❄ dárečky (Vánoce 2012)

Letošní Vánoce pro mě byly úplně nové a jiné, než těch dvacet předešlých, které jsem dosud zažila. Letos jsme se poprvé sešly u stromečku jen tři, když tedy nepočítám mého psa, který udělá nepořádek za dva (dvě fotky jsem přidala na fb). :) Nějak bych to nerozebírala. Zkrátka jsme doma holky šikovné a udělaly jsme si vzájemně i tak velikánskou radost. Některé dárky, které v dnešním článku uvidíte, jsem si koupila sama sobě už před Vánoci, protože jsem si dost šetřila a chtěla jsem si konečně udělat radost, některé jsem si pořídila za darované peníze s předstihem, ostatní jsem dostala a ty, které tu ještě nejsou, si teprve pořídím, haha. Přeji hezké počtení!
DSC08907
Wellingtonské holinky The address idea (ENTER the address)
Přála jsem si je dlouho. Určitě jste to zaznamenali. Měla jsem je i ve svém článku mých vánočních přání. Bohužel jsem s obchodem moc spokojená nebyla. Pro holinky jsem si jela do Prahy do ulice 28.října. Ačkoliv mám nohu 38, dokonale mi padla 37 (údajně vždy padne velikost o číslo menší). Bohužel však na obchodě neměly ty, co jsem si přála - tedy 37, se zlatými kuličkami vpředu. Byly vyprodané. Byla sobota a dílna se otevírala snad až v pondělí. (Můžete si vybrat, kde a jaké nýtky si budete na holinkách přát. Mají zlaté, bronzové a stříbrné. Hranaté, špičaté, kulaté, atd.) Pan prodavač mi neustále nutil ty s kuličkami vzadu, že je to stejné. Vysvětlovala jsem mu, že to stejné není, že to zepředu vypadá pak jako obyčejná holina. Nakonec jsme se tedy domluvili, že si holinky objednám, na místě zaplatím a hotové mi pak zašlou poštou. Pan prodavač mi u pokladny ještě nezapomněl říct, že mám velkou smůlu, že včera stály 990,- a dnes stojí už 1190,-, jelikož jsou populární. To mi udělal velkou ,,radost". Taky mi sliboval, že se holinky v pondělí onýtují a v úterý pošlou. Čekala jsem jeden týden, druhý týden, třetí jsem už byla nervózní. Neměla jsem jejich číslo, a tak jsem psala na jejich fb stránku, kde tedy se mnou někdo okamžitě komunikoval a všechno vyřídil. Za dva dny byly holínky odeslány a já ty krásky měla konečně po třech týdnech doma. Samozřejmě s pěkně mastnou dobírkou a bez originální tašky či krabice, ale stejně je miluji. Ty botky za to nemůžou. A jsou boží. Je pravda, že třeba přítelovi se moc nelíbí, ale mé kamarádky jsou z nich nadšené. A znáte to, že se stejně oblékáme jen kvůli ostatním ženám a hlavně kvůli sobě. Já už je měla několikrát na sobě a také několikrát jsem je otřela a zase si je vystavila na to samé místo (kde jsem je i fotila). 

Mé zkušenosti (jelikož se na ně často ptáte už teď, a to jsem o nich ještě nepsala):
* jak už jsem psala, vždy berte o velikost menší, stejně to ještě bude chtít vložku
* holinky jsou velmi úzké, ne každé lýtko se do nich vejde
* min.14 dní Vám někdo bude muset pomáhat při sundavání, než se trochu roztáhnou
* neudrží teplo - chce to silnější ponožku nebo vložku do bot
* nohy se mi v nich však nepotí (jak jsem někde slyšela)
* jsou lité z jednoho kusu, takže Vám do nich nikdy nenateče (otestováno v nejhlubší louži)
* údajně jsou nezničitelné, ale záruku na ně samozřejmě dostanete
* hodně lidí Vám bude koukat na nohy :)
Vánoce 2012-001 DSC08914 DSC08915 DSC08918
Naprosto nečekaný dárek! Konečně mám malou a kvalitní kabelku. (A hodí se mi k holinkám!)
DSC08922
Oblečení, které na mě určitě uvidíte. Asi největší radost mi udělala šála z H&M, kterou jsem dostala od kamarádky. Asi desetkrát jsem ji měla v ruce a ptala se právě kamarádky, zda ji potřebuji. Šály mám dvě a kvalitní - jiné nepotřebuji. A tak jsem ji tam vždy nechala. Jenže moje kamarádka má pamatováka a tímto vánočním dárkem mi udělala obrovitánskou radost.
DSC08948
Doplňky. Pásků mám málo a zlatých šperků není nikdy dost. Stejně tak jako pinetek do vlasů, které věčně ztrácím. A zlaté hodinky jsem si koupila sama. Vykašlala jsem se na plánovaného Korse, ušetřila jsem několik tisícovek a jsem z nich stejně nadšená. Teď si můžu šetřit na foťák a přitom mít na ruce tyhle bezvadné zlaté hodinky.
Vánoce 2012-003
Stojánek na šperky (Tchibo) - jemný, bílý a pro mě velice užitečný! Už dlouho jsem hledala nějakou šikovnou věc na náhrdelníky, jelikož se mi v krabici zamotávaly do sebe a já nejsem moc trpělivý člověk na to, abych každé ráno strávila dvacet minut jejich rozmotáváním. Mamča za mě tenhle problém konečně vyřešila a darovala mi tento krásný stromek na šperky.
DSC08953
,,Tobolky krásy" od babičky a dědy, vysněný hřeben Tangle teezer a vůně od Clinique.
DSC08933
Kosmetické dárečky, aby bylo na Kissbooku o čem psát.
DSC08942
Další kosmetika, kterou jsem si pořídila sama. Tvářenka je z Marionnaud, houbička na make-up z H&M, lak a balzám na rty z Drážďan (P2, The body shop) a vše ostatní z mimibazaru.
lush objednávka
A největší povánoční radost mi udělal Lush, jelikož zlevnil celou vánoční limitku a pár dalších výrobků o 50% a já měla štěstí a ukořistila všechny tyhle ,,mňamky" za neuvěřitelných 400,- Kč! 

Malinko jsem byla smutná z toho, že jsem pod stromečkem neobjevila ani jednu ponožku a ani jednu knížku, ale alespoň vím, čím si udělat radost v povánočních slevách, a také se těším, až si koupím kónickou kulmu, na kterou jsem dostala peníze.

Doufám, že jste také dostali nejméně jednu věc, kterou jste si přáli. A pokud ne, věřím, že si ve slevách něco pěkného ještě pořídíte. Já se na slevy těším asi nejvíc. Nechci nějak moc utrácet, ale určitě si ještě nějakou malou povánoční radost udělám. :)

125 komentářů:

  1. tys musela být hodná :) ty hodiny jsou nádherné ♥ a ty holínky vypadají jako typické jen hezčí gumáky:D
    ten stojánek na šperky by se mi hodil, asi si ho zajdu koupit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mio, nic ve zlém, ale to snad nemyslíš vážně, že budeš tu jednu fotku s kosmetikou vydávat za darovanou k Vánocům. BB krémy teď dostála každá druhá blogerka z bbcreamshop.sk, Diego della palma taky, Chubby Stick Clinique jsou též všude, micelární voda Lirene přišla další hromadě blogerek.

    Tenhle tvůj neférový přístup mě na tobě hodně mrzí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak to myslím naprosto vážně, jelikož si těch věcí vážím a proto je pokládám i za dárky k Vánocům.
      Tak tedy dodatek, pokud to někomu vadí: K recenzi jsem dostala: 2 bb krémy, kosmetiku diego dalla palma, tonikum od Marionnaud a micelární vodu Lirene.
      :)

      Vymazat
    2. anonymko ty musis byt jedine "konkurencni" blogerka, protoze normalnimu cloveku by tohle bylo uplne fuk. Libi se mi mius, ze si veci na recenzi vazis. Ja bych je taky mela i jako darky, protoze by mi udelaly radost ale nejsem bohuzel tak sikovna jako ty.
      Adela, anonymni avsak verna ctenarka

      Vymazat
    3. chubby sticky nikdo podle mýho názoru nerozdával, jen je blogerky milujou a já taky a proto je mam též!!! :-D

      Vymazat
    4. hodně podobný komentář jsem viděla už u Plum... nechápu, o co Anonymům jde, jinak krásné dárečky, holínky vypadají moc zajímavě :)
      Veru

      Vymazat
    5. Tak ja nevím, mě to příjde jako slušné uvést, že jsem to dostala k recenzi a ne že to je dárek.. dárek od rodiny vs od xyz.cz je docela rozdíl ;)
      Jinak moc hezké dárky, holínky budou vypada dobře! :)

      Vymazat
  3. Páni! Ježíšek byl moc štědrý! :) Moc pěkné dárky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné dárky! A Tangle Teezer byl také můj vysněný dárek a teď se nemůžu přestat česat :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ty holínky jsou boží!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný dárečky! Těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné dárečky a musím říct,
    že jich teda není vůbec málo.
    Určitě potěší,
    myslím že jsou super praktické všechny : )

    Boty závidím maximálně !

    OdpovědětVymazat
  8. dostala jsi a koupila sis krasne darky a diky za link na lush taky na me jeste neco zbylo diky tomu ze jsi dala v clanku vedet juchu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta kabelka je nádherná :)) !!!

    OdpovědětVymazat
  10. Přesně na tuhle šálu jsem v H&M sahala už asi taky stokrát a stále nevím jestli jí koupit :D a hrozně se mi líbí to Guess psaníčko - hned bych ho brala taky :))
    Jinak docela teda koukám jak si na ty holinky dlouho čekala :X tu objednávky někam založily né?! Bezvadné jednání fakt žejo ... ale jsou nádherné i tyhle "kulaté" a je dobře, že si ho neposlechla, že ty nýty jsou hezké i vzadu - není to totiž pravda :)) Ale jsem ráda, že na UJEPU budou konečně koukat jak na "exota" i na někoho jiného než na mě, haha :D:D
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tu šálu mají v HM ve Fóru?

      Vymazat
    2. Tak si jí kup. Budeme pak s holinkami a šálou ve škole jako dvojčata. :D
      Jo, čekala jsem šíleně, ale jsem ráda, že jsem Tě měla s sebou a nechala si poradit. :)
      Díky za komentář :D!

      Vymazat
    3. ano ve Foru ji mají a viděla jsem ji tam snad i ve slevě už za 200,- jestli se nepletu :)
      Mia: je krásná, ale ja bych ji fakt neunosila ... ja si vystačím s moji oblíbenou černou :D

      Vymazat
  11. A co je na tom kartáči tak super?:D Já ho dostala od tatího a nějak nevím v čem je tak super:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě třeba skoro vůbec netahá a to mám s tímhle jako fakt problém...

      Vymazat
    2. mě se po něm hrozně mastí vlasy:-/

      Vymazat
    3. musíš ho občas "umejt" horkou vodou a kapkou samponu ;) je jasné že, když ho budes pouzivat mesic v kuse i na mastnejsi vlasy , že ti je pak bude mastit :)

      Vymazat
    4. Přesně, musí mýt, aby v něm nezůstávala mastnota a další bakterie. :)
      Jinak já ho chtěla protože se mi cuchají vlasy a jediný TT mi je rozčeše skoro bezbolestně a rychle. A také vlasy neelektrizuje.

      Vymazat
    5. já ho dostala k Vánocům:D použila ho dvakrát:D za tu chvíli se nezamastil:)

      Vymazat
  12. To jsou krásné dárky :). Doufám, že Tangle Teezer mi ještě dodatečně dorazí :).

    OdpovědětVymazat
  13. Máš moc pěkné dárečky Miuš :) Kónickou kulmu teď dostala kamarádka a moc s ní spokojená není.. nedělá takové hezké přirozené vlny.. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě právě dělá přirozené plážové vlny jenom ta kónická:D to je fakt sranda, jak každýmu vyhovuje něco jinýho:)

      Vymazat
    2. Má ji moje kamarádka a mně se právě líbí, jak má první den dokonalé lokýnky a druhý den plážové uvolněné vlny. Ale ono je to hlavně o tom, jak si s ní člověk umí hrát. Dá se s ní vytvořit několik druhů vln. :)

      Vymazat
  14. S holinkama jsem měla podobnou zkusenost také mi museli kvůli velikosti dělat na zakázku a místo 990kč mě nechali zaplatit 1390kč, holinky jsou krásné ale na zimu dost nepraktické, nohy mívám dost mokré, myslela jsem že to tím že se potí noha, ale když jsem v nich chodila sněhem tak sem měla nohu ještě více promocenou, mám podezření že prosakují, plus je v nich šílená zima, jelikož guma zmrzne, u mě to částečně vyřešila kvalitní vložka z beránka ale i tak v mrazech dost chladne noha.

    OdpovědětVymazat
  15. Super :)
    Ten hřeben je nejlepší!Včera jsem se ním česala u tety haha!:)

    OdpovědětVymazat
  16. tolik věcí! Ta kabelka bude k holinkám perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  17. máš moc krásný věci. tos opravdu musela být hodná :) to ani já jsem tolik věcí nedostala a to jsem sekala celý rok dobrotu :D jinak moc hezký článek. moc se mi libí ta kabelka nevíš kolik taková malá stojí? moc by se mi líbila. jinak se budu moc těšít až se nám v těch věcičkách ukážeš. Hrozně mě totiž zajímá co to je za modrou věcic, vypadá to jako nějaký sáčko nebo jako mikča. Moc moc hezký věci si dostala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel nevím, kolik ta kabelka stojí. Byl to dárek a cena se pod stromečkem neříká. :D Odhaduji +-2-3 tisíce, ale možná se pletu.
      Děkuju :)

      Vymazat
  18. Krásný dárečky..asi nejsem jediná komu se splnilo přání..:)
    Ty boty jsou nádherný:)

    OdpovědětVymazat
  19. Nádherný všechny dárky:) Tak se ti snad všechno splnilo jako mně:)

    OdpovědětVymazat
  20. S holinkama sem měla podobnou zkusenost, taky jim chyběla velikost a pak mě nechali zaplatit místo 990kč 1390kč, jinak za design mají u me za 1, ale. Co se týče praktičnosti teď v zimě je to docela o zánět močových cest, gumová polínka v mrazech dost zchladne a pokud si do nich nedáte kvalitní odizolovanou vlozku tak budete mít pocit že chodite po ledu, další nedostatek je to že se v nich opravdu dost potí noha, mívám ponožky úplně mokré, také mám podezření že trochu provolají, protože když jsem v j7ch chodila sněhem tak jsem měla mokré i kalhoty, tak nevím jestli opravdu tak provlhli nebo ne.

    OdpovědětVymazat
  21. Jsem teď hrozně ráda, že jsem si ty holínky pořídila už v listopadu, a ne jak jsem plánovala až po Novém roce :D

    OdpovědětVymazat
  22. teda, ty jsi byla nějaká hodná asi :) super dárečky :)

    OdpovědětVymazat
  23. Copak je to za hodinky? Jsou božský :) A ty botky jsou peckový! M.
    Can't stop

    OdpovědětVymazat
  24. prosím, odkial tie hodiny? :)

    OdpovědětVymazat
  25. Nádherné dárky :) ale holinky nemám ráda ať jsou jakékoliv, nikdy jsem je nemusela. Nejvíce mě zaujala ta retro podprsenka, takovou sháním :) A ta kosmetika je také úžasná.

    OdpovědětVymazat
  26. Přiznávám - blednu závistí! =D

    OdpovědětVymazat
  27. milujem tieto články, teším sa, že si sa s nami pdoelila, dnes som aj ja fotila nádielku a hodím ju snáď v priebehu zajtrajška na blog :) Na ten toj sa veľmi rada a pravidelne vraciam :)

    GIVEAWAY: secrets-of-wonderland.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  28. Nádherné dárky :) ale holinky nemám ráda ať jsou jakékoliv, nikdy jsem je nemusela. Nejvíce mě zaujala ta retro podprsenka, takovou sháním :) A ta kosmetika je také úžasná.

    OdpovědětVymazat
  29. Miusko, krasne veci. :)) prosim, kde jsi sehnala ty hodinky? Taky jsem mela zalusk na korse,ale slevy jsou slevy, tak bych to udelala stejne jako ty.

    OdpovědětVymazat
  30. Smím vědět odkud je ta úžasná mint retro podprsenka? Ta mě dostala!

    OdpovědětVymazat
  31. Taky se vrhnu na Lush, je poštovné zadarmo nebo kolik prosím?:) A máš krásné dárky, nejlepší jsou gumáky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel poštovné zadarmo není, takže jsem zaúkolovala přítele a ten mi balíček vyzvedne na prodejně. :)
      Díky moc!

      Vymazat
  32. odkud jsou ty hodinky a za kolik? jsou krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, můžu se zeptat odud jdou ty hodinky? Jsou krásné, stejně jako všechny ostatní dárky :)

    OdpovědětVymazat
  34. TT jsem dostala taky akorát fialový ... ;)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. těším se na ty kosmetické recenze :)

    OdpovědětVymazat
  36. Holínky nemají chybu! Naprosto skvělé!! A moc se mi líbí ten stojánek na řetízky, naušky atd.. zítra se musím v Tchibu kouknout:)

    OdpovědětVymazat
  37. Toľko darčekov som nedostala asi ani za 21 rokov svojho života :) super.. závidím v dobrom..a uži si to. :)

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podotýkám, že polovinou jsem si udělala radost sama sobě za své peníze. :D:)
      Děkuji!

      Vymazat
  38. jujky to je kozmetiky, asi by som sa od radosti zbláznila, keby som toto všetko našla pod stromčekom :D

    OdpovědětVymazat
  39. všechno pěkný, prohlašuju, že s tímhle bych Santu rozhodně nevykopla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty máš Santu Mooro? To tu raději nepiš. Když jsem jednou zmínila, že si představuji Ježíška jako Santu, nikoliv jako miminko, tak mě jedna spolužačka málem ukamenovala. :D :D
      Díky za komentář:)

      Vymazat
  40. Jeee moc pěkné dárky. Ta kabelka je nádherná!! A udělej pak recenzi na tu kosmetiku ;)

    OdpovědětVymazat
  41. Krásne sú tie gumáčiky. Aj ostatné vecičky sú v pohode. Ja som zase dostala 5 kníh :D
    http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  42. moc hezké dárečky! :))
    joo slevy v lushi jsem hned také využila, objednávka za pětikilčo jako prd :D také jsem koupila stmívání a cukrátko :)) tak jsem zvědavá, sprcháč už jsem zkoušela ze vzorečku a nemá chybu :)

    OdpovědětVymazat
  43. Krásné dárečky, líbí se mi ty roztomilosti, jako třeba Barbie obal na mobil :) Po tom Balea sprcháči z limitky jsem v DM už sahala, ale nakonec jsem si vzala raději sprchový krém Beautiful Berries, je takový svěžejší, ale pro tenhle makronkový se stejně asi vrátím. :D Mii, kde jsi sehnala dárkové balení Chubby Sticků? Já už se ho nikde nemůžu dopátrat, na internetu nic, a třeba v Sephoře mi řekli, že jsou vyprodané a už vůbec nebudou. :/

    OdpovědětVymazat
  44. miluju tyhle posty a tenhle tangle teezer mam presne taky:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  45. krásné dárky :) dostala si toho opravdu požehnaně! :) ty hodinky jsou parádní!! :)

    OdpovědětVymazat
  46. Teda, koukám že ten problém s botama nemám sama. Já už asi dva týdny čekám na e-mail od nich. Vybrala jsem si černé holínky, zlaté kulaté cvoky jen na linii vpředu. Velikost 36, mám je rezervovaný a zítra si pro ně jedu. Bydlím za Brnem, takže uvidíme co se odehraje, každopádně pokud to bude problém jako jsi měla ty tak to bude špatný :// Tangle Teezer jsem dostala taky, je super) Závidím ti ty Chubby sticky, já mamce dala jeden :D) I do Lushe musím zítra zajít, snad tam něco zbyde)

    OdpovědětVymazat
  47. Páni, to byl štědrý Ježíšek. Ty hodinky jsou nádherné! :-)
    Taky mám na blogu post o svých dárcích, kdyby ses chtěla mrknout.

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  48. skvělý článek :-) já také dostala TT :-)

    OdpovědětVymazat
  49. no ty si musela ale poslúchať :) úplne úžasné darčeky ani neviem čo sa mi viac páči ;)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  50. Mio mohu se tě zeptat? Odkud máš tu perfektní ,,mini-skřínku'', která stojí za tím stromkem z Tchiba? Něco podobného sháním na osobní stolek :)) děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně! Je to MOPPE mini komoda (http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/20221864/). Jen jsem si ji přetřela bílou barvou, aby se mi hodila do pokoje. :)
      Není za co.

      Vymazat
  51. Dostala si skvelé veci:)
    Už sa teším, až o tej kozmetike napíšeš!:)
    Inak to máš black berry? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel nemám blackberry, ale je to dost dobrá ,,replika" od SE.
      Děkuji za komentář! :)

      Vymazat
  52. Krásné dárečky, ty holínky jsou dokonalé :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  53. Krásný dárky, nejvíc ti závidím holínky :) Koukala jsem už na fotku z minulýho postu a moc ti sluší...koukám, co to máš od DDP, jestli jsi dostala taky řasenku jako já a víc dalších holek, jsem zvědavá, co na ni řekneš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jasně, je to řasenka. Ještě jsem ji nestihla vyzkoušet, jak se mi to všechno nahromadilo. :D Ale dám vědět. :)
      Děkuju!

      Vymazat
  54. Takové krásné dárečky.. :)

    OdpovědětVymazat
  55. z možností, jak pocvočkovat holínky jsou tvé nejhezčí :)

    OdpovědětVymazat
  56. Naprosto úžasné dárečky!:) Určitě si měla velkou radost!:) Mě by se líbili ty botky a samozřejmě ta kosmetika:)

    OdpovědětVymazat
  57. kráásna darčeky, tie hodinky woow, tešim sa na ne v outfitoch :o)

    OdpovědětVymazat
  58. Mio, mame asi 50 procent stejnych darku !!! :)

    OdpovědětVymazat
  59. kraaaasne veci , mozem sa opytta odkial su tie zlate hodinky ? :)

    OdpovědětVymazat
  60. Anonymní28.12.12 9:04

    Holinky nemají chybu, viděla jsem je nedávno na Mahuleně Bočanové a strašně se mi líbily. Na recenzi o minerální vodě Lirene se moc těším. Testuj, testuj... :)

    OdpovědětVymazat
  61. Krásné dárky, ta podprsenka, hodinky... všechno:-) Na slevy se taky chystám:-)
    Eva

    OdpovědětVymazat
  62. Ty jo, to musel být skvělý Ježíšek :o) Na tangle teezer se taky chystám, četla jsem spousty recenzí a všude na něj byla jenom chvála... na moje věčně zakudlené vlasy by to mohlo být konečně to pravé :-D

    OdpovědětVymazat
  63. Miunko, děkuju ti za tip na Lush! Já jsem strašně dlouho uvažovala, že si konečně něco objednám, a díky Tobě vím, že jsou tam slevy a můžu utrácet! :D hlavně jejich vánoční kolekce je legendární. Jinak na holinky mám také políčeno, ovšem na Hunter. Tyhle jsem viděla už na strašně moc slečnách, a absolutně jim to neladilo, neslušelo.. Přijde mi to strašná škoda, pro mě to opravdu nádherný kousek! Věřím, že ty v nich budeš zářit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji za krásný komentář Mirabelle!
      Těm slevám nelze odolat. :D Snad také ukořistíš, co si přeješ. Vánoční limitka je opravdu top!
      Máš pravdu, některé slečny je pak nosí ke všemu. To opravdu nejde. Už samy o sobě jsou velmi výrazné, takže kombinování nebudu nijak přehánět. :) Hunter jsou taky super, ale ty už jsou zase o nějakou tu tisícovku dražší.

      Vymazat
  64. Krásné dárky, ty holinky bych si taky moc přála, třeba si je jednou pořídím, až pojedu do Prahy:)
    taky nás bylo letos u stromečku o jednoho méně :(

    OdpovědětVymazat
  65. Já jsem nejvíc zvědavá až napíšeš o kónické kulmě, zatím neznám nikoho kdo by jí měl, tak mě zajímá jestli budeš spokojená.

    http://londie-for-more-beautiful-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  66. Krásné dárky :) Dnes konečně jedu do Prahy, tak doufám, že na mě v Lushi zbylo vše, po čem mé srdce touží :D

    OdpovědětVymazat
  67. Krásné dárky, tys ale musela být hodná :-)) A s těmi hodinkami jsi to vyřešila skvěle, jsou pěkné :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  68. Ty holinky jsou super, chtěla jsem je také, protože cena 990,- (ještě tehdy) mi přišla super. Ovšem když jsem si je zkusila, tak jsem zjistila, že mi nejsou přes lýtko a o tom, že bych do nich dala kalhoty nemohla být ani řeč, takže moje bohužel nebyly. Jinak holiny miluju do určitého počasí jsou nepostradatelné. Já jsem si nakonec koupila černé v Římě v United colours of Benetton a jsem s nimi moc spokojená. Na první pohled ani nevypadají jako holinky!

    Jinak já závidím ty kosmetické dárky, u nás se dává z kosmetiky jedině parfémy, máma pravděpodobně krémy a dekorativku nepovažuje za plnohodnotný dárek a trochu s ní souhlasím :-D!

    OdpovědětVymazat
  69. Já jsem tento rok více než spokojená :) Dostala jsem asi deset svíček od Yankee Candle (dvě obří a zbytek votivní :)),kulmu od revlonu a konečně taky Tangle Teezer (ve stejném provedení jako máš ty),pak následovali takové ty klasické věci..ponožky,pižamo :D,parfémy,deodoranty,nějaké dekorace do pokoje atd..:) Příští rok přemýšlím,že zkusím říct ''ježíškovi'' o něco z LUSH.Vždycky jsem slýchala,že je to tam dražší,ale jak jsem se tak dívala..tak ani ne,tak uvidím ;)

    OdpovědětVymazat
  70. Moc hezké dárečky Mio, jinak s tou šálou jsem to měla podobně, chodila jsem se na ní pořád koukat až jsem si jednou řekla..že si ji prostě koupím :D.

    OdpovědětVymazat
  71. Děkuji všem za komentáře! :) I anonymům, které jsem sice neschválila, jelikož si nedokázali udržet slušný slovník, ale pobavili mě. :D

    HODINKY jsem koupila na začátku prosince v Drážďanech v Německu. S tím asi moc nepomohu. :( Jsem ráda, že se líbí! :*
    Napadlo mě, že bych některé věci nakoupila vždy v Německu a pak je prodávala ve svém shopu na fb. (věci ne moc drahé, avšak u nás nedostupné) Ještě se to rozmyslím.

    HOLINKY jsou z http://theaddressidea.com/. V článku je ale odkaz.) Stály mě taky i s poštou 1350,-, ale mám z nich i tak velkou radost. Přála jsem si je už dlouho.

    OdpovědětVymazat
  72. Ty holinky jsou hezké, moje kamarádka je taky dostala a za jeden den co jsme spolu byly venku jsme potkaly 20 dalších holek co je mělo :D takže bych je nechtěla má je opravdu každý :)

    OdpovědětVymazat
  73. Noo krásné dárky :) Muselas být spokojená :))

    OdpovědětVymazat
  74. úžasné veci! ;)
    holínky, tangle teezer aj vŠetko oblečenie by som brala ;)

    OdpovědětVymazat
  75. Super dárky :) už se těším a recenze :) s TT jsme se sešli :D
    http://nemesisjournal.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  76. Já ty holinky prostě chci, ale se cvoky vzadu :D

    OdpovědětVymazat
  77. aaa ty si musela poriadne poslúchať celý rok, toľko krásnych darčekov :)

    OdpovědětVymazat
  78. skvele darky, ty holinky mam tez a jdou bozi ! :)

    PS: Zvu te na svoji giveaway o Stefanel limecek na svem blogu:
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2012/11/1st-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  79. Holínky jsou krásné. Já vlastním Hunter a nemůžu je sundat. Nejspíš už nikdy nebudu nosit jiné boty :D.

    OdpovědětVymazat
  80. Moc krásné dárky. Moc se mi líbí ty holinky. Stojánek na šperky jsem darovala o Vánocích své sestře a byla taky nadšená.

    OdpovědětVymazat
  81. oh wow those prensents are amazing! love those boots <3
    hope you had an awsome christmas xx

    OdpovědětVymazat
  82. Je pravda, že já koupi holínek taky zvažovala, musím říct, že se mi moc líbí, ale ke konci mě optavdu odradilo, že je nosí celá Praha, což je asi jediné jejich mínus a já jsem prostě taková, že to nepřekousnu. Mio, moc se mi na článcích libí to prostředí okolo, jsem moc zvědavá, jestlu už bude dlooouho slibovaný článek o novém pokojíčku a o tom jak ho organizuješ? Moc se mi líbí ty obarvené přihrádky, myslím, že pro nás všechny jsou to super tipy :))

    OdpovědětVymazat
  83. Prosím tě nevíš jestli je ten LUSH možné objednat na netu a pak si to vyzvednout? Nechce se mi dávat dalších 150kč jako poštovné. Jinak holinky mě nelákají ale ten stojánek je dokonalej :D

    OdpovědětVymazat
  84. Teda, skvělé věci! Holinky jsou vážně super, taky nad nějakýma dlouho uvažuju - konečně bych mohla chodit kalužema :D

    OdpovědětVymazat
  85. Nádherné dárky Miunko! Právě mám vyhlédnuté psaníčko Guess, ale v rudé barvě. Jinak ty holínky jsou naprosto úžasné, in love.

    OdpovědětVymazat
  86. chtěla bych se zeptat ty holinky lze objednat a vyzkoušet jen v Praze??a lze je objednat přes internet??

    OdpovědětVymazat
  87. ten stojánek na šperky je užasný a ta kabelka♥,kdybych měla nějaké peníze navíc,vím co si pořídím:)

    OdpovědětVymazat
  88. Po tangle teezeri pokukujem aj ja :) Je naozaj taký úžasný ako sa hovorí? Celkom by ma to zaujímalo, pretože mám dosť husté vlasy a nechcem si kúpiť niečo zbytočné za takú cenu :) Ale chcem ho! :D

    OdpovědětVymazat
  89. Bože, mě v tom obchodě naštvali už dvakrát. Jsou tam hrozný lidi, který ani pořádně neuměj česky a jsou protivný. Jednou jsem si koupila ty o číslo menší, jenže než jsem v nich došla domů, tak mě tlačili. Druhý den jsem je šla vyměnit, tak mi je samozřejmě nevyměnili a řekli, že to je můj problém. Což mě naštvalo, protože vám kvuli narvanosti vecpou vše i bez zkoušení a ted jsem si tam koupila větší, to samé se mi stalo s cenou, je to jen kvuli tomu, že jsou místo v Bosně vyrobené ve Francii. Co to je za nesmysl? Samozřejmě mi je pán, ani neukázal a dal mi je do tašky odřené. Pokud tam teď pujdu a řeknou mi, že jsem si je odřela sama, nevim co udělám. Nejhorší obchod světa, vůbec ho nedoporučuji:/. Důležité je, že ty máš ty správné a jsou ti:) Aspon někdo z toho má radost.

    OdpovědětVymazat
  90. Pásek mám úplně stejnej (černej a hnědej). U hnědýho jsem si nevšimla a koupila jsem si velikost L a do něho se s mojí postavou vejdu minimálně 2x, takže nevím co s tím udělám. Ale to byla samozřejmě moje chyba. Zato ten černej jen velikost M což už je o trošku lepší, ale má úplně otočenou přezku a přehozenou tu tyčku co jí strkáte do těch direk (nevím, jak jinak to říct). Také moje chyba, že jsem si toho nevšimla, ale na druhou stranu, by to tam vůbec neměli mít na prodej. No, takže jsem byla celkem naštvaná, když jsem si toho doma všimla. Reklamovat to opravdu nepojedu, to mi těch 100Km za to nestojí. Jinak moc hezký dárky a ty holinky jsou skvělý. Nejvíc mě ale zaujala ta retro podprsenka. :)

    OdpovědětVymazat
  91. Ty botky jsou fakt pěkný a to prádlo retro taky super :)

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj,chtela jsem se zeptat,kde presne si koupila ty holinky.
    Dekuji :))

    OdpovědětVymazat
  93. Moje zkušenosti s holinkama... Jsou opravdu hodně úzké, každé sundavání bylo jako horor! Strašně se v nich potila noha (nesrovnatelné s holinkami Burberry, ve kterých se noha NIKDY nepotí). Byla v nich zima a tlustou ponožku jsem do nich už neměla šanci narvat, jinak bych je ani neobula. Velikost 41 mi seděla naprosto skvěle, nosím 41 a nebyly mi velké, 40 by bylo málo. Opravdu je má celá Praha, tak jsem se jich raději zbavila...

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡