plus má u mě za to, že nepráší. Obal je velký, elegantní, včetně zrcátka. Moc bych jej nedoporučila, ale balení a šikovnost výrobků (2v1) velmi oceňuji, proto se určitě podívejte na jeho nové odstíny. Třeba se na rozdíl ode mě trefíte.
DSC08614 ELF haul 
Blushed/Bronzed/Gotta glow
DSC08639 
Gotta glow/Blushed/Bronzed
DSC08630 
STUDIO Odličovací ubrousky - 95Kč/15ks, Vanilla & Coconut (e-shop)
Můj oblíbený produkt! Balení je znovu-uzavíratelné. Ubrousky nemají chybu. Jsou krásně voňavé, silné, dostatečně velké, nijak nepálí, odlíčí a zanechají na pleti příjemný pocit. Pořídila jsem si je na cestování do Německa, ale ráda je používám i doma. Jediné mínus je, že nejsou úplně nejlevnější, ale u výrobků na obličej si ráda připlatím. Rozhodně je doporučuji. Zvláště, pokud Vám vyhovovaly ubrousky M.A.C., ale nechcete za ně utrácet tolik peněz. V minulosti jsem je měla a s těmito jsem spokojená úplně stejně.
DSC08631 
STUDIO HD fixační pudr pod oči - 95Kč/1,2g (e-shop)
Dokonalý výrobek pro všechny kteří mají kruhy pod očima, a tak používají denně korektor, ale mají problém s tím, že se jim často ,,slévá do vrásek". Tento pudřík stačí vklepat na korektor a ten pak bude držet na místě v původním stavu až do odlíčení. Všechny HD pudry od E.l.f. jsou podle mě dost kvalitní. Určitě jej doporučuji. Je to šikovná věc.
DSC08634 
STUDIO zmizík (Make-up remover pen) - 95Kč, odstín Clear (e-shop)
V podstatě jde o úplně to samé, jako o vatovou tyčinku namočenou v odličovači, jen tu většinou nemáte po ruce. Tohle je rychlé a stejně účinné. Pro někoho kdo si líčí linky a řasenku ve vlaku jde o skvělý výrobek a nelze jej nedoporučit.
STUDIO tužka na oči pro kouřové líčení - 95Kč/2,7g, odstín black (e-shop)
Klasická jumbo tužka. Dá se s ní nakreslit měkká linka a dá se s ní i stínovat oční víčko. Je krémová, sytá a dost vydrží. Víčko obsahuje i ořezávátko. Na druhém konci produktu je houbička, se kterou jde tužka rozetřít. Nejde o nic převratného, ale rozhodně jde o další skvělou věc pro ranní nestíhání a zároveň cestování.
DSC08643 
STUDIO objemová řasenka - 95Kč, odstín black (e-shop)
Z této řasenky jsem docela zklamaná. Asi jsem od ní čekala příliš. Jde o obyčejnou řasenku. Bohužel žádné extra řasy nevytvoří, ale neslepuje ani se nedrolí. Znova bych si ji nekoupila.
ESSENTIALS objemová řasenka - 75Kč, odstín black (e-shop)
Je docela sranda, že tato řasenka je o 20Kč levnější, ale výsledek se mi zdá o chlup lepší, než s řasenkou ze studio řady. Kartáček je silný. Dobře se s ní pracuje. Avšak opět se žádný mega-efekt nedostavil. 
STUDIO báze pod řasenku - 95Kč/2,5ml, odstín transparent (e-shop)
Tento výrobek musím pochválit a určitě bych si bázi koupila znova. Díky této bázi dovedete i s obyčejnou řasenkou (viz výše) divy. Řasy jsou s bází+řasenkou viditelně objemnější než bez báze. Malé mínus má za mírné slepování. Doporučuji nanášet rychle po sobě. Oko po oku. Pro slečny co mají neviditelné krátké řasy může být určitě šikovným pomocníkem.
DSC08484 
produkty v originálním balení

Kosmetika E.l.f. si pro nás přichystala na nový rok mnoho novinek. Na některé z nich se opravdu těším a určitě je vyzkouším. Zvláště štětce, třpytivé dlouhotrvající stíny a hd tvářenky. Též mě zajímají a napodobeniny Chubby sticků. Určitě o E.l.f.u na Kissbooku ještě uslyšíte/uvidíte.
novinky

Vlastníte nějaký z uvedených produktů? Jak Vám vyhovuje?

51 komentářů:

  1. Zrovna dnes jsem v Sephoře koukala na ten Albatros, žádný třpytky a jen rozjasnil, moje první slova byly že ho musím mít :D Nějak se mi elf už nelíbí tím jak napodobuje.. :/

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji za recenzi! Moc si mi pomohla s výběrem. Přesně tyto produkty jsem si chtěla koupit. Strašně se těším na ty odličovací ubrousky.

    OdpovědětVymazat
  3. tie odličovacie obrúsky vyzerajú zaujímavo a ešte k tomu kokos a vanilka..mmm :)

    somethinginthelife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ty jediné mě taky zaujaly :) a teď na zimu je to krásná slaďoučká vůně :)

      Vymazat
  4. Také bych chtěla vyzkoušet něco od Elfu , ale nerada objednávám kosmetiku přes internet, nejradši si to vždycky " osahám " :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mám tú lícenku+bronzer a som s tým moc spokojná.. lícenka sa dá navrstviť a štetec od bronzera stačí 2x odklepnúť a je to v pohode... prípadne potom veľkým štetcom rozotrieť, ak by to bolo príliš výrazné... ja síce nie som taká bleduľka, ale nie som tiež najtmavšia :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Elf som este vobec neskusala ale niektore produkty vyzeraju zaujimavo.paci sa mi ten zmizik.

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si od ELFu koupila tu limitovanou paletu 100 stínů a jako maximální spokojenost!!!!
    Stíny jsou krásné a pigmentují opravdu hodně.
    U předešlých stínů co jsem měla z ebay jsem musela štětec třít o stín aby se dostal do štětce, ale zde STAČÍ 2x ťupnout do stínu a je tam dost barvy na půlku oka, což je opravdu úplně něco jiné než jsem znala doposud.

    Také mám to univerzální líčidlo, nebo co to je. Používám to jako tvářenku a je to super.

    Horší zkušenost mám s tekutými linkami. Jsou pěkné, vydrží. ALE!!! Obtiskují se mi, protože mi přepadávají víčka. Takže smůla no.

    OdpovědětVymazat
  8. ja mam iba bazu od elf-u, ale chcela by som skusit tu tvarenku v tycinke all over color stick, nevies nahodou ci vydrzi? a tuzim aj po paletke beauty clutch :D

    OdpovědětVymazat
  9. Mam elf celkom rada, na nervy mi vsak ide slovenska stranka z ktorej sa daju ich vyrobky objednavat, non stop maju takmer vsetky produkty ktore chcem vypredane a navyse si aj solidne oproti americkym cenam ceny na e-shope navysuju, zvazujem nakup z britskej stranky...
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel z Bristké stránky už ti to nepošlou :( Jakmile má daná země svůj e-shop, už se nedá objednat z jiné země. Elf má konkurenci moc dobře ošetřenou.

      Vymazat
  10. Já mám to Duo tvářenky a bronzeru a tvářenka mi maximálně vyhovuje. Pravda, ten bronzer je na mě dost tmavej, ale když tam jen tak lehce smočím štětec, tak se to dá :)Ještě mi docela vyhovují rtěnky, set na obočí a barvící balzámy.
    JaneB

    OdpovědětVymazat
  11. Zajímavé je, že většina profesionálních make up artistů právě tu tvářenku a bronzer doporučují :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1) nejsem profesionální make-up artistka
      2) doporučují možná duo NARS, E.L.F. asi ne :)
      3) kde jsi zjistila, že většina výrobek doporučuje?

      Vymazat
    2. však ja vím že nejsi profesionální make up artistka, proto dám spíše na jejich rady než na tvoje :) NARS poznám, zas tak blbá nejsem, samozřejmě že by si spíše vybrali NARS, ale když mluvili o elf kosmetice, tak říkali, že to patří mezi lepší výrobky a že to doporučují. a za poslední, zjistila jsem to s jejich videí např. na utube a pořadech, co dělají a vysílají se v zahraničí.

      Vymazat
    3. Dyť tě taky nikdo nenutí, aby ses řídila radama Mii :)

      Vymazat
  12. Ten rozjasňovač jsem dostala pod stromeček a jsem na něj teď ještě víc zvědavá. Až půjdu v lednu do práce, tak ho hned vyzkouším.

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Mio, Douglas má skvělé odličovací ubrousky (25 ks asi za 60 Kč), taky uzavíratelné :) Já je používám každý den a jsou skvělé :) Navedla mě na ně Lou z Get the Louk, která o nich tak dlouho básnila, až jsem je musela taky vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  14. To s tou zmenou obsahu alebo konzistencie u výrobkov máš dosť pravdu. Niektoré veci čo som si objednala dvakrát boli úplne iné. Nechápem to, lebo potom môžem si myslieť, že je nieo nanič a pritom to môže u niekoho byť celkom pohode.

    http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám od Elfu štětce z mineral řady a s nimi jsem moc spokojená. Co se týká kosmetiky, tak mě nic nezaujalo natolik, abych to dopoužívala. Většinu jsem rozdala kamarádkám. Ale nedám dopustit na jejich sadu na obočí, ta je perfektní.

    OdpovědětVymazat
  16. Kosmetiku e.l.f. mám moc ráda. Mám od ní např. minerální tvářenky které si nemůžu vynachválit, jsou dobře pigmentované a na tváři vydrží téměř celý den. Dále mužů doporučit bázi pod oční stíny v odstínu sheer, stíny pak drží jak "přibité".
    Na tvou radu zkusím ten pudr pod oči, uvidíme zda mi také bude fungovat jako tobě :)

    ( viz. http://www.zeldamartina.blogspot.com/2012/12/e.html?m=1 )

    OdpovědětVymazat
  17. Jednoduše řečeno, některé výrobky jsou velmi dobré, některé jsou dobré, některé jsou shity :D. Já nějak nemám odvahu si objednat od nich kosmetiku, ale štětce jsou dobré, zvlášť pro ty začínající.

    OdpovědětVymazat
  18. po elf kozmetike už dlhšie pokukujem, ale nevlastním zatiaľ nič. Teším sa na tie novinky, tie ma dosť zaujali :)

    OdpovědětVymazat
  19. Podle mě by měli vychytat, aby stejné výrobky byly opravdu stejné. Potom chytíš nějaký špatný kus a přečetla sis o tom dobré recenze, který jsou ti pak vlastně na prd. :/ Ale to duo se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  20. Já mám e.l.f. kosmetiku moc ráda... zatím jsem u výrobků nešlápla vedle a se všemi jsem byla spokojená :) uvažuji o těch ubrouscích a o duu :)

    OdpovědětVymazat
  21. Na mě teď pod stromečkem čekala veliká nadílka od E.L.F.u a nejvíce nadšená jsem ze štětců z té gem tool řady (z té kamínkové), hlavně foundation brush :) Možná mi jen přišly skvělé kusy, protože jsem na ně četla i dost špatné recenze, ale já jsem teda spokojená :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Kosmetiku Elf mám ráda, ale nevlastním ani jeden z tvých uvedených kousků. Zaujaly mě ale odličovací ubrousku, které jsou na cestování ideální.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  23. Mám to duo, ale přiznám se, že ho používám opravdu jen výjimečně ... celkově mě ELF už nějak nebere a co používám pravidelně jsou asi už jen štětce ze STUDIO řady! Ty jsou perfektní :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. od elf mám kosmetiky hodně i štětců.. zatím mi všechno vyhovovalo, hlavně tekuté linky si nemohu vynachválit.. na Vánoce jsem dostala i ten zmizík, a už mi nesmí chybět, jelikož opravdu skvěle odlíčí nedostatky.. s vatovou tyčinkou se mi to všechno vždycky rozmazalo, ale toto pero to vůbec nerozmaže :)

    OdpovědětVymazat
  25. já s elf kosmetikou vůbec zkušenosti nemám :)) každopádně ta báze pod řasenku je dost šikovná věc, já si kupovala od essence a byla skvělá! jenže mi jí přestali vyrábět.. :D

    OdpovědětVymazat
  26. taktiež nemám s Elf veľké skúsenosti ale oslovila ma tá tvárenka a lícenka a taktiež aj tie priateľné ceny ;) idem si pozrieť hneď aj ich e-shop ;)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  27. lícenka sa mi nenormálne páči ♥♥
    už by tohto e.l.fa trebalo vyskúšať ;D

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Mio, tvuj blog i clanky mam moc rada, ale dnes musim napsat, ze prave duo tvarenka-bronzer je zrovna muj nejoblibenejsi vyrobek od elfu ... fakt zalezi individualne na kazdem, moc nemam rada, kdyz nekdo "odsoudi" vyrobek, jen na zaklade toho, ze je moc tmavy .. Mela by se posuzovat konzistence, vydrz atp. - to je podle me potom recenze, ktera da neco i ostatnim, kteri o koupi uvazuji a vyrobek by vyuzili :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vždyť ale Mia produkt neodsoudila, jen ho posoudila podle sebe - jí nevyhovuje, tak přeci nebude psát, jak ho používá každý den a jak je úžasný. recenze na blozích mají být subjektivní. objektivní hodnocení si můžeš přečíst na webu :) nevím, k čemu by bylo, kdyby Mia napsala, že je ten bronzer skvělý, když pak by si ho koupilo na základě té recenze 10 bledulí a zjistilo, že je děsně tmavý..

      Vymazat
    2. Nevadilo by vubec, kdyby tam byl jen tenhle nazor, jenze mi tam chybi prave zbytek, jak jsem psala. Na zaklade toho si v komentarich muzes precist, ze se ctenarky na bronzer radsi vykaslou, pritom podle me normalne snede pokozce v pohode sedne, takze jsem mela potrebu ho trosku obhajit. Mia je natolik zkusena blogerka, ze to urcite nebude brat jako urazky od anonyma a nebude kvuli tomu blog zavirat, jako nekdo jiny, takze easy.

      Vymazat
    3. Anonymní30.12.12 0:39

      zcela s Monikou souhlasím :)

      Vymazat
  29. Ahoj, pěkný článek. Jenom pozor na hrubky, někdy to bije do očí. Píše se typické, ne tipické :-).

    OdpovědětVymazat
  30. Elf mě nikdy moc nelákal, ale ta nová kolekce vypadá hodně dobře :)
    nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Taky se těším na ty jejich novinky, jsem ráda za tento článek, ten bronzer s tvářenkou v jendom balení jsem si chtěla koupit, nakonec se na to asi raději vykašlu a koupím něco kvalitnějšího, nejvíc mě zaujaly ty odličovací ubrousky a báze pod řasenku :)

    OdpovědětVymazat
  32. Já miluju Elf, hlavně jejich štětce :) Chtěla bych si ještě pořídit najký Stipple brush (snad je to dobře napsaný). Zbožňuju tvůj blog :)

    OdpovědětVymazat
  33. výborné recenze, zrovna se chystám na Elfí objednávku, tak mám alespoň lepší přehled :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ta tvářenka/rozjasňovač vypadá hodně dobře!

    OdpovědětVymazat
  35. Vyberte si blogerku podle svého vkusu! Top 5 českých blogerek

    Top 1. PetraLovelyHair: Guru českých blogerek, je stylová, svá, s velmi příjemným hlasem, nádherně ovládá líčení a styling. Na jejich videích brzy začnete být závislí :-)

    Top 2. PlumFoolery: Krásná, chytrá, budoucí právnička, která má ráda kvalitní přípravky a potrpí si na trošku luxusu, budete obdivovat její styl a krásné vlasy.

    Top 3. Ordinary Life: Kam jinam chodit na kosmetické recenze než sem? Tahle blogerka má skoro všechno v merku a řekne vám to na rovinu :-) Zde najdete recenze dražších i levnějších věcí, někdy se přesvědčíte, že i levnější věc může být lepší než ta, která vám vybělí peněženku.

    Top 4. Mia kiss book: Slaďounká blondýnka, holka od vedle, která je většině nejbližší. Její články nejsou žadné wow, ale "kosmetikou nepolíbeným" stačit budou, pro mladší generace nejideálnější blogerka. Přesto ji však pro její princeznovský obličej malé přešlapy odpustíte a necháte se unést tou růžovou oázou polibků.

    Top 5. GetTheLouk: Pro všechny náročné a kreativní vizážistky a make up maniaky, její motto: fantazie nezná mezí ji doprovází na každém kroku!

    z Bravvogirl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je aktuální číslo?
      Teď tak trochu nevím, jestli mě chtěli potěšit, nebo urazit. Po přečtení mé charakteristiky jsem si připadala jako Dominička z růžového blogísku. Každopádně, (pokud to opravdu vyšlo) mě to rozesmálo, trochu zamrzelo, ale jsem ráda za reklamu. Díky za komentář. :)

      Vymazat
  36. Já jsem nedávno udělala svou první objednávku a nic z toho se u mě neobjevilo, ale do budoucna se nechám inspirovat :).

    OdpovědětVymazat
  37. Dostala jsem chuť na ten fixační pudr pod oči :) Přesně něco takového bych potřebovala, takže děkuji za tip.

    OdpovědětVymazat
  38. Já vlastním duo, ale nevím, mně se teda zdá, že práší :(

    OdpovědětVymazat
  39. Take mam to duo bronzer a tvarenka, bronzer vyuzivam protoze jsem tmavsi typ, tvarenku moc ne, mam jine lepsi. Ten pudr na korektor se mi zda prumerny, ale hrozne jsem nadsena z rasenky studio ( profesionalni rasenka 3v1) prvne jsem mela obavy z toho kartacku, ale je uplne bezvadna, tak dobra rasenka za tak malo penez se sezene tezko:))

    OdpovědětVymazat
  40. mna elf bral naozaj len chvilku, ale clovek tam najde sem-tam naozaj dobre veci

    OdpovědětVymazat
  41. Mio, nepoznáváš svoje fotky? A tak nějak nevidím nikde odkaz na tvůj blog :(

    http://kokodylinka.blog.cz/1301/recenze-e-l-f-kosmetika

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡