5

Mám malé Vánoce, řekněme tomu Předvánoce. Znáte to, nakupujete dárky pro své blízké, ale stejně koukáte hlavně po tom, co se líbí Vám a až pak většinou přemýšlíte, zda se to bude líbit i tomu, komu dárek chcete věnovat, haha. To jsem celá já. Dárky už mám asi z 80% nakoupené a pro sebe už jsem tak trochu přečerpala limit. O:)

*Můj 1.vánoční dáreček 
Tak moc jsem si čubinky (čtěte chubby sticky) přála a je dobře, že jsem dárek nezačala zařizovat sama a chtěla počkat až pod stromeček, protože jsem je ještě s předstihem dostala navíc i s parfémem Happy in bloom., obojí od Clinique! Můj první dárek a já už si snad ani nic nepřeji, jakou mi udělal radost. Jistě víte, že můj chubby stick vychvaluji až do nebes, a také ráda popisuji vůně, proto se už velmi těším, až se v kosmetickém článku podělím o své dojmy (a ukážu Vám odstíny Chubbíků). Pokud se Vám tato růžová krabička líbí, můžete si ji zakoupit v Clinique za 650,-Kč. Zaručuji, že bude dokonalým dárkem pro každou ženu.
DSC08528 
*Hvězdička
Když jsem ji objevila v House, věděla jsem, že je to ten pravý dáreček pro jednu dokonalou dámu, a tak jsem ji tedy koupila a držela jsem se, abych odolala a nekoupila ji i sobě. Jenže jsem na ní samozřejmě celý týden myslela a když jsem jednou měla cestu kolem a našla ve stojanu jednu poslední, nemohla jsem jí tam nechat, chudinku osamocenou.
DSC08588 
*Šála Zara a kabelka Vj-Style
Tuhle super teplou krémovou šálu jsem dostala od přítele. Je měkoučká, opravdu velmi teplá, obrovská, teď v mrazech má nejlepší kámoška. Kabelka není úplně můj styl, ale zaujal mě na první pohled, jak designem, kombinací barev (navy, zlatá, oranžová), tak i svou ohromnou praktičností. V kabelce se totiž měla skrývat ještě jedna kabelka (vhodná i jako velké psaníčko) a při rozbalování na mě čekalo ve střední kabelce malé překvapení v podobě mimi-kabelky, která mi dokonale poslouží jako pouzdro na foťák. Navíc se dá kabelka nosit jak v ruce, tak i přes rameno s přiloženým popruhem. 
DSC08610 DSC08611 
*Spike náhrdeník Vj-style
Doma už jsem měla náramek a když se na eshopu objevil i náhrdelník, musela jsem si jej objednat, abych měla dokonalou sadu. Oba šperky jsou sice dost výrazné, ale pokud na sobě mám něco vyloženě jednobarevného a jednoduchého, tyto doplňky celý outfit pozvednou a ozvláštní.
DSC08570 
*Časopisy a (konečně) nový diář
Minulý rok jsem měla diář z Elle. Vyhovovala mi jeho kroužková vazba a reklamy mi nikdy nevadí. Vždycky si je buď vytrhám, nebo přelepím fotkami. Nedávno jsem viděla upoutávku na Elle diář 2013 a přišel mi jak nepovedený Moleskine. Já moc úzké tvary nemusím. Oceňuji, když je diář ve formátu A5 a kroužková vazba se mi zdá zatím nejpraktičtější. Dívala jsem se na diáře z Ebay. Je možné, že si to ještě rozmyslím a nějaký si objednám, protože by mi vyhovoval nejvíce nějaký asijský (týdenní s velkými okénky a možnost doplnění si data posle sebe), avšak diář od magazínu Žena a Život bych doporučila. Fotky, které se mi moc nelíbily jsem si bez problémů vytrhala a mám tak elegantní a hezký diář na rok 2013. Pokud si ho nechám, jako že spíše ano, předělám si jeho obal, což bych na blogu určitě ukázala. :)
DSC08520 5

A kde si pořídíte vy svůj diář?
Jak se Vám líbí má aktuální pětka?

78 komentářů:

  1. hviezdička a náramky..:** ♥♥

    OdpovědětVymazat
  2. jee to znám, nakupování pro sebe:) kabelka je povedená a pro diářek si okamžitě jdu!

    OdpovědětVymazat
  3. diář z ŽaŽ mám, využiju ho jako diář do školy :) jinak jsem si koupila ještě jeden z Albi, který si kupuju už pár let. A ta hvězdička je taková roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  4. ten diář z ŽŽ mám taky,je fajn!:)

    OdpovědětVymazat
  5. jééé spajk sadu mám taky ♥ a o čubinkách ani nemluvím, zamilovala jsem si ten poslední odstín!

    OdpovědětVymazat
  6. Chubby sticky jsem si také pořídila jako dáreček, jsou perfektní, a tohle dárkové balení umožňuje zkusit více odstínů, každý den jiný.. Já čekám na diář Marianne, měla jsem každý rok od Elle, ale poslední roky mají diáře horší a horší :-(

    OdpovědětVymazat
  7. kabelka ! ♥ mužu se zeptat kde jsi viděla ten nový diář z Elle ? máš nějaký odkaz ?

    OdpovědětVymazat
  8. na ten diář jsem zrovna dnes koukala,ale na mě je moc maličký i když je krásný, nenarvala bych do něj svoje zákaznice :D docela mě ale v tom "krámku s časopisy" zaujal speciál od ELLE s kráásnou obálkou :)
    http://nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Vždy si ráda přečtu tvou pětku nej:)
    No když mluvíš o diářích, já doufám, že nějaký super seženu ve Vídni, kam se chystám:)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak ta kabelka mě pobavila :)) Menší a menší, roztomilejší... A chubby stick bych taky chtěla vyzkoušet - už se těším na článek.

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám Metropol Personal organiser od Filofaxu. :) je sice trošku dražší, ale naprosto dokonalý. Přesně takový jsem vždycky hledala a když jsem ho našla, nelitovala jsem za něj tu tisícovku dát. Jsem zvyklá si všechno plánovat, takže pro mě to byla rozhodně investice. Naopak, časopisové diáře mi vůbec nevyhovují. Radši si diář vyberu sama. Teď, co jsem objevila Filofax už si žádný jiný kupovat nebudu.

    OdpovědětVymazat
  12. krásný věci, pobavila mě mimi-kabelka :D
    ale naopak s loňským Elle diářem nejsem spokojená ( nechápu, proč jsem si nekoupila jiný a používala ho celý rok :D ), a tak se těším, až dostanu od Ježíška nebo si koupím nějaký nový :)

    OdpovědětVymazat
  13. Diář vypadá krásně :)
    Já sem svůj pořídila v Lidlu :D koženkovej, kroužkovej na zapínání. Už se na něj těším :)
    A parádní věcičky sis pořídila..

    http://moninkaslife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. taky už mám doma diář, ale dostanu ho až k Vánocům :D

    OdpovědětVymazat
  15. Jééé ten diář je pěkný :) nějaký sháním, zítra zajdu do trafiky snad tam ještě nějaky pro mě zůstal:) libil se mi hned od prvního pohledu na fotku :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ten náramek a náhrdelník si taky plánuju koupit :) Strašně se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  17. jeeee ten diář je pěkný :) snad pro mě v trafice ještě nějaký zůstal :)

    OdpovědětVymazat
  18. Už jsem si pořídila svuj první "dospělej" klasickej Moleskine a sem nadšená :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Mě okouzlila ta kabelka a ty krásná pouzdra! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Svůj diář jsem si pořídila na e-bay a už na něj netrpělivě čekám
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. moc moc se mi líbí ta kabelka a i diářek je moc hezký :)

    OdpovědětVymazat
  22. chubby sticks ti zavidim a tešim sa strašne na recenziu :)

    OdpovědětVymazat
  23. Můžu poprosit o outfit? dlouho tu nebyl :)

    OdpovědětVymazat
  24. Diář budu mít 100% z Elle :) krásný věci máš ten náramej z Vjstyle dokonalost

    OdpovědětVymazat
  25. ta hvězdička!♥♥♥ miláček :)

    OdpovědětVymazat
  26. Super výběr, hlavně chubby sticky jsou božské!! Jinak tě obdivuju, že ti stačí tak malý diář, mě by to zabilo! :D

    OdpovědětVymazat
  27. Tú sadu Clinique tíško závidím :). Čakáme potom na recenziu :)

    OdpovědětVymazat
  28. Na ty chubbíky jsem koukala už u Blondieverse a nejvíce se mi líbí snad ta krabička. Ta by měla stoprocentně čestné místo v poličce. Ta barva, ta mě bere:-)) Ostnatý náramek a náhrdelník mám už objednaný z ebay, sada mě uchvátila:)
    M.

    OdpovědětVymazat
  29. obal diáře se mi líbí, ale kroužková vazba a malé místo na poznámky mi docela vadí, měla jsem letos diář od ELLE a po celý rok mi ta kroužková vazba ničila nervy :D proto se na ten nový diář tolik těším, je jednoduchý a s gumičkou..
    Kabelka i šála se mi strašně moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  30. Náhrdelník s hviezdičkou je krásny ♥, ale tie ostnaté veci sa mi nepáčia. Diár je šik, už sa teším na svoj nový, vždy si pripadám tak "fresh", keď mám novvý diár :)

    OdpovědětVymazat
  31. Tak koukám, že nikoho nezaujala šála :) a já právě hezkou černou sháním, dík za tip :)

    OdpovědětVymazat
  32. Já jsem si každý rok kupovala diář z Joy, ale tenhle rok ho nedělaly, takže budu muset pořídit jinde :(
    http://strawberryss2575.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. Taky jsem na tenhle rok měla Elle diař a na nový rok musím rychle už nějaký sehnat. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Čubinky :D ježiš to mě rozesmálo! Asi si ty Čubinky budu pod stromeček přát, jak o nich všichni básní..

    OdpovědětVymazat
  35. O Chubby Sticks jsem poprvé četla právě u tebe. Rtěnky nenosím vůbec, občas lesk, ale tahle balzámo-rtěnka mě fakt zaujala. Našla jsem si svůj vysněný odstín a pořád na něj myslím, dokonce se mi o něm i zdálo :D ... Vím, že nemůžu srovnávat Clinique a drogérkové značky, i přesto, víc než 400 za jeden se mi zdá trochu moc. Ale 650 za set?? Bože! Asi vím, po čem sáhnu, až si půjdu s přítelem vybrat dárek k Vánocům... I když bych pak až do dalších Vánoc poslouchala, jaký je to nesmysl, dávat šest set za balík rtěnek, co maj všechny skoro stejnou barvu! :D Líbí se mi kabelka, stejnou bych klidně brala :)

    OdpovědětVymazat
  36. ten diár má pekný dizajn, to je fakt :) hviezdička je rozkošná a ty si ma snáď na ten chubby stick nalákala! :D

    giveaway: http://secrets-of-wonderland.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  37. Tak ta hvězdička je úžasná!

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  38. Ten poslední náhrdelník+náramek jsou dokonalé!!! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  39. U kabelky a spike náhrdelníku s náramkem jsem zůstala závistivě hledět na obrázek. Bezva věci, máš skvělý vkus :)

    OdpovědětVymazat
  40. Kabelka je pekná ale není to muj styl...ale ze SPIKY doplnků jsem nadšená a už ted je hledám na internetu :D hvězdička je také moc pekná nežná ženská ozdůbka :) hodně uspěchu i když tobě MIO myslím uspěch přát nemusím :) at se ti i nadále daří. muj blog http://mischellebeautybook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  41. Ten diář vypadá moc pěkně. Mám ráda tu gumičku na diáři, protože v něm mám často milion papírků a tak je alespoň nevytrácím. Čekám s čím příjde Elle a pak se rozhodnu.

    OdpovědětVymazat
  42. úplně tě chápu :D blíží se Vánoce, je potřeba koupit dárky blízkým a člověk najednou potřebuje víc věcí než obvykle ale penízky jsou potřeba investovat do dárků :) ale někdy si člověk musí udělat radost :) Já to mám spíš naopak, ještě tak 80 % mi zbývá nakoupit :)

    OdpovědětVymazat
  43. Krásná taška, Clinique tužky mám taktéž v seznamu, myslím, že pro ně radši co nejdřív zajdu, než se po nich zapráší :)

    OdpovědětVymazat
  44. Tiež som podlahla chubby stick(om) :-) ako jedny z mála (rúžov/leskov) nie sú používané len chvílu ale mám ich u seba každý deň, v každej kabelke...jeden proste vždy musí byt so mnou!
    A že nám zavarili...striehnu na nás nové chubby stick intense. ajajaj ;-)

    OdpovědětVymazat
  45. Náramky a spike náhrdelník sú proste number 1! ♥ a diárik s ami páči, ja mám takéto malé rada, nepotrebujem si tam písať básničky, stačí pár bodov! :)) a nech sa zmestí všade

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  46. Hvězdička je krásná. Já byla vždycky spokojená s diářem z Joy, bohužel letos, nebude. Tak jsme se dohodly s kamarádkou, že si dáme diáře navzájem jako vánoční dárky, řekly jsme si, jakou máme rády velikost a docela se těším, jaký dostanu:) Nakonec je to lepší, než se vymýšlet s dárkem, který by se jí třeba ani nehodil.

    OdpovědětVymazat
  47. Ten náhrdelníček s náramkem je boží :)
    Diář nevypadá špatně, jen mám strach, že bych tam měla málo prostoru na zapisování věcí...Tak uvidíme, ještě se má objevit diář i v ELLE, tak pak se rozhodnu :)

    OdpovědětVymazat
  48. Mě zaujala šála, chubby sticky a hvezdička. :)
    V sobotu se chystám do Prahy, tak se možná pro Chubby stavím.

    OdpovědětVymazat
  49. Áhoj , chtěla bych tě informovat ,že až na blogu > www.funcosmetics.blogspot.cz bude 500 odběrů tak bude giveaway o věci Benefitů! :) Takže bych žádala o pomoc prosím ! :) Děkuju !:) Áhoj;)

    OdpovědětVymazat
  50. prosím, odkud je ta hvězdička? House mi nic neříká..:( Díky:)

    OdpovědětVymazat
  51. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  52. Jéé, už asi na 150 blogu vidím Chubby sticks a moooc je chci!
    PS. "čubinky" jsou fakt pěkný :D

    OdpovědětVymazat
  53. moc pěkné :) já mám diář s NY ♥

    OdpovědětVymazat
  54. Já furt nevim, sli si tu sadu mam koupit :D ale jak to vidim, docela mě to nalomilo...

    OdpovědětVymazat
  55. Tie náramky sú krásne :)) Fakt :) Musím si taký zohnať :)
    Pozívam vás na svoju VIANOČNÚ GIVEAWAY NA MOJOM BLOGU :)) http://adorablediary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  56. Ten parfém miluju!! A chubby sticky mi nedají spát, asi pro ně půjdu. Kabelky jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  57. krásné věci :) kabelka je náhodou moc pěkná a diář z ženy a život mám také :)

    OdpovědětVymazat
  58. Ten řetízek s hvězdičkou je krásný! Brala bych ho ve stříbrém provedení(zlatá mi nesluší). A chubby sticky bych si taky přála vyzkoušet. Bohužel si je kvůli ceně nemohu dovolit. :(

    http://thingsbydebie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  59. Jak se mám ubránit tomu, abych to všechno taky nechtěla? ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  60. Anonymní12.12.12 9:43

    haha chudinku osamocenou:D jinak tenhle náramek ostnatý mam taky a hrozně mě zklamal:-/ na ebay ho seženeš za dollar...už jak přišel měl ten "mosazný" povrch..ne že bych čekala za 20 kč něco super ale to že jsem ho položila na stůl a druhý den byl zelenočerný aniž by se namočil:D no nevim

    OdpovědětVymazat
  61. Kabelka se mi líbí, je zajímavá, ale Clinique kouzelná krabička je nejlepší. Tu bych si taky přála<3

    OdpovědětVymazat
  62. ta taška je moc pěkná ;)

    OdpovědětVymazat
  63. všechny věci jsou úplně úžasné :-))

    OdpovědětVymazat
  64. Jé tak to moc dobře znám, že při nakupování ostatním vlastě nakupuju i sobě :-)
    http://everybody-love-fashion.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  65. Přemýšlím, že si ten diář taky pořídím. :-) jen se bojím, že mi občas bude chybět místo. :-D
    http://beautiful-hedonists.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Nádherná šála :) pochval přítele, že má super vkus. Je mi teplo jenom na ni kouknu:)

    http://snowwhitesisters.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  67. Mio chtěla bych Ti poděkovat, že jsi mě začala sledovat :) když jsem si toho všimla, první co ze mě vypadlo bylo "Wow!" :D
    Děkuji, udělala jsi mi hroznou radost ♥

    OdpovědětVymazat
  68. Perfektní kabelka, tu bych brala hned. Já měla Ježíška včera v podobě kabelky od Christiana Audigiera a dnes mi dorazil jeden ELF štěteček...mám dojem, že pod stroměčkem už nic dalšího nebude!! :D

    OdpovědětVymazat
  69. Úplná závist! :D Nějakou kabelku zrovna potřebuju, a nechápu jak to všichni dělají, ale prostě všichni mají nějakou kabelku která se mi líbí, ale když jdu do obchodu, v žádném nějakou takovou nenajdu :D Šála je nádherná, oba dva náhrdelníky taky, a tu krabičku Clinique už tuplem! :D <3

    OdpovědětVymazat
  70. Kabelka je úžasná, přesně takovou hledám, nejlépe v černé barvě,ale nikde je nemůžu sehnat. Dostala jsi ji jako dárek, nebo sis jí objednala? Na vjstyle.com jsem nikdy nic neobjednávala, platí se poštovné a za jak dlouho ti balíček přijde? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  71. Jáá už si pro svoje Chubby jedu!♥

    OdpovědětVymazat
  72. Check These Guys Out

    my web blog seo for attorneys
    Also visit my web-site seo for attorneys

    OdpovědětVymazat
  73. Pěkný článek Miuš!.. :) Já se teď držím diářů ad Albi.. ;) (Prodejna: Futurum- HK, 1.patro) :))

    OdpovědětVymazat

♡♡ Děkuji za Váš čas. ♡♡