Co si přeji k Vánocům? (2012)

Celkem pětkrát mi teď přišla otázka, co si přeji k Vánocům. Je milé, že to vůbec někoho zajímá. Možná hledáte inspiraci nebo rádi nakukujete do seznamů přání jiných. Vytvořila jsem tedy koláž s věcmi, které by mi udělaly radost. O dvou už vím, že je pod stromečkem rozbalím a o to víc se na ně těším. Ale stejně nejvíce mě na Vánocích baví domácí pohoda, sváteční atmosféra a obdarovávání mých blízkých.
vánoční přání
Botky (Enter the adress idea) - Koukám po nich už třetí rok, tak jsem si řekla, že bych si je mohla už konečně pořídit. Má je už hodně blogerek, ale to mi vůbec nevadí. Naopak mi to potvrzuje mé domnění, že jsou opravdu stylové.
Náhrdelník s písmenem K (nebo hvězdičkou) - Asi k němu nemusím nic dodávat. Mám přítele často daleko, a tak chci mít nějaký talisman, který mi ho bude připomínat, stále blízko u srdce. 
Svíčka (Yankee Candle) - Dokonale voní a dlouho vydrží. Zkrátka investice do nich se podle mě vyplatí. Stačí v menší verzi. Moc se mi zalíbila novinka Pink sands, ale jiná vůně by mi vůbec nevadila.
Kónická kulma - Konečně by vlnění bylo rychlé a snad by mi i vytvořený účes déle vydržel.
Hřeben (Tangle Teezer) - Hřeben všech hřebenů! Líbil by se mi fialový nebo růžový.
Wake me up make-up (Rimmel) - Nepotřebuji ho, ale ještě jsem jej nezkoušela, a tak mě láká. Na Youtube jsem na něj slyšela dost doporučení a chvály.
Chubby stick set (Clinique) - Svůj Chubby stick miluji a nedám na něj dopustit. Ráda bych vyzkoušela i jiné odstíny, proto by mě vánoční set miniatur velmi potěšil.
Paletka Finding Mr.Bright (Benefit) - Sety od Benefitu jsou geniálně zkombinované. Není nic krásnějšího, než jasná čistá a odpočatá pleť, ale já jí většinou postrádám, jelikož dennodenně vstávám šíleně brzo, proto si myslím, že bych tuto rozjasňovací armádu využila až do dna. :)

Pokud bych dostala nějaké peníze, které většinou dostávám například od babičky, protože si neví s dárkem rady, nechala bych si je rozhodně až na povánoční nákupy, protože ty jsou ve slevách naprosto nejlepší. Určitě bych pak navštívila Lush, Mango, Topshop, knihkupectví a obchody v Drážďanech.

Mezi mé velké přání, které nemám jen o Vánocích patří kvalitní hodinky (Marc Jacobs, DKNY, Michael Kors), lepší foťák s full hd video sekvencí a nová fixní rovnátka. Tak uvidíme, kdy a co se mi vyplní a nebo už také nic nestihnu (narážím na zvěsti o 21.prosinci.)).

Co hmotného, si letos přejete nejvíce vy? Přejete si něco podobného?

90 komentářů:

  1. Dneska jsem taky psala tenhle článek!
    http://by-adel.blogspot.cz/2012/12/mily-jezisku-christmas-wishlist.html
    A tu kulmu jsem zapomněla zmínit, sakriš :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tangle teezer si taky přeju, ukazovala jsem přítelovi, že by se mi líbil ten se shaunem.. :D on se zeptal co to je a když jsem mu řekla hřeben, tak koukal dost divně :D ale pořád doufám!
    Finding Mr.Bright je super :) Ale girls meets pearl je nic moc, čekala jsem od něj víc :( a high beamu je tam hrozně málo. Mě se víc vyhovuje sada s lesky na rty, konkrétně dandelion :)
    A foťák si přeji k narozeninám, buď kompakt s výměnnými objektivy, nebo rovnou zrcadlovku Canon :)

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, taky jsem loni TT loudila. Nejprve jsem jej ukázala přítelovi, který se na mě podíval stylem "to si ze mě děláš srandu, ty chceš vážně hnusný kus plastu za nějakých 300,-?", takže jsem silně neuspěla :D Tak jsem šla tedy za bráchou a tam ta samá reakce :D Nicméně brácha si s dárkem pro mě vždy neví rady, tak mi jej i přes remcání koupil. Pro ně je to prostě nechutně předražený a naprosto zbytečný kus plastu, hřebínek přece seženeš kdekoliv v drogérce i za pár kaček :) Musím ale uznat, že se v tomhle kartáči náhodou i trefili, je to opravdu jen předražený kus plastu a lituji, že jsem jej vůbec kdy chtěla, občas se i vyplatí to jejich roztomilé remcání poslouchat :) Ale tak třeba ti přítel i přesto, že naprosto nechápe jak danou věc vůbec můžeš chtít, udělá radost a s kartáčem budeš spokojenější než já :)

      Vymazat
    2. Můj přítel kartáč s ovečkou Shaun za 300Kč taky moc nechápe,tak jsem si o něj na Vánoce řekla raději mamce :-) Přece jen je v tomhle směru chápavější:-D

      Vymazat
    3. Já a moje máma TT naprosto zbožňujeme:).

      Vymazat
    4. Haha...a to za mnou zase nedávno přišel přítel kamarádky, kde jsem koupila ten "divnej hřeben", že jí ho chce dát jako dárek :)(moc se jí totiž u mě líbil)

      Vymazat
  3. Mio, máš krásná přání, přeji ať se ti alespoň jedno z nich splní již o Vánocích! Hodně mě zaujaly botky a hodinky DKNY, po kterých také koukám, na Tangle Teezer a Chubby Stick (objeven díky Tobě) také nedám dopustit !
    Ke Tvé otázce na vánoční přání ostatních řeknu, že přáním, které by mne velmi potěšilo je "Můj první náramek" od PANDORA, do které jsem zamilovaná a prozatím jsem si ji sama nekoupila. :) Krásné Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  4. prečo nové fixné rovnátka?:)

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi jak si napsala to o atmosféře a obdarovávání stále častěji slýchám ..hm musím koupit dárky. Podle mě je to naopak obrovská radost:) Jinak z tvého seznamu se mi asi nejvíce líbí ta kulma. Tak ať pod stromečkem najdeš co si přeješ.))

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezký seznam přání Miunko. :) Když jsem byla v The Addres pro Lity, tak jsem na tyhle gumáky koukala, ale na život se mi moc nelíbily. :) Tangle Teezer je bezkonkurenční, už si nedokážu představit že bych se měla rozčesávat něčím jiným. A makeup používám stejný, jen si v něm trošku na sluníčku připadám jako Edward, protože se třpytí. :DD

    OdpovědětVymazat
  7. Tangle Teezer jsem si také přála a snad konečně bude :))

    rebellda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Po botkach taky koukam tretim rokem a konecne jsem se odhodlala a za penize od babicky si je pod strom nadelila.. myslela jsem totiz celou dobu, ze budou strasne ''mastny'', ale 990,- me mile prekvapilo .. :) a dokonce jsem je k Vanocum koupila i segre ( 6 let ) ! :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, prosím o odkaz, kde se dají botky koupit.
      Děkuji moc

      Vymazat
  9. Holinky bych si přála taky a moc :). TT je skvělý a kónická kulma tě určitě nezklame, já dostanu tu od remingtonu, mám ji odzkoušenou a myslím, že vlasy ti po ní vydrží natočené i další den, aspoň pro mě je to jediná věc, která mi ty moje vlasy dokáže navlnit :)

    OdpovědětVymazat
  10. O Tangle Teezer jsem si taky zažádala Ježíškovi.:)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám na seznamu pár stejných věcí Yankee candle, kvalitnější hodinky, po těch od MJ nebo MK se dívám už pár let, zatím jsem koupila klasické s koženým řemínkem od Armani a jedny zlaté od Citizenu, takže už mi chybí jen celostříbrné a snad si je do Vánoc koupím. :)
    Chubby stick set se mi taky moc líbí a pomalu se rozhlížím, jestli ho někde neuvidím i když si vůbec nejsem jistá, jestli ten nejtmavší a ten oranžový, vůbec využiju.

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem koupila TT sestře, je hezky fialový. Doufám, že se jí bude líbit. Já bych ho chtěla taky, ale nechtěla jsem moc utrácet... Trend krabiček krásy mě inspiroval k sestavení vlastního "senzaboxu" pro sestru a TT kartáč je jedním z věcí, které jsem do něj uložila :)

    OdpovědětVymazat
  13. hezký wishlist ;-) i na mém je tangle teezer, nějaká ta základní kosmetika (oblíbená řasenka, bioderma sensibio) a nějaká hezká knížka :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Dante Alighieri05.12.12 0:53

    I já bych ti Wake me up doporučila. Jsem hodně náročná, měla jsem různě drahé makeupy a tohle je teď moje jednička!

    OdpovědětVymazat
  15. make up Rimmel wkae me up je vážně super :))

    OdpovědětVymazat
  16. Já už jsem si radost k Vánocům udělala novými hodinkami od Guessu, ale rozhodně by mě neurazila nová Naked paletka od Urban Decay :)

    http://stay-calm-and-positive.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní05.12.12 6:13

    Ahoj Mio, a kde se dá koupit ta paletka Finding Mr.Bright v ČR? nebo v jakém e-shopu? :) taky by se mi líbila...

    OdpovědětVymazat
  18. Hezké :-) Také bych ráda vyzkoušela ten make-up. Jinak holínky jsou stylové!! :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Tangle teezer si přeju taky! Ale vybrala jsem si modro-růžový z tý kolekce Juici :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ten make up je skvely...pouzivam ho taky a asi jen tek menit ho nehodlam ;-) jinak preju vsem krasny svatky :-) Barca

    OdpovědětVymazat
  21. make up je skvely...pouzivam ho a asi ho jen tak nezmenim ;-) preji krasny svatky :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Ten make up je skvely...pouzivam ho taky a asi jen tek menit ho nehodlam ;-) jinak preju vsem krasny svatky :-) Barca

    OdpovědětVymazat
  23. TT je dobrá volba, mám ho půl roku a už nikdy bych jiný hřeben nechtěla:)
    ty boty si taky přeju už dlooooouho, ale do Prahy se moc nedostanu a můj Ježíšek by je taky sehnat neuměl:(
    a ten Make -up je dobrý, měla jsem ho a nemůžu si stěžovat :) i když Pure Gold od Dermacolu nebo Maybelline Affinitone se mi zdají ještě lepší:)

    Tak přeju krásné Vánoce, a ať se ti přání vyplní! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Svíčku YC Pink sands mám a voní fakt úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  25. letos dělám Ježíškovi radost :) a přeju si jen: knížku autobiografie Jamieho Olivera (láska mojee :* :D), holítko a karetní hru UNO! :)
    A ty máš moc pěkně udělaný seznam :)

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní05.12.12 8:35

    Pozeram, ze si celkom skromna, to moj zoznam je straasne dlhy :) Ale co si nekupim, to nemam :(
    TT som si kupila pred mesiacom v akcii na parfums.sk a nejako ma nenadchol, dokonca sa mi zacali "ohybat krajne zuby", tak neviem, co s tym.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  27. Anonymní05.12.12 8:48

    Miuš, jaké myslíš, že budou v Lush slevy? Ráda bych si tam po Vánocích také něco pořídila :)
    Tina

    OdpovědětVymazat
  28. ty chubby sticky mam a jsou skvely! OPravdu tohle baleni doporucuju.. :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Make-up Wake me up mohu jen doporučit :) Snad bude tvé pleti sedět dobře :) Určitě pak napiš na něj recenzi a tvé dojmy !:)

    OdpovědětVymazat
  30. Dá se někde v ČR sehnat ten set z Benefitu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba tady: http://www.kosmetikavelkoobchod.cz/kosmetikavelkoobchod/eshop/2-1-PRODUKTY/23-2-BENEFIT/5/3842-BENEFIT-FINDING-MR-BRIGHT-SET :)

      Vymazat
  31. Holinky- příšerně ale příšerně se v nich potí noha. :D Kamarádka je má a pokud je máš dýl, tak pak skoro ždímáš ponožky. ;) :D Ale jsou hezký to jo ;)

    OdpovědětVymazat
  32. tento make-up od Rimmel mám už pár mesiacov - príjemne vonia, pekne zjednotí a rozžiari pleť, výborne sa rozotiera, myslím, že sa celkom oplatí doň investovať, z tých drogériových je to určite jeden z tých lepších :)

    OdpovědětVymazat
  33. Super wishlist;)ja by som brala TT, lebo sa mi zamotávajú vlasy i tú kulmu,alebo nejakú zaoblenú žehličku, s tým sa dajú robiť krásne vlny:) S makeupm Wake me up mám dobrú skúsenosť, odporúčam. Môj materálny wishlist by vyzeral asi takto: hľadám nejaký pekný taký "messy svetrík", náušnice petrolejovej farby, nejaká dizajnová brošnička zo Sashe.sk a páčili sa mi v H&M jedny tričkošaty čierne s bielymi bodkami, z kozmetiky nič, už som sa obdarila;)

    OdpovědětVymazat
  34. Ty holinky se mi dřív líbily, ale teď už v nich běhá minimálně půlka Prahy, takže hrůza. Ale jinak to, že když mají něco všechny bloggerky, tak je to stylové... to mi spíš přijde zoufale neoriginální. Ale bohužel většina bloggerek je jak přes kopírák :-(

    OdpovědětVymazat
  35. Moc pěkný seznam :) já bych si přála Ježíšku taky tu svíčku, prosím, smutně koukám :)

    vesspurplediary.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  36. Já bych ráda vyzkoušela Chubby stick, takže ty jsou také na mém seznamu :) A tangle teezer taky :) jinak je mi to v podstatě jedno, nezáleží na tom co to je za dárek, ale že je od někoho blízkého, kdo nám chtěl udělat radost :)

    OdpovědětVymazat
  37. Krása! Konickou kulmu jsem dostala minulé vánoce a nemůžu si jí vynachválit:) jinak ta paletka od benefit by mi také udělala radost:)

    OdpovědětVymazat
  38. Krásná přáni Mio :) Kónickou kulmu bych taky chtěla vyzkoušet, zvlášť proto, že jsem milovník té klasické :D Na můj malý wishlist můžeš kouknout na našem blogu

    http://snowwhitesisters.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. kto by mi vedel poradiť, či sa dajú tie boty objednať a ak áno aj na SVK?? veľmi pekne ďakujem ak sa niekto nájde

    OdpovědětVymazat
  40. o TT hřebenu nebo botách také již dlouho přemýšlím:) pěkný wishlist

    OdpovědětVymazat
  41. proč nová rovnátka? (haha, taky mám, měla bych je mít do půl roku dole) :D

    OdpovědětVymazat
  42. wake me up a tangle teenzer by som brala aj ja! :))ň

    je u mňa GA alias pozvánka

    OdpovědětVymazat
  43. Po TT toužím už dlouho... Třeba se na mě usměje štstí :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  44. Tangle Teezer si také přeji, ale spíš v tom cestovním balení :))

    OdpovědětVymazat
  45. já dostanu na Vánoce taky fixní rovnátka na spodní zuby a jsem staršně ráda, že si je nemusím platit sama :)
    a tangle teezer doufám taky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám taky:-) a bohužel jsem si je musela zaplatit sama, ale chtěla jsem se zeptat ..pročpak chceš rovnátka ty, Mio?:-) měla jsem pocit,že je máš...

      Vymazat
  46. TT letos očekávám pod stromečkem taky, jen se nemůžu rozhodnout pro barvu, chci ten malý buď růžovo-černý nebo leopardí :D Kulmu jsem chtěla, ale asi bych jí tolik nevyužila, takže jednou za čas si půjčím od tety, ale stejně mi vlny nedrží :)... A zajímalo by mě, proč nová fixní rovnátka? Taky jsem majitelka fixních rovnátek, tak by mě to zajímalo :)

    Jo a ještě si přeji nějaké super šaty, k těm černým lodičkám, co jsem si od tebe kupovala :D Ale ty si nechám ušít kamarádkou až po Vánocích před plesama :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ty holinky vřele doporučuju, jsou super pohodlný a prakticky, a to že je má víc lidí je mi upřímně jedno! Stejně je to pořád 0,005% obyvatelstva! A ten make-up od Rimmel doporučuju taktéž, je to můj asi nejoblíbenější make-up, co jsem snad kdy vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  48. Ja mám obrovské prianie - zrkadlovku, vyhliadnutý mám Nikon, pretože je najlacnejší, ale aj tak... Viem, že by sme museli vyhrať lotériu, aby sa mi to splnilo :) Inak sa rada nechávam prekvapiť, takže uvidíme, ako to dopadne :)

    GIVEAWAY: http://secrets-of-wonderland.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  49. Yankee Candle si přeji už několik let, ale ještě se nenašel nikdo, kdo by mi ji byl ochotný za ty peníze pořídit :)
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  50. Ty holinky jak už jsem Ti psala na FB jsou opravdu skvělé! Takže je rozhodně doporučuji a YC svíčku ... si přeji dostat také :) takže snad Ježíšek nadělí ... no uvidíme :)))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  51. hezký wishlist ten hřeben si také přeji, snad mi ho Ježíšek přinese :-)

    OdpovědětVymazat
  52. Tangle Teezer mám a je skvělý. A make-up od Rimmelu můžu jen doporučit, po nanesení je pleť krásně jemňoučká a prozářená, takže super :-) Chubby stick set bych ale ráda vyzkoušela, barvičky vypadají dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  53. Jojo, ten make-up je opravdu geniální. Žádné negativum snad ani nemá. :) Ale POZOR!!! Vyrábí se 2 druhy tohoto oranžového makeupu: jeden je s drobnými (ale mně se zdá, že jich tam je celkem dost.stříbrné+zlaté) třpytečkami nebo pak úplně čistý bez třpytek. Mně tento make-up doporučila kámoška, takže jsem si ho zašla koupit. A když jsme jednou na něj ,,hodily´´ řeč, zmínila jsem se o tom, že mi tak trochu vadí velké množství třpytek. A ona se divila, co jsem si to koupila za make-up. :D Kámoška má totiž úplně stejný, ale zato úplně bez třpytek! A pak taky tomu odpovídal drobný bíl nápis na přední straně lahvičky... ;)

    OdpovědětVymazat
  54. tangle teezer, při každém focení mě s ním kadeřnice češe a vlasy jsou pak úplně jiné :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  55. Tú kefu na vlasy mám tiež a je super :) A rúže od CLINIQUE by som tiež chcela, furt ich obzerám keď sa zastavím vo Fanku :)

    Pozývam na moju GIVEAWAY :)
    http://pajameysik.blogspot.sk/2012/12/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  56. Super botky :) Tyhle svíčky zbožňuju :D :o)

    OdpovědětVymazat
  57. TT pod stromkem najdu taky a ty holínky jsou boží. přemýšlím i o té kónické kulmě.

    OdpovědětVymazat
  58. Ahojky, můžu se zeptat jak jsi po delší době spokojena se svými novými hodinkami?a za jak dlouho ti po objednání přišly?díky moc, M.

    OdpovědětVymazat
  59. Tangle Teezer mi ma prisť každym dnom tešiim sa :o) fialovej verzii sa aj mne pačil najviac ale tak budem mať oranžovy čo už :D..inak Yankee Candle chcem už strašne dlho !! :)

    OdpovědětVymazat
  60. ty holinky mam tez akorat jine cvocky a jsou super:)

    OdpovědětVymazat
  61. Jáá bych si toho přála :D Chtěla bych kvalitní foták,ale vím,že ho nedostanu :D

    OdpovědětVymazat
  62. ty holinky jsou super a tuto kulmu by jsem chtěla taky :)♥

    OdpovědětVymazat
  63. hezký wishlist :) svíčky miluju <3

    OdpovědětVymazat
  64. Nová rovnátka chci, protože jsem si je ze zdravotních důvodů musela nechat na nějakou chvíli sundat. Budu si je také muset koupit sama, ale na tom snad vůbec nezáleží. Potřebuji je z jiného materiálu než jsem měla.

    Mimochodem anonymní komentáře co mi sem přišly opravdu nehodlám zveřejňovat. To, že mi někdo napíše, že jsem rozmazlená, že tohle všechno mám je dost divné, když je to jen seznam přání, nikoli seznam věcí, které jsem dostala. Víte vůbec, že Vánoce nás teprve čekají nebo snad žijete v jiné dimenzi? Nemám už pro to slov a docela se bavím, proto jsem se rozhodla prozatím nezakazovat anonymy úplně. .)

    OdpovědětVymazat
  65. Jinak všem děkuji za krásné komentáře. Baví mě číst Vaše seznamy přání! :))*

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Mii, Tvůj seznam přání je vážně inspirující. TT mám, teď s ním češu svou peršanku :), ale přece jen musím říct, že na vlasy je nejlepší kombinovaný kartáč z kančích žíní, od TT jsem možná čekala až příliš mnoho. A jestli máš být se svým seznamem rozmazlená, tak to mě by ty holky asi sežraly :-D. Můj seznam totiž je:
    Dlouhý péřový kabát
    Vlněný kabát ve vojenském stylu
    Velká modrá kabelka Guess + Velká bronzová kabelka Baci abbracci
    Vyšívané psaníčko Asos
    Čelenka a náramek z kolekce bohyní na Fleru
    Křišťálový andílek na krk
    Prstýnek s citrínem
    Cínový stojan na vonné tyčinky
    Krémové koktejlky
    Book of shadows III. od UD (UD jsem objevila na Tvých stránkách a od té doby ho miluju)
    Prádlo a parfémovou vodu od VS
    Nějaká CD a hlavně hromadu knížek, které jsou mou největší vášní

    To jsem sem nenapsala, abych se vychloubala, to je prostě můj seznam přání k Vánocům :))))). A mimochodem, svíčky YC mám taky moc ráda... Jessie




    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj holky, presne tyhle kozacky ve velikosti 38 prodavam (obvykle ale vsude jinde mam velikost 39). Kdybyste je nektera chtela tak se me ozvete - vubec jsem je nenosila. Email je musekaty@gmail.com nebo mobil 720176792. Mio omlouvam se za spam ale rada bych kdyby nasly botky novou majitelku. Jo a cena 800 kc. Dekuju ;)

    OdpovědětVymazat
  68. po týchto botičkách ja túžim tiež už strašne dlho :) sú naozaj prekrásne a fakt štýlové..a tiež by som ocenila keby dostanem TT ;)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  69. Já také doufám v Tangle Teezer :).

    OdpovědětVymazat
  70. TT mám a je naprosto super, takže mohu doporučit !!! :)

    OdpovědětVymazat
  71. TT mám a je naprosto super, takže mohu jen doporučit !!! :)

    OdpovědětVymazat
  72. Chubby a Yankee bych brala taky !
    Jinak já jsem skromná, vlastně ani nic nechci, jen světový mír a aby venku bylo aspoň 10 stupňů :-)
    Hezká víkend!

    Velká vánoční GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  73. ja chcem tento rok byť uplne bez darčekov, od rodičov nič nechcem pretože mi zaplatili jazykový kurz v Anglicku.. ale ako ich poznám, niečo tam určite nájdem :)

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj, no muj wishlist je docela kratky :)
    - svetřík se zlatou nitkou
    - nové černé džíny
    - Beyonce Heat Rush vůni
    - hodinky Storm Mia Gold-ale vzhledem k cene asi Jezisek nedonese :(

    OdpovědětVymazat
  75. krásná přání máš kočko :)

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj , moc pěknej článek. Chtěla bych tě jenom informovat o tom ,že jsem si založila blog o kosmetice > www.funcosmetics.blogspot.cz tak by mě moc potěšilo kdyby ses koukla ;) Ahoj:)

    OdpovědětVymazat
  77. Ty botky jsou boží, taky by se mi takové moc líbily! :)))

    OdpovědětVymazat
  78. Miuško, prosím Tě, jestli ses koukala po nějakých kulmách, nemohla bys mi nějakou doporučit? Nebo takhle - jakou přesně bys chtěla Ty? chtěla bych kulmu k Vánocům také, ale nemůžu si vybrat, jakou.. předem děkuji za doporučení :)

    OdpovědětVymazat
  79. Botky jsou krásné, taky mě lákaly, ale měla jsem holínky a moje noha po nich skončila :(( Za kolik jsou? :O Vypadají hrozně luxusně a draze a někde jsem je snad viděla za 990 Kč..? Set od Benefitu jsem také chtěla, ale ten s 12 produkty (myslím), v ČR nemají.. Tangle Teezer mám taktéž na svém Wishlistu :) A svíčka YC je naprostou vánoční nutností! Nádherný wishlist <3

    OdpovědětVymazat
  80. Finding mr bright je skvela, opbjednavala jsem si ji od Plum :-)

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj holky chtěla jsem se zeptat zda jsou ty boty ještě v shopech ještě dostupný?

    OdpovědětVymazat
  82. Svíčky YC naprosto miluji. Je fakt, že svíčka není nejlevnějí, ale určitě se vyplatí do svíčky investovat. Vždy mi krásně provoní celý byt a vydrží dlouho ;)Svíčky kupuji v e-shopu který můžu jen doporučit!( http://ms-cosmetic.cz/svicky_yankee_ )

    OdpovědětVymazat
  83. http://poppysmicree.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡