Dárky na poslední chvíli

Už jsem psala, že mám vánoční dárky naštěstí všechny s předstihem nakoupené. Upřímně, trochu mě mrzí, že ve veřejné dopravě a vlacích, kterými se denně dopravuji do školy, poslední dobou slýchávám jen stížnosti lidí, že musejí koupit dárky, že je nechtějí balit, že neví vůbec co mají komu koupit. Já tomu nerozumím. Lidé si Vánoce zošklivili sami. Vánoční svátky by nás měly těšit. Jsem asi jedna z mála, která nakupuje dárky s radostí. Nekupuji je, protože musím, ale protože chci potěšit ty, co mám ráda a Vánoce jsou k tomu skvělou příležitostí. Baví mě vymýšlet, který dárek bude pro jakou osobu ideální. Zamýšlím se, zda dotyčný někdy neříkal, co by potřeboval, co by si přál, a také přemýšlím při koupi hlavně nad tím, jaký je a co má rád. O to víc mě pak potěší zářící oči obdarovaného při vybalování. Dnes mám malé rychlé tipy na dárky pro ty, kteří dárky nakupují na poslední chvíli, jelikož tyto dárky zaručeně potěší každého.

Plyšový medvídek z Marionnaud - 299,-Kč (v parfumeriích Marionnaud)
Je heboučký a přispějete na dobrou věc, což určitě udělá radost každému. Nebo tohoto medvídka můžete věnovat například do azylového domu nebo do domu pro opuštěné matky s dětmi a uděláte tak dvojnásobný dobrý skutek. 
  DSC08752 DSC08753

Micelární voda od Biodermy - 250ml/343 Kč (v lékárnách)
Dokonalý dárek jak pro ženy, tak i pro muže. Nemusíte s ní totiž odličovat jen make-up. Každý z nás má zanesenou pleť po dlouhém dni a tato nejpopulárnější micelární voda nás zbaví veškerých nečistot jen pár kapkami na odličovacím tampónku. Navíc teď v zimě je v limitovaném edici v krásném vánočním obalu. Používám ji celá moje rodina. Rozhodně se v žádné koupelně neztratí, proto by mohla být užitečným a milým dárkem, když už si nevíte rady a čas vás tlačí.
DSC08760

Vánoční svetry a další zimní kusy oblečení s norským motivem
Norský vzor snad žádnou zimu nevyjde z módy. Sobíci, vločky, stromky, jeleni,.. dopřejte svým blízkým trochu tepla v roztomilém provedení.
svetry

Tak se přiznejte, už máte kompletní dárky? Patříte mezi ty, které Vánoce otravují nebo si je snažíte užívat a rozdávat radost svým blízkým? :)

46 komentářů:

  1. Jéé medvídka jsem koupila sestře na Vánoce a udělalo mi to fakt dvoujnásobnu radost <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ja sa na Vianoce vždy teším a ani nie na tie darčeky, ale na tú vianočnú atmosféru všade :) Darčeky už našťastie mám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím přiznat, že jsem teprve dnes kupovala dárky, a to jen proto, že jsem také přemýšlela, co by se komu hodilo a co si během roku přál :) je to radost dávat radost

    OdpovědětVymazat
  4. hrozně ráda nakupuju dárky.. :) mrzí mě, že nemůžu každému koupit všechno, co by chtěl a musím z těch vymyšlených dárků vybrat jen jeden, nebo dva. Minulý rok jsem nakupovala dárky pro celou rodinu i za mamku, protože byla po operaci a nemohla dlouho stát. A hrozně mě to bavilo <3 :)

    OdpovědětVymazat
  5. jej, miceralnu vodu som dostala a pisala som o nej na blogu: TU
    Inak niekedy je to tazke s tymi darcekmi, ja som napr. nevedela, co mam kupit ocinovi, pretoze mam pocit,ze sa netesi z toho, co mu kupim alebo vyrobim..:(

    OdpovědětVymazat
  6. Ty svetry jsou úžasné!<3 taky mám jeden takový podobný:) A já už všechny dárky naštěstí mám a taky je kupuju s radostí:)

    OdpovědětVymazat
  7. já osobně miluji Vánoce a miluji nakupování a balení dárků :) taky jsem asi jedna z mála :) taky mám ráda tu vánoční atmosféru, vůni cukroví, pohádky atd. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Už mám, ale asi ještě něco nakopím na víc a budu štědrá :)
    Taky to nechápu. Já přímo miluju nakupování dárků. Spojí se dvě moje oblíbené věci- nakupování a dělání druhým radost. :D A balení dárků? To mě taky neskutečně baví, příští rok si budu chtít vzít brigádu na balení dárků :D

    OdpovědětVymazat
  9. Hodily by se tipy, kde sehnat takové svetry, protože se mi zdá, že jsou jen na obrázcích na internetu. Co je v obchodě je vyblitý hnus co kouše

    OdpovědětVymazat
  10. Super tipy :) Osobně teda nakupování vánočních dárků miluju ! :) Ten předvánoční čas, kdy jsou prodejny vyzdobené a přemýšlení, jak se dárek bude líbit, no prostě asi jako ty :) Nakoupeno už mám, dnes zbývá zabalit poslední dva kousky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Svetřík s vánočním motivem bych si ráda nadělila sobě :D Snad na nějaký narazím :)

    OdpovědětVymazat
  12. S Vánoci to mám stejně jako Ty :) strašně ráda obdarovávám blízké a těším se z jejich jiskřiček v očích =)
    Dárky už mám kompletní zhruba měsíc a už jen dobaluji a dolazuji detaily =)
    Kkiss http://inhotblog.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat
  13. Tento rok je to mrzuté. Většinou nakupuji už od sprna..ale letos až od konce října. Nějak nemám nápady a cítím se špatně, protože jsem dědečka odflákla kosmetickým balíčkem. Jak říkám, chybí nápady a tím, že doma nebydlím, neslyším jejich přání.

    OdpovědětVymazat
  14. O pravém norském svetru sním už dlouho, v létě snad vyjde letní škola v Norsku, tak třeba do té doby pár tisíc našetřím a nějaký pěkný koupím :)

    OdpovědětVymazat
  15. Such a cute bear! I love all those Christmasy sweaters too! I really like your blog! It would be nice if you could stop by my blog sometime too (I'm from England) as I post my outfits, likes and more and I am also giving away a Cambridge Satchel! :) :)

    www.raindropsofsapphire.com

    OdpovědětVymazat
  16. Já tohle období naprosto zbožnuji a nejradší bych koupila vše pro všechny blízké :) Moc pěkně si to napsala a souhlasím. Já už také mám dárky s předstihem koupené a tyhle tipy jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jakkoli ti věřím, že micelárka je super i pro muže, tak si žádného muže ve svém okolí nedokážu představit, jak používá cokoliv v růžovém obalu. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Letos už naštěstí mám nakoupeno, nesnášim nakupování dárků na poslední chvíli, je to neskutečně stresující :D a Vánoce jsou nejhezčí svátky v roce :)

    HOW TO BE DIVINE

    OdpovědětVymazat
  19. no mám to úplně stejně jako ty! nakupování dárečků je vlastně to, co mě na Vánocích baví nejvíc :-)
    skvělé tipy! takový svetr bych si strašně ráda pořídila, bohužel jsem na žádný pěkný nenarazila:-/

    OdpovědětVymazat
  20. Přesně TAK!!!!!!!!!!!!Nakupování dárků je pro mě odměnou a každý rok se na Vánoce těším z převážné části právě díky té atmosféře plné očekávání, překvapení a snahy se pro druhé přetrhnout:)

    OdpovědětVymazat
  21. všechny dárky už mám :) Vánoce mám ráda, nechápu jak někoho můžou otravovat :)

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní22.12.12 0:02

    Ahoj Mio.Vánoce miluji,vždy se na ně těším a od prvního prosince mám ozdobený stromek,výzdobu,uklizeno a pak jen kupuji v klidu dárky a těším se.Dárky kupuji moc ráda.Včera jsme s mým pejskem odnesli nějaké dobroty a hračky do prodejny Chovatelských potřeb,kde byla sbírka těchto věcí pro různé útulky zvířátek po středních Čechách.Pod vánočním stromkem toho bylo nepočítaně a prodavačka říkala,že ve skladu toho mají už hodně.Jsem moc ráda,že udělám nějakému pejskovi nebo kočičce radost aspoň takto.Jinak přeji krááásné vánoce,štěstí a pohodu o svátcích.

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymní22.12.12 0:38

    Mně osobně víc než nakupování dárků baví jejich balení, to se vždycky vyřádím :)

    OdpovědětVymazat
  24. Já jsem medvídkový závislák, takže kdybych ho koupila, určitě si ho nechám. Každopádně mám jeho koupi ještě v plánu, protože se mi líbí, že jdou dvě třetiny výtěžku na dobrou věc.=)

    OdpovědětVymazat
  25. dárky už mám, a přesně jak píšeš...nechápu, proč na to lidi nadávají a stresují se....to potom úplně ztrácí smysl, vždyť dárky se dávají proto, že někomu chci udělat radost, ne z povinnosti....takže já si nakupování dárků každoročně užívám:)

    OdpovědětVymazat
  26. jsou to krásné tipy :) za medvídka pro dobrou vc nebo za micelárku bych byla hrozně ráda. zato ty svetry a cokoli s norskými a sobími motivy, to ne. at už je to v modě či nikoli, tohle ne :D myslela jsem si, že to bude fajn, mít takovýto svetr, tak jsem si jeden objednal z ebye, ale jakmile přišel, oblékla i jej, zjistila jsem, že je to směšné a vypadám jak v reklamě na coca colu :D prodala jsem ho, naštěstí byl o něj velký zájem.

    OdpovědětVymazat
  27. Taky už mám všechny dárky a micelární voda od Biodermy, je pravidelným dárkem pro mamku :) Jinak já mám Vánoce taky ráda a dárky neberu jako nutnost, ale jako příležitost udělat někomu radost, ale pracuji v nákupním centru a teď před Vánoci vidím, jak jsou lidi naštvaní a pořád si na něco stěžují a přitom by si měli užívat klid a pohodu ne ? Tenhle styl Vánoc se mi vůbec nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  28. Micelárku plánuju koupit, jen co mi dojde můj současný odličovač:), všude na ní totiž slyším samou chválu:)

    OdpovědětVymazat
  29. Ty vánoční svetry se mi hrozně líbí!:')

    OdpovědětVymazat
  30. Našťastie mám darčeky vždy dopredu vybraté a nakúpené, nemám s nimi problém, skoro vždy viem, po čom siahnuť :) Ale tie tlačiace sa davy ľudí v obchodoch mi strašne lezú na nervy, všetci len nadávajú... človek už aby si ani rožok nešiel kúpiť..

    giveaway: secrets-of-wonderland.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  31. Ty svetry s norským motivem miluju! :)
    Hezký článek :)
    Pěkné svátky :)

    OdpovědětVymazat
  32. Skvele tipy, tu miceralku mam velmi sa mi pači ten obal vianočny a ten medvedik je krásny..inak suhlasim že ta miceralka je vhodna aj pre mužov, priatel mi ju neustale kradne :D

    OdpovědětVymazat
  33. já dárky nakupuju ráda! :) občas taky koukám, že si to všichni nechávají na poslední chvíli, je jim to jedno, otravuje je to a já nevím co ...

    OdpovědětVymazat
  34. Darčeky už mám všetky nakúpené. A vôbec ma neotravujú, beriem to tak, že robím radosť mojim blízkym a priateľom. Vždy ich to poteší, a to teší aj mňa. :) A inak ti prajem príjemné sviatky. :)

    lifemafia :)

    OdpovědětVymazat
  35. Já se na Vánoce těším, dárky nakupuju s rozmyslem, takže vždycky už předem vím, pro co jdu, a tak to pro mě není žádná nepříjemná povinnost. Navíc ráda dělám lidem radost! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Souhlasím s tebou, podle mě je krásné někomu dt dárek, který ho potěší :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  37. T svetry jsou nádherné! <3 Mě taky moc baví nakupovat dárk y:)

    OdpovědětVymazat
  38. je super že jde z toho médi 200,- :)
    www.nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Já ráda kupuji dárky, bohužel letos není moc financí a tak jsem to musela všechno zkrouhnout, což mě mrzí, protože mám zrovna spoustu nápadů, čím své blízké obdarovat. A taky když kupuji dárky, narazím na spoustu věcí, co by se líbily i mě a nadělím rovnou i sobě :)

    OdpovědětVymazat
  40. Musím se pochlubit, že konečně mám nakoupené všechny dárky :D A co se týče Micelárky, strašně jsem po ní toužila, když jsem u tebe na ní četla samou chválu. A k mé radosti jsem ji vyhrála v jedné giveaway a v pátek mi dorazila :) tak se těším až ji budu používat a jsem zvědavá, jestli budu taky tak nadšená :)

    OdpovědětVymazat
  41. Já nakupuju dárky ráda :) Letos jsem měla nakoupeno i poměrně pozdě, až v první půlce prosince. Většinou ale stejně všechno objednávám přes net, nemám ráda narvaná oc.

    OdpovědětVymazat
  42. pekné tipy ale chvalabohu už darčeky mám ;)

    OdpovědětVymazat
  43. Mě to taky hrozně moc baví, nakupovat a hlavně balit dárky, taky ráda vidím tu radost v očích obdarovaných, když se trefím :)

    OdpovědětVymazat
  44. Zdravím,

    u nás to chodí tak, že si většinou nadiktujeme seznam dárků, které bychom chtěli =o) Ježíšek to stejně koupí/nekoupí podle svého.
    Nejraději kupuju dárky pro svou o 3 roky mladí sestru, protože to vybírám stylem "jééé to bych chtěla, fajn - tak to dostane ségra, třeba mi to půjčí" =o) Nevýhoda na tom je, že ségra mi chodí do skříně jak do sámošky. =o))

    Nejhůře se mi kupují dárky pro mamku, protože ona nic nechce, ona nic nepotřebuje a když teda si už něco řekne, tak to je 5,5 l hrnec od Tescomy.

    Přeji hezké svátky =o)

    JK

    OdpovědětVymazat
  45. Musím souhlasit. O Vánocích se mnohem víc soustředím na to, co ostatní říkají na dárky ode mě, než co jsem vlastně dostala já, to si vždycky nechám až na druhý den :).

    OdpovědětVymazat
  46. Norský vzor je na zimu úplně nádherný!

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡