Mé tipy na nákupy v Drážďanech (Vánoce 2012)

Pokud Vás zajímají mé malé tipy na adventní nákupy v Drážďanech/Dresden/, stačí kliknout na pokračování a čeká Vás obrovitánský článek o věcech, které mě při mém brouzdání několikrát zaujaly. Všechny obchody a místa jsou v blízkosti Hbf, tedy hlavního nádraží. Myslím samozřejmě Prager Strasse, Centrum Galerii, Altmarkt Galerii a nejznámější trhy vedle ní. Popisky jsou stručné, abyste u článku neseděli až do rána, zejména, pokud jedete do Drážďan už zítra (jak mi mnoho z Vás psalo). Asi to všechno nestihnete, ale třeba díky mému článku budete vědět, co nesmíte minout. :)
DSC08374

Prager Strasse
DSC08324 
DM drogerie - hned první stanoviště, které můžete navštívit, když přicházíte směrem od nádraží, najdete zde vše, co máme u nás a samozřejmě mnoooohem více, například...
DSC08327 
hřebeny Tanhle Teezer, příčesky
DSC08328 
spoustu kokosu na vlasy nejen od této značky za skvělé ceny
DSC08304 
kompletní ombré sety v krabičce
DSC08379
můj poslední DM úlovek
DSC08326 
roztomilé balíčky s Essence parfémy (jeden na poličku, druhý do kabelky)
DSC08339 
mé oblíbené Britney parfémy, dále pak třeba Rihannu (tři druhy) nebo Taylor Swift, atd.
DSC08340 
Němky milují kontroverzní Ditu, je naprosto všude a nejen na parfémech
dresden-003 
z levnějších značek nejvíce frčí P2 a Manhattan
dresden1 
ebelin stojan s úžasnými štětci a dalšími doplňky, essie laky, a Fingŕs nails krabičky
dresden2 
Balea tu má asi tři dlouhatánské stojany, není se čemu divit, když jde o něm.značku DM + LÓréal pro profesionály (a milion odstínů Color Infaillible)
DSC08333 
mega stojan Maybelline a mega Colossal řasenka :D <3
DSC08331 
nový make-up Maybelline EverFresh (za cca 150 Kč)
DSC08322 
dále pak obří Tally Weijl, které mám v posl.době v oblibě, hlavně tedy v Německu
DSC08341 
samozřejmě i Prager Strasse je nádherně vánočně vyzdobená
DSC08342 
H&M na Prager Strasse moc nedoporučuji, je narvané a nejvíc přebrané
DSC08343 
roh Cetrum Galerie (nákupní centrum) - Starbucks a nad ním Next
DSC08348 
Hned vedle L˙Occitane
dresden-004 
konečně Lush (moc doporučuji! jsou tam úžasní prodejci jak muži tak slečny, nabalí vám vzorky jaké jen chcete a vše milerádi předvedou/ Douglas - určitě se do něj jděte podívat pokud máte čas, je hezký, dvoupatrový, pěkně řešený a přehledný/ KARSTADT je obrovský patrový obchod s milionem značek dohromady, hned dolní patro je jen kosmetika (jak drogerie tak i MAC, Chanel, apod. dohromady) a doplňky + papírnictví a dobrůtky, výše je pak oblečení atd.
DSC08349 
OC Centrum Galerie - pro mě docela nuda, na Atmarkt Galerii nemá (ale najdete zde třeba italskou kosmetiku Kiko, po které já zrovna moc extra neprahnu, drogerie a oblečení NEXT
DSC08351 
The Sting - bristký obchod, je úžasný, koupila jsem si tam nádherný elegantní sako/křivák k Vánocům, ceny asi jako H&M, ale mají častější slevy (třeba 50% na saka i na zlevněná! atd.)
DSC08350 
WOHRL -  sem pošlete rodiče, určitě se jim tam bude líbit :)
DSC08364 
pro sportovnější typy - adidas originals a limitky, milion známých i neznámých značek v jednom, hip hop móda, NY čepice/kšilty, trička s originálními potisky, luxusní trenky, apod.

Altmarkt Galerie
DSC08367 DSC08368 DSC08303 
AG má několik vchodů a východů, pokud jste v Drážďanech na jeden den, není ani snad možné ji projít celou :D, najdete zde tolik úžasných značek od klasických po dražší, např. známou Zaru, UGG, Michael Kors, Vero Moda, Benefit (v Douglasu), Aldi (supermarket, kde si můžete koupit třeba vanilkovou colu nebo oreo čokoládu), několik znmých značek dohromady v jednom obrovském obchodě, Depot (úžasné dekorace a doplňky do interiérů!), atd.
DSC08376 
Apple store - zde nechte své jablíčkové maniaky a vydejte se na nákupy! :D
DSC08305 
Hollister Co. - na můj vkus drahá (ale skvělá) americká značka, specializuje se hlavně na věci na pláže, apod. ale najdete zde i skvělé svetry, avšak proč tam jít? žádný podobný obchod v AG nenajdete, těžko se to popisuje, ale jakmile vstoupíte, ocitnete se na noční pláži, kde zpívají ptáci a šumí moře a navíc si ještě můžete prohlédnout hezké oblečení (bohužel se tam nesmí fotit a dost se to kontroluje, nesmí se fotit nikde v obchodech, ale co bych pro blog a své čtenáře neudělala.)
DSC08306 DSC08307 
FC - ráj pro holky, nositelné stylové věci podle posledních módních trendů, skvělé ceny (levnější než H&M v ČR) a jestli si chcete udělat radost, tady si ji zaručeně uděláte
dresden4 
jedna z výloh FC (momentálně tam letí cvočky a kožíšky) / WE - náš nejoblíbenější obchod, tedy hlavně mého přítele, bohužel jsem jej už nestihla vyfotit, ale určitě se tam nezapomeňte stavit, v kabinkách se v oblečení můžete vyfotit a poslat si to na email/twitter abyste se mohli poradit s přáteli, zda vám věc sluší :D no geniální!
dresden5 
The Body shop - zdá se mi o něco levnější než v ČR, navíc zde najdete i britskou konkurenci Lush - Bomb cosmetics + kompletní novou kolekci amerických svíček Yankee Candle od těch nejmenších až po obry
dresden6 DSC08373

Vánoční trhy - nejbližší hned vedle Altmarkt Galerie (stačí najít jeden ze správných východů)
DSC08293 DSC08283 DSC08285 DSC08287 DSC08284 DSC08290 DSC08295 dresden3doporučuji půlmetrovou bílou klobásu do pečené bagety a čerstvé jahody v čokoládě

A můj rychloplánek :D - červeně jsem vyznačila trasu, kterou jsem popisovala. Hbf je začátek článku, trhy s AG jeho konec
mapka trasy
Hbf - hlavní nádraží
DM drogerie
H&M + Tally Weijl
S. - Starbucks cofee (jedno je i u trhů ze strany AG)
Lush cosmetics
L. - LOccitane
C.G. - Cetrum Galerie
The Sting
K - Karstadt
AG - Atmarkt Galerie + trhy

Doufám, že Vám byl článek užitečný a budu moc ráda, když mi sem pak napíšete ještě dodatečně až se z Drážďan vrátíte, zda jste se neztratili a využili nějaký z mých tipů. :) Užijte si nákupy! Bude tam sice přelidněno, pokud tam nepojedete ve všední den, ale to je v tento čas každoročně všude. Máte ještě nějaký další tip, který jsem neuvedla, ale měla bych? :)

101 komentářů:

  1. Tortissimo, šéfová, to Ti tam chybí. : )

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, chtěla bych ti jenom říct ,že mám nový blog www.funcosmetics.blogspot.cz , komentář případě odběr by potěšil;) Jinak užasné musím do drážďan !! :DD Ještě umět neměcky a je vše okey ! :DD Áhoj;)

    OdpovědětVymazat
  3. UUUzasneee Mia... uz sa tesim, ked tam s priatelom pojdem... pa pekny vecer Sylvia

    OdpovědětVymazat
  4. Já tam každý rok jezdím se školou, ale letos jsem onemocněla a dnes nejela. Je mi to líto, protože jsem tam vždy pokoupila hodně dárků pro své blízké:-/

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé bacha na ten šampon pro blondýny! Koupila jsem ho tak před půl rokem u nás i se spešl zesvětlovacím sprejem z té řady(který ale neměl žádný efekt) a hned po prvním použití mi z toho začaly padat vlasy. Po druhém použití, kdy jsem projela rukou vlasy a v ní mi zůstalo množství, co mi jinak vypadne za celý víkend, to letělo do koše! Po změně šampónu+kondicionéru bylo zase vše ok...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naprosto souhlasím, z této "blonďaté" řady padají strašně vlasy!

      Vymazat
  6. Skvělý článek! Do Drážďan jezdíme často a přesně tyto obchody nevynechávám :) Jinak doporučuji HMko vedle Kardstatu (myslím), v Kardstatu čtvrté patro - skvělé hračky - a páté patro na jídlo (relativně v pohodě ceny, rychlé, čerstvé a výtečné).. A pak také na náměstí je takový obchod, většinou mají vyndané boty, v prvním patře boty, v druhém oblečení - taková hadrárna, asi nic moc kvalita, ale pro trendy věci na jednu sezónu super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super článok. Škoda že zo Slovenska je to do Drážďan tak ďaleko. Hneď by som išla na taký vianočný nákup... Škoda že u nás nemáme vôbec taký výber kozmetiky ako v zahraničí... :/

    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé tipy! Také si říkám, škoda, že to mám daleko :( Ale zase to mám blízko třeba do Regensburku, to je taky krásné město :)

    OdpovědětVymazat
  9. Paráda, děkuji moc za článek!! Zítra se do Drážďan chystám, sice jen na trhy a nasát Vánoční atmosféru, ale nějaké obchody určitě navštívím. Jinak z Tvého článku mě dost zaujaly ty ombre barvy na vlasy a celkově DM, takže tam se musím 100% podívat :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní08.12.12 8:05

      Ta krabička od těch barev vypadá hodně luxusně:)

      Vymazat
  10. Miuš umíš německy?

    OdpovědětVymazat
  11. :) bezvadný průvodce po nákupech

    OdpovědětVymazat
  12. letos bych nerada vánoční dárky řešila drogerkou, ale i tak mě takové inspirativní články baví. Přijde mi, že se všichni výrobci kosmetiky zbláznily a všude je kokos. Dřív jsem ho nemohla ani cítit a teď mi naopak voní :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ombré vlasy se mi nikdy moc nelíbily, ale ta barva nalevo je úžasná,tu bych si snad i přála! Jen bych si musela nechat narůst vlasy :) Ale vypadá úžasně :) A výlet závidím, já jezdím akorát z jednoho konce republiky na druhej :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jéé v Německu to mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  15. Do Drážďan to mám docela z ruky, ale třeba se to bude hodit. :) Pěkný článek.
    Minulý pátek jsem ale byla v Norimberku a bylo tam hezky. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tohle je skvělý článek, díky za něj! Kamarád mě už dlouho láká na nákupy v Drážďanech, tak aspoň budu vědět, kam zajít :)

    OdpovědětVymazat
  17. Drážďany budou příští týden! Těším se moc, ale mám pocit, že za tu chvíli nezvládnu všechno, co chci:D Jak dlouho jsi pobyla v Drážďanech?.)

    OdpovědětVymazat
  18. Za co mě trestáš :D Tedka neusnus :D Ta drogerie, ten výběr ach !

    OdpovědětVymazat
  19. božee jedem v pondělí a asi tam umřu :D přinejmenším moje peněženka umře na 100% :D

    OdpovědětVymazat
  20. jo, s Lush v Drážďanech máme taky jen ty nejlepší zkušenosti... strašně milý prodavač... doporučil, poradil, hned vyzkoušel a dal nám vzorečky Cupcake :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Výborný článok.. S nemým úžasom sledujem krásne obchody na tvojich fotografiách a ticho závidím všetkým, ktorí v nich nakupujú.. Opäť sa raz ukázalo, že u nás na Slovensku vlastne NIČ nemáme!

    Mimochodom značku Swiss O-par používam už zhruba rok a nedám na ňu dopustiť. L'Oréal a iné predražené značky sa na mojich kokosových miláčikov ani zďaleka nechytajú.. :-)

    S pozdravom Sue
    http://sueandcolours.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  22. zitra, resp. dneska jedu, takze super a dekuji za tipy!:-)

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymní08.12.12 7:59

    Každej říká,jak se cesta vyplatí, že člověk ušetří... No já to vidím tak, že bych utratila všechny peníze co bych měla:D A teď chci pořádnou drogerii v ČR

    OdpovědětVymazat
  24. Anonymní08.12.12 8:00

    Krásna mapa, vypadá to že bych to i zvládla podle ní:) kolik stojí prosím jízdenka?

    OdpovědětVymazat
  25. ty mluvíš plynule Německy, že si s prodavačkamaz Lush řekneš vše, co potřebuješ? :D obdivuji. Do Německa to mám přes celou ČR, tudíž se tam jen tak nedostanu, ale lituji, že jsem si tehdy na gymplu nezvolila za druhý jazyk němčinu, protože i když je ten jazyk hnusný, Německo jako země ne a navíc jsou tam úžasné podmínky pro život, jsou tam výborné pracovní příležitosti a hlavně, ta země prosperuje, což se o česku říci nedá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemusí mluvit plynule německy, stačí když mluví anglicky ne?

      Vymazat
    2. No zrovna v tom bývalém východním Německu to s angličtinou mnohdy není zcela slavné... i když v obchodech s oblečením a kosmetikou jsou spíš mladší prodavačky, a to už je o něco lepší. S těmi lidmi cca pod 25 let už je skoro všude dobrá domluva.
      Ale zažila jsem např. v malém muzeu, že paní co prodávala lístky a suvenýry neuměla vůbec, vůbec, vůbec - ani číslovky nebo prostě něco nejzákladnějšího. A byla tam sama. Tak na tu nejprimitivnější komunikaci mi samozřejmě stačila němčina, ale stejně mě to docela překvapilo.

      Ale v tomto typu obchodů je to navíc dořešené tím, že je tam vícero prodavaček, takže když není domluva s jednou, tak bude s druhou.

      Ale obecně mám pocit, že třeba v Drážďanech jsou na tom lidé s angličtinou hůř, než v Praze.

      Vymazat
    3. Ona čeština také nezní cizincům nejlépe.

      Vymazat
  26. Jakoby jsi popisovala mojí cestu:D byli jsmetam priblozne pred ctvrt rokem.nejen ze jsem si koupila veci z limitky essence ktere jsou u nas az ted (2013) ale mam bezlepkovou dietu a cukrovku.tolik bezlepkovych věcí a pití bez cukru najednou jsem snad jeste nevidela.(fanta zero,sprite zero,nestea zero) fakt super:) je tam s ad vše co potřebuju :) A opet skvelej clanek mio.strasne me lakaji ty yankee candle.a zrovna vcera jsem koukala na tvuj wishlist a premyslela jsem ze si do toho sveho propisu tanhle treezer a vcera jsem ho dostala k narozeninám:)
    Www.anetaanetova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. článek jako takový propracovaný dokonale!!! Kdybych měla možnost, hned bych se tam jela podívat (mám do docela daleko a teď ani není čas), ale na druhou stranu mě to strašně (s prominutím) nasralo, jak jsou české obchody předražené a hlavně tak ošizené o tolik věcí, že to až není možné! :(

    OdpovědětVymazat
  28. nutně potřebuju do toho DM!!!! :D

    OdpovědětVymazat
  29. Zbožňuju Drážďany! A i když jsem tam byla už hodněkrát, některých obchodů, který si tu popsala vůbec neznám :D :)

    OdpovědětVymazat
  30. To DM je šílené, kéž by takové byly i u nás :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  31. V Drážďanech jsem ještě nebyla, přestože jsem jimi několikrát projížděla. Teď vidím, jaká je to škoda!

    Skvělý článek, musím se tam zajet mrknout! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Pěkný článek Mio! Můžu se zeptat, ty umíš německy? :)

    OdpovědětVymazat
  33. V Dráždanech jsem byla párkrát, spíš jezdím každý rok na Vánoční trhy do Norimberku, tam je to taky moc krásné :)
    Ale kdo ví, třeba letos přidám i výlet do Dráždan. Moc hezké fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  34. Téda Mio, klobouk dolů!
    Skvělý článek. Sice se do Drážďan nechystám, ale je super se dozvědět, jak se nakupuje v Německu ;)

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  35. určite článok pomôže tým, čo sa tam chystajú ! :)
    a tie obchody ... áááách! :D

    OdpovědětVymazat
  36. wow super report!!!!jsi sikovna, zes to vse zdokumentovala a nalakala nas do drazdan!!:))
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  37. Anonymní08.12.12 9:57

    chtěla jsme se zeptat , není to tam dražší třeba jako v Elbeparku ?
    Ale jinak super, určitě tam zajedu :)

    OdpovědětVymazat
  38. Panebože proč není loreal ombre i u nás?? obecně proč u nás dm nevypadá taky tak:D

    OdpovědětVymazat
  39. Hrozně závidím, do Dráždan se chci jet hrozně moc podívat, ale bohužel nemám příležitost, takže si mě teď tvým článkem naštvala, protože tam chci ještě víc!!:D)) A hezky napsané, o některých obchodech jsem an neslyšela:)

    OdpovědětVymazat
  40. Už se vidím :-D Zanchcte mě, jakožto jablíčkového maniaka v Applu a pak mě přeneste do Body shopu a máte mě z krku na celý den, možná i na dva :-) Vypadá to všechno tak skvěle, že bych tam vykoupila úplně celé obchody :-) Hlavně mám zálusk na obří svíčky <3

    OdpovědětVymazat
  41. škoda, že bydlím daleko, jela bych tam nakupovat hned! :)

    OdpovědětVymazat
  42. Opravdu skvělé tipy. Příští týden jedu do Drážďan, takže jsem velmi mile potěšena. Už teď mám obavy, abych to vše stihla:)

    OdpovědětVymazat
  43. Za tenhle článek klobouk dolu :) Moc pěkně popsaný a vyfocený :) Je vidět že sis s tím dala práci :)

    OdpovědětVymazat
  44. máte tak obrovský výber, v DM toho určite nemáme toľko koľko vy vrátane tých Tangle Teezerov u nás ich objednám iba z netu, hlavne ten obrovský stojan s Maybelline, laky essie, žiadne Starsbruck ani Lush ..aspoň,že to Tally Weijl tu máme inak by som asi umrela :/ ..veľká škoda :(

    OdpovědětVymazat
  45. Velmi pekný článok, bavilo ma čítať ho a pokojne by som aj do toho rána tu sedela :) Len v poslednej dobe ma ani nebaví chodiť po obchodoch...

    giveaway: http://secrets-of-wonderland.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  46. Pekný článok, ozaj ma bavilo čítať ho a pokojne by som pri ňom presedela aj do toho rána :) Len ma v poslednej dobe nejak nebaví chodiť po obchodoch...

    giveaway: http://secrets-of-wonderland.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  47. to je prostě ráj!!! hlavně v tom dmku mají tolik úžasných produktů, které bych si přála vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat
  48. Kaufpark v Nickernu...

    OdpovědětVymazat
  49. Také se chystáme na nákupy, jezdíme oficiálně kvůli potravinám, ale stejne vzdycky skončíme ve Stingu :) dm drogerie je v tomhle místě nic moc, u nádraží je schovaný rossmann, ale uplne bomba drogeri je v elbepark, take tam maji neuveritelny hobby-art obchod, nechala bych tam veskery penize...
    Pojedu asi ve stredu, abych se vyhla tlacenicim, ale jeste nevim jestli neprubnem jiny mesto :)
    Bgstyle.cz



    OdpovědětVymazat
  50. No já bydlím na Jižní Moravě takže tpo tam mám daleko :/ A ani dovídně tento rok bohužel nepojedem :/ Ale teda mají tam super obchody, vlastně jsem aji ráda že tam nejedu protože by jsem tam utratila asi úplně všechno! :D

    OdpovědětVymazat
  51. Tady se bohužel ukazuje, jak na nás v ČR zapomínají,
    měla jsme možnost navštívit rakouskou drogerii a procházela jsme ten obrovský prostor s otevřenou pusou.

    Nehledě na to, že se v 'normální' drogérce necházely produkty jako Clinique, Lancome a mnoho dalšího , které jsou u nás k dostání pouze v Marionnaud, Douglasech a podobných .. věčná škoda pro nás ..

    OdpovědětVymazat
  52. Achjooo, no to je fakt jak naschvál; právě teď jsem měla být s přítelem a kamarády v Drážďanech, vesele si nakupovat a užívat a místo toho mám teplotu 38 a ležím v posteli..No, snad se mi podaří co nejdřív do Drážďan zajet a tenhle tvůj super článek využít:))

    OdpovědětVymazat
  53. jůů, najít si miliardáře a vyjet tam! :)

    OdpovědětVymazat
  54. Skvělý a vyčerpávající článek, to se mi líbilo moc, plánovali jsme se tam podívat,ale bojím se, že to snad ani nestihneme letos - opět :D....

    OdpovědětVymazat
  55. Tak teraz si mi dala skutočne dobrý tip na výlet :D

    OdpovědětVymazat
  56. Miu, nevíš kolik stály ty Essi laky?:) ségra jede do Drážďan příští víkend, tak jí musím zaúkolovat, co mi musí všechno přivíst :D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsem tam je to tak ctvrt roku zpet a stali 4,50:)

      Vymazat
  57. V té DM bych se vrhla na tu Maybelline kolekci :D a ani nevím, že má Britney parfém ! Nikde jsem ho u nás neviděla ://

    OdpovědětVymazat
  58. Kriste...já chci do Drážďan! Úplně jsi mě navnadila:D!

    OdpovědětVymazat
  59. Pane bože, miluju nákupy v Německu, nebo Rakousku, mají tam vše větší a levnější.. myslím mega výběr.. 3 stojany essence atd :)Jiné levné, ale kvalitní značky. jůů

    OdpovědětVymazat
  60. wow, skvely članok Mia :o) Myslim že sa naozaj bude hodit tym ktory sa chystaju na vianočne nakupy do Drážďan, čo sa bohužial mna netyka..:D

    OdpovědětVymazat
  61. kde v ČR se prodává Manhattan? nikde jsem neviděla.

    OdpovědětVymazat
  62. Už v druhém článku jsem si všimla, že píšeš, že DM je Německá firma, prosím, DM je Rakouská firma, faktické chyby nepůsobí dobře. Jinak je to opravdu milý článek a Tvůj blog mám velmi ráda, s pozdravem Barbora

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase našla, že: 1973 - Založena dm drogerie markt v Německu. Pak expandovala do Rakouska...:) Článek moc fajn, v Drážďanech jsme byli v září o svátku, pohoda. A teď leda po Vánocích, nemám na davy nervy :)

      Vymazat
    2. anonymní: nejdřív si to pořádně zjisti sama a neplácej tu kraviny. Firma DM je Německá...

      Vymazat
    3. DM je opravdu německá firma:D

      Vymazat
  63. Myslím, že potřebuju hodně peněz a výlet do Drážďan...:D

    OdpovědětVymazat
  64. Super článek!
    Do Drážďan bych se moc ráda podívala, v Německu jsem byla hodněkrát, ale tady ještě ne, a překvapilo mě, že plno obchodů z tvého článku neznám ani z Berlína:)
    jak vidím, tak z čech jezdí všichni na vánoce do drážďan, a my moraváci jezdíme zase do vídně:D

    OdpovědětVymazat
  65. Tenhle článek je megasuper! V úterý se mi tvé tipy budou hodit :))

    OdpovědětVymazat
  66. S přítelem se tam chystáme, a já tam budu poprvé (pokud nepočítám průjezdy), takže za tento článek ti ze srdce děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
  67. skvělý článek :) určitě bych se tam chtěla jednou podívat :) už jenom Starbucks, obří DM a Tally Weijl... <3

    OdpovědětVymazat
  68. Díky za inspiraci, jedem tam s přítelem příští pátek ;) Jen by mě ještě zajímalo, jestli nevíš, kde se dá zaparkovat někde poblíž trhů?

    OdpovědětVymazat
  69. Milá Mio,

    musím Tě moc pochválit za Tvou práci. Líbí se mi tvůj styl psaní a hlavně úprava! Abych pravdu řekla, nikdy jsem blogy nečetla ani je nějak nevyhledávala. Jednou jsem zcela náhodou narazila na ten Tvůj. Zalíbil se mi tak, že sem si jej prostě musela celý přečíst. Zabralo mi to asi dva dny. Jsem z něho nadšená, protože mi dal spustu typů, rad a taky se musím přiznat, že mě nalákal na určité kosmetické produkty. Udělala jsem si seznam, pro co si zajdu do drogérie a není zrovna krátký. :) Zběžně jsem koukala také na jiné blogy, na které jsi tady měla odkazy a kdybych je měla porovnat, tak tvůj nemá konkurenci. Je to hlavně o zevnějšku blogu, jak působí. Ostatní blogy mě odradily svými ucelenými, nepřehlednými texty, nepřehlednými odkazy na další téma apod. Taky se mi někdy nelíbí styl psaní dotyčného člověka. Zato tvůj styl zní mile, příjemně a dobře se čte, takže u mě máš za jedna! Těším se na další články. Jednou za týden zde zabruslím a dosud mě zatím nezklamal, protože pokaždé, když jsem přišla na návštěvu, tak tu byl pro mě přichystaný zajímavý článek. Opravu klobouk dolů!
    Napadlo mě, že by jsi nám mohla napsat článek o tom, jak si organizuješ svůj čas. Psala jsi, že jsi zaneprázdněna školou, často se učíš, také chceš trávit čas s přítelem a máš určitě další své povinnost. A hlavně psaní článků není chvilková záležitost. Já často bojuji s časem a dlouhou dobu uvažuji nad tím, jak si ho správně zorganizovat. Kdyby jsi nám zde dala inpiraci, určitě bychom se vůbec nezlobili.
    To je ode mne asi vše. Doufám, že nám prozradíš, co Ti donesl Ježíšek a jak sis užila Vánoční svátky. :-)

    Hezký den,
    Iveta

    OdpovědětVymazat
  70. My teda jezdime do DM do Zitavy a tam je to taky super, hlavne ceny pletove a telove kosmetiky jsou polovicni! Takze pokud si rikate, jak tu mame levne sprchace Balea za 29kc, tak tam stoji nejakych cca 16kc :D Ceny dekorativky jsou tak nejak stejne jako tady.

    OdpovědětVymazat
  71. Tak tenhle článek je naprosto úžasný..Nejradši bych hned další den sedla na vlak a jela do Drážďan..:-D Tolik lákadel! Jsi skvělá, jak si to dokážeš tak sama vymyslet a tady na blogu zpracovat:-).

    OdpovědětVymazat
  72. Mňa zakaždým zaskočí to, že v tých našich drogérkach je tak 1/5 toho, čo je v Nemecku.
    Pekný článok :)

    OdpovědětVymazat
  73. Oreo milka je v ČR ,kupovala jsem ji teďka v Tescu spolu s lentilkovou milkou :))
    Jinak úžasný článek :))

    OdpovědětVymazat
  74. Súhlasím s jedným komentárom tu, VEĽMI by som sa potešila článku, kde by si povedala, ako si organizuješ čas. Bol by to pre ma krásny vianočný darček :DD

    OdpovědětVymazat
  75. Líbí se mi, jak pro své čtenářě děláš maximum. Jsi super! :-)

    OdpovědětVymazat
  76. Ta mapka je super, jelikož se chystám do Drážďan nejspíš příští týden, moc se těším na DM a trhy :)

    OdpovědětVymazat
  77. Super, ale davy lidí, to není nic pro mně :-) Raději tam zajdu někdy v létě, v pohodě. Dárky už mám naštěstí skoro všechny, takže D by mě lákaly jedině na ty dobrůtky :-)

    Velká Vánoční GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  78. Moc Vám děkuji za všechny Vaše komentáře! Mám vždycky tak obrovskou nepopsatelnou radost, když vím, že byl můj článek užitečný, že jej někdo přečetl celý a dokonce na něj i reagoval a že někoho bavil. <3
    Moc si Vám vážím. Jste ti nejlepší čtenáři, na mou duši (na psí uši :D).
    M.

    OdpovědětVymazat
  79. Skvělý článek, teď uplně lituji, že nikam nejedu, ale táák strašně moc bych chtěla díky tvému článku :) Asi si ho uložím a začnu plánovat cestu do Drážďan i když to bude asi až příští rok :D a mapka nakonec je nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  80. Tééda to je ráj v té DM

    OdpovědětVymazat
  81. Jedu příští víkend, děkuji moc za článek! :)) Mohla bych se zeptat, zda nevíš, jak je to s otevírací dobou v neděli? :)

    OdpovědětVymazat
  82. Super článek .Tam než to všechno projdeš a prohlídneš t aby sis na to vzala celý týden :D :D

    OdpovědětVymazat
  83. Německy umím leda tak 10 slov. :D V Drážďanech mluvím anglicky. V Lush umějí perfektně anglicky, ale naopak třeba v drogerii DM mi vůbec nerozuměli, přitom to byly slečny zhruba v mém věku. Takže ne všude se domluvíte 100%, ale dá se to. V tak velkém městě je jasné, že by měly umět prodavačky alespoň základy angličtiny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mio prosimte na kolik te tam vysli yankee candles?:) ja je nasla u nas v e-shopu za 499,-Ty stredni souhlasi to nebo jsou levnejsi?:)dnes jsem byla v Regensburku a yankee candles nikde:( ale alespon jsem si na tve doporuceni dala jahody v cokolade a po tech slintam jeste ted!:) diky Za odpoved http://anetaanetova.blogspot.cz/

      Vymazat
  84. PARÁDA!!! Fakt díky i za ten plánek a cenové relace, do Drážďan si rozhodně zajedu.
    Áňa

    OdpovědětVymazat
  85. Chybi ti tam TK Maxx - http://www.tkmaxx.de/ueber_uns/filialen/tk-maxx-dresden-98.html
    Hned na Prager Strasse u nadrazi. Skvely britsky outletovy obchod.

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj, nevíš, jestli je ještě v AG Michael Kors?

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡